Apple TV+: Alles over Apple’s nieuwste streamingdienst in Nederland

Apple TV+ is een streamingdienst met exclusieve shows en films die onlangs door Apple is gelanceerd en alleen op Apple producten beschikbaar is. Of je nu van drama, komedie, documentaires of kinderprogramma’s houdt, Apple TV+ heeft voor ieder wat wils. Ontdek de nieuwste series en films op Apple TV+ en stream ze via de Apple TV app direct naar je televisie. Probeer Apple TV+ voor twee maanden gratis uit en geniet van onbeperkt entertainment. 

Met Apple TV+ kun je op verschillende apparaten, zoals iPhones en iPads van geweldige inhoud genieten. Het is een maandelijkse abonnementsdienst die alleen op Apple producten beschikbaar is. Je kunt onderweg met de iTunes TV app naar je favoriete tv shows kijken of thuis ontspannen. Apple TV+ biedt flexibele abonnementsopties, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Of je nu maandelijks voor deze tv app wilt betalen of liever bespaard door jaarlijks te betalden, de keuze is aan jou.

Ontdek Apple TV+, het nieuwe streamingplatform van Apple, met exclusieve films, series en documentaires nu. Geniet van diverse genres en thema’s, die met de hoogste kwaliteitsnormen zijn geproduceerd. Op dit platform is alle content exclusief beschikbaar, waardoor je via dit platform unieke en originele shows en films kunt bekijken. Daarnaast kun je content downloaden zodat je onderweg van de favoriete content kunt genieten.

Hoe werkt Apple TV+?

Apple TV+ is een streamingdienst van Apple met exclusieve tv-shows, films en documentaires. Het werkt op iPhones, iPads, Macs en Apple TV. Download de app, meld je met je Apple ID aan en je krijgt de toegang tot een uitgebreide bibliotheek. Daarnaast kun je content offline kijken en via Family Sharing content met maximaal zes gezinsleden delen. Kortom, Apple TV+ is een gebruiksvriendelijke streamingdienst voor hoogwaardig entertainment.

Hoe werkt Apple TV+

Is jouw telefoon of laptop ook te klein om echt van je film te genieten?

Wat is een Apple tv kastje en hoe kun jij content naar de televisie streamen

Met een Apple TV kastje kun je alles wat je maar wilt streamen en naar je grotere scherm door sturen

 • Dat is films in topkwaliteit
 • reallife gamen
 • vakantie foto’s en video’s op het grote scherm delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Om toegang tot de content op Apple TV+ te krijgen heb je een abonnement nodig.

Om toegang tot de uitgebreide bibliotheek van shows en films op Apple TV+ te krijgen moet je een abonnement afsluiten. Je kunt via de Apple TV app of de website van Apple een abonnement op Apple TV+ afsluiten. Met het abonnement kun je alle beschikbare programma’s onbeperkt streamen.

Voordelen:

 • Een breed scala aan exclusieve programma’s: Met een abonnement op Apple TV+ kun je van een breed scala aan exclusieve programma’s die speciaal voor het platform zijn gemaakt genieten. Van spannende dramaseries tot komedies en documentaires, er is voor iedereen iets te vinden.
 • Geen advertenties: In tegenstelling tot sommige andere streamingdiensten, zoals traditionele televisiekanalen, is er tijdens het bekijken van content op Apple TV+ geen sprake van vervelende advertenties. Hierdoor krijg je een naadloze kijkervaring zonder onderbrekingen.

Shows en films via een internetverbinding streamen

Apple TV+ gebruikt streamingtechnologie om shows en films rechtstreeks naar je apparaat te brengen. Om toegang tot de content te krijgen, moet je via wifi of mobiele data met het internet verbonden zijn. Door middel van een internetverbinding kun je probleemloos van al je favoriete programma’s genieten.

Voordelen:

 • Overal gemakkelijke toegang: Door streamingtechnologie te gebruiken kun je overal waar je internet hebt via Apple TV+ van shows en films genieten. Of je nu thuis, onderweg of zelfs in het buitenland bent, je hebt altijd toegang tot de content.
 • Geen opslagruimte nodig: Omdat de shows en films worden gestreamd, hoef je op je apparaat geen ruimte vrij te maken om ze bewaren. Hierdoor kun je kostbare opslagruimte besparen en een grotere verscheidenheid aan programma’s bekijken.

Mogelijkheid om content offline te downloaden zodat je ze later kunt bekijken

Een handige functie van Apple TV+ is de mogelijkheid om content te downloaden. Hierdoor kun je bepaalde programma’s naar je apparaat downloaden en ze later zonder internetverbinding bekijken. Dit is vooral handig voor mensen die vaak onderweg of in gebieden met beperkte internettoegang zijn.

Film kijken via Apple TV+

Voordelen:

 • Kijk zonder internet: Door programma’s offline te downloaden, kun je ze zelfs als er geen wifi of mobiele data beschikbaar is bekijken wanneer je maar wilt. Dit is ideaal voor lange reizen, vluchten of andere situaties waarin de internettoegang beperkt is.
 • Bespaar data: Door programma’s vooraf via wifi te downloaden, kun je tijdens het kijken data besparen. Dit is vooral handig voor mensen met een beperkte databundel of die tijdens het streamen liever niet van mobiele data afhankelijk zijn.

Apple TV+ biedt gebruikers exclusieve programma’s die via streaming overal toegankelijk zijn. Met de optie om content te downloaden, kun je zonder internettoegang van shows en films genieten. Met een abonnement op Apple TV+ krijg je een breed scala aan advertentievrije entertainmentprogramma’s.

Voordelen van een Apple TV+ abonnement

Als je besluit om een Apple TV+ abonnement te nemen, zijn er verschillende voordelen waar je van kunt profiteren. Hieronder staan enkele redenen waarom een Apple TV+ abonnement de moeite waard kan zijn:

 1. Exclusieve content: Met een abonnement op Apple TV+ krijg je toegang tot een breed scala aan exclusieve tv-shows, films en documentaires. Apple heeft in de productie van originele content van hoge kwaliteit, met bekende acteurs en regisseurs geïnvesteerd. Hierdoor kun je van unieke en boeiende verhalen die je nergens anders kunt vinden genieten.
 2. Advertentievrij: Een van de voordelen van Apple TV+ is dat het volledig advertentievrij is. Je kunt zonder door vervelende reclames onderbroken te worden ononderbroken van je favoriete shows en films genieten. 
 3. Beschikbaarheid op meerdere apparaten: Met een Apple TV+ abonnement kun je content op verschillende apparaten, waaronder je iPhone, iPad, Apple TV en Mac streamen. Dit betekent dat je of je nu onderweg bent of thuis op de bank zit, overal en altijd toegang tot je favoriete shows en films hebt. 
 4. Hoge beeld- en geluidskwaliteit: Apple TV+ biedt content in hoge resolutie en ondersteunt Dolby Atmos-geluid. Hierdoor kun je van een meeslepende kijk- en luisterervaring genieten. Of je nu actiescènes bekijkt of naar dialogen luistert, de beeld- en geluidskwaliteit zorgen voor een indrukwekkende entertainmentervaring.
 5. Familiedeling: Met een Apple TV+ abonnement kun je je abonnement via de gezinsdelingsoptie van Apple met maximaal vijf andere gezinsleden delen. Dit betekent dat je gezinsleden zonder extra kosten van de exclusieve content van Apple TV+ kunnen genieten.
 6. Regelmatige updates: Apple voegt regelmatig nieuwe content aan Apple TV+ toe, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken is. Of je nu van drama, komedie, actie of documentaires houdt, er is voor ieder wat wils.

Kortom, een Apple TV+ abonnement biedt exclusieve content, een advertentievrije kijkervaring, beschikbaarheid op meerdere apparaten, hoge beeld- en geluidskwaliteit, familiedeling en regelmatige updates. Als je naar een premium streamingdienst met unieke content zoekt, is Apple TV+ zeker het overwegen waard.

Unieke kenmerken van Apple TV+

Apple TV+ heeft verschillende unieke kenmerken die het van andere streamingdiensten onderscheiden. Hieronder vind je een vergelijkingstabel met enkele van deze kenmerken:

KenmerkBeschrijving
Originele contentApple TV+ biedt een breed scala aan originele series en films die exclusief op het platform beschikbaar zijn. Deze content is door bekende regisseurs, producenten en acteurs gemaakt, waardoor je unieke en hoogwaardige entertainmentervaringen kunt beleven.
AdvertentievrijIn tegenstelling tot sommige andere streamingdiensten, is Apple TV+ volledig vrij van advertenties. Dit betekent dat je zonder door vervelende reclames onderbroken te worden ongestoord van je favoriete shows en films kunt genieten.
Hoge beeldkwaliteitApple TV+ biedt content in 4K HDR-kwaliteit, waardoor je van haarscherpe beelden met levendige kleuren en een indrukwekkend contrast kunt genieten. Dit zorgt voor een meeslepende kijkervaring die je in de wereld van je favoriete series en films onderdompelt.
Familie delenMet Apple TV+ kun je je abonnement met maximaal vijf andere gezinsleden delen. Dit betekent dat iedereen in het gezin zonder extra kosten toegang tot de volledige catalogus van Apple TV+ heeft. Zo kunnen jullie samen van jullie favoriete shows en films genieten .
Offline kijkenMet Apple TV+ kun je content downloaden en offline kijken. Dit is handig als je onderweg bent of geen internetverbinding hebt. Je kunt je favoriete series en films naar je iPhone, iPad of Mac downloaden en ze later zelfs zonder internettoegang bekijken.

Deze unieke kenmerken maken Apple TV+ een aantrekkelijke keuze voor liefhebbers van streamingdiensten. Of je nu naar originele content, een advertentievrije kijkervaring, hoge beeldkwaliteit, de mogelijkheid om je abonnement met je gezin te delen of de optie om content offline te kijken zoekt, Apple TV+ heeft het allemaal.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de unieke kenmerken van Apple TV+ en geniet van je favoriete series en films op een geheel nieuwe manier!

Apple TV+ vs. andere streamingdiensten

Apple TV+ is een nieuwe streamingdienst die met Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ concurreert. Het heeft indrukwekkende originele content met bekende acteurs en regisseurs. Met diverse films en series in verschillende genres, onderscheidt Apple TV+ zich door kwaliteit en innovatie.

De intuïtieve interface en advertentievrije ervaring maken het uniek voor abonnees. Hoewel het nog moet bewijzen of het met gevestigde streamingdiensten kan concurreren, heeft Apple TV+ de potentie om een belangrijke speler in deze markt te worden. Hieronder staat een tabel waarin wij Apple TV+ met andere streamingdiensten vergelijken

KenmerkenApple TV+Andere streamingdiensten
Prijs€4,99 per maandVarieert
AanbodBeperkt aantal shows en filmsGrote verscheidenheid
Exclusieve contentJaSoms
GebruikersinterfaceGebruiksvriendelijkVerschilt per dienst
Ondersteunde apparatenApple-apparatenMeerdere platforms
Kwaliteit van de videoHoogKan variëren
AdvertentiesGeenSoms
Offline kijkenJaSoms
GebruikersrecensiesGemengdVarieert

Apple TV+ is een streamingdienst die met andere populaire streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ concurreert. Hieronder staat een vergelijking tussen Apple TV+ en andere streamingdiensten om je te helpen beslissen welke het beste bij jou past.

 • Prijs: Apple TV+ kost €4,99 per maand, wat aanzienlijk goedkoper is dan sommige andere streamingdiensten. De prijs van andere streamingdiensten kan afhankelijk van het abonnement dat je kiest variëren.
 • Aanbod: Apple TV+ heeft in vergelijking met andere streamingdiensten een beperkt aantal shows en films. Andere streamingdiensten bieden een grote verscheidenheid aan content, waaronder films, tv-shows, documentaires en meer.
 • Exclusieve content: Apple TV+ heeft exclusieve content die alleen op hun platform beschikbaar is. Andere streamingdiensten hebben ook exclusieve content, maar niet alle shows en films zijn exclusief.
 • Gebruikersinterface: De gebruikersinterface van Apple TV+ is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Andere streamingdiensten kunnen afhankelijk van het platform verschillende gebruikersinterfaces hebben.
 • Ondersteunde apparaten: Apple TV+ is op Apple producten zoals iPhones, iPads en Apple TV beschikbaar. Andere streamingdiensten zijn op meerdere platforms, waaronder smartphones, tablets, smart-tv’s en gameconsoles beschikbaar.
 • Kwaliteit van de video: Apple TV+ biedt hoge kwaliteit video’s met goede beeld- en geluidskwaliteit. De kwaliteit van de video kan echter afhankelijk van de internetverbinding en het apparaat dat je gebruikt variëren.
 • Advertenties: Apple TV+ bevat geen advertenties, wat betekent dat je ononderbroken van je favoriete shows en films kunt genieten. Andere streamingdiensten kunnen afhankelijk van het abonnement dat je kiest soms advertenties bevatten.
 • Offline kijken: Met Apple TV+ kun je shows en films downloaden en offline bekijken. Deze functionaliteit wordt ook door andere streamingdiensten aangeboden.

Is jouw telefoon of laptop ook te klein om echt van je film te genieten?

Wat is een Apple tv kastje en hoe kun jij content naar de televisie streamen

Met een Apple TV kastje kun je alles wat je maar wilt streamen en naar je grotere scherm door sturen

 • Dat is films in topkwaliteit
 • reallife gamen
 • vakantie foto’s en video’s op het grote scherm delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Beschikbare shows en films op Apple TV+

Apple TV+ biedt een breed scala aan shows en films voor kijkers van alle leeftijden. Met een abonnement op Apple TV+ krijg je toegang tot een groeiende bibliotheek van originele content die exclusief op het Apple-platform beschikbaar is. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de shows en films die op Apple TV+ beschikbaar zijn:

Apple TV+ gebruiken om films voor de ontspanning te bekijken
 • “The Morning Show”: Deze populaire dramaserie, met in de hoofdrollen Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell, werpt een kritische blik op de wereld van de ochtendnieuwsprogramma’s en de machtsdynamiek die daarbij komt kijken.
 • “Ted Lasso”: Deze komedieserie volgt het verhaal van een Amerikaanse footballcoach die ondanks dat hij geen ervaring in de sport heeft naar Engeland wordt gestuurd om een voetbalteam te trainen. Met Jason Sudeikis in de hoofdrol is deze serie zowel grappig als hartverwarmend.
 • “Greyhound”: Deze spannende oorlogsfilm waarin Tom Hanks de hoofdrol speelt gaat over een kapitein van een Amerikaans marineschip dat tijdens de Tweede Wereldoorlog door Duitse U-boten wordt aangevallen.
 • “For All Mankind”: Deze alternatieve geschiedenisserie stelt zich voor dat de ruimtewedloop tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie nooit is gestopt. Het verkent de gevolgen van deze gebeurtenis en hoe het de loop van de geschiedenis heeft veranderd.
 • “Servant”: Deze spannende thrillerreeks die door M. Night Shyamalan is gemaakt gaat over een jong stel dat een realistische pop als vervanging voor hun overleden baby gebruikt. Er gebeuren al snel enge en vreemde dingen in hun huis.

Naast deze populaire shows en films biedt Apple TV+ een scala aan andere content, waaronder documentaires, kinderprogramma’s en meer. Met Apple TV+ kun je op één platform van hoogwaardige content met bekende acteurs en regisseurs genieten. Of je nu naar drama, komedie, actie of iets anders zoekt, Apple TV+ heeft voor elk wat wils.

Dus waar wacht je nog op? Meld je voor een abonnement op Apple TV+ aan en ontdek de spannende shows en films die voor jouw kijkplezier beschikbaar zijn.

Waar kan ik Apple TV+ kijken?

Apple TV+ is op verschillende apparaten, waaronder iPhones, iPads en Apple TV beschikbaar. Dit betekent dat je zolang je een abonnement op Apple TV+ hebt je favoriete shows en films via deze apparaten kunt streamen. Het grote voordeel hiervan is dat je of je nu onderweg bent of thuis ontspant jouw entertainment altijd binnen handbereik hebt.

Toegankelijkheid via de Apple TV-app

Naast de traditionele Apple-apparaten kun je via de Apple TV app op smart-tv’s en streamingapparaten van andere merken toegang tot Apple TV+ krijgen. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld een Samsung Smart TV of een Roku-streamingapparaat hebt, je van het brede scala aan content dat op Apple TV+ beschikbaar is, kunt geniete. 

Om toegang tot al het geweldige materiaal te krijgen hoef je de Apple TV-app alleen maar op het desbetreffende apparaat te downloaden en met je Apple ID inloggen.

Via de website van Apple TV+ kijken

Als alternatief voor het gebruik van specifieke apparaten of apps, biedt Apple de mogelijkheid om content rechtstreeks via hun website te bekijken. Dit betekent dat zelfs als je geen toegang tot een iPhone, iPad of smart-tv met de juiste ondersteuning voor de app hebt, dat je nog steeds van alle shows en films die op Apple TV+ beschikbaar zijn, kunt genieten. Om via de website naar content te kijken hoef je alleen maar naar de officiële website van Apple te gaan en met je accountgegevens in te loggen om direct toegang tot hun uitgebreide bibliotheek te krijgen.

Conclusie: Apple TV+ – Een nieuwe manier van entertainment

Apple TV+ biedt een nieuwe en opwindende manier van entertainment voor gebruikers over de hele wereld. Met een breed scala aan exclusieve shows en films, die door bekende regisseurs en sterren zijn gemaakt, is het platform een ​​must-have voor liefhebbers van hoogwaardige content. Door je op Apple TV+ te abonneren, krijg je de toegang tot unieke kenmerken en voordelen die het van andere streamingdiensten onderscheiden.

Apple TV+

Met Apple TV+ kun je van adembenemende beeld- en geluidskwaliteit genieten, waardoor jij volledig in jouw favoriete programma’s wordt ondergedompeld. Bovendien kun je via dit platform content downloaden, zodat je zonder internetverbinding naar de content kunt kijken. Met exclusieve shows zoals “The Morning Show” met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon, of “Ted Lasso” met Jason Sudeikis, biedt Apple TV+ een indrukwekkende line-up die aan verschillende smaken en interesses voldoet.

Als je naar een premium streamingervaring met unieke inhoud en innovatieve functies zoekt, dan is Apple TV+ voor jou de juiste keuze. Abonneer je vandaag nog en ontdek zelf waarom dit platform onder filmliefhebbers overal ter wereld zo populair is!

Veel gestelde vragen

Wat kost een abonnement op Apple TV+?

Een abonnement op Apple TV+ kost €4,99 per maand. Met dit abonnement krijg je onbeperkte toegang tot alle beschikbare shows en films op het platform.

Kan ik Apple TV+ op meerdere apparaten gebruiken?

Ja, je kunt Apple TV+ op meerdere apparaten gebruiken. Deze streamingdienst is op de iPhone, de iPad, de Mac, Apple TV en geselecteerde smart-tv’s en streamingapparaten beschikbaar.

Zijn er op Apple TV+ reclames?

Nee, op Apple TV+ zijn geen reclames. Je kunt zonder door advertenties onderbroken te worden van al je favoriete shows en films genieten.

Kan ik content downloaden om offline te bekijken?

Ja, met Apple TV+ kun je content downloaden om offline te kijken. Dit is handig als je onderweg bent of geen internetverbinding tot de beschikking hebt.

Is er voor Apple TV+ een gratis proefperiode beschikbaar?

Ja, als nieuwe abonnee krijg je een gratis proefperiode van 7 dagen waardoor jij de service uit kunt proberen voordat je besluiten om een abonnement af te sluiten.

Is jouw telefoon of laptop ook te klein om echt van je film te genieten?

Wat is een Apple tv kastje en hoe kun jij content naar de televisie streamen

Met een Apple TV kastje kun je alles wat je maar wilt streamen en naar je grotere scherm door sturen

 • Dat is films in topkwaliteit
 • reallife gamen
 • vakantie foto’s en video’s op het grote scherm delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg