Dropbox aanmelden: Gratis account en eenvoudige stappen

Leer hoe je je voor Dropbox kunt aanmelden en ontdek de voordelen van het maken van een account voor de Cloud op Windows apps. Deze blogpost geeft een overzicht van het aanmeldingsproces voor Dropbox Basic of Dropbox Business. Ontdek hoe jij je aan kunt melden en profiteer van de voordelen van deze apps op Windows.

Meld je voor een gebruiksvriendelijk platform om bestanden te delen en in de cloud op te slaan bij Dropbox aan. Je kunt documenten bewerken, foto’s delen en met collega’s op verschillende apparaten en besturingssystemen samenwerken. Kies het beste abonnement voor jouw behoeften.

Mis de voordelen van het hebben van een Dropbox account bij aanmelding niet. Meld je vandaag nog voor Dropbox Basic aan en geniet van eenvoudig bestandsbeheer, efficiënte samenwerking en veilige cloudopslag. Met Dropbox kun je je bestanden gemakkelijk beheren en veilig in de cloud opslaan. Daarnaast wordt samenwerken met anderen met Dropbox Basic ook eenvoudiger.

Een nieuw Dropbox account met Googleaanmelding aanmaken

Een nieuw Dropbox-account aanmaken kan een tijdrovend proces lijken, maar met de optie om je met je Google-account aan te melden wordt het veel eenvoudiger en sneller. Hieronder staan stapsgewijze instructies voor het maken van een nieuw Dropbox account met behulp van Googleaanmelding.

Kun jij op andere apparaten niet bij jouw bestanden komen?

Voordelen Dropbox als cloudopslag dienst

Door je bestanden in Dropbox te bewaren kun jij al jouw bestanden vanaf ieder apparaat gemakkelijk bekijken en bewerken.

 • Dat is geen gedoe met externe harde schijven
 • Je bestanden zijn altijd veilig bewaard
 • Gemakkelijke manier om een reservekopie van je bestanden te maken
 • Je kunt bestanden gemakkelijk met anderen delen
 • Met anderen samen aan projecten werken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Stapsgewijze instructies voor het maken van een nieuw Dropbox-account met Googleaanmelding

Met Dropbox kun je nu snel en gemakkelijk een nieuw account met je Google inloggegevens aanmaken. Doordat je met Google aan kunt melden hoef je geen apart wachtwoord te onthouden. Hieronder staan de stappen hoe jij een nieuw Dropbox account met Googleaanmelding kunt maken:

Dropbox aanmelden met een Goolge of Apple account
 1. Ga naar de officiële website van Dropbox en druk op “Aanmelden” of “Registreren”. Nu word je naar het inlogscherm doorgestuurd.
 2. Druk onderaan het inlogscherm van Dropbox Basic op de optie “Aanmelden met Google”. Er wordt nu een pop-upvenster geopend waarin je met Dropbox Basic op je Google-account in kunt loggen.
 3. Voer je Google e-mailadres en wachtwoord in en druk op “Inloggen”. Als je al bij je Google-account bent ingelogd, word je direct naar de volgende stap doorgestuurd.
 4. Geef toestemming voor Dropbox om toegang tot bepaalde gegevens in je Google-account te krijgen door op “Toestaan” te drukken. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat Dropbox met je Google account kan communiceren en bestanden kan synchroniseren.
 5. Nu kom je terug op de website van Dropbox en kun jij je nieuwe account instellen. Vul de vereiste gegevens, zoals naam, e-mailadres (als dit nog niet is ingevuld), wachtwoord en eventuele andere informatie die nodig is om het account aan te maken in.
 6. Druk ten slotte op “Account maken” om je nieuwe Dropbox account te voltooien.Nu heb je succesvol een nieuw account met Google aanmelding aangemaakt.

Gebruik je Google-account om snel en eenvoudig een nieuw Dropbox-account te maken

Je Google-account gebruiken om een nieuw Dropbox account aan te maken, biedt verschillende voordelen. Hieronder staan enkele redenen waarom dit een handige optie kan zijn:

 • Tijdsbesparing: In plaats van al je gegevens tijdens het registratieproces handmatig in te voeren, worden veel van deze gegevens automatisch vanuit je Google-account overgenomen. Op deze manier kun je tijd en moeite besparen.
 • Eenvoudige toegang: Door de Googleaanmeldingsoptie te gebruiken hoef je geen nieuw wachtwoord voor Dropbox te onthouden. Je kunt gewoon met dezelfde inloggegevens als voor je Google-account inloggen.
 • Synchronisatie tussen accounts: Als je al bestanden in andere Google-services zoals Google Drive hebt opgeslagen, kunnen deze gemakkelijk met je nieuwe Dropbox account worden gesynchroniseerd. Dit maakt het beheren en het delen van bestanden nog eenvoudiger.

Voordelen van Googleaanmelding voor het maken van een Dropbox-account

Door een nieuw Dropbox account met Google aanmelding te gebruiken kun je van verschillende voordelen die de ervaring verbeteren profiteren:

 1. Eén account voor meerdere services: Door zowel Dropbox als Google Drive te gebruiken, kun je al je bestanden centraal beheren zonder meerdere accounts nodig te hebben.
 2. Grote hoeveelheid gratis opslagruimte: Met een nieuw Dropbox account krijg je standaard 2 GB gratis opslagruimte.

Aanmelden bij Dropbox via Aanmelden met Apple (alleen voor iPhone)

Als je een iPhone gebruikt en je wilt bij Dropbox aanmelden, dan heb ik goed nieuws voor je! Je kunt nu de handige functie genaamd “Aanmelden met Apple” gebruiken om toegang tot je Dropbox-account te krijgen. Deze functie maakt het aanmeldingsproces snel en eenvoudig, zonder dat je veel stappen hoeft te doorlopen.

Dropbox aanmelden op smartphone

Als je met behulp van aanmelden met Apple bij Dropbox wilt aanmelden moet je de Dropbox-app op je iPhone openen en op de optie “Aanmelden met Apple” drukken. Vervolgens wordt er gevraagd of je met jouw Apple ID in wilt loggen. Druk op “Ja” om door te gaan. Als je nog geen Apple ID hebt, kun je er een aanmaken voordat je verder gaat.

Stapsgewijze instructies voor het gebruik van Aanmelden met Apple om toegang tot je Dropbox account te krijgen

Hieronder staan de stapsgewijze instructies die jou laten zien hoe je Aanmelden met Apple kunt gebruiken om bij Dropbox in te loggen:

 1. Open de Dropbox app op jouw iPhone.
 2. Druk op de optie “Aanmelden met Apple”.
 3. Druk op “Ja” als er wordt gevraagd of je met jouw Apple ID in wilt loggen.
 4. Voer jouw Apple ID-gegevens in en druk op “Volgende”.
 5. Geef eventuele vereiste machtigingen of toestemmingen.
 6. Wacht even terwijl jouw accountinformatie worden geverifieerd.
 7. Gefeliciteerd! Je bent nu succesvol aangemeld bij Dropbox via Aanmelden met Apple.

Met deze eenvoudige stappen kun je snel en gemakkelijk toegang tot jouw Dropbox account krijgen zonder dat je een apart wachtwoord hoeft te onthouden. Het gebruik van Aanmelden met Apple biedt een naadloze ervaring en bespaart tijd, omdat je geen extra inloggegevens in hoeft te voeren.

Voordelen en gemakken van Aanmelden met Apple voor het inloggen bij Dropbox

Het gebruik van Aanmelden met Apple om bij Dropbox in te loggen heeft verschillende voordelen en gemakken:

 • In een druk op de muis of het beeldscherm aanmelden: Met Aanmelden met Apple hoef je alleen maar op de optie Aanmelden met Apple te drukken en jouw Apple ID-gegevens in te voeren om direct toegang tot jouw Dropbox account te krijgen. Op deze manier kun jij tijd besparen en wordt het aanmeldingsproces efficiënter.
 • Gebruiksgemak: Je hoeft geen apart wachtwoord voor Dropbox te onthouden of nieuwe inloggegevens aan te maken. Jouw bestaande Apple ID wordt gebruikt om veilig toegang tot jouw Dropbox account te krijgen.
 • Beveiliging: Aanmelden met Apple biedt een extra beveiligingslaag doordat je ervoor kunt kiezen om jouw echte e-mailadres verborgen te houden en een uniek gegenereerd e-mailadres van Apple voor het communiceren met Dropbox kunt gebruiken.
 • Privacybescherming: Met Aanmelden met Apple worden er geen persoonlijke gegevens met Dropbox gedeeld, waardoor jouw privacy wordt beschermd.

Aanmelden als gebruiker bij je Dropbox team account

Om toegang tot je specifieke teamaccount op Dropbox te krijgen, moet je je als gebruiker  aanmelden. Hieronder staan belangrijke instructies en stappen die je kunt volgen om succesvol bij je teamaccount in te loggen.

Instructies voor teamleden om zich aan te melden bij hun specifieke teamaccount op Dropbox

 1. Ga naar de Dropbox website en druk in de rechterbovenhoek van het scherm op Aanmelden.
 2. Voer vervolgens zoals aangegeven je gebruikersnaam en wachtwoord in.
 3. Als alternatief kun je er ook voor kiezen om met een gekoppeld account, zoals Google of Apple in te loggen.

Hoe kun je toegang tot gedeelde bestanden en samenwerkingstools krijgen door op je teamaccount in te loggen

Zodra je bij je teamaccount bent aangemeld, heb je de toegang tot verschillende functies en tools die binnen het Dropbox platform beschikbaar zijn. Hieronder staan enkele dingen die je kunt doen:

 • Bekijk alle gedeelde bestanden en mappen binnen het team. Je kunt deze openen, bewerken en met andere leden van het team delen.
 • Gebruik de samenwerkingstools om efficiënt met andere teamleden aan documenten, presentaties en spreadsheets samen te werken.
 • Synchroniseer bestanden automatisch tussen apparaten zodat ze ongeacht het apparaat dat je gebruikt altijd up-to-date zijn.
 • Gebruik de zoekfunctie om specifieke bestanden of mappen binnen het teamaccount snel te vinden.
 • Pas de instellingen, zoals meldingen en beveiligingsvoorkeuren van je account aan.

Belangrijke stappen om succesvol als gebruiker binnen een teamaccount in te loggen

Hieronder staan de belangrijkste stappen die je moet volgen om succesvol bij je teamaccount op Dropbox in te loggen:

 1. Zorg ervoor dat je de juiste URL gebruikt om toegang tot het teamaccount te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld: https://www.dropbox.com/team/yourteamname zijn.
 2. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord correct in. Controleer of er geen typfouten zijn en zorg ervoor dat de caps lock-toets is uitgeschakeld.
 3. Als je bij het aanmelden problemen ondervindt, controleer dan of je internetverbinding actief en stabiel is.
 4. Probeer indien mogelijk op een andere webbrowser of apparaat in te loggen.
 5. Neem contact met de teambeheerders op als je nog steeds problemen met het aanmelden bij je teamaccount hebt.

Bij de Dropbox desktop app, dropbox.com en de mobiele app afmelden

Het is belangrijk om te weten hoe je veilig bij verschillende platforms, waaronder de Dropbox desktop app, dropbox.com en de mobiele app uit kunt loggen. Hieronder volgen stapsgewijze instructies om op verschillende apparaten bij Dropbox af te melden.

Dropbox aanmelden en op verschillende apparaten gebruiken

Stapsgewijze instructies voor het afmelden bij de desktop app

 1. Open de Dropbox desktop app op je computer.
 2. Druk in de rechterbovenhoek van het venster op het pictogram van je profielfoto.
 3. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu. Druk onderaan het menu op ‘Afmelden’.
 4. Bevestig dat je wilt afmelden door in het pop-upvenster dat verschijnt op ‘Afmelden’ te drukken.

Stapsgewijze instructies voor het afmelden bij dropbox.com

 1. Ga naar www.dropbox.com en log in op je account.
 2. Druk in de rechterbovenhoek van het scherm op je profielfoto of initialen.
 3. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu. Druk hier op ‘Afmelden’.
 4. Bevestig dat je wilt afmelden door in het pop-upvenster dat verschijnt op ‘Afmelden’ te drukken.

Stapsgewijze instructies om bij de mobiele app af te melden

Ben jij benieuwd hoe je bij de mobiele app af kunt melden? Hieronder beschrijven wij de stappen die je kunt volgen om op zowel je mobiele telefoon als de tablet bij de Mobiele app van Dropbox af te melden:

Voor smartphones:

 1. Open de Dropbox app op je smartphone.
 2. Druk in de linkerbovenhoek van het scherm op het pictogram met drie horizontale lijnen om het zijmenu te openen.
 3. Navigeer naar beneden en druk op ‘Instellingen’.
 4. Druk op ‘Account’ en vervolgens op ‘Afmelden’.
 5. Bevestig dat je af wilt melden door in het pop-upvenster dat verschijnt op ‘Afmelden’ te drukken.

Voor tablets:

 1. Open de Dropbox app op je tablet.
 2. Druk in de linkerbovenhoek van het scherm op het pictogram met drie horizontale lijnen om het zijmenu te openen.
 3. Navigeer naar beneden en druk op ‘Instellingen’.
 4. Druk bovenaan het scherm op je profielfoto of initialen.
 5. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu. Druk in dit menu op ‘Afmelden’.
 6. Bevestig dat je wilt afmelden door in het pop-upvenster dat verschijnt op ‘Afmelden’ te drukken.

Kun jij op andere apparaten niet bij jouw bestanden komen?

Voordelen Dropbox als cloudopslag dienst

Door je bestanden in Dropbox te bewaren kun jij al jouw bestanden vanaf ieder apparaat gemakkelijk bekijken en bewerken.

 • Dat is geen gedoe met externe harde schijven
 • Je bestanden zijn altijd veilig bewaard
 • Gemakkelijke manier om een reservekopie van je bestanden te maken
 • Je kunt bestanden gemakkelijk met anderen delen
 • Met anderen samen aan projecten werken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Het belang van uitloggen

Uitloggen is een eenvoudige handeling die we vaak over het hoofd zien, maar voor onze online veiligheid is het van groot belang. Als je niet bij je accounts uitlogt kan dat tot ernstige gevolgen, zoals het blootstellen van persoonlijke gegevens en het risico van identiteitsdiefstal leiden. Hieronder zullen we de voordelen en de noodzaak van uitloggen bespreken, evenals enkele tips om ervoor te zorgen dat u altijd veilig uitlogt.

Dropbox aanmelden en de app afsluiten en het account uitloggen

Voordelen van uitloggen

Het uitloggen bij jouw accounts heeft verschillende voordelen:

 1. Beveiliging: Door uit te loggen voorkom je dat anderen toegang tot jouw persoonlijke gegevens krijgen. Dit is vooral belangrijk als jij openbare computers of gedeelde apparaten gebruikt.
 2. Privacy: Uitloggen zorgt ervoor dat jouw online activiteiten niet worden gevolgd. Zo kun jij jouw privacy beschermen en voorkom je dat jouw persoonlijke informatie in de verkeerde handen valt.
 3. Verantwoordelijkheid: Door regelmatig uit te loggen, neem jij de verantwoordelijkheid voor jouw online veiligheid. Het toont aan dat jij bewust bent van de risico’s en er alles aan doet om jezelf te beschermen.

Tips om veilig uit te loggen

Om ervoor te zorgen dat jij altijd veilig uitlogt, volgen hieronder enkele handige tips:

 • Sluit alle actieve sessies: Controleer regelmatig of jij bij al jouw accounts bent uitgelogd. Dit geldt met name voor sociale media, e-mail en online bankieren.
 • Gebruik sterke wachtwoorden: Zorg ervoor dat jij sterke, unieke wachtwoorden voor al jouw accounts gebruikt. Dit verkleint de kans dat zelfs als jij bent vergeten om uit te loggen iemand jouw account kan hacken.
 • Schakel tweestapsverificatie in: Tweestapsverificatie voegt een extra beveiligingslaag aan jouw accounts toe. Hierdoor is het zelfs als ze jouw wachtwoord weten voor anderen moeilijker om toegang te krijgen.
 • Wees voorzichtig met openbare computers: Als jij een openbare computer gebruikt, zorg er dan altijd voor dat je uitlogt en jouw browsegeschiedenis wist. Dit voorkomt dat anderen toegang tot jouw accounts en persoonlijke gegevens krijgen.
 • Houd jouw apparaten up-to-date: Zorg ervoor dat jij regelmatig updates voor jouw besturingssysteem en apps installeert. Deze updates bevatten vaak beveiligingspatches die jouw apparaat tegen bedreigingen beschermen.

Kortom, uitloggen is een eenvoudige maar essentiële stap waarmee jij jouw online veiligheid en privacy kunt waarborgen. Door regelmatig uit te loggen en de bovenstaande tips te volgen, kunt jij jezelf tegen onbevoegden beschermen.

Belangrijkste kenmerken van je abonnement en de voordelen van inloggen bij Dropbox

Dropbox is een populaire cloudopslag dienst waarmee je bestanden op kunt slaan, delen en synchroniseren. Als je bij Dropbox met een abonnement inlogt, krijg je toegang tot verschillende functies en voordelen die je ervaring nog beter maken.

Ontdek de functies en voordelen die beschikbaar zijn wanneer je met een abonnement bij Dropbox inlogt

Als je met een abonnement bij Dropbox inlogt, ontgrendel je een scala aan handige functies en voordelen. Hieronder staan enkele belangrijke:

 1. Extra opslagruimte: Een van de grootste voordelen van een betaald abonnement is de extra opslagruimte die je krijgt. Met meer ruimte kun je meer bestanden uploaden en bewaren zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over het bereiken van de limiet.
 2. Geavanceerde samenwerkingstools: Met een betaald abonnement heb je de toegang tot geavanceerde samenwerkingstools zoals gedeelde mappen, waarmee meerdere gebruikers tegelijkertijd aan dezelfde bestanden kunnen werken. Dit vergemakkelijkt teamwerk en maakt het eenvoudiger om efficiënt samen te werken.
 3. Versiegeschiedenis: Een betaald abonnement geeft je de toegang tot versiegeschiedenis, wat betekent dat Dropbox oudere versies van bestanden automatisch bewaart. Als er iets misgaat of als je naar een vorige versie terug wilt gaan, kun je dit zonder dataverlies gemakkelijk doen.
 4. Offline toegang: Met een abonnement kun je bestanden ook offline openen en bewerken. Dit is vooral handig als je onderweg bent en geen internetverbinding hebt. Je kunt aan je bestanden blijven werken en zodra je weer met het internet verbonden bent, worden de wijzigingen automatisch gesynchroniseerd.

Hoe kun je toegang tot extra opslagruimte, geavanceerde samenwerkingstools en andere exclusieve functies krijgen door in te loggen?

Om toegang tot deze extra functies en voordelen te krijgen, moet je met een abonnement bij Dropbox inloggen. Hieronder staat hoe je dit kunt doen:

 1. Kies het juiste abonnement: Dropbox biedt verschillende soorten abonnementen, zoals Basic (gratis), Plus (betaald) en Professional (betaald) aan. Kies het abonnement dat het beste bij jouw behoeften past.
 2. Meld je bij Dropbox aan : Ga naar de Dropbox website of open de mobiele app en meld je met jouw accountgegevens aan.
 3. Upgrade naar een betaald abonnement: Als je momenteel een gratis Basic abonnement hebt, kun je naar Plus of Professional upgraden om toegang tot de extra functies en voordelen van een betaald abonnement te krijgen.

Overzicht van de verschillende soorten Dropbox abonnementen en hun specifieke voordelen

Dropbox biedt verschillende abonnementen aan, ieder abonnement heeft zijn eigen specifieke voordelen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende abonnementen en wat ze te bieden hebben:

Verschillende abonnementen voor Dropbox
 1. Dropbox Basic:
  • Gratis opslagruimte van 2 GB.
  • Vanaf ieder apparaat met internet heb je de toegang tot jouw opgeslagen bestanden.
  • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld.
 2. Dropbox Plus:
  • 2 TB opslagruimte voor persoonlijk gebruik.
  • Offline toegang tot bestanden op mobiele apparaten.
  • Geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals wachtwoordbeveiliging voor gedeelde links.
 3. Dropbox Professional:
  • 3 TB opslagruimte voor individueel gebruik.
  • Geavanceerde synchronisatie en samenwerkingsmogelijkheden.
  • Geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals bestandsvervalsingsdetectie.
 4. Dropbox Family:
  • 2 TB opslagruimte die met maximaal zes gezinsleden kan worden gedeeld.
  • Mogelijkheid om gezinsleden uit te nodigen en samen aan gedeelde mappen te werken.
  • Geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals tweestapsverificatie.
 5. Dropbox Business Standard:
  • 5 TB opslagruimte en een minimum van drie gebruikers.
  • Geavanceerde samenwerkingsfuncties, zoals gedeelde mappen en team mappen.
  • Geavanceerde beheertools, zoals gebruikersbeheer en auditlogs.
 6. Dropbox Business Advanced:
  • Onbeperkte opslagruimte en een minimum van drie gebruikers.
  • Geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals geavanceerde toegangscontrole en bedrijfsbeheer van apparaten.
  • Prioritaire ondersteuning van Dropbox.

Ieder abonnement biedt afhankelijk van je behoeften en waarvoor je het gebruikt verschillende voordelen. Of je nu naar persoonlijk gebruik, samenwerking binnen een gezin of zakelijk gebruik zoekt, Dropbox heeft een abonnement dat bij je past. Overweeg je behoeften en budget bij het kiezen van het juiste abonnement.

Aanmelden en afmelden bij de Dropbox mobiele app

Om de Dropbox mobiele app te kunnen gebruiken, moet jij je met je Dropbox account aanmelden. Open de app op je mobiele apparaat en `druk op ‘Aanmelden’. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en druk op ‘Aanmelden’. Als je geen account hebt, druk dan op ‘Account maken’ en volg de instructies. Om bij de app af te melden moet je naar het instellingenmenu gaan en op ‘Afmelden’ drukken. Bevestig je keuze en je wordt op dat specifieke apparaat bij je Dropbox account uitgelogd.

Stapsgewijze instructies waarmee je op zowel Android als iOS-apparaten bij de mobiele app van Dropbox kunt aanmelden

Wil jij vanaf je mobiele apparaat toegang tot je Dropbox bestanden krijgen? Geen probleem! Hieronder staan stapsgewijze instructies zodat jij op zowel een Android als iOS-apparaat bij de mobiele app van Dropbox kunt aanmelden.

 1. Open de Google Play Store (voor Android) of de App Store (voor iOS) op je mobiele apparaat.
 2. Zoek in de zoekbalk van de winkel naar “Dropbox” en druk op het juiste zoekresultaat.
 3. Druk op ‘Installeren’ om de Dropbox app te downloaden en te installeren.
 4. Zodra de installatie is voltooid, druk je op het pictogram van de Dropbox app om deze te openen.
 5. Op het aanmeldscherm moet jij jouw gebruikersnaam en wachtwoord die aan jouw Dropbox account zijn gekoppeld invoeren.
 6. Druk op ‘Aanmelden’ om toegang tot jouw account te krijgen.

Nu ben je succesvol bij de mobiele app van Dropbox aangemeld! Hierdoor kun jij nu al jouw bestanden vanaf jouw mobiele apparaat bekijken, bewerken en delen.

Hoe kun je via de mobiele app snel op je Dropbox account inloggen?

Vooral als je vaak tussen verschillende apps en accounts moet schakelen kan het inlogproces soms tijdrovend zijn. Gelukkig biedt Dropbox een handige functie waarmee je snel via de mobiele app op jouw account in kunt loggen. Volg hiervoor de onderstaande eenvoudige stappen:

 1. Open de Dropbox app op jouw mobiele apparaat.
 2. Druk in de linkerbovenhoek van het scherm op het profielpictogram.
 3. Selecteer ‘Instellingen’ in het vervolgkeuzemenu.
 4. Navigeer naar beneden en druk op ‘Snel aanmelden’.
 5. Schakel de optie ‘Snel aanmelden’ in door hierop te drukken.

Vanaf nu hoef je de Dropbox app alleen maar te openen om automatisch op jouw account te  worden ingelogd. Hiermee kun je tijd en moeite bij het invoeren van jouw gebruikersnaam en wachtwoord besparen.

Instructies om veilig bij de mobiele app af te melden om je account te beschermen

Het is belangrijk dat jij jouw Dropbox account zelfs als jij jouw mobiele apparaat met anderen deelt veilig houdt. Hieronder staan instructies om veilig bij de mobiele app van Dropbox af te melden:

 1. Open de Dropbox app op jouw mobiele apparaat.
 2. Druk in de linkerbovenhoek van het scherm op het profielpictogram.
 3. Selecteer ‘Instellingen’ in het vervolgkeuzemenu.
 4. Navigeer naar beneden en druk op ‘Afmelden’.
 5. Bevestig dat je af wilt melden door nogmaals op ‘Afmelden’ te drukken.

Door regelmatig bij de Dropbox app uit te loggen kun je vooral als jij jouw apparaat met anderen hebt gedeeld ongeautoriseerde toegang tot jouw bestanden voorkomen.

Conclusie: “Dropbox aanmelden” – Stapsgewijze instructies voor succesvolle aanmelding

In dit blogartikel hebben we stapsgewijze instructies voor een succesvolle Dropbox aanmelding gegeven. We hebben uitgelegd hoe je een nieuw Dropbox account met Googleaanmelding en Aanmelden met Apple (alleen voor iPhone) aan kunt maken.

Daarnaast hebben we besproken hoe je bij je teamaccount van Dropbox kunt aanmelden en bij de desktopapp, dropbox.com en de mobiele app kunt afmelden. Verder hebben we belangrijke kenmerken van je abonnement en voordelen van inloggen bij Dropbox behandeld, evenals het proces van aan- en afmelden bij de mobiele app.

Dropbox aanmelden

Met deze instructies kun je eenvoudig bij Dropbox aanmelden. Of je nu een individuele gebruiker of lid van een teamaccount bent, volg de stappen zorgvuldig op en krijg moeiteloos toegang tot al je bestanden en documenten. Gebruik alle functies van Dropbox optimaal!

Veel gestelde vragen over “Dropbox aanmelden”

Kan ik meerdere accounts op één apparaat aanmaken?

Ja, je kunt meerdere accounts op één apparaat hebben. Om verschillende account te kunnen gebruiken moet je bij het ene account uitloggen voordat je bij het andere account inlogt.

Kan ik mijn Dropbox-account koppelen aan meerdere apparaten?

Ja, je kunt je Dropbox account aan meerdere apparaten koppelen. Hierdoor kun je gemakkelijk vanaf verschillende apparaten, zoals computers, smartphones en tablets toegang tot je bestanden krijgen.

Kan ik mijn Dropbox account zonder internetverbinding gebruiken?

Ja, met de Dropbox desktopapp kun je offline toegang tot bepaalde bestanden en documenten hebben. Zodra je apparaat weer met het internet verbonden is, worden eventuele wijzigingen automatisch gesynchroniseerd.

Kunnen bestanden met andere gebruikers worden gedeeld?

Ja, Dropbox biedt de mogelijkheid om bestanden met andere gebruikers te delen. Je kunt mappen of specifieke bestanden eenvoudig delen en bepalen wie er toegang tot deze bestanden heeft.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen als ik mijn accountgegevens vergeten ben?

Wanneer jij je wachtwoord bent vergeten, kun je via de inlogpagina van Dropbox op “Wachtwoord vergeten?” drukken. Volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen en toegang tot je account te krijgen.

Kun jij op andere apparaten niet bij jouw bestanden komen?

Voordelen Dropbox als cloudopslag dienst

Door je bestanden in Dropbox te bewaren kun jij al jouw bestanden vanaf ieder apparaat gemakkelijk bekijken en bewerken.

 • Dat is geen gedoe met externe harde schijven
 • Je bestanden zijn altijd veilig bewaard
 • Gemakkelijke manier om een reservekopie van je bestanden te maken
 • Je kunt bestanden gemakkelijk met anderen delen
 • Met anderen samen aan projecten werken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg