Foto van iCloud naar iPhone downloaden – stapsgewijze handleiding

Wil jij jouw foto’s van iCloud naar je iPhone overzetten? Het kan frustrerend zijn om uit te proberen te vogelen hoe dit moet. Het proces is gelukkig eenvoudiger dan je denkt. In deze gids laten we je zien hoe jij jouw favoriete foto’s van iCloud moeiteloos naar jouw iPhone kunt verplaatsen.

Het overzetten van foto’s van iCloud naar je iPhone biedt een naadloze manier om al jouw herinneringen binnen handbereik te hebben. Of je nu nieuwe herinneringen wilt maken of gewoon van oude herinneringen wilt genieten, deze eenvoudige stappen helpen je om al jouw foto’s binnen enkele minuten op jouw iPhone te hebben.

Begrijp iCloud-foto’s

Werking op Apple-apparaten

iCloud-foto’s is een handige functie waarmee je foto’s en video’s tussen al jouw Apple-apparaten kunt delen. Wanneer jij een foto met jouw iPhone maakt, wordt deze automatisch naar iCloud geüpload en vervolgens met al je andere apparaten waarop je met hetzelfde Apple ID bent ingelogd gesynchroniseerd. Dit betekent dat wanneer jij een foto met jouw iPhone maakt, deze ook op jouw iPad, Mac of zelfs je Apple Watch beschikbaar zal zijn.

Foto van iCloud naar iPhone en met Apple apparaten synchroniseren

Het is belangrijk om te begrijpen hoe iCloud-foto’s werkt, omdat het ervoor zorgt dat al jouw waardevolle herinneringen op al jouw apparaten toegankelijk zijn. Stel je voor dat jij met jouw iPhone een belangrijk evenement vastlegt en later op jouw iPad wilt bekijken. Dankzij iCloud-foto’s hoef je geen moeite te doen om foto’s handmatig over te zetten, omdat ze automatisch op al jouw gekoppelde apparaten beschikbaar zijn.

Wil jij al jouw foto’s overal bij de hand hebben?

Foto van iCloud naar iPhone en een nieuwe foto toevoegen

Door jouw foto’s vanuit iCloud-foto’s naar jouw iPhone over te zetten kun jij al jouw foto’s en afbeeldingen overal bekijken en beheren.

  • Dat is: jouw afbeeldingen en foto’s veilig in iCloud bewaren
  • Foto’s en video’s gemakkelijk met anderen kunnen delen
  • Al je herinneringen op al je apparaten kunnen bekijken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Waarom is het belangrijk om met hetzelfde Apple ID in te loggen?

Voor de synchronisatie van jouw foto’s is het belangrijk dat jij op al jouw apparaten met hetzelfde Apple ID bent ingelogd. Als je bijvoorbeeld op verschillende apparaten met verschillende Apple ID’s bent ingelogd, zullen de foto’s niet correct worden gesynchroniseerd. Dit kan tot verwarring en het onvermogen om bepaalde foto’s of video’s op specifieke apparaten te vinden leiden.

Stel je voor dat je twee Apple-apparaten hebt – een iPhone en een iPad – en dat je op beide apparaten met verschillende Apple ID’s hebt ingelogd. Als je dan een foto op je iPhone maakt terwijl deze met iCloud-foto’s verbonden is, zal deze vanwege de gescheiden Apple ID-instellingen niet automatisch in de fotogalerij van jouw iPad verschijnen.

iCloud-foto’s uitschakelen

Als iCloud-foto’s op een bepaald apparaat is uitgeschakeld, heeft dit directe gevolgen voor de synchronisatie van foto’s tussen jouw apparaten. Het betekent dat nieuwe foto’s die worden gemaakt of aan andere gekoppelde apparaten worden toegevoegd niet automatisch op het apparaat waarop iCloud-foto’s is uitgeschakeld worden weergegeven.

Stel je voor dat je besluit om iCloud-foto’s op jouw iPhone uit te schakelen. Als gevolg hiervan zullen alle nieuwe foto’s die je maakt of ontvangt niet langer automatisch in de fotogalerij van jouw andere gekoppelde apparaten, zoals jouw iPad of Mac verschijnen.

iCloud-foto’s op de iPhone inschakelen

iCloud-foto’s op een iPhone met iOS 16 en nieuwer inschakelen

Om iCloud-foto’s op jouw iPhone met iOS 16 of nieuwer in te schakelen moet je allereerst de ‘Instellingen’ openen en bovenaan op jouw naam drukken. Vervolgens moet je ‘iCloud’ en daarna ‘Foto’s’ selecteren. Schakel de optie ‘Synchroniseer dit [apparaat]’ in door erop te drukken.

Zodra je dit hebt gedaan, worden al jouw foto’s automatisch naar iCloud geüpload. Dit betekent dat je ze op al jouw Apple-apparaten waarop je met hetzelfde Apple ID bent ingelogd kunt bekijken. Bovendien worden alle wijzigingen die je in de foto’s aanbrengt over al jouw apparaten gesynchroniseerd.

iCloud-foto’s op een iPhone met iOS 15 en eerder inschakelen

Wanneer je een iPhone met iOS 15 of een eerdere versie gebruikt, is het proces om iCloud-foto’s in te schakelen iets anders. Open allereerst de ‘Instellingen’ en druk op ‘Foto’s’. Schakel vervolgens de optie ‘iCloud-foto’s’ in. Hierdoor worden al jouw foto’s en video’s automatisch naar iCloud geüpload.

Wanneer de iCloud-foto’s functie is ingeschakeld, kun je ruimte op jouw iPhone besparen, doordat al jouw media veilig in de Cloud wordt bewaard. Daarnaast hoef je back-ups niet handmatig van al je foto’s te maken, aangezien ze automatisch met iCloud worden gesynchroniseerd.

Foto’s op andere apparaten configureren

Foto’s aan iCloud toevoegen

Als je iCloud-foto’s op jouw iPhone hebt ingeschakeld, kun je al jouw foto’s en video’s gemakkelijk via de Foto’s-app aan iCloud toevoegen. Hierdoor worden al jouw herinneringen veilig bewaard en zijn ze op al je Apple-apparaten beschikbaar. Om dit te doen moet je de ‘Instellingen’ openen, bovenaan op jouw naam drukken en ‘iCloud’ selecteren. Vervolgens kun je ‘Foto’s’ inschakelen. Hierdoor worden al jouw foto’s wanneer jouw apparaat met wifi is verbonden automatisch naar iCloud geüpload.

Foto van iCloud naar iPhone en een nieuwe foto toevoegen

Foto’s vanuit iCloud bekijken

Nadat je foto’s aan iCloud hebt toegevoegd, kun je deze eenvoudig op andere Apple-apparaten zoals de iPad, de iPod touch, de Mac en zelfs via de website www.icloud.com bekijken. Hierdoor heb je, overal waar je bent, altijd de toegang tot al jouw herinneringen. Op een iPad of Mac kun je simpelweg de Foto’s-app openen en het tabblad ‘Albums’ selecteren om de toegang tot al jouw foto’s die via iCloud zijn gesynchroniseerd te krijgen.

Foto’s tussen apparaten delen

Met behulp van  iCloud-foto’s kun jij al jouw foto’s gemakkelijk tussen al jouw Apple-apparaten, zoals jouw iPhone, jouw iPad en jouw Mac delen. Het zorgt ervoor dat al jouw herinneringen op al jouw apparaten beschikbaar zijn. Als jij een nieuwe foto met jouw iPhone maakt, wordt deze automatisch met al jouw andere apparaten die met hetzelfde iCloud-account zijn verbonden gesynchroniseerd. Hierdoor hoef jij foto’s niet meer handmatig over te zetten of e-mails naar jezelf te versturen om ze op al je apparaten te krijgen.

De naadloze synchronisatie van bewerkingen en verwijderingen is een ander voordeel van iCloud-foto’s. Wanneer jij een foto op jouw iPhone bewerkt of verwijdert, worden deze wijzigingen automatisch op al je andere apparaten doorgevoerd. Doordat je de wijziging niet op al je apparaten door hoeft te voeren kun je tijd en moeite besparen.

Bovendien kan iCloud-foto’s helpen om ruimte op jouw iPhone vrij te maken. Oudere foto’s worden automatisch naar de cloud verplaatst, waardoor er op het interne geheugen van je apparaat meer ruimte vrijkomt. Hierdoor kun je, zonder dat je waardevolle oude foto’s hoeft te verwijderen van extra opslagruimte voor nieuwe herinneringen genieten. Daarnaast is het geruststellend dat al je foto’s veilig en versleuteld in de Cloud worden opgeslagen, zelfs als een van je apparaten verloren gaat, kun je de foto’s gemakkelijk vanuit de iCloud fotobibliotheek op je nieuwe apparaat bekijken en herstellen.

Foto’s naar jouw iPhone downloaden

De toegang tot iCloud

Om foto’s van iCloud naar jouw iPhone over te brengen, zijn er verschillende handige methoden beschikbaar. Allereerst is het belangrijk dat jij op jouw iPhone de toegang tot iCloud hebt door de instellingen te openen, bovenaan op je naam te drukken en ‘iCloud’ te selecteren. Hier kun je de ‘Foto’s’ functie inschakelen om al jouw foto’s en video’s met iCloud te synchroniseren.

Een andere handige methode waarmee je specifieke foto’s van iCloud naar jouw iPhone kunt downloaden, is via de iCloud-app of via de iCloud website. Navigeer simpelweg naar de gewenste foto’s en download ze naar je iPhone. Je kunt er ook voor kiezen om de iCloud-fotobibliotheek op jouw iPhone in te stellen, waardoor al jouw foto’s automatisch met iCloud worden gesynchroniseerd.

Wanneer je foto’s van iCloud naar je iPhone over gaat zetten is het belangrijk dat je rekening houdt met de downloadtijd, die zowel van de bestandsgrootte als de snelheid van de internetverbinding afhankelijk is. Zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt en dat je iPhone voldoende is opgeladen. Voor een soepele overdracht is een stabiele wifi-verbinding van essentieel belang. Met deze handige methoden kun je foto’s gemakkelijk en efficiënt van iCloud naar jouw iPhone overzetten.

Foto’s downloaden en bekijken

Als jij de iCloud-app op je iPhone hebt geïnstalleerd kun jij al jouw foto’s gemakkelijk bekijken en downloaden, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Dit is handig wanneer je vaak van apparaat wisselt of als je ruimte op jouw telefoon wilt besparen. Door de iCloud-functie te gebruiken, kun jij al jouw foto’s veilig in de Cloud opslaan en ze vervolgens wanneer dat nodig is eenvoudig naar jouw iPhone downloaden.

Een ander voordeel van iCloud voor het beheren van je foto’s is dat het een handige back-upoptie voor beperkte toegang tot iCloud biedt. Zelfs als je geen constante internetverbinding hebt, kun je nog steeds de toegang tot al jouw kostbare herinneringen hebben. Bovendien biedt het offline toegang tot je foto’s, wat handig is als je op reis of in een gebied met beperkte connectiviteit bent.

Een handige functie van de iCloud-app is dat je specifieke albums kunt maken om je foto’s georganiseerd te houden. Dit maakt het gemakkelijk om indien nodig snel door je foto’s te navigeren en specifieke afbeeldingen te vinden. Of het nu om vakantiefoto’s, familiefoto’s of professionele afbeeldingen gaat, met de mogelijkheid om albums te maken kun je alles netjes georganiseerd houden.

Daarnaast kun je foto’s met behulp van de iCloud-app snel met vrienden en familie delen, waardoor jij jouw favoriete momenten gemakkelijk met anderen kunt delen. Of je nu een spontane selfie of een prachtige landschapsfoto wilt delen, met slechts een paar drukken is dat zo gepiept.

De opslagruimte optimaliseren

Efficiënt opslaan

Wanneer je iCloud-foto’s gebruikt, kun je kostbare ruimte op je iPhone besparen. Door de ‘Optimaliseer iPhone-opslag’ functie in te schakelen, worden foto’s en video’s in volledige resolutie in iCloud bewaard. Dit betekent dat alleen de miniaturen van de afbeeldingen op je apparaat worden bewaard, waardoor er aanzienlijk minder ruimte wordt ingenomen.

Foto van iCloud naar iPhone en de originele foto in iCloud bewaren

Door deze slimme aanpak kun je gemakkelijk door al jouw foto’s bladeren en alleen diegene die je wilt bekijken of wilt bewerken downloaden. Hierdoor blijft de rest van je fotobibliotheek veilig in iCloud, klaar om te worden gedownload wanneer dat nodig is.

Wil jij al jouw foto’s overal bij de hand hebben?

Foto van iCloud naar iPhone en een nieuwe foto toevoegen

Door jouw foto’s vanuit iCloud-foto’s naar jouw iPhone over te zetten kun jij al jouw foto’s en afbeeldingen overal bekijken en beheren.

  • Dat is: jouw afbeeldingen en foto’s veilig in iCloud bewaren
  • Foto’s en video’s gemakkelijk met anderen kunnen delen
  • Al je herinneringen op al je apparaten kunnen bekijken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

De opslagruimte beheren

Met de toenemende hoeveelheid foto’s en video’s die we maken en op onze iPhones opslaan, kan de opslagruimte snel vol raken. Gelukkig biedt iCloud een handige oplossing om dit probleem aan te pakken. Door iCloud-foto’s in te schakelen, worden al jouw kostbare herinneringen veilig in de Cloud opgeslagen, waardoor er op je toestel meer ruimte voor andere belangrijke zaken vrijkomt. Bovendien kun je specifieke albums offline beschikbaar maken, zodat jouw favoriete foto’s, zelfs wanneer je geen internetverbinding hebt altijd binnen handbereik zijn. Dit is vooral handig tijdens het reizen of in gebieden met beperkte connectiviteit.

Het proces om foto’s van iCloud naar je iPhone over te zetten is verrassend eenvoudig en kan binnen enkele stappen worden uitgevoerd. Nadat je iCloud-foto’s op jouw iPhone hebt ingeschakeld, kun je via de Foto’s-app moeiteloos door al je opgeslagen foto’s bladeren en de gewenste afbeeldingen naar jouw toestel downloaden. Op deze manier kun je zonder dat je voortdurend met het internet verbonden hoeft te zijn van al jouw herinneringen genieten.

De soepele synchronisatie tussen al jouw Apple-apparaten is een groot voordeel van iCloud-foto’s. Dit betekent dat dezelfde afbeeldingen en video’s op al jouw apparaten beschikbaar zijn, waardoor het delen van foto’s tussen verschillende apparaten moeiteloos en efficiënt verloopt. Of je nu op jouw iPhone, iPad of Mac kijkt, je hebt altijd de toegang tot dezelfde beelden.

Foto’s verwijderen en herstellen

Foto’s verwijderen

Met iCloud-foto’s kun je eenvoudig ruimte op jouw iPhone vrijmaken door foto’s uit de ‘Foto’s’-app te verwijderen. Dit is vooral handig wanneer je een groot aantal foto’s hebt gemaakt en de opslagruimte van je apparaat vol begint te raken. Het proces is heel simpel en vereist slechts een paar drukken op het scherm. Het begint met het selecteren van de foto die je wilt verwijderen en vervolgens druk je op het prullenbak pictogram. Maar wist je dat je ook meerdere foto’s tegelijk kunt verwijderen? Door op ‘Selecteer’ te drukken, kun je meerdere foto’s aanvinken en ze vervolgens in één keer verwijderen, waardoor je tijd bespaart.

Echter, voordat je met het verwijderen van foto’s begint, is het belangrijk om te weten dat wanneer je een foto uit de ‘Foto’s’-app verwijdert, deze ook automatisch uit jouw iCloud-opslag wordt verwijderd. Dit betekent dat de foto niet langer op al jouw gekoppelde apparaten beschikbaar zal zijn. Dit kan handig zijn als je echt ruimte vrij wilt maken, maar het is ook iets om rekening mee te houden als je die foto’s op meerdere apparaten wilt behouden.

Als je er zeker van wilt zijn dat de foto definitief wordt verwijderd, moet je nogmaals op het prullenbak pictogram drukken om de actie te bevestigen. Dit zorgt ervoor dat de foto niet per ongeluk wordt verwijderd, wat frustratie kan voorkomen. Bij het verwijderen van foto’s is het altijd goed om voorzichtig te werk te gaan.

Foto’s herstellen

Als je een foto per ongeluk hebt verwijderd, kun je deze met iCloud-foto’s gemakkelijk terughalen. Open hiervoor allereerst de ‘Foto’s’-app en zoek de map ‘Onlangs verwijderd’. Hier worden alle foto’s die in de afgelopen 30 dagen zijn verwijderd bewaard. Dit geeft je een tweede kans om per ongeluk verwijderde foto’s terug te halen.

Zodra je de gewenste foto hebt gevonden, selecteer je deze en druk je op ‘Herstel’. De foto wordt dan in jouw standaardfotoalbum teruggeplaatst. Dit biedt gemoedsrust, wetende dat zelfs als je per ongeluk iets belangrijks hebt verwijderd, het nog steeds kan worden hersteld.

Tips voor iCloud-gebruik

Back-ups maken

Wanneer je je foto’s en video’s veilig wilt stellen is het aan te raden om regelmatig back-ups met iCloud te maken. Door de back-upfunctie van iCloud te gebruiken, worden al jouw waardevolle herinneringen veilig in de cloud opgeslagen. Hierdoor hoef je, zelfs als je iPhone beschadigd raakt of verloren raakt nooit meer bang te zijn dat je kostbare momenten verliest.

Daarnaast kun je automatische back-ups voor een moeiteloze ervaring instellen. Hierdoor worden al jouw nieuwe foto’s en video’s, zonder dat je er zelf iedere keer aan hoeft te denken automatisch naar iCloud geüpload. Op die manier ben je zonder dat je daar extra moeite voor hoeft te doen altijd up-to-date met al je herinneringen.

Foto’s organiseren

Met iCloud kun jij jouw foto’s op een makkelijke manier organiseren en beheren. Door mappen en albums te gebruiken kun jij al jouw foto’s netjes op onderwerp, datum of locatie categoriseren. Dit maakt het gemakkelijk om specifieke foto’s terug te vinden wanneer je ze nodig hebt.

Foto van iCloud naar iPhone en de foto's organiseren

Bovendien biedt iCloud de mogelijkheid om het delen van foto’s met anderen te vereenvoudigen. Je kunt geselecteerde foto’s gemakkelijk met vrienden en familie delen, waardoor iedereen van jouw bijzondere momenten kan genieten. Dit is vooral handig bij evenementen of vakanties waarbij meerdere mensen dezelfde foto’s willen delen.

Veel gestelde vragen

iCloud-foto’s synchroniseren

Wanneer je bij het synchroniseren van foto’s van iCloud naar je iPhone problemen ondervindt, is het belangrijk dat je eerst controleert of je apparaat met een stabiele internetverbinding verbonden is. Controleer daarnaast of de ‘iCloud-foto’s’ functie op zowel jouw iPhone als in de instellingen van iCloud is ingeschakeld en schakel deze functie anders in. Als dit niet werkt, probeer dan om op je iPhone bij iCloud uit te loggen en vervolgens opnieuw in te loggen.

Een andere mogelijke oorzaak kan zijn dat jouw iCloud-opslag vol is. In dat geval moet je ruimte vrijmaken door foto’s en video’s te verwijderen of een groter opslagplan aan te schaffen. Controleer ook of je iPhone op de nieuwste versie van iOS draait, aangezien verouderde software problemen bij het synchroniseren van foto’s via iCloud kan veroorzaken.

iCloud-foto’s optimaal gebruiken

Om foto’s van iCloud naar jouw iPhone te halen, zijn er verschillende handige functies die je kunt gebruiken om een naadloze ervaring tussen al jouw Apple-apparaten te creëren. ‘Mijn fotostream’, waarmee je recente foto’s automatisch tussen al jouw apparaten waarop je met hetzelfde Apple ID bent ingelogd kunt synchroniseren is een van de handigste functies. Dit betekent dat wanneer jij op jouw iPhone een nieuwe foto maakt, deze automatisch aan de fotostream wordt toegevoegd en op al jouw andere Apple-apparaten, zoals je iPad of MacBook beschikbaar wordt.

De ‘Optimaliseer iPhone-opslag’ functie, waarmee je ruimte op jouw apparaat kunt besparen door oudere foto’s door kleinere versies te vervangen is een andere handige functie van iCloud foto’s. Op deze manier kun je zonder dat dit ten koste van de opslagruimte op je iPhone gaat van al jouw foto’s genieten. Dit is vooral handig wanneer jij op jouw apparaat een beperkte opslagcapaciteit hebt.

Daarnaast biedt iCloud de mogelijkheid om fotoalbums met vrienden en familie te delen. Door gezamenlijke albums aan te maken, kun je gedeelde evenementen of vakanties zonder enige moeite vastleggen en probleemloos met de mensen om wie je geeft delen. Dit zorgt voor een naadloze en gedeelde ervaring, waarbij iedereen gemakkelijk de toegang tot de gedeelde herinneringen heeft.

Met behulp van iCloud kun jij jouw foto’s veilig in de Cloud opslaan, waardoor ze vanaf ieder Apple-apparaat die met het internet verbonden is toegankelijk zijn. Dit biedt niet alleen gemak voor het beheren van foto’s, maar zorgt er ook voor dat je altijd en overal de toegang tot jouw afbeeldingen hebt.

Samenvatting

Nu je iCloud-foto’s met succes op jouw iPhone hebt ingesteld en hebt gedownload, kun je volop van jouw foto’s genieten. Vooral als je veel foto’s maakt is het belangrijk dat jij jouw opslagruimte regelmatig controleert. Door je opslagruimte te optimaliseren, zorg je ervoor dat er voldoende ruimte voor nieuwe herinneringen beschikbaar is. Je kunt dit gemakkelijk doen door ongewenste of dubbele foto’s te verwijderen en oudere foto’s eventueel naar een ander opslagmedium over te zetten.

Met de handige tips die we in dit artikel voor iCloud hebben gegeven kun jij al jouw foto’s nu beheren en organiseren. Denk hierbij aan het maken van albums voor verschillende gelegenheden, het toevoegen van tags en het delen van foto’s met vrienden en familie. Door deze stappen te zetten, zul je merken dat je gemakkelijker door jouw uitgebreide fotocollectie kunt navigeren.

Blijf daarnaast op de hoogte van updates en nieuwe functies van iCloud om er het maximale uit te halen. Zo kun je bijvoorbeeld van verbeterde synchronisatie-opties, nieuwe bewerkingsmogelijkheden en nog meer manieren om je foto’s te delen profiteren. Door van deze ontwikkelingen op de hoogte te blijven , ben je altijd in staat om voor jouw specifieke behoeften het beste uit iCloud te halen.

Foto van iCloud naar iPhone

Nu je weet hoe je foto’s van iCloud naar je iPhone kunt overbrengen, kun jij al jouw waardevolle herinneringen, waar je ook bent gemakkelijk bekijken! Of het nu om het snel vinden van die ene speciale foto of het delen van leuke momenten met vrienden gaat, door al jouw foto’s van iCloud naar je iPhone over te zetten is het allemaal mogelijk.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik iCloud-foto’s op mijn iPhone inschakelen?

Om iCloud-foto’s op jouw iPhone in te schakelen, moet je de ‘Instellingen’ openen, bovenaan op jouw naam drukken en ‘iCloud’ selecteren. Kies vervolgens voor ‘Foto’s’ en schakel de optie ‘iCloud-foto’s’ in. Hiermee worden al jouw foto’s met iCloud gesynchroniseerd.

Hoe kan ik foto’s vanuit iCloud naar mijn iPhone downloaden?

Open de Foto’s-app op je iPhone, druk op ‘Albums’ en selecteer ‘Alle foto’s’. Zoek de foto die je wilt downloaden, druk hierop en druk vervolgens op het deelicoon. Om de foto van iCloud naar je iPhone te downloaden moet je voor ‘Bewaar afbeelding’ kiezen.

Kan ik ruimte besparen door mijn foto’s op mijn iPhone te optimaliseren?

Ja, je kunt ruimte besparen door de optie ‘Optimaliseer iPhone-opslag’ in te schakelen. Open hiervoor de ‘Instellingen’, druk op ‘Foto’s’ en schakel deze optie in. Hiermee worden oudere, zelden bekeken foto’s automatisch door kleinere versies vervangen.

Hoe kan ik verwijderde foto’s vanuit iCloud op mijn iPhone herstellen?

Open de Foto’s-app, ga naar ‘Albums’ en selecteer ‘Recent verwijderd’. Druk op de foto die je wilt herstellen en kies voor ‘Zet terug’. De foto wordt dan in het album waaruit deze is verwijderd teruggeplaatst.

Wat zijn handige tips voor iCloud-foto’s?

Voor een vlotte synchronisatie is het belangrijk dat je op al jouw Apple apparaten met hetzelfde Apple id hebt ingelogd. Om te verzekeren dat jouw foto’s, zelfs als een toestel verloren gaat of schade oploopt veilig zijn, is het verstandig om regelmatig via iCloud een reservekopie van je foto’s te maken. 

Wil jij al jouw foto’s overal bij de hand hebben?

Foto van iCloud naar iPhone en een nieuwe foto toevoegen

Door jouw foto’s vanuit iCloud-foto’s naar jouw iPhone over te zetten kun jij al jouw foto’s en afbeeldingen overal bekijken en beheren.

  • Dat is: jouw afbeeldingen en foto’s veilig in iCloud bewaren
  • Foto’s en video’s gemakkelijk met anderen kunnen delen
  • Al je herinneringen op al je apparaten kunnen bekijken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg