Ghostery: Beste Ad Blocker & Privacy Browser

Ben je ooit benieuwd geweest naar de geheime trackers die je online volgen? Met Ghostery, de ultieme browserextensie, kun je deze onzichtbare indringers blokkeren. Maar wat is Ghostery eigenlijk en hoe werkt het? Ghostery is een handige tool waarmee je jouw gegevens tegen ongewenste trackingsystemen kunt beschermen. Met een simpele klik op het icoontje van Ghostery kun je deze trackers uitschakelen en je online privacy vergroten. Dus als je wilt voorkomen dat jouw persoonlijke informatie wordt gevolgd en zonder jouw toestemming wordt gebruikt is Ghostery de oplossing voor jou.

Ghostery is een krachtige tool die gegevens op websites identificeert en trackers blokkeert. Deze trackers volgen je online activiteiten zonder dat je het doorhebt. Met Ghostery krijg je gedetailleerde informatie over welke trackers er worden geblokkeerd. Je kunt deze instellingen aanpassen door op het icoontje van Ghostery te klikken.

Met behulp van de knoppen en instellingen van Ghostery kun jij weer controle over jouw online privacy krijgen. Bescherm jezelf tegen nieuwsgierige adverteerders en houd jouw persoonlijke gegevens veilig!

Dus waar wacht je nog op? Download vandaag nog de gegevensbeschermende en verbeterende Ghostery plugin en neem de controle over jouw online ervaring terug door de plug-in naar jouw eigen voorkeuren aan te passen!

Voordelen van Ghostery als ad-blocker en privacybrowser

Ghostery is een krachtige ad-blocker en privacybrowser die verschillende voordelen aan de gebruikers geeft. Hieronder staan enkele belangrijke punten die je moet overwegen als je Ghostery gaat gebruiken. Met Ghostery kun je gegevens en tracking via de website van Ghostery op websites blokkeren. Het is een handige tool waarmee jij jouw privacy kunt beschermen en jouw gegevens veilig te houden. Daarnaast kun je met Ghostery advertenties blokkeren en de laadtijd van webpagina’s verbeteren.

Ghostery als adblocker voor de browser
 • Beschermt je privacy: Met Ghostery kun je advertentienetwerken en trackers blokkeren, waardoor je persoonlijke gegevens tijdens het surfen op het internet veilig blijven. Hiermee kun je voorkomen dat gerichte advertenties kunnen worden getoond en dat jouw browsegedrag wordt verzameld.
 • Verbetert de laadtijd van webpagina’s: Door onnodige inhoud, zoals advertenties, te verwijderen, kan Ghostery de laadtijd van webpagina’s aanzienlijk verbeteren. Dit resulteert in een snellere en vlottere browse-ervaring.
 • Maakt surfen op internet veiliger: Ghostery detecteert malafide websites en waarschuwt je wanneer je een potentieel gevaarlijke site probeert te bezoeken. Dit beschermt je tegen phishing-pogingen, malware en andere online bedreigingen.

Met Ghostery kun je van een meer private, snelle en veilige online ervaring genieten. Of je nu advertenties wilt blokkeren, jouw privacy wilt beschermen of gewoonweg zonder afleidingen sneller wilt kunnen browsen, Ghostery heeft alles wat je nodig hebt.

Dus waar wacht je nog op? Probeer Ghostery vandaag nog uit en ontdek zelf de vele voordelen die deze ad-blocker en privacybrowser te bieden heeft.

Wil jij voortaan zonder reclame kunnen surfen?

Ghostery als adblocker voor de mobiele telefoon

Door de Ghostery browser te gebruiken kun jij zonder advertenties browsen

 • Dat is: niet meer door vervelende reclames worden gehinderd
 • Zonder door advertenties lastiggevallen te worden sneller op het internet kunnen surfen
 • Je online identiteit beschermen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Ghostery downloaden en installeren op verschillende browsers

Ghostery is een handige browserextensie die voor populaire browsers zoals Chrome, Firefox, Safari en Opera beschikbaar is. Met Ghostery kun je de controle over je online privacy behouden door trackers op websites te blokkeren.

Het downloaden en installeren van Ghostery is eenvoudig. Je kunt dit via de officiële website of de browserextensie-winkels van de browser doen. Voor de installatie hoef je alleen de volgende eenvoudige stappen op te volgen:

 1. Ga naar de website van Ghostery of open de browserextensie-winkel van de browser.
 2. Zoek in de zoekbalk naar “Ghostery”.
 3. Klik op “Downloaden” of “Toevoegen aan uw browser” om de Ghostery-extensie vanaf de website van Ghostery te installeren.
 4. Wacht totdat het downloaden en de installatie is voltooid.

Wanneer je de adblocker Ghostery eenmaal hebt geïnstalleerd kun je deze direct gebruiken om trackers op websites te blokkeren en je browse-ervaring met de browser te verbeteren. Hieronder staan een paar dingen waarvoor je Ghostery kunt gebruiken.

 • Blokkeer trackers in de browser: Ghostery detecteert trackers op websites automatisch en stelt je in staat om deze te blokkeren.
 • Bekijk op een website van je keuze gedetailleerde informatie over het gebruik van Ghostery. Zo kun je zien zien welke trackers er door het gebruik van het Ghostery browserextensie worden geblokkeerd, en welke informatie ze proberen te verzamelen.
 • Pas instellingen aan: Je kunt de instellingen van Ghostery aanpassen waardoor je meer controle krijgt over de trackers die geblokkeerd moeten worden.

Ghostery is met zowel desktop als mobiele versies van deze browsers compatibel. Hierdoor kun jij ongeacht het apparaat dat je gebruikt jouw online privacy beschermen. Dus waar wacht je nog op? Download en installeer Ghostery vandaag nog om trackers op websites te blokkeren en jouw online privacy te beschermen. Happy browsing!

Android-apps en games die je niet mag missen: Editie

Ontdek de nieuwste apps en games voor Android in deze editie. Of je naar handige tools, vermakelijke spellen of creatieve fotografie-apps nu op zoek bent, we hebben voor elk wat wils. Hieronder staan enkele aanbevelingen waarmee je jouw smartphone ervaring kunt verbeteren:

Ghostery als adblocker voor de mobiele telefoon
 • Productiviteit:
  • Android – Het populaire besturingssysteem dat op de meeste smartphones draait.
  • Icoontje – Een visueel symbool dat een app, zoals de Ghostery app, op het startscherm van je telefoon vertegenwoordigt.
  • Plugin – Een toevoeging aan een app of browser die extra functionaliteit biedt, zoals de Ghostery plugin.
 • Entertainment:
  • Games via de Play Store – Ontdek spannende avonturen, uitdagende puzzels en leuke multiplayer-spellen.
  • Streamingdiensten zoals Netflix en Spotify om eindeloos van films, series en muziek te genieten.
 • Fotografie:
  • Camera-apps zoals Instagram en Snapchat voor het maken van prachtige foto’s en deze met vrienden te delen.
  • Foto-editors zoals Adobe Lightroom of VSCO waarmee je de kwaliteit van afbeeldingen naar een hoger niveau kunt tillen.

Of je nu een nieuwe app wilt ontdekken, je productiviteit wilt verhogen of gewoon wat plezier wilt hebben, er is in de wereld van Android-apps altijd iets interessants beschikbaar. Dus ga aan de slag, download wat apps en geniet van alles wat het platform te bieden heeft!

Wil jij voortaan zonder reclame kunnen surfen?

Ghostery als adblocker voor de mobiele telefoon

Door de Ghostery browser te gebruiken kun jij zonder advertenties browsen

 • Dat is: niet meer door vervelende reclames worden gehinderd
 • Zonder door advertenties lastiggevallen te worden sneller op het internet kunnen surfen
 • Je online identiteit beschermen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Muziek streamen van YouTube zonder reclame of abonnement

Wil je graag zonder door advertenties onderbroken te worden op YouTube naar muziek luisteren? Dat kan! Met behulp van Ghostery kun je tijdens het streamen van muziek op YouTube advertenties blokkeren. Op deze manier kun je ongestoord helemaal gratis en zonder een abonnement af te sluiten van je favoriete nummers genieten.

Met Ghostery kun je de vervelende advertenties die normaal gesproken tijdens het luisteren naar muziek verschijnen eenvoudig uitschakelen. Hierdoor wordt jouw luisterervaring verbeterd en kun je ononderbroken van de muziek waar je van houdt genieten.

Ghostery gebruiken voor het blokkeren van youtube advertenties

Hoe werkt Ghostery precies? Het is eigenlijk heel simpel. Nadat je Ghostery in de browser hebt geïnstalleerd, zal deze tijdens het afspelen van YouTube-video’s automatisch advertenties blokkeren. Hiervoor hoef je alleen maar op de afspeelknop te klikken en Ghostery doet de rest!

Dus lees snel verder om te ontdekken hoe jij met Ghostery van reclamevrije muziek op YouTube kunt genieten:

 • Installeer Ghostery in jouw favoriete browser
 • Ga naar YouTube en zoek naar jouw favoriete nummer
 • Klik op de afspeelknop en merk direct het verschil! Geen vervelende advertenties meer die jouw luisterplezier verstoren.

Met Ghostery hoef je tijdens het beluisteren van muziek op YouTube niet langer door advertenties gestoord te worden. Geniet nu ongestoord en gratis zonder een abonnement af te sluiten van jouw favoriete nummers.

Dus waar wacht je nog op? Probeer Ghostery vandaag nog uit en ontdek hoe gemakkelijk het is om muziek van YouTube zonder reclame of abonnement te streamen!

Lees hier meer over hoe Ghostery werkt.

Conclusie: Wat hebben we geleerd over Ghostery?

Ghostery is een krachtige ad-blocker en privacybrowser waarmee je jouw online privacy kunt beschermen. Met Ghostery kun je niet alleen vervelende advertenties blokkeren, maar ook trackers en cookies die je online activiteiten volgen kunnen worden geblokkeerd.

Een van de belangrijkste voordelen van Ghostery is dat het binnen verschillende browsers, waaronder Chrome, Firefox en Safari werkt. Het downloaden en installeren van Ghostery is eenvoudig en kan in slechts een paar stappen worden gedaan.

Als je Android-apps en games wilt ontdekken die de moeite waard zijn om te proberen, dan biedt Ghostery ook een speciale editie met aanbevelingen. Daarnaast kun je met behulp van Ghostery zonder hinderlijke reclame of abonnement muziek van YouTube streamen.

Kortom, Ghostery is een handige tool voor iedereen die zijn online privacy wil beschermen en advertenties wil kunnen blokkeren. Probeer het vandaag nog uit en geniet van een snellere en veiligere browse-ervaring!

Veelgestelde vragen (FAQs)

1. Is Ghostery gratis?

Ja, Ghostery is gratis te downloaden en te gebruiken.

2. Werkt Ghostery op alle apparaten?

Ja, Ghostery werkt op zowel desktop als mobiele apparaten.

3. Kan ik advertenties met Ghostery selectief toestaan?

Ja, als je dat wilt biedt Ghostery de mogelijkheid om specifieke advertenties toe te staan.

4. Wordt mijn browsegeschiedenis door Ghostery opgeslagen?

Nee, Ghostery slaat geen persoonlijke gegevens of browsegeschiedenis op.

5. Kan ik Ghostery voor bepaalde websites uitschakelen ?

Ja, je kunt Ghostery voor specifieke websites tijdelijk uitschakelen wanneer je dat wilt.

6. Biedt Ghostery bescherming tegen malware en phishing?

Hoewel Ghostery helpt bij het blokkeren van trackers en advertenties, is het niet primair als een antivirusprogramma ontworpen. Voor volledige bescherming tegen malware en phishing wordt het gebruik van een aparte antivirussoftware aanbevolen.

7. Is er voor Ghostery-gebruikers technische ondersteuning beschikbaar?

Ja, Ghostery biedt via hun website en communityforums  technische ondersteuning.

Wil jij voortaan zonder reclame kunnen surfen?

Ghostery als adblocker voor de mobiele telefoon

Door de Ghostery browser te gebruiken kun jij zonder advertenties browsen

 • Dat is: niet meer door vervelende reclames worden gehinderd
 • Zonder door advertenties lastiggevallen te worden sneller op het internet kunnen surfen
 • Je online identiteit beschermen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg