Google backup terugzetten – Makkelijk in 3 stappen!

Heb je ooit belangrijke apparaatgegevens van je Google-account verloren? Geen zorgen! Met een Google Backup kun je een back-up maken van al je waardevolle bestanden en deze eenvoudig herstellen zonder dat je alles hoeft te resetten. Maar wat is Google Backup precies en waarom is het zo belangrijk? In dit artikel ontdek je de voordelen van het gebruik van Google Backup, evenals de stappen om een back-up te maken en verloren gegevens te herstellen. Scroll naar beneden voor meer informatie over hoe je een back-up maakt en kunt herstellen.

Met behulp van Google Backup kun je jouw foto’s, documenten en apparaatgegevens veilig in de cloud bewaren. Tik gewoon links bovenin op het programma, voer je wachtwoord in en tik op “een reservekopie maken“. Vervolgens kun je met slechts een veegbeweging van onder naar boven jouw gegevens herstellen zonder reset. Lees verder om te ontdekken hoe Google Backup jouw Oneplus kan helpen om nooit meer kostbare bestanden of gesprekken kwijt te raken. Alvast bedankt voor het lezen!

Maak zonder reset een reservekopie van jouw apparaatgegevens. Tik op herstellen om een back-up te maken. Scroll naar beneden en tik links bovenin op jouw Google-account. Voer het wachtwoord in en tik op het programma. Lees verder voor meer informatie.

Selecteer het Google-account en navigeer naar accounts

Het opnieuw herstellen van een Google-back-up kan eenvoudig worden gedaan door jouw Google-account te selecteren en naar de accountinstellingen te navigeren. Tik links bovenin op ‘op herstellen’ om zonder reset de exacte gegevens terug te zetten. Volg deze stapsgewijze instructies om aan de slag te gaan.

Waarom een Google backup terugzetten
 1. Scroll naar beneden op het Android-apparaat en zoek naar het pictogram van jouw Google-account om verbinding met een Android apparaat te maken. Volg de stappen om jouw Google backup te maken.
 2. Tik op het pictogram om toegang tot de accountopties te krijgen. Maak een veeg van onder naar boven om een reservekopie van je foto te maken.
 3. Klik vervolgens op “Accounts” om de instellingen van je account te openen. Je kunt het programma gebruiken om een reservekopie te maken.

Voordat je verder gaat met het herstellen van een back-up, is het belangrijk om links bovenin op jouw Google-account te tikken. Selecteer het juiste account waarvan je de back-up wil terugzetten.

Volg deze eenvoudige stappen om snel en gemakkelijk jouw Google-back-up te herstellen. Tik links bovenin op ‘Maak’ en selecteer het juiste account voor een succesvolle herstelprocedure. Hieronder vertellen wij hoe je dit kunt doen.

Dus, neem even de tijd om jouw Google-account op de computer of Android-apparaat op te zoeken, navigeer naar de accountinstellingen en begin met het herstellen van jouw waardevolle gegevens.

Wil jij weten hoe je een back-up die je bij Google hebt bewaard terug kunt zetten?

WhatsApp backup Google Drive openen via de cloud

Door je bestanden bij Google Drive te bewaren heb jij altijd een back-up van je belangrijke bestanden die je gemakkelijk terug kunt zetten

 • Dat is geen gedoe met externe harde schijven
 • Je bestanden zijn altijd veilig bewaard
 • Gemakkelijke manier om een reservekopie van je bestanden te maken en terug te zetten
 • Je kunt bestanden gemakkelijk met anderen delen
 • Alle bestanden worden automatisch tussen je apparaten gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Kies uw merk voor back-upopties

Als het gaat om het maken van een back-up van jouw gegevens, is het belangrijk dat je voor de juiste optie kiest die bij jouw specifieke telefoonmerk past. Hieronder staat een overzicht van de beschikbare back-upopties voor verschillende merken telefoons.

Overzicht van beschikbare back-upopties

 1. Samsung:
  • Klik op de “Drie streepjes” in de rechterbovenhoek van het scherm om de stappen van het programma voor herstel van Android te volgen.
  • Ga naar “Instellingen” en selecteer “Accounts en back-up”.
  • Kies voor “Back-up maken van je gegevens” om een volledige back-up te maken op de computer. Om het programma op te herstellen, tik links bovenin op “op herstellen”.
 2. Apple:
  • Ga naar “Instellingen” op de iPhone.
  • Tik op jouw naam bovenaan het scherm.
  • Selecteer “iCloud” en schakel de gewenste apps in om automatisch een back-up te maken van jouw Android apparaat. Het programma zorgt voor het herstel van de gegevens binnen jouw google account.
 3. Google Pixel:
  • Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tik op de melding ‘Back-up klaar’ om jouw Android telefoon te herstellen of te maken.
  • Tik op ‘Nu instellen’ om met Google Drive een back-up van jouw gegevens op jouw Android apparaat te maken

Waarom is dit belangrijk?

Het kiezen van de juiste back-upoptie voor jouw specifieke Android merktelefoon is van essentieel belang omdat iedere fabrikant zijn eigen unieke methode heeft voor het veilig stellen van gegevens. Door de juiste optie te gebruiken kun je dataverlies voorkomen en indien nodig de gegevens gemakkelijk herstellen.

Vergelijking tussen verschillende merken

Hier zijn de stappen om jouw Android-telefoon met behulp van het programma voor back-upmogelijkheden te herstellen.

MerkBack-upoptie
SamsungSamsung Cloud
AppleiCloud
GoogleGoogle Drive

Zoals je kunt zien, bieden verschillende merken verschillende opties waarmee een back-up voor het herstel van jouw waardevolle foto’s en gegevens kan worden gemaakt. Het is belangrijk om voor een optie te kiezen die het beste bij jouw behoeften past. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat jouw waardevolle foto’s en gegevens veilig kunnen worden gesteld. Vergeet niet om op jouw Android-apparaat van onder naar boven te vegen om een back-up te maken.

Maak een back-up van WhatsApp-gegevens op Google Drive

Wil je weten hoe je met behulp van Google Drive een back-up van je WhatsApp-gegevens kunt maken? Hier is een stapsgewijze handleiding om je bij het herstel van je computer te helpen. Maar waarom is het eigenlijk belangrijk om regelmatig een back-up te maken van je WhatsApp op uw Android?

WhatsApp vanuit de Google backup terugzetten
 1. Stapsgewijze handleiding voor het maken van WhatsApp-back-ups met Google Drive om de gegevens op je Android-telefoon te herstellen.
  • Open WhatsApp op je telefoon.
  • Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van jouw Android apparaat en ga naar “Instellingen” om deze mogelijkheden te gebruiken.
  • Selecteer “Chats” en vervolgens “Chatback-up“.
  • Selecteer “Back-up maken naar Google Drive” vanuit de instellingen van jouw Android-apparaat en kies de gewenste back-upfrequentie.
  • Tik op “Account” om op je Google-account in te loggen en tik vervolgens op “Back-up starten” om de gegevens van jouw Android te back-uppen.
 2. Waarom is het belangrijk om regelmatig een back-up te maken van jouw Android WhatsApp?
  • Je kunt je chatgeschiedenis op jouw Android apparaat herstellen als je ooit van telefoon verandert of per ongeluk gegevens verliest.
  • Jouw Android-apparaat is tegen gegevensverlies door technische storingen, diefstal of schade beschermt.
 3. Tips en trucs om ervoor te zorgen dat al uw chatgeschiedenis veilig wordt opgeslagen op je Android apparaat.
  • Zorg ervoor dat er voldoende ruimte beschikbaar is op je Google Drive-account voor de gegevens die op jouw Android apparaat zijn opgeslagen.
  • Controleer regelmatig of de back-ups succesvol zijn voltooid.
  • Controleer in de instellingen van WhatsApp of de automatische back-ups voor jouw Android-apparaat zijn ingeschakeld.

Door regelmatig met behulp van jouw Android-apparaat een back-up van je WhatsApp-gegevens op Google Drive te maken , kun je ervoor zorgen dat al je chatgeschiedenis veilig wordt opgeslagen en wanneer dat nodig is gemakkelijk kunnen worden hersteld. Volg de bovenstaande stappen en bescherm je waardevolle WhatsApp-berichten vandaag nog!

Beheer en herstel van Google Drive-back-ups

Om jouw Android-gegevens veilig te stellen, is het belangrijk om regelmatig een back-up te maken. Met Google Drive kun je Android-back-ups eenvoudig van al jouw belangrijke bestanden en documenten maken. Maar wat als je per ongeluk iets verwijdert of het Android-apparaat kwijtraakt? Geen zorgen, met de functie voor het herstellen van Google Drive-back-ups kun je snel en gemakkelijk toegang tot jouw Android-gegevens krijgen.

Hieronder staan enkele belangrijke punten waarmee je bij het beheren en herstellen van jouw Google Drive-back-ups op Android rekening mee moet houden.

 1. Toegang tot uw bestaande back-ups:
  • Ga naar drive.google.com op je computer of open de Google Drive-app op je mobiele apparaat om je Android backup bekijken .
  • Log met hetzelfde Google-account in waarmee je eerder de back-up van je Android apparaat hebt gemaakt.
  • Navigeer naar de “Back-ups” sectie waar al je gemaakte back-ups worden weergegeven voor het maken van je Android back-ups.
 2. Herstellen of overzetten van gegevens uit een back-up:
  • Zoek de gewenste back-up in de lijst en klik erop om deze op je Android apparaat te openen. Gebruik je Android account gegevens om de gewenste back-up in de lijst te vinden en druk deze aan om hem te openen.
  • Blader door de mappenstructuur op jouw Android-apparaat om specifieke bestanden of mappen te vinden die je wilt herstellen.
  • Selecteer de gewenste items op je Android apparaat en klik op “Herstellen” of “Downloaden” om ze naar hun oorspronkelijke locatie terug te zetten.
 3. Belangrijke punten bij het beheren van back-ups:
  • Zorg ervoor dat je regelmatig nieuwe back-ups op jouw Android-apparaat maakt zodat jouw gegevens up-to-date zijn.
  • Controleer jouw Android opslagruimte regelmatig. Back-ups nemen opslagruimte in beslag en het zou vervelend zijn als je mogelijk oude Android back-ups moet verwijderen om ruimte vrij te maken.
  • Overweeg het gebruik van professionele back-upoplossingen voor het herstellen van de telefoon. Door deze software te gebruiken kun je extra beveiliging en functies zoals planning en automatische back-ups voor je Android krijgen, .

Met deze eenvoudige stappen kun je jouw Google Drive-back-ups gemakkelijk beheren en op jouw Android-apparaat herstellen. Verlies nooit meer belangrijke gegevens en behoud altijd een veilige kopie van de bestanden in de cloud.

Automatische back-ups maken van telefooninhoud

Hoe je automatische back-ups voor jouw Android telefoon in kunt schakelen.

 • Ga naar de instellingen van de smartphone.
 • Zoek in het Android-systeem naar het tabblad ‘Back-up’ of ‘Cloud en accounts’.
 • Selecteer ‘Back-up maken en terugzetten’.
 • Schakel de optie voor automatische back-ups in.

Welke gegevens worden automatisch opgeslagen en welke niet?

 • Contacten: alle contactgegevens worden automatisch opgeslagen, inclusief namen, nummers en e-mailadressen.
 • Foto’s: alle foto’s die je met het toestel maakt worden automatisch geback-upt. Dit geldt ook voor afbeeldingen die je via berichten of sociale media ontvangt.
 • Video’s: net als foto’s worden ook video’s automatisch opgeslagen. Zorg ervoor dat je voldoende opslagruimte hebt voor het bewaren van grote videobestanden.
 • Berichten: sms-berichten en chatgesprekken kunnen ook worden geback-upt, zodat je ze later als dat nodig is kunt herstellen.

Tips om ervoor te zorgen dat jouw automatische back-ups soepel verlopen:

 1. Controleer regelmatig of de back-upinstellingen zijn ingeschakeld en correct werken.
 2. Zorg ervoor dat jouw telefoon met een betrouwbaar Wi-Fi-netwerk is verbonden voordat er een back-up wordt gemaakt om onnodig dataverbruik te voorkomen.
 3. Controleer of er voldoende ruimte beschikbaar is in uw cloudopslagaccount voordat je een nieuwe back-up maakt.
 4. Houd de telefoonsoftware up-to-date zodat de back-upfunctie optimaal werkt.

Met automatische back-ups kun je gerust zijn, wetende dat jouw waardevolle gegevens veilig zijn. Volg deze eenvoudige stappen en zorg ervoor dat je belangrijke informatie nooit meer verliest.

Beheer apparaatback-ups via synchronisatie-instellingen

Een overzicht van de synchronisatie-instellingen op verschillende apparaten:

 • Op jouw Android-apparaat kun je de synchronisatie-instellingen onder “Accounts” tussen de instellingen vinden. Hier kunt je selecteren welke gegevens er moeten worden gesynchroniseerd en geback-upt, zoals contactpersonen, agenda’s en foto’s.
 • Voor iOS-apparaten ga je naar “Instellingen” en selecteer je jouw Apple ID. Onder “iCloud” vindt je de opties voor het beheren van apparaatback-ups.

Zo kun je specifieke gegevens selecteren die gesynchroniseerd en geback-upt moeten worden:

 1. Open op jouw Android-apparaat de instellingen en ga naar “Accounts”.
 2. Selecteer het account dat je wilt beheren.
 3. Schakel de synchronisatie-opties voor specifieke gegevenscategorieën, zoals e-mail, contactpersonen of notities in of uit.

Het belang van het regelmatig controleren en bijwerken van deze instellingen:

 • Door regelmatig jouw synchronisatie-instellingen te controleren en bij te werken, kun je ervoor zorgen dat alle gewenste gegevens veilig worden geback-upt.
 • Het is ook belangrijk om deze instellingen up-to-date te houden zodat nieuwe gegevens automatisch worden bewaard en gesynchroniseerd.

Met behulp van deze synchronisatie-instellingen kun je gemakkelijk bepalen van welke gegevens er op jouw apparaten een backup moet worden gemaakt en welke gegevens moeten worden gesynchroniseerd. Zorg ervoor dat je deze instellingen regelmatig controleert en bijwerkt zodat jouw belangrijke gegevens altijd veilig zijn.

Wil jij weten hoe je een back-up die je bij Google hebt bewaard terug kunt zetten?

WhatsApp backup Google Drive openen via de cloud

Door je bestanden bij Google Drive te bewaren heb jij altijd een back-up van je belangrijke bestanden die je gemakkelijk terug kunt zetten

 • Dat is geen gedoe met externe harde schijven
 • Je bestanden zijn altijd veilig bewaard
 • Gemakkelijke manier om een reservekopie van je bestanden te maken en terug te zetten
 • Je kunt bestanden gemakkelijk met anderen delen
 • Alle bestanden worden automatisch tussen je apparaten gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Opslaglocatie voor telefoongegevens en gegevensoverdracht naar nieuwe telefoon

Bij het overzetten van gegevens naar een nieuwe telefoon is het belangrijk dat de juiste opslaglocatie wordt gekozen. Gelukkig zijn er verschillende opties beschikbaar, zoals Google Drive of een SD-kaart, waarop je jouw apparaat gegevens veilig kunt bewaren. Hieronder vind je stapsgewijze instructies voor het overzetten van je gegevens en enkele belangrijke aandachtspunten.

Opslagopties voor telefoongegevens:

 • Google Drive: Met Google Drive kun je een back-up eenvoudig van je telefoongegevens maken. Hiermee worden onder andere contacten, foto’s en andere informatie veilig in de cloud opgeslagen.
 • SD-kaart: Als je liever fysieke opslag gebruikt, kun je ervoor kiezen om een SD-kaart te gebruiken. Zorg ervoor dat de kaart voldoende capaciteit heeft om al je gegevens op te slaan.

Stapsgewijze instructies voor gegevensoverdracht naar een nieuwe telefoon:

 1. Maak een back-up van je huidige telefoon: Ga naar de instellingen van je telefoon en zoek naar de optie ‘Back-up maken’. Volg de instructies om een back-up te maken van alle exacte gegevens die je wilt behouden.
 2. Stel de nieuwe telefoon in: Schakel de nieuwe telefoon in en volg het installatieproces. Kies tijdens dit proces voor de optie ‘Gegevens van een ander apparaat’ overzetten.
 3. Verbind de apparaten: Volg de instructies op het scherm om de nieuwe telefoon met je oude telefoon te verbinden. Dit kan via een kabel, draadloos of met behulp van een QR-code.
 4. Selecteer de back-up: Kies de juiste back-up die je eerder hebt gemaakt en volg de verdere instructies op het scherm om het overzetten van de gegevens te voltooien.

Belangrijke aandachtspunten bij gegevensoverdracht:

Maak een back-up van de inhoud die op Android-apparaat staat

Wil je er zeker van zijn dat al je belangrijke bestanden veilig bewaard blijven? Dan is het maken van een back-up van je Android-apparaat van essentieel belang. Hier volgt een stapsgewijze handleiding waarmee je een volledige back-up van alle inhoud op jouw Android-apparaat kunt maken.

Gegevens van Android vanuit de Google backup terugzetten
 1. Verbind je Android-apparaat met het internet.
 2. Ga naar de instellingen van jouw Android-toestel en zoek naar de optie ‘Back-up maken en terugzetten’.
 3. Tik op ‘Back-up maken’ om het proces te starten.
 4. Wacht tot de back-up is voltooid voordat je verder gaat.

Waarom is dit vooral bij het upgraden naar een nieuw apparaat belangrijk? Een back-up maken zorgt ervoor dat al jouw persoonlijke gegevens, zoals contacten, foto’s, video’s en app-gegevens, veilig worden bewaard. Als je jouw apparaat verliest of beschadigt, kun je al deze gegevens gemakkelijk op een nieuw toestel herstellen.

Hieronder staan enkele tips die ervoor zorgen dat al jouw persoonlijke bestanden veilig worden bewaard:

 • Zorg ervoor dat je regelmatig handmatige back-ups maakt.
 • Controleer of de back-ups correct worden uitgevoerd door ze af en toe te herstellen.
 • Gebruik cloudopslagdiensten zoals Google Drive of Dropbox om extra kopieën van jouw bestanden te bewaren.
 • Beveilig jouw back-ups met sterke wachtwoorden of tweestapsverificatie.

Het maken van een back-up van jouw Android-apparaat is eenvoudig en kan je veel frustratie besparen als er iets met jouw toestel gebeurt. Volg deze stappen regelmatig om ervoor te zorgen dat al jouw waardevolle inhoud veilig wordt bewaard. Maak vandaag nog een back-up van jouw Android-apparaat!

Herstel van WhatsApp-gegevens met behulp van Google Drive-back-up

WhatsApp is een populaire berichten-app die veel mensen dagelijks gebruiken om met vrienden en familie in contact te blijven. Het kan echter gebeuren dat je per ongeluk belangrijke WhatsApp-berichten of -media verwijdert. Gelukkig biedt WhatsApp de mogelijkheid om een back-up op Google Drive van je gegevens te maken. Op deze manier kun jij de gegevens herstellen als er iets mis gaat.

Hieronder staan stapsgewijze instructies waarmee je WhatsApp-gegevens met behulp van een Google Drive-back-up kunt herstellen:

 1. Zorg ervoor dat je op hetzelfde Google-account bent ingelogd als waarmee je de back-up hebt gemaakt.
 2. Verwijder de huidige installatie van WhatsApp op je telefoon en installeer deze opnieuw.
 3. Open WhatsApp en verifieer je telefoonnummer.
 4. Tijdens het verificatieproces krijg je de optie aangeboden om een back-up te herstellen. Tik op “Herstellen” om dit te doen.
 5. Wacht tot het herstelproces is voltooid.

Het kan voorkomen dat het herstelproces niet soepel verloopt of dat bepaalde gegevens na het herstellen ontbreken. Hieronder staan enkele belangrijke punten waar je bij het herstellen van jouw chatgeschiedenis rekening mee moet houden:

 • Zorg ervoor dat je voor de back-upbestanden voldoende ruimte op je Google Drive-account hebt.
 • Controleer regelmatig of er nieuwe updates voor zowel WhatsApp als Google Drive beschikbaar zijn, omdat deze updates bugfixes en verbeteringen voor het herstelproces kunnen bevatten.
 • Als je bij het herstellen van de back-up problemen ondervindt, kun je proberen de telefoon opnieuw op te starten en het proces opnieuw te doorlopen.

Met behulp van een Google Drive-back-up kun je jouw WhatsApp-gegevens gemakkelijk herstellen als er iets misgaat. Volg gewoon de bovenstaande stappen en zorg ervoor dat je tijdens het herstelproces rekening houdt met de belangrijke punten. Zo heb jij jouw waardevolle chatgeschiedenis al snel weer in het bezit.

Overzetten van gegevens naar een nieuwe telefoon met back-up

Je hebt zojuist een nieuwe telefoon gekocht en wil al je gegevens van je oude telefoon overzetten. Gelukkig kan dit met behulp van een back-up gemakkelijk worden gedaan. Hieronder volgt een stapsgewijze handleiding waarmee je al jouw gegevens veilig naar je nieuwe telefoon over kunt zetten.

 • Stap 1: Maak een back-up van je oude telefoon
  • Verbind je oude telefoon via een USB-kabel met de computer.
  • Open de back-upsoftware op je computer (bijvoorbeeld Google Backup).
  • Selecteer welke gegevens je wilt overzetten, zoals gesprekken, contacten en foto’s.
  • Klik op de knop “Back-up maken” om het proces te starten.
 • Stap 2: Zet de back-up over naar je nieuwe telefoon
  • Sluit je nieuwe telefoon met behulp van een USB-kabel op de computer aan.
  • Open de back-upsoftware op de computer en selecteer de back-up die je eerder hebt gemaakt.
  • Klik op de knop “Terugzetten” om het proces te starten.
 • Welke gegevens kunnen worden overgedragen en welke niet?
  • Gegevens zoals contacten, foto’s, video’s, berichten en apps kunnen meestal met behulp van een back-up worden overgedragen.
  • Sommige app-gegevens of instellingen kunnen echter tijdens het overzettingsproces verloren gaan.
 • Tips om ervoor te zorgen dat alles zonder verlies van gegevens correct wordt overgezet:
  • Zorg ervoor dat je een recente back-up hebt gemaakt voordat je de gegevens over gaat zetten.
  • Controleer of beide telefoons voldoende zijn opgeladen zodat het proces kan worden voltooid.
  • Volg de instructies van de back-upsoftware nauwkeurig op en zorg ervoor dat je de juiste opties selecteert.

Met deze eenvoudige stappen en tips kun je al je belangrijke gegevens zonder verlies van data veilig naar je nieuwe telefoon overzetten.

Conclusie: “Google backup terugzetten” voor gemoedsrust en gemak

Met Google Backup kun je een back-up eenvoudig van jouw belangrijke gegevens maken en deze veilig in de cloud opslaan. Het proces om een ​​Google-back-up terug te zetten is eenvoudig en biedt gemoedsrust, wetende dat jouw gegevens altijd beschermd zijn.

Door het gewenste Google-account te selecteren en naar accounts te navigeren, kun je snel toegang tot de back-upopties voor jouw specifieke merktelefoon krijgen. Hiermee kun je een back-up van WhatsApp-gegevens maken en in Google Drive opslaan. Vervolgens kun je de Google backup terugzetten wanneer dat nodig is.

Daarnaast kun je met Google Backup automatische back-ups voor al jouw telefooninhoud instellen. Hierdoor kan het risico op gegevensverlies worden verkleint. Je kunt ook apparaatback-ups via synchronisatie-instellingen beheren, waardoor het gemakkelijk wordt om gegevens naar een nieuwe telefoon over te dragen.

Google backup terugzetten

Het maken van een back-up van de inhoud dat op jouw Android-apparaat staat, is met behulp van Google Backup nog nooit zo eenvoudig geweest. En als je WhatsApp-gegevens zou willen herstellen, dan kan dit gemakkelijk met behulp van de Google Drive-back-up worden gedaan.

Kortom, “Google backup terugzetten” biedt gemoedsrust en gemak bij het beschermen van jouw waardevolle gegevens. Gebruik deze handige functie vandaag nog zodat al jouw belangrijke bestanden veilig in de cloud zijn opgeslagen.

Veelgestelde vragen

1. Kan ik een Google-back-up terugzetten op een ander apparaat?

Ja, je kunt jouw Google-back-up eenvoudig naar een ander apparaat overzetten en alle gegevens herstellen.

2. Hoeveel ruimte is er voor mijn Google-back-ups beschikbaar?

Google biedt voor jouw back-ups een gratis opslagruimte van 15 GB . Wanneer je meer ruimte nodig hebt, kun je naar een betaald abonnement upgraden.

3. Zijn mijn gegevens met Google Backup veilig in de cloud?

Ja, Google zorgt voor de beveiliging van jouw gegevens in de cloud en gebruikt geavanceerde versleutelingstechnologie zodat jouw gegevens veilig zijn opgeslagen.

4. Kan ik gegevens selectief uit mijn Google-back-up herstellen?

Ja, je kunt specifieke bestanden of mappen afhankelijk van jouw behoeften selectief uit jouw Google-back-up herstellen, .

5. Moet ik altijd handmatig een back-up maken of kan dit automatisch worden ingesteld?

Je kunt voor al jouw bestanden die op het Android apparaat zijn opgeslagen automatische back-ups instellen. Zo wordt het maken van een backup makkelijker en hoef jij je geen zorgen te maken over het vergeten van handmatige back-ups.

Wil jij weten hoe je een back-up die je bij Google hebt bewaard terug kunt zetten?

WhatsApp backup Google Drive openen via de cloud

Door je bestanden bij Google Drive te bewaren heb jij altijd een back-up van je belangrijke bestanden die je gemakkelijk terug kunt zetten

 • Dat is geen gedoe met externe harde schijven
 • Je bestanden zijn altijd veilig bewaard
 • Gemakkelijke manier om een reservekopie van je bestanden te maken en terug te zetten
 • Je kunt bestanden gemakkelijk met anderen delen
 • Alle bestanden worden automatisch tussen je apparaten gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg