Google deurbel bedraad: kies slim voor jouw veiligheid!

Maak kennis met de Google Bedrade Deurbel, een eenvoudige en revolutionaire oplossing voor huisbeveiliging. Deze deurbel kan gemakkelijk worden geïnstalleerd en gebruikt een LED-lampje. Met een camera en digitale zoom is deze Ring deurbel een uitstekende keuze. Je kunt de video deurbel eenvoudig op je bestaande deurbel bedrading aansluiten. Wanneer iemand aanbelt, ontvang je hiervan via de Nest deurbel direct meldingen op je Google Home apparaat of smartphone. Zo kun je waar je ook bent bezoekers zien en met ze communiceren.

De Google Nest deurbel camera heeft een handige functie waarmee je zelfs als je niet thuis bent video’s kunt opnemen en gedurende meerdere dagen opslaan. Met de bijbehorende app is het gebruiksgemak compleet. De mooie afwerking voegt elegantie aan jouw voordeur toe en zorgt voor extra beveiliging. De Google Bedraad Deurbel kan in enkele stappen worden ingesteld en nadat je het apparaat hebt ingesteld kun jij jouw voordeur direct in de gaten houden. 

Kies voor de veiligheid en gemak van de Google Nest Deurbel. Met deze video deurbel zie je altijd wie er voor je deur staat en heb je via de app alles binnen handbereik. De Google Nest Deurbel biedt geavanceerde functies en betrouwbare prestatie. Maak vandaag nog de slimme keuze voor jouw thuisbeveiliging.

Draadloze installatie opties voor je Google deurbel bedraad

Wil je zonder gedoe met kabels van een bedrade Google Nest deurbel genieten? Vergelijk de Google Nest deurbel met concurrenten zoals de ring deurbel en ontdek welke het beste bij jou past. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw Google deurbel bedraad zonder kabels te installeren.

Google deurbel bedraad installeren

Ontdek hier het verschil tussen de Google deurbel en de Nest deurbel. Hieronder bespreken we hoe je een draadloze verbinding met de Nest deurbel kunt maken en welke opties er zijn om jouw bedrade Google deurbel zonder kabels te installeren. Daarnaast vergelijken we de Nest deurbel met andere merken om te zien welke deurbel het beste bij jouw behoeften past.

Wil jij weten wie er voor de deur staat zonder dat je van de bank hoeft te komen?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google deurbel kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Verschillende draadloze installatiemogelijkheden voor je Google deurbel bedraad

Er zijn verschillende manieren om een draadloze verbinding met je bedrade Google deurbel Nest te maken. Er zijn echter verschillen tussen de Nest deurbel en andere modellen, zoals de Google deurbel. Hieronder staan enkele populaire opties:

 1. Wifi-verbinding: De wifi verbinding van thuis is de meest gebruikte methode om de Google Nest deurbel met het internet te verbinden. Hiermee kun je waar je ook bent live videostreams en meldingen op je smartphone of tablet ontvangen. Voor de beste prestaties is het belangrijk dat je over een stabiele wifi-verbinding beschikt. De deurbel gebruikt de cloud om beelden via de Nest app te verzenden.
 2. Draadloze verbinding via stopcontact: Voor je Nest deurbel is de stopcontactadapter of powerline-adapter een handige optie. Hiermee leid je het internetsignaal via het stopcontact naar verschillende punten in huis en naar de locatie waar jouw bedrade Google Nest deurbel zich bevindt. Zo vermijd je lange ethernetkabels en heb je een betrouwbare draadloze verbinding met de deurbel.
 3. Mesh wifi-systeem met een Google deurbel nest: Als je een groot huis hebt of zwakke wifi hebt, kan een mesh wifi-systeem voor een goede verbinding met de Nest deurbel helpen. Dit systeem bestaat uit meerdere routers die samenwerken om een sterk wifi-netwerk te creëren. Door de Nest deurbel op het mesh wifi-netwerk aan te sluiten, heb je zonder signaalverlies altijd een betrouwbare draadloze verbinding.

Hoe kun je een draadloze verbinding met je bedrade deurbel maken?

Nu je weet hoe je de Google deurbel draadloos kunt installeren, vertellen wij in de stappen hieronder hoe jij jouw bedrade deurbel met een draadloos wifi netwerk kunt verbinden:

 1. Sluit jouw bedrade Google nest deurbel volgens de instructies van de fabrikant aan. Zorg ervoor dat alle kabels van de Google nest Hello correct zijn aangesloten en dat de voeding van de nest deurbel is ingeschakeld.
 2. Ga naar de instellingen van jouw Google Home-app op je smartphone en koppel je Nest Deurbel.
 3. Selecteer het apparaat waarmee jij jouw bedrade Google nest deurbel wilt verbinden.
 4. Kies voor ‘Toevoegen aan huis’ en volg de instructies op het scherm om jouw bedrade Google nest deurbel aan jouw slimme thuisnetwerk toe te voegen.
 5. Zodra jouw bedrade Google nest deurbel succesvol is toegevoegd, kun je eventuele gewenste instellingen, zoals wanneer je meldingen wilt ontvangen of bewegingsdetectie voor bewegingen configureren.

De verschillen tussen bedrade en draadloze installatie

Wanneer je de Google nest deurbel wilt installeren heb je twee opties. Zo kan de deurbel bedraad of draadloos worden aangesloten. Iedere installatiemethode heeft zijn eigen voordelen en nadelen, dus het is belangrijk om te begrijpen welke methode het beste bij jouw behoeften past.

Voordelen en nadelen van een bedrade installatie ten opzichte van een draadloze installatie

Een bedrade Google deurbel heeft ten opzichte van een draadloze installatie verschillende voordelen. Doordat het risico op signaalverlies of storingen kleiner is kan een bedrade aansluiting stabieler en betrouwbaarder zijn. Daarnaast biedt het meer mogelijkheden voor energievoorziening, zonder dat je batterijen hoeft te vervangen. Een ander voordeel is dat de slimme deurbel naadloos met andere slimme apparaten in huis kan worden geïntegreerd. Tot slot is het in termen van privacy en beveiliging veiliger.

Voordelen van de Google deurbel bedraad

Voordelen van een bedrade installatie:

 • Betrouwbare verbinding: Een bedrade verbinding zorgt voor een stabiele en betrouwbare verbinding tussen je Google nest deurbel en het wifi-netwerk. Dit betekent dat je bij het gebruik van de Nest deurbel minder last van signaal interferentie of uitval hebt.
 • Batterijen hoeven niet te worden vervangen: Omdat de nest deurbel rechtstreeks op het stroomnet is aangesloten, hoef jij je geen zorgen over het vervangen van batterijen te maken. Je bent altijd van voldoende stroomtoevoer verzekerd.
 • Constante videostreaming met de Nest deurbel: Met een bedrade verbinding kun je zonder onderbrekingen van continue videostreaming genieten. Dit is ideaal als je met de Nest deurbel 24/7 toezicht wilt houden op wat er buiten gebeurt.

Nadelen van een bedrade installatie:

 • De installatie van een bedrade deurbel kan lastiger zijn: Het kan wat meer moeite kosten om de Google deurbel bedraad te installeren. Om de deurbel op het stroomnet en je wifi-router aan te sluiten, moet je mogelijk kabels trekken en door muren boren.
 • Beperkte flexibiliteit: Als je de video deurbel hebt geïnstalleerd, is het moeilijker om de deurbel naar een andere locatie te verplaatsen. Dit komt door de vaste positie van de deurbel. Als je van plan bent om je deurbel in de toekomst naar een andere plek te verplaatsen kan dit een nadeel zijn.

Een draadloze deurbel is handig en modern. Het grootste voordeel is dat er geen draden nodig zijn waardoor de Google deurbel Nest makkelijk en eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Je kunt de deurbel gemakkelijk verplaatsen en verschillende melodieën kiezen. Met sommige modellen kun je zelfs melodieën aan bepaalde personen toewijzen. Er zijn echter ook nadelen, zoals de batterijduur en het beperkte bereik in grote huizen of met dikke muren.

Voordelen van een draadloze installatie:

 • Eenvoudige installatie: Een draadloze deurbel is in vergelijking met een bedrade deurbel makkelijker te installeren. Er zijn geen kabels of gaten nodig, waardoor je de deurbel zelf kunt installeren. Hiermee kun jij je je voordeur eenvoudig en zonder gedoe beveiligen.
 • Flexibiliteit in plaatsing: Met een draadloze deurbel kun je de bel zonder kabels gemakkelijk verplaatsen. Hierdoor ben je vrijer in het bepalen van de beste locatie voor de deurbel.

Nadelen van een draadloze installatie:

 • Signaalinterferentie: Draadloze verbindingen, zoals een draadloze deurbel, kunnen door andere wifi-netwerken in de omgeving worden verstoord. Dit kan tot slechtere videokwaliteit of onderbrekingen in de verbinding leiden.
 • Afhankelijk van batterijen: De meeste draadloze Google deurbellen werken op batterijen, die af en toe moeten worden vervangen of moeten worden opgeladen.

Vergelijking tussen Nest-videodeurbellen met batterij en netvoeding

Voor videodeurbellen biedt Nest twee opties: de modellen met batterij en de modellen die op netvoeding werken. Beide hebben vergelijkbare functies via de Nest-app. Zo heb je via de Nest app de mogelijkheid om via tweerichtingscommunicatie met bezoekers te praten en ze te horen. Daarnaast kun je instellen bij welke bewegingen de deurbel een melding naar je Google Home apparaat of smartphone moet versturen en kun je live beelden van rond de deurbel bekijken.. Het belangrijkste verschil zit hem echter in de voedingsbron.

De draadloze videodeurbel werkt op een oplaadbare batterij, dus er is geen bedrading nodig. De video deurbellen met netvoeding moeten daarentegen op het elektriciteitsnet worden aangesloten, wat kan betekenen dat er bedrading moet worden geïnstalleerd of dat bestaande bedrading van een oude bel kan worden gebruikt.

De Google deurbel bedraad met het draadloze model vergelijken

Voor welke situaties is een video deurbel met batterij geschikt, en wanneer is netvoeding beter?

Een draadloze Google Nest deurbel met batterij is handig als je geen bedrading bij je voordeur hebt of als je flexibiliteit met de plaatsing wilt. Je kunt deze slimme deurbel overal waar wifi-bereik is monteren. De installatie van de De Nest deurbel is eenvoudig en vereist geen technische kennis of bekabeling. Vergelijk de De Nest deurbel met andere deurbellen om een keuze te maken.

Een videodeurbel op netvoeding kan handig zijn als je al bedrading of een stopcontact in de buurt hebt. Deze modellen hoeven niet te worden opgeladen en kunnen hierdoor altijd worden gebruikt. Het is een handige en betrouwbare deurbel die je zonder gedoe met batterijen kunt gebruiken. 

Welke functies zijn er exclusief op specifieke modellen beschikbaar?

Hoewel beide typen videodeurbellen vergelijkbare basisfuncties bieden, zijn er enkele verschillen in de geavanceerdere functies die specifiek voor bepaalde modellen zijn. Hieronder volgen enkele exclusieve functies waar je rekening mee moet houden:

 • Google Nest Hello: Dit model werkt alleen op netvoeding en biedt een continue videostreaming, zodat je altijd kunt zien wat er bij je voordeur gebeurt. Het heeft ook een gezichtsherkenning functie, waardoor je meldingen kunt ontvangen wanneer bekende personen arriveren.
 • Google Nest Deurbel op batterij: De Google deurbel met batterij heeft een verwisselbare batterij, waardoor je de bel niet van de muur hoeft te halen om deze op te laden. Het is ook weersbestendig waardoor het in alle seizoenen buiten kan worden gebruikt.
 • Google Nest Deurbel (netvoedingsversie): Dit model biedt dezelfde voordelen als het batterijmodel, maar dan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen van de batterij. Het wordt via netvoeding continu van stroom voorzien.

Het is belangrijk om naast deze exclusieve functies ook rekening met andere factoren, zoals de prijs, de moeilijkheid van de installatie en de compatibiliteit met andere smart home-apparaten te houden.

Wil jij weten wie er voor de deur staat zonder dat je van de bank hoeft te komen?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google deurbel kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Kenmerken van Google Nest Hello deurbel (batterij)

De Google Nest Hello deurbel op batterij heeft een aantal kenmerken die specifiek voor dit model zijn. Hieronder volgt een overzicht van deze kenmerken, informatie over de batterijduur, de mogelijkheden om de batterij op te laden en andere belangrijke specificaties.

Batterijduur en oplaadmogelijkheden

De Google Nest Hello deurbel met batterij kan zonder bedrade aansluiting overal worden geïnstalleerd. De batterij gaat tot zes drie maanden mee voordat hij moet worden opgeladen. Dit is handig voor mensen die geen bedrade stroombron hebben of voor wie de bel vaak wil verplaatsen.

De batterij kan op verschillende manieren worden opgeladen. De meest gebruikelijke manier is met behulp van een USB-kabel en adapter. Daarnaast kun je een draadloos oplaad dock gebruiken om de bel op te laden. Dit is handig als je geen gedoe met kabels wilt of als je meerdere Nest-producten hebt die op hetzelfde dock passen.

Batterij van de Google deurbel bedraad opladen

Andere belangrijke specificaties

Naast de batterijduur en oplaadmogelijkheden zijn er nog andere belangrijke specificaties waar je bij de Google Nest Hello deurbel met batterij rekening mee moet houden. Hieronder volgen enkele van deze specificaties:

 • Resolutie: De deurbel heeft een Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels, waardoor je heldere beelden kunt verwachten.
 • Kijkhoek: Met een kijkhoek van 160 graden kun jij een breed gebied rondom jouw voordeur in de gaten houden.
 • Nachtzicht: Dankzij infrarood LED’s kan de deurbel zelfs bij weinig licht en ’s nachts duidelijke beelden vastleggen.
 • Tweeweg-audio: Je kunt via de ingebouwde microfoon en luidspreker met mensen die voor jouw deur staan communiceren. Dit kan handig zijn om bezorgers instructies te geven of om als je niet thuis bent met bezoekers te praten. 
 • Bewegingsdetectie: De Google Nest Hello deurbel is met geavanceerde bewegingsdetectie uitgerust, zodat jij direct als er bij jouw voordeur activiteiten worden gedetecteerd meldingen ontvangt.
 • Opslagmogelijkheden: Je kunt je videobeelden op verschillende manieren opslaan. Een optie is om een abonnement bij Google Nest Aware af te sluiten. Hiermee krijg je extra functies zoals continue opname en slimme meldingen. Daarnaast kun je de gratis 3 uur snapshot geschiedenis, waarbij er iedere drie uur een foto van activiteit bij je voordeur wordt gemaakt.

Kenmerken van Google deurbel bedraad

Hieronder staan enkele kenmerken van de Google deurbel bedraad:

KenmerkBeschrijving
HD-videoDe Google deurbel bedraad biedt een scherpe HD-video met een resolutie van 1080p, waardoor je duidelijke beelden van wie er voor je deur staat, kunt bekijken.
TweerichtingsaudioMet de tweerichtingsaudiofunctie kun je zelfs als je niet thuis bent via de deurbel met bezoekers praten. Dit is handig om instructies aan bezorgers te geven of om met vrienden, kenissen en familie te communiceren.
BewegingsdetectieDe deurbel is met geavanceerde bewegingsdetectiesensoren die je waarschuwen wanneer er beweging bij je voordeur wordt gedetecteerd uitgerust. Hierdoor kun je altijd op de hoogte blijven van wat er rondom je huis gebeurt.
NachtzichtDankzij de nachtzichtmodus kun je ook ’s nachts duidelijke beelden bekijken. Als het donker wordt schakelt de deurbel automatisch naar nachtzicht over, zodat je ongeacht het tijdstip van de dag altijd een goed zicht hebt.
Integratie met Google AssistentDe Google deurbel bedraad is naadloos met Google Assistent geïntegreerd. Hierdoor kun je de deurbel via een Google Nest Hub, smartphone of andere compatibele apparaten met je stem bedienen.
Weerbestendig ontwerpDe deurbel is ontworpen om tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en hitte bestand te zijn. Hierdoor kun je de deurbel zonder zorgen buiten installeren.
Eenvoudige installatieDe deurbel wordt met alle benodigde installatiematerialen en een stapsgewijze handleiding geleverd, waardoor je de deurbel gemakkelijk kunt installeren. Zelfs als je geen technische kennis hebt, kun je de deurbel binnen enkele minuten installeren.
Video-opname en -opslagMet een abonnement op Google Nest Aware kun je de beelden van je deurbel opnemen en in de cloud opslaan. Hierdoor kun je de opgenomen video’s op ieder gewenst moment bekijken en eventuele incidenten terugzien.

Dit zijn slechts enkele van de kenmerken van de Google deurbel bedraad. Met deze deurbel kun je je huis beter beveiligen en waar je ook bent altijd weten wie er voor je deur staat.

Praktische tips om het meeste uit je Google deurbel bedraad te halen

Hieronder staan enkele praktische tips om het meeste uit je bedrade Google deurbel te halen:

 1. Zorg voor een goede internetverbinding: Om ervoor te zorgen dat je Google deurbel goed werkt, moet je een stabiele en snelle internetverbinding hebben. Controleer de signaalsterkte van je wifi en installeer de deurbel op een locatie dicht bij de router.
 2. Stel aangepaste meldingen in: Met de Google deurbel kun je aangepaste meldingen voor bel- of bewegingsdetectie ontvangen. Stel specifieke meldingen voor verschillende situaties, zoals een aparte melding voor pakketbezorging en normaal bezoek in.
 3. Gebruik tweeweg-audio: De Google deurbel heeft een tweeweg-audiofunctie waarmee je via je smartphone met bezoekers kunt praten. Handig om zelfs als je niet thuis bent met mensen buiten je deur te communiceren.
 4. Stel aangepaste zones voor bewegingsdetectie in: Om ongewenste meldingen te verminderen, kun je aangepaste zones voor bewegingsdetectie instellen. Hiermee kun je specifieke gebieden waar je deurbel op moet letten selecteren. Bijvoorbeeld, alleen meldingen ontvangen wanneer er beweging voor je voordeur en niet voor de straat is.
 5. Gebruik de Google Assistent integratie: Als je andere slimme apparaten hebt die compatibel zijn met de Google Assistent, kun je ze met je Google deurbel integreren. Zo kun je de verlichting bij bewegingsdetectie inschakelen of de deur ontgrendelen als de video deurbel een bezoeker ziet. Dit zorgt voor extra gemak en beveiliging.
 6. Controleer de batterijstatus regelmatig: Controleer de batterijstatus van je Google deurbel regelmatig zodat deze altijd kan werken.

Met deze praktische tips kun je het meeste uit je bedrade Google deurbel halen. Geniet van de gemakken en beveiliging die het biedt!

Conclusie: Overzicht van “Google deurbel bedraad”

In dit blogbericht hebben we een gedetailleerd overzicht van de “Google deurbel bedraad” gegeven. We hebben naar draadloze installatie-opties, de vergelijking tussen bedrade en draadloze installatie, en kenmerken van zowel de Google Nest Hello deurbel met batterij als de bedrade versie gekeken. Daarnaast hebben we handige tips gegeven om deze deurbel optimaal te kunnen gebruiken.

Google deurbel bedraad

Met deze informatie kun je een weloverwogen keuze voor een bedrade Google deurbel maken . Deze gids biedt alle nodige details voor het kiezen van een betrouwbare beveiligingsoplossing of om gemakkelijk te kunnen zien wie er aanbelt.

Heb je vragen over de Google deurbel bedraad? Hieronder staan veelgestelde vragen die invloed op je aankoopbeslissing kunnen hebben.

Veel gestelde vragen

Kan ik meerdere Google Nest Hello-deurbellen (bedraad) met elkaar verbinden?

Ja, je kunt meerdere Google Nest Hello-deurbellen met elkaar verbinden. Zo kun je meerdere ingangen in je huis bewaken en als iemand aanbelt op al je gekoppelde apparaten meldingen ontvangen.

Heb je een abonnement nodig om alle functies van de Google Nest Hello deurbel bedraad te kunnen gebruiken?

Voor de basisfuncties van de Google Nest Hello deurbel heb je geen abonnement nodig. Je kunt zonder extra kosten live videostreams bekijken, meldingen ontvangen en met bezoekers communiceren. Voor geavanceerde functies zoals het bewaren van opgenomen beelden of gezichtsherkenning moet je een Nest Aware abonnement afsluiten.

Kan ik de Google Nest Hello deurbel bedraad op mijn bestaande deur belsysteem aansluiten?

De Google Nest Hello deurbel kan op je bestaande bedrade deurbel systeem worden aangesloten, zodat jij jouw traditionele deurbel kunt blijven gebruiken en tegelijkertijd van de moderne functies van de Nest Hello kunt profiteren.

Kan ik mijn privacy met de Google Nest Hello deurbel bedraad waarborgen?

De Google Nest Hello deurbel bedraad heeft privacyfuncties om jouw privacy te beschermen. Zo kun je instellen wanneer en hoe vaak meldingen worden verzonden en bepaalde zones in het camerabeeld uitsluiten om ongewenste opnames te voorkomen.

Werkt de Google Nest Hello deurbel bedraad ook ’s nachts?

De Google Nest Hello-deurbel bedraad heeft een nachtzichtmodus om zelfs ’s nachts duidelijke beelden te tonen. Zo kun je ongeacht het tijdstip altijd zien wie er voor je deur staat.

Wil jij weten wie er voor de deur staat zonder dat je van de bank hoeft te komen?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google deurbel kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg