Google deurbel nest: Ontdek de verschillende modellen

De Google Nest deurbel verbetert je huisbeveiliging. Met geavanceerde functies en een gebruiksvriendelijke interface, is deze deurbel een must-have om je huis tegen ongewenste bezoekers te beschermen. De videodeurbel van Google kan eenvoudig in twee stappen worden geïnstalleerd. Je kunt de deurbel op dezelfde plek als je oude deurbel monteren en met je wifi-netwerk verbinden. Met een Nest Aware abonnement kun je alle instellingen aanpassen en ontvang je direct meldingen wanneer er iemand aanbelt. De Google Nest deurbel is een product met een ingebouwde camera, waarmee je kunt zien wie er aanbelt en live kunt bekijken wat er voor je deur gebeurt.

De verschillen tussen een Google deurbel Nest op batterij en met netvoeding:

Van de Google deurbel Nest zijn twee varianten. Zo heb je varianten die op batterijen of met netvoeding werken. Beide varianten hebben vergelijkbare functies, maar op het gebied van installatie zijn er enkele belangrijke verschillen. Een deurbel op batterijen, zoals de Google Nest Hello, kan eenvoudig draadloos worden geïnstalleerd, wat voor huizen zonder bedrading erg handig is. Terwijl een deurbel met netvoeding, zoals de Google Nest Hello voor de installatie bedrading nodig heeft. Hieronder staan de belangrijkste verschillen tussen beide versies.

Wat is de Google deurbel Nest
FunctiesGoogle deurbel Nest op batterijGoogle deurbel Nest met netvoeding
InstallatieEenvoudige installatie zonder bedradingVereist bedrading voor de installatie
VoedingWerkt op batterijenMoet op netvoeding worden aangesloten
BatterijduurGemiddelde batterijduur van rond de 3 maandenOnbeperkte voeding via netvoeding
Continu opnemenNiet beschikbaarMogelijkheid tot continu opnemen
BeeldkwaliteitHD-beeldkwaliteitHD-beeldkwaliteit
BewegingsdetectieDetecteert beweging en stuurt meldingen naar de smartphoneDetecteert beweging en stuurt meldingen naar de smartphone
GeluidsdetectieDetecteert geluid en stuurt meldingen naar de smartphoneDetecteert geluid en stuurt meldingen naar de smartphone
IntercomfunctieTweeweg-audio voor communicatie met bezoekersTweeweg-audio voor communicatie met bezoekers
WeerbestendigheidWeerbestendig ontwerp voor buiteninstallatieWeerbestendig ontwerp voor buiteninstallatie
OpslagmogelijkhedenLokale opslag op SD-kaart of cloudopslag via een abonnementLokale opslag op SD-kaart of cloudopslag via een abonnement

Een ander verschil is de voedingsbron. Een Google deurbel Nest op batterijen werkt draadloos, terwijl een deurbel met netvoeding op een stopcontact moet worden aangesloten. De Google Nest Hello deurbel op batterijen kan zonder van een stopcontact afhankelijk te zijn overal worden geplaatst, terwijl de deurbel met netvoeding altijd stroom krijgt. De batterijduur is ook een belangrijk verschil. Een Google deurbel Nest op batterijen gaat gemiddeld 3 maanden mee, terwijl een deurbel met netvoeding onbeperkte stroom via het stopcontact krijgt.

Een belangrijk verschil tussen een batterij aangedreven Google Nest deurbel en een deurbel met netvoeding is het opnamevermogen. Deurbellen die op de batterij werken nemen alleen bij bewegingsdetectie op, terwijl deurbellen met netvoeding continu beelden vastleggen. Met een netvoeding deurbel zoals de Google Nest deurbel kun je altijd naar eerdere gebeurtenissen terugkijken en een completer overzicht hebben van wat er rondom je huis gebeurt.

Wil jij altijd weten wat er bij jouw voordeur gebeurd?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google deurbel Nest kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Specificaties en kenmerken van een Google deurbel Nest op batterij

Hieronder staan enkele specificaties en kenmerken van de Google deurbel Nest op batterij:

 • Resolutie: De Google Nest deurbel heeft een resolutie van 1080p, waardoor je heldere en scherpe beelden kunt bekijken.
 • Batterijduur: Met de oplaadbare batterij van Google Nest kun je de Google Nest deurbel tot wel drie maanden gebruiken voordat je hem opnieuw op moet laden. Dit zorgt voor gemak en minder gedoe met het vervangen van batterijen.
 • Draadloze verbinding: De deurbel kan met je wifi-netwerk worden verbonden, waardoor je altijd en overal toegang tot de beelden en meldingen op je smartphone hebt.
 • Bewegingsdetectie: De deurbel is met geavanceerde bewegingsdetectie uitgerust, zodat je direct een melding ontvangt wanneer er iemand bij je voordeur staat. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust.
 • Nachtzicht: Dankzij het infrarood nachtzicht kun je ook in het donker en ’s nachts duidelijke beelden zien. Zo kun je altijd zien wie er voor je deur staat.
 • Tweerichtingscommunicatie: Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je met de persoon die voor je deur staat communiceren. Dit is handig als je bijvoorbeeld een pakketje wilt ontvangen of met de postbode wilt praten.
 • Weerbestendig: De deurbel is ontworpen om tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen en zonneschijn bestand te zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de deurbel door het weer beschadigd raakt.
 • Opslag: Met de deurbel kun je beelden in de Cloud bewaren, zodat je ze later kunt bekijken en met anderen kunt delen. Voor extra opslagruimte en functies kun je een abonnement op Nest Aware afsluiten.

Met de Google deurbel Nest op batterij heb je een handige en betrouwbare oplossing waarmee jij jouw voordeur in de gaten kunt houden. Of je nu thuis of onderweg bent, je kunt altijd zien wie er voor je deur staat en met ze communiceren. De verschillende specificaties en kenmerken zorgen voor een gebruiksvriendelijke en veilige ervaring.

Voordelen van de Google deurbel Nest

De Google deurbel Nest biedt verschillende voordelen die je huis veiliger en slimmer maken. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen van de Google deurbel Nest:

 1. Slimme beveiliging: De Google deurbel Nest heeft geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals gezichtsherkenning en bewegingsdetectie. Zo kun je zelfs als je niet thuis bent altijd zien wie er voor je deur staat. Je krijgt bij bewegingsdetectie direct meldingen op je smartphone, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er rondom je huis gebeurt.
 2. Video-opname: Met de Google Nest deurbel kun je video’s van wat er voor je deur gebeurt gemakkelijk opnemen. Deze video’s worden veilig in de Cloud opgeslagen, zodat je ze later kunt bekijken en met anderen kunt delen. Met de Nest deurbel kun je via de Nest app eenvoudig toegang tot beelden van verdachte situaties krijgen.
 3. Interactieve deurbel: De Google deurbel Nest is meer dan alleen een deurbel. Het is een interactief apparaat waarmee je zelfs als je niet thuis bent met de persoon die voor je deur staat, kunt communiceren. Via de bijbehorende app kun je naar degene die voor de deur staat praten en luisteren, wat handig kan zijn als je bijvoorbeeld een pakketje verwacht en instructies aan de bezorger wilt geven.
 4. Integratie met andere slimme apparaten: De Google deurbel Nest kan met andere slimme apparaten in huis, zoals verlichting, thermostaten en beveiligingssystemen worden geïntegreerd. Hierdoor kun je alles voor een naadloze smart home-ervaring via één app bedienen en automatiseren.
 5. Energiezuinig: De Google deurbel Nest is ontworpen om energiezuinig te zijn. Het gebruikt geavanceerde technologieën om het energieverbruik te minimaliseren, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je energierekening.

Al met al biedt de Google Nest deurbel een scala aan voordelen die je huis veiliger, slimmer en efficiënter maken. Of je nu naar een betere beveiliging, gemak of energiebesparing zoekt, de Google deurbel Nest kan aan al deze behoeften voldoen. Investeer vandaag nog in de Google deurbel Nest en ervaar de voordelen van een slimme deurbel zelf.

Waar moet je bij het kopen van een Google deurbel Nest opletten?

Bij het kopen van een Google deurbel Nest zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten om de juiste keuze te kunnen maken. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste zaken waar je rekening mee moet houden:

FunctiesVoordelenNadelenVerschillen
VideokwaliteitScherpe beeldkwaliteit, waardoor het duidelijk is wie er voor de deur staat. Sommige modellen hebben zelfs 4K-resolutie voor gedetailleerder beeld.Modellen met hogere resolutie kunnen duurder zijn en meer bandbreedte vereisen.Sommige modellen hebben Full HD-resolutie, andere hebben 4K-resolutie.
NachtzichtDeurbellen met nachtzicht laten je ’s nachts zien wie er voor de deur staat. Sommige modellen hebben zelfs infrarood nachtzicht voor een beter zicht in het donker.Het nachtzicht kan beperkt zijn en de kwaliteit ervan kan tussen modellen verschillen.Sommige modellen hebben standaard nachtzicht, terwijl andere modellen infrarood nachtzicht hebben.
Tweeweg-audioMet tweeweg-audio kun je zelfs als je niet thuis bent met de persoon voor de deur communiceren. Sommige modellen hebben ruisonderdrukking voor een helder geluid.De audiokwaliteit verschilt per model. Sommige modellen hebben geen ruisonderdrukking, waardoor het geluid minder helder kan zijn.Sommige modellen hebben tweeweg-audio, andere hebben ruisonderdrukking.
BewegingsdetectieDeurbellen met bewegingsdetectie waarschuwen je wanneer er iemand bij je voordeur staat. Sommige modellen kunnen onderscheid tussen mensen, dieren en objecten maken.De gevoeligheid van bewegingsdetectie verschilt per model. Passerende auto’s of bewegende takken kunnen foutieve meldingen veroorzaken.Sommige modellen hebben standaard bewegingsdetectie, terwijl andere modellen geavanceerde bewegingsdetectie bieden.

De Google Deurbel Nest heeft zelfs bij weinig licht een scherpe beeldkwaliteit. Het heeft ook een brede kijkhoek om een groter gebied rondom je voordeur te zien. De installatie is eenvoudig en vereist geen professionele hulp. Het biedt handige functies zoals meldingen op je smartphone en de mogelijkheid om met degene voor je deur te communiceren.

Bewegingsdetectie met de Google deurbel Nest

Draadloze of bekabelde installatieopties bij Google deurbel Nest

Bij het kiezen van een installatieoptie voor de Google deurbel Nest, moet je beslissen of je de voorkeur aan een draadloze of bekabelde installatie geeft. Beide opties hebben hun eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om te begrijpen wat elk model te bieden heeft voordat je een keuze maakt.

Hieronder staat een vergelijkingstabel van de draadloze en bekabelde installatieopties bij de Google deurbel Nest:

Draadloze installatieBekabelde installatie
Eenvoudige installatieStabielere verbinding
Geen bekabeling nodigMinder gevoelig voor storing
Flexibele plaatsingsoptiesConstante stroomtoevoer
Snelle installatietijdVereist bekabeling
Batterij gevoedMinder flexibiliteit in plaatsing

Draadloze installatie is makkelijk en snel. Geen bekabeling nodig, dus flexibele plaatsing. Batterij gevoed, dus kan deze variant overal worden geplaatst. bekabelde installatie is stabiel en minder gevoelig voor storingen. Constante stroomtoevoer waardoor je geen batterijen hoeft te vervangen. Draadloos voor eenvoud en flexibiliteit, bekabeld voor betrouwbaarheid. Hybride installatie voor het beste van beide werelden. De beste keuze is afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Het is handig om de verschillen goed te begrijpen voordat je de beslissing neemt.

Wil jij altijd weten wat er bij jouw voordeur gebeurd?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google deurbel Nest kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Nest Aware abonnement: Kosten en voordelen

Een Nest Aware abonnement heeft voor een Google deurbel Nest verschillende kosten en voordelen. Voor het abonnement moet maandelijks of jaarlijks worden betaald, maar met dit abonnement krijg je waardevolle functies zoals 24/7 continue opname. Het is raadzaam om de website van Nest voor de meest actuele prijsinformatie te raadplegen.

Met een Nest Aware-abonnement krijg je geavanceerde bewegingsdetectie. Je ontvangt afhankelijk van het soort beweging dat wordt gedetecteerd specifieke meldingen op je smartphone. Daarnaast kun je met dit abonnement activiteitszones instellen, waarbij je direct een melding krijgt als er beweging wordt gedetecteerd.

Conclusie: Alles wat je over Google deurbel Nest moet weten

In deze blogpost hebben we een uitgebreide vergelijking tussen de Google deurbel Nest op batterij en netvoeding gemaakt. We hebben naar de kenmerken van de Google deurbel Nest op batterij, zoals de beeldkwaliteit, geluidskwaliteit en installatiegemak gekeken. Daarnaast hebben we naar de voordelen zoals het kunnen ontvangen van meldingen op je smartphone en de mogelijkheid om via spraakbediening van de Google deurbel Nest met bezoekers te kunnen communiceren gekeken.

Verder hebben we handige tips gegeven voor het kopen van de Google deurbel Nest, zoals het controleren van compatibiliteit met je bestaande belsysteem en het overwegen van een draadloze of bekabelde installatieoptie. Tot slot hebben we de kosten en de voordelen van het Nest Aware abonnement besproken.

Google deurbel Nest installeren

Met al deze informatie heb je nu een goed inzicht gekregen in alles wat je over Google deurbel Nest moet weten. Of je nu naar een slimme videodeurbel voor extra veiligheid of gemak zoekt, met deze kennis kun je een weloverwogen beslissing nemen bij het kopen van een Google deurbel Nest.

Veel gestelde vragen

Kan ik meerdere Google deurbellen Nest aan elkaar koppelen?

Ja, je kunt meerdere Google deurbellen Nest aan elkaar koppelen. Hierdoor kun je via één app  verschillende ingangen of verdiepingen van je huis bewaken en beheren.

Werkt de Google deurbel Nest met andere slimme apparaten samen?

Ja, de Google deurbel Nest is compatibel met verschillende andere slimme apparaten en platforms, zoals Google Home en Amazon Alexa. Hierdoor kun je spraakopdrachten gebruiken om de deurbel te bedienen of met andere slimme functies in huis integreren.

Kan ik beelden van mijn Google deurbel Nest opslaan?

Ja, als je een Nest Aware abonnement hebt, kun je beelden van je Google deurbel Nest in de cloud opslaan. Met de Nest deurbel kun je de de Nest app gebruiken om extra functies te kunnen gebruiken. Via deze app kun je gemiste gebeurtenissen terugkijken en meldingen van personen ontvangen.

Is er een garantie op de Google deurbel Nest?

Ja, op de Google deurbel Nest zit een standaard fabrieksgarantie. De exacte garantieperiode kan variëren, dus het is raadzaam om dit bij aankoop te controleren.

Kan ik mijn bestaande belsysteem bij installatie van de Google deurbel Nest behouden?

Ja, in veel gevallen kun jij je bestaande belsysteem bij de installatie van de Google deurbel Nest behouden. Het is echter belangrijk om te controleren of je huidige belsysteem compatibel is met de nieuwe videodeurbel voordat je deze aanschaft.

Wil jij altijd weten wat er bij jouw voordeur gebeurd?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google deurbel Nest kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg