Google Nest app: alles wat je moet weten

Beheer al je Google Nest apparaten met één handige app. In deze app kun jij je homey, thermostaat en camera’s beheren en meldingen ontvangen. Met de Google Nest app kun je de instellingen voor je Nest-producten overal  eenvoudig aanpassen en bedienen. Dit geeft je op afstand toegang en flexibiliteit voor je thermostaat, homey, camera en andere Google Nest apparaten. Of het nu om de Nest Cam Indoor, de Nest Protect, de Nest Cam Outdoor, de Google Home, de Thermostaat of de Google deurbel gaat, je kunt deze camera’s, thermostaten en deurbellen moeiteloos instellen en naar jouw voorkeuren aanpassen.

Blijf met realtime meldingen en alarmen die rechtstreeks naar je smartphone worden gestuurd op de hoogte, zodat je geen enkele belangrijke update mist. Dit geldt ook voor je camera, deurbel en Google Home. Gebruik handige functies zoals planning en aanpassingen om je slimme huis ervaring te personaliseren. Met een camera, de Nest Learning Thermostaat, een deurbel en je telefoon kun je optimaal van deze mogelijkheden profiteren. Met de Google Nest app wordt het beheren van je thermostaat, camera, deurbel, telefoon en wifi nog eenvoudiger.

Hoe kun je de Nest thermostaat aan de Nest app toevoegen?

Je kunt je Nest thermostaat eenvoudig aan de Nest app toevoegen om deze op afstand te bedienen en je energieverbruik te beheren. Volg de onderstaande stappen om je Nest thermostaat aan je Google Nest app te koppelen:

De slimme thermostaat met de Google Nest app bedienen
 1. Zorg ervoor dat je op zowel je thermostaat als je smartphone of tablet een werkende internetverbinding hebt.
 2. Open de Nest app op je smartphone of tablet. Als je de app nog niet hebt geïnstalleerd, kun je deze vanuit de App Store (voor iOS) of de Google Play Store (voor Android) downloaden.
 3. Log op je Nest account in of maak een nieuw account aan als je er nog geen hebt.
 4. Druk in de app op het pluspictogram om een nieuw apparaat toe te voegen.
 5. Selecteer “Thermostaat” uit de lijst met beschikbare apparaten.
 6. Volg de instructies op het scherm om je Nest thermostaat met de app te verbinden. Dit omvat meestal het invoeren van een code die op het scherm van je thermostaat wordt weergegeven.
 7. Zodra de thermostaat succesvol is toegevoegd, kun je deze via de Nest app bedienen en instellingen aanpassen.

Voeg je Nest thermostaat aan de Nest app toe om handige functies te gebruiken. Zo kun je de temperatuur op afstand regelen, een energiebesparend schema instellen en meldingen over je energieverbruik ontvangen. Als je meerdere thermostaten hebt geïnstalleerd kun je ze allemaal met de Nest app beheren.

Wil jij jouw apparaten in huis op een slimme manier kunnen bedienen?

Google Smart Home

Met behulp van Google Nest app op Windows kun jij jouw apparaten vanuit huis en op afstand bedienen.

 • Dat is niet meer naar de schakelaar hoeven lopen
 • Apparaten razendsnel kunnen bedienen
 • Je slimme apparaten met de stem kunnen bedienen
 • Zonder van de bank af te komen al jouw slimme apparaten beheren
 • Zelfs als je niet thuis bent jouw slimme apparaten kunnen bedienen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Wat is nieuw in de Google Nest app?

De Google Nest app heeft een aantal nieuwe functies gekregen die het gebruiksgemak en de functionaliteit van de app verbeteren. Hieronder vind je een overzicht van wat er nieuw is in de Google Nest app:

FunctieBeschrijving
Verbeterde interfaceDe Google Nest-app heeft een nieuwe interface met een moderne uitstraling gekregen. Hierdoor is het eenvoudiger geworden om je Nest apparaten te bedienen en instellingen aan te passen.
Snellere prestatiesDe Google Nest app is voor snellere prestaties geoptimaliseerd, zodat je snel toegang tot je apparaten en instellingen hebt.
Geavanceerde planningsoptiesMet de nieuwe planningsopties kun je gedetailleerde schema’s voor je Nest apparaten maken. Zo kun je instellen dat je thermostaat iedere dag op een specifiek tijdstip: bijvoorbeeld om 18.00 uur automatisch op een lagere temperatuur wordt ingesteld.
Verbeterde energiebesparingDe Google Nest-app heeft nu meer mogelijkheden om energie te besparen. Je kunt de energiegeschiedenis van je apparaten bekijken en suggesties krijgen om je energieverbruik te verminderen.
Betere integratie met andere apparatenDe Google Nest-app is nu beter met andere slimme apparaten in huis geïntegreerd. Je kunt je verlichting, beveiligingscamera’s en deurbellen vanuit dezelfde app bedienen.
Slimme meldingenMet de nieuwe slimme meldingen krijg je alleen relevante meldingen. Zo kun je instellen dat je een melding ontvangt als er iemand bij je voordeur staat, maar niet als er een auto voorbijrijdt.
Verbeterde beveiligingDe beveiliging van de Google Nest app is verbeterd. Je kunt tweestapsverificatie voor extra bescherming van je account gebruiken.

Met deze nieuwe functies kun je nog meer uit je Google Nest app halen en je slimme apparaten eenvoudig bedienen en beheren. Probeer ze zelf uit en ervaar het gemak van de vernieuwde Google Nest app!

Nieuwe ondersteuning voor Nest Hello eigenaren in de Google Home-app

Goed nieuws voor bezitters van de Google Nest Hello deurbel! Google heeft in de Google Home-app nieuwe ondersteuning voor Google Nest Hello eigenaren toegevoegd. Met deze nieuwe functies kun je nog meer uit je Nest Hello halen en je huis nog slimmer maken. Hieronder staat een overzicht van de nieuwe mogelijkheden en de voordelen van deze ondersteuning:

FunctiesVoordelen
Live videoweergaveJe kunt nu rechtstreeks in de Google Home-app live video van je Nest Hello-deurbel bekijken. Dit betekent dat je waar je ook bent altijd kunt zien wie er voor je deur staat.
TweerichtingscommunicatieMet de Google Home-app kun je nu via de Nest Hello deurbel ook met bezoekers praten. Of je nu een pakketbezorger wilt instrueren waar hij het pakket moet achterlaten of gewoon even wilt laten weten dat je eraan komt, je kunt direct via de app communiceren.
ActiviteitenlogboekHet activiteitenlogboek in de Google Home-app houdt nu ook alle activiteiten van je Nest Hello bij. Je kunt eenvoudig zien wie er aan heeft gebeld, wie er voor je deur stond en wanneer dit gebeurde. Zo heb je altijd een overzicht van wat er rond je huis gebeurt.
Integratie met andere slimme apparatenDe Google Home-app kan naadloos met andere slimme apparaten in je huis worden geïntegreerd. Hierdoor kun jij je slimme verlichting inschakelen als iemand aanbelt of automatisch een melding op je smartwatch, smartphone, tablet of Google hub ontvangen als er beweging wordt gedetecteerd. Zo kun je je huis nog slimmer en veiliger maken.

Met de nieuwe ondersteuning in de Google Home-app wordt de Nest Hello deurbel makkelijker en veelzijdiger. Je kunt waar je ook bent altijd zien wie er voor je deur staat en direct met bezoekers communiceren. Daarnaast kun je activiteiten bijhouden en je slimme apparaten voor een slimmere woning integreren. Maak je huis met de nieuwe ondersteuning voor Nest Hello eigenaren in de Google Home-app veiliger.

Temperatuur in de Google Nest app beheren: Schema’s en aanpassingen

Met de Google Nest app kun je de temperatuur in je huis gemakkelijk regelen. Je kunt een schema instellen, handmatig aanpassingen doen of automatische op basis van patronen en voorkeuren aanpassingen laten maken. De app biedt veel functies voor optimaal temperatuurbeheer.

Stel aangepaste verwarmingsschema’s voor verschillende tijdstippen of dagen van de week in

Met de Google Nest app kun je verwarmingsschema’s voor verschillende tijdstippen of dagen van de week eenvoudig instellen. Hierdoor kun je de temperatuur in je huis aan je dagelijkse routine aanpassen. Zo kun je een schema maken waarbij de verwarming overdag lager staat en tegen de tijd dat je thuiskomt weer wordt verhoogd. Op deze manier kun je energie besparen als er niemand thuis is en kun je wanneer dat nodig is van een comfortabele temperatuur genieten.

Enkele voordelen van aangepaste verwarmingsschema’s zijn:

 • Energiebesparing: Door efficiënte schema’s te creëren kun je energie besparen door ervoor te zorgen dat de verwarming alleen draait wanneer dat nodig is.
 • Comfort: Met aangepaste schema’s ben jij in controle over de temperatuur in huis en kun je ervoor zorgen dat het wanneer je thuis bent altijd aangenaam is.
 • Flexibiliteit: Je kunt de schema’s afhankelijk van veranderingen in je dagelijkse routine op ieder gewenst moment aanpassen of wijzigen.

Pas temperatuurinstellingen op basis van je behoeften handmatig aan

Met de Google Nest-app kun je niet alleen aangepaste verwarmingsschema’s instellen, maar ook de temperatuur op basis van je behoeften handmatig aanpassen. Of het nu om een koude dag waarop je de verwarming hoger wilt zetten of een warme zomerdag waarop je de airconditioning in wilt schakelen gaat, je hebt altijd de controle over de temperatuur in huis en kunt deze gemakkelijk met je smartphone aanpassen.

De temperatuur met de slimme thermostaat via de Google Nest app regelen

Enkele voordelen van het handmatig aanpassen van temperatuurinstellingen zijn:

 • Directe controle: Je kunt onmiddellijk op veranderingen in temperatuurbehoeften reageren zonder dat je tot het volgende geplande schema hoeft te wachten.
 • Efficiëntie: Door de nest thermostaat te gebruiken, kun je energie besparen en je verwarmingssysteem efficiënter gebruiken. 
 • Comfortniveau: Met handmatige aanpassingen kun jij ongeacht wat het geplande schema aangeeft bepalen welk comfortniveau het beste bij jou past.

Wil jij jouw apparaten in huis op een slimme manier kunnen bedienen?

Google Smart Home

Met behulp van Google Nest app op Windows kun jij jouw apparaten vanuit huis en op afstand bedienen.

 • Dat is niet meer naar de schakelaar hoeven lopen
 • Apparaten razendsnel kunnen bedienen
 • Je slimme apparaten met de stem kunnen bedienen
 • Zonder van de bank af te komen al jouw slimme apparaten beheren
 • Zelfs als je niet thuis bent jouw slimme apparaten kunnen bedienen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Leerpatronen en voorkeuren kennen om automatisch aanpassingen te doen

De Google Nest app kan je leven makkelijker maken. Het leert jouw patronen kennen en past zich aan jouw behoeften aan. Met behulp van deze app kun je de temperatuur aanpassen, de verlichting bedienen en zowel de google deurbel als beveiligingscamera’s beheren. Een indrukwekkende functie is het zelflerend vermogen, waarbij de app informatie verzamelt en jouw behoeften kan voorspellen. Zo kan de app als je thuiskomt de temperatuur automatisch aanpassen en de verlichting op jouw bedtijd afstemmen. Je kunt de app overal ter wereld met een internetverbinding bedienen.

Conclusie: De kracht van de Google Nest-app

De Google Nest-app maakt het makkelijk om je smart home te beheren. Voeg apparaten, zoals de Nest-thermostaat toe, en maak je huis comfortabeler en energiezuiniger. De app heeft ook nieuwe functies, zoals ondersteuning voor Nest Hello eigenaren in de Google Home-app, waardoor het beheren van je slimme deurbel nog eenvoudiger wordt.

Je kunt jouw verwarmingssysteem met temperatuurbeheer via schema’s en aanpassingen op basis van jouw dagelijkse routine en voorkeuren optimaliseren. Kortom, de Google Nest app blijft dankzij zijn intuïtieve interface, uitgebreide functionaliteit en constante updates een krachtige tool voor het beheren van je slimme woning.

De Google Nest app gebruiken om slimme apparaten te bedienen

Wil je van alle mogelijkheden die de Google Nest-app biedt profiteren? Download de app dan vandaag nog op je smartphone of tablet en ontdek hoe eenvoudig het is om controle over je slimme thuisnetwerk te krijgen.

Veel gestelde vragen

Kan ik meerdere Nest-thermostaten aan dezelfde Google Nest app toevoegen?

Ja, je kunt meerdere Nest-thermostaten aan dezelfde Google Nest app toevoegen. Hierdoor kun je de temperatuur in verschillende kamers of zones van je huis afzonderlijkregelen en energie besparen.

Kan ik de Google Nest-app gebruiken om andere slimme apparaten te bedienen?

Ja, naast het beheren van Nest apparaten, kun je met de Google Nest app ook andere compatibele slimme apparaten bedienen. Hierdoor kun je al je slimme apparaten op één plek beheren en automatiseringen voor een naadloze smart home ervaring instellen. Daarnaast kun je met deze functie je slimme apparaten eenvoudig beheren, zodat je alles op één plek hebt georganiseerd.

Is de Google Nest app voor zowel Android als iOS beschikbaar?

Ja, de Google Nest-app is voor zowel Android als iOS-apparaten beschikbaar. Je kunt de app vanuit de Google Play Store (voor Android apparaten) of de App Store (voor iOS apparaten) downloaden.

Biedt de Google Nest app ondersteuning voor spraakbediening?

Ja, met behulp van spraakassistenten zoals Google Assistant of Amazon Alexa kun jij jouw slimme apparaten die aan de Google Nest app gekoppeld zijn via spraakopdrachten bedienen.

Kan ik mijn energieverbruik met behulp van de Google Nest app controleren?

Ja, met de Energie geschiedenis functie in de Google Nest app kun jij jouw energieverbruik volgen en analyseren. Dit helpt je bij het nemen van beslissingen om energie te besparen en de kosten te verlagen.

Zijn er abonnementskosten aan de Google Nest app verbonden?

Nee, de basisfunctionaliteit van de Google Nest app is gratis. Sommige geavanceerde functies of integraties kunnen echter mogelijk abonnementskosten met zich meebrengen. Raadpleeg de app of de website van Google Nest voor meer informatie over eventuele kosten.

Wil jij jouw apparaten in huis op een slimme manier kunnen bedienen?

Google Smart Home

Met behulp van Google Nest app op Windows kun jij jouw apparaten vanuit huis en op afstand bedienen.

 • Dat is niet meer naar de schakelaar hoeven lopen
 • Apparaten razendsnel kunnen bedienen
 • Je slimme apparaten met de stem kunnen bedienen
 • Zonder van de bank af te komen al jouw slimme apparaten beheren
 • Zelfs als je niet thuis bent jouw slimme apparaten kunnen bedienen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg