Google Nest Hello deurbel: Ontdek hier wat je hier waar je op moet letten!

De Google Nest Hello deurbel is een slimme deurbel met videofunctie die je huis veiliger maakt. Je hebt toegang tot videogeschiedenis om te bekijken wat er in het verleden rondom jouw huis is gebeurd en wie er heeft aangebeld. Met deze slimme deurbel kun je zowel als je thuis als onderweg bent altijd zien wie er voor je deur staat. De installatie van de Google Nest Hello video deurbel is gemakkelijk en verhoogt de veiligheid van jou en je gezin.

Deze slimme deurbel is eenvoudig te installeren en heeft een gebruiksvriendelijke interface. De Google Nest Hello kan op bestaande bedradingssystemen van reguliere deurbellen worden geïnstalleerd. Daarnaast is de video deurbel compatibel met andere apparaten in het Google Nest ecosysteem, waardoor je een naadloze integratie met andere slimme apparaten in huis krijgt. Met deze video deurbel heb je alle gemakken van een geïntegreerd systeem.

Met zijn geavanceerde functies en gebruiksgemak is de Google Nest Hello een uitstekende keuze voor iedereen die naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke video-deurbel zoekt die aan een veiligere woonomgeving bijdraagt.

Kenmerken en voordelen van de bekabelde Nest Hello videodeurbel

De bekabelde Nest Hello videodeurbel biedt een scala aan kenmerken en voordelen die je huis veiliger en handiger maken. Hieronder staan enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen die deze videodeurbel te bieden heeft:

Wat is de Google Nest Hello deurbel
KenmerkenVoordelen
HD-videokwaliteitMet de bekabelde Nest Hello videodeurbel kun je van scherpe en heldere HD-videokwaliteit genieten, zodat je altijd kunt zien wie er voor je deur staat.
24/7 streamingJe kunt live videostreams vanaf je smartphone of computer bekijken, zodat je, zelfs als je niet thuis bent altijd een oogje in het zeil kunt houden.
Twee-richtingsaudioMet de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je zowel met een bezorger als een vriend die op bezoek komt met de persoon die voor de deur staat communiceren.
PersoonsherkenningDe Nest Hello videodeurbel kan mensen herkennen en je hiervan op de hoogte stellen, waardoor je een melding krijgt wanneer er een bekende voor de deur staat.
BewegingsdetectieDe videodeurbel kan beweging detecteren en je hiervan op de hoogte stellen, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er rondom je huis gebeurt.
NachtzichtDankzij het nachtzicht kun je zonder dat er extra verlichting nodig is ook ’s nachts duidelijk zien wie er voor je deur staat.
Continue opnameMet een Nest Aware-abonnement kun je continu beelden opnemen, zodat je altijd kunt terugkijken wat er is gebeurd.
Eenvoudige installatieDe bedrade Nest Hello videodeurbel kan eenvoudig worden geïnstalleerd, zodat je snel van de voordelen van de slimme deurbel kunt genieten.

Met de bekabelde Nest Hello videodeurbel zie je waar je ook bent altijd wie er voor je deur staat. Je kunt met de persoon voor de deur communiceren en belangrijke gebeurtenissen worden direct gemeld. Ook ’s nachts heb je zonder extra verlichting een duidelijk beeld. Met een Nest Aware abonnement kun je zelfs continu beelden opnemen.

Wil jij altijd weten wat er bij jouw voordeur gebeurd?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google Nest Hello deurbel kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Vergelijking tussen batterij- en netvoeding voor videodeurbellen

Bij het kiezen van een videodeurbel is de voedingsbron belangrijk. Er zijn twee opties: batterij- of netvoeding. Batterij gevoede deurbellen zijn eenvoudig te installeren en kunnen overal worden geplaatst. Maar je moet regelmatig batterijen vervangen of opladen. Netvoeding zorgt voor continue stroomtoevoer, dus geen gedoe met batterijen. Maar de installatie is wat complexer. Denk goed over deze factoren na voordat je een keuze voor jouw videodeurbel maakt.

Betrouwbare stroomvoorziening met netvoeding

Een groot voordeel van netvoeding voor je videodeurbel, zoals de Google Nest Hello deurbel, is de betrouwbare stroomtoevoer. In tegenstelling tot batterij gevoede deurbellen, hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij, omdat een deurbel met netvoeding constant door het elektriciteitsnet wordt gevoed.

Met een continue stroomtoevoer hoef jij je geen zorgen te maken dat je iets rondom je huis mist. De Google deurbel heeft een ingebouwde microfoon waarmee je kunt horen wie er aan de deur staat en tegelijkertijd dankzij de tweeweg-audio met die persoon praten. 

Deze functie werkt met netvoeding altijd, zonder dat jij je druk hoeft te maken over een lege batterij. Hierdoor kun je altijd met bezoekers communiceren.

Een ander voordeel van netvoeding is dat de videodeurbel altijd zonder onderbrekingen blijft werken. Deurbellen die via de batterij worden gevoed kunnen soms als de batterij bijna leeg is uitvallen. Met netvoeding hoef jij je geen zorgen over onderbrekingen te maken, omdat de stroom constant is.

Geen zorgen over het vervangen van batterijen

Een van de nadelen van batterij gevoede videodeurbellen is dat je de batterijen regelmatig moet controleren en vervangen of opladen. Vooral als je meerdere videodeurbellen hebt of als de toegang tot de bel moeilijk is kan dit een gedoe zijn. Met een videodeurbel die op netvoeding werkt, zoals de Google Nest Hello deurbel, hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Je hoeft geen tijd en moeite aan het vervangen of het opladen van batterijen te besteden.

Bovendien kan netvoeding voor videodeurbellen op lange termijn  ook kostenbesparend zijn. Batterijen moeten regelmatig worden vervangen of opgeladen, wat na verloop van tijd kan oplopen. Met netvoeding heb je geen extra kosten voor het kopen van nieuwe batterijen en hoef je niet steeds nieuwe batterijen in huis te halen.

Via de Nest-app in HD praten en luisteren

Met de Google Nest Hello deurbel kun je rechtstreeks via de Nest-app op je smartphone van duidelijke spraakcommunicatie met bezoekers genieten. Deze slimme videodeurbel biedt een scala aan handige functies die ervoor zorgen dat je zelfs wanneer je niet thuis bent altijd op de hoogte bent van wie er bij jouw huis aanbelt.

Duidelijke spraakcommunicatie met bezoekers

Dankzij de geavanceerde technologie van de Google Nest Hello deurbel kun je helder en duidelijk met bezoekers praten. Of het nu om een vriend die langskomt of een pakketbezorger die een pakketje aflevert gaat, je kunt moeiteloos zonder ruis of vervorming communiceren. De HD-audio zorgt ervoor dat ieder woord kristalhelder wordt overgebracht, waardoor misverstanden worden voorkomen en gesprekken soepel verlopen.

Via de Google Nest App met de Google Nest Hello deurbel met mensen voor de deur communiceren

Mogelijkheid om berichten achter te laten wanneer je niet thuis bent

Een van de handigste functies van de Google Nest Hello is dat je zelfs als je niet thuis bent berichten voor bezoekers achter kunt laten. Stel dat er iemand aanbelt terwijl jij niet in staat bent om direct te reageren, dan kun je eenvoudig een voorgeprogrammeerd bericht selecteren en afspelen. Dit kan variëren van instructies voor pakketbezorging tot het laten weten dat je zo snel mogelijk terug zult zijn. Op deze manier blijf je ongeacht waar jij je bevindt altijd met jouw huis verbonden.

Handige functie voor pakketbezorgingen

Als jij regelmatig online winkelt en pakketten ontvangt, is de Google Nest Hello deurbel een waardevolle toevoeging aan het slimme huis. Met deze deurbel kun je namelijk zelfs als je niet thuis bent op afstand instructies aan de pakketbezorger geven. Je kunt bijvoorbeeld vragen om het pakketje bij de buren af te leveren of om het op een veilige plek achter te laten. Dit biedt gemoedsrust en gemak, aangezien je niet langer aan specifieke leveringsmomenten gebonden bent.

De voordelen van praten en luisteren via de Nest-app

Met de Nest-app kun je niet alleen je slimme apparaten via de app bedienen, maar ook praten en luisteren. Dit biedt verschillende voordelen en handige functies die je dagelijks leven gemakkelijker kunnen maken. Hieronder staan enkele voordelen die het praten en luisteren via de Nest-app met zich meebrengt:

VoordelenBeschrijving
Directe communicatieMet de Nest-app kun je direct met mensen bij je slimme apparaten communiceren. Of je nu instructies aan je kinderen wilt geven of met een bezorger aan de deur praten, je kunt via de app gemakkelijk met ze communiceren.
Beveiliging en veiligheidPraten en luisteren via de Nest-app is handig voor de beveiliging en veiligheid. Je kunt met iemand die aanbelt praten zonder dat je de deur hoeft te openen. Dit schrikt ongewenste bezoekers af en helpt om instructies aan de bezorger te geven.
Gemakkelijke toegangMet de Nest-app kun je altijd en overal praten en luisteren. Of je nu thuis, op het werk of onderweg bent, je hebt via je smartphone of tablet altijd toegang tot de app. Zo hoef je zelfs als je er niet bent geen enkel belangrijk gesprek te missen.
Integratie met andere slimme apparatenDe Nest-app kan aan andere slimme apparaten in huis, zoals speakers en thermostaten worden gekoppeld. Hierdoor kun je via de app niet alleen praten en luisteren, maar ook spraakopdrachten aan je andere slimme apparaten geven. Dit zorgt voor een naadloze en geïntegreerde ervaring in je slimme huis.
Privacy en controleMet de Nest-app heb je volledige controle over je privacy. Je kunt via de app luisteren en praten wanneer je wilt en de toegang tot je slimme apparaten tot vertrouwde mensen beperken. Dit zorgt voor gemoedsrust en bescherming van je privacy.

Praten en luisteren via de Nest-app biedt tal van voordelen en handige functies. Of het nu om directe communicatie, beveiliging en veiligheid, gemakkelijke toegang, integratie met andere slimme apparaten of privacy en controle gaat, de Nest-app maakt het mogelijk om op een eenvoudige en efficiënte manier met je slimme apparaten te communiceren. Probeer het zelf en ervaar de voordelen van praten en luisteren via de Nest-app!

De integratie met Google Home Nest Hubs en andere apparaten

De Google Nest Hello deurbel biedt een naadloze integratie met andere slimme apparaten in huis, waaronder de Google Home Nest Hubs. Met deze integratie kun jij jouw deurbel via spraakcommando’s bedienen en beheren, waardoor het nog gemakkelijker wordt om te zien wie er aan jouw deur staat. Hieronder staan enkele belangrijke aspecten van de integratie tussen de Google Nest Hello deurbel en andere apparaten:

Naadloze integratie met andere slimme apparaten in huis

Met de Google Nest Hello kun jij jouw slimme woning ervaring naar een hoger niveau tillen door deze aan andere compatibele apparaten te koppelen. Dit betekent dat jij niet alleen meldingen op jouw smartphone ontvangt wanneer iemand aanbelt, maar ook op andere apparaten zoals jouw Google Home Nest Hub of zelfs jouw televisie. Door dezelfde wifi-verbinding te gebruiken kunnen al deze apparaten moeiteloos met elkaar communiceren.

De Google Nest Hello deurbel met andere slimme apparaten verbinden

Apparaten via stemcommando’s bedienen

Een van de grootste voordelen van een Google Nest Hello deurbel is dat jij deze met behulp van spraakcommando’s kunt bedienen. Met een eenvoudig “Hey Google” gevolgd door het juiste commando, kun jij vragen wie er voor jouw deur staat of instructies geven om live videobeelden op jouw gekoppelde apparaten weer te geven. Dit maakt het niet alleen handig als jij even geen handen vrij hebt, maar ook als jij je in een ander gedeelte van het huis bevindt.

Op verschillende apparaten toegang tot live videobeelden

Een ander voordeel van de integratie tussen de Google Nest Hello deurbel en andere apparaten is dat jij op verschillende schermen toegang tot live videobeelden hebt. Of het nu jouw smartphone, tablet, computer, Google Home Nest Hub of zelfs jouw televisie is, je kunt altijd direct zien wie er aan jouw deur staat. Dit geeft je zelfs als jij niet fysiek bij de deurbel in de buurt bent gemoedsrust en stelt je in staat om snel te reageren.

Meer controle over jouw slimme woning

Met de integratie van de Google Nest Hello deurbel met andere slimme apparaten kun jij ook meer controle over jouw hele slimme woning krijgen. Zo kun je instellen dat wanneer er iemand aanbelt, de verlichting in de hal automatisch wordt ingeschakeld of dat een bepaalde afspeellijst op jouw gekoppelde speakers  begint te spelen. Door routines en automatiseringsopties te gebruiken kun jij een gepersonaliseerde ervaring creëren die bij jouw levensstijl past.

Wil jij altijd weten wat er bij jouw voordeur gebeurd?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google Nest Hello deurbel kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Dag en nacht live videobeelden bekijken

De Google Nest Hello deurbel biedt de mogelijkheid om dag en nacht live videobeelden te bekijken. Of het nu overdag of midden in de nacht is, met deze slimme deurbel ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat.

Infrarood nachtzicht voor heldere beelden in het donker

Een van de belangrijkste kenmerken van de Google Nest Hello deurbel is het infrarood nachtzicht. Deze functie zorgt ervoor dat je zelfs in het donker heldere beelden kunt zien. Of het nu laat op de avond of midden in de nacht is, je hoeft je geen zorgen te maken over slechte kwaliteit video’s. Het infrarood nachtzicht zorgt ervoor dat je ongeacht het tijdstip van de dag altijd duidelijke beelden hebt.

Google Nest Hello deurbel met infrarood om het huis in donkere omgevingen in de gaten te houden

Ongeacht het tijdstip van de dag ben je altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat

Met de Google Nest Hello deurbel kun je altijd controleren wie er voor je deur staat, of dit nu overdag of ’s avonds laat is. Als er iemand aanbelt ontvang je direct een melding op je smartphone. Met een simpele druk op de knop kun je vervolgens live via de camera van de Nest Hello deurbel meekijken.

Daarnaast biedt deze slimme videodeurbel ook dagenlange videogeschiedenis. Dit betekent dat al jouw video’s automatisch worden opgeslagen en tot 30 dagen lang kunnen worden teruggekeken. Dus zelfs als je niet direct kunt reageren als iemand aanbelt, kun je de beelden later nog steeds bekijken en controleren wie er voor je deur stond.

Met de Google deurbel Nest ben je dus ongeacht het tijdstip van dag altijd op de hoogte van wie er voor je deur staat. Of je nu overdag wilt controleren wie er aanbelt of ’s nachts wilt zien wat er buiten gebeurt, deze slimme deurbel biedt je die mogelijkheid.

Stiltetijd voor ongewenste meldingen instellen

Wil je van wat stilte en rust genieten zonder door ongewenste meldingen van je Google Nest Hello deurbel gestoord te worden? Dan heb je geluk, want deze slimme deurbel biedt een handige functie waarmee je specifieke periodes waarin je geen meldingen wilt ontvangen in kunt stellen. Dit is vooral handig tijdens rustmomenten, zoals tijdens het slapen of belangrijke vergaderingen. Met de mogelijkheid om stiltetijden in te stellen, kun je voorkomen dat deurbel meldingen onnodige onderbrekingen veroorzaken.

Mogelijkheid om specifieke periodes in te stellen waarin je geen meldingen wilt ontvangen

Met de Google Nest Hello deurbel heb je de volledige controle over wanneer je wel en geen meldingen wilt ontvangen. Je kunt specifieke periodes instellen waarin je niet door de beltoon of notificaties op je smartphone gestoord wilt worden. Of het nu om een nachtrust, middagdutje of gewoon even wat tijd voor jezelf gaat, met deze functie kun jij bepalen wanneer het tijd voor stilte is.

Google Nest Hello deurbel en rust moment instellen

Voorkomt onnodige onderbrekingen tijdens rustmomenten

Steltijd instellen voor ongewenste meldingen kan ervoor zorgen dat jouw moment van rust niet door onnodige onderbrekingen wordt verstoord. Niets is vervelender dan midden in een diepe slaap door een luide beltoon gewekt te worden. Door deze functie te gebruiken kun jij er zeker van zijn dat jouw slaap niet door deurbel meldingen wordt verstoord. Hetzelfde geldt voor belangrijke vergaderingen of momenten waarop je gewoon even wat tijd voor jezelf wilt hebben.

Flexibele instellingen voor persoonlijke voorkeuren

De stiltetijd functie van de Google Nest Hello deurbel biedt flexibele instellingen, zodat je het op jouw persoonlijke voorkeuren af kunt stemmen. Je kunt specifieke tijdsblokken waarin je geen meldingen wilt ontvangen, zoals bijvoorbeeld van 22:00 uur ’s avonds tot 07:00 uur ’s ochtends instellen. Daarnaast kun je bepaalde dagen van de week selecteren waarop je niet gestoord wilt worden. Dit geeft jou de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je wel en geen meldingen wilt ontvangen.

Gebruikers kunnen soms behoefte aan stilte hebben

Vooral in drukke tijden kan het voorkomen dat jij soms behoefte aan stilte en rust hebt. De Google Nest Hello deurbel heeft een “Stil” modus waarmee meldingen kunnen worden uitgeschakeld. Belangrijke meldingen, zoals pakketbezorging of bezoekers aan de deur, kunnen echter nog steeds binnenkomen. Daarnaast biedt de deurbel andere handige functies, zoals de mogelijkheid om real-time video’s te bekijken van wie er voor je deur staat.

Conclusie: Is de Google Nest Hello deurbel de juiste keuze?

Na het onderzoeken van de kenmerken en voordelen van de bekabelde Nest Hello videodeurbel, kunnen we concluderen dat de Google Nest Hello deurbel een uitstekende keuze is voor wie als je naar geavanceerde functionaliteiten en gemak zoekt.

De Google Nest Hello deurbel heeft een bekabelde aansluiting voor een betrouwbare stroomtoevoer. Je kunt via de Nest app in HD praten en luisteren om duidelijk met bezoekers aan je voordeur te communiceren. Daarnaast integreert de deurbel naadloos met andere Google Home Nest Hubs en apparaten voor een volledig geïntegreerd smart home systeem.

Terug in de tijd met de Google Nest Hello deurbel

Als je een geavanceerde videodeurbel met dag- en nachtzicht, tweeweg-audio en integratie met andere slimme apparaten wilt, kies dan voor de Google Nest Hello deurbel. Mis geen moment bij je voordeur en geniet met deze innovatieve technologie van gemoedsrust.

Veel gestelde vragen

Kan ik de Nest Hello deurbel ook zonder abonnement gebruiken?

Ja, je kunt de Nest Hello deurbel zonder abonnement gebruiken. Echter, met een abonnement krijg je toegang tot extra functies zoals het bekijken van opgenomen beelden en gezichtsherkenning.

Is de installatie van de Nest Hello deurbel ingewikkeld?

Vooral als je geen ervaring met bedrading of het aansluiten van elektronische apparaten hebt kan de installatie van de Nest Hello deurbel wat technische kennis vereisen. Het wordt aanbevolen om de installatie door een professional uit te laten voeren zodat je zeker weet dat alles correct is aangesloten.

Kan ik meerdere Nest Hello deurbellen aan mijn huis toevoegen?

Ja, je kunt meerdere Nest Hello deurbellen aan je huis toevoegen. Hierdoor kun je verschillende ingangen bewaken en voor iedere afzonderlijke bel meldingen ontvangen.

Werkt de Google Nest Hello-deurbel met andere slimme apparaten?

Ja, de Google Nest Hello deurbel werkt met andere slimme apparaten die compatibel zijn met het Google Home-ecosysteem samen. Hierdoor kun je via spraakopdrachten met andere slimme apparaten in je huis communiceren.

Wat gebeurt er als mijn internetverbinding wegvalt?

Als je internetverbinding wegvalt, blijft de Google Nest Hello deurbel functioneren en worden er nog steeds meldingen naar je telefoon gestuurd als iemand aanbelt of als er beweging wordt gedetecteerd. Je kunt echter geen live videobeelden bekijken of via de Nest app communiceren totdat je internetverbinding is hersteld.

Wil jij altijd weten wat er bij jouw voordeur gebeurd?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google Nest Hello deurbel kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg