Google Nest Hello installeren – eenvoudige stappen

Welkom in de wereld van Google Nest Hello installatie! Verbeter de beveiliging van je huis met deze slimme deurbel. Met functies zoals realtime videobewaking, tweewegcommunicatie en bewegingsdetectie, biedt deze slimme deurbel gemak en extra beveiliging. Je kunt waar je ook bent met je smartphone altijd zien wie er voor de deur staat. 

Benieuwd naar wat je tijdens het installatieproces kunt verwachten? We zullen je stap voor stap begeleiden en handige tips geven. Bovendien zullen we bespreken hoe Google Nest Hello je huis veiliger kan maken door potentiële indringers af te schrikken en verdachte activiteiten in de gaten te houden.

Verwijder je bestaande deurbel

Om de Google Nest Hello te installeren, moet je de bestaande deurbel eerst verwijderen. Schakel de stroom naar de deurbel in de meterkast uit. Draai de bevestigingsschroeven van de oude deurbel los en verwijder deze voorzichtig. Maak alle draden die aan de oude deurbel zijn bevestigd los. Nadat je alle kabels van de oude deurbel hebt losgemaakt kun jij je nieuwe Google Nest Hello installeren.

Google Nest Hello installeren en oude deurbel verwijderen

Wil jij weten wie er voor de deur staat zonder dat je van de bank hoeft te komen?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google Nest Hello deurbel kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via de een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Stapsgewijze instructies om je huidige deurbel te verwijderen

Voordat je de Google Nest Hello gaat installeren, is het belangrijk dat je eerst je bestaande deurbel verwijderd. Hieronder staan stapsgewijze instructies om je hiermee op weg te helpen:

 1. Schakel de stroom uit: Zorg ervoor dat de stroom naar je deurbel is uitgeschakeld voordat je de deurbel gaat verwijderen. Dit kun je doen door naar de zekeringkast te gaan en de juiste schakelaar om te zetten.
 2. Verwijder de afdekplaat: Zoek naar een afdekplaatje rondom je huidige deurbel en gebruik een schroevendraaier om deze voorzichtig los te maken. Leg dit plaatje opzij, omdat je deze later weer nodig hebt.
 3. Maak de verbindingen los: Achter het afdekplaatje vind je draden die met je huidige deurbel verbonden zijn. Gebruik een schroevendraaier om deze verbindingen los te maken. Zorg ervoor dat je goed kijkt welke draad waarop is aangesloten, zodat je later geen problemen hebt bij het aansluiten van je nieuwe Google deurbel.
 4. Verwijder de oude bevestiging: Nadat alle draden zijn losgekoppeld, kun je de oude bevestiging voorzichtig van de muur halen. Let op dat er mogelijk nog wat schroeven of andere bevestigingsmaterialen aanwezig zijn die je ook moet verwijderen.

Waarom moet je je bestaande deurbel verwijderen voordat je Google Nest Hello installeert?

Het verwijderen van je bestaande deurbel is een belangrijke stap voordat je de Google Nest Hello gaat installeren. Dit is nodig omdat:

 • Je oude deurbel mogelijk niet compatibel is: Sommige oude deurbellen werken mogelijk niet goed met moderne slimme deurbellen zoals Google Nest Hello video deurbel samen. Door je oude deurbel te verwijderen, zorg je ervoor dat er bij het installeren en het gebruiken van je nieuwe Google videodeurbel geen conflicten ontstaan.
 • Ruimte voor de nieuwe bevestiging maken: De Google Nest Hello wordt met een speciale bevestigingsplaat geleverd die op dezelfde plek komt als je oude deurbel. Door je oude deurbel eerst te verwijderen, maak je ruimte voor deze nieuwe bevestiging en zorg je ervoor dat alles goed past.

Welk gereedschap heb je nodig om je bestaande deurbel te verwijderen?

Als je de juiste gereedschappen bij de hand hebt kan het verwijderen van je bestaande deurbel een eenvoudige klus zijn. Hieronder staan enkele gereedschappen die handig zijn om bij het verwijderen van je deurbel te hebben:

 1. Schroevendraaier: Bij het verwijderen van deurbellen is een schroevendraaier een belangrijk gereedschap. Je hebt mogelijk een platte schroevendraaier nodig om de schroeven waarmee de deurbel aan de muur is bevestigd los te draaien.
 2. Tang: Bij het losmaken van draden die de deurbel met de elektrische bedrading verbinden kan een tang van pas komen. Een tang kan helpen om de draadmoeren stevig vast te pakken en los te draaien.
 3. Spanningsmeter: Voordat je de deurbel gaat verwijderen, is het belangrijk dat je de stroomtoevoer naar de deurbel uitschakelt. Een spanningsmeter kan je helpen om te controleren of er stroom op de deurbel staat voordat je eraan gaat werken.
 4. Steeksleutel: In sommige gevallen kan een steeksleutel handig zijn om de schroeven of moeren waarmee de deurbel is bevestigd los te draaien. Dit kan vooral het geval zijn als de schroeven of moeren erg strak zitten.
 5. Ladder: Als je deurbel hoog aan de muur is geïnstalleerd, kan een ladder van pas komen om erbij te kunnen. Zorg ervoor dat je de ladder stevig plaatst en veilig beklimt voordat je de deurbel verwijderd.

Zorg ervoor dat je deze tools bij de hand hebt voordat je de bestaande deurbel gaat verwijderen. Dit zal het proces gemakkelijker maken en ervoor zorgen dat je de deurbel veilig kunt verwijderen zonder dat je schade aan de muur of de bedrading aanricht.

Inhoud van de doos van de Google Nest Hello en de benodigdheden

Als je de Google Nest Hello koopt ontvang je een installatie set met alle benodigdheden, zoals de slimme deurbel, een montageplaat, een bel transformator, een bel kabel, een bel connector, muurplaat en een schroeven set. Zorg ervoor dat je alles klaar hebt liggen voordat je de Google Nest Hello gaat installeren, zodat je alle functies snel kunt gebruiken.

Google Nest installeren en de doos voor de installatie controleren

Inhoud van de doos

Als je de Google Nest Hello koopt, kun je verwachten dat de doos met de volgende items wordt geleverd:

 1. Google Nest Hello deurbel: Dit is het hoofdapparaat dat je aan je voordeur bevestigt. Het bevat de camera, microfoon en luidspreker waarmee je met bezoekers kunt communiceren.
 2. Montageplaat: Deze plaat wordt gebruikt om de deurbel aan de muur te bevestigen. Het zorgt voor een stevige en veilige installatie.
 3. Schroeven en pluggen: Deze worden gebruikt om de montageplaat aan de muur te bevestigen. Ze zorgen ervoor dat de deurbel stevig op zijn plaats blijft.
 4. Draad ontgrendelings pin: Dit is een handig hulpmiddel dat wordt gebruikt om de bedrading van je oude deurbel los te koppelen voordat je de Nest Hello installeert.
 5. Handleiding: In de doos vind je een gedetailleerde handleiding met stapsgewijze instructies om de Google Nest Hello te installeren en in te stellen.

Benodigdheden

Om de Google Nest Hello te kunnen installeren en te gebruiken, heb je de volgende benodigdheden nodig:

 1. Een bestaande deurbelbedrading: De Nest Hello gebruikt de bedrading van je bestaande deurbel om van stroom te worden voorzien. Zorg ervoor dat je een werkende deurbelbedrading hebt voordat je de Nest Hello aansluit.
 2. Een WiFi-netwerk: De Nest Hello moet met je WiFi-netwerk worden verbonden om toegang tot de Nest app te krijgen en om meldingen naar je smartphone te sturen. Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt voordat je de Nest Hello installeert.
 3. Een smartphone of tablet: Je hebt een smartphone of tablet nodig om de Nest app te downloaden en te gebruiken. De Nest app is voor zowel iOS- als Android-apparaten beschikbaar.
 4. Een transformator: In sommige gevallen kan voorkomen dat je een transformator toe moet voegen of moet upgraden, zodat de deurbelbedrading voldoende stroom aan de Nest Hello kan leveren. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie over de vereisten voor de transformator.
 5. Een compatibele deurbel behuizing: Als je de bestaande deurbel behuizing wilt vervangen, zorg er dan voor dat je een compatibele behuizing hebt die geschikt is voor de Nest Hello.

Met deze items en benodigdheden kun je de Google Hello Nest installeren en van de vele functies en voordelen die het te bieden heeft genieten. Volg de instructies in de handleiding voor een succesvolle installatie en configuratie.

Stroom uitschakelen en de spanning controleren

Voordat je de Google Nest Hello gaat installeren, is het belangrijk dat je de stroom naar je huidige belsysteem uitschakelt. Hieronder vind je stapsgewijze instructies om dit te doen, en informatie over waarom dit zo belangrijk is en hoe je kunt controleren of er nog spanning op het systeem staat.

Stapsgewijze instructies om de stroom naar jouw huidige belsysteem uit te schakelen

 1. Zoek de juiste zekering of schakelaar in je elektriciteitskast die verantwoordelijk is voor de stroomtoevoer naar het belsysteem.
 2. Schakel de zekering uit of zet de schakelaar in de “uit” stand om de stroomtoevoer naar het belsysteem te onderbreken.
 3. Controleer met een spanningstester of er spanning op het systeem staat voordat je verdergaat met de installatie.

Waarom is het belangrijk dat je de stroom uitschakelt voordat je de Google Nest Hello aansluit?

Voor jouw veiligheid en ter bescherming van het apparaat zelf is het belangrijk dat je de stroom naar je belsysteem uitschakelt voordat je de Google Nest Hello aan gaat sluiten. Door de stroom uit te schakelen, minimaliseer je het risico op elektrocutie tijdens het installatieproces. Bovendien voorkomt dit ook mogelijke schade aan zowel jouw belsysteem als de Google Nest Hello.

Spanning uitschakelen voordat je de Google Nest Hello gaat installeren

Hoe kun je controleren of er nog spanning op het belsysteem staat?

Om te controleren of er nog spanning op het belsysteem staat, kun je een spanningstester gebruiken. Een spanningstester is een handig gereedschap waarmee je kunt bepalen of er elektrische stroom in een circuit aanwezig is. Volg de onderstaande stappen om de spanning te controleren:

 1. Schakel de stroom naar het belsysteem volgens de eerder vermelde instructies uit.
 2. Sluit de uiteinden van de spanningstester op de draden van het belsysteem aan.
 3. Als de tester geen indicatie van elektrische stroom geeft, betekent dit dat er geen spanning aanwezig is en kun je de slimme deurbel veilig installeren.

Veiligheidsmaatregelen tijdens het werken met elektrische bedrading

Als je met elektrische bedrading werkt, is veiligheid van groot belang. Hieronder staan enkele belangrijke veiligheidsmaatregelen die je moet nemen:

 • Draag tijdens het installatieproces altijd isolerende handschoenen en oogbescherming.
 • Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent over hoe elektriciteit werkt en welke voorzorgsmaatregelen je moet nemen.
 • Schakel de stroom altijd uit voordat je aan elektrische bedrading gaat werken.
 • Vermijd contact met blote draden en zorg ervoor dat alle verbindingen stevig zijn vastgedraaid.

Google Nest deurbel bedraad aansluiten

Als je een Google Nest deurbel hebt gekocht en je wilt deze bedraad aansluiten moet je de onderstaande stappen volgen om ervoor te zorgen dat alles op de juiste manier is geïnstalleerd.

 1. Controleer of je een bedrade deurbel hebt: Voordat je met de installatie, moet je een bedrade deurbel hebben. De Google Nest deurbel kan alleen bedraad worden aangesloten en werkt niet op batterijen.
 2. Schakel de stroom uit: Voordat je de deurbel aansluit, moet je de stroom naar de bestaande deurbel uitschakelen. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat je veilig kunt werken en om schade aan de deurbel te voorkomen.
 3. Verwijder de oude deurbel: Verwijder de oude deurbel van de muur. Dit kan betekenen dat je afhankelijk van het type deurbel dat je hebt schroeven los moet draaien of klemmen moet verwijderen.
 4. Sluit de draden aan: Sluit de draden van de Google Nest deurbel op de juiste aansluitpunten aan. Volg hiervoor de instructies die bij de deurbel zijn geleverd. Zorg ervoor dat je de draden stevig vastzet, zodat ze niet losraken.
 5. Bevestig de deurbel: Bevestig de Google Nest deurbel met behulp van de meegeleverde bevestigingsmaterialen op de muur. Zorg ervoor dat de deurbel stevig vastzit en niet wiebelt.
 6. Schakel de stroom weer in: Nadat je de deurbel hebt aangesloten, kun je de stroom weer inschakelen. Controleer of de deurbel correct is geïnstalleerd door op de belknop te drukken en te luisteren of je een beltoon hoort.
 7. Verbind de Google deurbel met wifi: Om de Google Nest deurbel volledig te kunnen gebruiken, moet je deze met wifi verbinden. Volg de instructies in de Nest app om de deurbel met je wifi-netwerk te verbinden.

Nu je de Google Nest deurbel hebt aangesloten, kun je van de handige functies genieten. Ontvang meldingen op je telefoon al iemand aanbelt, bekijk live videobeelden en communiceer via de ingebouwde microfoon en luidspreker met bezoekers. De Google Nest deurbel biedt een geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossing voor je deurbel behoeften.

Wil jij weten wie er voor de deur staat zonder dat je van de bank hoeft te komen?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google Nest Hello deurbel kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via de een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Test of de Nest Hello werkt

Om ervoor te zorgen dat je Google Nest Hello deurbel correct is geïnstalleerd en naar behoren functioneert, is het van essentieel belang dat je na de installatie een grondige test uitvoert. Door de juiste functies te testen, kun je eventuele problemen identificeren en oplossen voordat je de Google deurbel gaat gebruiken. Hieronder bespreken we welke stappen je kunt nemen om te testen of jouw Nest Hello goed werkt en hoe je mogelijke problemen aan kunt pakken.

Google Nest Hello installeren en testen nadat de installatie is voltooid

Instructies om de Google Nest Hello na installatie te testen

 1. Controleer eerst of de bekabeling op zowel de bel transformator als de bestaande bedrading van jouw oude deurbel correct is aangesloten. Zorg ervoor dat er geen losse verbindingen zijn.
 2. Open vervolgens de Nest app op jouw smartphone en ga naar het ‘Apparaat instellingen’ menu.
 3. Selecteer ‘Nest Hello’ in de lijst met geïnstalleerde apparaten.
 4. Controleer of alle functies, zoals live video streaming, tweeweg-audio en bewegingsdetectie beschikbaar zijn.
 5. Probeer via de app een videogesprek met iemand anders tot stand te brengen om te controleren of alles goed werkt.

Welke functies moet je testen om ervoor te zorgen dat alles goed werkt?

Bij het testen van jouw Google Nest Hello-deurbel zijn er verschillende belangrijke functies die je moet controleren:

 1. Live video streaming: Zorg ervoor dat je een duidelijk en stabiel beeld hebt van wat er zich voor jouw deur afspeelt. Controleer of de videokwaliteit goed is en of er geen vertragingen zijn.
 2. Tweeweg-audio: Test de tweeweg-communicatiefunctie om te zien of je helder met mensen die voor jouw deur staan kunt communiceren.
 3. Bewegingsdetectie: Loop rond in het gezichtsveld van de Nest Hello om te controleren of bewegingen correct worden gedetecteerd en dat je meldingen ontvangt wanneer er activiteit wordt gedetecteerd.
 4. Nachtzicht: Schakel naar een donkere omgeving over en controleer of het nachtzicht van de Nest Hello goed werkt en voldoende zichtbaarheid biedt.

Problemen die kunnen optreden tijdens de tests en hoe deze op te lossen

Tijdens het installeren van de Google Nest Hello kunnen er problemen optreden. Zo kan het voorkomen dat je de google nest hello deurbel door een zwak signaal of verkeerd wachtwoord niet met wifi kunt verbinden. Om dit probleem op te lossen kun je de router dichterbij plaatsen of het wachtwoord opnieuw invoeren. Een ander probleem kan zijn dat de deurbel niet door de Google Home-app wordt gedetecteerd. Probeer de app naar een nieuwere versie bij te werken of de deurbel opnieuw op te starten. Als dit niet werkt, neem dan voor hulp contact met de klantenservice van Google Nest op. Los eventuele problemen snel op om optimaal van de Google Nest Hello videodeurbel te genieten.

Problemen tijdens de tests en oplossingen

Tijdens het uitvoeren van tests kunnen verschillende problemen optreden. Het is belangrijk om deze problemen snel en efficiënt op te lossen om de voortgang van het testproces niet te vertragen. Hieronder staan enkele veelvoorkomende problemen die tijdens tests op kunnen treden en de mogelijke oplossingen:

 1. Technische problemen: Het kan voorkomen dat er tijdens het testen technische problemen, zoals softwarefouten of hardware storingen optreden. Om dit op te lossen, moet je de oorzaak van het probleem achterhalen en indien mogelijk een oplossing vinden. Dit kan inhouden dat er contact met de technische ondersteuning wordt opgenomen of dat je een expert inschakelt.
 2. Onverwachte resultaten: Soms kunnen de resultaten van een test onverwacht zijn en niet met de verwachte uitkomst overeenkomen. In dit geval is het belangrijk dat je de testgegevens en de gebruikte methode controleert. Mogelijk is er een fout gemaakt bij het uitvoeren van de test of is er een probleem met de testomgeving. Door de test opnieuw uit te voeren en de omstandigheden zorgvuldig te controleren, kan het probleem worden opgelost.
 3. Onvoldoende testdekking: Het kan voorkomen dat bepaalde aspecten van het systeem niet voldoende worden getest. Dit kan tot het missen van potentiële problemen leiden. Om dit probleem op te lossen, is het belangrijk dat je een gedetailleerd testplan opstelt en ervoor zorgt dat alle belangrijke functies en scenario’s worden getest. Daarnaast is het nuttig om geautomatiseerde testtools te gebruiken om de testdekking te vergroten.
 4. Onvoldoende testdata: Het ontbreken van voldoende testdata kan tijdens het testen een probleem vormen. Het is belangrijk dat je realistische en representatieve testgegevens hebt om de prestaties en de functionaliteit van het systeem te evalueren. Dit probleem kan worden opgelost door testgegevens die verschillende scenario’s en randgevallen omvatten te genereren.
 5. Communicatieproblemen: Een gebrek aan communicatie tussen teamleden kan tijdens het testproces problemen veroorzaken. Het is belangrijk dat je regelmatig communiceert en ervoor zorgt dat iedereen van de voortgang en eventuele problemen op de hoogte is. Door regelmatige vergaderingen te organiseren of samenwerking hulpmiddelen te gebruiken kan helpen om communicatieproblemen op te lossen.

Door proactief met deze problemen om te gaan en oplossingen snel te vinden, kan het testproces soepel verlopen en kunnen eventuele problemen tijdig worden opgelost.

Installeer de Google Nest-app en koppel aan Google Assistent

De Google Nest-app kan eenvoudig worden geïnstalleerd en aan Google Assistent worden gekoppeld. Nadat je de Google Nest app hebt geïnstalleerd en aan Google assistent heb gekoppeld kun je Google Nest apparaten met spraakopdrachten bedienen. Hieronder staan de stappen die je hiervoor moet volgen:

Google Nest Hello installeren en met andere apparaten verbinden
 1. Open de Google Play Store (voor Android-gebruikers) of de App Store (voor iOS-gebruikers) op je smartphone.
 2. Zoek naar de Google Nest-app en druk op ‘Installeren’ om de app te downloaden en te installeren.
 3. Zodra de app is geïnstalleerd moet je deze openen en met je Google account inloggen.
 4. Volg de instructies in de app om je Google Nest apparaten aan de app toe te voegen.
 5. Zorg ervoor dat je Google Nest apparaten zijn ingeschakeld en met hetzelfde Wi-Fi netwerk als je smartphone zijn verbonden.
 6. Nadat jij je apparaten hebt toegevoegd, kun je de Google Nest app gebruiken om ze te bedienen en in te stellen.
 7. Om de Google Nest app aan Google Assistent te koppelen moet je de Google Assistent app op je smartphone openen.
 8. Druk in de rechteronderhoek van het scherm op het ‘Verkennen pictogram’.
 9. Druk in de rechterbovenhoek op je profielfoto en ga naar ‘Instellingen’.
 10. Scroll naar beneden en druk op ‘Home-apparaten’.
 11. Druk op ‘Apparaat toevoegen’ en kies de Google Nest-app in de lijst met beschikbare apps.
 12. Volg de instructies in de app om de koppeling tussen de Google Nest-app en Google Assistent te voltooien.
 13. Zodra de koppeling is voltooid, kun je spraakopdrachten gebruiken om je Google Nest-apparaten via Google Assistent te bedienen.

Door de Google Nest-app te installeren en aan Google Assistent te koppelen, kun jij je smart home-apparaten op een eenvoudige en handige manier met spraakopdrachten bedienen. Hierdoor kun jij je huis comfortabeler en energiezuiniger maken. 

Conclusie: Google Nest Hello installeren

In deze blogpost hebben we de stappen om de Google Nest Hello deurbel te installeren besproken. We begonnen met het verwijderen van je bestaande deurbel en gaven een overzicht van de inhoud van de doos en de benodigde materialen. Vervolgens hebben we uitgelegd hoe je de stroom uitschakelt en de spanning controleert voordat je met het bedraden van de Nest Hello begint. Daarna hebben we stap voor stap laten zien hoe je de deurbel aansluit en test of alles werkt. Tot slot hebben we uitgelegd hoe je de Google Nest app installeert en aan Google Assistent koppelt.

Met deze gedetailleerde instructies kun je de Google Nest Hello zelf installeren. Volg iedere stap zorgvuldig en huur professionele hulp in als je over elektrische aspecten twijfelt. Geniet van handige functies zoals meldingen op je smartphone, live video streamen en tweeweg-audio communicatie.

Veel gestelde vragen

Kan ik meerdere gebruikers aan mijn Google Nest account toevoegen?

Ja, je kunt meerdere gebruikers aan je Google Nest account toevoegen. Ga in de Google Nest app naar de instellingen en selecteer “Familieleden beheren” om extra gebruikers uit te nodigen.

Kan ik de Google Nest Hello op een bestaande deurbel transformator aansluiten?

Ja, de Google Nest Hello kan op een bestaande deurbel transformator worden aangesloten. Zorg ervoor dat de transformator aan de vereisten van Nest Hello voldoet en volg de juiste bedradings instructies.

Hoe kan ik mijn Google Nest Hello met andere slimme apparaten integreren?

Je kunt je Google Nest Hello via platforms zoals Google Assistent, Amazon Alexa of Apple HomeKit met andere slimme apparaten integreren. Volg gewoon de instructies in de respectieve apps om de verbinding tot stand te brengen en automatisering van apparaten in te stellen.

Kan ik meldingen ontvangen wanneer er beweging door mijn Google Nest Hello wordt gedetecteerd?

Ja, je kunt meldingen ontvangen wanneer er beweging door je Google Nest Hello wordt gedetecteerd. Ga naar de instellingen van de app en schakel “Bewegingsmeldingen” in om van eventuele activiteiten rondom je voordeur op de hoogte te blijven.

Kan ik beelden van mijn Google Nest Hello opslaan?

Ja, je kunt beelden van je Google Nest Hello met een abonnement op Nest Aware opslaan. Met dit abonnement worden videoclips automatisch in de cloud opgeslagen, zodat je ze later kunt bekijken en downloaden.

Wil jij weten wie er voor de deur staat zonder dat je van de bank hoeft te komen?

activiteitszone instellen voor de Google Nest Hello videodeurbel

Met behulp van Google Nest Hello deurbel kun jij zowel vanuit huis als op afstand de voordeur in de gaten houden.

 • Dat is niet meer van de bank hoeven komen om te weten wie er voor de deur staat
 • Via de een app voor de slimme deurbel met anderen die voor de deur staan communiceren
 • Altijd kunnen zien wat er bij jouw thuis gebeurt
 • Kunnen zien wat er in het verleden is gebeurd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg