Hoe werkt AirPlay? Ontdek alles wat je over deze veelzijdige technologie moet weten

AirPlay is een geweldige manier om je favoriete content vanaf je Apple-apparaat naar andere compatibele schermen en luidsprekers te streamen. Of je nu video’s, muziek of games op een ander scherm wilt delen, het kan allemaal met behulp van AirPlay. Maar hoe werkt AirPlay eigenlijk? In deze blogpost gaan we dieper op de werking van AirPlay, de vereisten, de instellingen en de mogelijke toepassingen in.

Wanneer jij je entertainmentervaring naar een hoger niveau wilt tillen door naadloos tussen apparaten te streamen, is het belangrijk dat je begrijpt hoe AirPlay werkt. In dit artikel leer je hoe je zowel thuis als onderweg eenvoudig draadloos met verschillende apparaten kunt verbinden. Ontdek de functies en voordelen van deze handige technologie voor dagelijks gebruik.

AirPlay technologie

Draadloze Technologie

AirPlay is een draadloze technologie die door Apple is ontwikkeld. Hiermee kun je media, zoals muziek, video’s en foto’s vanaf je Apple-apparaat naar andere compatibele apparaten streamen. Met deze veelzijdige functie kun jij je favoriete content eenvoudig delen en als je dat wilt op verschillende schermen of speakers in huis afspelen.

Hoe werkt AirPlay en hoe kun je hier content mee streamen

Bij het consumeren van entertainment biedt de mogelijkheid om media draadloos naar een ander scherm te streamen flexibiliteit en gemak. Stel je voor dat je terwijl je kookt muziek moeiteloos op de luidsprekers in de woonkamer af kunt spelen, of een video tijdens een bijeenkomst snel op een groter scherm met vrienden kunt delen.

Is jouw laptop ook te klein om echt van je film te genieten?

Multimedia via Airplay streamen

Met AirPlay kun je alles wat je maar wilt streamen naar je grotere scherm door sturen

  • Dat is films in topkwaliteit
  • real-life gamen
  • presentaties delen als een pro

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Wifi verbinding

AirPlay gebruikt wifi om de verbinding tussen het verzendende apparaat (bijvoorbeeld een iPhone) en het ontvangende apparaat (zoals luidsprekers) tot stand te brengen. Dit betekent dat zolang beide apparaten met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden, je content zonder gedoe met kabels of fysieke aansluitingen naadloos kunt streamen.

Het feit dat AirPlay via wifi werkt, maakt het ook mogelijk om presentaties tijdens vergaderingen of zakelijke evenementen op een groot scherm te geven. Bovendien kun je AirPlay gebruiken om games op een groter scherm te spelen, waardoor je zonder tot het kleine scherm van jouw mobiele apparaat beperkt te zijn een meeslependere gamingervaring krijgt.

Wat is AirPlay

Video streamen – AirPlay

Met AirPlay kun je video’s, muziek en andere content draadloos op verschillende schermen en speakers afspelen. De nieuwste versie van de technologie, AirPlay 2, biedt extra functies zoals multiroom audio. Hiermee kun je audio op meerdere speakers die in verschillende kamers staan synchroniseren.

Voordat je AirPlay 2 gaat gebruiken  is het belangrijk om te weten dat deze versie niet door alle oudere apparaten worden ondersteund. Het is daarom belangrijk dat je de compatibiliteit van je apparaten controleert voordat je besluit om naar AirPlay 2 te upgraden.

Audio met AirPlay delen

Met Airplay kun je niet alleen video’s draadloos naar een Apple TV of andere compatibele apparaten, maar ook rechtstreeks vanuit apps zoals Apple TV+, YouTube en Netflix streamen. Bovendien past de kwaliteit van de video zich automatisch aan de beschikbare netwerkverbinding aan, waardoor je altijd een soepele kijkervaring hebt.

Het scherm met Airplay spiegelen

Naast de mogelijkheid om video’s en muziek af te spelen biedt Airplay de mogelijkheden voor schermweergave. Hierdoor kun je tijdens presentaties foto’s of video’s laten zien door eenvoudigweg het scherm van je apparaat via Airplay met een ander scherm te delen.

Door middel van deze functionaliteiten maakt Apple het gemakkelijk om jouw multimedia-ervaring naadloos naar andere schermen en speakers in huis of op kantoor uit te breiden.

Gebruik van AirPlay

De verbinding maken

Met AirPlay kun je het scherm van je iPhone, iPad of Mac op een groter scherm, zoals een televisie spiegelen. Dit is handig om foto’s en presentaties te tonen of om games op een groter scherm te spelen. Daarnaast kun je apps via de gespiegelde weergave interactief op het grotere scherm gebruiken.

Hoe werkt AirPlay en hoe kun je hier content mee delen

Om de verbinding met AirPlay te maken moet je de AirPlay instellingen op je Apple-apparaat openen. Hier moet je het gewenste ontvangende apparaat in de lijst met beschikbare apparaten selecteren. Zorg ervoor dat zowel het verzendende als het ontvangende apparaat met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden.

Media selecteren

Wanneer je AirPlay gebruikt, kun je de gewenste media die je wilt streamen gemakkelijk selecteren. Je opent simpelweg de app of het bestand dat je wilt delen en druk vervolgens op het AirPlay pictogram om de beschikbare apparaten te bekijken. Vanuit de lijst met beschikbare apparaten kun je vervolgens eenvoudigweg het gewenste apparaat kiezen en direct op het grote scherm van de content genieten.

Afspelen beheren

Wanneer je Airplay gebruikt om content af te spelen, zal er automatisch een verbinding tussen je Apple-apparaat en alle ondersteunde luidsprekers in je netwerk tot stand worden gebracht. Met behulp van het bedieningspaneel kun je meerdere speakers waarvan jij je muziek af wilt spelen snel selecteren, waardoor je de volledige controle over je luisterervaring hebt.

AirPlay voor audio en video

Muziek streamen

Wanneer je muziek met behulp van Airplay gaat streamen, heb je vanaf je Apple-apparaat de volledige controle over de weergave. Je kunt via de mediabediening op je apparaat gemakkelijk pauzeren, afspelen, vooruit/achteruit spoelen en het volume aanpassen. Daarnaast kun je de bedieningselementen op het ontvangende apparaat gebruiken om de weergave te beheren.

Met AirPlay kun je afspeellijsten, albums of individuele nummers selecteren en draadloos naar luidsprekers, ontvangers en andere audioapparaten streamen. Dankzij AirPlay kun je van een naadloze overgang tussen verschillende nummers genieten, waardoor je zonder onderbrekingen naar muziek kunt luisteren.

Films en series kijken

Doordat je content met Airplay gemakkelijk op een ander scherm af kunt spelen wordt het bekijken van films en series een moeiteloze ervaring. Of je nu je televisie of een projectiescherm naar keuze gebruikt, met AirPlay kun je met slechts een paar tikken op je Apple-apparaat van je favoriete films en series genieten. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de nieuwste versie van AirPlay de mogelijkheid om muziek terwijl je films of series kijkt op een speaker naar keuze af te spelen.

Bovendien werkt AirPlay met meerdere speakers samen, zodat je door de hele ruimte jezelf in het geluid van films en series onder kunt dompelen. Dit betekent dat niet alleen het beeld, maar ook het geluid met deze draadloze streamingtechnologie naadloos wordt verbeterd.

Inspiratie opdoen

Met Siri kun je Airplay compatibele apparaten zoals speakers en schermen bedienen en tegelijkertijd de weergave beheren. Hierdoor kun je nieuwe muziekgenres via apps zoals Apple Music en TuneIn Radio ontdekken. Bovendien kun je de toegang tot afspeellijsten in verschillende muziekstijlen die door experts zijn samengesteld en gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van je luistergeschiedenis krijgen.

Hoe werkt AirPlay en hoe kun je muziek streamen

AirPlay op verschillende apparaten

Apple Watch mogelijkheden

Met AirPlay kun je Siri gebruiken om je media handsfree te bedienen. Je kunt spraakopdrachten geven om nummers af te spelen, het volume aan te passen of naar specifieke artiesten of genres te zoeken. Hiervoor is het belangrijk dat zowel het verzendende als het ontvangende apparaat Siri ondersteuning bieden. Op deze manier wordt de Apple Watch een handige en intuïtieve manier om jouw muziek via AirPlay te beheren.

Android TV koppelen

Wil je weten hoe jij je Android TV voor streaming kunt koppelen? Het is net zo eenvoudig als AirPlay. Volg gewoon een paar stappen en stream je favoriete content vanaf je Android-apparaat naar je televisie. Je hebt alleen een compatibele Android TV en de juiste instellingen nodig.

Voordat je AirPlay op je Android TV gaat gebruiken, is het belangrijk om te controleren of je televisie de functie om draadloos te kunnen streamen ondersteunt. Je kunt dit doen door de specificaties of de handleiding van je televisie te raadplegen. Verbind zowel je Android-apparaat als je televisie met hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Je kunt via de instellingen van beide apparaten controleren of ze daadwerkelijk met hetzelfde netwerk zijn verbonden.

Nu kun jij je Android apparaat met je televisie verbinden. Ga hiervoor op je Android apparaat naar de instellingen en zoek naar de “Casten” of “Scherm delen” optie. Druk hierop en selecteer je televisie uit de lijst met beschikbare apparaten. Nadat jij je televisie hebt geselecteerd kun je op je Android-apparaat van AirPlay genieten.

Het scherm met AirPlay Mirroring delen

AirPlay Mirroring is een handige functie waarmee je content gemakkelijk kunt delen. Zo kun jij je scherm eenvoudig draadloos met een ander apparaat, zoals een Apple TV delen. Hierdoor kun je foto’s, video’s, apps en games op een groter scherm tonen, zodat iedereen mee kan genieten.

Met AirPlay kun je niet alleen je scherm delen, maar ook meerdere speakers vanaf een apparaat bedienen. Je kunt je favoriete muziek gesynchroniseerd en zonder kabels op meerdere speakers die in verschillende kamers staan afspelen. Of je nu een feestje geeft of gewoon door het gehele huis van hoogwaardig geluid wilt genieten, met AirPlay is dit mogelijk.

Een ander voordeel van AirPlay is dat audio automatisch op een speaker met de nieuwste versie van AirPlay wordt afgespeeld. Hierdoor hoef je de juiste speaker niet handmatig te selecteren. Zodra je met een AirPlay compatibele speaker verbind, wordt deze automatisch geselecteerd om audio af te spelen. Hierdoor kun je gemakkelijker naar muziek luisteren of films en series kijken.

De veelzijdigheid van AirPlay

Thuisdeling instellen

Door thuisdeling op je apparaten in te stellen kun je via AirPlay naadloos toegang tot content krijgen en deze content streamen. Door je iPad of iPhone draadloos met een Apple TV te verbinden, kun jij je scherm moeiteloos op een televisie weergeven. Hierdoor kun je foto’s, video’s, presentaties en meer eenvoudig met anderen delen. Daarnaast kun je thuisdeling op je Mac of pc instellen en op al je apparaten met dezelfde Apple ID inloggen. Hierdoor kun je muziek, films, tv-programma’s en meer naar al je apparaten in huis streamen.

Diverse media delen

Met thuisdeling kun je via AirPlay op verschillende apparaten eenvoudig toegang tot je mediatheek krijgen. Door thuisdeling op je Mac of pc in te stellen en op al je apparaten met dezelfde Apple ID in te loggen kun je muziek, films, tv-shows en meer naadloos naar alle apparaten in je huis streamen.

Hoe werkt AirPlay en hoe kun je hiermee media delen

Door deze functie effectief te gebruiken, kun je herinneringen gemakkelijk delen door foto’s vanaf een iPhone naar een groter scherm te streamen. Daarnaast kun je multiplayer-spellen met behulp van AirPlay op een groter scherm spelen.

Geschikte toestellen

AirPlay beperkt zich niet alleen tot het delen van muziek en video’s; het breidt zijn functionaliteit uit om ook foto’s, diavoorstellingen en zelfs games te delen. Zo kun je bijvoorbeeld foto’s van dierbare herinneringen eenvoudig vanaf een iPhone naar een groot scherm streamen. Daarnaast kan AirPlay worden gebruikt om op een groter scherm deel te nemen aan multiplayer-gaming sessies.

Is jouw laptop ook te klein om echt van je film te genieten?

Multimedia via Airplay streamen

Met AirPlay kun je alles wat je maar wilt streamen naar je grotere scherm door sturen

  • Dat is films in topkwaliteit
  • real-life gamen
  • presentaties delen als een pro

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

AirPlay 2 en zijn functies

Verbeteringen in AirPlay 2

AirPlay 2 is een verbeterde versie van AirPlay. Hiermee kun je muziek op meerdere speakers en apparaten afspelen. Zo kun je een speaker eenvoudig selecteren en muziek vervolgens automatisch op een ander scherm of apparaat afspelen. Met het bedieningspaneel heb je snel toegang tot alle AirPlay-functies, waardoor je gemakkelijk met ondersteunde producten kunt verbinden. Dit zorgt voor een naadloze en geavanceerde gebruikerservaring.

AirPlay 2 is op verschillende Apple-apparaten, zoals iPhones, iPads, Macs en de Apple TV beschikbaar. Op oudere apparaten wordt de nieuwste versie van AirPlay niet ondersteund. Het is daarom belangrijk om vooraf te controleren of je deze functie kunt gebruiken

Speakers en merken

De verbeterde prestaties en betrouwbaarheid die het ten opzichte van eerdere versies biedt is een van de indrukwekkendste aspecten van Airplay 2. Bovendien wordt multiroom-audio ondersteunt, waardoor je muziek moeiteloos op meerdere speakers in diverse kamers binnen je huis of kantooromgeving af kunt spelen. Dit creëert een rijke luisterervaring die bij jouw behoeften aansluit.

Met Airplay 2 kun je Siri gebruiken om audio op meerdere apparaten tegelijkertijd te bedienen. Dit is een handige functie waarmee multitasking wordt vereenvoudigt, terwijl jij door jouw hele leefruimte van hoogwaardige geluidskwaliteit kunt genieten.

Bestaande speakers upgraden

Verschillende gerenommeerde speakermerken, waaronder Sonos, Bose, Bang & Olufsen en meer hebben hun productlijnen naar ondersteuning voor AirPlay uitgebreid. Voordat je nieuwe speakers aanschaft, moet je echter altijd controleren of ze daadwerkelijk compatibel zijn met Airplay, zodat jij optimaal van deze geavanceerde technologieën kunt profiteren.

Airplay biedt een scala aan mogelijkheden om muziek, video’s en foto’s draadloos vanaf je Apple-apparaten op compatibele speakers af te spelen. Maar wist je dat sommige speakers niet alleen Airplay, maar ook andere draadloze technologieën ondersteunen? Dit kan per model en fabrikant variëren, maar het betekent dat je bij het integreren van deze speakers in jouw bestaande systeem meer flexibiliteit hebt.

Bluetooth is een draadloze technologie die door sommige speakers wordt ondersteund. Hiermee kun je verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets, ongeacht het merk eenvoudig verbinden. Speakers die meerdere draadloze technologieën ondersteunen, bieden het voordeel dat je niet tot één specifiek ecosysteem beperkt bent. Met een speaker die zowel Airplay als Bluetooth ondersteunt, kun je gemakkelijk tussen Apple- en Android-apparaten schakelen. 

Voordelen van Apple AirPlay

Draadloos gemak

Als je speakers hebt die niet compatibel zijn met AirPlay, kun je ze upgraden door een AirPlay ontvanger toe te voegen. Door de ontvanger op je bestaande speakers aan te sluiten kun je draadloos via wifi streamen. Dit is een handige optie als je geen nieuwe speakers wilt kopen, maar toch van de voordelen van AirPlay wilt genieten.

Hoe werkt AirPlay en hoe kun je draadloos streamen

Door een AirPlay-ontvanger toe te voegen kun jij je huidige audiosysteem naadloos in de wereld van draadloos streamen integreren. Dit biedt flexibiliteit en gemak zonder dat je uitgebreide upgrades nodig hebt of apparaten hoeft te vervangen.

Kwaliteit van streaming

Met AirPlay kun je media zonder gedoe met kabels draadloos streamen. Je hoeft alleen maar je Apple-apparaat in de buurt te houden en je kunt direct op een groter scherm of via betere luidsprekers van content genieten. Dit vergroot de flexibiliteit en het gemak bij het delen en afspelen van media.

Stel je voor dat je zonder dat je fysieke verbindingen hoeft te maken of onderbrekingen ervaart moeiteloos van het beluisteren van muziek via de luidspreker van je iPhone naar het streamen ervan via je home theater-systeem over kunt schakelen. Dit is de kracht van draadloos streamen dat door Apple AirPlay wordt geboden.

Ecosysteem integratie

Met AirPlay, een innovatieve technologie wat door Apple is ontwikkeld, kun je muziek niet alleen draadloos streamen, maar ook van een ongekende geluidskwaliteit genieten. Hiermee kun je dankzij de ondersteuning voor verliesvrije audioformaten hoogwaardig geluid streamen. Dit betekent dat je ieder detail van je favoriete muziek met uitzonderlijke helderheid en precisie kunt ervaren.

AirPlay past zich op de netwerkverbinding aan, zodat video’s, ongeacht de internetsnelheid probleemloos worden afgespeeld. Ideaal voor het streamen van films en tv-shows. Voor een naadloze luisterervaring zonder kabels kun je meerdere apparaten zoals de Apple TV, Mac, iPhone, iPad en Apple TV met behulp van AirPlay verbinden. 

Als je apparaten zoals iPhones, iPads, Macs of HomePods binnen het Apple-ecosysteem gebruikt, kun je dankzij de integratie met AirPlay van een naadloze multimedia-ervaring genieten. Deze integratie zorgt voor een vloeiende connectiviteit tussen apparaten, waardoor je ononderbroken van al je multimedia-inhoud kunt genieten.

Vereisten voor Apple AirPlay 2

Compatibele apparaten

Wanneer je Apple AirPlay 2 gebruikt is het belangrijk dat al je apparaten compatibel met deze functie zijn. Door de naadloze integratie binnen het Apple-ecosysteem kun je media moeiteloos tussen verschillende apparaten delen. Hierdoor kun je als voorbeeld muziek op je iPhone afspelen en zonder onderbrekingen naadloos naar je Mac overschakelen. Deze handigheid maakt het gemakkelijk om in je hele huis van je media te genieten.

Bovendien kun je met behulp van AirPlay muziek op meerdere speakers tegelijkertijd afspelen, waardoor er op verschillende apparaten een harmonieuze audio-ervaring ontstaat. Daarnaast kun je AirPlay gebruiken om muziek naar een ander scherm, zoals een televisie, te streamen, waardoor de manieren waarop je met je inhoud omgaat worden uitgebreid.

Netwerkvereisten

Voordat jij je in de wereld van AirPlay verdiept is het belangrijk dat je controleert of je Apple-apparaat compatibel is met deze functionaliteit. Sommige oudere modellen ondersteunen de nieuwste versie van AirPlay niet, het is daarom raadzaam om de officiële documentatie van Apple voor een lijst met compatibele apparaten te raadplegen.

Hoe werkt AirPlay en wat zijn de netwerkvereisten

Om AirPlay effectief te laten functioneren moeten zowel de verzendende als de ontvangende apparaten met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden. Voor optimale prestaties is het belangrijk dat je een stabiele en betrouwbare wifi-verbinding hebt. Een snellere internetverbinding kan ook helpen om bufferen en vertragingen tijdens het streamen te voorkomen.

iOS besturingssysteem

Hoe werkt AirPlay? Om AirPlay te kunnen gebruiken, moeten zowel de apparaten die verzenden als ontvangen op de nieuwste versie van iOS draaien. Of je nu een iPhone of iPad als bron gebruikt, of een Apple TV als ontvanger voor een soepele communicatie via AirPlay is het belangrijk dat ze naar de laatste versie zijn bijgewerkt.

Daarnaast is het handig dat verschillende instellingen met betrekking tot AirPlay via het bedieningspaneel op iOS-apparaten gemakkelijk bereikbaar en beheersbaar zijn. Hiermee kun je AirPlay niet alleen inschakelen, maar verbindingen ook eenvoudig via AirPlay beheren.

De vergelijking met andere technologieën

AirPlay versus Chromecast

Er zijn enkele belangrijke verschillen waarvan je op de hoogte moet zijn. AirPlay is in het iOS-besturingssysteem van Apple geïntegreerd, waardoor je naadloos draadloos vanaf je Apple-apparaat naar compatibele schermen of speakers kunt streamen. Om de nieuwste functies en verbeteringen optimaal te kunnen gebruiken moet je apparaat op de nieuwste versie van iOS draaien.

Je kunt de AirPlay instellingen via het bedieningspaneel of in de instellingen-app van je apparaat openen. Deze moeiteloze integratie met iOS-apparaten biedt een handige manier om content zonder extra hardware vereisten te streamen, waardoor het voor Apple-gebruikers een populaire keuze is.

In tegenstelling tot AirPlay is Chromecast compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten en biedt het cross-platform veelzijdigheid voor het streamen van media naar ondersteunde apparaten. Hoewel je met beide technologieën draadloos kunt streamen, hebben ze allebei hun unieke functies en voordelen. Het is belangrijk dat jij je specifieke behoeften bij het kiezen tussen deze opties in overweging neemt.

Verschillende iPhone modellen

Hoewel zowel AirPlay als Chromecast beide draadloze streaming technologieën zijn, bedienen ze verschillende systemen. AirPlay is door Apple ontwikkeld en werkt alleen met Apple-apparaten, waardoor je binnen het Apple-ecosysteem een naadloze verbinding voor een verbeterde gebruikerservaring hebt.

Aan de andere kant is de Chromecast compatibel met diverse platforms, zoals Android en iOS-apparaten. Hierdoor kun je de Chromecast op een effectieve manier gebruiken om ongeacht het mobiele besturingssysteem dat je gebruikt aan je streaming behoeften te voldoen.

AirPlay en AirPlay 2 zijn allebei door Apple ontwikkeld. Met AirPlay kun je audio, video en foto’s draadloos van Apple-apparaten naar compatibele apparaten sturen. AirPlay 2 biedt dezelfde mogelijkheden, maar je kunt er ook meerdere speakers in verschillende kamers mee synchroniseren. Kies AirPlay voor één apparaat en AirPlay 2 voor meerdere speakers. Voordat je een beslissing neemt is het belangrijk dat je altijd de comptabiliteit van je apparaten controleert. 

Afsluitende Gedachten

AirPlay is een indrukwekkende en handige toevoeging aan je digitale leven. Of je nu muziek wilt streamen, video’s wilt delen of een naadloze multiroom audio ervaring wilt creëren, AirPlay biedt een gebruiksvriendelijke oplossing die naadloos met je Apple-apparaten kan worden geïntegreerd.

Hoe werkt AirPlay

Overweeg om AirPlay voor een verbeterde multimedia-ervaring te verkennen en in je home-entertainmentsysteem of op kantoor te integreren. De mogelijkheden zijn eindeloos, en met AirPlay 2 die nieuwe functies en verbeteringen brengt, is het de moeite waard om te ontdekken hoe deze technologie jouw manier van content delen en afspelen kan verrijken.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt AirPlay?

Met AirPlay kun je audio, video en foto’s draadloos vanaf je Apple-apparaat naar een ander compatibel apparaat, zoals luidsprekers of een smart-tv streamen. Via de ingebouwde functie op iOS-apparaten of via specifieke apps op andere apparaten is het eenvoudig te gebruiken.

Wat zijn de voordelen van Apple AirPlay?

Met AirPlay kun je content naadloos tussen verschillende apparaten delen, waardoor je muziek, video’s en foto’s gemakkelijk kunt streamen. Daarnaast ondersteunt AirPlay 2 multi-room audio-ondersteuning voor een betere gebruikservaring en verbeterde buffering.

Welke vereisten zijn er voor Apple AirPlay 2?

Om van de voordelen van Airplay 2 te kunnen genieten, moeten alle apparaten met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden. Om deze technologie optimaal te kunnen gebruiken moeten al je apparaten aan de minimale systeemvereisten voldoen.

Hoe verschilt AirPlay van andere technologieën?

AirPlay onderscheidt zich door zijn naadloze integratie met Apple-apparaten en de ondersteuning voor multi-room streaming met AirPlay 2. In vergelijking met andere standaarden biedt het uitstekende geluidskwaliteit en betrouwbare prestaties.

Op welke verschillende apparaten kan ik Airplay gebruiken?

Airplay kan op verschillende Apple-apparaten, zoals de iPhone, de iPad, Mac-computers en HomePod-speakers worden gebruikt. Daarnaast wordt deze technologie door veel tv’s, receivers en speakers ondersteund, wat binnen jouw thuisnetwerk voor een brede compatibiliteit zorgt.

Is jouw laptop ook te klein om echt van je film te genieten?

Multimedia via Airplay streamen

Met AirPlay kun je alles wat je maar wilt streamen naar je grotere scherm door sturen

  • Dat is films in topkwaliteit
  • real-life gamen
  • presentaties delen als een pro

Dit is nog maar een topje van de ijsberg