Hoe werkt een iPhone? Dé gids voor beginners

De iPhone is een populaire smartphone die op het iOS besturingssysteem draait. Apps voor de iPhone kunnen vanuit de app store van Apple worden gedownload. Met het touchscreen en fysieke knoppen is de iPhone makkelijk te gebruiken en biedt het een naadloze ervaring.

Siri, de spraakassistent van Apple is een handige functie van de iPhone waarmee je taken met je stem uit kunt voeren. Of het nu om berichten, herinneringen of vragen gaat, Siri staat klaar om te helpen. De iPhone heeft toegang tot een app store waarin veel apps voor verschillende doeleinden te vinden zijn. Bovendien kan de iPhone via wifi of mobiele data met het internet worden verbonden. Zo blijf je ongeacht de tijd altijd online.

In dit artikel gaan we dieper in op hoe een iPhone werkt, inclusief zijn integratie met andere Apple-producten en welke modellen er beschikbaar zijn. Daarnaast bespreken we hoe de iPhone werkt, hoeveel het kost en de pluspunten van de Apple smartphone. Lees verder om meer over deze veelzijdige telefoon te weten te komen.

Hoe werkt het iPhone-besturingssysteem?

Het iOS-besturingssysteem wat door Apple is ontwikkeld, is de drijvende kracht achter de werking van een iPhone. Dit besturingssysteem zorgt voor een intuïtieve gebruikerservaring en biedt talloze functies en mogelijkheden die de ervaring met de smartphone vergroten.

Hoe werkt een iPhone

Is jouw telefoon te oud om vlot met apps te kunnen werken?

iPhone CTA

Met de iPhone kun jij jouw ervaring met de smartphone naar een nieuw level tillen

 • Dat is communiceren met anderen in topkwaliteit
 • Nieuwe apps ontdekken
 • Bestanden gemakkelijk met andere apparaten delen
 • Haarscherpe foto’s en video’s maken
 • Bestanden in de Cloud synchroniseren

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Apps via de App Store op je iPhone downloaden en installeren

De mogelijkheid om apps via de App Store te downloaden en te installeren is een van de belangrijkste kenmerken van het iOS besturingssysteem. Met meer dan twee miljoen beschikbare apps, kun je verschillende soorten applicaties die bij jouw behoeften en interesses aansluiten eenvoudig vinden.

Enkele voordelen van het downloaden en installeren van apps op je iPhone zijn:

 • Toegang tot een breed scala aan applicaties, waaronder sociale media, games, productiviteitstools en nog veel meer.
 • Regelmatige updates voor apps om nieuwe functies toe te voegen of eventuele bugs op te lossen.
 • Mogelijkheid om apps te beoordelen en recensies te lezen om zo een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Multitasking: meerdere apps tegelijkertijd op je iPhone gebruiken

Met multitasking kun je meerdere apps tegelijkertijd op je iPhone gebruiken. Dit betekent dat je naadloos tussen verschillende applicaties kunt schakelen zonder dat je de apps iedere keer af hoeft te sluiten en opnieuw moet openen.

Enkele manieren waarop multitasking kan worden benut zijn:

 • Split View: Hiermee kun je twee apps naast elkaar gebruiken, bijvoorbeeld om aantekeningen te maken terwijl je een webpagina bekijkt. 
 • Slide Over: Hiermee kun je een app voor snelle toegang, zonder de huidige app te verlaten over de huidige app heen plaatsen.
 • Picture-in-Picture: Hiermee kun je video’s in een klein venster bekijken, terwijl je andere taken op je iPhone uitvoert.

Gegevens met iCloud synchroniseren

Met iCloud, een cloudopslagdienst van Apple, kun je gegevens tussen al je Apple-apparaten, waaronder de iPad, de MacBook en de iMac synchroniseren. Dit betekent dat wanneer je iets op bijvoorbeeld je iPhone wijzigt of toevoegt, deze wijzigingen automatisch op al jouw andere apparaten die met hetzelfde iCloud account zijn verbonden worden doorgevoerd.

Enkele voordelen van de iCloud zijn:

 • Op verschillende apparaten toegang tot al jouw bestanden, foto’s en documenten.
 • Automatische back-ups van belangrijke gegevens zijn van essentieel belang om ervoor te zorgen dat ze niet verloren gaan. 
 • Bestanden eenvoudig delen en met anderen samenwerken.

Hoe werkt een iPhone beveiligingsfuncties: Touch ID of Face ID

De beveiligingsfuncties van een iPhone, zoals Touch ID en Face ID, bieden een snelle en veilige manier om jouw apparaat te ontgrendelen en gevoelige informatie te beschermen. Hieronder zullen we dieper ingaan op hoe deze functies werken en wat de voor- en nadelen ervan zijn.

FunctieTouch IDFace ID
BeschrijvingEen vingerafdrukscannerGezichtsherkenning
WerkingScant de vingerafdrukScant het gezicht
VoordelenSnel en gemakkelijkWerkt in verschillende omstandigheden
NadelenKan soms onnauwkeurig zijnKan moeite hebben met herkenning bij veranderingen in het uiterlijk

Touch ID is een beveiligingsfunctie die een vingerafdrukscanner gebruikt om jouw identiteit te verifiëren. Wanneer jij jouw vinger op de thuisknop plaatst, wordt je vingerafdruk gescand en met de opgeslagen gegevens vergeleken. Als er een overeenkomst is, wordt je iPhone ontgrendeld.

Face ID gebruikt geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie om de gebruiker te identificeren. Een reeks sensoren aan de voorkant van de iPhone maakt een gedetailleerde 3D-kaart van je gezicht. Wanneer je naar je iPhone kijkt, vergelijkt Face ID je gezicht met de opgeslagen gegevens om te bepalen of je toegang krijgt.

Beide functies hebben hun voor- en nadelen. Touch ID is vooral als je je iPhone met één hand vasthoudt snel en gemakkelijk te gebruiken. Vooral als je vinger nat of vettig is kan het echter soms onnauwkeurig zijn. Face ID werkt daarentegen in verschillende omstandigheden en kan zelfs werken als je een bril draagt of je uiterlijk verandert. Het kan echter moeite hebben om je gezicht te herkennen als je een zonnebril draagt of in een donkere omgeving bent.

Om Touch ID of Face ID op je iPhone in te stellen moet je de onderstaande stappen volgen:

 1. Ga naar de instellingen van je iPhone.
 2. Druk op “Touch ID en toegangscode” of “Face ID en toegangscode”.
 3. Voer je toegangscode in.
 4. Volg de instructies om je vingerafdruk of gezicht in te stellen.
 5. Zodra je Touch ID of Face ID is ingesteld, kun je het gebruiken om je iPhone te ontgrendelen, apps te beveiligen en aankopen te doen.

De beveiligingsfuncties van een iPhone beschermen je persoonlijke gegevens en privacy. Met Touch ID of Face ID ontgrendel jij jouw iPhone met je vingerafdruk of gezichtsherkenning. De versleutelingstechnologie beschermt jouw gegevens, zelfs als hackers fysieke toegang tot jouw iPhone hebben. De App Store controleert apps op malware voordat ze naar de Apple App Store worden upgeload. Met Find My iPhone vind je verloren of gestolen iPhones op afstand. Kortom, je kunt je iPhone dankzij deze functies veilig gebruiken.

Foto’s en video’s met een iPhone maken

De camera van de iPhone biedt de mogelijkheid om foto’s en video’s van hoge kwaliteit te maken. Met verschillende instellingen en filters kun jij jouw creativiteit de vrije loop laten. Hieronder staan enkele functies die je helpen om het beste uit de camera van je iPhone te halen.

Hoe werkt een iPhone en de camera

Hoge kwaliteit foto’s en video’s met verschillende instellingen en filters

De camera op een smartphone is tegenwoordig bij het kiezen van een nieuw toestel voor veel mensen een belangrijk aspect. De iPhone staat bekend om zijn uitstekende camerakwaliteit, waardoor het een populaire keuze onder fotografie enthousiastelingen is. Met een hoogwaardige megapixelcamera kun je scherpe en gedetailleerde foto’s maken.

Naast de mogelijkheid om foto’s vast te leggen kun je de camera-app van de iPhone gebruiken om video’s in verschillende resoluties, waaronder 4K op te nemen. Hierdoor kun jij tijdens het vastleggen van speciale momenten of het maken van professionele content van haarscherpe beelden met rijke details genieten.

Live Photos leggen momenten als bewegende beelden met geluid vast

Live Photos is een andere handige functie die op iPhones beschikbaar is. Deze functie legt niet alleen een stilstaand beeld vast, maar ook enkele seconden voor en na de daadwerkelijke foto, inclusief het geluid. Wanneer je erop tikt of veegt worden momenten als bewegende beelden tot leven gebracht.

Met de camera app functie kun je dus een extra dimensie aan je foto’s toevoegen en herinneringen met Live Photos levendiger maken. Het is een geweldige manier om de sfeer en emoties van een specifiek moment, zoals het gelach van je vrienden op een feestje of het geluid van de golven tijdens een strandwandeling vast te leggen.

Professioneel ogende foto’s met de Portretmodus

De Portretmodus is een andere indrukwekkende functie die op iPhones beschikbaar is. Deze modus gebruikt geavanceerde technologie om professioneel ogende foto’s met een onscherpe achtergrond, ook wel bekend als het bokeh-effect te maken.

Met behulp van slimme algoritmes detecteert de camera op de iPhone het onderwerp in focus en creëert vervolgens een mooie onscherpe achtergrond om het onderwerp naar voren te laten komen. Dit zorgt voor prachtige portretten waarbij de persoon of het object scherp wordt weergegeven en alle aandacht krijgt.

Slow-motion videofunctie voor dramatische effecten

Naast het maken van gewone video’s biedt de iPhone de mogelijkheid om slow-motion video’s op te nemen. Met deze functie kun je bepaalde momenten vertragen en ze met een dramatisch effect afspelen.

Of je nu met je skateboardtrucs wilt pronken, tijdens een duik in het zwembad van water spetters genieten of gewoon creatieve videocontent wilt maken, slow-motion is een leuke manier om dynamische beelden vast te leggen. Je kunt zelfs specifieke delen van je slow-motion video selecteren en deze als normale snelheid bewaren, zodat je een naadloze overgang tussen slow-motion en normale snelheid kunt creëren.

Handige apps voor de iPhone

Als trotse eigenaar van een iPhone wil je natuurlijk het maximale uit je toestel halen. Gelukkig zijn er talloze handige apps beschikbaar die je leven een stuk makkelijker kunnen maken. Of je nu naar productiviteitstools, entertainment-apps of handige Apple gadgets zoekt, er is voor ieder wat wils. Hieronder bespreken we een aantal van de meest populaire en nuttige apps die jij op jouw iPhone kunt downloaden. Lees snel verder en ontdek welke apps jouw smartphone-ervaring naar een hoger niveau kunnen tillen!

Apps op de iPhone installeren en gebruiken

Productiviteits-apps zoals Notities en herinneringen helpen je om georganiseerd te blijven.

De productiviteits-apps zijn onmisbaar om in ons drukke leven georganiseerd te blijven. Met apps zoals Notities en Herinneringen kun je belangrijke taken, afspraken en notities eenvoudig bijhouden. Of het nu om boodschappenlijstjes, ideeën voor een project of belangrijke deadlines gaat, deze apps zorgen ervoor dat je niets vergeet. Je kunt zelfs herinneringen instellen waardoor je op tijd aan een taak begint. Met productiviteits apps kun jij jouw dagelijkse activiteiten bijhouden en doelen stellen.

Enkele voordelen:

 • Eenvoudige manier om notities en herinneringen te beheren.
 • Synchronisatie met andere Apple-apparaten via iCloud.
 • Mogelijkheid om notities met anderen te delen.

Enkele nadelen:

 • In vergelijking met professionele productiviteits-apps.hebben deze apps beperkte functies
 • Sommige gebruikers kunnen de interface als niet intuïtief ervaren.

Sociale media-apps zoals Facebook en Instagram houden je op de hoogte van wat er in je sociale kringen speelt

Sociale media is tegenwoordig niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Met apps zoals Facebook en Instagram kun je gemakkelijk contact met vrienden en familie houden, foto’s delen, evenementen bijwonen en op de hoogte blijven van wat er in jouw sociale kringen speelt. Of het nu om het bekijken van vakantiefoto’s van vrienden of het volgen van updates van beroemdheden gaat, sociale media apps bieden een handige manier om verbonden te blijven.

Enkele voordelen:

 • Gemakkelijke toegang tot sociale netwerken en updates.
 • Mogelijkheid om foto’s en video’s met vrienden en volgers te delen.
 • Interactie met andere gebruikers door middel van likes, reacties en berichten.

Enkele nadelen:

 • Bij het gebruik van sociale media-apps kunnen privacykwesties een zorg zijn.
 • Overmatig gebruik kan tot verslaving of afleiding van belangrijke taken leiden.

Met muziekstreaming-apps zoals Spotify of Apple Music kun jij naar jouw favoriete nummers luisteren

Muziek is een integraal onderdeel van ons leven. Met muziekstreaming-apps zoals Spotify of Apple Music heb je toegang tot miljoenen nummers in verschillende genres. Of je nu onderweg bent, aan het sporten bent of gewoon ontspanning nodig hebt, deze apps bieden een uitgebreide bibliotheek van muziek waar je uit kunt kiezen. Je kunt zelfs afspeellijsten op basis van jouw voorkeuren maken en ontdekken wat in de muziekwereld populair is.

Enkele voordelen:

 • Grote selectie van nummers in verschillende genres.
 • Mogelijkheid om afspeellijsten op basis van persoonlijke voorkeuren te maken.
 • Met een premium abonnement kun je muziek downloaden waardoor je zonder internetverbinding naar muziek kunt luisteren.

Enkele nadelen:

 • Beperkte functionaliteit in de gratis versie (advertenties, beperkt overslaan).
 • Voor premium functies kunnen abonnementskosten hoog zijn.

Fitness-apps zoals Nike Training Club bieden workouts en gezondheidsinformatie

In ons leven worden gezondheid en fitness apps steeds belangrijker. Met fitness-apps zoals Nike Training Club kun je workouts volgen, gezondheidsinformatie bijhouden en je voortgang registreren.

Bestanden op een iPhone organiseren

Met de Bestanden app op de iPhone kun je bestanden beheren en organiseren. Dit is handig voor het ordenen van documenten, afbeeldingen, video’s en meer. Hieronder staan enkele manieren waarop je bestanden op je iPhone kunt organiseren:

Hoe werkt een iPhone en hoe kun je de bestanden organiseren

Mappen en submappen gebruiken

Een van de handigste functies van de Bestanden app is dat je mappen kunt maken waarin jij jouw bestanden kunt ordenen. Zo kun je een map voor werkdocumenten, een andere voor persoonlijke foto’s en nog een andere voor schoolprojecten maken.

Als je een nieuwe map wilt maken moet je in de rechterbovenhoek van het scherm op het “+”-symbool drukken. Geef de map een naam en sleep vervolgens de relevante bestanden erin. Om je mappen verder te structureren, kun je binnen iedere hoofdmap submappen maken.

iCloud Drive voor cloudopslag gebruiken

Met iCloud Drive kun jij al jouw bestanden veilig in de Cloud bewaren. Dit betekent dat je vanaf al jouw Apple-apparaten zoals iPhones, iPads en Macs toegang tot dezelfde bestanden hebt. Het mooie hiervan is dat wanneer je op één apparaat een wijziging in een bestand aanbrengt, deze wijziging automatisch met al jouw andere apparaten wordt gesynchroniseerd.

Om iCloud Drive te kunnen gebruiken moet je deze functie in jouw instellingen inschakelen. Ga naar “Instellingen” > “Jouw naam” > “iCloud” > “iCloud Drive” en schakel deze in. Zodra je dit hebt gedaan, kun je bestanden naar iCloud Drive uploaden door ze simpelweg naar de juiste map te slepen.

Bestanden met AirDrop delen

AirDrop is een handige functie waarmee je bestanden draadloos tussen Apple-apparaten in de buurt kunt delen. Het gebruikt Bluetooth-technologie om een directe verbinding tot stand te brengen, zodat je bestanden snel en gemakkelijk kunt verzenden zonder dat er internetverbinding nodig is.

Om AirDrop te gebruiken moet je vanaf de onderkant van het scherm omhoog vegen om het Bedieningspaneel te openen. Druk op “AirDrop” en selecteer “Iedereen” of “Alleen contacten”. Vervolgens ga je naar de app waarin het bestand zich bevindt, druk je op het deel icoon dit wordt meestal (met een pijl omhoog) aangegeven en kies je voor “AirDrop”. Kies het gewenste apparaat waar je het bestand naartoe wilt verzenden en wacht totdat de ontvanger het bestand accepteert.

Is jouw telefoon te oud om vlot met apps te kunnen werken?

iPhone CTA

Met de iPhone kun jij jouw ervaring met de smartphone naar een nieuw level tillen

 • Dat is communiceren met anderen in topkwaliteit
 • Nieuwe apps ontdekken
 • Bestanden gemakkelijk met andere apparaten delen
 • Haarscherpe foto’s en video’s maken
 • Bestanden in de Cloud synchroniseren

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Verschillende apps om documenten te bewerken

Op een iPhone kun je verschillende apps gebruiken om documentbestanden te openen, te bewerken en op te slaan. Hierdoor kun jij rechtstreeks vanaf jouw iPhone aan projecten werken, notities maken of zelfs spreadsheets bijhouden.

Enkele populaire apps voor documentbewerking zijn Pages, Numbers en Keynote. Met Pages kun je bijvoorbeeld tekstverwerking doen, terwijl Numbers ideaal is voor spreadsheets en Keynote voor presentaties.

iPhone-tips en -tricks voor beginners

Als je een iPhone hebt wil je daar natuurlijk alles uit halen. Hieronder staan handige tips en tricks voor beginners om je iPhone ervaring te verbeteren. Of je nu net van Android bent overgestapt of nieuw bent in de wereld van smartphones, we hebben alle belangrijke informatie verzameld. Van het instellen tot het gebruiken van functies en het beheren van apps, we bespreken alles wat je nodig hebt. Laten we beginnen en ontdekken hoe je het meeste uit je iPhone kunt halen!

iPhone

Schakel de ‘Niet storen’-modus in

Wil je voorkomen dat je tijdens vergaderingen of je slaaptijd door ongewenste meldingen wordt onderbroken? Schakel dan de ‘Niet storen’-modus op je iPhone in. Hiermee kun je een specifieke periode instellen waarin je geen meldingen wilt ontvangen. Ga naar de Instellingen app, druk op ‘Niet storen’ en stel de gewenste tijden in. Je kunt er zelfs voor kiezen om alleen oproepen van favoriete contactpersonen toe te staan.

Gebruik widgets op het beginscherm

Wist je dat je zonder dat je apps hoeft te openen informatie snel kunt bekijken? Op het beginscherm van je iPhone kun je widgets toevoegen die direct toegang tot handige informatie, zoals het weer, nieuwsupdates of agenda-afspraken geven. Veeg op het beginscherm naar rechts om het widget scherm te openen en druk op ‘Wijzig’ om widgets toe te voegen of te verwijderen.

Pas meldingsinstelling aan

Niets is vervelender dan constant door allerlei meldingen op je iPhone gestoord te worden. Gelukkig kun je de meldingsinstellingen aanpassen, zodat je alleen belangrijke meldingen ontvangt. Ga naar de Instellingen app, druk op ‘Berichtgeving’ en selecteer de apps waarvan je meldingen wilt ontvangen. Je kunt ook bepalen hoe deze meldingen worden weergegeven, bijvoorbeeld als banners of alleen in het berichtencentrum.

Gebruik Siri-snelkoppelingen

Siri, de spraakassistent van Apple, kan je helpen om taken op je iPhone sneller uit te voeren. Met Siri-snelkoppelingen kun je aangepaste spraakopdrachten voor specifieke taken maken. Ga naar de Siri & Zoeken instellingen en druk op ‘Siri snelkoppelingen’ om aan de slag te gaan. Je kunt bijvoorbeeld een snelkoppeling maken om een bericht te versturen naar een specifiek contactpersoon te gaan of om je favoriete afspeellijst af te spelen.

Maak regelmatig een back-up van je iPhone

Het is altijd verstandig om regelmatig een back-up van je iPhone te maken, zodat je bij eventuele problemen of diefstal geen gegevens verliest. Je kunt de iCloud of iTunes gebruiken om een back-up te maken. Ga naar de Instellingen app en druk bovenaan het scherm op je naam. Selecteer ‘iCloud’ en vervolgens ‘iCloud reservekopie‘. Schakel de optie in en druk op ‘Maak reservekopie’ om direct een back-up te maken.

Welke iPhone past het beste bij jou?

Als je naar een nieuwe iPhone zoekt, is het belangrijk om te bepalen welk model het beste bij jouw behoeften en voorkeuren past. Er zijn verschillende opties, elk met zijn eigen unieke kenmerken en voordelen beschikbaar. Hieronder bespreken we enkele populaire modellen en hun specifieke eigenschappen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Welke iPhone past bij jouw

De iPhone SE is betaalbaar en compact

De iPhone SE is een uitstekende keuze voor gebruikers die naar een betaalbare en compacte telefoon zoeken. Met zijn 4,7-inch Retina beeldscherm biedt de iPhone SE een perfecte balans tussen draagbaarheid en functionaliteit. Het toestel heeft de krachtige A13 Bionic-chip, waardoor het snel en responsief werkt.

Voordelen van de iPhone SE:

 • Betaalbaar: De iPhone SE is aanzienlijk goedkoper dan andere modellen in de line-up.
 • Compact formaat: Als je liever een kleinere telefoon hebt die gemakkelijk in je hand of zak past, is dit de ideale keuze.
 • Krachtige prestaties: Ondanks zijn kleine formaat levert de A13 Bionic-chip indrukwekkende prestaties.

De iPhone 12 Pro Max biedt de beste camerafuncties

Voor professionele fotografen en videomakers is de iPhone 12 Pro Max de ideale keuze. Dit toestel beschikt over geavanceerde camerafuncties waarmee jij verbluffende foto’s en video’s kunt maken. Met zijn drievoudig camerasysteem aan de achterkant, inclusief een groothoeklens, een ultragroothoeklens en een telelens, kun je in verschillende situaties prachtige opnamen maken.

Voordelen van de iPhone 12 Pro Max:

 • Uitstekende camera’s: De drievoudige camera aan de achterkant biedt veelzijdigheid en kwaliteit.
 • Nachtmodus: Met de verbeterde nachtmodus kun je ook bij weinig licht geweldige foto’s maken.
 • Krachtige prestaties: De iPhone 12 Pro Max wordt door de A14 Bionic-chip aangedreven, waardoor het toestel snel en efficiënt werkt.

De iPhone XR biedt een goede balans tussen prijs en functies

Als je naar een toestel zoekt dat een goede balans tussen prijs en functies biedt, is de iPhone XR een uitstekende keuze. Dit model heeft een groot 6,1-inch Liquid Retina-display en wordt door de krachtige A12 Bionic-chip aangedreven. Het biedt met zijn indrukwekkende prestaties en functionaliteiten veel waar voor zijn geld.

Voordelen van de iPhone XR:

 • Groot display: Het 6,1-inch Liquid Retina-display zorgt voor een meeslepende kijkervaring.
 • Betaalbaar: In vergelijking met nieuwere modellen is de iPhone XR relatief goedkoper.
 • Goede prestaties: Met de A12 Bionic-chip levert dit toestel snelle en vloeiende prestaties.

De iPhone 11 heeft uitstekende batterijduur en prestaties

De iPhone 11 heeft een goede batterijduur van 3110 mAh en een krachtige A13 Bionic-chip. Ook heeft hij een verbeterde camera-ervaring met een dubbele camera aan de achterkant en Night Mode voor foto’s bij weinig licht. Kortom, de iPhone 11 is stijlvol, gebruiksvriendelijk en biedt indrukwekkende prestaties en functies.

Conclusie: Alles wat je moet weten over hoe een iPhone werkt

In deze blogpost hebben we alle belangrijke aspecten over hoe een iPhone werkt behandeld. We hebben naar het besturingssysteem van de iPhone en hoe dit invloed op de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van het toestel heeft gekeken. Daarnaast hebben we tips over het maken van foto’s en video’s met een iPhone, handige apps die je kunt gebruiken, hoe je bestanden kunt organiseren gegeven en verschillende trucs om het meeste uit je iPhone te halen besproken.

Verschillende kleuren iPhone

Het kiezen van de juiste iPhone kan een uitdaging zijn, maar hopelijk heb je door deze blogpost meer inzicht gekregen in het model dat het beste bij jou past. Of je nu een beginner bent of al ervaring met iPhones hebt, er is altijd iets nieuws te leren en te ontdekken. Dus ga met je nieuwe kennis aan de slag en geniet optimaal van alles wat je iPhone te bieden heeft!

Veel gestelde vragen

Welke iPhone heeft de beste camera?

De nieuwste modellen van de iPhone, zoals de iPhone 12 Pro Max, staan bekend om hun uitstekende camera’s. Met functies zoals Night Mode en Deep Fusion kun je zelfs bij weinig licht professionele foto’s maken.

Kan ik mijn oude Android-telefoon met een nieuwe iPhone synchroniseren?

Ja, dat kan zeker! Met behulp van de Apple’s Move to iOS-app kun je al je contacten, berichten, foto’s en andere gegevens eenvoudig naar je nieuwe iPhone overzetten.

Hoe lang gaat de batterij van een iPhone mee?

De batterijduur van een iPhone varieert afhankelijk van het model en waarvoor je hem gebruikt. Over het algemeen gaan iPhones met gemiddeld 8-10 uur bij actief gebruik echter langer mee dan veel andere smartphones.

Kan ik mijn iPhone draadloos opladen?

Ja, veel recente modellen van de iPhone ondersteunen draadloos opladen. Je hebt alleen een draadloze oplader die compatibel is met de Qi-standaard nodig.

Kan ik mijn iPhone als afstandsbediening voor mijn televisie gebruiken?

Ja, met de ingebouwde infraroodzender en apps zoals Apple TV Remote kun jij jouw iPhone voor verschillende televisiemerken en streaming-apparaten als afstandsbediening gebruiken.

Is jouw telefoon te oud om vlot met apps te kunnen werken?

iPhone CTA

Met de iPhone kun jij jouw ervaring met de smartphone naar een nieuw level tillen

 • Dat is communiceren met anderen in topkwaliteit
 • Nieuwe apps ontdekken
 • Bestanden gemakkelijk met andere apparaten delen
 • Haarscherpe foto’s en video’s maken
 • Bestanden in de Cloud synchroniseren

Dit is nog maar een topje van de ijsberg