Hotspot Chromecast verbinden: de enige werkende methode!

Een mobiele hotspot chromecast is een handig apparaatje waarmee je content draadloos vanaf je telefoon, tablet of laptop naar je televisie kunt streamen. Geen gedoe met kabels of ingewikkelde installaties. Je kunt overal waar je bent een mobiel hotspot opzetten en verbinding met het internet maken om zonder wifi van je favoriete films en series te genieten. Een hotspot werkt als draadloze router die zelfs voor apparaten zoals smartphones, laptops en chromecast zonder wifi internettoegang via het mobiele netwerk biedt.

Met deze functie kun je een mobiele hotspot opzetten en de chromecast zonder wifi gebruiken. Stream onderweg met behulp van een mobiele hotspot op je telefoon of op plaatsen zonder wifi content via je eigen netwerk naar je chromecast. 

Chromecast zonder wifi met hotspot verbinden

Als je geen toegang tot een wifi-netwerk hebt kan het handig zijn als je de Chromecast met een mobiele hotspot kunt verbinden. Met deze methode kun jij je Chromecast via je telefoonnetwerk streamen.

Hotspot Chromecast en media streamen

In deze handleiding zal ik stap voor stap uitleggen hoe je de Chromecast zonder wifi in je netwerk kunt gebruiken. We zullen vertellen wat de vereisten voor de Chromecast zonder wifi zijn, alternatieve manieren vertellen om de Chromecast zonder wifi te verkennen en de beperkingen van de Chromecast via een mobiele hotspot benoemen.

Wil jij ook onderweg via de Chromecast van entertainment kunnen genieten?

Content via de Hotspot met Chromecast streamen

Door de Chromecast met een hotspot te verbinden kun jij waar je ook bent via de Chromecast van entertainment genieten.

 • Dat is overal op een groot scherm van entertainment zoals films, series of muziek kunnen genieten
 • Vanaf iedere locatie een presentatie kunnen geven
 • Vanaf iedere locatie jouw vakantie foto’s en andere herinneringen met anderen kunnen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Stapsgewijze handleiding om de Chromecast met een mobiele hotspot te verbinden

Als je de Chromecast zonder wifi met een mobiele hotspot te kunnen verbinden moet je de onderstaande stappen volgen. Zorg ervoor dat je Chromecast en je mobiele hotspot in hetzelfde netwerk zijn.

 1. Zorg ervoor dat je een smartphone of tablet hebt waarop je de Google Home-app hebt geïnstalleerd om je Chromecast-apparaat via je mobiele hotspot of via je Wi-Fi-netwerk te kunnen bedienen.
 2. Schakel de mobiele hotspot op je smartphone in. Ga naar de instellingen van je apparaat en zoek naar ‘mobiele hotspot’ of ’tethering’ om je persoonlijke wifi network in te stellen.
 3. Sluit nu je Chromecast op de HDMI-poort van je tv aan en zorg ervoor dat deze is ingeschakeld..
 4. Open de Google Home-app op je smartphone of tablet en druk op het pluspictogram om een nieuw apparaat, zoals een mobile hotspot, toe te voegen.
 5. Volg de instructies in de app om de Chromecast met je persoonlijke hotspot te verbinden en kies jouw mobiele hotspot vervolgens als het netwerk waarmee je wilt verbinden.
 6. Voer indien nodig het wachtwoord voor jouw mobiele hotspot in.

Nu zou jouw Chromecast zonder wifi met jouw mobiele hotspot verbonden moeten zijn! Nu kun je content vanaf jouw smartphone of tablet met behulp van een mobiele hotspot naar je tv streamen.

Vereisten om de Chromecast zonder wifi te gebruiken

Hoewel je de Chromecast zonder wifi met een mobiele hotspot kunt verbinden is, zijn er enkele vereisten waar je rekening mee moet houden:

 1. Een smartphone of tablet waarop je de Google Home-app hebt geïnstalleerd en een mobiele hotspot hebben ingesteld: Om de Chromecast in te stellen en te bedienen, heb je een apparaat nodig waarop de Google Home-app is geïnstalleerd en dat met een mobiele hotspot verbonden is. 
 2. Een mobiele hotspot op jouw smartphone: Je hebt op jouw smartphone een actieve mobiele hotspot nodig om de verbinding met de Chromecast tot stand te brengen. Raadpleeg de handleiding van jouw smartphone om te ontdekken hoe jij de mobiele hotspot in kunt schakelen.
 3. Voldoende mobiele data: Wanneer je content zoals video’s of films in hoge kwaliteit via een mobiele hotspot streamt kan dat veel mobiele data verbruiken. Zorg ervoor dat je over voldoende mobiele data en een mobiele hotspot beschikt om ongewenste extra kosten te voorkomen.

Chromecast zonder wifi gebruiken: opties

Wanneer je geen wifi hebt, maar wel je Chromecast wilt gebruiken, kun je een mobiele hotspot gebruiken. Stel een hotspot op je smartphone of tablet in en verbind de Chromecast met het wifi-netwerk van de hotspot. Houd er rekening mee dat een mobiele hotspot voor datagebruik extra kosten met zich mee kan brengen.

Wanneer je geen toegang tot wifi hebt zijn er verschillende streaming opties beschikbaar

Wanneer je geen toegang tot wifi hebt, betekent dit niet dat je de Chromecast helemaal niet kunt gebruiken. Er zijn verschillende streaming opties beschikbaar die je zelfs wanneer je met een mobiele hotspot onderweg bent kunt verkennen om toch van je favoriete media te genieten. Hieronder staan enkele alternatieven die je kunt overwegen:

 1. Gebruik mobiele data via een hotspot: Als je een grote databundel hebt, kun je de Chromecast met mobiele data via een hotspot in plaats van wifi verbinden. Zo kun je content zonder wifi via apps zoals Netflix, YouTube en Spotify streamen. Let wel op dat het streamen via mobiele data veel gegevens kan verbruiken, dus controleer je databundel om extra kosten te voorkomen.
 2. Gebruik een mobiele hotspot op je smartphone of tablet om een draagbare wifi-verbinding te creëren. Hiermee kunnen andere apparaten, zoals de Chromecast, de verbinding met het internet tot stand brengen. Schakel de hotspot op jouw apparaat in en verbind de Chromecast om media zonder traditionele wifi-verbinding te streamen.
 3. Offline media op de Chromecast afspelen: Je kunt zonder internetverbinding offline media op de Chromecast afspelen. Sluit een media-opslag op de Chromecast aan en gebruik een mediaspeler app op je smartphone om de bestanden naar de Chromecast te streamen en op je televisie af te spelen.

Mogelijkheden om lokaal opgeslagen bestanden naar de Chromecast te streamen

Als je lokaal opgeslagen bestanden naar je Chromecast wilt streamen, zijn er verschillende mogelijkheden die je kunt verkennen. Hieronder staan enkele opties die je kunt overwegen:

Media via de Hotspot met Chromecast streamen
 1. Gebruik een mediaserver: Je kunt een mediaserver op je computer of NAS-apparaat opzetten om je bestanden naar de Chromecast te streamen. Populaire mediaservers zoals Plex, Emby en Jellyfin bieden ondersteuning voor Chromecast en kunnen worden gebruikt om je lokale bestanden naar je tv te streamen.
 2. Gebruik een streaming app: Er zijn verschillende streaming apps beschikbaar waarmee je lokale bestanden naar de Chromecast kunt streamen. Een voorbeeld hiervan is de VLC Media Player, die zowel op de desktop als op mobiele apparaten werkt en de mogelijkheid biedt om video’s en muziek naar de Chromecast te streamen.
 3. Gebruik een bestandsbeheerder: Sommige bestandsbeheerders, zoals ES File Explorer, hebben ingebouwde ondersteuning voor het streamen van bestanden naar de Chromecast. Met deze apps kun je eenvoudig door je lokale bestanden bladeren en ze rechtstreeks naar de Chromecast streamen.
 4. Gebruik een browserextensie: Wanneer je bestanden vanuit je webbrowser wilt streamen, kun je een browserextensie zoals Google Cast gebruiken. Met deze extensie kun je het scherm van je browser naar de Chromecast casten en lokale bestanden afspelen.

Het is belangrijk dat je opmerkt dat de mogelijkheden afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt en het besturingssysteem dat je hebt geïnstalleerd kunnen variëren. Zorg ervoor dat je de juiste apps en instellingen hebt geconfigureerd zodat je bestanden probleemloos  naar je Chromecast kunt streamen.

Kortom, er zijn verschillende manieren waarop je lokaal opgeslagen bestanden naar de Chromecast kunt streamen. Of je nu een mediaserver gebruikt, een streaming app, een bestandsbeheerder of een browserextensie, je hebt genoeg opties om je favoriete media op je tv te bekijken. Probeer verschillende methoden uit en ontdek welke voor jouw behoeften het beste werkt.

Methode om de Chromecast met de hotspot te verbinden

Verbindingsproces tussen de mobiele telefoon en de Chromecast via een mobiele hotspot

Om je Chromecast met een hotspot op je mobiele telefoon te verbinden, moet je eenvoudigweg deze stappen volgen:

 1. Zorg ervoor dat zowel je mobiele telefoon als de Chromecast zijn ingeschakeld.
 2. Ga naar de instellingen van je mobiele telefoon en zoek naar het gedeelte ‘Hotspot’ of ‘Tethering’.
 3. Schakel de hotspot-functie in en stel indien nodig een wachtwoord voor beveiliging in.
 4. Ga nu naar de instellingen van je Chromecast apparaat en kies ‘Verbinding met een nieuw netwerk maken‘.
 5. Je zou een lijst met beschikbare wifi-netwerken, inclusief jouw persoonlijke hotspot moeten zien.
 6. Selecteer jouw persoonlijke hotspot in de lijst en voer indien nodig het wachtwoord dat je hebt ingesteld in.
 7. Wacht even terwijl de verbinding tussen je mobiele telefoon en de Chromecast tot stand wordt gebracht.

Nu zou je succesvol verbonden moeten zijn! Je kunt nu via de hotspot media vanaf je mobiele telefoon naar de Chromecast streamen.

Instellingen die moeten worden aangepast om de verbinding met de mobiele hotspot op de telefoon te maken

Wanneer jij jouw Chromecast met een mobiele hotspot wilt verbinden moet je mogelijk bepaalde instellingen op je telefoon aanpassen zodat alles soepel verloopt. Hieronder staan enkele belangrijke punten waarop je moet letten:

 • Controleer of de mobiele hotspot op je telefoon is ingeschakeld. Dit kan meestal via de instellingen van je telefoon worden gedaan.
 • Zorg ervoor dat je een sterk wachtwoord voor je persoonlijke hotspot hebt ingesteld om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.
 • Als je bij het verbinden problemen ondervindt, controleer dan of de wifi functie van je telefoon is uitgeschakeld. Sommige telefoons schakelen automatisch naar wifi over als er een bekend netwerk beschikbaar is.
 • Als de verbinding traag of instabiel is, probeer dan om dichter bij de Chromecast en de mobiele telefoon te gaan staan om interferentie te verminderen.
 • Houd er rekening mee dat het streamen van media via een mobiele hotspot veel data kan verbruiken. Zorg ervoor dat je aan mifi abonnement met voldoende data hebt om onverwachte kosten te voorkomen.

Door deze instellingen aan te passen en rekening met mogelijke problemen te houden, kun je tussen je mobiele telefoon en de Chromecast een succesvolle verbinding tot stand brengen.

Verbinding tussen de Chromecast en de mobiele hotspot maken

Wanneer je geen wifi, maar wel een mobiele hotspot op je telefoon hebt, kun je nog steeds films, tv-programma’s en video’s met je Chromecast streamen. Hiervoor moet je eest de hotspot in de instellingen op je telefoon aanzetten. Verbind vervolgens je Chromecast met een scherm zoals een tv of monitor. 

Ga naar de instellingen van de Chromecast en kies de optie ‘wifi’. Kies hier de naam van je hotspot en voer indien nodig het wachtwoord in. Nu kun je via de Chromecast content vanaf je telefoon naar het scherm streamen. 

Let op dat het streamen via een mobiele hotspot veel data kan gebruiken. Controleer dus altijd je datalimiet om extra kosten te voorkomen. Met deze methode kun je zelfs zonder wifi overal van je favoriete films, tv-programma’s en video’s genieten.

Stappen om de verbinding tussen je smartphone en de draagbare hotspots te maken

Om een verbinding tussen je Chromecast en de mobiele hotspot op je smartphone tot stand te brengen moet je de onderstaande stappen volgen:

 1. Mobiel netwerk delen inschakelen: Ga naar de instellingen van je smartphone en zoek naar de optie “Persoonlijke hotspot” of “Mobiele hotspot”. Schakel deze functie in om je mobiele internetverbinding te delen met andere apparaten.
 2. De naam en beveiliging van de hotspot instellen: Nadat je de persoonlijke hotspot hebt ingeschakeld, kun je een naam voor de hotspot kiezen en een beveiligingswachtwoord instellen. Dit zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde apparaten met jouw mobiele hotspot kunnen verbinden.
 3. Via wifi-instellingen de verbinding met de Chromecast maken: Ga naar het wifi-menu op je Chromecast-apparaat door een tv-scherm waarop deze is aangesloten te gebruiken. Zoek naar het wifi-netwerk dat overeenkomt met de naam die je zojuist hebt ingesteld voor jouw persoonlijke hotspot. Selecteer dit netwerk en voer indien nodig het beveiligingswachtwoord in.

Compatibiliteit tussen verschillende mobiele telefoons en de Chromecast bij het gebruik van een mobiele hotspot

Wanneer jij de mobiele hotspot gebruikt om de verbinding met jouw Chromecast tot stand te brengen is het belangrijk dat jij rekening met de compatibiliteit tussen jouw specifieke mobiele telefoon en het Chromecast apparaat houdt.

Met de meeste moderne smartphones, zowel Android als iOS kan een mobiele hotspot worden gedeeld. Zorg ervoor dat jouw smartphone deze functie heeft en dat deze is ingeschakeld voordat je probeert om de verbinding met de Chromecast te maken.

Hotspot met Chromecast gebruiken

Wat betreft de Chromecast, zijn alle recente modellen compatibel met een mobiele hotspot. Dit betekent dat je in principe iedere versie van de Chromecast kunt gebruiken om met jouw persoonlijke hotspot te verbinden.

Mogelijke beperkingen bij het gebruik van een mobiele hotspot voor Chromecast

Wanneer jij een mobiele hotspot voor Chromecast gebruikt zijn er enkele mogelijke beperkingen waarmee je rekening moet houden. Hoewel een mobiele hotspot handig kan zijn om je Chromecast met het internet te verbinden als er geen wifi beschikbaar is, zijn er enkele beperkingen die je moet overwegen voordat je deze methode gaat gebruiken.

Hieronder staat een vergelijkingstabel van de mogelijke beperkingen waar je bij het gebruik van een mobiele hotspot voor Chromecast tegenaan kunt lopen:

BeperkingenVoor- en nadelen
Beperkte gegevenslimietVoordelen: Handig als je een abonnement met onbeperkt internet hebt. 
Nadelen: Kan een probleem zijn als je een beperkte gegevenslimiet hebt
VerbindingssnelheidVoordelen: De snelheid van de verbinding is afhankelijk van de kwaliteit van je mobiele verbinding.

Nadelen: Kan in vergelijking met een wifi-verbinding trager zijn
Batterijduur van je mobiele apparaatVoordelen: Door een mobiele hotspot te gebruiken kan de batterij van je apparaat sneller leegraken 
Nadelen: Kan een probleem zijn als je langdurig wilt streamen
Mobiele dekkingVoordelen: De mobiele dekking kan afhankelijk van de locatie variëren  Nadelen: Kan problemen veroorzaken als je geen sterke mobiele verbinding hebt
VerbindingsstabiliteitKan in vergelijking met een wifi-verbinding minder stabiel zijn. Een instabiele internetverbinding kan tijdens het streamen tot onderbrekingen leiden

Hieronder staan enkele voorbeelden van mogelijke beperkingen bij het gebruik van een mobiele hotspot voor de Chromecast:

 • Wanneer je een beperkte gegevenslimiet hebt, moet je voorzichtig zijn met het streamen van grote hoeveelheden content, omdat dit je gegevenslimiet snel kan overschrijden.
 • Als je mobiele verbinding zwak is, kan dit tijdens het streamen tot een langzamere verbindingssnelheid en buffering leiden.
 • Wanneer je een mobiele hotspot gebruikt kan de batterijduur van je apparaat vooral als je langdurig wilt streamen aanzienlijk korten worden.
 • Als je op de locatie waar je de Chromecast wilt gebruiken geen sterke mobiele dekking hebt, kan dit bij het verbinden met internet problemen veroorzaken.
 • In vergelijking met een mobiele hotspot kan een wifi-verbinding minder stabiel zijn, wat tijdens het streamen van content tot onderbrekingen kan leiden.

Het is belangrijk dat je deze mogelijke beperkingen in overweging neemt voordat je besluit om een mobiele hotspot voor je Chromecast te gebruiken. Wanneer je een betrouwbare wifi-verbinding tot je beschikking hebt, is dit meestal de beste optie voor een optimale streaming ervaring.

Chromecast met Google TV: entertainmentopties

Met Chromecast met Google TV kun jij je televisie met een breed scala aan entertainmentmogelijkheden upgraden. Geniet van eindeloze streamingdiensten, apps en games die op je televisiescherm allemaal binnen handbereik zijn. Met spraakgestuurde functies en slimme aanbevelingen wordt het nog gemakkelijker om de content die je leuk vindt te vinden. Daarnaast kun je de Chromecast met Google TV met andere slimme apparaten en domotica integreren, waardoor het een centrale hub voor al je entertainmentbehoeften wordt.

Overzicht van de entertainmentmogelijkheden

Met de Chromecast met Google TV heb je de toegang tot veel streamingdiensten, apps en games. Je kunt films, tv-series en video’s van platforms zoals Netflix, Disney+ en YouTube bekijken. Met één druk op de knop kun je al je favoriete content van streamingdiensten op je televisie streamen. Het is alsof je een complete mediaspeler hebt die perfect bij al je online streaming behoeften past.

Wil jij ook onderweg via de Chromecast van entertainment kunnen genieten?

Content via de Hotspot met Chromecast streamen

Door de Chromecast met een hotspot te verbinden kun jij waar je ook bent via de Chromecast van entertainment genieten.

 • Dat is overal op een groot scherm van entertainment zoals films, series of muziek kunnen genieten
 • Vanaf iedere locatie een presentatie kunnen geven
 • Vanaf iedere locatie jouw vakantie foto’s en andere herinneringen met anderen kunnen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Spraakgestuurde functies en slimme aanbevelingen

De spraakgestuurde zoekfunctie is een geweldige functie van de Chromecast met Google TV. Met Google Home kun je films, series en video’s eenvoudig vinden door tegen je afstandsbediening te praten. Het leert je voorkeuren en geeft slimme aanbevelingen op basis van je kijkgeschiedenis.

Integratie van andere slimme apparaten en domotica

Chromecast met Google TV is niet alleen een mediaspeler, maar ook een centrale hub voor al je slimme apparaten in huis. Je kunt de verlichting, thermostaat en beveiligingscamera’s via hetzelfde apparaat bedienen. Zo hoef je niet van de bank af te komen. Met een Chromecast met Google TV wordt jouw televisie het middelpunt van jouw smart home.

Hotspot met Chromecast gebruiken om andere slimme apparaten te bedienen

De Chromecast instellen: stapsgewijze gids

Voordat je de Chromecast in kunt stellen moet je de Chromecast met behulp van een HDMI poort op een vrije poort van je televisie gebruiken. De Chromecast wordt met een HDMI-kabel geleverd die je kunt gebruiken om hem op de juiste poort aan te sluiten. Zorg ervoor dat je televisie is ingeschakeld en kies de juiste HDMI ingang waarop je de Chromecast hebt aangesloten.

De Google Home-app downloaden en installeren

Om je Chromecast te kunnen configureren, moet je de Google Home-app op je smartphone of tablet downloaden en installeren. Deze app is voor zowel Android- als iOS-apparaten beschikbaar. Ga naar de app store op jouw apparaat en zoek naar “Google Home”. Druk vervolgens op “Download” of “Installeren” om de app te downloaden en te installeren.

Je smartphone of tablet met dezelfde wifi als de Chromecast verbinden

Nadat je de Google Home-app op je telefoon of tablet hebt gedownload en geïnstalleerd, moet je deze app openen. Zorg ervoor dat zowel jouw apparaat als de Chromecast met hetzelfde wifi-netwerk is verbonden. Dit is belangrijk omdat beide apparaten via hetzelfde netwerk moeten communiceren om goed te kunnen functioneren.

Instructies in de app volgen om de verbinding tot stand te brengen en de Chromecast te configureren

Nu ben je klaar om de verbinding daadwerkelijk met jouw Chromecast te maken en deze in te stellen. Open hiervoor de Google Home-app en volg de instructies op het scherm. Je wordt stap voor stap door het installatieproces geleid, waarbij je onder andere de Chromecast die je in wilt stellen moet selecteren en het wifi-netwerk waarmee je wilt verbinden moet kiezen.

Problemen die tijdens het installatieproces op kunnen treden en hoe je deze op kunt lossen

Wanneer jij jouw Chromecast in wilt stellen kunnen er verschillende problemen optreden. Een veelvoorkomend probleem is dat de Chromecast geen verbinding met jouw wifi-netwerk kan maken. In dit geval kun je proberen om zowel jouw Chromecast als router opnieuw op te starten en ervoor zorgen dat ze zich binnen een redelijke afstand van elkaar bevinden.

Een ander mogelijk probleem is dat jouw Chromecast niet door de Google Home-app kan worden gedetecteerd. Controleer in dit geval of beide apparaten met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden en of er geen obstakels zijn die de signaalsterkte kunnen beïnvloeden.

Conclusie: alles wat je over hotspot Chromecast moet weten

In deze blogpost hebben we alle belangrijke informatie over het gebruik van een hotspot met Chromecast behandeld. We hebben besproken hoe je de Chromecast zonder wifi met een hotspot kunt verbinden en welke opties er zijn om de Chromecast zonder wifi te gebruiken. Daarnaast hebben we een gedetailleerde methode gegeven om de Chromecast met een hotspot te verbinden en tips gegeven om de verbinding tussen Chromecast en je mobiele hotspot te maken.

Verder hebben we ook de entertainmentopties die bij het gebruik van Chromecast met Google TV beschikbaar zijn besproken. Tot slot hebben we stapsgewijze instructies gegeven om de Chromecast in te stellen. Nu heb je alle informatie die je nodig hebt om je Chromecast, zelfs als er geen wifi beschikbaar is optimaal te gebruiken.

Content via de Hotspot met Chromecast streamen

Wil je zonder wifi draadloos naar je tv streamen? Gebruik dan een mobiele hotspot in combinatie met Chromecast. Volg onze instructies en geniet op het grote scherm van al je favoriete content. Mis nooit meer een spannend sportevenement of een nieuwe aflevering van je favoriete serie! Verbind vandaag nog met je mobiele hotspot en ontdek de eindeloze mogelijkheden van streaming met Chromecast.

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn mobiele data gebruiken om via mijn Chromecast te streamen?

Ja, als jij jouw mobiele apparaat met een mobiele hotspot verbindt en vervolgens deze verbinding met de Chromecast deelt, kun jij jouw mobiele data gebruiken om naar je tv te streamen.

Heb ik speciale apps nodig om de Chromecast zonder wifi te gebruiken?

Nee, je hebt geen speciale apps nodig. Je kunt de meeste populaire streaming-apps zoals Netflix, YouTube en Spotify zelfs zonder wifi met de Chromecast gebruiken.

Kan ik mijn Chromecast met een hotspot van een ander apparaat verbinden?

Ja, je kunt de hotspot van een ander apparaat gebruiken om jouw Chromecast te verbinden. Zorg er wel voor dat het apparaat waarmee je de hotspot deelt voldoende mobiele data heeft en voor het delen van een hotspot aan de vereisten voldoet.

Hoeveel mobiele data verbruikt het streamen via de Chromecast?

Het exacte verbruik hangt van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de video, het aantal uren dat je streamt en eventuele andere activiteiten op jouw mobiele apparaat af. In standaardkwaliteit kan streameing ongeveer 1 GB per uur verbruiken, terwijl streaming in HD-kwaliteit tot 3 GB per uur kan verbruiken.

Kan ik mijn Chromecast bedienen als ik met een hotspot verbonden ben?

Ja, zolang jouw mobiele apparaat met dezelfde hotspot als jouw Chromecast verbonden is, kun je deze nog steeds bedienen en content naar je tv streamen. Zorg ervoor dat beide apparaten binnen bereik van de hotspot zijn en dat ze voor gebruik met elkaar correct zijn ingesteld.

Wil jij ook onderweg via de Chromecast van entertainment kunnen genieten?

Content via de Hotspot met Chromecast streamen

Door de Chromecast met een hotspot te verbinden kun jij waar je ook bent via de Chromecast van entertainment genieten.

 • Dat is overal op een groot scherm van entertainment zoals films, series of muziek kunnen genieten
 • Vanaf iedere locatie een presentatie kunnen geven
 • Vanaf iedere locatie jouw vakantie foto’s en andere herinneringen met anderen kunnen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg