HP 17 inch laptop kopen? Ontdek hier waarop je moet letten!

Ben je naar een nieuwe laptop op zoek? Dan is de HP 17 inch laptop met een beeldschermformaat van 17 inch precies wat je nodig hebt! Deze krachtige machine combineert indrukwekkende prestaties met een groot scherm van 17 inch, waardoor het voor zowel werk als entertainment ideaal is. Of je nu wilt multitasken, grafische ontwerpen wilt maken of gewoon lekker naar films wilt kunnen kijken, deze laptop biedt alles wat je nodig hebt. Met goede prestaties zoals een ruim werkgeheugen ben je van een laptop verzekerd die verder gaat dan verwacht.

Met de betrouwbare kwaliteit van het merk HP hoef je je over de duurzaamheid en betrouwbaarheid van dit apparaat geen zorgen te maken. Daarnaast staat de HP 17 inch laptop bekend om zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak, waardoor het eenvoudig is om aan al jouw behoeften te voldoen. Met een beeldschermformaat van 17 inch en voldoende werkgeheugen, is deze laptop perfect voor verder gebruik. Met de HP 17 inch laptop kun je van een optimale computer ervaring genieten.

Waar wacht je nog op? Upgrade jouw computerervaring met de HP 17 inch laptop en geniet van ongeëvenaarde prestaties, een groter scherm en een grotere opslagcapaciteit! 

Voordelen van een 17 inch laptop

Een 17 inch laptop levert vanaf het moment dat je het gebruikt verschillende voordelen. Hieronder gaan we dieper op de voordelen van een 17 inch laptop met intel processor en voldoende opslagruimte in en waarom het voor bepaalde gebruikers de juiste keuze kan zijn.

Wil jij voortaan de nieuwste mogelijkheden van Windows op je laptop kunnen gebruiken?

17 inch laptops met Windows 11 Alienware M R Ryzen

Door een HP laptop met een 17 inch beeldscherm te kopen kun jij alle nieuwe functies van Windows gebruiken.

 • Dat is: de nieuwste functies van Windows kunnen gebruiken
 • Met een 17 inch beeldscherm heb jij altijd een duidelijk overzicht van de informatie
 • Bestanden kunnen via OneDrive worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Betere visuele ervaring

Met een groter scherm van 17 inch geniet je tijdens het gebruik van de laptop van een betere visuele ervaring. Of je nu naar films kijkt, foto’s bewerkt of gewoon op het internet surft, het ruime schermformaat zorgt voor meer detail en helderheid. Kleine details worden beter weergegeven en kleuren komen beter tot leven. Dit maakt het bekijken van multimedia-inhoud veel aangenamer.

Meer ruimte voor multitasking en productiviteit

De extra opslagruimte is een ander groot voordeel van een 17 inch laptop. Met de goede hardware waarmee de modellen uit de HP 17 inch laptop serie zijn uitgerust kun je soepel aan meerdere toepassingen tegelijkertijd werken en kan de productiviteit worden verbeterd. Met het grote scherm van 17 inch kun je meerdere vensters gemakkelijk naast elkaar openen zonder dat ze te klein worden om comfortabel te kunnen bekijken. Dit is vooral handig wanneer je vaak met meerdere programma’s tegelijkertijd werkt, zoals tekstverwerking, spreadsheets en webbrowsers. Bovendien kunnen laptops met een goede processor en voldoende werkgeheugen nog sneller en efficiënter werken.

Daarnaast biedt een 17 inch laptop meer ruimte voor accessoires zoals muizen, externe harde schijven of andere randapparatuur die je nodig hebt om efficiënt te kunnen werken. Je hoeft niet constant tussen verschillende apparaten te wisselen omdat alles gemakkelijk binnen handbereik is.

Met een 17 inch laptop kun je van de krachtige prestaties van de Intel of AMD Ryzen processor, genoeg werkgeheugen en voldoende opslagruimte met een opslagcapaciteit van 256 GB of meer genieten.

wat is een goede HP 17 inch laptop

Met een groter toetsenbord comfortabeler typen

Dankzij het grotere toetsenbord kun je met de HP 17 inch laptop comfortabeler typen. Met meer ruimte tussen de toetsen kun je nauwkeuriger typen en verminder je de kans op typefouten. Dit is vooral handig wanneer je veel teksten in moet voeren, zoals bij het schrijven van documenten of e-mails. Bovendien biedt deze laptop snelle prestaties en voldoende opslagruimte zodat je al je bestanden kunt bewaren zonder zorgen over ruimte te maken.

Bovendien hebben sommige 17 inch laptops zelfs een numeriek toetsenblok aan de zijkant van het toetsenbord. Dit kan handig als je vaak met cijfers werkt, zoals accountants of boekhouders. Daarnaast bieden deze laptops voor optimale prestaties voldoende opslagruimte, genoeg werkgeheugen en een snelle processor. Met deze prestaties kun je moeiteloos multitasken en snel tussen verschillende applicaties en programma’s wisselen. 

Geschikt voor grafisch intensieve taken zoals foto- en videobewerking

Eén van de belangrijkste voordelen van een 17 inch laptop is dat het geschikt is voor grafisch intensieve taken, zoals foto- en videobewerking. Het grote scherm biedt voldoende ruimte om gedetailleerde afbeeldingen en video’s te bewerken zonder dat je constant in en uit hoeft te zoomen. Met de opslagcapaciteit van deze laptops heb je genoeg ruimte voor al je bestanden en programma’s.

Factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een geschikte laptop

Wanneer je een nieuwe laptop wilt gaan kopen zijn er verschillende factoren waarmee je rekening dient te houden. Enkele belangrijke punten waar je tijdens de zoektocht naar moet kijken zijn onder andere: de opslagcapaciteit en de processor. De juiste keuze hangt van je specifieke behoeften en gebruikssituaties af. Hieronder volgen enkele belangrijke punten om bij de aanschaf van een HP 17 inch laptop in gedachten te houden.

Processor, RAM en opslagcapaciteit afstemmen op gebruiksdoeleinden

De processor, het werkgeheugen (RAM) en de opslagcapaciteit zijn essentiële specificaties die op je gebruiksdoeleinden moeten worden afgestemd. Als je de laptop voornamelijk voor basis taken zoals internetten, e-mailen en tekstverwerking wilt gebruiken, is een laptop met een Intel i3– of i5-processor en 8 GB RAM voldoende. Voor meer veeleisende taken zoals foto- of videobewerking, gaming of programmeren, is het raadzaam om voor een krachtigere Intel i7- of zelfs i9-processor met minimaal 16 GB RAM te kiezen. Qua opslagcapaciteit kun je voor snellere prestaties overwegen om in een SSD (Solid State Drive) te investeren.

Batterijduur belangrijk bij mobiel gebruik

Als je de HP 17 inch laptop vaak onderweg wilt kunnen gebruiken, is de batterijduur een belangrijke factor waarmee rekening moet worden gehouden. Niets is vervelender dan halverwege de dag zonder stroom te komen te zitten terwijl er nog belangrijke taken moeten worden afgerond. Kies daarom voor een laptop met een batterijduur van minimaal 6 uur opslag, zodat je zelfs als er geen stopcontact in de buurt is zonder zorgen kunt werken of ontspannen. 

Accu voor de HP 17 inch laptop

Gewicht en draagbaarheid overwegen bij veel onderweg zijn

Als je vaak onderweg bent is het gewicht en de draagbaarheid van de laptop een belangrijke factor waarmee je rekening dient te houden. Een HP 17 inch laptop kan in vergelijking met kleinere modellen iets zwaarder zijn, dus houd hier rekening mee als je vaak reist. Als je vooral op kantoor of thuis werkt, kan het gewicht minder belangrijk zijn. Maar als mobiliteit prioriteit heeft, kun je overwegen om naar lichtere laptops in hetzelfde formaat te kijken.

Aansluitmogelijkheden controleren voor randapparatuur

Het is belangrijk om te controleren welke aansluitmogelijkheden de HP 17 inch laptop voor randapparatuur, zoals USB-poorten, HDMI-aansluitingen, een SD-kaartlezer en eventueel een Ethernetpoort biedt. Daarnaast is het van essentieel belang om naar de opslagcapaciteit van de laptop te kijken. Als je vaak met grotere bestanden zoals foto’s, video’s of programma’s werkt, kun je het beste voor een harde schijf met een opslagruimte van 512 GB en groter te kiezen. 

Vergelijking verschillende HP 17 inch laptops

Als het om laptops gaat, is HP een gerenommeerd merk en de 17 inch modellen zijn vanwege hun grote scherm en krachtige prestaties populair. Als je naar een nieuwe laptop met veel opslagcapaciteit op zoek bent, is het vergelijken van verschillende HP 17 inch laptops met verschillende specificaties een verstandige keuze. Er zijn namelijk verschillende modellen met uiteenlopende specificaties beschikbaar, zodat je er zeker van kunt zijn dat er een laptop met voldoende opslagcapaciteit van bijvoorbeeld 256 GB of 512 GB is die aan jouw behoeften voldoet.

Uiteenlopende specificaties

Een van de belangrijkste voordelen van het vergelijken van verschillende HP 17 inch laptops is dat ze allemaal unieke specificaties hebben. Je kunt uit modellen met verschillende processors, werkgeheugen (RAM), opslagruimtes en grafische kaarten kiezen. Dit stelt je in staat om een laptop te vinden die perfect bij jouw wensen en eisen aansluit.

Bijvoorbeeld:

 • Processor: Sommige modellen hebben een Intel Core i5-processor, terwijl andere modellen met een krachtigere Intel Core i7-processor of AMD Ryzen 7 processor worden geleverd. Als je naar de beste laptop op zoek bent, heb je verschillende opties als het om het schermformaat en de opslagcapaciteit gaat.
 • Geheugen: De hoeveelheid RAM (werkgeheugen) varieert ook tussen de verschillende modellen. Sommige laptops hebben 8 GB RAM, terwijl andere modellen met maar liefst 32 GB RAM worden geleverd. Dit is afhankelijk van het moederbord en de opslagcapaciteit. 
 • Opslagruimte: Als je veel bestanden wilt kunnen bewaren of met grote programma’s wilt werken, kun je het beste voor een laptop met meer opslagruimte kiezen. Er zijn opties met 512 GB SSD of zelfs 2 TB HDD beschikbaar.
 • Grafische kaart: Als je grafisch intensieve taken uit wilt voeren, zoals het bewerken van foto’s of het spelen van games, is het belangrijk om voor een laptop met een krachtige grafische kaart met voldoende VRAM werkgeheugen te kiezen. Sommige modellen zijn met een NVIDIA GeForce GTX 1650 met 4 GB VRAM werkgeheugen uitgerust terwijl de echt krachtige laptops zelfs met een NVIDIA GeForce RTX 4090 met 16 GB VRAM werkgeheugen zijn uitgerust.

Variatie in prijsklassen

Een ander voordeel van het vergelijken van verschillende HP 17 inch laptops is dat de prijsklassen kunnen variëren. Hierdoor kun je een laptop vinden die op jouw wensen aansluit en binnen jouw budget past. HP biedt laptops in verschillende prijscategorieën aan, variërend van betaalbare instapmodellen tot high-end premium laptops.

Bijvoorbeeld:

 • Budgetvriendelijk: Je hebt HP 17 inch laptops beschikbaar met opslag tot 1TB, perfect voor mensen met een beperkt budget. Deze modellen zijn betaalbaar en bieden nog steeds goede prestaties en betrouwbaarheid.
 • Middenklasse: Voor degenen die iets meer willen investeren, zijn er middenklasse laptops beschikbaar. Deze modellen hebben een grotere opslagcapaciteit, meer werkgeheugen en een snellere processor.
 • High-end: Voor mensen die de laptop graag voor zware grafische toepassingen willen gebruiken zijn deze modellen uitermate geschikt. In vergelijking met de Middenklasse laptops zijn deze laptops iets duurder, maar hebben meer werkgeheugen, een grotere opslagcapaciteit (tot wel 2TB) en zijn met de nieuwste en krachtigste videokaart uitgerust. Hierdoor zijn deze modellen ideaal voor mensen die foto’s of video’s willen bewerken of 3D-animaties willen kunnen maken.

Tips voor het kopen van een HP 17 inch laptop

Bepaal je budget voordat je gaat winkelen

Voordat je naar een HP 17 inch laptop met een grote opslagcapaciteit op zoek gaat, is het belangrijk om je budget te bepalen. Door van tevoren een budget vast te stellen, kun je gerichter zoeken en voorkom je dat je meer uitgeeft dan eigenlijk de bedoeling was. Bedenk hoeveel geld je bereid bent om aan een nieuwe laptop uit te geven en houd daarbij rekening met eventuele extra kosten zoals accessoires of software.

Budget bepalen voordat je de HP 17 inch laptop gaat kopen

Wil jij voortaan de nieuwste mogelijkheden van Windows op je laptop kunnen gebruiken?

17 inch laptops met Windows 11 Alienware M R Ryzen

Door een HP laptop met een 17 inch beeldscherm te kopen kun jij alle nieuwe functies van Windows gebruiken.

 • Dat is: de nieuwste functies van Windows kunnen gebruiken
 • Met een 17 inch beeldscherm heb jij altijd een duidelijk overzicht van de informatie
 • Bestanden kunnen via OneDrive worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Onderzoek de gewenste specificaties die passen bij jouw behoeften

Als het om een HP 17 inch laptop gaat, heeft iedereen verschillende behoeften. Voordat je een laptop aanschaft, is het belangrijk om na te gaan welke specificaties zoals de processor, RAM-geheugen, opslagruimte en grafische kaart voor jou belangrijk zijn. Als je de laptop voornamelijk voor basistaken zoals surfen op internet en tekstverwerking wilt gebruiken, heb je misschien geen krachtige specificaties nodig. Aan de andere kant, als je de laptop voor videobewerking of gamen wilt gebruiken, wil je mogelijk in een laptop met betere specificaties die aan jouw eisen voldoet investeren.

Lees reviews en vergelijk prijzen bij verschillende winkels

Voordat je een HP 17 inch laptop aanschaft, is het verstandig om reviews van andere gebruikers te lezen. Deze reviews bieden waardevolle informatie over de prestaties en betrouwbaarheid van het product. Zoek naar reviews op betrouwbare websites en let op zowel de positieve als negatieve ervaringen van gebruikers.

Daarnaast is het ook aan te raden om prijzen bij verschillende winkels te vergelijken. Door prijzen te vergelijken, kun je mogelijk een betere deal vinden en geld besparen. Let echter niet alleen op de prijs, maar ook op de reputatie van de verkoper en eventuele extra services zoals garantie of retourbeleid. 

Controleer de garantie- en retourbeleid van de verkoper

Voordat je een HP 17 inch laptop koopt, is het belangrijk om het garantie- en retourbeleid van de verkoper te controleren. Een goede garantie van 2 jaar kan je gemoedsrust geven, mocht er iets met de laptop misgaan. Controleer hoe lang de garantieperiode duurt (2 jaar) en wat er precies gedekt wordt.

Daarnaast is het verstandig om naar het retourbeleid van de verkoper te kijken. Mocht je niet tevreden zijn met de aankoop of als er iets defect is, wil je weten hoe gemakkelijk het is om het product terug te sturen en een vervangend product te krijgen.

Verkoopopties en deals bij bol.com

Bij bol.com kun je een groot assortiment HP 17 inch laptops met opslagcapaciteiten vanaf 256 GB vinden. Of je nu naar een krachtige laptop voor professioneel gebruik of een multimedia-apparaat met veel opslagruimte voor entertainment op zoek bent, bol.com heeft het allemaal. Met verschillende modellen en specificaties om uit te kiezen, is er voor ieder wat wils.

Groot assortiment HP 17 inch laptops beschikbaar

Bol.com biedt een breed scala aan HP 17 inch laptops zodat je de perfecte keuze kunt maken die bij jouw behoeften en budget past. Deze laptops zijn ideaal voor mensen die graag met grote schermen werken of intensieve taken zoals foto- en videobewerking uitvoeren of de laptop voor gamen willen gebruiken. Met de ruime keuze aan modellen kun je het juiste apparaat dat aan al jouw vereisten voldoet eenvoudig vinden.

Enkele populaire opties zijn onder andere:

 • HP Pavilion 17: Een veelzijdige laptop met krachtige prestaties en voldoende opslagruimte. Je hebt de mogelijkheid om voor een variant met 1 TB aan opslagruimte te kiezen, zodat je genoeg ruimte voor al je bestanden en programma’s hebt. Met een krachtige processor en voldoende RAM-geheugen, biedt deze laptop snelle prestaties voor al je taken.
 • HP Envy 17: Een elegante laptop met geavanceerde functies en een hoge beeldkwaliteit. Je hebt de keuze uit verschillende modellen met opslagcapaciteiten tot wel 1 TB, zodat je voldoende ruimte voor al je bestanden hebt. Met de HP Envy 17 kun je dankzij de krachtige Intel Core i7-processor en 16 GB RAM moeiteloos multitasken. Deze laptop is perfect voor zowel werk als privé gebruik.
 • HP Omen 17: Speciaal voor gamers met indrukwekkende grafische mogelijkheden ontworpen, snelle processors en een moederbord. Je kunt uit verschillende configuraties kiezen. Er zijn zelfs modellen met 64 GB RAM.

Regelmatige aanbiedingen en kortingsacties

Bij bol.com kun je regelmatig van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingsacties op HP 17 inch laptops profiteren. Door deze deals kun je vaak op de aanschafprijs besparen of extra accessoires bij je aankoop krijgen. Het loont dus zeker de moeite om de website in de gaten te houden en van deze interessante deals te profiteren.

Veilige online bestel- en betaalmogelijkheden

Bij bol.com kun je jouw HP 17 inch laptop veilig en vertrouwd bestellen. De website gebruikt beveiligde verbindingen en biedt diverse betaalmethoden zoals iDEAL, creditcard of achteraf betalen aan. Hierdoor kun je jouw bestelling met een gerust hart plaatsen, wetende dat jouw gegevens goed beschermd zijn. Bij bol.com kun je een HP 17 inch laptop eenvoudig bestellen en betalen met iDEAL, creditcard of achteraf betalen. De website zorgt voor een veilige verbinding zodat jouw gegevens worden beschermd.

HP 17 inch laptop online kopen

Snelle levering en goede klantenservice

Als je bij bol.com een HP 17 inch laptop bestelt, kun je Binnen Nederland op snelle levering aan huis rekenen. In de meeste gevallen wordt jouw bestelling binnen één tot twee werkdagen bezorgd. Mocht er onverhoopt iets misgaan of heb je vragen over jouw aankoop, dan staat de klantenservice van bol.com voor je klaar om je verder te helpen. Met behulpzame medewerkers die graag met je meedenken, ben je altijd van goede ondersteuning en een uitstekende service verzekerd. 

Lenovo, Medion en MSI laptops bij Mediamarkt

Als je naar een 17 inch laptop met veel opslagruimte op zoek bent, denk je misschien automatisch aan bekende merken zoals HP. Maar wist je dat er ook andere merken zijn die 17 inch laptops met veel opslagruimte aanbieden? Bij Mediamarkt kun je bijvoorbeeld terecht voor laptops van Lenovo, Medion en MSI. Hieronder zullen we wat meer informatie over deze alternatieve merken geven en vertellen waarom het de moeite waard kan zijn om ze te overwegen. Of je nu 256 GB, 512 GB of zelfs 1 TB aan opslagruimte nodig hebt, deze merken hebben verschillende modellen die aan jouw behoeften kunenn voldoen.

Alternatieve merken met 17 inch laptops verkrijgbaar

Hoewel HP een populaire keuze is als het om 17 inch laptops gaat, bieden andere merken zoals Lenovo, Medion en MSI ook kwalitatieve opties. Deze merken hebben elk hun eigen sterke punten en unieke features die ze van elkaar en van HP onderscheiden. Dus er zijn verschillende keuzes voor 17 inch laptops.

Verschillende modellen met diverse specificaties

Een groot voordeel van het kijken naar alternatieve merken is dat ze vaak een breed scala aan modellen met diverse specificaties bieden. Dit betekent dat je meer keuzemogelijkheden hebt om de gewenste laptop die aan jouw behoeften voldoet te vinden. Of je nu naar een krachtige gaming-laptop of een laptop voor zakelijk gebruik op zoek bent, deze merken hebben vaak meerdere opties beschikbaar.

Mogelijkheid om fysiek in de winkel te bekijken

Een ander voordeel van het kopen van een Lenovo, Medion of MSI laptop bij een fysieke winkel is dat je de laptops fysiek in de winkel kunt bekijken. Dit geeft je de kans om het formaat en het design van de laptop zelf te ervaren voordat je een beslissing neemt. Bovendien kun je vaak advies van deskundig personeel krijgen wat je bij het maken van de juiste keuze kan helpen. 

Vaak interessante aanbiedingen beschikbaar

Een bijkomend voordeel van het kiezen voor alternatieve merken zoals Lenovo, Medion of MSI is dat er vaak interessante aanbiedingen beschikbaar zijn. Er zijn verschillende fysieke winkels waar scherpe prijzen en regelmatige kortingsacties worden aangeboden. Het loont zeker de moeite om de actuele aanbiedingen voor een goede deal in de gaten te houden.

Als je naar een 17 inch laptop op zoek bent, is het zeker de moeite waard om verder te kijken dan alleen HP. Lenovo, Medion en MSI bieden allemaal kwalitatieve laptops met diverse specificaties die aan jouw wensen en behoeften kunnen voldoen. Deze laptops hebben verschillende opslagcapaciteiten, variërend van 256 GB tot 2 TB.

Wil jij voortaan de nieuwste mogelijkheden van Windows op je laptop kunnen gebruiken?

17 inch laptops met Windows 11 Alienware M R Ryzen

Door een HP laptop met een 17 inch beeldscherm te kopen kun jij alle nieuwe functies van Windows gebruiken.

 • Dat is: de nieuwste functies van Windows kunnen gebruiken
 • Met een 17 inch beeldscherm heb jij altijd een duidelijk overzicht van de informatie
 • Bestanden kunnen via OneDrive worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Prijsfilters voor de HP 17 inch laptop

Wanneer je naar een nieuwe laptop met een bepaalde opslagcapaciteit op zoek bent, is het belangrijk om binnen je budget te blijven. Met de prijsfilters van de HP 17 inch laptop kun je laptops die aan jouw financiële mogelijkheden voldoen gemakkelijk vinden. Hieronder bespreken we de voordelen van het filteren op prijsklasse en hoe je specifieke prijsranges kunt selecteren. Daarnaast zullen we refurbished of tweedehands laptops bekijken en in de overweging meenemen.

Op prijsklasse filteren om binnen het budget te blijven

Een van de grootste voordelen van het gebruik van prijsfilters is dat je binnen je budget kunt blijven. Door een maximale prijs in te stellen, worden alle laptops boven deze prijscategorie automatisch uitgesloten. Dit kan tijd besparen en helpt voorkomen dat je door laptops die buiten je financiële mogelijkheden vallen wordt verleid.

Mogelijkheid om specifieke prijsrange te selecteren

Naast het instellen van een maximale prijs, kun je met behulp van de filters ook een specifieke prijsrange selecteren. Hierdoor kun je bijvoorbeeld alleen laptops zien die tussen €500 en €1000 kosten. Deze optie is handig als je al een idee hebt van wat je wilt besteden, maar nog steeds de flexibiliteit in termen van specificaties en functies wilt hebben.

Vergelijking tussen verschillende prijscategorieën

Met de prijsfilters kun je niet alleen laptops binnen een bepaalde prijscategorie vinden, maar ze bieden ook de mogelijkheid om verschillende categorieën met elkaar te vergelijken. Hierdoor kun je zien welke functies en specificaties binnen jouw budget beschikbaar zijn en welke laptops de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Optie om refurbished of tweedehands laptops te overwegen

Als je een beperkt budget hebt, maar toch van de voordelen van een 17 inch laptop wilt profiteren, is het de moeite waard om refurbished of tweedehands laptops te overwegen. Met de prijsfilters kun je deze categorieën selecteren, zodat je kunt zien welke opties er tegen lagere prijzen beschikbaar zijn. Refurbished laptops zijn vaak grondig gecontroleerd en gerepareerd. Hierdoor kunnen ze een goede keuze zijn voor mensen die naar kwaliteit tegen een lagere prijs op zoek zijn.

Kortom, met behulp van de prijsfilters voor de HP 17 inch laptop kun je gemakkelijk binnen je budget blijven en toch van alle voordelen van een krachtige laptop genieten. Of je nu een specifieke prijsrange in wilt stellen of verschillende categorieën wilt vergelijken, deze filters helpen je bij het vinden van de juiste laptop die op jouw behoeften aansluit.

elektronica recyclen

Problemen met inactiviteit bij de HP 17 inch laptop

Bij laptops kan inactiviteit problemen veroorzaken, vooral als het om een ​​HP 17 inch laptop gaat. Het is belangrijk om te begrijpen hoe inactiviteitsschade kan optreden en welke maatregelen je kunt nemen om dit te voorkomen. Hieronder staan enkele tips en adviezen die je kunt gebruiken zodat jouw HP 17 inch laptop zelfs tijdens periodes van inactiviteit optimaal kan blijven werken.

Tips voor het voorkomen van inactiviteitsschade aan de laptop

 1. Batterijbeheer: Als je de HP 17 inch laptop gedurende langere tijd niet gebruikt, is het raadzaam om de batterij op ongeveer 50% opgeladen te houden. Dit helpt voorkomen dat de batterij volledig leeg raakt of overladen wordt.
 2. Opslagomstandigheden: Bewaar de laptop op een koele, droge plaats wanneer je deze niet gebruikt. Vermijd blootstelling aan extreme temperaturen of vochtigheid, omdat dit voor de interne componenten schadelijk kan zijn.
 3. Beschermende hoes: Gebruik een beschermende hoes of tas om jouw HP 17 inch laptop veilig op te bergen wanneer deze niet wordt gebruikt. Dit helpt krassen en andere fysieke schade te voorkomen.

Advies over regelmatig gebruik of uitschakelen van slaapstand

Het regelmatig gebruik van de HP 17 inch laptop kan helpen bij het voorkomen van problemen die ​​door inactiviteit kunnen ontstaan. Het is echter ook belangrijk om de slaapstand op de juiste manier te gebruiken.

 1. Regelmatig gebruik: Als je de laptop regelmatig gebruikt, blijven de interne componenten actief en worden eventuele problemen als gevolg van inactiviteit voorkomen. Dit kan betekenen dat je de laptop dagelijks of meerdere keren per week moet gebruiken.
 2. Uitschakelen van slaapstand: Als je de HP 17 inch laptop gedurende langere tijd niet zult gebruiken, kun je overwegen om deze volledig uit te schakelen in plaats van de slaapstand te gebruiken. Hierdoor worden alle processen gestopt en wordt het energieverbruik tot een minimum beperkt.

Aanbevelingen voor energiebesparende instellingen

Nu je een gloednieuwe HP 17 inch laptop in handen hebt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de energiebesparende instellingen optimaal gebruik. Door slimme keuzes te maken, kun je niet alleen de levensduur van je batterij verlengen, maar ook aan een duurzamere wereld bijdragen. Hieronder staan enkele aanbevelingen waarmee je de laptop energiezuinig kunt gebruiken: 

 1. Pas de helderheid van je scherm aan: Verminder de helderheid van je scherm tot een comfortabel niveau. Dit zal niet alleen energie besparen, maar het zal ook vermoeidheid van de ogen verminderen. 
 2. Schakel onnodige achtergrondprocessen uit: Controleer regelmatig welke programma’s op de achtergrond draaien en sluit degenen die je niet nodig hebt af. Dit zal de belasting van je processor verminderen en dus energie besparen. 
 3. Gebruik de slaapstand of hibernate-modus: Wanneer je even van je laptop weg bent, zet hem dan in de slaapstand of hibernate-modus. Hierdoor verbruikt de laptop veel minder energie dan wanneer hij actief is. 
 4. Kies voor een energiebesparend profiel: In het energiebeheer van je laptop kun je voor een energiebesparend profiel kiezen. Door voor het energiebesparend profiel te kiezen zal de laptop automatisch wordt geoptimaliseerd zodat er energie kan worden bespaard. 
 5. Verwijder overbodige software: Neem een kijkje bij de programma’s die je hebt geïnstalleerd en verwijder diegene die je niet langer gebruikt. Hiermee zal je niet alleen ruimte op de harde schijf vrijmaken, maar ook voor betere prestaties van de HP 17 inch laptop zorgen.

De HP 17 inch laptop voor gaming

De HP 17 inch laptop is de perfecte keuze voor gamers die naar een krachtige en meeslepende game-ervaring op zoek zijn. Met zijn indrukwekkende specificaties en geavanceerde functies biedt deze laptop alles wat je nodig hebt om jouw favoriete games te spelen.

Krachtige grafische prestaties voor een meeslepende game-ervaring

Een van de belangrijkste kenmerken van de HP 17 inch laptop is de krachtige grafische prestatie. Met een speciale videokaart en een snelle processor zorgt deze laptop ervoor dat je games zelfs bij veeleisende grafische instellingen soepel draaien. Of het nu om intense actiegames of gedetailleerde RPG’s gaat, de HP 17 inch laptop levert altijd hoogwaardige graphics zonder haperingen.

Gamen met de HP 17 inch laptop

Voldoende opslagruimte voor grote gamebestanden

Als gamer weet je hoe belangrijk voldoende opslagruimte voor al jouw gamebestanden is. De HP 17 inch laptop biedt ruime opslagmogelijkheden, zodat je al jouw favoriete spellen kunt installeren zonder je zorgen te maken over ruimtegebrek. Met een grote harde schijf of snelle solid-state drive (SSD) kun je grote bestanden inclusief updates, mods en uitbreidingspakketten probleemloos opslaan.

Ondersteuning van populaire gamingaccessoires en randapparatuur

Naast krachtige hardware biedt de HP 17 inch laptop ondersteuning voor allerlei gamingaccessoires en randapparatuur. Of je nu een gamingmuis, mechanisch toetsenbord of virtual reality-headset wilt gebruiken, deze laptop heeft voldoende poorten en connectiviteitsopties om aan al jouw behoeften te voldoen. Sluit eenvoudigweg jouw favoriete accessoires aan en geniet van een nog meeslepender game-ervaring.

Wil jij voortaan de nieuwste mogelijkheden van Windows op je laptop kunnen gebruiken?

17 inch laptops met Windows 11 Alienware M R Ryzen

Door een HP laptop met een 17 inch beeldscherm te kopen kun jij alle nieuwe functies van Windows gebruiken.

 • Dat is: de nieuwste functies van Windows kunnen gebruiken
 • Met een 17 inch beeldscherm heb jij altijd een duidelijk overzicht van de informatie
 • Bestanden kunnen via OneDrive worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Mogelijkheid om grafische instellingen aan te passen voor optimale gameplay

Als het om grafische instellingen gaat, heeft iedere gamer zijn eigen voorkeuren. Bij de HP 17 inch laptop kunnen deze instellingen naar je eigen voorkeuren worden aangepast. Op deze manier kun je van optimale gameplay genieten die perfect op jouw persoonlijke voorkeuren aansluit. Pas de resolutie, beeldsnelheid en andere grafische opties aan om tijdens het spelen van jouw favoriete games de beste visuele ervaring te krijgen. Met de HP 17 inch laptop haal je een krachtige gamingmachine in huis die aan al jouw eisen voldoet.

Afmetingen van een 17 inch laptop

Een 17 inch laptop is groter en zwaarder dan zijn kleinere tegenhangers. Het formaat en gewicht van een laptop zijn belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het maken van je keuze. Hieronder bespreken we de afmetingen van een 17 inch laptop, inclusief de exacte maten en gewichten per model, en kijken we naar de draagbaarheid en geschiktheid voor verschillende doeleinden.

Groter formaat en gewicht in vergelijking met kleinere laptops

Met een diagonale schermgrootte van 17 inch (43,18 cm) biedt een 17 inch laptop in vergelijking met kleinere laptops aanzienlijk meer ruimte op het scherm. Dit maakt een 17 inch laptop ideaal voor taken zoals grafisch ontwerp, videobewerking of gaming, waarbij een groot scherm van essentieel belang is.

Verschillende beeldschermformaten HP 17 inch laptop

Naast het grotere schermformaat brengt een 17 inch laptop ook extra gewicht met zich mee. Terwijl kleinere laptops vaak rond de 1-2 kg wegen, kan een 17 inch laptop gemakkelijk tussen de 2-3 kg wegen. Dit extra gewicht kan ongemakkelijk zijn wanneer je regelmatig onderweg bent of de laptop veel moet dragen.

Vermelding van de exacte afmetingen en gewicht per model

Elk specifiek model heeft natuurlijk zijn eigen afmetingen en gewicht. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

 • HP Pavilion 17: Afmetingen: 41,6 x 27,9 x 2,5 cm | Gewicht: ongeveer 2,7 kg
 • HP Envy 17: Afmetingen: 41,6 x 27,9 x 2,7 cm | Gewicht: ongeveer 3 kg
 • HP Omen 17: Afmetingen: 42,3 x 30,4 x 3 cm | Gewicht: ongeveer 3,8 kg

Het is belangrijk om deze specifieke afmetingen en gewichten te controleren voordat je een aankoop doet. Op die manier kun je ervoor zorgen dat de laptop past bij jouw behoeften en wensen.

Overweging van draagbaarheid bij dagelijks gebruik

Het grotere formaat en het gewicht van een 17 inch laptop kunnen invloed op de draagbaarheid van de laptop hebben. Als je vaak onderweg bent of je laptop vaak naar verschillende locaties mee moet nemen, kan een groot formaat en zwaardere gewicht een nadeel zijn. Een kleinere laptop zou in dat geval gemakkelijker mee te nemen zijn.

Aan de andere kant kan een 17 inch laptop als desktopvervanging of voor thuisgebruik ideaal zijn. Het grote scherm biedt tijdens langdurig gebruik meer comfort en maakt multitasking gemakkelijker.

Beperkte beschikbaarheid bij bol.com

De populariteit van HP 17 inch laptops heeft bij bol.com tot mogelijke beperkingen in het assortiment geleid. Vanwege de hoge vraag naar deze laptops kan het voorkomen dat bepaalde modellen tijdelijk uitverkocht zijn. Dit kan frustrerend zijn voor mensen die specifiek naar een HP 17 inch laptop op zoek zijn, maar er is goed nieuws: deze laptops worden regelmatig weer op voorraad gebracht.

Als je naar een HP 17 inch laptop op zoek bent en deze momenteel niet bij bol.com verkrijgbaar is, hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn namelijk alternatieve modellen beschikbaar die aan jouw voorkeuren kunnen voldoen. Het is handig om te weten dat de term “17 inch” naar de beelddiagonaal van het scherm verwijst. Dit betekent dat je ook naar laptops met een vergelijkbare schermgrootte, zoals 15 inch of 18 inch kunt kijken.

Daarnaast kun je op andere specificaties die belangrijk voor jou zijn letten, zoals de opslagcapaciteit en de processor. Door in jouw keuze flexibel te zijn, vergroot je zelfs als jouw eerste keuze niet beschikbaar is de kans om een geschikte laptop te vinden.

Een handige functie die bol.com biedt, is de mogelijkheid om meldingen voor de beschikbaarheid van producten in te schakelen. Op deze manier ontvang je een notificatie zodra de HP 17 inch laptop waarin jij geïnteresseerd bent weer op voorraad is. Zo hoef je de website niet continu in de gaten te houden en ben je er als een van de eersten bij wanneer deze weer verkrijgbaar is.

Kortom, hoewel er vanwege hun populariteit bij bol.com beperkte beschikbaarheid van HP 17 inch laptops kan zijn, zijn er altijd alternatieve modellen waaruit kan worden gekozen. Door in jouw keuze flexibel te zijn en meldingen voor beschikbaarheid te gebruiken, kun je uiteindelijk toch die gewenste laptop bemachtigen. Houd de website regelmatig in de gaten en schakel notificaties in zodat je van nieuwe voorraad op de hoogte blijft.

Conclusie: De HP 17 inch laptop

De HP 17 inch laptop is een uitstekende keuze voor diegenen die naar een krachtige en veelzijdige laptop met een groot scherm op zoek zijn. Met een 17 inch display geniet je van een ruim en helder beeld, wat ideaal is voor taken zoals grafisch ontwerp, videobewerking of gamen.

Het grotere schermformaat is een van de voordelen van een 17 inch laptop. Dit zorgt voor meer werkruimte en maakt multitasking gemakkelijker. Bovendien kan het genieten van films en series op zo’n groot scherm een geweldige beleving zijn.

Bij het kiezen van de juiste laptop zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Enkele belangrijke factoren die de keuze van de laptop kunnen beïnvloeden zijn: de processor, het werkgeheugen, de opslagcapaciteit en de grafische kaart. Door verschillende HP 17 inch laptops met elkaar te vergelijken kun je makkelijker een weloverwogen keuze maken. Op deze manier is er een grotere kans dat jij de laptop vindt die perfect op jouw persoonlijke voorkeuren aansluit en ook nog eens betaalbaar is. 

Als je overweegt om een HP 17 inch laptop te kopen, zijn er enkele tips die je kunt volgen. Zorg ervoor dat je de specificaties zorgvuldig controleert en lees reviews van andere gebruikers om meer inzicht in de prestaties en betrouwbaarheid van het apparaat te krijgen.

Er zijn zowel online als fysiek verschillende winkels waar je mogelijk goede deals voor een HP 17 inch laptop kunt vinden. Daarnaast bieden deze winkels vaak ook laptops van andere merken zoals Lenovo, Medion en MSI aan.

Bij het zoeken naar een HP 17 inch laptop kan het prijsfilter een handige functie zijn. Hiermee kun je gemakkelijk naar laptops zoeken die binnen jouw budget passen. Wanneer je deze functie gebruikt, is het belangrijk dat je weet dat de prijs afhankelijk van de specificaties en het merk kan variëren.

Sommige gebruikers hebben bij de HP 17 inch laptop problemen met inactiviteit gemeld. Om problemen te voorkomen is het belangrijk dat je de laatste updates van software zoals apps, programma’s en het besturingssysteem installeert en de laptop regelmatig onderhoud.

De HP 17 inch laptop biedt voor gamers goede prestaties en grafische mogelijkheden. Door deze goede eigenschappen kun je van vloeiende gameplay en indrukwekkende visuele effecten genieten.

Wat betreft de afmetingen, moet je er rekening mee houden dat een 17 inch laptop in vergelijking met kleinere modellen groter en zwaarder kan zij. Dit kan de draagbaarheid en mobiliteit beïnvloeden.

Houd er rekening mee dat bol.com voor bepaalde modellen van de HP 17 inch laptop beperkte beschikbaarheid kan hebben. Wees er snel bij als je interesse in een specifiek model hebt.

Veelgestelde vragen (FAQs)

Wat zijn enkele voordelen van een 17 inch laptop?

Een 17 inch laptop biedt meer werkruimte, ideaal voor multitasking, grafisch ontwerp en videobewerking. Daarnaast zorgt het grote scherm bij films en series voor een meeslepende kijkervaring.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een geschikte laptop?

Belangrijke factoren zijn onder andere de processor, het geheugen, de opslagcapaciteit en de grafische kaart. Het is ook belangrijk om reviews van andere gebruikers te lezen zodat je meer inzicht in de prestaties en betrouwbaarheid van het gewenste model kunt krijgen.

Welke HP 17 inch laptops zijn beschikbaar?

HP heeft een breed scala aan 17 inch laptops die aan al je behoeften kunnen voldoen. Of je nu een laptop voor dagelijks gebruik, multimedia-ervaringen of gaming nodig hebt, HP heeft de juiste optie voor jou. De HP Pavilion 17 is betrouwbaar en veelzijdig. Met een krachtige processor en ruime opslagruimte kun je moeiteloos multitasken en al je favoriete programma’s en bestanden opslaan. 

Het 17 inch scherm zorgt voor een meeslepende kijkervaring. Als je naar een meer premium optie op zoek bent, is de HP Envy 17 misschien iets voor jou. Deze laptop combineert elegantie met krachtige prestaties en biedt dankzij het 4K Ultra HD-scherm een verbluffende beeldkwaliteit. 

De HP Envy 17 is perfect voor grafisch ontwerp, videobewerking of een meeslepende entertainmentervaring. Voor gamers die de nieuwste games zonder problemen willen spelen, is er de HP Omen 17. Met een speciaal koelsysteem en krachtige grafische kaart levert deze laptop zelfs tijdens intense gaming-sessies optimale prestaties. Het 17 inch Full HD-scherm zorgt voor vloeiende beelden en een meeslepende gameplay. 

In de tabel hieronder staat een overzicht met de specificaties en de gemiddelde prijzen per model.  

ModelProcessorGeheugenOpslagPrijs
HP 17-CA1000NDIntel Core i58 GB256 GB SSD€799
HP 17-CA1003NDIntel Core i716 GB512 GB SSD€999
HP 17-BY1000NDIntel Core i34 GB1 TB HDD€599
HP 17-BY1002NDAMD Ryzen 58 GB256 GB SSD€699
HP 17-CA1002NDIntel Core i716 GB1 TB HDD + 256 GB SSD€1099

Heeft de HP 17 inch laptop een ingebouwde webcam?

Absoluut! De HP 17 inch laptop is niet alleen krachtig en stijlvol, maar heeft ook een handige ingebouwde webcam. Of je nu met vrienden en familie wilt videobellen, online vergaderingen wilt bijwonen of gewoon wat quality time voor jezelf wilt hebben, deze laptop heeft alles wat je nodig hebt. Met de ingebouwde webcam kun je moeiteloos met anderen verbinden en van heldere beeldkwaliteit genieten. Dus zeg maar dag tegen externe webcams en hallo tegen het gemak van de HP 17 inch laptop!

Zijn er verschillende kleuropties beschikbaar voor de HP 17 inch laptops?

Natuurlijk! HP biedt een breed scala aan kleuropties voor hun 17 inch laptops. Of je nu van een klassieke zwarte laptop houdt of liever met een levendige rode of blauwe kleur wilt opvallen, er is altijd een optie die bij jouw persoonlijke stijl past. Met deze kleuropties kun je niet alleen van de krachtige prestaties en het grote scherm van de HP 17 inch laptop genieten, maar ook nog eens jouw eigen unieke stijl uitdrukken. Dus waar wacht je nog op? Kies vandaag nog jouw favoriete kleur en maak een statement met jouw nieuwe HP 17 inch laptop!

Hebben de HP 17 inch laptops een touchscreen?

Natuurlijk hebben de HP 17 inch laptops een touchscreen! Deze geweldige apparaten combineren de kracht en prestaties van een traditionele laptop met het gebruiksgemak en de intuïtiviteit van een touchscreen. Of je nu aan het werken bent, films bekijkt of gewoon ontspant, het 17 inch touchscreen biedt een ongeëvenaarde ervaring. Met slechts een tik van je vinger kun je moeiteloos door documenten bladeren, foto’s bewerken en zelfs games spelen. Het is alsof je de toekomst in handen hebt! Dus waar wacht je nog op? Upgrade nu naar een HP 17 inch laptop met touchscreen en ontdek een hele nieuwe wereld van mogelijkheden.

Zijn er accessoires beschikbaar voor de HP 17 inch laptops, zoals een draagtas of externe harde schijf?

Absoluut! Als trotse eigenaar van een HP 17 inch laptop wil je natuurlijk dat jouw laptop altijd goed beschermd is en dat je voldoende opslagruimte voor al je belangrijke bestanden hebt. Gelukkig zijn er tal van accessoires beschikbaar die perfect op jouw behoeften aansluiten. Een stijlvolle draagtas is niet alleen handig om je laptop veilig mee te nemen, maar geeft ook nog eens een professionele uitstraling. Daarnaast kun je een externe harde schijf kopen, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn voor een gebrek aan opslagruimte. Met deze accessoires ben jij helemaal klaar om optimaal van jouw HP 17 inch laptop te genieten! 

Wil jij voortaan de nieuwste mogelijkheden van Windows op je laptop kunnen gebruiken?

17 inch laptops met Windows 11 Alienware M R Ryzen

Door een HP laptop met een 17 inch beeldscherm te kopen kun jij alle nieuwe functies van Windows gebruiken.

 • Dat is: de nieuwste functies van Windows kunnen gebruiken
 • Met een 17 inch beeldscherm heb jij altijd een duidelijk overzicht van de informatie
 • Bestanden kunnen via OneDrive worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg