iCloud abonnement upgraden: Zo doe je dat!

Overweeg jij om een iCloud abonnement te nemen, maar twijfel je nog over de prijzen? Geen zorgen, we hebben alle informatie die je nodig hebt. Met een iCloud abonnement krijg je de toegang tot handige functies zoals cloudopslag, back-ups en een naadloze synchronisatie tussen al je Apple-apparaten. Vergeet het gedoe met het handmatig overzetten van bestanden – met iCloud is alles moeiteloos verbonden en veilig opgeslagen.

Of je nu extra ruimte voor foto’s, documenten of app gegevens nodig hebt, een iCloud-abonnement biedt de perfecte oplossing voor jouw behoeften. Ontdek hoe jij al je belangrijke informatie gemakkelijk veilig kunt bewaren en overal toegang tot deze bestanden kunt hebben. Maak vandaag nog de overstap naar een iCloud abonnement en ervaar het verschil in gemak en efficiëntie.

Abonnementen en prijzen van iCloud+

iCloud abonnementen vergelijken

Vergelijk de verschillende iCloud+ abonnementen om te bepalen welke het beste bij jouw behoeften past.

 • 50 GB: Geschikt voor basisopslagbehoeften.
 • 200 GB: Ideaal voor het delen met familieleden.
 • 2 TB: Perfect voor intensieve gebruikers met veel foto’s en video’s.

Het is van essentieel belang dat je overweegt hoeveel opslagruimte jij voor al je bestanden, zoals foto’s, video’s, en documenten nodig hebt. Kies verstandig op basis van je specifieke behoeften.

Wil jij al jouw belangrijke bestanden in iCloud kunnen bewaren?

iCloud abonnement

Door een iCloud abonnement af te sluiten kun jij alle mogelijkheden van iCloud+ gebruiken en jouw opslagruimte uitbreiden

 • Dat is: jouw bestanden zijn tegen ongeautoriseerde toegang beveiligd
 • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Een e-mail adres voor accounts aan kunnen maken en deze mails naar je hoofdaccount door laten sturen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Opslagopties van iCloud+ uitgelicht

Verschillende iCloud abonnementen

Bij iCloud+ zijn er diverse abonnementen met allemaal verschillende opslagopties beschikbaar. Kijk naar de hoeveelheid iCloud opslag die je bij ieder abonnement krijgt en kies degene die het beste bij je behoeften past.

Wanneer jij merkt dat jouw huidige limiet voor al jouw foto’s, video’s en bestanden onvoldoende is, kun je de iCloud opslagruimte vergroten. 

iCloud abonnement en de mogelijkheden verkennen

Met iCloud+ kun jij van een soepele ervaring waarbij al jouw gegevens veilig in de cloud worden opgeslagen genieten, waardoor jij, waar je ook bent gemakkelijk de toegang tot al jouw belangrijke informatie hebt.

Veilige opslagruimte voor je foto’s en je bestanen

Met het iCloud+ abonnement krijg je de toegang tot een uitgebreid scala aan functies waarmee al jouw foto’s, video’s en bestanden veilig worden opgeslagen en gemakkelijk met anderen kunnen worden gedeeld. Dankzij de geavanceerde beveiligingsfuncties van iCloud+ kun jij, zonder dat je zorgen over mogelijke datalekken of het verliezen van gegevens hoeft te maken met een gerust hart van het bewaren van je waardevolle herinneringen genieten.

De mogelijkheid om automatische back-ups van al jouw belangrijke documenten en media te kunnen maken is een van de voordelen van iCloud+. Dit betekent dat zelfs als je apparaat beschadigd raakt of verloren gaat, je via iCloud nog steeds de toegang tot al je gegevens hebt. Voor mensen die veel waarde aan hun digitale inhoud hechten en er zeker van willen zijn dat deze altijd veilig en toegankelijk is kan dit een geruststellende gedachte zijn.

Bovendien biedt iCloud+ extra opslagruimte, wat handig kan zijn voor gebruikers die regelmatig grote bestanden delen of veel foto’s en video’s bewaren. Met de flexibele opslagplannen kun je eenvoudig de hoeveelheid opslagruimte die het beste bij jouw behoeften past kiezen, waardoor je niet aan een vaste hoeveelheid ruimte die mogelijk te weinig is voor al jouw bestanden vastzit.

Privacybescherming en Advertentie-Afscherming

Wanneer jij jouw online privacy serieus neemt en naar een veiligere digitale omgeving streeft, is een iCloud+ abonnement een uitstekende keuze. Het biedt geavanceerde beschermingsmaatregelen en stelt gebruikers in staat om de controle over hun digitale veiligheid en activiteiten te hebben. Een van de voordelen van iCloud+ is dat het advertenties tijdens het surfen op het internet blokkeert, waardoor je zonder hinderlijke reclames die je aandacht afleiden een naadloze browse-ervaring hebt.

Door deze advertentieblokkering te activeren, verbeter jij niet alleen jouw online ervaring, maar verminder je ook de afleiding door irrelevante advertenties. Dit draagt bij aan een verbeterde focus tijdens het surfen en bevordert een efficiëntere online sessie. Bovendien kan het blokkeren van storende advertenties de laadtijd van webpagina’s verkorten, wat in een snellere en vloeiendere browse-ervaring resulteert.

Naast het blokkeren van advertenties biedt iCloud+ uitgebreide privacybeschermingsfuncties waarmee je de volledige controle over welke informatie er wordt gedeeld en met wie deze informatie wordt gedeeld hebt. Door jouw persoonlijke gegevens veilig op te slaan en tegen ongewenste blootstelling aan derden te beschermen, kun jij zonder angst voor misbruik van jouw gegevens voor advertentiedoeleinden of trackingmechanismen met vertrouwen online surfen.

Daarnaast kun jij jouw online activiteiten met iCloud+ anoniem maken, zodat je digitale voetafdruk beperkt blijft en adverteerders of andere derde partijen je online gedrag niet voortdurend volgen. Dit leidt tot een persoonlijkere online ervaring, waarbij de focus op relevante content en services die bij jouw interesses en behoeften passen ligt, in plaats van algemene advertenties die geen meerwaarde bieden.

Gebruikersbeheer en Toegangscontrole

Met iCloud+ krijg je niet alleen de mogelijkheid om gebruikers te bewerken en om de toegang vanaf jouw iOS-apparaat aan te passen, maar ook om jouw digitale gegevens op een veilige en efficiënte manier te beheren. Door de functies van iCloud+ te gebruiken kun je niet alleen bepalen wie er toegang tot welke bestanden en informatie heeft, maar ook specifieke rechten instellen om de veiligheid van jouw gegevens te waarborgen.

Dankzij de flexibiliteit die iCloud+ biedt, kun jij op maat gemaakte toegangsrechten toewijzen, zodat je de volledige controle hebt over wie wat kan zien en bewerken. Of je nu samen met collega’s aan belangrijke projecten werkt of simpelweg familiefoto’s met dierbaren wilt delen, met iCloud+ kun je gebruikers eenvoudig beheren en specifieke toegangsrechten op basis van jouw specifieke behoeften en wensen instellen.

Door iCloud+ te gebruiken kun je dus niet alleen van de voordelen van cloudopslag en -synchronisatie genieten, maar ook van geavanceerde beheermogelijkheden die jou helpen om jouw digitale leven moeiteloos te organiseren en te beschermen profiteren. Met iCloud+ hoef jij je geen zorgen over ongeautoriseerde toegang tot jouw gegevens te maken , omdat je zelf de controle hebt over wie er toegang tot je bestanden heeft. Kortom, iCloud+ is de ideale oplossing voor iedereen die naar een veilige en betrouwbare manier om hun digitale informatie te beheren en delen zoekt.

Voordelen van iCloud+ lidmaatschap

Extra opslagruimte

Met een iCloud+ abonnement krijg je de toegang tot een uitgebreid scala aan voordelen die je digitale leven naar een hoger niveau tillen. Naast de extra opslagruimte die je ontvangt om al jouw kostbare foto’s, video’s en bestanden moeiteloos veilig in de cloud te bewaren, biedt iCloud+ nog veel meer handige functies die je dagelijkse digitale activiteiten vereenvoudigen.

De mogelijkheid om documenten en bestanden op een eenvoudige en efficiënte manier met anderen te delen is een van de meest gewaardeerde voordelen van iCloud+. Of je nu met een gezamenlijk project bezig bent of simpelweg vakantieherinneringen met vrienden en familie wilt delen, met iCloud+ kun je bestanden, ongeacht waar jij je bevindt naadloos delen en samenwerken.

Bovendien kun je de extra opslagruimte van iCloud+ gebruiken om van al je apparaten back-ups in iCloud te maken, waardoor jij al jouw belangrijke gegevens veilig op kunt slaan. Zelfs als er iets met jouw apparaat gebeurt, kun je gerust zijn dat al je waardevolle informatie en herinneringen dankzij de regelmatige back-ups die iCloud+ van je gegevens maakt beschermd blijven.

Door voor een iCloud+ abonnement te kiezen krijg je niet alleen voldoende opslagruimte, maar ook een reeks handige functies die het beheren en het delen van je digitale content aanzienlijk vereenvoudigen. Het is de ideale oplossing voor iedereen die in hun digitale leven waarde aan gemak en efficiëntie hecht.

Naadloze Synchronisatie

Wanneer jij een abonnement voor iCloud+ hebt afgesloten kun jij je apparaten naadloos synchroniseren, wat betekent dat al jouw gegevens automatisch op al je Apple-apparaten worden bijgewerkt. Of je nu een nieuwe foto met je iPhone maakt of op je Mac een notitie toevoegt, alles wordt in real-time gesynchroniseerd.

Met deze functie heb jij, waar je ook bent altijd de toegang tot de meest recente versie van al je bestanden. Of je nu onderweg of thuis aan het werk bent, met iCloud+ hoef je nooit meer naar de juiste versie van een document te zoeken.

Met de naadloze synchronisatie tussen al je apparaten wordt multitasken en efficiënt werken een fluitje van een cent. Alle benodigde informatie is, ongeacht het apparaat dat je op dat moment gebruikt direct beschikbaar.

iCloud abonnement en bestanden via iCloud synchroniseren

Nieuwe privacy opties

Met de recente release van iOS 15 heeft iCloud+ een reeks nieuwe privacy opties geïntroduceerd die de veiligheid van jouw online activiteiten waarborgen. Een van deze baanbrekende functies is de mogelijkheid om je IP-adres te verbergen tijdens het surfen, waardoor je beschermd blijft tegen nieuwsgierige blikken en je online anonimiteit behouden blijft.

Een andere essentiële privacy functie van iCloud+ is de mogelijkheid om al jouw internetverkeer te versleutelen. Dit betekent dat al jouw online communicatie, of het nu gaat om het versturen van e-mails of het browsen op websites, volledig veilig en privé blijft. Met deze geavanceerde versleutelingstechnologie kun je met een gerust hart gebruikmaken van het internet, wetende dat jouw gegevens beschermd zijn tegen potentiële bedreigingen.

Bovendien biedt iCloud+ een verbeterde trackingpreventie die ervoor zorgt dat adverteerders niet in staat zijn om jouw online gedrag te volgen. Hierdoor blijft jouw browse-ervaring persoonlijk en vrij van ongewenste advertenties die gebaseerd zijn op jouw online activiteiten. Door deze trackingpreventiefunctie kun je genieten van een meer ongestoorde en gepersonaliseerde online ervaring zonder inbreuk op jouw privacy.

Kortom, met iCloud+ krijg jij voor al jouw online activiteiten geavanceerde privacybescherming en beveiliging. Deze nieuwe functies zorgen ervoor dat je met vertrouwen en gemoedsrust kunt genieten van wat het internet te bieden heeft.

iCloud+ en privacy versterken

Extra beveiligingsopties

Door diverse extra beveiligingsopties te gebruiken kun jij je privacy met iCloud+ op een geavanceerde manier versterken. Een van de meest krachtige functies is Verberg mijn e-mail, waarmee je bij het registreren voor online diensten of platforms gemakkelijk anonieme e-mailadressen kunt genereren en gebruiken. Op deze manier hoeft jouw echte e-mailadres niet aan mogelijke privacyrisico’s zoals spam of phishing pogingen bloot te worden gesteld.

Daarnaast biedt iCloud+ de functionaliteit van Privé Relay, een innovatieve technologie waarmee jouw internetverkeer wordt, versleutelt en via meerdere servers over de hele wereld wordt gestuurd, waardoor jouw online activiteiten volledig anoniem blijven. Dit beschermt niet alleen jouw persoonlijke gegevens tegen ongewenste toegang, maar zorgt er ook voor dat jij zonder dat jouw locatie of identiteit wordt blootgesteld veilig kunt browsen en communiceren.

Door de aangeboden aangepaste privacy-instellingen van iCloud+ heb jij de volledige controle over welke informatie er met apps, services en derde partijen wordt gedeeld. Hierdoor kun je specifiek aangeven welke gegevens voor welke toepassingen toegankelijk zijn, waardoor je gevoelige informatie af kunt schermen en jouw privacy op maat kunt beschermen.

Met iCloud+ kun jij jouw persoonlijke gegevens gemakkelijk op één centrale locatie bewerken en beheren, waardoor je de controle houdt over welke informatie er met verschillende platforms en diensten wordt gedeeld. Deze proactieve aanpak zorgt ervoor dat je privacy gewaarborgd blijft, terwijl je toch naadloos met diverse digitale diensten kunt blijven interacteren.

Je gegevens veilig opslaan

Om al jouw gegevens veilig te bewaren, is het belangrijk dat je de juiste hoeveelheid iCloud-opslag hebt. Door voor een passend abonnement te kiezen, kunnen al jouw foto’s, video’s, documenten en andere bestanden veilig in de cloud worden opgeslagen.

Met iCloud+ heb je de toegang tot voldoende opslagruimte om aan je behoeften te voldoen. Of het nu om het bewaren van belangrijke werkdocumenten of het delen van foto’s met vrienden en familie gaat, met de uitgebreide opslagmogelijkheden van iCloud+ hoef jij nooit meer bang voor ruimtegebrek te zijn.

Door regelmatig een back-up van jouw gegevens naar iCloud+ te maken, blijft alle waardevolle informatie zelfs in het geval van verlies of diefstal van je apparaat veilig en toegankelijk via de cloud.

Je foto’s en bestanden privé houden

Met iCloud kun jij je foto’s en bestanden eenvoudig privé houden door ze voor anderen af te schermen. Door middel van End-to-End Encryptie worden al je geüploade bestanden versleuteld, waardoor alleen jij de toegang tot de inhoud hebt.

Door functies zoals Private Sharing te gebruiken kun jij selectief bepalen met wie specifieke foto’s of bestanden worden gedeeld. Op deze manier behoudt je de volledige controle over wie er toegang tot welke informatie heeft en minimaliseren je het risico op ongewilde verspreiding van persoonlijke content.

Stapsgewijze upgrade naar iCloud+

Controleer je huidige iCloud-opslaggebruik

Bekijk hoeveel iCloud-opslag je momenteel gebruikt en bepaal of je meer ruimte nodig hebt voor al je foto’s, video’s en documenten. Ga naar de instellingen van je apparaat en tik op je naam bovenaan. Kies vervolgens ‘iCloud’ en ‘Beheer opslag’. Hier zie je een overzicht van je huidige gebruik en welke apps de meeste ruimte in beslag nemen.

icloud abonnement en de benodigde opslag bekijken

Kies het juiste iCloud+ abonnement voor jouw behoeften

Selecteer de juiste optie die bij jouw behoeften past en dat je voldoende ruimte hebt om al je gegevens veilig op te slaan. Met iCloud+ krijg je niet alleen meer opslagruimte, maar ook extra functies zoals iCloud beveiliging, HomeKit Secure Video-opnames, en aangepaste e-maildomeinen.

Ontdek de voordelen van iCloud+

Met het iCloud+ abonnement krijg je de toegang tot een scala aan op maat gemaakte opties die verder gaan dan alleen opslagruimte. Naast de standaard iCloud-functies biedt iCloud+ extra beveiligingsfuncties waardoor al jouw gegevens veilig en beschermd blijven. De end-to-end versleuteling die op al je back-ups wordt toegepast is een van de opvallendste voordelen. Dit betekent dat alleen jij de toegang tot je foto’s, video’s en bestanden hebt, waardoor je privacy volledig gewaarborgd blijft.

De ondersteuning van privéverbindingen is een andere waardevolle functie van iCloud+. Dit betekent dat je, ongeacht waar je bent van een veilige internetervaring kunt genieten. Of je nu onderweg bent, in een café werkt of thuis ontspant, met iCloud+ ben je beschermd tegen potentiële online bedreigingen en kun je gerust zijn dat je persoonlijke gegevens veilig blijven.

Door voor iCloud+ te kiezen investeer je niet alleen in extra opslagruimte, maar ook in gemoedsrust en online veiligheid. Met de combinatie van geavanceerde beveiligingsfuncties en handige privacytools is iCloud+ een uitstekende keuze voor iedereen die waarde aan de bescherming van hun digitale leven hecht. Kortom, met iCloud+ ben je van een veilige en betrouwbare opslagoplossing die aan de hoogste normen van gegevensbescherming voldoet verzekerd.

Nieuwe mogelijkheden met iOS 15

Met de recente lancering van iOS 15 zijn er opwindende nieuwe functies aan iCloud toegevoegd, waardoor je digitale ervaring nog verder wordt verbeterd. De Legacy Contact-functie waarmee je een vertrouwde persoon die in geval van nood de toegang tot jouw account kan krijgen aan kunt wijzen is een van de opvallendste toevoegingen. Dit biedt gemoedsrust en zekerheid voor het geval er zich onverwachte situaties voordoen.

Daarnaast is de integratie van iCloud sinds de lancering van iOS 15 met Apple’s andere diensten, zoals Apple Music en Apple TV+ verbeterd, waardoor je naadloos tussen verschillende platforms en apparaten kunt schakelen. Dit zorgt binnen het ecosysteem van Apple voor een geoptimaliseerde en geïntegreerde entertainmentervaring .

Een andere belangrijke toevoeging is de mogelijkheid om in iCloud back-ups van je gezondheidsgegevens en medische documenten te maken, waardoor je belangrijke informatie, zelfs in noodsituaties veilig en toegankelijk blijft. Dit draagt bij aan een holistischere benadering van gezondheidsbeheer en biedt je een extra laag van gemak en gemoedsrust.

Met de introductie van iOS 15 worden uitgebreide privacyrapporten geïntroduceerd. Deze rapporten bieden transparantie over hoe apps jouw persoonlijke gegevens behandelen. Door deze rapporten te raadplegen, krijg je een beter inzicht in welke informatie er wordt gedeeld en welke apps toegang tot jouw gegevens hebben. Hierdoor kun je bewuster handelen en de controle over je privacy houden.

Ondersteuning en beveiliging na de upgrade

Door naar iCloud+ te upgraden kun je van een uitgebreidere ondersteuning en verbeterde beveiligingsfuncties profiteren. De mogelijkheid om realtime meldingen over verdachte activiteiten in jouw account te ontvangen is een van de voordelen van iCloud+. Hierdoor kun je direct actie ondernemen en mogelijke inbreuken op je privacy voorkomen. Daarnaast kun je tweestapsverificatie met iCloud+ instellen, waardoor je een extra laag bescherming aan je account toe kunt voegen. Door deze extra beveiligingsmaatregelen ben jij volledig in controle over wie er toegang tot jouw gegevens heeft en hoe deze kunnen worden gebruikt.

In een tijd waarin cybercriminaliteit steeds geavanceerder wordt is het van cruciaal belang dat je in realtime meldingen over verdachte activiteiten kunt ontvangen. Met iCloud+ blijf je van iedere potentiële bedreiging op de hoogte, zodat je proactief kunt handelen en je iCloud account tegen ongeautoriseerde toegang kunt beschermen. Deze functie biedt gemoedsrust en geeft je de zekerheid dat jouw gegevens, zelfs in een constant veranderend digitale landschap veilig zijn.

Daarnaast is tweestapsverificatie een essentiële stap om de beveiliging van je account te versterken. Door een extra verificatiestap, zoals het ontvangen van een sms-code of het gebruik van biometrische gegevens toe te voegen, wordt het voor kwaadwillende aanzienlijk moeilijker om de toegang tot jouw gegevens te krijgen. Dit betekent dat zelfs als je wachtwoord wordt onderschept, anderen nog steeds niet op jouw account in kunnen loggen. 

iCloud+ opslagcapaciteit uitbreiden

Bepaal je behoeften

Als jij jouw iCloud+ opslagcapaciteit wilt vergroten, is het van essentieel belang dat je eerst bepaald hoeveel ruimte je daadwerkelijk nodig hebt. Analyseer je gebruikspatronen en overweeg welke bestanden je in de cloud wilt bewaren. Foto’s, video’s en documenten nemen allemaal verschillende hoeveelheden ruimte in beslag. Door een grondige evaluatie te maken, kun jij voorkomen dat je onnodig veel betaalt voor opslag wat je niet gebruikt.

icloud abonnement en gegevens in de Cloud bewaren

Om bij deze beslissing te helpen, biedt iCloud abonnementen met verschillende groottes, variërend van 50GB tot 2TB aan. Kies verstandig op basis van jouw specifieke behoeften. Als je voornamelijk foto’s en video’s op wilt slaan, kan een groter abonnement noodzakelijk zijn. Aan de andere kant, als je vooral documenten en afbeeldingen met lagere resolutie bewaart, zou een kleiner abonnement voldoende kunnen zijn.

Een handige tip is om regelmatig te controleren hoeveel ruimte je momenteel in iCloud gebruikt. Op deze manier kun je beter inschatten of het tijd is om je iCloud opslagcapaciteit te vergroten of dat je nog steeds binnen de limieten van je huidige abonnement valt.

Wil jij al jouw belangrijke bestanden in iCloud kunnen bewaren?

iCloud abonnement

Door een iCloud abonnement af te sluiten kun jij alle mogelijkheden van iCloud+ gebruiken en jouw opslagruimte uitbreiden

 • Dat is: jouw bestanden zijn tegen ongeautoriseerde toegang beveiligd
 • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Een e-mail adres voor accounts aan kunnen maken en deze mails naar je hoofdaccount door laten sturen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Het juiste abonnement kiezen

Zodra je weet hoeveel iCloud opslagruimte je nodig hebt, is het tijd om het juiste abonnement dat bij jouw behoeften past te kiezen. Overweeg de opties die beschikbaar zijn zorgvuldig en kies voor de opslagruimte die het beste bij jouw gebruikspatronen en budget aansluit.

Met iCloud abonnementen beginnend bij 50GB tot 2TB, is er voor ieder wat wils. Voor lichte gebruikers die alleen basisbestanden willen bewaren, kan een kleiner plan volstaan. Aan de andere kant hebben zwaardere gebruikers mogelijk meer baat bij een groter abonnement om al hun gegevens veilig te stellen.

Via de instellingen van jouw apparaat kun je via het internet eenvoudig naar een groter iCloud-abonnement upgraden. Zodra je naar een ruimer plan bent overgestapt, kun je direct van extra ruimte voor al jouw bestanden profiteren.

iCloud-functies gebruiken

Nadat jij jouw iCloud+ opslagcapaciteit hebt uitgebreid, is het tijd om ten volle van alle functies die iCloud te bieden heeft te profiteren. Gebruik de cloud niet alleen voor opslag, maar ook voor het delen en het bewerken van bestanden tussen apparaten.

Met functies zoals Bestanden delen kun jij documenten gemakkelijk naar vrienden of collega’s verzenden, terwijl Foto’s al jouw afbeeldingen automatisch over al jouw Apple-apparaten synchroniseert. Door deze mogelijkheden ten volle te benutten kun jij jouw uitgebreide iCloud-opslagruimte optimaal gebruiken.

Verder heeft iCloud recent nieuwe beveiligingsfuncties, zoals afscherming en aangepaste ondersteuning toegevoegd. Deze functies dragen bij aan een nog veiligere ervaring bij het opslaan en het delen van gevoelige informatie via de cloud.

iCloud+ met je familie gebruiken

iCloud+ met je gezin delen

Je kunt jouw iCloud+ abonnement eenvoudig met jouw gezin delen, zodat iedereen van gedeelde opslagruimte en extra functies kan profiteren. Door je iCloud+ te delen, krijgt ieder gezinslid een toegewezen hoeveelheid opslagruimte, waardoor jij je bestanden en gegevens binnen de familie gestroomlijnd kunt beheren.

Het delen van iCloud+ met je gezin is vooral handig als je meerdere Apple-apparaten gebruikt en de behoefte aan een gecentraliseerde opslagoplossing hebt. Met de mogelijkheid om foto’s, video’s, documenten en meer te delen, blijven alle gezinsleden up-to-date en georganiseerd.

Via de instellingen op je Apple-apparaat kun jij je iCloud+ abonnement gemakkelijk met je gezin delen. Door enkele eenvoudige stappen, zoals het uitnodigen van gezinsleden en het accepteren van de uitnodiging te volgen, kunnen zowel jij als je gezin snel van de gedeelde opslagruimte profiteren.

Aanpassingen voor jouw familie

Binnen iCloud+ zijn er verschillende opties beschikbaar om het abonnement aan de behoeften van jou en je familie aan te passen. Een belangrijke functie is het vermogen om bepaalde gegevens af te schermen, zodat binnen het gedeelde abonnement niet alle informatie voor iedereen toegankelijk is.

Door specifieke instellingen, zoals het beperken van de toegang tot bepaalde bestanden of mappen toe te passen, kun jij als hoofdgebruiker de controle houden over wat er binnen de gedeelde iCloud+ ruimte wordt gedeeld. Dit biedt een extra laag privacybescherming voor jou en je gezinsleden.

Daarnaast kun je binnen iCloud+ ook andere aanpassingen maken. Zo kun je de notificatie-instellingen personaliseren of herinneringen voor gezamenlijke taken of evenementen instellen. Deze functionaliteiten dragen bij aan een naadloze samenwerking en communicatie binnen jouw familiegroep.

Nieuwe opties in iOS 15

Met de lancering van iOS 15 heeft iCloud+ nieuwe opties voor het delen van diensten met vrienden en familie geïntroduceerd. Naast de standaard functies zoals gedeelde opslagruimte zijn er nu mogelijkheden om bijvoorbeeld Apple Music abonnementen te delen of om met anderen samen aan Notities of Herinneringen te werken.

iCloud abonnement en de nieuwste iOS versie

Deze toevoegingen maken iCloud+ nog waardevoller voor families die hun digitale ervaring graag willen centraliseren en optimaliseren. Door deze nieuwe opties te gebruiken kunnen zowel jij als jouw gezinsleden nog efficiënter samenwerken en van gedeelde content en diensten genieten.

Ondersteuning bij het beheren van je account

Als jij hulp nodig hebt bij het beheren van jouw iCloud+ account of bij het wijzigen van de naam van jouw gezinsgroep, staat Apple’s klantenservice altijd klaar om ondersteuning te bieden. Of het nu om technische problemen, vragen over facturering of algemene assistentie gaat, zij helpen je graag verder.

Met duidelijke richtlijnen en gebruiksvriendelijke interfaces maakt Apple het voor gebruikers gemakkelijk om hun accountinstellingen naar wens aan te passen. Of je nu behoefte aan meer opslagruimte hebt, of simpelweg bij het configureren van jouw gedeelde abonnement wat begeleiding nodig heeft, Apple’s klantenservice staat paraat om je te assisteren.

Apple One bundel en iCloud+

Opties en mogelijkheden

Met het Apple One-bundel abonnement krijg je niet alleen de toegang tot iCloud+, maar ook tot een scala aan andere handige diensten en voordelen die het gebruik van jouw Apple-apparaten nog aangenamer maken. Naast de ruime hoeveelheid iCloud-opslag die je, zoals eerder vermeld ontvangt, profiteer je ook van Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en Apple News+. Dit betekent dat jij niet alleen jouw bestanden veilig in de cloud kunt bewaren, maar op al jouw apparaten ook onbeperkt van muziek, films, games en nieuwsartikelen kunt genieten.

Met iCloud+ kun je niet alleen foto’s, video’s en documenten opslaan en tussen al jouw Apple-apparaten synchroniseren, maar ook van extra functies zoals iCloud Private Relay voor een veiligere internetervaring en Hide My Email om jouw e-mailadres tegen spam en phishing te beschermen profiteren. Bovendien maakt iCloud back-up het eenvoudig om al jouw gegevens veilig te bewaren en in geval van verlies of diefstal van een apparaat te herstellen.

Het bundel abonnement van Apple One is een complete oplossing voor al je digitale behoeften, variërend van bestandsopslag en entertainment tot privacybescherming en gegevensback-up. Met slechts één abonnement krijg je de toegang tot diverse diensten die perfect samenwerken om je digitale leven te vereenvoudigen en te verrijken. Kortom, met Apple One kun jij het gebruik van al je Apple-apparaten optimaliseren en altijd up-to-date blijven met de nieuwste innovaties en ontwikkelingen.

Nieuwe Functies in iCloud+

Met de recente lancering van iOS 15 heeft Apple een aantal opwindende nieuwe functies aan iCloud toegevoegd, waardoor het abonnement voor gebruikers nog waardevoller wordt. Een van de opvallendste toevoegingen is iCloud+, een premium dienst die extra privacyfuncties biedt om je online veiligheid te versterken. Met iCloud+ heb je de toegang tot innovatieve tools zoals iCloud Private Relay en Hide My Email.

iCloud Private Relay is een geavanceerde functie die je internetverkeer versleutelt en anonimiseert, waardoor je online activiteiten tegen nieuwsgierige blikken en potentiële datalekken worden beschermd. Dit zorgt tijdens het browsen op verschillende websites en platforms voor een extra laag beveiliging en vertrouwelijkheid.

Daarnaast biedt Hide My Email binnen iCloud+ een handige oplossing om je persoonlijke e-mailadres tegen spam en ongewenste berichten te beschermen. Met deze functie kun je tijdelijke, unieke e-mailadressen genereren die mail naar je echte inbox doorsturen, waardoor jij jouw privacy behoudt en de controle over wie er toegang tot jouw contactgegevens kunt behouden.

Kortom, met de toevoeging van iCloud+ aan het iCloud abonnement, ben je niet alleen van een veilige opslag van je bestanden en gegevens in iCloud verzekerd, maar kun je ook van geavanceerde privacybeschermingstools die ervoor zorgen dat jouw online ervaring veilig en vertrouwelijk blijft profiteren.

Voordelen van iCloud+

Met het iCloud+ abonnement krijg je niet alleen extra opslagruimte, maar ook een scala aan andere voordelen die je digitale ervaring aanzienlijk kunnen verbeteren. De advertentie-ondersteuning die bij het abonnement is inbegrepen is een van de meest waardevolle toevoegingen. Dankzij deze functie hoef jij wanneer je van de diensten van iCloud+ geniet geen last van storende advertenties te hebben. Hierdoor kun je ongestoord werken en zonder afleidingen die je workflow kunnen verstoren van een naadloze gebruikservaring genieten .

iCloud abonnement en de voordelen van iCloud

Daarnaast kun je met iCloud+ aangepaste e-maildomeinen gebruiken, wat voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik een enorme meerwaarde kan bieden. Door een aangepast domein, zoals jouwnaam@jouwbedrijf.com te gebruiken, geef je niet alleen een professionele uitstraling aan je e-mailcommunicatie, maar straal je ook geloofwaardigheid en betrouwbaarheid naar de ontvangers van je e-mails uit. Dit kan vooral nuttig zijn voor ondernemers en bedrijven die naar een consistente branding en in al hun online interacties naar een professionele uitstraling streven.

Door op maat gemaakte e-maildomeinen aan je digitale communicatiestrategie toe te voegen kan jij je online aanwezigheid versterken en je merkidentiteit verbeteren. Met de functionaliteit binnen het iCloud+ abonnement kun je niet alleen van extra opslagruimte profiteren, maar ook geavanceerde tools gebruiken om je professionele online imago te versterken.

Voor iCloud+ aanmelden

Extra opslagruimte en premium functies

Om de toegang tot extra opslagruimte en premium functies te krijgen moet jij je voor iCloud+ aanmelden. Met iCloud+ kun je niet alleen meer foto’s, video’s en bestanden opslaan, maar ook van geavanceerde mogelijkheden zoals aangepaste e-mailadressen en advertentie afscherming profiteren.

iCloud+ biedt, afhankelijk van hoeveel opslagruimte je nodig hebt, verschillende abonnementsopties. Kies het juiste abonnement dat bij jouw behoeften past en zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt om al je belangrijke gegevens veilig te bewaren en te synchroniseren.

Met iCloud kun je al jouw foto’s, video’s en bestanden veilig bewaren en eenvoudig tussen al je Apple-apparaten synchroniseren. Hierdoor kun jij waar je ook bent altijd de toegang tot je meest waardevolle herinneringen en belangrijke documenten hebben.

Geavanceerde functies van iCloud+

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden die iCloud+ voor een verbeterde gebruikerservaring en verhoogde privacybescherming biedt. Naast het afschermen van je naam en adresgegevens, kun je foto’s met iCloud+ rechtstreeks in de cloud bewerken, waardoor jij zonder dat je extra apps hoeft te installeren moeiteloos aanpassingen kunt maken . Deze functionaliteit maakt het niet alleen handig, maar ook efficiënter om je afbeeldingen te beheren en te personaliseren.

De mogelijkheid om aangepaste e-mailadressen aan te maken die automatisch naar je hoofdaccount worden doorgestuurd is een andere handige functie van iCloud+. Hiermee kun je verschillende e-mailadressen voor diverse doeleinden gebruiken, terwijl alle berichten netjes op één centrale locatie worden ontvangen en beheerd. Hierdoor behoud je overzicht en kun je gemakkelijk onderscheid tussen verschillende communicatiestromen maken.

Met iCloud+ profiteer je niet alleen van extra opslagruimte, maar ook van geavanceerde functies die het beheren en het delen van gegevens vereenvoudigen. Door de diverse mogelijkheden die iCloud+ te bieden heeft optimaal te gebruiken, kun jij jouw digitale ervaring op een veilige en efficiënte manier optimaliseren. Met deze uitgebreide set aan tools heb je alles wat je nodig hebt om jouw digitale leven moeiteloos te organiseren en te beveiligen.

Voordelen van iCloud+

 • Extra opslagruimte voor al je foto’s, video’s en bestanden
 • Premium functies zoals aangepaste e-mailadressen en advertentie-afscherming
 • Ondersteuning voor het bewerken van foto’s in de cloud

Afsluitende gedachten

Je hebt nu een diepgaand inzicht in de abonnementen, prijzen, voordelen en privacyaspecten van iCloud+ gekregen. Met een stapsgewijze upgrade kun je eenvoudig van de uitgebreide opslagcapaciteit en functionaliteiten, zoals het delen met familie profiteren. Vergeet niet om de voordelen van de Apple One bundel voor een alles-in-één ervaring te overwegen.

iCloud abonnement

Blijf je digitale leven met iCloud+ organiseren en beveiligen. Kies verstandig en geniet van de naadloze integratie met jouw Apple-apparaten. Maak vandaag nog de overstap en ervaar zelf alle voordelen die iCloud+ te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn iCloud+ opslagcapaciteit uitbreiden?

Om je iCloud+ opslagcapaciteit uit te breiden moet je de Instellingen op je apparaat openen en vervolgens naar > [Jouw naam] > iCloud > Beheer opslag. Kies vervolgens voor ‘Wijzig opslagabonnement’ en kies het gewenste abonnement.

Wat zijn de voordelen van een iCloud+ lidmaatschap?

Met een iCloud+ lidmaatschap krijg je extra opslagruimte voor foto’s, video’s en bestanden, evenals geavanceerde privacyfuncties zoals versterkte versleuteling en Secure Video.

Kan ik iCloud+ met mijn gezin delen?

Ja, door Family Sharing in te stellen kun je iCloud+ met je gezin delen. Hiermee kunnen gezinsleden van de extra opslagruimte en functies van iCloud+ profiteren.

Wat is het verschil tussen de Apple One bundel en iCloud+?

De Apple One bundel omvat meerdere Apple diensten, waaronder iCloud+. Het biedt naast de voordelen van iCloud+ een voordelig pakket met extra diensten zoals Apple Music, Apple TV+, en Apple Arcade.

Hoe kan ik mij voor iCloud+ aanmelden?

Door naar Instellingen > [Jouw naam] > Abonnementen te gaan, kun jij je voor iCloud+ aanmelden. Om je voor iCloud+ aan te melden moet je voor iCloud kiezen en het gewenste abonnement selecteren. 

Wil jij al jouw belangrijke bestanden in iCloud kunnen bewaren?

iCloud abonnement

Door een iCloud abonnement af te sluiten kun jij alle mogelijkheden van iCloud+ gebruiken en jouw opslagruimte uitbreiden

 • Dat is: jouw bestanden zijn tegen ongeautoriseerde toegang beveiligd
 • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Een e-mail adres voor accounts aan kunnen maken en deze mails naar je hoofdaccount door laten sturen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg