iCloud bestanden beheren en gebruiken: Complete gids

Wil jij een einde aan de chaos van verspreide bestanden en documenten met online opslagruimte en beheer maken? Met iCloud bestanden, een online opslagdienst, kun jij al je informatie veilig op één plek bewaren. Of het nu om werkdocumenten, foto’s of belangrijke notities gaat, iCloud houdt alles netjes georganiseerd en op al je apparaten toegankelijk. Met  iCloud-bestanden heb je alles direct bij de hand, waardoor je nooit meer kostbare tijd aan het zoeken naar die belangrijke bestanden hoeft te verspillen. 

Stap vandaag nog in de wereld van geordende digitalisering en ontdek hoe jij je digitale leven met iCloud bestanden eenvoudig kunt stroomlijnen.

iCloud Drive: Wat is het en hoe werkt het

Veilige Cloudopslag

Met iCloud bestanden kun jij al je belangrijke documenten, foto’s en video’s veilig in iCloud Drive opslaan. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je belangrijke gegevens verliest wanneer jij je apparaat verliest of als het defect raakt. Alles wordt automatisch gesynchroniseerd en op zowel iCloud als al je Apple-apparaten bijgewerkt.

iCloud bestanden en bestanden in iCloud Drive bewaren

Met behulp van iCloud Drive blijven al je bestanden vanaf ieder apparaat dat met het internet verbonden is toegankelijk. Dit betekent dat als jij een document op je MacBook opslaat, je via je iPhone of iPad ditzelfde bestand later gemakkelijk kunt openen en bewerken. Op deze manier heb jij de meest recente versie van al je bestanden altijd binnen handbereik.

Wil jij jouw belangrijke bestanden veilig in de Cloud bewaren?

iCloud bestanden en bestanden in iCloud Drive bewaren

Door bestanden in iCloud Drive te bewaren kun jij je bestanden vanaf ieder Apple apparaat dat met het internet verbonden is gemakkelijk bewaren en beheren

 • Dat is overal toegang tot jouw bestanden
 • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Bestanden kunnen over verschillende apparaten worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

De integratie met Apple diensten

De naadloze integratie met andere Apple-diensten en apps zoals Pages, Numbers en Keynote is een groot voordeel van iCloud Drive. Stel dat je in Keynote op je iPad een presentatie maakt; dankzij iCloud Drive wordt deze op al je andere apparaten waarop Keynote is geïnstalleerd automatisch bijgewerkt.

 • Voordelen:
  • Bestanden en gegevens worden automatisch tussen alle Apple-apparaten gesynchroniseerd.
  • Vanaf ieder apparaat dat met het internet verbonden is heb je de toegang tot je bestanden.
  • Een naadloze integratie met diverse Apple diensten en apps.
 • Nadelen:
  • Beperkte gratis opslagruimte (5GB).

iCloud Drive op je apparaten instellen

Bestanden en gegevens met iCloud synchroniseren

Om het maximale uit iCloud bestanden te halen en alles naadloos tussen je Apple-apparaten te synchroniseren, is het van cruciaal belang dat iCloud Drive correct is geconfigureerd. Dit betekent niet alleen dat je de iCloud Drive-functie op al je apparaten in moet schakelen, maar ook dat je op al deze apparaten met hetzelfde Apple ID in moet loggen. Op deze manier creëer je een geïntegreerd ecosysteem waarin al je bestanden moeiteloos kunnen worden gedeeld en kunnen worden bijgewerkt.

Stel je voor dat jij een prachtige foto met je iPhone maakt en deze meteen met je iPad of Mac wilt delen. Door iCloud Drive correct in te stellen, wordt de foto die je vanaf je iPhone naar iCloud Drive uploadt automatisch met al je andere gekoppelde apparaten gesynchroniseerd. Hierdoor heb jij binnen enkele seconden op al je apparaten de toegang tot dezelfde foto, waardoor jij je creaties, waar je ook bent direct kunt bekijken, bewerken of delen.

Met iCloud-synchronisatie hoef je bestanden niet actief tussen je apparaten over te zetten. Zodra de instellingen correct zijn geconfigureerd, worden wijzigingen automatisch bijgewerkt. Stel je voor: je bewerkt een belangrijk document op je iPad en alle aanpassingen worden direct met al je andere iCloud verbonden apparaten gesynchroniseerd. Alles gebeurt als bij toverslag op de achtergrond.

iCloud voor online opslagruimte gebruiken

Met iCloud kan je voor al je belangrijke bestanden en documenten van handige online opslag genieten. Of het nu om foto’s, video’s, presentaties of spreadsheets gaat – door ze naar iCloud te uploaden, heb jij overal op de hele wereld waar jij met je apparaat met het internet verbonden bent, altijd de toegang tot deze bestanden. Het biedt niet alleen gemak, maar ook gemoedsrust omdat je gegevens in de cloud veilig en beveiligd zijn.

De naadloze integratie met al je Apple-apparaten is een van de voordelen van iCloud als online opslagdienst. Hierdoor hoef je geen externe harde schijven of USB-sticks mee te nemen. Alles wat voor jou belangrijk is, wordt veilig in de cloud opgeslagen.

Bestanden aan iCloud Drive toevoegen

Via een iCloud apparaat

Om bestanden via de iCloud-app op je apparaat aan iCloud Drive toe te voegen, open je de app en selecteer je het bestand dat je wilt uploaden. Druk vervolgens op de ‘Delen’-knop en kies ‘Opslaan in iCloud Drive’. Zo simpel is het! Dit werkt zowel voor foto’s als documenten.

Als voorbeeld, stel dat jij op je iPhone een belangrijk document dat je wilt bewaren hebt staan. Door dit bestand naar iCloud Drive te verplaatsen, heb je vanaf al je Apple-apparaten de toegang tot je bestanden.

Met behulp van Windows-app

Om bestanden via de iCloud for Windows-app aan iCloud Drive toe te voegen, dien je eerst de software op je pc te installeren. Vervolgens sleep je het gewenste bestand simpelweg naar de map die met je iCloud-account is gesynchroniseerd.

Een concreet voorbeeld hiervan is wanneer je afbeeldingen of video’s op je Windows-computer hebt die je op al je Apple-apparaten wilt kunnen bekijken. Door ze naar de juiste map te slepen, worden ze automatisch naar je gedeelde iCloud drive geüpload.

iCloud bestanden en de windows app

Bestanden en gegevens tussen apparaten synchroniseren

Met iCloud Drive kun je bestanden gemakkelijk tussen al je apparaten waarop je met hetzelfde Apple ID bent ingelogd synchroniseren. Als jij bijvoorbeeld een nieuw document op je iPad maakt en dit direct op je MacBook Pro beschikbaar wilt hebben, hoef jij alleen maar te wachten totdat de synchronisatie compleet is.

Stel dat iemand anders binnen dezelfde familie ook toegang tot bepaalde foto’s of video’s die jullie delen moet hebben; door deze in een gedeelde map in iCloud Drive te plaatsen kunnen beide partijen er altijd bij.

Bestanden in iCloud Drive bekijken en openen

De toegang tot al je bestanden

Met iCloud Drive heb je op ieder apparaat de toegang tot al je bestanden. Of het nu om documenten, foto’s of video’s gaat, waar je ook bent, alles is altijd beschikbaar. Stel dat je een belangrijk document nodig hebt, terwijl je onderweg bent; met iCloud Drive kun je dit gemakkelijk vanaf zowel je iPhone als laptop openen.

Via iCloud Drive kun je eenvoudig door al je mappen en bestanden bladeren. Door simpelweg op iCloud.com in te loggen of de iCloud app te gebruiken, krijg jij direct toegang tot alle informatie die voor jou belangrijk is.

Synchronisatie tussen apparaten

De mogelijkheid om bestanden tussen al je apparaten te synchroniseren is een handige functie van iCloud. Stel dat jij met je iPhone een foto maakt; dankzij iCloud-synchronisatie wordt deze op je iPad en Macbook automatisch beschikbaar gesteld.

 • Voordeel: Eén keer uploaden betekent dat je overal toegang tot je bestanden hebt.
 • Nadeel: Voor de synchronisatie ben je afhankelijk van een stabiele internetverbinding.

Door gedeelde mappen binnen iCloud Drive te gebruiken, kun jij samen met anderen aan projecten werken of simpelweg informatie snel met vrienden of collega’s delen. Je kunt bijvoorbeeld een map voor vakantiefoto’s aanmaken en deze met familieleden delen, zodat iedereen zijn herinneringen toe kunnen voegen.

Bestanden beheren en organiseren in iCloud Drive

Tussen apparaten synchroniseren

Met iCloud worden al je bestanden op een veilige en efficiënte manier over al je apparaten gesynchroniseerd, waardoor je altijd en overal de toegang tot de meest recente versies hebt. Of je nu op je MacBook aan een belangrijk document werkt, op je iPad een presentatie maakt, of foto’s op je iPhone bewerkt, met iCloud hoef jij je bestanden nooit meer handmatig over te zetten. Dankzij deze naadloze synchronisatie wordt je productiviteit gemaximaliseerd en blij je, ongeacht het apparaat dat je op dat moment gebruikt, altijd up-to-date.

Dankzij de automatische back-upfunctie geniet je met iCloud-bestanden van een ongeëvenaarde gemoedsrust. Al je waardevolle gegevens worden veilig in de cloud opgeslagen, wat betekent dat zelfs als jij je apparaat verliest of als het apparaat defect raakt, geen enkel bestand verloren zal gaan. Het garandeert niet alleen de bescherming van belangrijke informatie, maar zorgt er ook voor dat deze indien nodig snel en makkelijk kan worden hersteld.

Bovendien kun je bestanden met iCloud supergemakkelijk met anderen delen. Of je nu een map met collega’s deelt, grote bestanden naar klanten verstuurt of documenten in real-time samen met anderen bewerkt, iCloud maakt het samenwerken gemakkelijker dan ooit. Door de krachtige tools van iCloud te benutten, kun jij je werk efficiënter uitvoeren.

Gedeelde mappen gebruiken

Het delen van bestanden via gedeelde mappen in iCloud Drive biedt vele voordelen. Het is niet alleen efficiënt, maar draagt ook bij aan een naadloze samenwerking tussen teamleden. Door een map te delen, hebben alle deelnemers direct de toegang tot dezelfde bestanden, waardoor iedereen altijd van de laatste wijzigingen en toevoegingen op de hoogte is. Dit betekent dat het overbodig wordt om bestanden herhaaldelijk via de e-mail of berichten te verzenden, wat niet alleen tijdrovend is, maar ook tot verwarring over welke versie de meest recente is kan leiden.

Met iCloud Drive kun je specifieke rechten en machtigingen aan verschillende personen die de toegang tot gedeelde bestanden hebben toewijzen. Je kunt bepalen wie bestanden mag bekijken, bewerken of toevoegen. Door deze flexibiliteit kun je de controle over de activiteiten binnen de gedeelde map houden, wat vooral handig is bij projecten waar vertrouwelijkheid en specifieke takenverdeling van essentieel belang zijn.

iCloud bestanden en mappen synchroniseren

Het delen van bestanden via iCloud Drive is niet alleen handig, maar ook uiterst veilig. Alle bestanden die je via iCloud Drive opslaat en deelt worden namelijk versleuteld en veilig in de cloud bewaard. Hierdoor hoef jij je geen zorgen over de privacy en de beveiliging van je gegevens te maken. Dit zorgt niet alleen voor gemoedsrust, maar het helpt je ook om zonder zorgen samen te werken.

Offline met iCloud-bestanden werken

Toegang tot bestanden zonder internetverbinding

Met iCloud Drive kun jij je iCloud-bestanden op zowel Windows als Apple-apparaten offline openen en bewerken. Dit betekent dat zelfs als je apparaat niet met het internet verbonden is, je nog steeds de toegang tot al je belangrijke documenten en bestanden hebt.

Als je bijvoorbeeld onderweg bent en offline aan een presentatie die in iCloud is opgeslagen wilt werken, hoef jij je geen zorgen te maken als je geen toegang tot het internet hebt. Zonder dat je online bent kun je gewoon naar de desbetreffende map navigeren en de presentatie openen om wijzigingen aan te brengen.

Wil jij jouw belangrijke bestanden veilig in de Cloud bewaren?

iCloud bestanden en bestanden in iCloud Drive bewaren

Door bestanden in iCloud Drive te bewaren kun jij je bestanden vanaf ieder Apple apparaat dat met het internet verbonden is gemakkelijk bewaren en beheren

 • Dat is overal toegang tot jouw bestanden
 • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Bestanden kunnen over verschillende apparaten worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Met anderen samenwerken en bestanden delen

De mogelijkheid om mappen met anderen te kunnen delen is een handige functie van iCloud Drive. Door de gedeelde map-optie in iCloud te gebruiken, kun je, zelfs als collega’s of vrienden zich op verschillende locaties bevinden, gemakkelijk samen aan projecten of documenten werken.

Stel dat jij en een collega aan een gezamenlijk rapport werken. Jullie kunnen in iCloud eenvoudig een gedeelde map creëren waarin beide partijen toegang tot dezelfde bestanden hebben. Hierdoor kunnen jullie voor een naadloze samenwerking tegelijkertijd wijzigingen doorvoeren, opmerkingen toevoegen en elkaars voortgang bekijken.

Verwijderde bestanden in iCloud Drive herstellen

Verwijderde bestanden herstellen

Om verwijderde bestanden in iCloud Drive te herstellen moet je naar de map ‘Verwijderd’ navigeren. Hier vind je alle items die je recentelijk hebt verwijderd. Door simpelweg op het gewenste bestand te drukken en vervolgens op ‘Herstel’ te drukken, wordt het naar de oorspronkelijke locatie teruggezet.

In iCloud Drive kun je verwijderde items ook vanuit gedeelde mappen terughalen. Als een bestand per ongeluk uit een gedeelde map is verwijderd, kun je het nog steeds herstellen door naar de map ‘Verwijderd’ te gaan en het daarvandaan terug te zetten.

iCloud Drive via verschillende apparaten gebruiken

Of je iCloud Drive nu op een iPhone, iPad of via de website gebruikt, dezelfde functionaliteit om verwijderde bestanden te herstellen blijft behouden. Dit betekent dat als je onderweg bent en op je iPhone iets per ongeluk wist, je later via bijvoorbeeld een computer gemakkelijk de toegang tot deze functie hebt.

In sommige gevallen kan het handig zijn om snel toegang te hebben tot bepaalde documenten die eerst waren verwijderd. Stel dat je tijdens een vergadering per ongeluk een belangrijk verslag wist; met iCloud Drive heb jij zonder gedoe met iCloud back-ups binnen no-time weer de toegang tot dit cruciale document.

Bestanden via iCloud Drive delen en samenwerken

Gedeelde mappen

Met iCloud kunnen gedeelde mappen worden aangemaakt, waardoor het delen van informatie met vrienden en collega’s nog gemakkelijker wordt. Deze functie vergemakkelijkt niet alleen de samenwerking aan projecten, maar zorgt er ook voor dat iedereen altijd toegang heeft tot de meest recente bestandsversies. Hierdoor is het zoeken naar de nieuwste documenten of afbeeldingen verleden tijd, omdat alles centraal wordt opgeslagen en gesynchroniseerd.

Het delen van bestanden via gedeelde mappen in iCloud is voor projecten met meerdere betrokkenen uiterst praktisch. Stel je voor dat je samen met collega’s aan een belangrijke presentatie werkt. Dankzij gedeelde mappen kunnen jullie gelijktijdig wijzigingen aanbrengen en bijdragen leveren. Hierdoor blijft iedereen op de hoogte en wordt verwarring over verschillende versies van het document voorkomen.

Bovendien kun je met iCloud notificaties instellen, zodat je direct op de hoogte wordt gebracht wanneer er in een gedeelde map wijzigingen worden aangebracht. Op deze manier hoef je niet constant te controleren of er updates zijn, maar word je automatisch op de hoogte gesteld wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is. Op deze manier kun je niet alleen tijd besparen, maar kun je ook altijd up-to-date blijven en snel op veranderingen binnen het project reageren.

Synchronisatie tussen Apparaten

Dankzij de automatische synchronisatie van iCloud worden bestanden moeiteloos op al je apparaten bijgewerkt. Als je bijvoorbeeld een document op je iPhone bewerkt, zijn deze wijzigingen zonder handmatige acties direct zichtbaar op je iPad of MacBook.

iCloud bestanden en bestanden tussen verschillende Apple apparaten synchroniseren

Door de naadloze synchronisatie heb je, ongeacht het apparaat dat je gebruikt altijd de toegang tot de meest recente versies van al je bestanden. Hierdoor hoef jij nooit meer bang te zijn dat je niet over de laatste updates beschikt.

iCloud voor Windows

Dankzij iCloud voor Windows app kun jij ook als pc-gebruiker van de voordelen van iCloud Drive profiteren. Met deze app kun jij al je iCloud-bestanden eenvoudig rechtstreeks vanaf je pc openen en beheren, waardoor het integreren met andere systemen een fluitje van een cent wordt.

Met iCloud voor Windows heb jij dezelfde functionaliteit als Apple-gebruikers: toegang tot al je bestanden die in de cloud zijn opgeslagen en de mogelijkheid om ze direct te bewerken of om ze met anderen te delen.

Bestanden beheren

Met iCloud als je betrouwbare partner, wordt het beheren van je bestanden een naadloze en georganiseerde ervaring. Het platform biedt een scala aan handige functies die je helpen om je documenten en informatie op een gestructureerde manier te beheren. De optie om nieuwe mappen binnen iCloud drive aan te maken is een van de meest praktische mogelijkheden die iCloud biedt. Door specifieke mappen te creëren, kun jij je bestanden gemakkelijk op basis van onderwerpen, projecten of andere criteria die voor jou relevant zijn categoriseren en organiseren.

In  iCloud-drive is het verplaatsen van bestanden een fluitje van een cent. Of je nu documenten wilt ordenen, afbeeldingen bij elkaar wilt zetten of presentaties op wilt slaan, om je digitale ruimte overzichtelijk te houden kun je bestanden met slechts enkele klikken eenvoudig naar specifieke locaties verplaatsen. Voor snelle en gemakkelijke toegang tot essentiële informatie kun je indien nodig zelfs notities aan je bestanden toevoegen.

Voor moeiteloze toegang tot relevante gegevens is een georganiseerd digitaal archief van cruciaal belang. iCloud zorgt ervoor dat je geen bestanden overzichtelijk blijven en het verliezen van belangrijke documenten voorkomen. Het platform biedt een intuïtieve manier om grip op al je digitale content te houden, waardoor je altijd productief bent.

iCloud Drive op een Windows-pc gebruiken

Downloaden en installeren

Om iCloud voor Windows optimaal te kunnen gebruiken, is het belangrijk dat je de applicatie correct installeert en configureert. Dit proces begint met het downloaden van de toepassing van de officiële Apple-website. Zodra de download is voltooid, is het belangrijk dat je alle stappen tijdens de installatie op je pc uiterst nauwkeurig volgt. Door dit zorgvuldig te doen worden al je iCloud-gegevens soepel gesynchroniseerd.

Nadat je de iCloud voor Windows app hebt geïnstalleerd, moet jij met je Apple ID inloggen om de toegang tot al je belangrijke bestanden en documenten te krijgen. Door ‘iCloud Drive’ in te schakelen, creëer je een veilige en efficiënte manier om bestanden op te slaan en over al je apparaten te synchroniseren. Hierdoor wordt het eenvoudiger dan ooit om naadloos tussen bijvoorbeeld je pc, iPhone en iPad te schakelen, waardoor je altijd en overal toegang tot de benodigde bestanden hebt.

Voor Windows reiken de mogelijkheden van iCloud verder dan alleen het opslaan van bestanden. Hiermee kun je, ongeacht waar jij je bevindt een georganiseerde workflow behouden. Door productief en georganiseerd te blijven, kun jij je efficiëntie maximaliseren en meer in minder tijd bereiken. Kortom, met iCloud voor Windows kun je moeiteloos multitasken en blijf je altijd een stap voor op je takenlijst.

Toegang tot iCloud-bestanden

Nadat je ‘iCloud Drive’ op je Windows-pc hebt geactiveerd wordt er een wereld vol mogelijkheden geopend. Hiermee kun je niet alleen al je iCloud-bestanden gemakkelijk via de Verkenner bekijken, maar je hebt ook directe toegang tot al je documenten, afbeeldingen, video’s en andere gegevens die met je iCloud-account zijn gesynchroniseerd. Dit betekent dat je om bij je belangrijke bestanden te komen niet meer aan één specifiek apparaat of platform vastzit. Of je nu op een Mac, een iPhone of een ander apparaat werkt, met iCloud Drive heb je altijd en overal toegang tot je informatie.

De naadloze integratie tussen verschillende systemen is een van de grootste voordelen van iCloud Drive. Hierdoor kun je, zonder dat dit invloed op de toegankelijkheid van je bestanden heeft, gemakkelijk tussen apparaten en besturingssystemen schakelen. Op deze manier kun je, ongeacht waar je bent of het apparaat dat je gebruikt, altijd productief blijven. Of het nu om een belangrijke vergadering, onderweg of werkzaamheden thuis gaat, met iCloud Drive hoef jij niet bang te zijn dat jij geen toegang tot je bestanden hebt.

Met iCloud Drive wordt het beheren en het delen van bestanden een fluitje van een cent. Het biedt niet alleen gemak en flexibiliteit, maar door de veilige opslag en de toegankelijkheid van al je belangrijke gegevens biedt het ook gemoedsrust. Wacht niet langer en schakel iCloud Drive vandaag nog in om de naadloze efficiëntie zelf te ervaren.

Conclusie

Je hebt nu een grondig inzicht in hoe iCloud Drive werkt en hoe je het voor het beheren en het delen van je bestanden optimaal kunt benutten gekregen. Door iCloud Drive op al je apparaten te gebruiken, kun je bestanden moeiteloos synchroniseren en altijd toegang tot je belangrijke documenten hebben. Vergeet niet om regelmatig back-ups te maken en de functies voor het delen van bestanden te gebruiken om efficiënt met anderen samen te werken.

Blijf op de hoogte van mogelijke updates en nieuwe functies waarmee iCloud Drive voor je behoeften nog krachtiger kan worden. Door alle aspecten van iCloud Drive goed te begrijpen, ben je klaar om deze handige tool optimaal te gebruiken. Veel succes met het organiseren en het beheren van je bestanden in iCloud Drive!

iCloud bestanden synchroniseren met iCloud

Veelgestelde vragen

Wat is iCloud Drive en waarom zou ik het gebruiken?

iCloud Drive is een cloudopslagdienst van Apple waarmee je bestanden veilig op kunt slaan, tussen al je apparaten kunt synchroniseren en met anderen kunt delen. Ongeacht de locatie waar je bent biedt het gemakkelijke toegang tot je documenten, foto’s en meer.

Hoe kun je iCloud Drive op je apparaten configureren?

Je kunt iCloud Drive activeren door met je Apple ID op je apparaat in te loggen en de instellingen aan te passen. Om optimaal van deze dienst te profiteren is het belangrijk dat je de juiste bestanden die met iCloud moeten worden gesynchroniseerd selecteert.

Kan ik bestanden vanaf ieder apparaat aan iCloud Drive toevoegen?

Ja, met iCloud Drive kun je bestanden vanaf zowel iOS- als Mac-apparaten eenvoudig toevoegen. Sleep gewoon het gewenste bestand naar de iCloud-map of gebruik de “Delen” optie om items direct naar je cloudopslag te uploaden.

Hoe kan ik verwijderde bestanden in iCloud Drive herstellen?

Ga naar www.icloud.com en log met je Apple ID in. Druk op ‘Instellingen’, selecteer ‘Geavanceerd’ en kies voor ‘Herstel bestanden’. Hier kun je alle verwijderde items die nog kunnen worden hersteld voordat ze permanent verdwijnen vinden.

Kan je via iCloud Drive met anderen samen aan documenten werken?

Absoluut! Door handige functies zoals gedeelde mappen te gebruiken kun je anderen uitnodigen om documenten in dezelfde map te bekijken, te bewerken of van commentaar te voorzien waardoor je moeiteloos met anderen samen aan projecten kunt werken. Op deze manier wordt teamwerk efficiënter dan ooit tevoren.

Wil jij jouw belangrijke bestanden veilig in de Cloud bewaren?

iCloud bestanden en bestanden in iCloud Drive bewaren

Door bestanden in iCloud Drive te bewaren kun jij je bestanden vanaf ieder Apple apparaat dat met het internet verbonden is gemakkelijk bewaren en beheren

 • Dat is overal toegang tot jouw bestanden
 • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Bestanden kunnen over verschillende apparaten worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg