iCloud Mail op Android instellen: zo werkt het

Je hebt een Android-telefoon en je wilt de toegang tot jouw iCloud-e-mails krijgen. Maar hoe doe je dat? Geen zorgen, we hebben alle antwoorden die je nodig hebt. In deze blogpost ontdek je de eenvoudige stappen om iCloud Mail op je Android-apparaat in te stellen, zodat je naadloos de toegang tot al je e-mails, agenda’s en contacten hebt.

We zullen ook enkele handige tips delen om eventuele obstakels die je onderweg tegen kunt komen te overwinnen. Of je nu onderweg bent of gewoon liever één apparaat voor al jouw communicatiebehoeften gebruikt, met onze begeleiding kun je binnen de kortste keren van het gemak van het hebben van al je e-mailaccounts op één plek genieten.

Waarom is iCloud-mail belangrijk voor Android-gebruikers?

Waarom is het handig om iCloud Mail op Android te gebruiken?

Je vraagt je misschien af waarom het handig is om iCloud Mail op je Android-apparaat te gebruiken. Nou, door iCloud Mail op je Android-apparaat te gebruiken, krijg je een naadloze toegang tot al je e-mails, contacten en agenda’s die met jouw iCloud-account zijn gesynchroniseerd. Hierdoor kun je moeiteloos tussen jouw Apple-apparaten en je Android-apparaat schakelen, waardoor je, ongeacht het apparaat dat je gebruikt altijd up-to-date blijft.

Daarnaast kun je door iCloud Mail op Android te gebruiken e-mails via de standaard e-mailapplicatie van Android verzenden en ontvangen, waardoor je niet beperkt bent tot alleen de webinterface. Dit vergemakkelijkt de communicatie en zorgt ervoor dat je, zelfs wanneer je onderweg bent altijd bereikbaar bent.

iCloud Mail op Android instellen en configureren

Bovendien kun je door iCloud-e-mails op je Android-smartphone of -tablet te synchroniseren al je belangrijke berichten binnen handbereik te hebben. Of het nu om persoonlijke of zakelijke e-mails gaat, door iCloud Mail op Android te gebruiken, heb je altijd de toegang tot al je berichten, wat aan een georganiseerde en efficiënte manier van communiceren bijdraagt.

Wil jij je e-mail op een plek kunnen beheren, verzenden en ontvangen?

iCloud Mail op Android

Door een iCloud Mail op jouw Android apparaat toe te voegen kun jij je e-mails gemakkelijk op een plek beheren

 • Dat is: een overzicht met mails kunnen behouden.
 • Op al je mails dezelfde mails kunnen ontvangen.
 • Wijzigingen die je voor een e-mail aanbrengt zijn op al je apparaten zichtbaar.

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Voordelen van synchroniseren van iCloud-e-mails op Android

Het synchroniseren van iCloud-e-mails op Android biedt verschillende voordelen. Allereerst zorgt dit voor een naadloze integratie met andere diensten, zoals iCloud Drive en Notities die door Apple worden aangeboden. Dit betekent dat alle informatie die in jouw iCloud-account is opgeslagen via jouw Android-apparaat gemakkelijk toegankelijk is.

Daarnaast zorgt de synchronisatie ervoor dat eventuele wijzigingen die in jouw e-mails, contacten of agenda’s worden aangebracht automatisch op al jouw gekoppelde apparaten worden bijgewerkt. Dit betekent dat wanneer je een e-mail op jouw Android-apparaat verwijdert of als gelezen markeert, deze wijzigingen wanneer je op jouw Macbook of iPad inlogt ook direct zichtbaar zijn.

Bovendien biedt het synchroniseren van iCloud-e-mails de mogelijkheid om pushmeldingen voor nieuwe e-mails in te stellen, waardoor jij direct op de hoogte wordt gebracht wanneer er een nieuw bericht binnenkomt. Dit draagt bij aan een efficiënte communicatie en zorgt ervoor dat belangrijke berichten nooit onopgemerkt blijven.

De mogelijkheid om meerdere iCloud / me / mac-accounts toe te voegen

Een ander voordeel van iCloud Mail op Android is dat je meerdere accounts aan de standaard e-mailapplicatie van Android toe kunt voegen. Hierdoor kun jij niet alleen jouw primaire iCloud-account, maar ook eventuele secundaire accounts die aan jouw Apple ID zijn gekoppeld synchroniseren.

Door meerdere accounts toe te voegen, kun jij al jouw e-mails via één geconsolideerde inbox beheren, wat voor een overzichtelijke en gestroomlijnde ervaring zorgt. Of het nu om persoonlijke e-mails via jouw @me.com-adres of zakelijke correspondentie via jouw @icloud.com-adres gaat, door meerdere accounts toe te voegen ben jij altijd goed georganiseerd en up-to-date.

Kortom, wanneer je iCloud Mail op Android gebruik biedt dat niet alleen gemak en flexibiliteit in termen van de toegang tot jouw e-mails, maar door de mogelijkheid om meerdere accounts toe te voegen, draagt het ook bij aan een georganiseerde inbox ervaring.

Voorbereidingen voor installatie

Vereiste gegevens

Voordat je iCloud Mail op Android gaat installeren, is het belangrijk dat je de benodigde gegevens bij de hand hebt. Dit omvat je Apple ID en wachtwoord, die je nodig hebt om via de webbrowser van je Android-apparaat op iCloud in te loggen. Daarnaast is het handig om de serverinstellingen van iCloud Mail, zoals de inkomende en de uitgaande serveradressen, evenals het type beveiligingsprotocol dat wordt gebruikt te kennen. Voor een vlotte configuratie van iCloud Mail op je Android-apparaat zijn deze gegevens van essentieel belang.

Controleer de compatibiliteit van je apparaat

Voordat je met de installatie begint, is het belangrijk om te controleren of jouw specifieke Android-apparaat compatibel is met de vereisten voor iCloud Mail. Zo moet je controleren of jouw apparaat op een ondersteunde versie van het besturingssysteem, zoals Android 4.0 of hoger draait en indien nodig het besturingssysteem van jouw Android apparaat updaten. Daarnaast moet je controleren of jouw apparaat via wifi of via mobiele data met internet kan verbinden, aangezien je voor het synchroniseren van jouw iCloud-e-mails een constante internetverbinding nodig hebt.

Voorafgaande configuratie

Voor een vlotte integratie van iCloud Mail op jouw Android-apparaat is het belangrijk dat je enkele instellingen voor de installatie configureert. Allereerst moet je controleren of de synchronisatie-instellingen zijn ingeschakeld, zodat jouw apparaat nieuwe e-mails automatisch ophaalt en updates ontvangt. Hierdoor heb je zonder dat je handmatige acties uit hoeft te voeren altijd de toegang tot de meest recente e-mails.

Daarnaast is het raadzaam om eventuele beveiligingsinstellingen, zoals firewall- of antivirusinstellingen die e-mailverkeer kunnen belemmeren, te controleren. Deze instellingen kunnen de soepele werking van iCloud Mail op jouw Android-apparaat beïnvloeden. Het is daarom belangrijk dat deze instellingen geen belemmering voor het ontvangen en het verzenden van e-mails via iCloud Mail vormen.

iCloud Mail op Android configureren

Door deze stappen vooraf uit te voeren, kun je mogelijke obstakels tijdens de installatie vermijden en een naadloze ervaring garanderen. Door deze instellingen te configureren kan iCloud Mail optimaal op jouw Android-apparaat functioneren, waardoor jij jouw e-mailaccount efficiënt en probleemloos kunt gebruiken. Het is dus zeker de moeite waard om deze voorbereidende stappen zorgvuldig uit te voeren, zodat iCloud Mail probleemloze op jouw Android-apparaat kan worden geïntegreerd.

Stapsgewijze installatiegids

De iCloud Mail app downloaden

Wanneer je iCloud Mail op je Android-apparaat wilt installeren, moet je eerst de Google Play Store openen. Zoek vervolgens in de zoekbalk naar de “iCloud Mail” app. Zodra je de app hebt gevonden, moet je op ‘Installeren’ drukken om het downloadproces te starten. Voor de installatie van de app is het belangrijk dat jij jouw apparaat met een stabiele internetverbinding hebt verbonden.

Als de app is gedownload, moet je de app openen en met je Apple ID gegevens inloggen. Hierdoor kun jij jouw bestaande iCloud e-mailaccount naadloos integreren. Nadat je bent ingelogd kun je gemakkelijk de toegang tot al je e-mails, contacten en agenda’s die met iCloud zijn gesynchroniseerd krijgen.

Vervolgens wordt er gevraagd of je notificaties van de iCloud Mail app wilt ontvangen. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren kun Je dit, inschakelen of uitschakelen.

Veiligheid en privacy

Directe verbinding

Wanneer je iCloud Mail op Android gebruikt, maak je een directe verbinding met de servers van Apple. Dit betekent dat je e-mails rechtstreeks via de servers van Apple verzendt en ontvangt. Hierdoor worden je gegevens niet met derden gedeeld voordat ze hun bestemming bereiken. Deze directe verbinding zorgt voor een extra laag veiligheid, aangezien jouw e-mails tijdens de overdracht minder aan potentiële bedreigingen zijn blootgesteld.

Gegevensbescherming

Je vraagt je misschien af welke gegevens er tijdens het gebruik van iCloud Mail op Android kunnen worden gedeeld en verzameld. In dit geval worden alleen de strikt noodzakelijke gegevens, zoals je e-mailadres en contacten gedeeld om de service voor het versturen van e-mailt te laten functioneren. Apple heeft zich gecommitteerd aan het beschermen van jouw privacy door persoonlijke informatie niet zonder jouw toestemming te delen.

Versleutelde gegevensoverdracht

De versleutelde gegevensoverdracht is een belangrijk aspect van iCloud Mail op Android. Dit betekent dat wanneer je e-mails verstuurt of ontvangt, deze versleuteld zijn, waardoor ze niet door onbevoegden kunnen worden gelezen of onderschept. Dankzij de end-to-end encryptie kan alleen jij en de beoogde ontvanger de toegang tot de inhoud van de e-mails hebben, waardoor jouw communicatie privé blijft.

Beveiligingsmaatregelen

Om de veiligheid van jouw iCloud Mail op Android te waarborgen, heeft Apple verschillende beveiligingsmaatregelen genomen. Dit omvat onder andere het monitoren van verdachte activiteiten om mogelijke inbreuken te detecteren en te voorkomen. Bovendien worden er regelmatig software-updates uitgebracht om eventuele kwetsbaarheden te verhelpen en de algehele beveiliging te verbeteren.

iCloud Mail op Android en de veiligheid

Veelgestelde vragen

Hoe kun je iCloud Mail op Android instellen?

Om iCloud Mail op jouw Android-apparaat in te stellen, moet je de standaard e-mailapplicatie van Android gebruiken. Dit is een vrij eenvoudig proces dat slechts enkele stappen vereist. Allereerst dien je de Instellingen app op je apparaat te openen en voor ‘Accounts’ kiezen. Vervolgens moet je ‘Account toevoegen’ selecteren en voor ‘E-mail’ kiezen. Hier kun jij jouw iCloud-e-mailadres en het daarbij behorende wachtwoord invoeren , waarna je de instructies op het scherm volgt om het proces te voltooien.

Het is belangrijk dat je de juiste serverinstellingen gebruikt, zodat iCloud Mail op de juiste manier op jouw Android-apparaat werkt. De benodigde instellingen zijn als volgt:

 • Inkomende mailserver: imap.mail.me.com
 • Poort: 993
 • Beveiligingstype: SSL/TLS
 • Uitgaande mailserver: smtp.mail.me.com
 • Poort: 587
 • Beveiligingstype: STARTTLS

Om iCloud Mail soepel en betrouwbaar op jouw Android-apparaat te laten werken, is het belangrijk dat je de serverinstellingen correct invoert. Daarnaast is het verstandig dat je de instellingen regelmatig controleert en bijwerkt om eventuele problemen met de e-mailfunctionaliteit te voorkomen. Volg deze eenvoudige stappen om snel de toegang tot je iCloud Mail op je Android-apparaat te krijgen. Als je bij het instellen van iCloud Mail op je Android-apparaat problemen ondervindt, neem dan voor hulp contact met de klantenservice op.

Synchronisatieproblemen oplossen

Als je bij het synchroniseren van iCloud Mail op je Android-apparaat problemen ondervindt, controleer dan eerst of je een stabiele internetverbinding hebt. Controleer daarnaast of de serverinstellingen correct zoals hierboven vermeld zijn ingevoerd.  Problemen kunnen soms worden opgelost door het account te verwijderen en opnieuw toe te voegen.

Een andere mogelijke oorzaak van synchronisatieproblemen kan aan onvoldoende beschikbare opslagruimte op je apparaat liggen. Verwijder onnodige bestanden of apps om ruimte voor het synchroniseren van je e-mails vrij te maken.

Wil jij je e-mail op een plek kunnen beheren, verzenden en ontvangen?

iCloud Mail op Android

Door een iCloud Mail op jouw Android apparaat toe te voegen kun jij je e-mails gemakkelijk op een plek beheren

 • Dat is: een overzicht met mails kunnen behouden.
 • Op al je mails dezelfde mails kunnen ontvangen.
 • Wijzigingen die je voor een e-mail aanbrengt zijn op al je apparaten zichtbaar.

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Meldingsproblemen aanpakken

Indien je in de iCloud Mail-app geen meldingen voor nieuwe e-mails ontvangt, controleer dan eerst of meldingen voor deze app zijn ingeschakeld. Open hiervoor de ‘App-meldingen’ in de instellingen van je Android-apparaat en controleer of de meldingen voor iCloud Mail zijn ingeschakeld.

Een andere veelvoorkomend probleem kan op sommige Android-apparaten als gevolg van batterij optimalisatie-instellingen optreden. Om dit probleem aan te pakken, kun je iCloud Mail aan de lijst met uitzonderingen voor batterij optimalisatie toevoegen. Hierdoor wordt voorkomen dat het systeem de app afsluit om batterij te besparen, waardoor meldingen mogelijk niet worden weergegeven.

Tips om de iCloud Mail app effectief op Android te gebruiken

Handige functies

Wanneer je iCloud Mail op je Android-apparaat gebruikt, kun je van enkele handige functies die je ervaring kunnen verbeteren profiteren. De integratie met andere Apple-services is een van de belangrijkste functies. Dit betekent dat je eenvoudig toegang tot je iCloud-opslag, agenda en contacten hebt, waardoor jij al jouw Apple-diensten naadloos vanaf je Android-apparaat kunt beheren.

Daarnaast biedt iCloud Mail een krachtige spamfilter die ongewenste e-mails kan filteren voordat ze in je inbox terechtkomen. Door deze functie te gebruiken, kun jij je inbox opgeruimd houden en alleen relevante e-mails ontvangen. Verder kun je aangepaste mappen maken om e-mails op een voor jou logische manier te organiseren.

De mogelijkheid om pushmeldingen voor belangrijke e-mails in te stellen is een andere handige functie. Op deze manier hoef je, zelfs als de app niet actief is, geen belangrijke berichten te missen. Hierdoor kun je direct op urgente e-mails reageren, wat de communicatie via iCloud Mail efficiënter maakt.

De instellingen voor iCloud Mail op Android optimaliseren

Om iCloud Mail optimaal op Android te kunnen gebruiken, zijn er enkele belangrijke instellingen die aangepast moeten worden. Allereerst is het belangrijk dat je de iCloud-contacten met je Android-telefoon synchroniseert. Zo heb je, ongeacht het apparaat dat je gebruikt altijd de toegang tot de meest recente contactgegevens.

Een andere handige instelling is handtekeningen aan uitgaande e-mails toevoegen. Door een professionele of persoonlijke handtekening toe te voegen, maak je een goede indruk op de ontvanger en zorg je voor consistente communicatie. Dit draagt in je e-mailcommunicatie zowel aan een professionele uitstraling als aan herkenbaarheid bij.

De instellingen voor iCloud Mail op Android optimaliseren

Daarnaast kun je notificatie-instellingen aanpassen, zodat je alleen meldingen voor specifieke soorten e-mails of van bepaalde afzenders ontvangt. Dit kan helpen om afleiding te verminderen en om tijdens het gebruik van iCloud Mail op je Android-apparaat de focus te behouden. Door deze aanpassingen kun je iCloud Mail efficiënter op je Android-telefoon gebruiken en een georganiseerde inbox behouden.

Het is ook belangrijk dat je de juiste serverinstellingen in de mail-app van je Android-telefoon configureert. Door de juiste serverinstellingen, zoals de inkomende en uitgaande serveradressen en poortnummers in te voeren, wordt iCloud Mail correct met je Android-apparaat gesynchroniseerd. Door deze stappen te volgen en de juiste serverinstellingen in te voeren, kun je iCloud Mail probleemloos op je Android-telefoon gebruiken.

Efficiënte communicatie

Om efficiënter via iCloud Mail op Android te communiceren, zijn er verschillende trucs en shortcuts die je toe kunt passen. Eén daarvan is sneltoetsen binnen de mail-applicatie gebruiken. Door sneltoetscombinaties te gebruiken, kun je sneller door e-mails navigeren en acties, zoals archiveren of een e-mail als belangrijk markeren uitvoeren.

Daarnaast kun je geavanceerde zoekfuncties gebruiken om specifieke e-mails snel in grote hoeveelheden berichten terug te vinden. Door slimme zoekoperators toe te passen, kun je binnen iCloud Mail gericht naar relevante informatie zoeken.

Een andere truc is het instellen van regels en filters om inkomende e-mails automatisch in specifieke mappen te organiseren of labels toe te wijzen. Op deze manier hoef je minder tijd te besteden aan het handmatig sorteren van binnenkomende berichten.

Probleemoplossing

Verbindingsproblemen

Wanneer je problemen met het verbinden van iCloud Mail op je Android-apparaat ondervindt, controleer dan eerst of je internetverbinding stabiel is. Controleer ook of je de juiste inloggegevens hebt ingevoerd. Een slechte internetverbinding kan soms in verbindingsproblemen resulteren, waardoor je geen toegang tot je iCloud-e-mails hebt. Als dit het geval is, probeer dan om naar een ander netwerk over te schakelen of om de wifi-verbinding op je apparaat te resetten.

Een andere mogelijke oorzaak van verbindingsproblemen kan zijn dat de server van iCloud tijdelijk niet beschikbaar is. Controleer de status van de iCloud-servers op de officiële website van Apple. Als de servers inderdaad offline zijn, zul je moeten wachten tot ze weer operationeel zijn. Zodra de servers weer online zijn, zou je zonder problemen de toegang tot iCloud Mail op je Android-apparaat moeten kunnen krijgen.

Alternatieven en vergelijkingen

Gmail

iCloud Mail kan, gezien de oorspronkelijke focus van de dienst op de integratie met iOS-apparaten op een Android-apparaat een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om op een Android-apparaat toch de toegang tot jouw iCloud-e-mails te krijgen. Een van de opties is om de standaard e-mailapp van je Android-apparaat met de juiste iCloud-instellingen te configureren. Hiermee kun je basisfunctionaliteit, zoals het lezen en het verzenden van e-mails verkrijgen, maar in vergelijking met de ervaring op een iOS-apparaat kan het beperkt zijn.

Een andere benadering is externe e-mailclients die specifiek zijn ontworpen om iCloud Mail te ondersteunen te gebruiken. Deze apps bieden vaak extra functies, zoals een verbeterde beveiliging en geavanceerde organisatiemogelijkheden voor e-mails. Denk hierbij aan functies zoals ingebouwde filters, labels en mogelijkheden om e-mails te plannen. Door een dergelijke e-mailclient te gebruiken, kun je mogelijk een naadlozere ervaring creëren bij het beheren van je iCloud-e-mails op een Android-apparaat.

Wanneer jij iCloud Mail op Android gebruikt via externe e-mailclients, kunnen er enkele beperkingen optreden. Dit kan in vertragingen bij het ontvangen van e-mails en beperkte toegang tot bepaalde functies die normaal gesproken in de iOS-omgeving beschikbaar zijn resulteren. Het is daarom van essentieel belang dat je de compatibiliteit van verschillende e-mailclients met iCloud Mail grondig onderzoekt.

Outlook

Outlook is een andere optie die als alternatief voor iCloud Mail op Android-apparaten het overwegen waard is. Het staat bekend om zijn robuuste functionaliteit en de naadloze integratie met Microsoft Office-toepassingen. Met Outlook kun je niet alleen e-mails verzenden en ontvangen, maar ook je agenda beheren, taken bijhouden en bestanden delen – allemaal vanuit één handige app.

Outlook onderscheidt zicht door de focus op productiviteitstools. De app biedt krachtige functies zoals het kunnen plannen van vergaderingen, de mogelijkheid om inkomende e-mails automatisch in specifieke mappen te organiseren en de intelligente om herinneringen voor belangrijke afspraken in te plannen.

Aan de andere kant kan de interface van Outlook vanwege de overvloed aan functies voor sommige gebruikers wat overweldigend zijn. Als je echter voor zowel e-mail als productiviteitstools naar een alles-in-één oplossing zoekt, kan Outlook precies zijn wat je nodig hebt.

ProtonMail

Wanneer je waarde aan zowel de privacy als beveiliging biedt ProtonMail een aantrekkelijk alternatief. Met deze end-to-end versleutelde e-maildienst kun je veilig communiceren zonder dat jouw persoonlijke gegevens aan derden worden blootgesteld.

Met ProtonMail kun je naar iedere ontvanger, ongeacht het platform of de provider die ze gebruiken versleutelde berichten verzenden. Bovendien biedt het een gebruiksvriendelijke interface die, zelfs voor beginnende gebruikers, gemakkelijk te begrijpen is.

Het belangrijkste nadeel van ProtonMail in vergelijking met iCloud Mail is dat het op Android-apparaten geen naadloze integratie met andere apps of services biedt. Als privacy bij het kiezen van een e-mailclient echter jouw grootste zorg is, dan zou ProtonMail bovenaan jouw lijst moeten staan.

Afsluitende gedachten

Nu je bekend bent waarom het handig is om iCloud Mail op je Android-apparaat te gebruiken, de voorbereidingen, de installatiestappen, beveiligingsmaatregelen en handige tips, ben je goed uitgerust om deze integratie soepel en effectief uit te voeren.

Door iCloud Mail op je Android-toestel te gebruiken wordt er een wereld van mogelijkheden geopend, waardoor je naadloos de toegang tot je e-mails, agenda’s en contacten hebt. Vergeet niet om onze probleemoplossingsgids en de alternatieven en vergelijkingen te raadplegen als je tegen eventuele obstakels aanloopt of als je meer inzicht in andere opties wilt.

iCloud Mail op Android

Blijf op de hoogte van verdere updates en nieuwe functies die je ervaring met iCloud Mail op Android kunnen verbeteren. We hopen dat deze gids je heeft geholpen om het meeste uit deze integratie te halen. Veel succes en geniet, waar je ook bent van de naadloze toegang tot al je belangrijke gegevens!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn iCloud-e-mail account aan mijn Android-apparaat toevoegen?

Om je iCloud-e-mail op je Android-apparaat in te stellen, moet je de instellingen van de e-mailapp openen en een nieuw account toevoegen. Selecteer ‘iCloud’ als het type account en voer vervolgens je iCloud-e-mailadres en wachtwoord in.

Is het veilig om mijn iCloud-e-mail op mijn Android-apparaat te gebruiken?

Ja, je kunt jouw iCloud-e-mail veilig op je Android-apparaat gebruiken. Zorg er wel voor dat je de juiste beveiligingsmaatregelen neemt. Zo is het belangrijk dat je voor extra beveiliging sterke wachtwoorden gebruikt en dat je tweestapsverificatie activeert.

Kan ik mijn iCloud-contacten en agenda met mijn Android-apparaat synchroniseren?

Ja, je kunt jouw iCloud-contacten en agenda met jouw Android-apparaat synchroniseren door specifieke apps die deze functionaliteit ondersteunen, zoals Google Contacten en Google Agenda te gebruiken. Deze apps kunnen met jouw iCloud-account worden gesynchroniseerd.

Wat zijn de mogelijke alternatieven voor iCloud mail op Android?

E-mailclients die meerdere accounts, waaronder iCloud ondersteunen zijn een alternatief voor iCloud mail op Android. Voorbeelden hiervan zijn Microsoft Outlook en BlueMail. Deze apps bieden een geïntegreerde ervaring waarmee je verschillende e-mailaccounts op één platform kunt beheren.

Kan ik bijlagen openen die op mijn Android-apparaat via mijn iCloud-e-mail zijn verzonden?

Ja, je kunt bijlagen die via jouw iCloud-e-mail op je Android-apparaat zijn verzonden openen. Zorg ervoor dat de standaard e-mailapplicatie of een compatibele app is geïnstalleerd, zodat je verschillende soorten bijlagen, zoals documenten, afbeeldingen of pdf-bestanden kunt openen.

Wil jij je e-mail op een plek kunnen beheren, verzenden en ontvangen?

iCloud Mail op Android

Door een iCloud Mail op jouw Android apparaat toe te voegen kun jij je e-mails gemakkelijk op een plek beheren

 • Dat is: een overzicht met mails kunnen behouden.
 • Op al je mails dezelfde mails kunnen ontvangen.
 • Wijzigingen die je voor een e-mail aanbrengt zijn op al je apparaten zichtbaar.

Dit is nog maar een topje van de ijsberg