iCloud opslag inloggen: zo kun jij je opslag overal beheren!

Wist jij dat slechts 10% van de gebruikers van iCloud hun opslagruimte optimaal benut? Het is tijd om je digitale leven te organiseren en meer uit je iCloud-opslag te halen. Door op je account in te loggen, krijg je de toegang tot een wereld van mogelijkheden en gemak.

Met iCloud-opslag heb jij al je belangrijke bestanden altijd, veilig en beveiligd bij de hand. Of het nu om foto’s, video’s of documenten gaat, met een paar drukken kun jij overal en altijd bij je gegevens. Dus waar wacht je nog op? Log in op je iCloud opslag en ontdek hoe eenvoudig het is om georganiseerd te blijven en productief te zijn.

Nieuw iCloud account aanmaken

Gebruikersnaam kiezen

Wanneer je een nieuw iCloud account aanmaakt, is het belangrijk dat je zorgvuldig over de keuze van je gebruikersnaam nadenkt. Deze naam zal als je digitale identiteit op het platform fungeren en zal worden gebruikt om op je iCloud opslag in te loggen en om gegevens tussen al je Apple apparaten te synchroniseren. Het is verstandig om voor een unieke en makkelijk te onthouden gebruikersnaam die nog niet door iemand anders wordt gebruikt te kiezen.

De keuze van de gebruikersnaam voor je iCloud account kan een impact hebben op hoe anderen jou binnen het Apple ecosysteem kunnen vinden en benaderen. Indien je van plan bent om deze naam ook voor professionele doeleinden te gebruiken, is het aan te raden om voor een naam die een professionele uitstraling heeft te kiezen. Een handige tip is om variaties van je eigen naam of initialen toe te voegen om zo een gepersonaliseerde touch aan je gebruikersnaam te geven.

iCloud opslag inloggen en nieuw iCloud account aanmaken

Door zorgvuldig aandacht aan het kiezen van je iCloud gebruikersnaam te besteden, leg je een sterke basis voor een consistente online aanwezigheid en vergemakkelijk je de communicatie en interactie met anderen binnen het Apple ecosysteem. Het is belangrijk om te onthouden dat je gebruikersnaam een weerspiegeling van je identiteit op dit platform is en aan de herkenbaarheid en professionaliteit van je online profiel bij kan dragen. Kies daarom verstandig en met oog op de toekomstige doeleinden waarvoor jij je iCloud account wilt gebruiken.

Wil jij je belangrijke bestanden vanuit de Cloud op verschillende apparaten kunnen bekijken?

Melding iCloud Opslag 'Vol' Uitzetten en bestanden op de Cloud server bewaren

Door bij iCloud in te loggen, kun jij je bestanden gemakkelijk bekijken, beheren en verwijderen.

 • Dat is overal toegang tot je bestanden
 • Bestanden vanaf ieder Apple apparaat en op iedere locatie kunnen beheren
 • De bestanden gemakkelijk met anderen kunnen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Diensten inschakelen

Wanneer jij je nieuwe iCloud account in gaat stellen, kun je specifieke apps en diensten selecteren die met je account moeten worden gesynchroniseerd. Hierdoor kan Apple informatie zoals contacten, agenda’s, foto’s en documenten tussen al je apparaten synchroniseren. Door bepaalde diensten uit te schakelen, behoud je meer controle over welke gegevens via iCloud worden gedeeld.

Het inschakelen van verschillende diensten binnen iCloud biedt talloze voordelen zoals op al je apparaten een naadloze toegang tot je bestanden, automatische back-ups van belangrijke gegevens en moeiteloze synchronisatie van notities en herinneringen. Kies op basis van je persoonlijke behoeften en gebruikspatronen verstandig welke diensten jij wilt activeren.

Op al je apparaten bij iCloud opslag inloggen

iCloud diensten gebruiken

Wanneer je bij iCloud bent ingelogd, kun jij al je apparaten synchroniseren en de toegang tot verschillende handige apps krijgen. Denk aan Foto’s voor het opslaan en het delen van foto’s, Notities om belangrijke informatie te bewaren, en de Zoek mijn iPhone-functie om je apparaat terug te kunnen vinden als jij hem verliest.

Met iCloud heb je de toegang tot diensten zoals de Agenda, waarin je afspraken kunt plannen en herinneringen in kunt stellen. Daarnaast kun je bestanden met behulp van iCloud in iCloud Drive opslaan en documenten via Pages, Numbers of Keynote met anderen delen.

Automatisch inloggen inschakelen

Om automatisch bij iCloud in te loggen moet je de instellingen op je apparaat openen. Druk vervolgens op ‘Systeemvoorkeuren’ en schakel daar de optie voor automatisch bij iCloud inloggen in. Hierdoor hoef jij je gegevens niet iedere keer handmatig in te voeren als jij de toegang tot je account wilt krijgen.

 • Voorkom dataverlies door regelmatig een back-up van je gegevens naar iCloud te maken.
 • Gebruik de ‘Zoek mijn iPhone’-functie om je verloren of gestolen apparaat snel terug te kunnen vinden.
 • Sla belangrijke documenten voor gemakkelijke toegang vanaf al je apparaten veilig in iCloud Drive op.

iCloud op iOS, iPadOS en macOS configureren

Instellingen openen

Om iCloud opslag op je apparaten met iOS, iPadOS en macOS in te stellen moet je de instellingen op je apparaat openen en “iCloud” selecteren. Hiermee worden de instellingen van iCloud geopend. Door deze stappen te volgen, kun je eenvoudig toegang tot alle functies die iCloud biedt krijgen.

Als je ervoor kiest om gegevens zoals bladwijzers en notities tussen al je apparaten te synchroniseren, schakel dan onder “Gebruikers” de gewenste opties in. Op deze manier zorg je ervoor dat belangrijke informatie op al je Apple-apparaten up-to-date blijft.

iCloud op verschillende Apple apparaten gebruiken

Om optimaal van alle handige functies die iCloud te bieden heeft te profiteren, is het van essentieel belang dat jij op al je Apple-apparaten met je Apple ID bent ingelogd. Hierdoor wordt een naadloze ervaring gecreëerd waarbij je overal en altijd moeiteloos de toegang tot al je bestanden en gegevens hebt. Het gemak van automatische synchronisatie zorgt ervoor dat belangrijke informatie op al je apparaten, of het nu je iPhone, iPad of MacBook is altijd up-to-date is.

Met iCloud-opslag kun je niet alleen documenten op verschillende apparaten bewerken, maar je kunt foto’s, video’s en andere bestanden ook veilig in de cloud opslaan. Dit betekent dat zelfs als je een apparaat verliest of beschadigt, je gegevens via iCloud veilig en toegankelijk blijven. Bovendien maakt iCloud back-ups van al je belangrijke gegevens, zodat je ze in het geval van een crash of het verlies van een apparaat gemakkelijk kunt herstellen.

iCloud opslag inloggen en op verschillende Apple apparaten gebruiken

Het is belangrijk dat je onthoud dat de gratis iCloud-opslag beperkt is en wanneer je veel grote bestanden of foto’s en video’s opslaat er extra kosten in rekening kunnen worden gebracht. Controleer je opslagruimte regelmatig en upgrade indien nodig naar een groter plan om te voorkomen dat bestanden niet meer kunnen worden gesynchroniseerd. Wees bewust van je opslaggebruik en neem de nodige stappen om problemen te voorkomen.

Opslagruimte in iCloud bekijken en beheren

Je beschikbare opslagruimte bekijken

Wanneer jij je iCloud opslag wilt bekijken en wilt beheren moet je de instellingen op je apparaat openen en op “iCloud” drukken. Hier kun jij al je opgeslagen bestanden, foto’s en video’s vinden. Door deze ruimte effectief te beheren blijven al je gegevens veilig in de Cloud bewaard.

Om te zien hoeveel opslagruimte er nog beschikbaar is moet je de systeemvoorkeuren van iCloud openen. Druk vervolgens bovenaan op je naam om een overzicht van hoeveel ruimte er nog over is te krijgen. Op deze manier kun je bewust met de beschikbare ruimte omgaan en eventueel onnodige bestanden verwijderen.

Je opslagruimte effectief beheren

Met iCloud heb je verschillende opties waarmee jij je opslagruimte kunt beheren. Zo kun je kiezen welke apps er toegang tot je gegevens hebben en bladwijzers tussen Apple apparaten synchroniseren. Door deze instellingen aan te passen, behoud jij de controle over wat er in iCloud wordt opgeslagen.

Een handige tip is om regelmatig te controleren welke bestanden veel ruimte in je iCloud opslag innemen. Verwijder onnodige foto’s of documenten die je niet langer nodig hebt, zodat er meer ruimte voor nieuwe gegevens vrijkomt. Op deze manier kun jij de beschikbare ruime optimaal benutten.

Opslagruimte op je iPhone/iPad en Mac bekijken en beheren

Opslagruimte controleren

Wanneer je wilt weten hoeveel iCloud-opslag je gebruikt, kan je dit eenvoudig doen door de “Instellingen” op je iPhone, iPad of Mac te openen. Druk bovenaan op je naam en selecteer vervolgens “iCloud”. Onder de sectie “Opslag” zie je een overzicht van alle apps en services die de meeste ruimte in beslag nemen.

Het is handig om regelmatig te controleren welke apps de meeste iCloud-opslag gebruiken. Zo kan je onnodige bestanden verwijderen of instellingen aanpassen om ruimte voor belangrijke gegevens vrij te maken. Bijvoorbeeld, als je ziet dat een app veel meer ruimte dan verwacht inneemt, kan het zijn dat deze app onnodige cachebestanden bewaart die kunnen worden gewist.

Opslagbeheer optimaliseren

Naast het controleren van de gebruikte opslagruimte, kan je ook actief beheren hoe deze wordt benut. Door binnen de iCloud instellingen naar de sectie “Opslag” te gaan, kan je iCloud back-ups van specifieke apps uitschakelen of oude back-ups verwijderen om ruimte voor nieuwe gegevens vrij te maken.

Eén nuttige tip is om grote bestanden zoals video’s of foto’s regelmatig naar een externe harde schijf of computer over te zetten, zodat je iCloud-opslag vrij kunt maken voor andere doeleinden. Op deze manier kun je de controle over je beschikbare opslagruimte behouden en voorkomen dat je apparaten vol raken met onnodige data.

Bestanden via iCloud delen en met anderen samenwerken

Bestanden synchroniseren

Als het om icloud opslag inloggen gaat, kun je bestanden met anderen die iCloud gebruiken synchroniseren en delen. Dit betekent dat wanneer je een bestand aan je iCloud-opslag toevoegt , dit automatisch beschikbaar wordt gesteld voor de personen waarmee je het wilt delen. Door simpelweg op iCloud in te loggen, kun jij je documenten, foto’s en andere bestanden gemakkelijk met collega’s of vrienden delen.

iCloud opslag inloggen en bestanden synchroniseren

Je kunt bijvoorbeeld een belangrijk document vanaf je Mac naar je iCloud-opslag uploaden en zonder gedoe met e-mailbijlagen of USB-sticks direct op je iPhone toegang tot datzelfde document krijgen.

Verschillende opties voor het delen van bestanden

Voor het delen van bestanden zijn er talloze voordelen aan het gebruik van icloud opslag inloggen verbonden. Een van de meest waardevolle voordelen is dat je gemakkelijk toegang tot gedeelde bestanden kunt krijgen, waardoor je zonder gedoe altijd en overal kunt werken. Door simpelweg een link naar een gedeeld document te versturen, kun je moeiteloos met anderen samenwerken en informatie delen.

De mogelijkheid om in real-time met verschillende gebruikers samen te kunnen werken is een ander belangrijk aspect van iCloud. Stel je voor dat je met je teamleden aan een project werkt en direct feedback nodig hebt. Met iCloud kun je de bewerkingsmogelijkheden inschakelen, waardoor alle teamleden wijzigingen aan kunnen brengen en ideeën op een efficiënte manier uit kunnen wisselen.

Binnen iCloud kun je de instellingen voor bewerking aanpassen, zodat je de controle hebt over wie er toegang tot je gedeelde mappen en wat ze kunnen doen heeft. Dit zorgt voor gemoedsrust wanneer je vertrouwelijke informatie met de juiste personen deelt, zonder dat jij je zorgen over ongeautoriseerde toegang hoeft te maken.

Het is echter belangrijk om te vermelden dat er ook nadelen aan iCloud opslag inloggen verbonden zijn. De beperkte gratis opslagruimte die tot extra kosten kan leiden als je meer ruimte nodig hebt om je bestanden op te slaan is een van de grootste nadelen. Het is daarom van essentieel belang dat je bewust bent van je opslagbehoeften en je opslag goed beheert. 

Wil jij je belangrijke bestanden vanuit de Cloud op verschillende apparaten kunnen bekijken?

Melding iCloud Opslag 'Vol' Uitzetten en bestanden op de Cloud server bewaren

Door bij iCloud in te loggen, kun jij je bestanden gemakkelijk bekijken, beheren en verwijderen.

 • Dat is overal toegang tot je bestanden
 • Bestanden vanaf ieder Apple apparaat en op iedere locatie kunnen beheren
 • De bestanden gemakkelijk met anderen kunnen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Je iCloud opslag beheren en opties voor de privacy

Je iCloud opslag beheren

Wanneer jij je iCloud opslag wilt beheren en je privacy opties aan wilt passen, kun je dit eenvoudig via de systeemvoorkeuren doen. Nadat jij op je apparaat bent ingelogd moet je simpelweg op de optie “iCloud” drukken om de toegang tot verschillende instellingen te krijgen. Hier kun je specifieke keuzes maken over hoe je gegevens worden gesynchroniseerd en bewaard.

Het is belangrijk dat je regelmatig te controleert welke apps en diensten met je iCloud opslag synchroniseren. Door dit te doen, behoud je een duidelijk overzicht van welke gegevens er worden opgeslagen en tussen je apparaten worden gedeeld. Op deze manier kun je beter begrijpen waar je ruimte naartoe gaat en eventueel onnodige of oude gegevens verwijderen.

Privacy opties

Wanneer je regelmatig bij iCloud inlogt, wordt het tabblad “Opslag” je beste vriend. Hier vind je een schat aan informatie over hoe jij je opslagruimte effectief kunt beheren. Het is essentieel om regelmatig te controleren hoeveel ruimte er nog in je account beschikbaar is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je nieuwe bestanden wilt uploaden of back-ups wilt maken.

Het maken van aantekeningen over hoe jij je opslagruimte gebruikt, kan van onschatbare waarde zijn. Door gedetailleerde notities over de bestanden die veel ruimte in beslag nemen en welke apps de meeste opslag gebruiken te maken, kun je een strategie bedenken om efficiënter met je iCloud opslagruimte om te gaan. Zo kun je bepalen welke iCloud bestanden je kunt archiveren, welke apps je kunt verwijderen of welke foto’s en video’s je naar een externe harde schijf kunt verplaatsen.

Door het tabblad “Opslag” actief in de gaten te houden, krijg je meer controle en kun je problemen proactief aanpakken. Door regelmatig te bekijken welke bestanden en apps de meeste ruimte innemen kun jij je ervaring met iCloud optimaliseren en ervoor zorgen dat je altijd voldoende ruimte voor belangrijke zaken hebt. 

Twee factor authenticatie voor iCloud

Twee Factor Authenticatie

Voor iCloud gebruikers is twee factor authenticatie een belangrijke optie. Het biedt extra beveiliging wanneer je op iCloud inlogt. Door deze functie te activeren, voeg je een extra bescherming laag aan je account toe.

Als je twee factor authenticatie hebt ingeschakeld, wordt er iedere keer dat je op iCloud inlogt om een verificatiecode gevraagd. Deze code ontvang je op een ander apparaat, zoals je telefoon of tablet dat aan je account is gekoppeld. Zo weet Apple zeker dat jij degene bent die de toegang tot je gegevens probeert te krijgen.

Systeemvoorkeuren en Synchronisatie

Om je iCloud account nog beter te beveiligen en van extra bescherming te voorzien, is het aan te raden om twee factor authenticatie in te schakelen. Deze beveiligingsfunctie zorgt ervoor dat, zelfs als iemand anders je wachtwoord zou weten alleen jij de toegang tot je account hebt. Het proces om dit in te stellen is gelukkig eenvoudig. Open allereerst de systeemvoorkeuren op je apparaat en zoek naar de instellingen voor iCloud. Hier kun je de optie vinden om twee factor authenticatie in te schakelen.

iCloud opslag inloggen en de opslagruimte in de instellingen beheren

Door deze functie in te schakelen kun je van de automatische synchronisatie van je gegevens met andere diensten en apps die met iCloud verbonden zijn profiteren. Hierdoor blijven al je belangrijke informatie, zoals contacten, agenda’s en notities, op al je apparaten veilig en up-to-date. Bovendien maakt twee-factor authenticatie het eenvoudig om bladwijzers tussen verschillende gekoppelde apparaten te delen. Hierdoor kun je, ongeacht waar je bent van een naadloze ervaring profiteren en gemakkelijk toegang tot al je favoriete websites krijgen.

Je Apple ID beheren en het wachtwoord aanpassen

Apple ID beheren

Wanneer je iCloud-diensten gebruikt, is het belangrijk dat jij je Apple ID beheert en je wachtwoord regelmatig aanpast. Dit geeft je de toegang tot al je opgeslagen gegevens en bestanden in de iCloud. Om je Apple ID te beheren moet je de ‘Systeemvoorkeuren’ op je apparaat openen en daar ‘iCloud’ te selecteren. Hier kun je verschillende instellingen, zoals welke apps met iCloud worden gesynchroniseerd aanpassen.

Het is van cruciaal belang dat jij je Apple ID goed beheert en deze veilig houdt. Door je wachtwoord regelmatig te veranderen kun jij de veiligheid van je account aanzienlijk verbeteren. Dit helpt bij het beschermen van je persoonlijke gegevens en voorkomt ongeautoriseerde toegang tot je informatie.

Wachtwoord aanpassen

Om je iCloud-opslag veilig te houden, moet je het wachtwoord van je Apple ID regelmatig bijwerken. Via de instellingen van je apparaat of de officiële website van Apple kun je het wachtwoord gemakkelijk veranderen. Door periodiek een nieuw en uniek wachtwoord te kiezen, minimaliseer je het risico op ongeautoriseerde toegang tot je gegevens.

Wanneer je een nieuw wachtwoord gaat maken, is het belangrijk dat het wachtwoord complex genoeg is om hackers af te weren, maar voor jouw tegelijkertijd gemakkelijk genoeg is om het te onthouden. Het wordt aangeraden om dit proces elke paar maanden te herhalen, zodat je de beveiliging van je iCloud-opslag kunt waarborgen.

Zoek mijn gebruiken om apparaten te vinden

Welke apps gebruiken?

Om apparaten terug te kunnen vinden, kun je de Zoek mijn .. functie gebruiken. Deze functie is op verschillende Apple-apparaten, zoals iPhones, iPads en MacBooks beschikbaar. Met deze app kun je de locatie van je apparaten eenvoudig achterhalen.

iCloud opslag inloggen en je apparaten vinden

Daarnaast kun je ook andere handige apps gebruiken om verloren of gestolen apparaten op te sporen. Voorbeelden hiervan zijn Find My Device voor Android-gebruikers en Prey Anti-Diefstal voor zowel Android- als iOS-apparaten.

De systeemvoorkeuren raadplegen

Wanneer je de optie om je apparaten via iCloud-opslag te vinden in te schakelen, is het belangrijk dat je begrijpt hoe het proces werkt en waarom het zo handig kan zijn. Door de functie ‘Zoek mijn iPhone/iPad’ te gebruiken kun je niet alleen je apparaat lokaliseren wanner je het verliest, maar ook op afstand vergrendelen of zelfs wissen om je gegevens te beschermen.

Als je de systeemvoorkeuren van je apparaat, bijvoorbeeld een iPhone of iPad opent, kun je de toegang tot de instellingen die nodig zijn om ‘Zoek mijn’ in te schakelen krijgen. Dit is een essentiële stap om ervoor te zorgen dat je apparaat altijd traceerbaar is en dat je snel actie kunt ondernemen wanneer jij je apparaat verliest of als het apparaat wordt gestolen.

Om deze functie in te schakelen moet je de ‘Instellingen’ op je apparaat openen en vervolgens bovenaan in het instellingenscherm op je naam drukken. Hier kun je de optie ‘Zoek mijn’ selecteren en controleren of de schakelaar naast ‘Zoek mijn iPhone/iPad’ is ingeschakeld. Zodra dit is geactiveerd, kun je de voordelen van iCloud-opslag voor het beveiligen en terugvinden van je waardevolle apparaten gebruiken.

Naam van het apparaat selecteren

Wanneer je ‘Zoek mijn’ functie op je Apple-apparaat activeert , opent iCloud een wereld van mogelijkheden om je apparaat in geval van verlies of diefstal terug te vinden. Het proces begint bij het inloggen met je Apple ID gegevens op icloud.com/find, waardoor je de toegang tot een overzicht van al je gekoppelde apparaten, variërend van iPhones en iPads tot MacBooks krijgt. Door het specifieke apparaat dat je wilt lokaliseren uit deze lijst te selecteren wordt de zoektocht naar je kostbare bezit gestart.

Nadat je het gewenste apparaat hebt geselecteerd, neemt iCloud de leiding in het lokaliseren van je Apple apparaat. Naast het tonen van de locatie, biedt iCloud extra functionaliteiten om je te helpen om je apparaat terug te vinden. Zo kun je een geluidssignaal afspelen als het apparaat zich binnen gehoorsafstand bevindt, wat handig is als je bijvoorbeeld thuis bent en je iPhone ergens bent vergeten. Bovendien kun je het apparaat op afstand vergrendelen of zelfs alle gegevens wissen om je privacy en beveiliging in het geval van diefstal te waarborgen.

Met ‘Zoek mijn’ heb je niet zomaar een handige tool in handen; het is een essentiële functie voor de beveiliging en het lokaliseren van je Apple apparaten. Door deze functie te allen tijde geactiveerd te houden, kun je met gemoedsrust en bescherming van je waardevolle bezittingen genieten. Of je nu onderweg of thuis bent, ‘Zoek mijn’ biedt de nodige gemoedsrust en bescherming.

Laatste opmerkingen

Je hebt nu een grondig inzicht in het beheren van je iCloud-opslag en -account gekregen. Door de stappen die we hebben besproken te volgen, kun je ervoor zorgen dat je gegevens veilig zijn en dat je apparaten optimaal functioneren. Vergeet niet om je opslagruimte regelmatig te controleren en onnodige bestanden te verwijderen om ruimte vrij te maken voor wat echt belangrijk is.

iCloud opslag inloggen vanaf je MacBook

Voor gemakkelijke toegang en de veiligheid van je gegevens is het belangrijk dat jij je iCloud account beheert. Controleer en update je instellingen regelmatig om risico’s te minimaliseren, wijzig je Apple ID en wachtwoord met enige regelmaat, schakel Twee-factor-authenticatie voor extra beveiliging in, maak regelmatig back-ups naar iCloud-opslag, upgrade indien nodig voor meer opslagruimte en profiteer optimaal van alle functies die iCloud voor het delen, synchroniseren en back-uppen van gegevens te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een nieuw iCloud account aanmaken?

Om een nieuw iCloud account aan te maken moet je de instellingen op je apparaat openen en voor “Log in bij iCloud” kiezen. Volg vervolgens de instructies om een nieuw Apple ID aan te maken en vul de benodigde gegevens in.

Hoe kan ik mijn opslagruimte in iCloud op mijn iPhone bekijken en beheren?

Open de Instellingen op je apparaat en ga naar [je naam] > iCloud > Beheer opslag. Hier kun je zien hoeveel ruimte je gebruikt en welke bestanden veel ruimte innemen. Daarnaast kun je indien nodig extra opslagruimte kopen .

Wat is het voordeel van van twee-factor authenticatie voor mijn iCloud-account?

Met twee-factor authenticatie wordt de beveiliging van je account versterkt doordat er naast een wachtwoord nog een extra verificatiestap, zoals een code die naar je telefoon wordt gestuurd nodig is. Hiermee kun jij je gegevens tegen ongeautoriseerde toegang beschermen.

Kan ik bestanden delen en samenwerken met anderen via iCloud?

Ja, via iCloud kun je bestanden eenvoudig met vrienden of collega’s delen. Door de gewenste bestanden simpelweg te selecteren en anderen uit te nodigen, kunnen deze gegevens door anderen worden bekeken of bewerkt, waardoor je efficiënter met anderen kunt samenwerken.

Hoe kan ik Zoek mijn gebruiken om mijn apparaten te vinden?

Met ‘Zoek mijn’ functie kun jij al je Apple-apparaten lokaliseren wanner ze met hetzelfde Apple ID zijn ingelogd. Open de Zoek mijn-app of website, log met je Apple ID in en zie direct op de kaart waar je apparaten zich bevinden.

Wil jij je belangrijke bestanden vanuit de Cloud op verschillende apparaten kunnen bekijken?

Melding iCloud Opslag 'Vol' Uitzetten en bestanden op de Cloud server bewaren

Door bij iCloud in te loggen, kun jij je bestanden gemakkelijk bekijken, beheren en verwijderen.

 • Dat is overal toegang tot je bestanden
 • Bestanden vanaf ieder Apple apparaat en op iedere locatie kunnen beheren
 • De bestanden gemakkelijk met anderen kunnen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg