iCloud opslag kopen: alles wat je moet weten!

Wanneer je voor je bestanden en foto’s meer ruimte zoekt, is het tijd om iCloud opslag te kopen. Met de groeiende hoeveelheid gegevens die we iedere dag genereren, kan het hebben van extra opslagruimte een gamechanger zijn. Door iCloud opslag te kopen, hoef jij op je apparaat nooit meer met onvoldoende ruimte te worstelen. Het biedt gemak en gemoedsrust, wetende dat al je belangrijke bestanden veilig zijn.

Met de mogelijkheid om bestanden naadloos tussen apparaten te kunnen delen en back-ups van al je waardevolle informatie te kunnen maken, is investeren in iCloud opslag een slimme zet. Dus waar wacht je nog op? Upgrade vandaag nog naar meer iCloud opslag en maak ruimte voor nieuwe herinneringen vrij.

Waarom is extra iCloud opslag belangrijk?

Al je bestanden veilig op kunnen slaan

Door iCloud opslag te kopen kun jij al je belangrijke bestanden en gegevens veilig in de cloud bewaren. Dit betekent dat je documenten, foto’s, video’s en andere waardevolle gegevens zelfs als er iets met je apparaat gebeurt niet verloren gaan. Stel je voor dat jij je telefoon kwijtraakt of dat hij crasht; door extra iCloud opslag te kopen hoef jij niet bang te zijn dat al die herinneringen voorgoed verdwenen zijn.

iCloud opslag kopen en bestanden in de cloud bewaren
 • Voorkomen dat je belangrijke bestanden verliest
 • Documenten en media tegen schade aan apparaten beschermen

Wil jij jouw belangrijke bestanden veilig in de Cloud bewaren?

Bestanden in de cloud bewaren

Door bestanden in iCloud te bewaren kun jij jouw bestanden vanaf iedere computer die met het internet verbonden is bewaren en bekijken

 • Dat is overal toegang tot jouw bestanden
 • Bestanden zijn tegen bedreigingen beschermd
 • De bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Geen externe harde schijf nodig om toegang tot de bestanden te hebben
 • Gemakkelijk met anderen samen werken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Ruimte op je apparaat besparen

Door extra iCloud opslag te kopen, voorkom jij dat je apparaat vol raakt met allerlei bestanden. Hierdoor blijven de prestaties van je apparaat optimaal zonder dat je apparaat door een gebrek aan ruimte langzamer wordt. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je snel een foto wilt maken, maar geen beschikbare ruimte hebt omdat de volledige iCloud opslag vol zit. Door je iCloud opslag te vergroten heb jij altijd genoeg ruimte om nieuwe herinneringen vast te leggen.

 • Verbeter de prestaties van je apparaten
 • Maak zonder dat jij je zorgen over opslagruimte hoeft te maken moeiteloos nieuwe foto’s en video’s

Wat is iCloud+ en wat zijn de voordelen?

Wat is iCloud+?

iCloud+ is een uitgebreide versie van de standaard iCloud-diensten die Apple aanbiedt. Met iCloud+ krijg je niet alleen extra opslagruimte, maar ook enkele handige functies die je online ervaring kunnen verbeteren. De Privacy Relay functie is een van de belangrijkste voordelen van iCloud+. Dankzij deze functie wordt je internetverkeer versleuteld en blijven je online activiteiten anoniem, waardoor je privacy beter beschermd is.

Hide My Email is een andere nuttige functie van iCloud+. Hiermee kun je tijdelijke, willekeurig gegenereerde e-mailadressen aanmaken om je echte e-mailadres tegen spam of misbruik te beschermen. Daarnaast biedt iCloud+ HomeKit Secure Video, waarmee je beveiligingscamera’s veilig zonder extra kosten voor opslag in de Home-app kunt integreren.

Voordelen van extra iCloud opslag Kopen

Door extra opslagruimte via iCloud+ te kopen, ben jij van voldoende ruimte verzekerd, waardoor jij al je foto’s, video’s, documenten en back-ups veilig in de cloud op kunt slaan. Dit betekent dat zelfs als er iets, zoals verlies of diefstal met je apparaat gebeurt, al je waardevolle bestanden veilig zijn bewaard en via ieder ander Apple-apparaat dat jij bezit en waarop jij met je iCloud account bent ingelogd toegankelijk zijn.

Met een grotere hoeveelheid opslagruimte hoef jij je geen zorgen over het verwijderen van oude bestanden om ruimte voor nieuwe herinneringen vrij te maken te maken. Je hebt altijd voldoende ruimte beschikbaar om zonder compromissen te hoeven sluiten nieuwe foto’s en video’s vast te leggen of belangrijke documenten op te slaan.

Hoeveel iCloud opslag heb ik nodig?

Opslagruimte kopen

Wanneer je van plan bent om extra iCloud opslag te kopen is het belangrijk dat je goed over de benodigde ruimte nadenkt. In de App Store kun je al vanaf 50 GB extra opslagruimte kopen, maar het is verstandig om te bedenken of dit voldoende zal zijn voor al je bestanden. Vooral als je regelmatig foto’s en video’s maakt of grote bestanden deelt is moet je rekening houden met de toekomstige groei van je opslagbehoeften, .

Je kunt iCloud opslag gemakkelijk kopen, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Om je opslagruimte te vergroten moet je de Instellingen-app op je Apple apparaat openen, naar ‘icloud’ navigeren en de optie om je opslagruimte te vergroten selecteren. Je hebt de keuze uit verschillende opties, variërend van 50 GB tot meerdere terabytes extra ruimte. Het abonnement is maandelijks aanpasbaar, waardoor je flexibel op veranderende behoeften in kunt spelen.

Door de opslagruimte uit te breiden kun je niet alleen meer foto’s, video’s en bestanden opslaan, maar ook van functies zoals iCloud back-up, waarmee jij al je gegevens veilig kunt bewaren en tussen al je Apple-apparaten kunt synchroniseren profiteren. Dit biedt gemoedsrust en zorgt ervoor dat je altijd de toegang tot belangrijke informatie hebt.

Naar meerdere GB’s upgraden

Mocht de standaard 50 GB voor jouw behoeften niet voldoende zijn, dan biedt Apple de mogelijkheid om je iCloud-opslag naar meerdere gigabytes uit te breiden. Voor deskundig advies over welk pakket het beste bij jou past en hoe je moeiteloos naar een grotere versie die beter op het gebruik van diensten zoals iCloud aansluit, kunt upgraden, kun je contact met support van Apple opnemen.

iCloud opslag kopen om de opslagruimte uit te breiden
 • Voordelen:
  • Meer ruimte voor foto’s, video’s en bestanden
  • Via de instellingen app op je apparaat kun je eenvoudig naar een groter opslag plan upgraden 
 • Nadelen:
  • Aan grotere opslagpakketten kunnen mogelijke kosten verbonden zijn 

Bijvoorbeeld: Stel dat je regelmatig grote videobestanden met je Apple apparaat maakt of veel foto’s wilt kunnen bewaren zonder dat jij je zorgen over een volle telefoon hoeft te maken, dan kan een upgrade naar een groter icloud abonnement voordelig zijn. Zo ben jij altijd van voldoende ruimte verzekerd, zodat jij al je herinneringen veilig op kunt slaan.

Abonnementen en prijzen van iCloud+

Variërende abonnementen

Als je iCloud opslag wilt kopen, biedt iCloud+ verschillende abonnementsopties die bij je behoeften passen. De abonnementskosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid opslagruimte in gb of tb die je nodig hebt. Zo kun je uit plannen die bij 50 GB opslagruimte beginnen en tot grotere capaciteiten verder gaan kiezen.

Voor sommige gebruikers is het basis abonnement van 50 GB voldoende, terwijl anderen voor het bewaren van foto’s, video’s en documenten mogelijk meer ruimte nodig hebben. Om het juiste plan te kunnen selecteren is het belangrijk dat je controleert hoeveel gegevens je momenteel in (gb) hebt en hoe snel deze in de toekomst kan groeien.

 • Voordelen:
  • Flexibele opties voor verschillende behoeften.
  • Wanneer je meer ruimte nodig hebt, kun je eenvoudig upgraden.
 • Nadelen:
  • Als je voor een groter opslagplan kiest kunnen daar mogelijk hogere kosten aan verbonden zijn.
  • Niet iedereen heeft extra iCloud opslag nodig.

Extra iCloud opslag kopen

Om extra iCloud -opslag te kopen, hoef je alleen maar op je apparaat naar de App Store te gaan. Van daaruit kun je eenvoudig door de beschikbare abonnementsopties bladeren en degene die bij je behoeften past selecteren.

Het proces is over het algemeen eenvoudig en intuïtief, waardoor jij je opslag indien nodig zonder gedoe uit kunt breiden. Zodra je een nieuw plan hebt gekocht, wordt dit automatisch op al je apparaten waarmee je met hetzelfde Apple ID bent ingelogd toegepast.

 1. Open de App Store-app op je apparaat.
 2. Open je profielinstellingen.
 3. Druk vervolgens op ‘Abonnementen’ en kies voor ‘Koop meer iCloud opslag’.
 4. Kies het gewenste plan en voltooi de aankoop om direct de toegang tot extra ruimte te krijgen.

iCloud opslag zonder creditcard kopen

Geen creditcard nodig

Het is fantastisch om te weten dat je iCloud opslag uit kunt breiden zonder dat je daarvoor een creditcard hoeft te gebruiken. Dit betekent dat je niet langer door betaalmethoden beperkt bent en gemakkelijk extra gigabytes of zelfs terabytes aan opslagruimte voor je iCloud account kunt kopen. Het proces is ongelooflijk eenvoudig en, zelfs als je geen creditcard tot je beschikking hebt voor iedereen toegankelijk.

Wanneer je merkt dat je huidige opslagruimte bijna vol is, hoef je alleen maar naar de App Store te gaan en daar voor de optie om extra opslagruimte aan te schaffen te kiezen. Door deze simpele handeling uit te voeren, kun je binnen enkele minuten van meer ruimte voor al je bestanden, foto’s en documenten in iCloud Drive genieten.

Het feit dat je geen creditcard nodig hebt om iCloud opslag te kopen, maakt het proces nog toegankelijker en klantvriendelijker. Je kunt je opslagcapaciteit nu met gemak en zonder gedoe , rechtstreeks vanuit de instellingen van je apparaat tegen betaalbare prijzen uitbreiden. Dit betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat je opslagruimte vol raakt en dat je altijd voldoende ruimte hebt om al je belangrijke bestanden veilig in de cloud op te slaan.

Betaalbaarheid en flexibiliteit

Je kunt extra iCloud opslag gemakkelijk en voor een zeer redelijke prijs, die bij slechts 0,99 euro per maand begint kopen. Door deze kleine investering kun jij al je belangrijke gegevens veilig en toegankelijk houden, zonder dat het een grote financiële last vormt.

Een van de voordelen van extra iCloud opslagruimte kopen is het gemak waarmee je dit kunt doen. Je hebt geen creditcard nodig en kunt via de App Store gemakkelijk extra opslag aanschaffen. Daarnaast biedt iCloud flexibele opties, waarbij je al met slechts 0,99 euro per maand kunt beginnen.

Het is echter belangrijk dat je de mogelijke nadelen in overweging neemt. Zo kunnen er, afhankelijk van je opslagbehoeften beperkingen in de beschikbare pakketten zijn. Daarnaast is het goed om te bedenken dat hoewel de maandelijkse kosten laag lijken, deze zich na verloop van tijd op kunnen stapelen.

Dankzij deze toegankelijke manier om iCloud opslag te kopen, kun je altijd op voldoende ruimte voor al je foto’s, video’s en documenten binnen handbereik rekenen. Of je nu gigabytes of zelfs terabytes aan opslagruimte nodig hebt, met iCloud opslag ben je verzekerd van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor al je digitale behoeften.

Opslagruimte leegmaken of iCloud opslag kopen als je iCloud vol zit?

Extra opslagruimte overwegen

Als je iCloud van 5 GB vol zit, is het tijd om actie te ondernemen. In dat geval kan het kopen van extra iCloud opslag een slimme keuze zijn. Voor slechts 0,99 euro per maand kun jij je opslagcapaciteit al met enkele gb uitbreiden. Dit biedt niet alleen directe verlichting voor je volle iCloud, maar geeft ook gemoedsrust voor de toekomst.

iCloud opslag kopen en de benodigde opslagruimte bepalen

Door meer iCloud opslag te kopen kun jij al je belangrijke bestanden zonder ruimtegebrek veilig en gemakkelijk opslaan. Door deze investering te doen, voorkom je dat je constant moet schipperen met welke foto’s of documenten er moeten worden verwijderd om plaats voor nieuwe items te maken.

Ruimte in je iCloud vrijmaken

Voordat je besluit om extra iCloud opslag te kopen, is het verstandig om eerst een grondige opruiming in je huidige opslagruimte uit te voeren. Verwijder bestanden die je niet langer nodig hebt of die elders kunnen worden bewaard. Denk hierbij aan oude back-ups, grote video’s of apps die veel ruimte innemen.

Een andere optie is om grote bestanden zoals video’s en fotoalbums naar een externe harde schijf of computer over te zetten. Hierdoor creëer je meer ruimte in jouw iCloud opslag, waardoor de noodzaak om extra opslag aan te schaffen mogelijk wordt verminderd.

 • Voordelen:
  • Directe verlichting bij een volle iCloud.
  • Belangrijke bestanden kunnen veilig en gemakkelijk worden opgeslagen.
 • Nadelen:
  • Voor extra iCloud-opslag worden er mogelijk extra maandelijkse kosten in rekening gebracht.

Op verschillende apparaten naar iCloud+ upgraden

App Store

Om op verschillende apparaten naar iCloud+ te upgraden moet je de App Store openen en de nieuwste versie van iCloud downloaden. Zoek de App Store op je apparaat en druk hierop om de toegang tot de benodigde update voor iCloud te krijgen.

Met deze eenvoudige stap worden al je apparaten met de laatste versie van iCloud bijgewerkt, waardoor je moeiteloos van alle voordelen die met het upgraden naar iCloud+ komen kunt genieten.

Extra Opslagruimte

Eén van de voordelen van het upgraden naar iCloud+ is dat je extra iCloud-opslagruimte kunt kopen. Dit betekent dat als je huidige opslag vol raakt, je gemakkelijk meer ruimte aan je account toe kunt voegen door simpelweg een upgrade uit te voeren.

Door extra opslagruimte aan te schaffen, hoef jij je geen zorgen over het tekort aan ruimte voor al je foto’s, video’s en bestanden te maken . Met slechts een paar klikken kun jij genoeg ruimte toevoegen om al je belangrijke gegevens veilig en toegankelijk te houden.

iCloud opslag binnen het gezin delen

iCloud opslag delen

Wanneer je extra iCloud opslag hebt gekocht en het binnen het gezin wilt delen, kun je de App store gebruiken om dit te regelen. Open hiervoor allereerst de iCloud instellingen op je apparaat en druk vervolgens op “delen” om de opslagruimte individueel onder verschillende gezinsleden te verdelen. Met de nieuwste versie van iCloud kunnen jij via diverse diensten gemakkelijk contact maken en ruimte met je gezinsleden delen.

Met deze functie kunnen zowel jij als je gezinsleden bestanden zoals foto’s, video’s en documenten veilig opslaan en zonder zorgen over ruimtegebrek met elkaar delen. Door extra iCloud opslag te kopen, vergroot je niet alleen de beschikbare ruimte voor iedereen in het gezin, maar maak je het ook makkelijker om bestanden te delen waardoor je gemakkelijker kunt samenwerken.

Voordelen van oplossingen voor gezinsdeling

Voor gezinnen die naar een georganiseerde en samenwerkende digitale omgeving streven is iCloud opslag kopen een slimme investering . Door voor extra opslagruimte in de cloud te kiezen, kunnen gezinsleden niet alleen bestanden delen, maar ook gelijktijdig aan projecten werken. Dit bevordert niet alleen de efficiëntie, maar ook de productiviteit binnen het gezin. Bovendien kan het delen van iCloud opslag tot kostenbesparingen leiden doordat gezinsleden online opslagruimte kunnen delen in plaats van dat ze individuele abonnementen af hoeven te sluiten.

Een opgeruimde digitale omgeving draagt bij aan een gestroomlijnde workflow en maakt het gemakkelijk om belangrijke documenten en herinneringen te organiseren. Door gezamenlijke doelen na te streven en samen aan projecten te werken, versterken gezinsleden hun onderlinge band en creëren ze waardevolle herinneringen. Bovendien biedt iCloud opslag een veilige en betrouwbare manier om gegevens op te slaan, waardoor gezinnen zich geen zorgen over het verlies van belangrijke informatie hoeven te maken.

iCloud opslag kopen en bestanden tussen gezinsleden delen

Investeren in iCloud-opslag is niet alleen praktisch, maar ook slim voor gezinnen die naar efficiëntie, samenwerking en kostenbesparing streven. Met tal van voordelen is het kopen van extra cloudopslag een stap in de juiste richting voor een georganiseerd en verbonden gezinsleven.

Tips en trucs om de iCloud opslag optimaal te gebruiken

Toegang tot de instellingen voor iCloud

Om altijd voldoende ruimte voor al je belangrijke bestanden en gegevens te hebben is het belangrijk dat jij je iCloud opslag effectief beheert. Door de instellingen van iCloud regelmatig te controleren, kun je een beter inzicht krijgen in welke apps en gegevens de meeste ruimte in beslag nemen. Hierdoor kun je gerichte acties ondernemen om overtollige bestanden te identificeren en te verwijderen, waardoor kostbare opslagruimte kan worden vrijgemaakt.

Het manueel beheren van back-ups voor je iPhone, iPad of Mac is cruciaal om je iCloud opslag effectief te beheren. Door selectief te zijn in welke data je bewaart en welke je verwijdert blijven alleen de meest relevante informatie behouden. Dit optimaliseert niet alleen je beschikbare opslagruimte, maar verzekert ook snelle toegang tot belangrijke gegevens.

Als je merkt dat je regelmatig tegen de grenzen van je huidige iCloud opslagplan aanloopt, is het wellicht verstandig om te overwegen om een upgrade naar een groter plan uit te voeren. Op deze manier kunnen al je bestanden, zonder dat jij je zorgen over ruimtetekort hoeft te maken veilig in de cloud worden opgeslagen. Een groter opslagplan biedt niet alleen meer ruimte voor al je gegevens, maar kan ook extra functies en voordelen met zich meebrengen.

Wil jij jouw belangrijke bestanden veilig in de Cloud bewaren?

Bestanden in de cloud bewaren

Door bestanden in iCloud te bewaren kun jij jouw bestanden vanaf iedere computer die met het internet verbonden is bewaren en bekijken

 • Dat is overal toegang tot jouw bestanden
 • Bestanden zijn tegen bedreigingen beschermd
 • De bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Geen externe harde schijf nodig om toegang tot de bestanden te hebben
 • Gemakkelijk met anderen samen werken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Je iCloud opslagruimte beheren

Een slimme manier om je iCloud opslag optimaal te kunnen gebruiken is door niet alleen overbodige bestanden en apps te verwijderen, maar ook door kritisch te kijken naar welke gegevens echt nodig zijn. Het kan verleidelijk zijn om alles te bewaren, maar het is belangrijk dat je regelmatig een opruimsessie houdt. Zo kun je bijvoorbeeld oude back-ups die niet langer relevant zijn verwijderen. Deze kunnen vaak zonder dat je het doorhebt veel ruimte in beslag nemen.

Daarnaast is het aan te raden om grote bestanden die je niet meer nodig hebt te wissen. Denk hierbij aan video’s die je al op een ander apparaat hebt opgeslagen of documenten die je niet meer gebruikt. Door deze bestanden te verwijderen, creëer je niet alleen meer ruimte in je iCloud-opslag, maar kunnen de gegevens die je wel wilt bewaren gemakkelijker worden gevonden.

Door deze opruimtaken regelmatig uit te voeren blijft je iCloud opslagruimte georganiseerd en beschikbaar voor nieuwe gegevens. Op deze manier voorkom je dat je tegen de limiet van je opslagruimte aanloopt en kun je alle handige functies die iCloud te bieden heeft optimaal blijven gebruiken.

Extra iCloud-opslag kopen

Als je merkt dat de standaard opslaglimiet niet voldoende is, biedt de App Store een eenvoudige manier om extra iCloud-opslag te kopen. Hierdoor kun jij al je belangrijke bestanden zonder zorgen over ruimtetekort veilig in de cloud opslaan.

 • Open de App Store
 • Zoek naar ‘iCloud’
 • Kies het gewenste opslagniveau en voltooi de aankoop

Op deze manier kun jij zonder compromissen altijd van voldoende ruimte in je iCloud account genieten.

Controleer regelmatig hoe je iCloud opslag wordt gebruikt

Om eventuele problemen te voorkomen en altijd voldoende ruimte voor al je digitale behoeften beschikbaar te hebben is het belangrijk dat jij je iCloud opslagcapaciteit regelmatig controleert. Door je opslagruimte regelmatig te bekijken, krijg je niet alleen inzicht in de beschikbare ruimte, maar kun je ook zien welke specifieke bestanden en apps de meeste ruimte in beslag nemen. Hierdoor kun je weloverwogen beslissingen nemen over welke bestanden je wilt behouden, wilt verwijderen of naar een alternatieve opslagoptie wilt verplaatsen.

Door de systeemvoorkeuren te openen en vervolgens naar ‘Opslag’ en ‘Back-up’ te navigeren, zie je precies welke apps en gegevens veel ruimte in je iCloud-opslag in beslag nemen. Door dit inzicht kun je doelgerichte stappen ondernemen om ruimte vrij te maken en je opslagruimte efficiënter gebruiken. Als je merkt dat je huidige opslaglimiet niet voldoende is voor al je gegevens, overweeg dan om extra ruimte toe te voegen door een iCloud opslag abonnement af te sluiten.

Met een abonnement op iCloud opslag ben je verzekerd van veilige dataopslag voor al je bestanden, waardoor je altijd voldoende ruimte voor nieuwe informatie hebt. Dit zorgt voor gemoedsrust en maakt het mogelijk om ongestoord met al je digitale gegevens door te werken. Door je iCloud opslag actief te beheren, kun je de efficiëntie van je workflow maximaliseren.

De beveiliging en privacy in iCloud

Beveiligingsinstellingen aanpassen

Door iCloud-opslag te kopen krijg je niet alleen extra ruimte om je bestanden op te slaan, maar je kunt ook de beveiligingsinstellingen aanpassen. Door naar de systeemvoorkeuren te gaan, kun je eenvoudig de toegang tot verschillende opties waarmee je de beveiliging van je gegevens kunt versterken krijgen. Het is belangrijk dat je deze instellingen regelmatig controleert en indien nodig bijwerkt.

iCloud opslag kopen en je gegevens beveiligen
 • Controleer je beveiligingsinstellingen regelmatig
 • Versterk de bescherming van je gegevens door sterke wachtwoorden en tweestapsverificatie voor je iCloud account in te stellen

Ondersteuning voor diensten

Wanneer je besluit om iCloud opslag te kopen, profiteer je niet alleen van extra ruimte om je bestanden op te slaan, maar ook van een scala aan handige diensten die je digitale ervaring nog beter kunnen maken. Een van de voordelen is dat iCloud ondersteuning voor de App Store biedt, wat betekent dat al je aankopen die je via de App Store hebt gekocht veilig in de cloud worden bewaard. Dit betekent dat zelfs als jij je apparaat verliest of beschadigt, je nog steeds de toegang tot al je apps en media-inhoud die je via iCloud hebt gekocht behoud.

Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig nieuwe apps kopen of veel media-inhoud downloaden. Door iCloud opslag te gebruiken hoef jij je geen zorgen te maken dat je belangrijke aankopen verliest. Omdat al je aankopen veilig zijn opgeslagen en eenvoudig met je nieuwe apparaat kunnen worden gesynchroniseerd maakt iCloud het makkelijker om naar een nieuw apparaat over te schakelen, .

Investeren in iCloud-opslag betekent eigenlijk investeren in gemoedsrust en gemak. Het zorgt voor extra beveiliging en dat al je digitale bezittingen, ongeacht de omstandigheden altijd toegankelijk zijn. Dus, als jij je digitale leven wilt vereenvoudigen en wilt beschermen, is het kopen van iCloud opslag zeker het overwegen waard. Deze investering zal iedere keer weer in termen van gemak en gemoedsrust lonen.

Privacybescherming waarborgen

Om je iCloud opslag optimaal te benutten en je gegevens veilig te houden, zijn er enkele belangrijke maatregelen die je kunt nemen. Allereerst is het van essentieel belang dat jij je wachtwoorden regelmatig wijzigt en sterke, unieke wachtwoorden die moeilijk te raden zijn gebruikt. Dit verkleint het risico op ongeautoriseerde toegang tot je gegevens. Bovendien is het sterk aanbevolen om de tweestapsverificatie in te schakelen. Met deze extra beveiliging laag wordt iedere inlogpoging via een ander gekoppeld apparaat geverifieerd, waardoor je account nog beter tegen hackers is beschermd.

Het is belangrijk dat je kritisch kijkt naar welke apparaten je iCloud gegevens kunnen benaderen. Verwijder oude of niet-gebruikte apparaten die nog aan je account zijn gekoppeld, aangezien deze een potentieel veiligheidsrisico vormen. Daarnaast is het verstandig om de encryptiemogelijkheden van iCloud te activeren. Op deze manier worden je gegevens versleuteld en tegen mogelijke datalekken of ongeautoriseerde toegang beschermd.

Het is van groot belang dat je bij het beveiligen van je iCloud-opslag proactief handelt. Door deze aanbevelingen op te volgen, creëer je een sterke beveiligingsstrategie voor je gegevens. In een tijd waarin cyberdreigingen steeds complexer worden, is het noodzakelijk om je gegevens effectief te beschermen. Door de juiste maatregelen te nemen kun jij de veiligheid van je iCloud-opslag maximaliseren.

 1. Autoriseer alleen vertrouwde apparaten voor toegang tot accountgegevens.
 2. Gebruik versleutelingsopties voor maximale privacybescherming.

Problemen met het kopen van iCloud-opslag oplossen

Betalingsproblemen aanpakken

Wanneer je iCloud-opslag wilt kopen en je betaling niet wordt geaccepteerd, zijn er enkele stappen die je kunt ondernemen. Controleer eerst of de betaalmethode die je hebt ingesteld correct is. Controleer of alle gegevens, inclusief het factuuradres en de betalingsgegevens juist zijn ingevuld en pas deze indien nodig aan. Als alles correct lijkt te zijn, kan het helpen om voor verdere assistentie contact met Apple Support op te nemen.

Een andere veelvoorkomende reden waardoor betalingsproblemen bij het kopen van iCloud-opslag kunnen ontstaan, kan een beperking op de betaalmethode zijn. Sommige banken hanteren limieten voor online transacties of internationale aankopen. Neem contact met je bank op om na te gaan of er dergelijke beperkingen voor je kaart gelden en vraag hen om eventuele blokkades tijdelijk op te heffen.

Technische problemen verhelpen

Als je tijdens het proces van iCloud-opslag aankoop technische problemen, zoals langzame laadtijden of foutmeldingen ervaart, probeer dan eerst om je internetverbinding te controleren. Een instabiele verbinding kan bij het laden van de betalingspagina’s tot problemen leiden. Het is daarom belangrijk dat jij je apparaat met een stabiel netwerk verbindt voordat je verder gaat met de aankoop.

iCloud opslag kopen en mogelijke technische problemen

Browsercache en cookies kunnen Soms storing tijdens online aankopen zoals iCloud-opslag veroorzaken. Probeer deze bestanden eens via de instellingen van je browser te wissen voordat je opnieuw probeert om extra ruimte voor iCloud te kopen.

Handige iPhone tips voor meer opslagruimte in de cloud

De toegang tot de iCloud opslag

Wanneer je extra iCloud opslag nodig hebt, kun je dit eenvoudig regelen door de instellingen op je apparaat te openen en vervolgens op ‘iCloud’ te drukken. Hier krijg je de toegang tot al je iCloud instellingen, inclusief het beheren van je beschikbare opslagruimte. Door extra ruimte aan te schaffen, heb je genoeg plek om al je belangrijke bestanden veilig op te slaan.

Met de mogelijkheid om extra iCloud-opslag via de App Store van Apple te kopen, hoef jij je nooit meer zorgen over een tekort aan ruimte te maken. Dit is vooral handig als je veel foto’s en video’s met je iPhone of andere Apple-apparaten maakt. Zo blijven al deze herinneringen zonder dat ze ten koste van de prestaties van je toestel gaan veilig bewaard.

Voordelen van extra iCloud-opslag

 • Ruime capaciteit: Met extra iCloud opslag hoef jij bestanden niet langer selectief te verwijderen om plaats vrij te maken.
 • Automatische back-up: Je kunt automatisch back-ups van al je gegevens maken zonder dat je bang hoeft te zijn dat er onvoldoende ruimte is.
 • Gegevens tussen apparaten synchroniseren: Als jij meerdere Apple-apparaten bezit, maakt extra iCloud-opslag het gemakkelijk om bestanden tussen deze apparaten synchroon te houden.

Wanneer je extra iCloud opslag koopt, biedt dat talloze voordelen die ervoor zorgen dat jij altijd voldoende ruimte hebt voor alles wat voor jou belangrijk is. Hierdoor kun jij ieder moment zonder compromissen vastleggen en bewaren.

Laatste opmerkingen

Je hebt nu een grondig inzicht in het belang van extra iCloud-opslag, de voordelen van iCloud+, hoeveel opslag je nodig hebt, abonnementen en prijzen, en zelfs tips om je opslagruimte optimaal te benutten gekregen. Vergeet niet dat het delen van iCloud-opslag binnen je gezin ook handig kan zijn, en neem de beveiliging en privacy van je gegevens in iCloud altijd serieus, zodat je gegevens altijd veilig blijven.

Neem deze kennis mee en maak weloverwogen keuzes bij het upgraden naar iCloud+, het kopen van opslag of het optimaliseren van je huidige opslagruimte. Blijf op de hoogte van eventuele problemen en los ze snel op. Met deze informatie in handen kun jij het maximale uit je iCloud opslag halen!

iCloud opslag kopen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik extra iCloud-opslag kopen?

Om extra iCloud-opslag te kopen moet je de Instellingen-app op je apparaat, druk op je naam en selecteer ‘iCloud’. Kies voor ‘Beheer opslag’ en vervolgens voor ‘Wijzig abonnement’. Hier kun je voor een groter opslagplan kiezen en de aankoop voltooien.

Wat zijn de voordelen van iCloud+ ten opzichte van standaard iCloud?

Met iCloud+ krijg je extra functies zoals Hide My Email, uitgebreide HomeKit beveiligingscamera opnamen en meer privacy. Bovendien biedt het in vergelijking met standaard iCloud-diensten hogere niveaus van beveiliging voor je gegevens.

Kan ik mijn huidige iCloud-opslagabonnement upgraden?

Ja, je kunt via je Apple ID-instellingen eenvoudig naar een groter iCloud-opslag abonnement upgraden. Ga hiervoor naar ‘Abonnementen’ en kies het gewenste plan om direct meer ruimte voor al je bestanden en gegevens te krijgen.

Zijn er manieren om mijn huidige iCloud-opslagruimte efficiënter te gebruiken?

Ja, door onnodige bestanden te verwijderen of back-ups van oude apparaten die niet meer worden gebruikt te wissen, kun je ruimte in je iCloud opslag vrijmaken. Daarnaast is het handig om grote mediabestanden lokaal in plaats van in de cloud op te slaan.

Hoe zit het met delen van mijn iCloud opslag binnen het gezin?

Met Family Sharing kunnen gezinsleden eenvoudig toegang tot dezelfde pool van beschikbare opslagruimte krijgen zonder dat ze aparte abonnementen hoeven af te sluiten. Hierdoor kun je foto’s, video’s en documenten delen tussen familieleden delen.

Wil jij jouw belangrijke bestanden veilig in de Cloud bewaren?

Bestanden in de cloud bewaren

Door bestanden in iCloud te bewaren kun jij jouw bestanden vanaf iedere computer die met het internet verbonden is bewaren en bekijken

 • Dat is overal toegang tot jouw bestanden
 • Bestanden zijn tegen bedreigingen beschermd
 • De bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Geen externe harde schijf nodig om toegang tot de bestanden te hebben
 • Gemakkelijk met anderen samen werken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg