iCloud Plus: Kies het juiste abonnement!

Wist jij dat meer dan 70% van de iCloud-gebruikers sinds ios naar manieren zoekt om hun opslagruimte uit te breiden en meer functionaliteit aan iCloud toe te voegen? Met iCloud Plus krijg je de toegang tot een reeks krachtige functies die je online ervaring naar een hoger niveau tillen. Of je nu naar extra opslag, verbeterde privacybescherming of geavanceerde functies voor het delen van bestanden zoekt, iCloud Plus heeft alles wat je nodig hebt om in de digitale wereld productiever en veiliger te zijn.

Als het om jouw online behoeften gaat hoef je met iCloud Plus nooit meer compromissen, met extra opslag te sluiten. Ontdek hoe iCloud Plus jou kan helpen om jouw digitale leven te optimaliseren en hoe jij jouw waardevolle gegevens kunt beschermen. Bereid je voor op een naadloze en verbeterde online ervaring met iCloud Plus!

Wat is iCloud+

Verschil met Standaard iCloud-service

iCloud+ is een aangepaste en uitgebreidere versie van de standaard iCloud-service die extra functies en voordelen biedt. Met iCloud+ krijg je de toegang tot meer opslagruimte, verbeterde privacybescherming en handige tools die je online ervaring verrijken en automatisch kunnen analyseren.

iCloud plus en het verschil met Standaard iCloud-service

Met iCloud+ worden je gegevens automatisch versleuteld en privé gehouden, waardoor je online activiteiten beter beschermd zijn tegen nieuwsgierige blikken. Dit in tegenstelling tot de standaard iCloud waarbij de privacybescherming beperkter is en niet zo geavanceerd is als bij iCloud+.

iCloud+ onderscheidt zich door een unieke functie genaamd Hide My Email, waarmee je eenvoudig tijdelijke e-mailadressen kunt genereren om je echte e-mailadres tegen spam en misbruik te beschermen aan te bieden.

Wil jij al jouw belangrijke bestanden in iCloud kunnen bewaren?

iCloud abonnement

Door een iCloud plus abonnement af te sluiten kun jij alle mogelijkheden van iCloud+ gebruiken en jouw opslagruimte uitbreiden

 • Dat is: jouw bestanden zijn tegen ongeautoriseerde toegang beveiligd
 • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Een e-mail adres voor accounts aan kunnen maken en deze mails naar je hoofdaccount door laten sturen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Belangrijkste Functies en Voordelen

 • Meer Opslagruimte: Met iCloud+ krijg je bovenop de standaard 5 GB die bij de gewone iCloud wordt aangeboden extra opslagruimte.
 • Privacybescherming: De geavanceerde privacyfuncties van iCloud+ zorgen ervoor dat jouw persoonlijke gegevens veilig en beschermd blijven.
 • Hide My Email: Dankzij deze functie kun je voor extra privacy en veiligheid online tijdelijke e-mailadressen gebruiken.

Met deze extra functies kun je niet alleen meer data in de cloud opslaan, maar online diensten zonder dat jij je zorgen over je privacy hoeft te maken ook met een gerust hart gebruiken.

iCloud+ biedt een betere integratie met Apple’s ecosysteem, waardoor je naadloos tussen verschillende apparaten zoals je iPhone, je iPad en je Mac kunt schakelen. Dit maakt het gemakkelijk om al jouw bestanden, foto’s en notities tussen al jouw Apple-apparaten te synchroniseren en te delen.

Toegevoegde waarde voor Gebruikers

 • Omdat je met iCloud+ de toegang tot meer ruimte voor al jouw bestanden en media hebt, hoef jij je geen zorgen over het tekort aan opslagruimte te maken.
 • De verbeterde privacybescherming geeft jou, wetende dat jouw gegevens veilig zijn gemoedsrust terwijl je online surft en communiceert.
 • Door Hide My Email te gebruiken kun jij jouw echte e-mailadres tegen spam en phishing-pogingen beschermen, waardoor jouw online identiteit beter beschermd blijft.

Met iCloud+ haal jij het maximale uit jouw Apple-apparaten door extra functionaliteiten toe te voegen die jouw digitale leven gemakkelijker en veiliger maken.

Verschillende opslag abonnementen

Capaciteit en prijzen

iCloud+ biedt verschillende opslag abonnementen aan zodat er voor extra opslagruimte aan jouw behoeften kan worden voldaan. Het basisabonnement begint met gratis 5GB voor jouw apparaten, maar als je meer ruimte nodig hebt, zijn er opties om naar grotere capaciteiten te upgraden.

De abonnementen variëren in opslagcapaciteit (gb en tb) en prijs, waardoor je flexibiliteit hebt om te kiezen wat het beste bij jou past. Van extra GB’s tot onbeperkte opslag, iCloud+ heeft mogelijkheden die bij diverse behoeften aansluiten.

Wanneer je voor een abonnement gaat kiezen het belangrijk dat je rekening houdt met de hoeveelheid data je momenteel gebruikt en hoeveel je in de toekomst mogelijk nodig zult hebben. Door de capaciteiten en prijzen van ieder abonnement te vergelijken, kun je een weloverwogen beslissing nemen die bij jouw specifieke situatie aansluit.

Geschiktheid van abonnementen

Het gratis 5GB-abonnement is ideaal voor diegenen die voor basisbehoeften slechts een kleine hoeveelheid extra opslagruimte nodig hebben. Als je echter meerdere apparaten hebt of regelmatig grote bestanden zoals foto’s en video’s op wilt slaan, kan een betaald abonnement met meer GB’s beter geschikt zijn.

Voor gebruikers die veel data opslaan of websites via iCloud+ hosten, kan een abonnement met onbeperkte opslag de meest kosteneffectieve optie zijn. Hiermee kun jij al jouw gegevens zonder zorgen veilig en toegankelijk houden.

Overweeg bij het kiezen van een abonnement ook of je iCloud+ voor persoonlijke doeleinden of zakelijke doeleinden gebruikt. Voor zakelijke gebruikers kunnen de extra functies en beveiligingsvoordelen van premium-abonnementen van onschatbare waarde zijn.

Aanbevelingen voor jou

Als jij iemand bent die regelmatig nieuwe foto’s maakt en video’s opneemt, dan kan een abonnement met minimaal 50GB aan extra opslagruimte zeer nuttig zijn. Hiermee heb jij voldoende ruimte om al jouw kostbare herinneringen veilig te bewaren zonder dat je bang hoeft te zijn dat je tegen een opslag te kort aan loopt.

Voor gezinnen of groepen die meerdere apparaten delen, is het raadzaam om in een abonnement met gedeelde opslagruimte te investeren. Op deze manier kunnen alle leden van de groep zonder dat ze individuele abonnementen af hoeven te sluiten van de extra ruimte profiteren.

iCloud plus en bestanden delen

Denk bij het kiezen van een iCloud+-abonnement altijd aan jouw specifieke behoeften en gebruikspatronen. Door een weloverwogen keuze op basis van wat het beste bij jouw vereisten aansluit te maken, kun je optimaal van alle voordelen die iCloud+ te bieden heeft profiteren.

Extra functies van iCloud+

Gegevens veiliger delen

Met iCloud+ kun je grote bestanden met behulp van Verberg mijn e-mail veilig via de e-mail delen. Op deze manier kun jij jouw persoonlijke e-mailadres privé houden en je gegevens met een extra beveiliging laag tegen spam en phishing beschermen.

In plaats van je echte e-mailadres te gebruiken, genereert iCloud+ een uniek, willekeurig adres die de binnenkomende mail naar je inbox doorstuurt. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over het delen van gevoelige informatie met anderen. Dit is vooral handig wanneer jij belangrijke documenten of foto’s naar onbekenden wilt versturen.

Wanneer jij bijvoorbeeld online aankopen doet en persoonlijke gegevens niet met verkopers wilt delen komt deze functie goed van pas. Door Verberg mijn e-mail te gebruiken, kun jij zonder dat jij jouw identiteit bloot hoeft te geven veilig communiceren.

Beveilig op het internet surfen

Met iCloud+ profiteer je ook van Privé Relay, waarmee je anoniem op het web kunt surfen. Deze functie versleutelt je internetverkeer en leidt het via meerdere servers om zo je privacy te waarborgen.

Door Privé Relay in te schakelen, wordt voorkomen dat websites en adverteerders je online activiteiten volgen. Hierdoor blijven jouw zoekopdrachten en browsegeschiedenis vertrouwelijk en beschermd tegen nieuwsgierige ogen.

Stel je voor dat je onderweg bent en een openbaar wifi-netwerk gebruikt. Met Privé Relay hoef jij je geen zorgen over potentiële hackers die jouw gegevens proberen te onderscheppen te maken. Jouw internetverbinding blijft, waar je ook bent veilig en anoniem.

Uitgebreide HomeKit-beveiligingscamera-opslag

Voor gebruikers die HomeKit Secure Video-camera’s hebben, biedt iCloud+ de mogelijkheid om beelden langer op te slaan zonder dat ze rekening met de opslaglimieten hoeven te houden. Met deze functie kun je zonder extra kosten tot wel 10 dagen aan videobeelden bewaren.

Dit is vooral handig als er zich verdachte activiteiten rondom jouw huis voordoen of als je simpelweg naar specifieke momenten die door de beveiligingscamera’s zijn vastgelegd terug wilt kijken. Je hoeft niet bang te zijn dat belangrijke beelden worden overschreven voordat jij ze hebt kunnen bekijken.

Stel dat er terwijl jij niet thuis bent onverwacht bezoek voor de deur staat. Dankzij de uitgebreide HomeKit-beveiligingscamera-opslag in iCloud+ kun jij altijd controleren wie er voor de deur stond, zelfs dagen na het incident.

Private Relay uitgelegd

Wat is Private Relay?

Private Relay is een nieuwe functie binnen iCloud+, die tijdens het browsen op het internet voor extra privacy en beveiliging zorgt. Met Private Relay wordt jouw internetverkeer versleuteld en via twee aparte internetrelays geleid, waardoor jouw online activiteiten anoniem blijven.

Met Private Relay wordt jouw IP-adres beschermd en wordt voorkomen dat websites je kunnen volgen of je locatie kunnen achterhalen. Dit betekent dat jouw online gedrag niet door adverteerders of derden kan worden gevolgd, waardoor je meer controle over jouw privacy hebt.

Voordelen van Private Relay

 • Verbeterde privacy: Door Private Relay te gebruiken blijft jouw online identiteit verborgen, waardoor je beschermd bent tegen tracking en profilering.
 • Verhoogde beveiliging: De versleuteling van jouw internetverkeer zorgt ervoor dat hackers of kwaadwillenden geen toegang tot jouw gegevens hebben.
 • Anoniem browsen: Met Private Relay kun je, zonder dat jouw persoonlijke informatie wordt blootgesteld, veilig en anoniem op het internet surfen.

Vergelijking met andere privacybeschermingsmaatregelen

Binnen iCloud+ zijn er verschillende privacy beschermingsmaatregelen, zoals Hide My Email en Meld aan met Apple beschikbaar. Hoewel deze functies ook op het beschermen van jouw privacy gericht zijn, biedt Private Relay een extra laag van anonimiteit en beveiliging.

iCloud plus en de privacy beschermen
 • Hide My Email: Deze functie genereert willekeurige e-mailadressen die naar jouw echte adres worden doorgestuurd, waardoor je spam kunt verminderen. Echter, Private Relay gaat verder door ook jouw IP-adres te verbergen.
 • Sign in with Apple: Hiermee kun je snel en veilig zonder dat je extra accounts aan hoeft te maken bij apps en websites inloggen. Met Private Relay worden niet alleen jouw inloggegevens, maar wordt ook jouw browsegeschiedenis beschermd.

Door de combinatie van verschillende privacybeschermingsmaatregelen binnen iCloud+ kun je een veilige en anonieme online ervaring creëren waarbij zowel jouw persoonlijke gegevens als browsegedrag beschermd zijn.

Je E-mailadres verbergen

Aanpassen adres

Met iCloud+ kun je niet alleen je e-mailadres aanpassen en afschermen, maar ook van extra beveiligingsfuncties die je online privacy verder versterken profiteren. Door iCloud+ te gebruik worden al je inkomende en uitgaande e-mails versleuteld, waardoor het voor hackers veel moeilijker wordt om de toegang tot gevoelige informatie te krijgen. Dankzij deze end-to-end encryptie heb alleen jij en de ontvanger toegang tot de inhoud van de berichten, waardoor je communicatie volledig privé blijft.

Daarnaast kun je met iCloud+ wegwerpadressen aanmaken, wat erg handig kan zijn bij het registreren op verschillende websites of platforms. Met een wegwerpadres kun je een tijdelijk e-mailadres genereren dat je voor registratiedoeleinden kunt gebruiken, waardoor je hoofd-e-mailadres tegen mogelijke spam of ongewenste berichten beschermd blijft.

Het aanpassen en het afschermen van je e-mailadres met iCloud+ is dus niet alleen een manier om je privacy te waarborgen, maar ook een effectieve strategie om je online veiligheid te verbeteren. Door de geavanceerde beveiligingsfuncties van iCloud+ te gebruiken kun je, wetende dat je persoonlijke gegevens goed tegen potentiële bedreigingen zijn beschermd met een gerust hart online communiceren en transacties uitvoeren.

Om je e-mailadres via iCloud+ aan te passen en af te schermen moet je de onderstaande stappen volgen:

 1. Open de instellingen van iCloud op je apparaat.
 2. Kies voor ‘Account’ en selecteer ‘Bewerk’.
 3. Voer het nieuwe e-mailadres dat je wilt gebruiken in.
 4. Schakel de optie in om je adres aan te passen en af te schermen.
 5. Je nieuwe adres wordt nu bewaard en zal voor alle communicatie via iCloud+ worden gebruikt.

Minder delen

Door je e-mailadres aan te passen en af te schermen hoef je online minder persoonlijke informatie te delen. Hierdoor beperk je het aantal potentiële kanalen waarlangs jouw gegevens kunnen worden misbruikt.

Een bijkomend voordeel van het verbergen van je e-mailadres is dat dit tot een verminderde hoeveelheid ongewenste berichten die je ontvangt kan leiden. Het filtert spam automatisch uit en zorgt voor een schonere inbox ervaring.

Deze functie kan eenvoudig worden geactiveerd en kan jouw online privacy effectief beschermen. Door bewust om te gaan met het delen van persoonlijke gegevens, neem je actieve maatregelen om veilig online te blijven.

Privacy waarborgen

 • Vermindert het risico op spam
 • Beperkt blootstelling aan phishing
 • Verbetert algehele online veiligheid

Naar iCloud+ upgraden

Stappen volgen

Voordat je naar iCloud+ kunt upgraden, moet je eerst zorgen dat je een versie die nieuwer dan iOS 15 is op je apparaat hebt geïnstalleerd. Ga vervolgens naar je instellingen en druk bovenaan op je naam. Kies vervolgens voor ‘iCloud’ en selecteer ‘Abonnementen’.

Zoek daar naar de optie voor iCloud+ en druk op ‘Upgraden’. In deze stap wordt er gevraagd om je betalingsgegevens in te voeren en om de upgrade te bevestigen. Nadat je dit proces hebt voltooid kun je van de extra functies die iCloud+ biedt genieten.

Het upgraden naar iCloud+ is een eenvoudig proces dat slechts enkele minuten in beslag neemt. Om alles tijdens het updaten soepel te laten verlopen is het belangrijk dat jouw apparaat met een stabiele internetverbinding is verbonden.

Wil jij al jouw belangrijke bestanden in iCloud kunnen bewaren?

iCloud abonnement

Door een iCloud plus abonnement af te sluiten kun jij alle mogelijkheden van iCloud+ gebruiken en jouw opslagruimte uitbreiden

 • Dat is: jouw bestanden zijn tegen ongeautoriseerde toegang beveiligd
 • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Een e-mail adres voor accounts aan kunnen maken en deze mails naar je hoofdaccount door laten sturen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Voordelen benadrukken

Door naar iCloud+ te upgraden, krijg je de toegang tot extra functies zoals Private Relay en Hide My Email. Deze functies helpen om jouw online privacy te beschermen en op een veiligere manier op het internet te kunnen surfen.

Met Private Relay wordt al het internetverkeer vanaf je apparaat versleuteld, waardoor derden niet kunnen zien welke websites je bezoekt. Dit draagt bij aan een hoger niveau van online privacy en een betere beveiliging voor jouw gegevens.

Soepele overgang maken

Om een soepel naar iCloud+ te upgraden, is het van essentieel belang dat je regelmatig back-ups van al je gegevens maakt. Door regelmatig back-ups in iCloud te maken wordt al je belangrijke informatie veilig bewaard en tijdens het upgradeproces tegen eventueel verlies beschermd. Het is aan te raden om niet alleen afhankelijk van iCloud-back-ups te zijn, maar om voor extra zekerheid ook lokale back-ups op je apparaten te maken.

Een handige tip is om alle bestaande back-ups voorafgaand aan de upgrade op iCloud te controleren. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat al je gegevens correct zijn gesynchroniseerd en up-to-date zijn voordat je de overstap naar iCloud+ maakt. Vergeet niet om al je apparaten, zoals iPhones, iPads en MacBooks met iCloud te synchroniseren. Op deze manier minimaliseer je de kans op eventuele synchronisatieproblemen en dat je  gegevens tijdens de upgrade verliest.

iCloud plus en bestanden synchroniseren

Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen en de stappen zorgvuldig te volgen kun je zonder gedoe naar iCloud+ upgraden. Hierdoor kun je optimaal van alle nieuwe functies en voordelen die iCloud+ te bieden heeft, zoals extra opslagruimte, verbeterde beveiligingsopties en naadloze integratie met andere Apple-services profiteren. Met een goed doordachte aanpak kun je met vertrouwen van de voordelen van iCloud+ genieten en tegelijkertijd de veiligheid van je gegevens waarborgen.

Het juiste abonnement kiezen

Factoren overwegen

Wanneer je voor een iCloud+ abonnement wilt kiezen zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk dat jij je opslagbehoeften evalueert. Bekijk hoeveel ruimte je momenteel gebruikt en of dit in de toekomst toe zal nemen.

De prijs en functies die ieder abonnement biedt, is een andere belangrijke factor. Vergelijk de kosten met wat ieder plan aan extra functies, zoals iCloud mappen en systeemvoorkeuren, te bieden heeft. Op deze manier kun je bepalen welk abonnement voor jou het meest waardevol is.

Denk ook aan de beveiligingsfuncties die bij ieder iCloud+ abonnement worden geleverd. Vvooral als je belangrijke documenten of persoonlijke informatie in je iCloud account opslaat is het van essentieel belang dat je gegevens veilig zijn.

Optimaal profiteren

Om optimaal van het door jou gekozen iCloud+ abonnement te kunnen profiteren, is het raadzaam om regelmatig een back-up van de gegevens en bestanden die op je apparaten staan te maken. Door regelmatig back-ups te maken, zorg je ervoor dat al je gegevens veilig zijn en in geval van verlies of beschadiging van een apparaat gemakkelijk kunnen worden hersteld.

Een andere manier om waarde uit je abonnement te halen, is door de extra functies die iCloud+ biedt, zoals de mogelijkheid om gedeelde mappen aan te maken en de mogelijkheid om met anderen samen aan documenten en projecten samen te werken te gebruiken. Dit kan de productiviteit verhogen en de communicatie binnen teams of gezinnen verbeteren.

Zorg er tot slot voor dat je regelmatig controleert of alle apparaten correct zijn ingesteld, zodat je iCloud+ goed kunt gebruiken. Door al je apparaten goed met je iCloud account te synchroniseren, kun je een naadloze ervaring tussen al je apparaten en mappen in de cloud creëren.

Aanbevelingen

 • Maak een lijst van al je apparaten die momenteel iCloud-services gebruiken waardoor je een beter beeld kunt krijgen van welk abonnement het meest geschikt is.
 • Overweeg om de beschikbare iCloud+ abonnementsopties periodiek opnieuw te evalueren, aangezien jouw behoeften in de loop der tijd kunnen veranderen.
 • Raadpleeg bronnen zoals gebruikersrecensies en vergelijkende studies om inzicht in de ervaringen van andere gebruikers met verschillende iCloud+ abonnementen te krijgen.

Met het gezin delen

Voordelen van gezinsdeling

Met iCloud+ kun jij je abonnement met jouw gezin delen, waardoor iedereen de toegang tot de voordelen heeft. Door iCloud+ te delen, kunnen alle gezinsleden van extra opslagruimte en verbeterde beveiligingsfuncties profiteren.

Bij het beheren van gedeelde foto’s, video’s en documenten zorgt het delen van iCloud+ met jouw gezin voor een naadloze ervaring. Dit betekent dat je herinneringen gemakkelijk kunt delen, samen aan projecten kunt werken en zelfs gezamenlijke agenda’s kunt maken.

Door de gezinsdelingsoptie binnen iCloud+ te benutten, kunnen jij en jouw gezinsleden kosten besparen door dat zowel jij als jouw gezinsleden geen individuele abonnementen aan hoeven te schaffen. Dankzij de mogelijkheid om jouw abonnement met je gezin te kunnen delen kun je op een efficiënte en economische manier van alle voordelen van iCloud+ genieten.

Specifieke functies voor gezinsdeling

Binnen iCloud+ zijn er specifieke functies die gericht zijn op het optimaliseren van de ervaring voor gedeelde abonnementen. Zo kun jij jouw familie eenvoudig aan jouw iCloud+-abonnement toevoegen door hen via hun Apple ID’s uit te nodigen.

Eén van de handige functies is de mogelijkheid om gedeelde fotoalbums aan te maken, waar alle gezinsleden foto’s en video’s kunnen uploaden en bekijken. Dit bevordert een gevoel van samenhorigheid en gedeelde herinneringen binnen jouw familiekring.

iCloud plus en het abonnement met het gezin delen

Daarnaast biedt iCloud+ de optie om aankopen uit de App Store, iTunes en Apple Books met andere gezinsleden te delen. Op deze manier kunnen apps, muziek en boeken gemakkelijk tussen verschillende apparaten binnen het gezin worden gedeeld.

Gezinsdeling optimaal benutten

Om de gezinsdeling binnen iCloud+ optimaal te benutten, is het belangrijk dat er duidelijke afspraken worden gemaakt over wat er precies wordt gedeeld en hoe dit wordt beheerd. Zorg ervoor dat ieder gezinslid begrijpt hoe ze de toegang tot gedeelde content hebben en hoe ze deze kunnen bijdragen.

Gebruik de Family Sharing instellingen binnen iCloud+ om de privacy en beveiliging van jouw gedeelde informatie te waarborgen. Om een georganiseerde en veilige digitale omgeving te creëren kun je limieten voor aankopen instellen en beheren welkie content voor welke gezinsleden beschikbaar is.

Door regelmatig de mogelijkheden die iCloud+ voor gezinsdeling biedt te gebruiken, kun je niet alleen kosten besparen, maar ook een hechtere band met jouw geliefden creëren door ervaringen, herinneringen en digitale inhoud te delen.

iCloud+ en Apple One

iCloud+ vergelijken

Als je naar een uitgebreide vergelijking tussen iCloud+ en Apple One zoekt, dan is het belangrijk om te begrijpen dat beide diensten verschillende focuspunten hebben. Door functies zoals versleutelde e-mails en anoniem internetverkeer aan te bieden legt iCloud+ de nadruk op privacy en beveiliging. Dit is vooral handig voor gebruikers die hun gegevens tegen potentiële bedreigingen en inbreuken willen beschermen. Door deze extra beveiligingslagen aan te bieden, streeft iCloud+ ernaar om gebruikers gemoedsrust te geven bij het online opslaan en het delen van gevoelige informatie.

Aan de andere kant is Apple One meer gericht op het leveren van een alles-in-één pakket van diverse Apple-services. Naast iCloud-opslag omvat Apple One ook abonnementen op services zoals Apple Music, Apple TV+, en Apple Arcade. Dit bundelpakket is ontworpen om bij het genieten van verschillende vormen van entertainment en digitale inhoud een naadloze ervaring te bieden. Bovendien biedt Apple One gedeelde gezinsabonnementen, waardoor gezinnen handig en kosteneffectief de toegang tot deze diverse diensten kunnen krijgen.

Met deze verklaring kun je een dieper inzicht in de specifieke voordelen en eigenschappen van zowel iCloud+ als Apple One verwerven. Hierdoor kun je een goed geïnformeerde keuze maken over welke service het beste bij je behoeften en wensen past. Het is van essentieel belang om te overwegen of privacy en beveiliging meer prioriteit dan andere aspecten hebben.

Voordelen voor gebruikers

Met iCloud+ kun je als Apple-gebruiker van geavanceerde online mogelijkheden met verbeterde privacyvoordelen die de standaard iCloud-services overstijgen profiteren. Dankzij de invoering van versleutelde iCloud Mail met end-to-end encryptie hebben alleen de verzender en de ontvanger de toegang tot de inhoude van de berichten, wat de veiligheid en privacy aanzienlijk verhoogt. Bovendien biedt iCloud Private Relay een innovatieve functie die het IP-adres van je apparaat verbergt en het internetverkeer voor het voorkomen van tracking en om je anonimiteit te garanderen via twee aparte servers omleidt.

Wanneer jij meerdere Apple producten gebruikt biedt het Apple One abonnement gemak en kostenefficiëntie. Met dit abonnement krijg je tegen een lagere prijs dan individuele abonnementen de toegang tot Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en iCloud-opslag. Als je deze diensten regelmatig gebruikt en behoefte hebt aan een alles-in-één oplossing kan dit tot aanzienlijke maandelijkse besparingen leiden.

Als ieder gezinslid verschillende Apple-producten gebruikt kan het delen van een Apple One abonnement met je gezin voordelig zijn. Door het abonnement te delen kunnen gezinsleden zonder extra kosten van dezelfde voordelen en diensten profiteren, wat het delen van content en het beheren van gezinsactiviteiten makkelijker maakt.

Welke service past bij jou?

Als privacy en beveiliging hoog op je prioriteitenlijst staan, dan is iCloud+ zeker het overwegen waard. Met functies zoals Hide My Email en end-to-end encryptie tilt iCloud+ jouw online veiligheid naar een hoger niveau. Met Hide My Email kun je tijdens online interacties anoniem blijven, waardoor persoonlijke gegevens tegen mogelijke datalekken en spam beschermd blijven. Dankzij end-to-end encryptie blijven al je gegevens veilig en worden ze, zonder dat derden hier toegang toe hebben veilig verzonden en opgeslagen.

De uitgebreide back-upmogelijkheden die iCloud+ biedt is een belangrijk voordeel. Door regelmatig back-ups van al je digitale data te maken, ben je ervan verzekerd dat je belangrijke bestanden en herinneringen veilig in de cloud zijn opgeslagen. Dit is vooral handig voor mensen die veel waarde aan hun digitale bezittingen, zoals foto’s, video’s en documenten hechten.

Wanneer je voor entertainment- en opslagdiensten naar een alles in één oplossing zoekt, kan Apple One een aantrekkelijke keuze zijn. Door voor Apple One te kiezen krijg je de toegang tot diverse diensten zoals Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en iCloud-opslag. Deze bundel biedt niet alleen gemak, maar in vergelijking met aparte abonnementen voor deze diensten afsluiten ook financiële voordelen. Kortom, met iCloud+ en Apple One heb je geavanceerde beveiligingsfuncties en uitgebreide back-upmogelijkheden binnen handbereik.

Samenvatting

Nu je bekend bent met de verschillende opslag abonnementen, extra functies van iCloud+, Private Relay, het verbergen van je e-mailadres, hoe je naar iCloud+ kunt upgraden, hoe je het juiste abonnement kunt kiezen, hoe je het abonnement met het gezin kunt delen en hoe iCloud+ zich tot Apple One verhoudt , ben je goed uitgerust om iCloud+ optimaal te gebruiken. Zorg ervoor dat je de voordelen van ieder abonnement begrijpt en kies degene die het beste bij jouw behoeften aansluit. Blijf met Private Relay veilig online en geniet van de extra privacybescherming die iCloud+ biedt.

Blijf op de hoogte van eventuele updates en nieuwe functies die iCloud+ toe kan voegen om jouw digitale ervaring nog beter te maken. Om alles uit deze dienst te halen is het verstandig om regelmatig te controleren of er nieuwe mogelijkheden zijn die jouw online leven kunnen verbeteren.

iCloud plus

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van iCloud+ ten opzichte van iCloud?

iCloud+ biedt extra functies zoals Private Relay en het verbergen van je e-mailadres, terwijl iCloud basisopslag en -diensten omvat.

Hoe kan ik naar iCloud+ upgraden?

Door de instellingen op je Apple-apparaat te openen en voor het gewenste abonnement te kiezen kun je eenvoudig naar iCloud+ upgraden.

Wat is Private Relay in iCloud+?

Private Relay beschermt je online privacy door je internetverkeer te versleutelen en anoniem te maken, zodat anderen niet kunnen zien welke websites je bezoekt.

Kan ik mijn e-mailadres met iCloud+ verbergen?

Ja, met iCloud+ kun je een willekeurig gegenereerd e-mailadres gebruiken dat naar jouw echte adres wordt doorgestuurd, waardoor je privacy behouden blijft.

Biedt iCloud+ mogelijkheden voor gezinsdeling?

Ja, met iCloud+ kun je opslagruimte gemakkelijk met gezinsleden delen en van gedeelde aankopen en abonnementen profiteren.

Wil jij al jouw belangrijke bestanden in iCloud kunnen bewaren?

iCloud abonnement

Door een iCloud plus abonnement af te sluiten kun jij alle mogelijkheden van iCloud+ gebruiken en jouw opslagruimte uitbreiden

 • Dat is: jouw bestanden zijn tegen ongeautoriseerde toegang beveiligd
 • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Een e-mail adres voor accounts aan kunnen maken en deze mails naar je hoofdaccount door laten sturen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg