iCloud-reservekopie maken: Belang, stappen & tips

Wil jij je gegevens veilig bewaren? Maak een iCloud-reservekopie om al je belangrijke bestanden en herinneringen te beschermen. Het is eenvoudig en kost slechts een paar minuten van je tijd. Door regelmatig reservekopieën te maken, voorkom je dat je waardevolle informatie bij een ongeluk of diefstal van je apparaat verliest.

Met een iCloud-reservekopie hoef je niet langer bang te zijn dat je foto’s, contacten of documenten kwijtraakt. Je kunt gerust zijn, wetende dat alles veilig in de cloud is opgeslagen. Neem de controle over je gegevens en zorg ervoor dat ze altijd binnen handbereik zijn wanneer je ze nodig hebt.

Het belang van iCloud-reservekopieën

Voorkom gegevensverlies

Om te voorkomen dat je belangrijke informatie kwijtraakt, is het belangrijk dat je regelmatig een iCloud-reservekopie en backups van je belangrijke bestanden maakt. Door regelmatig backups te maken, bescherm je niet alleen je foto’s en video’s, maar ook contacten, berichten en geïnstalleerde apps en de daarbij behorende gegevens. Stel je voor dat je telefoon plotseling crasht of zoekraakt; zonder reservekopie zouden al die waardevolle gegevens verloren kunnen gaan.

Een iCloud-reservekopie biedt gemoedsrust omdat het als een veiligheidsnet voor al je digitale bezittingen fungeert. Of het nu om persoonlijke herinneringen in de vorm van foto’s of cruciale documenten voor werk of studie gaat, met een reservekopie op iCloud hoef jij je geen zorgen over onherstelbaar gegevensverlies te maken.

iCloud-reservekopie maken om gegevensverlies te voorkomen

Wil jij je gegevens op Apple apparaten gemakkelijk kunnen herstellen?

iCloud-reservekopie maken en gegevens in de Cloud bewaren

Door een iCloud reservekopie te maken kun jij je gegevens gemakkelijk herstellen.

 • Dat is: niet bang hoeven te zijn dat je gegevens verliest
 • Met behoud van je bestanden gemakkelijk naar een nieuw apparaat over stappen
 • Gegevens zijn veilig opgeslagen en kunnen vanaf iedere locatie worden bekeken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Altijd toegang tot belangrijke gegevens

Door regelmatig iCloud-reservekopieën te maken, ben je ervan verzekerd dat zelfs als er iets, zoals diefstal of schade met je apparaat gebeurt, je data veilig is gesteld. Dit betekent dat wanneer je bijvoorbeeld naar een nieuwe iPhone of iPad overstapt, je al je instellingen en bestanden eenvoudig kunt herstellen door tijdens de installatie simpelweg met je iCloud account op iCloud in te loggen.

Met een actuele reservekopie blijven alle instellingen behouden en worden ze naadloos naar het nieuwe apparaat overgedragen. Denk aan wifi-wachtwoorden die automatisch worden ingevuld en apps die direct klaarstaan zoals ze op het oude toestel waren. Hierdoor kun jij bij het configureren van je nieuwe apparaat kostbare tijd en moeite besparen.

Het iCloud-account activeren en de opslag uitbreiden

iCloud-account activeren

Om al je belangrijke gegevens veilig en toegankelijk te houden is het belangrijk dat je een iCloud reservekopie maakt. Om een iCloud-reservekopie te maken moet jij je iCoud account op al je Apple-apparaten activeren. Dit proces is eenvoudig en vereist slechts enkele stappen. Open de instellingen van je apparaat, meld met je Apple ID aan en schakel iCloud in. Door deze stappen te volgen, creëer je een naadloze verbinding tussen al je apparaten, waardoor je gemakkelijk toegang tot al je informatie hebt.

Zodra het is geactiveerd, biedt iCloud een handige methode om backups van diverse soorten gegevens te maken. Dit omvat bijvoorbeeld foto’s die belangrijke herinneringen vastleggen, contacten die essentieel zijn voor de communicatie, agenda’s die helpen om georganiseerd te blijven en zelfs app-gegevens die specifiek op individuele behoeften zijn afgestemd. Door regelmatig backups te maken, verklein je de kans dat je gegevens verliest en zorg je ervoor dat je altijd een actuele versie van al je informatie beschikbaar hebt.

Voordat je een reservekopie maakt is het belangrijk dat al je belangrijke gegevens gesynchroniseerd zijn. Hierdoor weet je zeker dat al je recente wijzigingen en updates veilig worden bewaard. Volg deze simpele maar doeltreffende stappen om een georganiseerde digitale levensstijl te creëren waarin al je gegevens goed beschermd zijn.

De opslagruimte uitbreiden

Om al je belangrijke gegevens veilig en toegankelijk te houden is het belangrijk dat je op voldoende opslagruimte op iCloud hebt. Wanneer je merkt dat je standaardopslag niet voldoende is voor al je reservekopieën, is het verstandig om te overwegen om deze uit te breiden. Door extra ruimte aan je iCloud account toe te voegen, minimaliseer je het risico dat je gegevens in het geval van een onverwacht incident met je apparaat verloren gaan.

Gelukkig zijn er diverse betaalbare opties beschikbaar waarmee jij je iCloud-opslagcapaciteit kunt vergroten en zo gemoedsrust kunt creëren. Een van de mogelijkheden is om een maandelijks abonnement voor meer opslagruimte af te sluiten, zodat je flexibiliteit hebt in het aanpassen van je behoeften op basis van je gebruik. Daarnaast kun je jaarlijks voor extra capaciteit betalen, wat op de lange termijn vaak voordeliger kan zijn.

Door bewust in voldoende iCloud-opslagruimte te investeren, geef jij jezelf de garantie dat al je foto’s, video’s, contacten en andere belangrijke bestanden veilig worden bewaard en tussen al je Apple-apparaten worden gesynchroniseerd. Dit kleine bedrag voor extra opslagruimte geeft je gemoedsrust en de zekerheid dat je digitale leven goed tegen onverwachte gebeurtenissen is beschermd.

Stapsgewijze instructies voor reservekopie op iPhone en iPad

‘Instellingen’ openen

Om een iCloud-reservekopie van je iOS apparaat te kunnen maken moet je de ‘Instellingen’ op je iPhone of iPad openen. Dit is de eerste stap om al je gegevens veilig op te kunnen slaan.

Als jij je belangrijke informatie wilt beschermen is het belangrijk dat je de iCloud reservekopie activeert. Door de “Instellingen” te openen, naar ‘iCloud’ te gaan en vervolgens op ‘Reservekopie’ te drukken, kun je deze functie inschakelen.

Verschillende methoden gebruiken

Om al je belangrijke gegevens veilig en toegankelijk te houden, zijn er met iCloud verschillende manieren waarop een reservekopie kan worden gemaakt. Een van de handigste manieren waarmee je een iCloud backup kunt maken, is door de knop ‘Maak nu reservekopie’ te gebruiken. Met deze optie kun je met behulp van iCloud direct een back-up van je apparaat maken. Het enige wat je hoeft te doen, is op de knop te drukken en iCloud zal alle benodigde gegevens voor je opslaan.

Een andere handige methode is om iCloud voor automatische back-ups in te stellen. Door deze functie in te schakelen, zal iCloud regelmatig automatisch back-ups van al je gegevens maken, zodat je geen risico loopt dat je belangrijke informatie kwijtraakt. Dit betekent dat je de kopie van je gegevens niet iedere keer handmatig hoeft te maken, waardoor je tijd kunt besparen en al je gegevens tegelijkertijd up-to-date kunt houden.

iCloud-reservekopie maken en gegevens in de Cloud bewaren

Door zowel de optie ‘Maak nu reservekopie’ als de automatische back-up functie van iCloud te gebruiken, creëer je een dubbele beveiligingslaag voor al je gegevens. Op deze manier ben je, wetende dat je waardevolle informatie veilig in iCloud Drive is opgeslagen van extra zekerheid en gemoedsrust verzekerd. Het is altijd verstandig om meerdere back-upmethoden te gebruiken, zodat je, ongeacht wat er met je apparaat gebeurt altijd de toegang tot je gegevens hebt.

Stapsgewijze instructies voor reservekopie op iMac, Mac Mini, MacBook

Automatische reservekopieën instellen

Om al je belangrijke bestanden veilig te kunnen bewaren, is het belangrijk dat je met behulp van iCloud regelmatig een back-up van je gegevens op je iMac, Mac Mini of MacBook maakt. Volg de onderstaande stapsgewijze instructies om automatische reservekopieën in te stellen en gemoedsrust te krijgen.

Als eerste stap moet je de “Systeemvoorkeuren” op je apparaat openen. Druk vervolgens op “Apple ID” en selecteer “iCloud”. Zorg ervoor dat de optie voor “iCloud-reservekopie” is ingeschakeld door het vakje naast deze functie aan te vinken. Dit zorgt ervoor dat er regelmatig back-ups van al je gegevens naar iCloud worden gemaakt.

Vervolgens kun je kiezen welke gegevens je in de reservekopie op wilt nemen. Ga terug naar de hoofdpagina van “Systeemvoorkeuren”, druk op “Time Machine” en selecteer “Opties”. Hier kun je aangeven welke bestanden en mappen er in de back-up moeten worden meegenomen. Voor een volledige bescherming van je bestanden is het belangrijk dat je de onderdelen zoals foto’s, video’s, documenten en andere gegevens die voor jou belangrijk zijn, hebt geselecteerd.

Gemoedsrust met periodieke back-ups

Door automatische reservekopieën via iCloud in te stellen, hoef je back-ups niet langer handmatig te maken als er wijzigingen in je bestanden optreden. Dit betekent dat je kostbare tijd kunt besparen en al je belangrijke gegevens tegelijkertijd, zelfs wanneer er iets met je apparaat gebeurt veilig zijn opgeslagen.

Een interessant aspect van automatische reservekopieën is dat ze worden versleuteld voordat ze naar iCloud worden verzonden. Deze extra beveiliging laag zorgt ervoor dat je privacy en vertrouwelijke informatie die in de cloud wordt bewaard, goed beschermd zijn tegen mogelijke bedreigingen.

Met de mogelijkheid om periodieke reservekopieën in te stellen, hoef jij je geen zorgen te maken dat je waardevolle gegevens verliest. Dankzij iCloud wordt alles regelmatig gesynchroniseerd en veilig opgeslagen , waardoor jij met een gerust hart van de voordelen van automatische back-ups kunt genieten.

Automatisch iCloud-reservekopieën instellen

Voordelen van automatische iCloud-reservekopieën

Voor iedereen die waarde aan de veiligheid en de toegankelijkheid van hun gegevens hecht is het slim om automatische iCloud reservekopieën instellen. Door deze handige functie te activeren, hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het regelmatig handmatig maken van back-ups. In plaats daarvan wordt alles moeiteloos en op de achtergrond voor je geregeld. Dit betekent dat al je belangrijke informatie, of het nu om foto’s, contacten, notities of andere bestanden gaat, constant worden bijgewerkt en veilig in de cloud worden opgeslagen.

Het automatiseren van iCloud-reservekopieën biedt tal van voordelen, waaronder het vermijden van handmatige back-ups die veel tijd en moeite kosten. Door dit proces te automatiseren, bespaar je niet alleen kostbare tijd en moeite, maar zorg je er ook voor dat je gegevens altijd actueel zijn en gemakkelijk kunnen worden hersteld in noodgevallen.

Stel je voor dat jij je telefoon per ongeluk verliest of dat je apparaat plotseling crasht. Dankzij de automatische iCloud-reservekopieën hoef jij je geen zorgen te maken dat je waardevolle gegevens verliest. Alles wat belangrijk voor je is, blijft veilig in de cloud bewaard en kan met slechts een paar drukken op het scherm worden hersteld. Dit geeft niet alleen gemoedsrust, maar zorgt er ook voor dat je, waar je ook bent altijd op een recente versie van al je digitale bezittingen kunt vertrouwen.  

Hoe stel je automatische iCloud-reservekopieën in?

Om automatische iCloud-reservekopieën in te stellen moet je de onderstaande eenvoudige stappen op je Apple-apparaat volgen. Open de Instellingen app, druk bovenaan op je naam, selecteer ‘iCloud’ en vervolgens ‘iCloud-reservekopie’. Schakel de optie in en verbind je apparaat me een stabiele wifi-verbinding om reservekopieën te kunnen maken.

 1. Open de Instellingen app op je apparaat.
 2. Druk bovenaan de pagina op je naam.
 3. Kies ‘iCloud’ en ga naar ‘iCloud-reservekopie’.
 4. Zet de schakelaar naast ‘iCloud-reservekopie’ aan.
 5. Controleer of je apparaat met een stabiele wifi-verbinding verbonden is of verbind je apparaat indien nodig met een stabiele wifi-verbinding, zodat je een succesvolle iCloud back-up kunt maken.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun jij van een zorgeloze back up ervaring genieten zonder dat je constant aan reservekopieën hoeft te denken.

Wil jij je gegevens op Apple apparaten gemakkelijk kunnen herstellen?

iCloud-reservekopie maken en gegevens in de Cloud bewaren

Door een iCloud reservekopie te maken kun jij je gegevens gemakkelijk herstellen.

 • Dat is: niet bang hoeven te zijn dat je gegevens verliest
 • Met behoud van je bestanden gemakkelijk naar een nieuw apparaat over stappen
 • Gegevens zijn veilig opgeslagen en kunnen vanaf iedere locatie worden bekeken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Een iCloud back-up op je iPhone en iPad terugzetten

iCloud back-up terugzetten 

Om een iCloud reservekopie op je iPhone of iPad terug te zetten kun je de volgende eenvoudige stappen volgen. Open allereerst de ‘Instellingen’, druk bovenaan op je naam, selecteer ‘iCloud’ en vervolgens ‘Reservekopie’. Kies de gewenste back-up om te herstellen.

Nadat je de back-up hebt geselecteerd, zal je apparaat alle gegevens inclusief apps, foto’s en instellingen herstellen. Dit proces zorgt ervoor dat al je informatie veilig wordt teruggezet zoals het was toen de back-up werd gemaakt.

iCloud-reservekopie maken en gegevens terugzetten

Gegevens selectief herstellen

Wanneer je een iCloud-reservekopie maakt, is het handig om te weten dat je niet altijd de volledige back-up hoeft te herstellen. Soms wil je misschien slechts specifieke gegevens, zoals die ene belangrijke foto of een specifieke notitie terughalen. Gelukkig kun je gegevens met iCloud selectief terughalen, waardoor je precies kunt kiezen welke informatie je wilt herstellen.

Om dit te doen, moet je de instellingen van je apparaat openen en op je naam drukken. Vervolgens kun je ‘iCloud’ selecteren en naar ‘Beheer Opslag’ gaan. Hier krijg je een overzicht van alle apps die gegevens in de iCloud opslaan te zien. Door specifieke apps te selecteren, kun je de gegevens van die apps selectief uit de reservekopie terughalen.

Deze methode geeft je de controle over welke informatie er wordt hersteld en voorkomt dat je onnodige gegevens terughaalt. Het is een handige manier om gericht te werk te gaan en alleen datgene te herstellen wat op dat moment belangrijk voor je is. Of het nu om foto’s, contacten of notities gaat, met deze selectieve benadering van het herstellen van iCloud-back-ups kun je tijd en ruimte op je apparaat besparen.

Het terugzetten van een iCloud-back-up op iMac, Mac Mini, MacBook

Stapsgewijze instructies

Om een iCloud-back-up op je iMac, Mac Mini of MacBook te herstellen moet je de systeemvoorkeuren openen en op “Apple ID” drukken. Selecteer vervolgens “iCloud” en vink “Reservekopieën” aan. Om het proces te starten moet je op “Nu reservekopie maken” drukken.

Zodra de back-up is voltooid, kun je deze herstellen door naar hetzelfde menu te gaan en voor “Herstel vanaf reservekopie” te kiezen. Selecteer de gewenste back-up die je wilt terugzetten en volg de instructies op het scherm om al je bestanden veilig terug te krijgen.

Handige tips

 • Om onderbrekingen tijdens het herstelproces te voorkomen is het van essentieel belang dat de accu is opgeladen of dat het apparaat indien nodig op een voedingsbron is aangesloten
 • Voordat je een iCloud back-up gaat herstellen is het belangrijk dat je controleert of er voldoende ruimte op je iMac, Mac Mini of MacBook beschikbaar is.

Wanneer je een iCloud back-up van je apparaten zoals iPhone, iPad of zelfs je computer zoals iMac, Mac Mini of MacBook maakt, is het van cruciaal belang dat je regelmatig controleert of alles correct wordt gesynchroniseerd. Hierdoor ben jij er zeker van dat al je belangrijke gegevens veilig in iCloud Drive zijn opgeslagen.

 1. Voordelen:
  • Eenvoudige manier om bestanden en gegevens veilig te bewaren.
  • Vanaf verschillende apparaten de toegang tot belangrijke informatie.
 2. Nadelen:
  • Voor de toegang tot je backups ben je afhankelijkheid van een internetverbinding.
  • Beperkte gratis opslagruimte kan extra kosten met zich meebrengen.

Beveiliging en privacy bij iCloud-back-ups

Geavanceerde beveiligingsfuncties

Je waardevolle gegevens verdienen de best mogelijke bescherming, en iCloud-reservekopieën bieden deze beveiliging. Met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals end-to-end-encryptie zorgt Apple ervoor dat alleen jij de toegang tot je iCloud back-ups hebt. Dit betekent dat je persoonlijke informatie, ongeacht wat er gebeurt veilig blijft.

Maar daar stopt het niet. Door tweestapsverificatie aan te bieden gaat iCloud nog een stap verder. Deze extra beveiliging laag zorgt ervoor dat zelfs als iemand anders je wachtwoord zou weten, ze nog steeds een extra code nodig hebben om op je account in te loggen of om wijzigingen aan te brengen. Op deze manier blijft je account te allen tijde beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.

Het is geruststellend om te weten dat je kostbare gegevens in goede handen zijn en dat Apple de beveiliging van iCloud constant verbeterd. Met deze robuuste beveiligingsmaatregelen kun je, wetende dat je privacy en data-integriteit gewaarborgd zijn de handige reservekopiefunctie met een gerust hart blijven gebruiken.

De versleuteling van persoonlijke gegevens

Door een iCloud reservekopie te maken worden al je gegevens versleuteld en veilig in de cloud opgeslagen. Dit betekent dat zelfs als iemand erin slaagt toegang tot je back-up te krijgen, ze de inhoud zonder de juiste sleutel voor decryptie niet kunnen bekijken.

Een ander belangrijk aspect is dat Apple geen toegang tot de inhoud van je reservekopieën heeft, waardoor je privacy volledig gewaarborgd is. Alleen jij hebt de controle over wie je back-ups kan benaderen en herstellen.

iCloud-reservekopie maken en gegevens versleutelen

Nieuwste beveiligingsmaatregelen

Het is essentieel om op de hoogte te blijven van de recentste beveiligingsmaatregelen die Apple op iCloud-back-ups toepast. Door regelmatig software-updates te installeren, kun je eventuele zwakke plekken snel afsluiten en het risico op ongeoorloofde toegang tot je gevoelige gegevens aanzienlijk verkleinen. Deze updates bevatten vaak specifieke patches en fixes die de beveiliging van je gegevens versterken en de algehele integriteit van het iCloud back-up proces garanderen.

Naast het belang van software-updates is het ook sterk aan te raden om sterke en unieke wachtwoorden voor je Apple ID te gebruiken. Door een complex wachtwoord dat uit een combinatie van letters, cijfers en speciale tekens bestaat te kiezen, vergroot je de weerstand tegen potentiële cyberaanvallen aanzienlijk. Om de beveiliging van je iCloud back-ups te versterken en ervoor te zorgen dat je gegevens te allen tijde veilig blijven is het belangrijk dat jij je wachtwoord als extra voorzorgsmaatregel regelmatig wijzigt.

Met deze simpele maar doeltreffende maatregelen kun je, wetende dat je gegevens goed tegen mogelijke bedreigingen en inbreuken op de beveiliging zijn, beschermd met een gerust hart op iCloud back-ups blijven vertrouwen. Als het om het waarborgen van privacy en veiligheid gaat, is het raadzaam om proactief te handelen.

Oude iCloud-back-ups verwijderen en inhoud bekijken

Ruimte vrijmaken

Door oude back-ups te verwijderen kun je ruimte in je iCloud opslag vrijmaken. Open de ‘Instellingen’, druk op je naam, selecteer ‘iCloud’ en kies vervolgens voor ‘Beheer opslag’. Hier zie je een lijst met al je back-ups. Kies de oudere back-ups die je niet meer nodig hebt en druk op ‘Verwijder reservekopie’.

 • Voordelen:
  • Creëert meer ruimte voor nieuwe back-ups.
  • Helpt bij het organiseren van je gegevens.
 • Nadelen:
  • Het kan lastig zijn om te beslissen welke back-ups weg kunnen.
  • Wanneer je de verkeerde back-up hebt geselecteerd kan het voorkomen dat belangrijke informatie per ongeluk wordt verwijderd.

De inhoud beheren

Ben jij benieuwd hoe jij de inhoud van je iCloud back-up kunt controleren en beheren? Open hiervoor de ‘Instellingen’ op je apparaat, druk op je naam, selecteer ‘iCloud’ en ga vervolgens naar ‘Opslag beheren’. Hier kun je een specifieke back-up waarvan je de inhoud wilt bekijken of wilt verwijderen kiezen.

 1. Druk op een app om de grootte van de gegevens te zien.
 2. Beslis welke gegevens je wilt behouden of wilt verwijderen.
 3. Druk op ‘Wijzig’ en selecteer items om ze uit de back-up te verwijderen.
 • Belangrijke Tips:
  • Controleer regelmatig welke apps veel ruimte in je reservekopieën innemen.
  • Verwijder onnodige foto’s, video’s of documenten om ruimte vrij te maken.

Overbodige gegevens verwijderen

Ontdek handige tips om overbodige gegevens veilig uit je reservekopieën te verwijderen. Open de ‘Instellingen’, druk bovenaan op ‘je naam’, kies voor ‘iCloud’ en uiteindelijk voor ‘Beheer Opslag’. Selecteer een specifieke app waarvan jij gegevens uit je back-up wilt wissen.

 • Voorbeelden:
  • Foto’s die al lang met andere apparaten zijn gesynchroniseerd.
  • Apps die niet langer worden gebruikt, maar nog steeds data verbruiken.

Samenvatting

Je hebt nu alle stappen doorlopen om iCloud-reservekopieën te maken en op je apparaten terug te zetten. Om je waardevolle gegevens te beschermen is het belangrijk dat je regelmatig back-ups maakt. Door de beveiligings- en privacyaspecten in acht te nemen, kun je iCloud back-ups met een gerust hart gebruiken.

iCloud-reservekopie maken

Het is belangrijk dat je regelmatig back-ups blijft maken en dat je oude exemplaren verwijderd om plaats voor nieuwe gegevens vrij te maken. Blijf goed op de hoogte van de laatste updates en functionaliteiten van iCloud, zodat je altijd het maximale uit deze handige service kunt halen. Koester je kostbare herinneringen en belangrijke gegevens door ze met de beste beveiliging die iCloud te bieden heeft te beschermen!

Veelgestelde vragen

Hoe belangrijk zijn iCloud-reservekopieën?

Om al je belangrijke gegevens veilig op te slaan en tegen verlies of diefstal te beschermen is het maken van iCloud-reservekopieën van cruciaal belang. Het biedt gemoedsrust en zorgt ervoor dat gegevens in het geval van een probleem eenvoudiger kan worden hersteld.

Hoe stel ik automatische iCloud-reservekopieën in?

Om automatische iCloud-reservekopieën in te stellen moet je de Instellingen openen > bovenaan op je naam drukken en vervolgens via > iCloud naar Reservekopie navigeren. Hier moet je de functie ‘iCloud-reservekopie’ inschakelen. Zorg ervoor dat je voldoende opslagruimte hebt om reservekopieën regelmatig te kunnen maken.

Kan ik mijn oude iCloud back-ups veilig verwijderen?

Ja, je kunt oude iCloud back-ups regelmatig verwijderen om ruimte vrij te maken en de privacy van je gegevens te waarborgen. Ga hiervoor naar de Instellingen > druk bovenaan op je naam > iCloud > Beheer opslag > selecteer de back-up die je wilt verwijderen en druk op ‘Verwijder kopie’.

Wil jij je gegevens op Apple apparaten gemakkelijk kunnen herstellen?

iCloud-reservekopie maken en gegevens in de Cloud bewaren

Door een iCloud reservekopie te maken kun jij je gegevens gemakkelijk herstellen.

 • Dat is: niet bang hoeven te zijn dat je gegevens verliest
 • Met behoud van je bestanden gemakkelijk naar een nieuw apparaat over stappen
 • Gegevens zijn veilig opgeslagen en kunnen vanaf iedere locatie worden bekeken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg