IP-adres achterhalen via link: Zo kun jij het IP adres van iemand anders achterhalen

Heb je je ooit afgevraagd hoe je via een zoekprogramma in het netwerk online iemands IP-adres kunt achterhalen? Het is een veelvoorkomend probleem waar veel mensen tegenaan lopen wanneer ze iemand online willen vinden. Het kan soms voelen alsof je in een venster zit en niet weet welk zoekprogramma je moet gebruiken om de juiste persoon te vinden. Deze techniek begrijpen is echter belangrijk voor online beveiliging en privacybescherming. Met behulp van een zoekprogramma kan je het IP adres via een zoekopdracht achterhalen. In dit artikel zullen we je tot verschillende methoden waarmee je een IP-adres met behulp van een netwerk zoekprogramma kunt achterhalen introduceren. Op deze manier ben je beter tegen mogelijke bedreigingen gewapend en kun je IP-adressen snel en eenvoudig vinden.

Een IP-adres via een zoekprogramma achterhalen kan handig zijn wanneer je de gegevens van een persoon wilt vinden. Je kunt het IP-adres met slechts één stap via de link achterhalen. Misschien wil je de bron van verdachte e-mails of berichten met behulp van een zoekprogramma identificeren. Of je wilt controleren of de website waar de link naar verwijst veilig is om te bezoeken. In beide gevallen kun je het IP adres gebruiken om deze informatie te achterhalen. Wat de reden ook is, de juiste stappen en tools kennen kan je bij het verkrijgen van waardevolle informatie helpen. Of je nu naar adressen of het IP adres van een persoon of bedrijf op zoek bent, een goed zoekprogramma kan je hierbij helpen.

Er zijn verschillende manieren waarmee je IP-adressen in enkele stappen via een zoekprogramma kunt traceren. Je kunt diensten zoals Google URL Shortener (bit.ly) of andere URL-verkorters gebruiken om informatie over de herkomst van een link, zoals adressen, internetprovider en IP adres te achterhalen. Daarnaast kun je speciale software of tools gebruiken om de serverinformatie achter een bepaalde URL te achterhalen. Deze software kan je helpen bij het vinden van de IP-adressen en andere relevante gegevens.

IP-adres traceren met behulp van een e-mail

Het IP-adres via een e-mail van de afzender achterhalen kan in verschillende situaties handig zijn. Of je nu wilt weten wie er achter een verdachte e-mail zit of gewoon nieuwsgierig bent naar de locatie van de persoon die je een bericht heeft gestuurd , door het IP adres te achterhalen kun je nuttige informatie verkrijgen. Hieronder bespreken we hoe je met behulp van e-mails het IP-adres van de afzender kunt achterhalen en welke stappen je hiervoor kunt nemen.

IP-adres achterhalen via link door de mail te gebruiken

Ben jij weten of een link uit een mail veilig is?

IP-adres achterhalen via link

Door het IP adres via een link te achterhalen kun jij weten of je de mail kunt vertrouwen.

 • Dat is: je komt niet ongemerkt op een kwaadaardige website uit
 • Je weet precies naar welke website je via een link wordt gestuurd
 • De kans op virussen wordt aanzienlijk verkleind

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Het belang van headers in e-mails om informatie over de bron te verkrijgen

Om het IP-adres van de afzender via een e-mail te traceren, moet je naar de headers van de e-mail kijken. E-mail headers bevatten belangrijke informatie zoals het IP-adres over de bron en de route van het bericht. Ze geven details zoals afzender, ontvanger, onderwerp, datum en het IP adres weer. Door deze headers te analyseren, kun je waardevolle informatie zoals het IP adres over degene die het bericht heeft verstuurd verzamelen.

De headers bevatten ook technische informatie zoals IP-adressen en domeinnamen. Deze gegevens, zoals het IP adres, kunnen worden gebruikt om te bepalen waar het bericht vandaan komt en welk pad het heeft afgelegd voordat het jouw inbox heeft bereikt. Het is belangrijk op te merken dat niet iedere e-mail het IP adres in hun headers bevatten. Sommige providers kunnen bepaalde gegevens, zoals het IP-adres om privacyredenen verbergen of verwijderen.

Stappen om het IP-adres te vinden met behulp van e-maildiensten

Om het IP-adres van een persoon te achterhalen via een link met behulp van e-maildiensten zijn er een aantal stappen die je kunt volgen. In verschillende situaties zoals het opsporen van een hacker of het identificeren van de afzender van een verdachter e-mail kan het achterhalen van iemands IP-adres handig zijn. 

Ten eerste moet je de link van de persoon kopiëren en in een e-mailbericht plakken. Dit kan via verschillende e-maildiensten, zoals Gmail of Outlook worden gedaan. Zorg ervoor dat je de link correct kopieert, zodat je later het juiste IP-adres kunt verkrijgen. 

Vervolgens moet je de e-mail naar jezelf sturen. Dit kun je doen door je eigen e-mailadres in het ‘Aan’ veld in te voeren. Het is belangrijk om te wachten tot de persoon de link opent voordat je met de volgende stap verdergaat. 

Zodra de persoon de link opent, ontvang je een melding in je e-mail. Deze melding bevat het IP-adres van de persoon die de link heeft geopend. Een IP-adres is een uniek identificatienummer dat aan ieder apparaat dat met het internet is verbonden is gekoppeld. Door het IP-adres te verkrijgen, kun je meer informatie over de locatie en het apparaat van de persoon krijgen. 

Wanneer je deze methode gebruikt is het is echter belangrijk dat je bewust bent van de privacywetgeving en ethische overwegingen. Iemands IP-adres zonder hun toestemming achterhalen kan als een inbreuk op de privacy worden beschouwd. 

Hoe je een IP-adres met behulp van Yahoo! Mail kunt traceren

Als je ooit de behoefte hebt gehad om een IP-adres te achterhalen via een link in Yahoo! e-mail, ben je hier aan het juiste adres. Hieronder delen we specifieke instructies hoe je dit kunt doen en de unieke functies en mogelijkheden die Yahoo! Mail bij het volgen van een IP-adres biedt verkennen.

IP-adres achterhalen via link voor het achterhalen van de afzender van een ongewenste mail

Specifieke instructies voor het traceren van een IP-adres met behulp van Yahoo! Mail

Om een IP-adres via Yahoo! Mail te achterhalen moet je de volgende stappen volgen:

 1. Kopieer de link: Open de e-mail waarin zich de IP adres link die je wilt traceren bevindt. Selecteer en kopieer de link vervolgens naar het klembord.
 2. Ga naar “Volledige kop tekst”: Klik op het pictogram “Meer” (Dit wordt meestal als drie verticale stippen) naast het beantwoorden/doorsturen-pictogram bovenaan de e-mail weergegeven. Kies vervolgens “Volledige kop tekst” uit het dropdown-menu.
 3. Zoek naar “Received-From” ip adres: Scroll door de volledige kop tekst tot je de sectie “Received-From” ip adres hebt gevonden. Hierin staat informatie over het IP adres en waar de e-mail vandaan komt.
 4. Zoek naar “X-Originating-IP”: Een andere plek waar je naar het ip adres kunt zoeken is onder de sectie “X-Originating-IP”. Hier kun je ook nuttige informatie over het IP-adres van waaruit de e-mail is verzonden vinden.

Unieke functies en mogelijkheden die Yahoo! Mail bij het volgen van een IP-adres biedt

Yahoo! Mail biedt enkele unieke functies en mogelijkheden die bij het traceren van een IP-adres handig kunnen zijn. Hieronder staan enkele voorbeelden:

 • Volledige koptekst weergeven: Zoals eerder vermeld, kun je het IP adres van een website in Yahoo! achterhalen. Mail de volledige koptekst van een e-mail. Dit geeft je gedetailleerde informatie zoals mogelijke IP-adressen over waar de e-mail vandaan komt.
 • Spam rapportage: Als je denkt dat de ontvangen e-mail mogelijk van een verdachte bron afkomstig is of als spam wordt beschouwd, kun je dit met het IP adres aan Yahoo! rapporteren. Door verdachte e-mails met een onbekend IP adres te rapporteren, help je niet alleen om jouw eigen mailbox schoon te houden, maar draag je ook bij aan het verbeteren van de beveiliging voor andere gebruikers.
 • Beveiligingswaarschuwingen: Yahoo! Mail heeft beveiligingswaarschuwingen waarmee je als gebruiker bij het identificeren van mogelijke beveiligingsrisico’s en verdachte activiteiten kan worden geholpen. Je kunt verdachte e-mails aan Yahoo! rapporteren en zij zullen deze analyseren om phishing pogingen en malware te detecteren. Door deze waarschuwingen in te schakelen, kun je jezelf en je gegevens proactief tegen bedreigingen beschermen. Dit is slechts een van de vele functies die Yahoo! Mail biedt om je online ervaring veiliger te maken en risico’s te verminderen.

IP-adres via opdrachtprompt achterhalen

Het IP-adres via de opdrachtprompt achterhalen is een handige techniek die kan worden gebruikt om de herkomst van een bepaalde link te achterhalen. Met behulp van enkele eenvoudige opdrachten kun je het IP-adres van een website of server eenvoudig achterhalen. Voordat je deze functie kunt gebruiken moet je de opdrachtprompt op de computer openen Hiervoor kun je het Startmenu openen en “CMD” in het zoekvak invoeren.

Zodra de opdrachtprompt is geopend, typ je het commando “ping” gevolgd door de URL van de website waarvan je het IP-adres wilt achterhalen. Druk op Enter en wacht tot de resultaten verschijnen. Het IP-adres zal naast het woord “Antwoord” worden weergegeven. Met deze methode kan je het IP-adres van iedere website of server waar je meer informatie over wilt hebben gemakkelijk achterhalen.

Stapsgewijze handleiding voor het gebruik van de opdrachtprompt om een ​​IP-adres te achterhalen

 1. Open de opdrachtprompt:
  • Druk op de Windows-toets + R om het “Uitvoeren” venster te openen.
  • Typ “CMD” en druk op Enter.
  • Nadat je op de Enter toets hebt gedrukt wordt de opdrachtprompt geopend.
 2. Gebruik het juiste commando:
  • Typ “ping [website]” en druk op Enter. Bijvoorbeeld: ping www.google.com
  • Het commando zal een verbinding met de website tot stand proberen te brengen en het IP-adres ervan weergeven.
 3. Analyseer het resultaat:
  • Zoek naar de regel waarin “Antwoord van [IP-adres]:” staat. Dit is het IP-adres van de website waarmee je verbinding hebt gemaakt.
 4. Herhaal indien nodig:
  • Als je meerdere websites wilt controleren, herhaal dan stap 2 en 3 voor elke gewenste website. Vergeet niet om de IP adres van elke website te noteren.

Voordelen en beperkingen bij het gebruik van deze methode

Voordelen:

 • Snel en eenvoudig: Met behulp van de opdrachtprompt kun je een IP-adres zonder extra software of tools te installeren snel achterhalen.
 • Universele toepasbaarheid: Omdat de opdrachtprompt in zowel Windows, macOS als Linux beschikbaar is, werkt deze methode ongeacht het besturingssysteem dat je gebruikt. De opdrachtprompt gebruiken is handig om het IP adres van je apparaat te achterhalen.

Beperkingen:

 • Beperkte informatie: Een IP-adres via de opdrachtprompt achterhalen geeft je alleen het IP-adres van de website waarmee je verbinding maakt. Je krijgt geen verdere informatie over de locatie of eigenaar van dat IP-adres.
 • Niet altijd nauwkeurig: Doordat sommige websites load balancing of andere technieken gebruiken om het verkeer te verdelen kan het IP-adres dat door het ping-commando wordt weergegeven in sommige gevallen van het daadwerkelijke IP-adres van de website verschillen.

Kortom, de opdrachtprompt is een handige manier waarmee je zonder extra software te installeren een IP-adres snel kunt achterhalen. Het biedt universele toepasbaarheid en werkt op verschillende besturingssystemen. Houd er echter rekening mee dat deze methode beperkte informatie over het IP adres geeft en niet altijd 100% nauwkeurig is.

Locatie aan de hand van een telefoonnummer volgen

Iemands locatie kan tegenwoordig dankzij verschillende beschikbare tools en diensten via een telefoonnummer of ip adres worden achterhaald. Wanneer je de locatie van iemand wilt volgen, kun je deze handige technologieën die op basis van het IP adres werken gebruiken. Hieronder bespreken we hoe telefoonnummers en IP adressen kunnen worden gebruikt om iemands locatie te achterhalen en welke tools en diensten je hiervoor kunt gebruiken.

IP-adres achterhalen via link om achter de locatie van iemand te komen

Hoe telefoonnummers kunnen worden gebruikt om iemands locatie te achterhalen

De locatie van een persoon aan de hand van zijn of haar telefoonnummer bepalen kan in verschillende situaties handig zijn. Met behulp van het IP adres van de telefoon kan de locatie worden achterhaald. Of je nu via hun IP adres wilt weten waar je kinderen zich bevinden, je verloren telefoon met behulp van een IP adres op wilt sporen of gewoon de exacte locatie van een vriend via het IP adres wilt weten, er zijn verschillende manieren waarmee je dit kunt doen.

Om iemands locatie te achterhalen via een telefoonnummer, kun je gebruik maken van online tracking services die werken op basis van het IP adres. Deze services maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals GPS (Global Positioning System) en cellulaire netwerken om het ip adres van een persoon te bepalen. Je kunt eenvoudigweg naar een site gaan die deze service biedt, het betreffende telefoonnummer en ip adres invoeren en vervolgens wachten tot de site de locatiegegevens ophaalt.

Ben jij weten of een link uit een mail veilig is?

IP-adres achterhalen via link

Door het IP adres via een link te achterhalen kun jij weten of je de mail kunt vertrouwen.

 • Dat is: je komt niet ongemerkt op een kwaadaardige website uit
 • Je weet precies naar welke website je via een link wordt gestuurd
 • De kans op virussen wordt aanzienlijk verkleind

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Beschikbare tools en diensten voor locatie tracking op basis van telefoonnummers

Er zijn verschillende tools en diensten beschikbaar waarmee je de locatie van iemand aan de hand van zijn of haar telefoonnummer en IP adres kunt volgen. Hieronder staan enkele populaire opties:

 1. Google Maps: Met behulp van de “Locatie delen” functie van Google Maps kun je de locatie van iemand via zijn of haar telefoonnummer en ip adres volgen. Je kunt eenvoudigweg de persoon die je wilt volgen selecteren, hun telefoonnummer of IP adres invoeren en Google Maps zal de exacte locatie op de kaart weergeven.
 2. Find My iPhone: Als je een iPhone hebt, kun je de “Find My iPhone” functie gebruiken om de locatie van je verloren telefoon te achterhalen. Aangezien je de iPhones van jouw kinderen aan jouw apparaat kunt koppelen kun je de locatie van jouw kinderen volgen. 
 3. Family Locator Apps: Er zijn verschillende apps beschikbaar die speciaal voor het volgen van familieleden en geliefden zijn ontworpen. Met deze apps kun je elkaars real-time locatie met behulp van extra functies zoals geoforcing zien en meldingen krijgen wanneer iemand een bepaald gebied betreedt of verlaat.

Diensten en verbeteringen met ingesloten content

Ingesloten content is een krachtige tool waarmee websites en applicaties extra functionaliteiten toe kunnen voegen. Het stelt eigenaren van websites in staat om informatie van andere bronnen in hun eigen website of applicatie op te nemen, waardoor gebruikers relevante details kunnen bekijken zonder dat ze de pagina hoeven te verlaten. Hieronder gaan we dieper in op ingesloten content en laten we zien hoe je het voor verbeterde diensten kunt gebruiken.

Wat is ingesloten content?

Ingesloten content verwijst naar elementen zoals kaarten, video’s, sociale media widgets en meer, die in een website of applicatie worden geïntegreerd. Deze elementen verschijnen als een venster binnen de pagina, waarin externe inhoud wordt weergegeven zonder dat de gebruiker naar een andere website hoeft te navigeren. Omdat gebruikers alle benodigde informatie op de betreffende pagina kunnen verkrijgen zonder dat ze door het openen van nieuwe tabbladen of vensters worden afgeleid biedt dit vele voordelen. 

Voorbeelden van populaire ingesloten content

Hieronder staan enkele voorbeelden van populaire ingesloten content die vaak op websites worden gebruikt:

 1. Kaarten: Websites gebruiken kaarten vaak om locaties weer te geven. Met behulp van services zoals Google Maps kan een interactieve kaart rechtstreeks in een website worden geladen. Hiermee kunnen gebruikers de gewenste locatie eenvoudig vinden zonder dat ze pagina hoeven te verlaten.
 2. Video’s: Video’s zijn tegenwoordig niet meer uit websites weg te denken. Door video’s in te sluiten, kunnen gebruikers ze direct op de pagina bekijken zonder dat ze naar een ander platform hoeven te gaan. Populaire videoplatforms zoals YouTube bieden eenvoudige methoden om video’s met behulp van de juiste code in de website weer te geven.
 3. Sociale media widgets: Veel websites integreren sociale media widgets om gebruikers de mogelijkheid te geven om inhoud te delen of rechtstreeks verbinding met hun sociale media-accounts te maken. Dit kan variëren van het tonen van de laatste tweets op een Twitter-feed tot een “Vind ik leuk”-knop voor Facebook-pagina’s weer te geven.

Voordelen van ingesloten content

Ingesloten content gebruiken brengt voor zowel ontwikkelaars als gebruikers verschillende voordelen met zich mee:

 1. Verbeterde gebruikerservaring: Met ingesloten content kunnen zowel relevante informatie als functionaliteiten binnen dezelfde website of applicatie worden aangeboden. Gebruikers hoeven niet langer meerdere vensters of tabbladen te openen om toegang tot aanvullende inhoud te krijgen.
 2. Efficiëntie: Ingesloten content is handig omdat het relevante informatie en functionaliteiten op dezelfde plek aanbiedt. Gebruikers hoeven geen extra vensters of tabbladen te openen, wat tijd en moeite bespaart. Dit zorgt ervoor dat gebruikers zich beter op hun taak kunnen concentreren waardoor hun productiviteit kan worden verhoogd. Ingesloten content is een efficiënte manier om gebruikers sneller en effectiever te laten werken.

Bezoekersstatistieken met ingesloten content bijhouden

Ingesloten content is een handige manier waarmee bezoekersstatistieken op je website kunnen worden verzameld en geanalyseerd. Door deze methode te gebruiken kunnen website-eigenaren waardevolle informatie over het gedrag en de interesses van hun bezoekers verkrijgen. Hieronder zullen we bespreken hoe ingesloten content kan worden gebruikt voor het achterhalen van deze statistieken en welke voordelen dit voor website-eigenaren biedt.

IP-adres achterhalen via link om het gedrag van websitebezoekers bij te kunnen houden

Gebruik ingesloten content voor het verzamelen van bezoekersstatistieken

Met ingesloten content, zoals trackingcodes of pixels, kunnen website-eigenaren gegevens over hun bezoekers verzamelen. Deze codes worden vaak aan webpagina’s toegevoegd en kunnen verschillende soorten informatie, zoals het IP-adres van de bezoeker, de bezochte pagina’s, de tijd die op elke pagina wordt doorgebracht en zelfs demografische gegevens vastleggen.

Door deze gegevens te verzamelen, krijgen website-eigenaren een beter inzicht in wie hun bezoekers zijn en hoe ze zich op hun site gedragen. Zo kunnen ze zien welke pagina’s het meest populair zijn, hoe lang mensen gemiddeld op hun site blijven en of er specifieke demografische groepen zijn die meer geneigd zijn om actie te ondernemen (zoals het doen van aankopen of zich op een nieuwsbrief abonneren). Dit soort informatie kan bij het optimaliseren van de website-ervaring en het verbeteren van de conversieratio erg waardevol zijn.

Voordelen van het gebruik van ingesloten content voor website-eigenaren

Ingesloten content gebruiken om bezoekersstatistieken bij te houden biedt voor website-eigenaren verschillende voordelen. Hieronder staan enkele belangrijke voordelen:

 1. Beter begrip van de doelgroep: Door inzicht te krijgen in wie je bezoekers zijn en hoe ze zich op je site gedragen, kun je een beter begrip van je doelgroep krijgen. Hierdoor kun je gerichte marketing- en advertentiestrategieën ontwikkelen die bij de interesses en behoeften van je bezoekers aansluiten.
 2. Optimalisatie van de gebruikerservaring: Met behulp van ingesloten content kun je analyseren welke pagina’s goed presteren en welke pagina’s minder populair zijn. Op basis hiervan kun je wijzigingen aanbrengen om de gebruikerservaring te optimaliseren, zoals de navigatie verbeteren, inhoud toevoegen of verwijderen of formulieren vereenvoudigen.
 3. Verbeterde conversieratio: Wanneer je ingesloten content gebruikt kan dit voor website-eigenaren tot een verbeterde conversieratio leiden. Door het gedrag van bezoekers te analyseren en de gebruikerservaring te optimaliseren, kunnen wijzigingen worden aangebracht om de conversieratio te verhogen. Dit omvat het optimaliseren van de navigatie, het toevoegen of verwijderen van inhoud en het vereenvoudigen van formulieren. Daarnaast helpt ingesloten content om de doelgroep beter te begrijpen en gerichte marketing- en advertentiestrategieën te ontwikkelen. Kortom, ingesloten content kan bezoekers tot actie aanzetten waardoor de conversie kan worden verbeterd.

In deze blogpost hebben we verschillende methoden besproken waarmee je een IP-adres kunt achterhalen via een link. We hebben besproken hoe je het IP-adres met behulp van een e-mail met de nadruk op Yahoo! e-mail kunt traceren. Daarnaast hebben we besproken hoe je het IP-adres via de opdrachtprompt kunt achterhalen en zelfs hoe je de locatie aan de hand van een telefoonnummer kunt volgen. Verder hebben we ontdekt hoe ingesloten content kan worden gebruikt om bezoekersstatistieken bij te houden, zodat zowel de diensten als de website kunnen worden verbeterd.

Nu je met deze verschillende methoden bekend bent, kun je ze wanneer dat nodig is in jouw situatie toepassen. Of je nu wilt weten wie er achter een bepaalde link zit of gewoon de locatie van iemand wilt voegen, deze technieken bieden je waardevolle mogelijkheden. Blijf altijd bewust van privacyoverwegingen en zorg ervoor dat je deze methoden op een verantwoorde manier gebruikt.

IP-adres achterhalen via link

Veel gestelde vragen

Hoe nauwkeurig zijn de resultaten bij het traceren van een IP-adres?

Bij het traceren van een IP-adres kan de nauwkeurigheid van de resultaten variëren. In sommige gevallen kan de locatie-informatie zeer nauwkeurig zijn, terwijl de informatie in andere gevallen alleen tot op stadsniveau beschikbaar is. Het hangt van verschillende factoren, zoals de beschikbaarheid van gegevens en de gebruikte tracerings methode af.

Is het legaal om een IP-adres te traceren?

Over het algemeen is het legaal om een IP-adres te traceren, mits je dit voor legitieme doeleinden en in overeenstemming met de geldende wetten en regelgeving doet. Het is echter belangrijk om bewust te zijn van privacyoverwegingen zodat je geen inbreuk op iemands privacy maakt of bij het traceren van een IP-adres illegale activiteiten uitvoert.

Kan ik de exacte locatie aan de hand van een IP-adres altijd achterhalen?

Nee, het is niet altijd mogelijk om de exacte locatie aan de hand van een IP-adres te achterhalen. Hoewel sommige methoden tot nauwkeurige locatie-informatie kunnen leiden, zijn er ook situaties waarin alleen beperkte informatie, zoals de stad of regio waarin het IP-adres zich bevindt beschikbaar is. De nauwkeurigheid kan afhankelijk van verschillende factoren, zoals de beschikbaarheid van gegevens en technische beperkingen variëren.

Kan ik mijn eigen IP-adres verbergen?

Ja, door een Virtual Private Network (VPN) of proxyserver te gebruiken kun je eigen IP-adres verbergen. Door je internetverkeer via andere servers te leiden maskeren deze diensten je oorspronkelijke IP-adres. Hierdoor wordt het voor anderen moeilijker om jouw werkelijke locatie via je IP-adres te achterhalen.

Zijn er gratis methoden beschikbaar voor het traceren van een IP-adres?

Ja, voor het traceren van een IP-adres zijn gratis methoden beschikbaar. Zo zijn er online tools en websites die je kunt gebruiken voor het achterhalen van de locatie van een IP-adres.

Ben jij weten of een link uit een mail veilig is?

IP-adres achterhalen via link

Door het IP adres via een link te achterhalen kun jij weten of je de mail kunt vertrouwen.

 • Dat is: je komt niet ongemerkt op een kwaadaardige website uit
 • Je weet precies naar welke website je via een link wordt gestuurd
 • De kans op virussen wordt aanzienlijk verkleind

Dit is nog maar een topje van de ijsberg