iPhone installeren – Gids voor eenvoudige installatie

In dit artikel bespreken wij hoe jij je iPhone kunt installeren. Of je nu net een nieuwe iPhone hebt gekocht of gewoon je huidige iPhone wilt herstellen, het installatieproces is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat je apparaat optimaal functioneert. We zullen de stappen bespreken die je moet volgen om je iPhone correct te installeren. Laten we meteen beginnen en ontdekken hoe jij jouw iPhone zonder problemen kunt installeren!

iOS op de iPhone installeren en Apple Mail, FaceTime en iMessage gebruiken

Je kunt iOS eenvoudig op je iPhone installeren en vervolgens kun je direct van alle geweldige functies en apps die Apple te bieden heeft genieten. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je iOS op je iPhone kunt installeren en optimaal van de mogelijkheden van je toestel kunt profiteren. Door deze stappen te volgen, kun je snel met je iPhone aan de slag en alles wat erin zit eruit halen.

iPhone installeren en via iMessage communiceren

Is jouw telefoon te oud om vlot met apps te kunnen werken?

iPhone CTA

Met de iPhone kun jij jouw ervaring met de smartphone naar een nieuw level tillen

 • Dat is communiceren met anderen in topkwaliteit
 • Nieuwe apps ontdekken
 • Bestanden gemakkelijk met andere apparaten delen
 • Haarscherpe foto’s en video’s maken
 • Bestanden in de Cloud synchroniseren

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Hoe kun je iOS op je nieuwe iPhone installeren?

Je kunt iOS eenvoudig en in enkele stappen op je nieuwe iPhone installeren. Volg de onderstaande instructies om de installatie op de juiste manier uit te voeren:

 1. Zorg ervoor dat je iPhone is opgeladen voordat je met het installatieproces begint.
 2. Zet je iPhone aan door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat het Apple logo verschijnt. Het is belangrijk dat je deze stap op de juiste manier uitvoert zodat jij jouw iPhone succesvol kunt activeren.
 3. Selecteer de gewenste taal en regio voor je iPhone.
 4. Om tijdens de installatie de nieuwste versie van iOS te kunnen downloaden moet je de Apple Smartphone tijdens de installatie met het Wi-Fi netwerk verbinden.
 5. Voer de vereiste informatie, zoals je Apple ID en wachtwoord in, om verder te gaan met het installatieproces.
 6. Accepteer de algemene voorwaarden en bevestig eventuele andere instellingen die tijdens het installatieproces nodig zijn.
 7. Wacht totdat iOS is gedownload en op je iPhone is geïnstalleerd.

Proficiat! Nu heb je iOS succesvol op je nieuwe iPhone geïnstalleerd.

Stapsgewijze handleiding om Apple Mail op je geïnstalleerde iPhone in te stellen

Met Apple Mail kun je e-mails rechtstreeks vanaf je iPhone ontvangen, verzenden en beheren. Hieronder staan stapsgewijze instructies om Apple Mail op de iPhone in te stellen.

 1. Ga op jouw iPhone naar ‘Instellingen’ en druk vervolgens op ‘Mail’.
 2. Druk op ‘Accounts’ en selecteer ‘Voeg account toe’.
 3. Kies ‘iCloud’, ‘Google’, ‘Yahoo’ of een andere e-mailprovider en voer je inloggegevens in.
 4. Wacht totdat jouw iPhone de accountinstellingen heeft geverifieerd.
 5. Schakel de gewenste synchronisatie-opties, zoals e-mail, contacten en agenda’s in. 
 6. Druk op ‘Bewaar’ om de configuratie van Apple Mail op de iPhone te voltooien.

Nu kun je Apple Mail gebruiken om al je e-mails op je iPhone te beheren.

FaceTime op je geïnstalleerde iPhone gebruiken: alles wat je hierover moet weten

FaceTime is een populaire app waarmee je video- en audiogesprekken met andere mensen die Apple producten gebruiken kunt voeren. Hieronder staan enkele belangrijke dingen die je over FaceTime op de iPhone moet weten.

 • FaceTime werkt alleen tussen iPhones, iPads en Macs met iOS of macOS.
 • Je hebt een Wi-Fi- of mobiele dataconnectie nodig om FaceTime op de iPhone te kunnen gebruiken.
 • Wanneer je een FaceTime gesprek wilt starten moet je de FaceTime app openen en op het ‘+’-pictogram drukken om een contactpersoon toe te voegen of iemand uit je contactenlijst selecteren.
 • Tijdens een gesprek kun je tussen de voorste en achterste camera’s schakelen door op het camerapictogram te tikken.
 • Tijdens een gesprek kun je effecten aan het beeld toevoegen door op het pictogram met een ster te drukken.

Met deze tips kun jij FaceTime optimaal op jouw geïnstalleerde iPhone gebruiken.

iMessage op je geïnstalleerde iPhone configureren: eenvoudige instructies

iMessage is een handige functie op je iPhone waarmee je gratis berichten naar andere iPhone-gebruikers kunt sturen. Deze functie kan eenvoudig worden ingesteld en gebruikt. Hieronder staan enkele eenvoudige instructies om iMessage op je geïnstalleerde iPhone te configureren:

 1. Open de Instellingen app op je iPhone.
 2. Navigeer naar beneden en druk op ‘Berichten’.
 3. Schakel de schakelaar naast ‘iMessage’ in om deze functie in te schakelen.
 4. Nu zal je iPhone proberen om jouw telefoonnummer te verifiëren. Volg de instructies op het scherm om het telefoonnummer te verifiëren.
 5. Zodra je telefoonnummer is geverifieerd, kun je iMessage gebruiken om berichten naar andere iPhone-gebruikers te sturen.

Hieronder staan enkele handige tips en trucs om iMessage op je iPhone te gebruiken:

 • Je kunt iMessage ook gebruiken op andere Apple-apparaten, zoals een iPad of een Mac. Zorg ervoor dat je bent ingelogd met hetzelfde Apple ID op al je apparaten om iMessage te synchroniseren.
 • iMessage maakt het ook mogelijk om multimedia-inhoud, zoals foto’s en video’s, te verzenden. Tik gewoon op het camerapictogram naast het tekstvak om een foto of video te selecteren en te verzenden.
 • Als je berichten naar iemand stuurt die geen iPhone heeft, worden de berichten verzonden als sms-berichten in plaats van iMessage. Houd er rekening mee dat je mogelijk kosten in rekening worden gebracht voor sms-berichten, afhankelijk van je mobiele abonnement.
 • iMessage heeft ook enkele handige functies, zoals leesbevestigingen en de mogelijkheid om berichten te markeren als belangrijk. Je kunt deze functies aanpassen in de instellingen van iMessage.

iMessage is een geweldige manier om snel en gemakkelijk berichten te sturen naar andere iPhone-gebruikers. Volg gewoon de bovenstaande instructies om het in te stellen en je bent klaar om te gaan!

iPhone installeren en dagelijkse en multimedia toepassingen op je geïnstalleerde iPhone gebruiken

Het installeren van een iPhone is een eenvoudig proces waarmee je dagelijkse en multimedia toepassingen op je telefoon kunt gebruiken. Met een breed scala aan functies en mogelijkheden, kun jij jouw iPhone personaliseren en optimaal benutten. Hieronder staan enkele stappen en tips om je met het instellen van je nieuwe iPhone op weg te helpen.

iPhone installeren en voor multimedia gebruiken
 1. Schaf een iPhone aan: Kies het model dat het beste bij je behoeften past en koop een nieuwe iPhone bij een erkende retailer of online.
 2. Uitpakken en inschakelen: Haal je nieuwe iPhone uit de verpakking en schakel deze in door de aan/uit-knop ingedrukt te houden.
 3. Volg de installatiewizard: De iPhone begeleidt je door het installatieproces, zoals het selecteren van je taal, het verbinden met een Wi-Fi-netwerk en het instellen van een toegangscode.
 4. Maak verbinding met je Apple ID: Als je al een Apple ID hebt, log dan in om toegang te krijgen tot al je aankopen en gegevens op de iPhone. Als je er nog geen hebt, kun je er een aanmaken tijdens het installatieproces.
 5. Installeer apps: Ga naar de App Store om je favoriete apps te downloaden en te installeren. Of het nu gaat om sociale media, productiviteitstools, games of multimedia-apps, de iPhone biedt voor elk wat wils.
 6. Pas je startscherm aan: Sleep apps naar verschillende pagina’s, maak mappen aan en pas de volgorde van je apps aan om je startscherm te organiseren zoals jij dat wilt.
 7. Ontdek dagelijkse toepassingen: Gebruik de standaardapps op je iPhone, zoals Berichten, Agenda, Notities en Herinneringen, om georganiseerd te blijven en je dagelijkse taken efficiënt te beheren.
 8. Geniet van multimedia: Maak gebruik van de multimediafuncties van je iPhone, zoals de Camera-app om foto’s en video’s te maken, de Muziek-app om naar je favoriete nummers te luisteren en de Video-app om films en tv-programma’s te bekijken.
 9. Maak verbinding met andere apparaten: Gebruik AirPlay om je iPhone draadloos te verbinden met een Apple TV of andere compatibele apparaten om foto’s, video’s en muziek te delen.
 10. Blijf up-to-date: Zorg ervoor dat je regelmatig je iPhone bijwerkt met de nieuwste software-updates om te profiteren van bugfixes, nieuwe functies en verbeterde beveiliging.

Met je geïnstalleerde iPhone kun je een breed scala aan dagelijkse en multimedia toepassingen gebruiken om je leven gemakkelijker en leuker te maken. Of je nu je sociale netwerken wilt bijhouden, je productiviteit wilt verhogen of gewoon wilt ontspannen met je

Gegevens vanaf een ander toestel en de cloud naar je geïnstalleerde iPhone overzetten

Gegevens kunnen probleemloos naar je nieuwe iPhone worden overgezet. Verbind je iPhone met een wifi netwerk en log op je Apple ID in. Ga naar de instellingen en druk op “Gegevens en privacy”. Kies “Zet over vanaf iPhone” als je van een oude iPhone naar een nieuwe over wilt stappen. Volg de instructies vervolgens op het scherm. Wil je gegevens vanuit de cloud overzetten? Volg dezelfde stappen en kies “Zet over vanuit iCloud” of “Zet over vanuit iTunes”. Nadat alle gegevens zijn overgezet zijn al je gegevens op je nieuwe iPhone beschikbaar. Het overzetten van gegevens was nog nooit zo makkelijk!

Stapsgewijze instructies om contacten naar je nieuwe geïnstalleerde iPhone over te zetten

Om ervoor te zorgen dat je al je belangrijke telefoonnummers bij de hand hebt is het belangrijk dat jij je contacten naar je nieuwe geïnstalleerde iPhone overzet. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop dit kan worden gedaan:

 1. iCloud: Als je een Apple-apparaat hebt, kun jij al je contacten eenvoudig met iCloud synchroniseren en ze vervolgens op je nieuwe iPhone downloaden. Ga op je iPhone naar Instellingen > [Jouw naam] > iCloud en schakel ‘Contacten’ in. Zorg ervoor dat beide apparaten met hetzelfde iCloud-account zijn verbonden.
 2. Google Contacts: Om je iPhone contacten met Google Contacts te synchroniseren moet je op jouw oude apparaat naar de instellingen en een Google-account toevoegen. Log op je iPhone met je Google-account in en schakel ‘Contacten’ in. Op de nieuwe iPhone moet je hetzelfde Google-account in de instellingen selecteren om de contacten te synchroniseren.
 3. SIM-kaart: Een andere optie is om contactgegevens op een SIM-kaart op te slaan en deze naar de nieuwe iPhone over te zetten. Doe dit door de SIM-kaart in het oude apparaat te plaatsen, ga naar Contactpersonen of Adresboek, selecteer alle contactpersonen en kies voor ‘Naar SIM-kaart exporteren’. Plaats de SIM-kaart daarna in je nieuwe iPhone en importeer de contacten via Instellingen > Contacten > SIM-contacten.

Foto’s en video’s naar je geïnstalleerde iPhone overzetten: verschillende methoden

Als jij een nieuwe iPhone hebt, wil jij waarschijnlijk al je waardevolle foto’s en video’s naar je nieuwe geïnstalleerde iPhone overzetten. Hieronder staan enkele manieren waarop je dit kunt doen:

 1. iCloud-fotobibliotheek: Als je op je oude apparaat iCloud-fotobibliotheek hebt ingeschakeld, worden al je foto’s en video’s automatisch met iCloud gesynchroniseerd. Om je foto’s vanuit de íCloud-fotobibliotheek’ naar je nieuwe iPhone te dopwnloaden moet je op je nieuwe iPhone naar Instellingen > [Jouw naam] > iCloud > Foto’s ga  en ‘iCloud-fotobibliotheek’ inschakelen. Hierdoor worden al je media bestanden automatisch naar het nieuwe apparaat gedownload.
 2. AirDrop: Met AirDrop kun je foto’s en video’s eenvoudig draadloos tussen Apple-apparaten overzetten. Zorg ervoor dat op zowel het oude als het nieuwe apparaat AirDrop is ingeschakeld. Selecteer de gewenste foto’s of video’s op het oude apparaat, druk op het deel icoon en selecteer de optie ‘AirDrop’. Kies vervolgens de naam van je nieuwe iPhone om de bestanden over te zetten.
 3. iTunes: Als alternatief kun je iTunes gebruiken om foto’s en video’s vanaf een computer naar je geïnstalleerde iPhone over te zetten. Sluit eerst je oude apparaat op de computer aan en open iTunes. Selecteer het apparaat en ga vervolgens naar het tabblad ‘Foto’s’.

De camera op je geïnstalleerde iPhone optimaal benutten

Nu je iPhone geïnstalleerd is, kun je de geweldige camerafuncties optimaal gebruiken. De camera op je iPhone is van topkwaliteit en biedt vele mogelijkheden voor mooie foto’s en video’s. Of je nu een professionele fotograaf bent of gewoon mooie momenten vast wilt leggen, met de camera van je iPhone kun je indrukwekkende resultaten behalen. Hieronder staan enkele handige tips om het maximale uit je iPhone camera te halen.

iPhone installeren en de camera gebruiken om fotos in hoge kwaliteit te maken

Functies en instellingen om prachtige foto’s met de camera van je geïnstalleerde iPhone te maken

De camera op je geïnstalleerde iPhone biedt talloze functies en instellingen waarmee je prachtige foto’s kunt maken. Hieronder staan enkele tips waarmee jij het maximale uit de iPhone camera kunt halen.

 • Gebruik HDR (High Dynamic Range) op je iPhone voor een betere belichting. Deze functie combineert meerdere belichtingen om vooral bij scènes met grote contrastverschillen een evenwichtige foto te creëren.
 • Experimenteer met verschillende modi, zoals Portretmodus, Panoramamodus en Nacht opnamemodus, om verschillende soorten foto’s vast te leggen.
 • Pas de belichting handmatig aan door op het scherm te tikken en omhoog of omlaag te vegen. Op deze manier kun jij de helderheid naar jouw voorkeur aanpassen.
 • Gebruik de Burst-modus om snel opeenvolgende foto’s te maken door de ontspanknop ingedrukt te houden. Dit is handig als je bewegende onderwerpen wilt fotograferen.

Tips om met de camera van je geïnstalleerde iPhone professionele video’s te maken

Naast de mogelijkheid om professionele foto’s te maken kun je met de camera van je geïnstalleerde iPhone ook professionele video’s opnemen. Hieronder staan enkele tips om dit optimaal te doen:

 1. Houd je iPhone voor een breedbeeldweergave tijdens het filmen horizontaal vast.
 2. Gebruik de optische beeldstabilisatie (OIS) om zelfs als je in beweging bent trillingen te verminderen en vloeiende video’s op te nemen.
 3. Experimenteer met verschillende framesnelheden en resoluties om het gewenste effect te bereiken. Bijvoorbeeld, 4K-resolutie voor ultra-hoge definitie of slow-motion voor dramatische effecten.
 4. Gebruik de Time-lapse-modus om lange gebeurtenissen, zoals een zonsondergang of een drukke straat in een kortere video weer te geven.
 5. Voeg extra dimensie aan je video’s toe door de verschillende lenzen zoals de groothoeklens of de telelens op je iPhone te gebruiken.

Is jouw telefoon te oud om vlot met apps te kunnen werken?

iPhone CTA

Met de iPhone kun jij jouw ervaring met de smartphone naar een nieuw level tillen

 • Dat is communiceren met anderen in topkwaliteit
 • Nieuwe apps ontdekken
 • Bestanden gemakkelijk met andere apparaten delen
 • Haarscherpe foto’s en video’s maken
 • Bestanden in de Cloud synchroniseren

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Foto’s en video’s op je geïnstalleerde iPhone bewerken en delen: handige apps

Nadat je met de camera van je geïnstalleerde iPhone prachtige foto’s en video’s hebt gemaakt, wil je deze wellicht bewerken voordat je ze deelt. Hieronder staan enkele handige apps die je hiervoor kunt gebruiken:

 • Adobe Lightroom: Deze app biedt uitgebreide bewerkingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om de belichting en kleuren aan te passen of om filters toe te passen.
 • VSCO: Met VSCO kun je creatieve filters op je foto’s toepassen en over handige tools beschikken waarmee je details zoals scherpte en verzadiging aan kunt passen.
 • iMovie: Als het om videobewerking gaat is iMovie een populaire keuze. Met deze app kun je video’s eenvoudig bijsnijden, overgangen toevoegen en effecten toepassen.

Het maximale uit je geïnstalleerde iPhone halen

Nu jij je iPhone hebt geïnstalleerd, kun je hem personaliseren en optimaliseren. Verplaats apps en maak mappen om snel toegang tot de meest gebruikte apps te krijgen. Voeg widgets voor directe informatie zonder dat je een app hoeft te openen aan je startscherm toe. Pas de iPhone notificatie-instellingen aan om alleen de relevant meldingen te ontvangen. Met deze aanpassingen kun je een efficiënte en gepersonaliseerde iPhone ervaring creëren.

iPhone installeren en de camera gebruiken om beelden in hoge kwaliteit te maken

Handige tips om langer op de accu van je geïnstalleerde iPhone te kunnen werken

Een van de belangrijkste aspecten van je geïnstalleerde iPhone is dat je een goede batterijduur kunt behouden. Hieronder staan enkele handige tips waarmee je de levensduur van de batterij kunt verlengen:

 • Verlaag de helderheid van het scherm: Door de helderheid van je scherm te verminderen, kun je veel energie besparen. Ga naar de Instellingen > Beeldscherm en helderheid om de helderheid aan te passen.
 • Schakel achtergrond app vernieuwing uit: Sommige apps blijven op de achtergrond draaien en verbruiken onnodig batterijvermogen. Ga naar Instellingen > Algemeen > Ververs apps op achtergrond en schakel deze functie voor apps die je niet vaak gebruikt uit.
 • Beperk de meldingen: Meldingen van de iPhone kunnen ook aan een snellere batterij afvoer bijdragen. Ga op je iPhone naar Instellingen > Berichtgeving en beperk welke apps meldingen mogen sturen.
 • Schakel locatiediensten op je iPhone uit: Apps die toegang tot de locatiegegevens van je iPhone hebben kunnen veel batterijvermogen verbruiken. Ga naar Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen op de iPhone om dit in te stellen.

Personalisatie opties voor het startscherm en het vergrendelscherm van je geïnstalleerde iPhone

Je geïnstalleerde iPhone kan met verschillende personalisatie-opties voor het startscherm en vergrendelscherm aan jouw persoonlijke stijl worden aangepast:

 • Achtergrondafbeelding wijzigen: Ga naar Instellingen > Achtergrond > Kies nieuwe achtergrond om een andere afbeelding als achtergrond voor je startscherm of vergrendelscherm in te stellen.
 • Widgets toevoegen: Met widgets kun je snel toegang tot informatie en functies van apps krijgen zonder dat je ze hoeft te openen. Veeg op je startscherm naar rechts, druk onderaan op ‘Wijzig’ en voeg de gewenste widgets toe.
 • Pictogrammen van een App verplaatsen: Houd een pictogram van een app ingedrukt totdat deze begint te wiebelen en sleep het vervolgens op het startscherm naar de gewenste positie.
 • Dynamische achtergronden gebruiken: Om een bewegende achtergrond voor je vergrendelscherm in te stellen moet je naar Instellingen > Achtergrond > Kies nieuwe achtergrond > Dynamisch gaan.

Siri, de spraak gestuurde assistent op je geïnstalleerde iPhone gebruiken

Siri is de spraakgestuurde assistent die op je geïnstalleerde iPhone beschikbaar is. Hieronder staan enkele manieren waarop je Siri kunt gebruiken:

 1. Vragen stellen: Druk langdurig op de startknop of zeg “Hé Siri” om vragen over onder andere het weerbericht of sportuitslagen te stellen of om afspraken te plannen.
 2. Taken met de iPhone uitvoren: Je kunt Siri vragen om taken voor je uit te voeren. Bij deze taken kun je denken aan het versturen van een bericht, een herinnering in te stellen of muziek op de iPhone af te spelen.
 3. App besturing: Siri kan je helpen om apps op je geïnstalleerde iPhone te openen en te bedienen.

Conclusie: Succesvolle installatie en gebruik van je iPhone

Deze blogpost legt uit hoe jij je iPhone succesvol installeert en gebruikt. We bespreken hoe je iOS op je nieuwe iPhone kunt installeren en hoe je belangrijke functies zoals Apple Mail, FaceTime en iMessage in kunt stellen. Daarnaast kijken we naar dagelijkse en multimedia toepassingen op je iPhone, hoe je gegevens vanaf een ander toestel of de cloud over kunt zetten en geven we tips die je kunt gebruiken om de camera optimaal te benutten en hoe je het maximale uit je iPhone kunt halen.

iPhone installeren

Nu je alle informatie hebt om je geïnstalleerde iPhone succesvol te kunnen gebruiken, is het tijd om aan de slag te gaan! Ontdek alle geweldige functies die deze smartphone te bieden heeft en gebruik de mogelijkheden optimaal. Of het nu om communicatie via FaceTime en iMessage met vrienden en familie, het vastleggen van bijzondere momenten met de camera of het genieten van multimedia-inhoud gaat, jouw nieuwe iPhone staat klaar om jouw digitale leven te verrijken.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mijn gegevens naar mijn nieuwe iPhone overzetten?

Om gegevens naar jouw nieuwe iPhone over te zetten kun je de iCloud-back-up of iTunes-back-up gebruiken. Met iCloud kun je draadloos een back-up maken en deze vervolgens op je nieuwe iPhone herstellen. Met iTunes kun je op je computer een back-up maken en deze vervolgens via een USB-kabel naar je nieuwe iPhone overzetten.

Kan ik mijn oude simkaart in mijn nieuwe iPhone gebruiken?

Dat hangt van het type simkaart dat je oude telefoon gebruikt af. iPhones gebruiken meestal nano simkaarten, dus als jouw oude telefoon een nano-simkaart gebruikt, kun je deze gewoon naar je nieuwe iPhone overzetten. Als jouw oude telefoon een ander type simkaart gebruikt, moet je mogelijk bij jouw provider een nieuwe simkaart aanvragen.

Kan ik FaceTime en iMessage zonder extra kosten gebruiken?

Ja, op iPhones zijn FaceTime en iMessage gratis te gebruiken. Ze gebruiken internetverbindingen (Wi-Fi of mobiele data) om te communiceren, dus als je geen Wi-Fi hebt kunnen er voor het verbruik van data kosten in rekening worden gebracht.

Hoe kan ik de camera-instellingen op mijn iPhone aanpassen?

Om de camera-instellingen op jouw iPhone aan te passen moet je de camera app openen en moet je op het instellingenpictogram wat (meestal als een tandwielpictogram wordt weergegeven) drukken. Hier kun je verschillende opties vinden om de belichting, focus, flitser en andere camera-instellingen aan te passen.

Hoe kan ik apps op mijn geïnstalleerde iPhone downloaden?

Om apps op jouw geïnstalleerde iPhone te downloaden moet je naar de App Store app die standaard op ieder iOS-apparaat is geïnstalleerd gaan. Zoek naar de app die je wilt downloaden en druk op de ‘Download’ knop of het cloud pictogram met een pijl om de app te installeren. Soms heb je een Apple ID nodig om apps te kunnen downloaden.

Is jouw telefoon te oud om vlot met apps te kunnen werken?

iPhone CTA

Met de iPhone kun jij jouw ervaring met de smartphone naar een nieuw level tillen

 • Dat is communiceren met anderen in topkwaliteit
 • Nieuwe apps ontdekken
 • Bestanden gemakkelijk met andere apparaten delen
 • Haarscherpe foto’s en video’s maken
 • Bestanden in de Cloud synchroniseren

Dit is nog maar een topje van de ijsberg