iPhone streamen naar Samsung TV – 3 eenvoudige manieren

Wil je je favoriete films, programma’s en YouTube-video’s op een groter scherm kunnen bekijken? Benieuwd hoe je je iPhone scherm met je Samsung TV via scherm spiegeling kunt delen? Goed nieuws! Met draadloze streaming kun je muziek en andere content eenvoudig van je iPhone naar je tv streamen. Of het nu om het starten van een uitzending of het delen van informatie gaat, er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen.

Met behulp van deze handige functie kun je in een handomdraai van al het entertainment dat op je telefoon staat, rechtstreeks op je Samsung TV genieten. Het enige wat je nodig hebt, is de naam van de tv en een abonnement op streamingdiensten zoals YouTube. Start de uitzending en gebruik de mogelijkheden waarmee je het beste uit zowel je iPhone als televisie kunt halen.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog hoe je met deze app kunt streamen! Start de uitzending zelfs als je een nieuwer apparaat hebt wanneer je maar wilt.

Drie manieren om je iPhone-scherm naar de tv te streamen

Wil je graag op een groter scherm van je favoriete video’s en muziek genieten? Geen probleem! Met deze handige methoden kun je eenvoudig met je iPhone naar de Samsung TV streamen. Wanneer je YouTube-video’s of foto’s wilt bekijken, kun je dit via iOS gemakkelijk doen.

iPhone streamen naar Samsung TV om YouTube video's op een groot scherm te bekijken
 • AirPlay: Met AirPlay kun je video’s van YouTube en foto’s vanaf je iOS-apparaat moeiteloos naar de tv streamen. Het enige wat je nodig hebt, is een Apple TV of een Smart TV die met AirPlay compatibel is. Selecteer gewoon de media die je op je iPhone af wilt spelen en tik op het AirPlay-icoon om het naar de tv te streamen. Je kunt zelfs stap voor stap instructies vinden over hoe je YouTube-video’s op je iOS-apparaat kunt downloaden.
 • Scherm spiegelen: Wil je het volledige scherm van je iPhone op de Samsung TV zien? Gebruik dan de Smart View-functie. Hiermee kun je het scherm van je iPhone draadloos op de tv spiegelen. Open gewoon de Smart View-app op je iPhone, selecteer jouw Samsung TV en volg de instructies om het scherm te spiegelen. Dit is een groot voordeel wanneer je naar YouTube, een groot platform voor het delen van video’s wilt streamen. Het is een eenvoudige stap die kan worden genomen en zal je kijkervaring verbeteren.
 • Gebruik een apparaat zoals de Apple TV of een Smart TV met ingebouwde streamingmogelijkheden voor draadloze streaming. Als alternatief kun je deze apparaten simpelweg op jouw tv aansluiten en via wifi met jouw iPhone verbinden. Hierdoor kun je moeiteloos media draadloos vanaf jouw iPhone streamen naar de Samsung TV.

Met deze drie handige manieren hoef jij nooit meer genoegen met het kleine scherm van jouw iPhone te nemen. Stream video’s, foto’s en meer eenvoudig van de iPhone naar de Samsung TV waardoor je de content op een groter scherm kunt bekijken. Voor het streamen van de iPhone kun je de smart view functie of een smart monitor gebruiken en vervolgens  van een geweldige kijkervaring geniet!

Wil jij je scherm van je iPhone naar de Samsung televisie kunnen streamen?

iPhone streamen naar Samsung TV om YouTube video's op een groot scherm te bekijken

Door met je iPhone naar de televisie te streamen kun jij de content van je iPhone gemakkelijk op het grote scherm bekijken.

 • Dat is: niet meer beperkt zijn tot het kleine scherm van je iPhone
 • Je iPhone als afstandsbediening kunnen gebruiken
 • Via je iPhone op het grote scherm van films, series en muziek kunnen genieten

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Screen Mirror iPhone naar Samsung TV zonder Apple

Ontdek alternatieve methoden waarop je het scherm van je iPhone kunt streamen naar je Samsung TV. In plaats van afhankelijk van Apple-apparaten te zijn, zijn er verschillende apps van derden die screen mirroring voor iPhones naar Samsung TV’s ondersteunen.

Gebruik apps zoals AirScreen, Reflector of ApowerMirror om je iPhone-scherm draadloos op je Samsung TV te spiegelen. Deze apps gebruiken technologieën zoals DLNA en Miracast om een verbinding tussen je iPhone en de smart monitor tot stand te brengen.

Met behulp van deze apps kun je video’s, foto’s, presentaties en meer eenvoudig met vrienden en familie op een groter scherm delen, zonder dat je een Apple-apparaat nodig hebt. Dit is handig wanneer je content van je Iphone naar de Samsung TV wilt streamen.

Enkele stappen waarmee jij je iPhone scherm naar een Samsung TV met de smart view functie kunt streamen. Verbind je iPhone met de router en selecteer de foto die je wilt delen.

 1. Installeer de gewenste app (bijv. AirScreen) op zowel je iPhone als de Samsung TV.
 2. Zorg ervoor dat beide apparaten met hetzelfde wifi-netwerk zijn verbonden, zodat je jouw favoriete content op de tv kunt bekijken.
 3. Open de app op beide apparaten en volg de instructies om de verbinding tot stand te brengen.
 4. Selecteer het gewenste scherm dat je met smart view (bijvoorbeeld het startscherm of een specifieke app) op je iPhone wilt spiegelen en maak een foto met de foto app.
 5. Nu zul je zien dat het scherm van je iPhone op de Samsung TV wordt weergegeven.

Met deze eenvoudige stappen kun je van al het entertainment en alle functies die op je iPhone beschikbaar zijn, rechtstreeks op het grote scherm van je Samsung TV genieten.

Dus, als je geen Apple-apparaat hebt, maar toch je iPhone scherm naar een Samsung TV wilt streamen, probeer deze alternatieve methoden met behulp van apps van derden dan en geniet van een naadloze scherm spiegel ervaring.

Verbind je iPhone via draadloze methoden met je Samsung TV

Wil je graag met je iPhone streamen naar je Samsung TV? Geen probleem! Er zijn verschillende draadloze methoden waarmee je deze verbinding tot stand kunt brengen. Hieronder staan enkele handige tips waarmee je dit voor elkaar kunt krijgen:

 • Maak de verbinding via Wi-Fi Direct: Met Wi-Fi Direct kun je direct zonder dat je een router nodig hebt tussen je iPhone en Samsung TV communiceren. Het enige wat je hoeft te doen is de Wi-Fi Direct-functie op beide apparaten in te schakelen en ze vervolgens met elkaar verbinden.
 • Gebruik Bluetooth: Als je bestanden en media eenvoudig tussen je iPhone en Samsung TV wilt delen, dan is Bluetooth een goede optie. Zorg ervoor dat Bluetooth op zowel je iPhone als de TV is ingeschakeld en koppel ze aan elkaar. Op deze manier kun je foto’s, video’s en andere bestanden snel verzenden.
 • Ontdek hoe de Chromecast, Roku of andere streaming apparaten kunnen worden gebruikt: Als alternatief kun je streaming apparaten zoals Chromecast of Roku gebruiken om een draadloze verbinding tussen je iPhone en Samsung TV te maken. Deze apparaten werken als een brug tussen de twee apparaten, waardoor het streamen van media eenvoudiger wordt.

Dus, als jij jouw iPhone zonder gedoe met kabels met jouw Samsung TV wilt verbinden, probeer dan deze draadloze methoden uit. Of het nu via Wi-Fi Direct, Bluetooth of streaming apparaten is – er zijn genoeg mogelijkheden waarmee jij jouw favoriete content vanaf jouw iOS-apparaat op het grote scherm kunt bekijken. Lees verder om meer over de specifieke stappen en instellingen die je voor iedere methode moet volgen te weten te komen.

Wi-Fi Direct: directe communicatie tussen apparaten

Met Wi-Fi Direct kun je jouw iPhone zonder dat je een router nodig hebt rechtstreeks met jouw Samsung TV verbinden. Dit is vooral handig wanneer je snel verbinding wilt maken en geen toegang tot een Wi-Fi-netwerk hebt. Volg deze stappen om Wi-Fi Direct te gebruiken:

met behulp van Wifi direct content van de iPhone streamen naar Samsung TV
 1. Open de instellingen op jouw Samsung TV en ga naar het Wi-Fi Direct-menu.
 2. Schakel de Wi-Fi Direct-functie in.

Wil jij je scherm van je iPhone naar de Samsung televisie kunnen streamen?

iPhone streamen naar Samsung TV om YouTube video's op een groot scherm te bekijken

Door met je iPhone naar de televisie te streamen kun jij de content van je iPhone gemakkelijk op het grote scherm bekijken.

 • Dat is: niet meer beperkt zijn tot het kleine scherm van je iPhone
 • Je iPhone als afstandsbediening kunnen gebruiken
 • Via je iPhone op het grote scherm van films, series en muziek kunnen genieten

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Gebruik adapters en kabels om je iPhone met je Samsung TV te verbinden

Wil je graag met je iPhone streamen naar je Samsung TV en van de mogelijkheden die het streamen van content te bieden heeft genieten? Geen probleem! Met behulp van de juiste adapters en kabels kun je een verbinding eenvoudig tot stand brengen. Hieronder volgen enkele handige opties:

 • Sluit een HDMI-kabel voor een snelle verbinding en hoge kwaliteit beeld op zowel je iPhone als de tv aan. Op deze manier kun je films, video’s en foto’s moeiteloos op het grote scherm bekijken.
 • Gebruik een Lightning-naar-HDMI-adapter om je iPhone rechtstreeks op de tv aan te sluiten. Met deze adapter kan het videosignaal zonder gedoe van je iPhone naar de HDMI-poort van de tv worden verzonden, waardoor je zonder gedoe kunt streamen.
 • Als je met oudere tv-modellen die geen HDMI-ingang hebben te maken hebt, kun je een AV-kabel gebruiken om de verbinding met je iPhone tot stand te brengen. Meestal heeft deze kabel een 30-pins aansluiting aan de ene kant (voor oudere iPhones) of een Lightning-aansluiting aan de andere kant (voor nieuwere iPhones). Hiermee kun je video’s op televisies met RCA-ingangen afspelen.

Met behulp van deze verschillende adapters en kabels kun jij jouw iPhone gemakkelijk  met jouw Samsung TV verbinden. Zo kun jij optimaal van al jouw favoriete content op het grote scherm genieten!

Gebruik een Chromecast en een Screen Mirroring Cast-app

Hieronder bespreken we hoe je een Chromecast kunt gebruiken om content draadloos vanaf je iPhone te streamen naar de Samsung TV. Volg deze stappen om aan de slag te gaan:

 1. Installeer en configureer een Screen Mirroring Cast-app met behulp van de smart view functie op zowel je iPhone als Samsung TV.
 2. Zorg ervoor dat beide apparaten met hetzelfde netwerk verbonden zijn, zodat je op de tv kunt kijken.
 3. Tik in de app op je iPhone op de “Mirror” of “Casten” knop.
 4. Selecteer je Samsung TV wanneer deze in de lijst met beschikbare apparaten wordt weergegeven.
 5. Wanneer de verbinding tot stand is gebracht, geeft de app het scherm van je iPhone op de Samsung TV weer.
 6. Nu kun je video’s, foto’s en zelfs muziek vanaf je iPhone streamen naar de Samsung TV.

Een Chromecast in combinatie met een Screen Mirroring Cast-app gebruiken levert verschillende voordelen:

 • Gemak: Je kunt content draadloos zonder gedoe met kabels streamen.
 • Flexibiliteit: Je kunt content vanaf verschillende apps en bronnen op je iPhone streamen.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Met slechts een paar tikken kun je alles wat er op het scherm van je iPhone gebeurt met anderen delen.

Houd er rekening mee dat niet iedere regio alle functies ondersteunt en dat sommige oudere modellen mogelijk geen Screen Mirroring Cast-app hebben.

Probeer deze methode uit en geniet van het gemak die het streamen van video’s, foto’s en meer van je iPhone naar je Samsung TV biedt!

Conclusie: iPhone streamen naar Samsung TV

Wil je graag je iPhone-scherm naar je Samsung TV streamen? Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen, zonder dat je een Apple-apparaat nodig hebt. Hieronder volgt een samenvatting van de belangrijkste punten:

NETFLIX van de iPhone streamen naar Samsung TV
 1. Je kunt je iPhone-scherm via draadloze methoden naar je Samsung TV spiegelen. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van AirPlay 2, waarmee je media eenvoudig tussen Apple-apparaten en compatibele smart-tv’s kunt delen.
 2. Een andere optie is adapters en kabels gebruiken om je iPhone rechtstreeks op je Samsung TV aan te sluiten. Met een HDMI-adapter kun je het scherm van je iPhone op de tv weergeven en van al je favoriete content genieten.
 3. Als alternatief kun je een Chromecast in combinatie met een Screen Mirroring Cast-app gebruiken. Hiermee kun je een draadloze verbinding tussen je iPhone en Samsung TV tot stand brengen waardoor je moeiteloos kunt streamen.

Het streamen van content vanaf je iPhone naar een Samsung TV is ongeacht welke methode of technologieën jouw voorkeur hebben gemakkelijk en handig. Probeer deze verschillende opties uit en ontdek welke het beste bij jou past.

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn iPhone-scherm direct zonder extra apparatuur op mijn Samsung TV weergeven?

Ja, dat kan! Door draadloze methoden zoals AirPlay 2 te gebruiken, kun jij jouw iPhone-scherm direct op jouw compatibele Samsung TV spiegelen.

Moet ik een Apple-apparaat hebben om mijn iPhone naar mijn Samsung TV te streamen?

Nee, je hebt geen Apple-apparaat nodig. Er zijn verschillende draadloze methoden en adapters beschikbaar waarmee je jouw iPhone met een Samsung TV kunt verbinden.

Welke adapter heb ik nodig om mijn iPhone op mijn Samsung TV aan te sluiten?

Om je iPhone op je Samsung TV aan te sluiten, kun je een HDMI-adapter gebruiken. Hiermee kun je het scherm van je iPhone eenvoudig op de tv weergeven.

Kan ik ook andere media als video’s vanaf mijn iPhone streamen naar mijn Samsung TV?

Ja, naast video’s kun je ook foto’s, muziek en andere media vanaf je iPhone streamen naar je Samsung TV. Met de juiste verbindingsopties kun jij al jouw favoriete content delen.

Zijn er kosten verbonden aan het streamen van mijn iPhone naar mijn Samsung TV?

De meeste draadloze methoden en apps die je voor het streamen van iPhones naar Samsung TVs kunt gebruiken zijn gratis te gebruiken. Houd er echter rekening mee dat sommige apps mogelijk in-app aankopen of abonnementen voor extra functies aanbieden.

Dus waar wacht je nog op? Stream jouw favoriete content vandaag nog vanaf jouw iPhone naar jouw Samsung TV en geniet van een geweldige kijkervaring!

Wil jij je scherm van je iPhone naar de Samsung televisie kunnen streamen?

iPhone streamen naar Samsung TV om YouTube video's op een groot scherm te bekijken

Door met je iPhone naar de televisie te streamen kun jij de content van je iPhone gemakkelijk op het grote scherm bekijken.

 • Dat is: niet meer beperkt zijn tot het kleine scherm van je iPhone
 • Je iPhone als afstandsbediening kunnen gebruiken
 • Via je iPhone op het grote scherm van films, series en muziek kunnen genieten

Dit is nog maar een topje van de ijsberg