Wil je een Lenovo 17 inch laptop kopen. Hier moet je op letten!

Ben je op zoek naar een krachtige Lenovo IdeaPad laptop die al jouw taken aankan? Dan is de Lenovo 17 inch laptop wellicht iets voor jou! Met zijn indrukwekkende specificaties, toetsenbord en groot beeldschermformaat biedt deze laptop de perfecte combinatie van prestaties en gebruiksgemak. Of je nu een student bent die veel met verschillende toepassingen tegelijkertijd moet werken, een creatieve professional die grafisch intensieve programma’s gebruikt, of gewoon iemand die graag van multimedia-ervaringen geniet, de Lenovo 17 inch laptop heeft het allemaal.

Lenovo staat bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun 17 inch laptops, zoals de Lenovo IdeaPad. Deze laptops bieden snelle prestaties, voldoende intern geheugen en een helder beeldscherm. Of je nu naar HD-films wilt kijken of zonder vertraging met meerdere applicaties tegelijkertijd wilt kunnen werken, deze notebooks zullen aan al je behoeften voldoen.

Het is geen verrassing dat de vraag naar Lenovo 17 inch laptops met een groter beeldschermformaat enorm is gestegen. Steeds meer mensen ontdekken vooral als ze thuis werken of studeren de voordelen van een groter beeldscherm. Met een ruim display kan gemakkelijker met meerdere programma’s tegelijkertijd worden gewerkt en daarnaast biedt een groter beeldscherm een betere kijkervaring bij het streamen van films of series. Met een Lenovo notebook en een groot toetsenbord heb je alles wat je voor productiviteit en entertainment nodig hebt. De Lenovo IdeaPad is een populaire keuze voor diegenen die naar een laptop met een groter scherm op zoek zijn.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw eigen Lenovo Ideapad 17 inch notebook met toetsenbord en breng productiviteit naar een hoger level. Ervaar zelf waarom steeds meer mensen voor deze krachtige en veelzijdige laptops kiezen. Of je nu een student, professional of gewoon een enthousiaste gebruiker bent, de Lenovo Ideapad 17 inch notebook zal zeker aan al je verwachtingen voldoen.

Specificaties en functies van Lenovo 17 inch laptops

Lenovo staat om zijn betrouwbare en krachtige laptops, waaronder de Lenovo IdeaPad met een 17 inch beeldscherm bekend, Deze notebooks bieden zowel voor professioneel gebruik als entertainment een indrukwekkende combinatie van specificaties en functies. Laten we eens naar de gedetailleerde specificaties van het toetsenbord en het scherm die de Lenovo IdeaPad notebook te bieden heeft kijken.

Ontdek de Lenovo 17 inch laptop

Wil jij voortaan de nieuwste mogelijkheden van Windows op je laptop kunnen gebruiken?

Ontdek de Lenovo 17 inch laptop Lenovo ThinkPad P17

Door een Lenovo laptop met een 17 inch beeldscherm te kopen kun jij alle nieuwe functies van Windows gebruiken.

 • Dat is: de nieuwste functies van Windows kunnen gebruiken
 • Met een 17 inch beeldscherm heb jij altijd een duidelijk overzicht van de informatie
 • Bestanden kunnen via OneDrive worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Gedetailleerde specificaties

Als het om specificaties gaat, laten Lenovo 17 inch laptops je niet in de steek. Met krachtige processoren, ruim RAM-geheugen (werkgeheugen) en royale opslagcapaciteit kunnen deze laptops zelfs aan de meest veeleisende taken voldoen.

 1. Processor: Lenovo 17 inch laptops worden met verschillende processoropties, zoals Intel Core i5 of i7 geleverd. Deze processors bieden uitstekende prestaties en zorgen ervoor dat de laptop zelfs bij intensief gebruik soepel werkt.
 2. RAM: Het intern geheugentype varieert afhankelijk van het specifieke model, maar Lenovo biedt doorgaans opties modellen met verschillende DDR4 RAM capaciteiten. Met meer RAM (werkgeheugen) kun je naadloos zonder vertraging of haperingen met meerdere programma’s tegelijkertijd werken.
 3. Opslagcapaciteit: Of je nu veel bestanden wilt bewaren of grote software wilt installeren, Lenovo 17 inch laptops hebben voldoende opslagruimte om aan de behoeften te voldoen. Kies afhankelijk van jouw voorkeur en budget uit opties zoals Solid State Drives (SSD) of harde schijven met hoge capaciteit.

Belangrijkste functies

Naast de indrukwekkende specificaties bieden Lenovo 17 inch laptops ook verschillende functies die de gebruikerservaring naar een hoger niveau tillen. Hieronder staan enkele belangrijke functies zoals het toetsenbord van het IdeaPad en de helderheid van het beeldscherm waarop je kunt rekenen. Met deze functies wordt het werken op de notebook nog comfortabeler en efficiënter.

 1. Schermresolutie: Het display heeft een beeldformaat van 17 inch, waardoor je van een ruim kijkoppervlak kunt genieten. Daarnaast bieden Lenovo laptops vaak Full HD- of zelfs 4K-resolutie beeldschermen. Met deze hoge kwaliteit beeldschermen komen beelden haarscherp en met levendige kleuren naar voren.
 2. Grafische kaart: Als je een laptop voor grafisch intensieve taken zoals foto- of videobewerking wilt gebruiken, dan zult je blij zijn om te weten dat Lenovo 17 inch laptops met krachtige grafische kaarten worden geleverd. Met deze kaarten kunnen graphics vloeiend worden weergegeven waardoor je video’s probleemloos kunt bewerken.
 3. Extra functies: Lenovo laptops hebben vaak extra functies waarmee het gebruiksgemak kan worden vergroot. Denk hierbij aan een ingebouwde vingerafdruklezer waarmee je snel en veilig in kunt loggen, of een verlicht toetsenbord dat in omgevingen met weinig licht handig kan zijn.

Met deze indrukwekkende specificaties en functies biedt Lenovo IdeaPad 17 inch notebooks die voor verschillende behoeften geschikt zijn. Of je nu een notebook voor werk, studie of entertainment nodig hebt, Lenovo heeft een model met een scherm en toetsenbord dat aan jouw eisen voldoet. Kies het juiste model en geniet van de kracht en veelzijdigheid van een Lenovo 17 inch notebook.

Opmerking: De specificaties en functies van deze Lenovo kunnen afhankelijk van het specifieke model en de configuratie variëren. Het toetsenbord, scherm en kleur kunnen verschillen.

Vergelijking van Lenovo 17 inch laptops op prijs en kwaliteit

Lenovo staat bekend om zijn brede assortiment aan laptops, waaronder ook de 17 inch modellen die met een toetsenbord van hoge kwaliteit zijn uitgerust. Als je naar een nieuwe laptop met een groot scherm op zoek bent, is het belangrijk om te weten welke prijs-kwaliteitverhouding de verschillende Lenovo 17 inch laptops bieden. In deze vergelijking zullen we verschillende IdeaPad modellen op basis van hun prijsklasse bespreken en beoordelen welke voordelen ze bieden.

Prijsklasse als leidraad

Wanneer je de Lenovo 17 inch laptop met andere modellen gaat vergelijken is het handig om de laptops op basis van hun verschillende prijsklassen in te delen. Hierdoor kun je beter bepalen welk model binnen jouw budget past en welke functies je in die prijscategorie kunt verwachten. Daarnaast is het belangrijk om op het toetsenbord en beeldscherm van de Lenovo IdeaPad te letten, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

 1. Goedkopere modellen:
  • Laptops in deze categorie, zoals de Lenovo IdeaPad en de Lenovo ThinkPad, hebben meestal een lagere prijs, maar bieden nog steeds goede prestaties voor dagelijkse taken zoals surfen op het internet, e-mailen en tekstverwerking. Ze zijn met een toetsenbord en scherm van hoge kwaliteit uitgerust.
  • Deze Lenovo ThinkPad P17 heeft vaak een beelddiagonaal van 17 inch, wat voor multimedia-activiteiten zoals films kijken of foto’s bewerken ideaal is. Met het scherm en toetsenbord van deze Lenovo ThinkPad P17 ben je voor al je taken goed uitgerust.
  • Het toetsenbord kan qua type product  (bijvoorbeeld chiclet-toetsenborden) en kleur (zoals zwart, zilver, roze of rood) variëren. Sommige Lenovo modellen hebben een roze toetsenbord.
  • Grafische kaarten zijn meestal geïntegreerd en kunnen aan de behoeften van casual gamers voldoen. Het scherm en toetsenbord zijn bij het kiezen van een gaming-laptop belangrijke componenten. Deze laptops draaien op het Windows-besturingssysteem, wat voor de meeste gebruikers handig is.
  • De Lenovo laptop is met een totale opslagcapaciteit van 256 GB tot 512 GB SSD of 1 TB HDD uitgerust. Daarnaast heeft de laptop een toetsenbord en het display heeft een beeldformaat van 17 inch.
  • Het RAM-geheugen van de Lenovo Ideapad kan tussen 8 GB en 16 GB variëren. Met beide capaciteiten werkgeheugen kun je gemakkelijk multitasken. 
 2. Duurdere modellen:
  • Laptops in deze categorie hebben over het algemeen een hogere prijs, maar bieden geavanceerdere functies en betere prestaties. Het toetsenbord en het beeldscherm van de Lenovo ThinkPad zijn van hoge kwaliteit en onderscheiden zich van anderen.
  • Ze hebben vaak een beeldschermformaat van 17 inch met een hoge resolutie waardoor beelden en video’s scherp op het scherm worden weergegeven. Het toetsenbord is ergonomisch ontworpen om comfortabel te kunnen typen. Anderen zullen de strakke en moderne uitstraling van de achterkant van de laptop waarderen.
  • Het scherm van het toetsenbord kan voor een betere zichtbaarheid in donkere omstandigheden worden verlicht. Deze achterkant van deze modellen zijn in verschillende kleuren waaronder roze beschikbaar.
  • Grafische kaarten kunnen krachtiger zijn. Een krachtige videokaart is ideaal voor grafisch intensieve taken zoals videobewerking of gaming. Met een scherm en toetsenbord kunnen anderen van de levendige kleurweergave en soepele prestaties genieten.
  • De kleuropties van de Lenovo IdeaPad kunnen uitgebreider zijn, waardoor je voor een laptop met een toetsenbord en scherm kunt kiezen die bij jouw persoonlijke stijl past. Anderen zullen jaloers zijn op jouw Lenovo IdeaPad.
  • De opslagruimte van de Lenovo IdeaPad varieert meestal tussen 512 GB SSD tot 1 TB SSD of hybride opslagopties. Het toetsenbord en scherm van deze laptop zijn van hoge kwaliteit en onderscheiden zich hierdoor van anderen.
  • Het RAM-geheugen (werkgeuheugen) van de Lenovo Ideapad kan tussen 16 GB en 32 GB variëren. Hierdoor kunnen veeleisende programma’s soepel draaien. 

Overwegingen bij het kiezen

Wanneer je tussen goedkopere of duurdere Lenovo 17 inch laptops gaat kiezen zijn er verschillende overwegingen die je kunt maken. Hieronder staan enkele punten waarmee je bij het selecteren van een toetsenbord, scherm en IdeaPad rekening mee kunt houden. Denk ook aan de voorkeuren van anderen.

 • Budget: Als je een strak budget hebt, kunnen de goedkopere modellen van Lenovo, zoals de Lenovo Ideapad, aan jouw behoeften voldoen zonder dat je te veel hoeft te betalen. Als geld geen probleem is, kun je overwegen om in een duurder model met geavanceerdere functies, zoals een scherm en toetsenbord die beter zijn dan anderen te investeren.
 • Gebruik: Denk na over waar je de laptop, met het Lenovo Ideapad toetsenbord en scherm, voor gaat gebruiken. 

Advies en tips voor het kopen van een Lenovo 17 inch laptop

Belangrijke factoren om bij het aanschaffen te overwegen, zoals gebruiksscenario’s

Bij het kopen van een Lenovo 17 inch laptop zijn er verschillende belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden, zoals het toetsenbord en het scherm. Een van de eerste dingen om te overwegen is het gebruiksscenario waarvoor je de Ideapad nodig hebt. Hieronder staan enkele veelvoorkomende scenario’s waaraan je kunt denken, evenals hoe de Ideapad zich tot anderen verhoudt.

 1. Gaming: Als je intensieve games op de laptop wilt kunnen spelen, is het belangrijk om voor een model met voldoende grafische kracht en een snelle processor te kiezen. Kijk naar laptops met speciale gaming kaarten zoals NVIDIA GeForce of AMD Radeon.
 2. Multimedia: Als je veel met foto- en videobewerking bezig bent, is een laptop met een goede beeldkwaliteit en kleurnauwkeurigheid van essentieel belang. Overweeg modellen met een hoge resolutie en ondersteuning voor Adobe RGB-kleurruimte.
 3. Productiviteit: Voor zakelijk gebruik of studeren is het handig om naar laptops met voldoende werkgeheugen en opslagruimte te kijken. Daarnaast kan een comfortabel toetsenbord en lange batterijduur ook belangrijk zijn.

Naast het gebruiksscenario zijn er nog andere factoren zoals de grootte van het scherm, de functionaliteiten van de laptop en de vergelijking met anderen die invloed op de keuze kunnen hebben.

 • Processor: De processor bepaalt de snelheid waarmee taken kunnen worden uitgevoerd. Kijk voor optimale prestaties naar Intel Core i5 of i7-processors.
 • Geheugen: Hoe meer RAM-geheugen een laptop heeft, hoe beter het in staat is om meerdere taken tegelijk uit te voeren. Overweeg modellen met minimaal 8 GB of meer.
 • Opslagruimte: Het is belangrijk om voldoende opslagruimte voor al je bestanden en programma’s te hebben. Kies tussen een traditionele harde schijf (HDD) of een snellere solid-state drive (SSD).

Tips voor het vinden van de beste deals en aanbiedingen voor de Lenovo 17 inch laptop

Als je voor de Lenovo IdeaPad 17 inch laptop naar de beste deals en aanbiedingen op zoek bent, zijn er verschillende tips die je kunt volgen:

 1. Vergelijk prijzen: Gebruik vergelijkingssites en winkelplatforms om de prijzen van verschillende verkopers met elkaar te vergelijken. Let ook op eventuele kortingscodes of speciale acties.
 2. Wacht op seizoensgebonden verkopen: Tijdens bepaalde periodes zoals Black Friday, Cyber Monday of tijdens vakantieseizoenen bieden veel winkels aantrekkelijke kortingen aan. Houd deze tijden in de gaten en profiteer van de lagere prijzen.
 3. Overweeg refurbished modellen: In vergelijking met nieuwe modellen zijn refurbished laptops vaak goedkoper, maar ze kunnen nog steeds goede prestaties leveren. Controleer wel altijd de garantievoorwaarden bij aankoop.
 4. Kijk naar studentenkortingen: Als je een student bent, kom je bij bepaalde winkels of via onderwijsinstellingen mogelijk voor speciale kortingen in aanmerking. Informeer hiernaar om geld op je aankoop te kunnen besparen.

Advies over waar je tijdens het winkelen op moet letten, zoals garantievoorwaarden

Bij het winkelen voor een Lenovo IdeaPad 17 inch scherm laptop is het belangrijk om op verschillende zaken te letten, waaronder de garantievoorwaarden en de ervaring van anderen die het product al hebben gebruikt.

 1. Garantie: Controleer voordat je een laptop koopt altijd de garantievoorwaarden. Zorg ervoor dat je begrijpt wat er gedekt wordt en hoe lang de garantieperiode duurt.
 2. Klantenservice: Onderzoek de reputatie van de klantenservice van de verkoper of fabrikant. Het is belangrijk om te weten dat je ondersteuning kunt krijgen als er problemen met je laptop optreden.
 3. Reviews lezen: Door de ervaringen van anderen te lezen weet jij precies wat de voor en nadelen van de laptop zijn. Maar, let hierbij wel op de betrouwbaarheid van de website. Er staan namelijk ook nep reviews op het internet. 

Beste Lenovo 17 inch laptop voor gaming

Aanbevelingen voor gamers met betrekking tot specifieke modellen die voor gaming geschikt zijn

Als het om het kiezen van de beste Lenovo 17 inch laptop voor gaming gaat, zijn er verschillende modellen die aanbevolen kunnen worden. Hieronder staan enkele topkeuzes: 

 1. Lenovo Legion Y540: Deze gaminglaptop, met een krachtige Intel Core i5-processor en NVIDIA GeForce RTX grafische kaart, biedt deze laptop voldoende rekenkracht en grafische prestaties voor een soepele gameplay. Het indrukwekkende koelsysteem voorkomt oververhitting tijdens intensieve gamingsessies.
 2. Lenovo Legion 5: Deze IdeaPad laptop is in verschillende configuraties verkrijgbaar, waaronder varianten met AMD Ryzen-processors en NVIDIA GeForce RTX grafische kaarten. Met een 17 inch schermformaat biedt deze IdeaPad voldoende ruimte om van je favoriete games in volle glorie te genieten. De Legion 5-serie staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor is dit model onder gamers een populaire keuze.
 3. Lenovo IdeaPad L340 Gaming: Hoewel deze laptop misschien niet zo krachtig is als sommige anderen modellen op de lijst, is hij nog steeds geschikt voor casual gamers die niet per se de meest veeleisende spellen spelen. Met een Intel Core i5-processor en een NVIDIA GeForce GTX grafische kaart biedt de IdeaPad L340 Gaming solide prestaties voor de meeste games. Bovendien heeft het een aantrekkelijk ontwerp en een redelijke prijs.

Bespreking van belangrijke specificaties die voor een optimale gameprestatie nodig zijn

Bij het kiezen van de beste Lenovo 17 inch scherm laptop, zoals de Ideapad, voor gaming, zijn er enkele belangrijke specificaties waarmee je rekening moet houden zodat je de best mogelijke gameprestaties kunt krijgen:

 1. Processor: Een krachtige processor is voor gaming van essentieel belang. Vooraal wanneer je de nieuwste games op de Lenovo IdeaPad wilt kunnen spelen. Kijk naar modellen met Intel Core i5- of AMD Ryzen-processors, omdat deze voldoende rekenkracht bieden om de games soepel te kunnen laten draaien.
 2. Scherm: Voor het leveren van indrukwekkende visuele prestaties op het scherm is een goede grafische kaart erg belangrijk. De Lenovo 17 inch laptop is daarom met een NVIDIA GeForce RTX of GTX grafische kaart uitgerust. Deze videokaarten bieden uitstekende beeldkwaliteit en een vloeiende gameplay.
 3. RAM: Voldoende RAM-geheugen (werkgeheugen) zorgt ervoor dat de Lenovo IdeaPad laptop tijdens het gamen soepel kan multitasken. Idealiter zou je naar minimaal 8 GB RAM moeten streven, maar als je budget het toelaat, is 16 GB nog beter.
 4. Opslagruimte: Games nemen veel ruimte in beslag, dus zorg ervoor dat je Lenovo Ideapad voldoende opslagruimte heeft zodat al jouw favoriete spellen kunnen worden opgeslagen. Een combinatie van een snelle SSD en een ruime harde schijf is ideaal voor de beste prestaties.

Informatie over gamingaccessoires die compatibel zijn met Lenovo 17 inch laptops

Om je gamingervaring naar een hoger niveau te tillen, zijn er verschillende gaming accessoires, zoals een scherm, speakers en een los toetsenbord, die compatibel zijn met de Lenovo 17 inch laptop. Hieronder staan enkele suggesties.

Wil jij voortaan de nieuwste mogelijkheden van Windows op je laptop kunnen gebruiken?

Ontdek de Lenovo 17 inch laptop Lenovo ThinkPad P17

Door een Lenovo laptop met een 17 inch beeldscherm te kopen kun jij alle nieuwe functies van Windows gebruiken.

 • Dat is: de nieuwste functies van Windows kunnen gebruiken
 • Met een 17 inch beeldscherm heb jij altijd een duidelijk overzicht van de informatie
 • Bestanden kunnen via OneDrive worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Lenovo 17 inch laptop voor zakelijk gebruik

Modellen geschikt voor zakelijke professionals

Deze Lenovo 17 inch laptops, met een scherm van hoge kwaliteit, zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zakelijke professionals. Ze bieden krachtige prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Twee modellen die voor zakelijk gebruik zeer geschikt zijn, zijn de Lenovo ThinkPad P17 en de IdeaPad-serie.

Lenovo ThinkPad P17

De Lenovo ThinkPad P17 is een krachtige business laptop met geavanceerde functies. Met het ergonomisch ontworpen toetsenbord van deze IdeaPad kun je zelfs tijdens intensieve werkdagen comfortabel typen. Met het 17 inch scherm van de IdeaPad kun je van een uitstekende kijkervaring genieten.

Ontdek de Lenovo 17 inch laptop Lenovo ThinkPad P17

Daarnaast heeft dit beeldscherm voldoende ruimte om tegelijkertijd aan meerdere taken te werken. Daarnaast biedt de ThinkPad P17 verschillende beveiligingsopties, zoals vingerafdrukherkenning en gezichtsherkenning, zodat jouw gegevens veilig blijven.

IdeaPad-serie

De IdeaPad-serie van Lenovo biedt ook verschillende opties voor zakelijke professionals die naar een 17 inch laptop op zoek zijn. De Lenovo IdeaPad laptops combineren stijl met functionaliteit en zijn geschikt voor dagelijks gebruik in een professionele omgeving. Ze hebben een slank ontwerp en een helder scherm dat ideaal is voor het bekijken van documenten, presentaties of videoconferenties.

Beveiligingsopties en connectiviteit

Lenovo laptops, zoals de IdeaPad, bieden verschillende beveiligingsopties voor zakelijk gebruik. Deze omvatten vingerafdrukherkenning, gezichtsherkenning en TPM 2.0-beveiligingschip. Met deze functies kunnen zakelijke professionals hun gegevens tegen ongeautoriseerde toegang beschermen.

Daarnaast bieden Lenovo laptops, zoals de ideapad, uitstekende connectiviteitsopties. Ze hebben meerdere USB-poorten, waaronder USB-C-poorten. De USB-C poorten kunnen voor zowel snelle gegevensoverdracht als het opladen van andere apparaten worden gebruikt. Ook zijn ze met HDMI-poorten uitgerust waarop externe monitoren of projectors tijdens presentaties kunnen worden aangesloten. Het scherm van de ideapad is van hoge kwaliteit en zorgt voor een optimale kijkervaring.

Handige software en apps

Om voor zakelijk gebruik het maximale uit de Lenovo 17 inch laptop te halen, zijn er verschillende handige software en apps beschikbaar. Hieronder staan enkele suggesties.

 • Microsoft Office: Een essentiële suite van productiviteitsprogramma’s zoals Word, Excel en PowerPoint. 
 • Slack: Een populaire communicatietool voor teams om efficiënt aan projecten samen te werken.
 • Trello, een projectmanagementtool waarmee je taken kunt organiseren en prioriteren.
 • Zoom: Een videoconferentie-applicatie. Dit programma/ deze app is perfect voor virtuele vergaderingen met collega’s of klanten.
 • LastPass: Een wachtwoordbeheerder waarmee je wachtwoorden veilig kunt bewaren en beheren.

Met behulp van bovenstaande software en apps kan de productiviteit worden verhoogt. Daarnaast kan het helpen bij het effectief beheren van zakelijke taken. Kortom, Lenovo biedt een breed scala aan 17 inch laptops die voor zakelijk gebruik geschikt zijn.

Of je nu voor de krachtige ThinkPad P17 of een slankere IdeaPad kiest, deze laptops bieden de juiste combinatie van prestaties, beveiligingsopties en connectiviteit. Met handige software en apps kun je de laptop voor zakelijke doeleinden optimaal benutten. Investeer in een Lenovo 17 inch laptop en verbeter de productiviteit op kantoor of onderweg.

Prijsvergelijking van Lenovo 17 inch laptops

Vergelijking van prijzen bij verschillende winkels en online retailers

De modellen van de Lenovo 17 inch laptop zijn bij verschillende winkels en online retailers verkrijgbaar. Het is belangrijk om voordat je een aankoop doet de prijzen van Lenovo 17 inch laptops met elkaar te vergelijken. De prijzen kunnen namelijk afhankelijk van waar je hem koopt variëren. Hieronder staan een paar opties om bij het zoeken naar Lenovo 17 inch laptop op te letten.

 • Fysieke winkels: Bezoek elektronicawinkels zoals MediaMarkt, BCC of Coolblue om te zien welke modellen van de Lenovo 17 inch laptop ze op voorraad hebben en tegen welke prijs het model wordt verkocht. Het voordeel van fysieke winkels is dat je de laptop voordat je hem koopt, kunt bekijken.
 • Online retailers: Populaire websites zoals Bol.com, Amazon.nl en Coolblue bieden ook een breed scala aan de Lenovo 17 inch laptop aan. Je kunt prijzen tussen verschillende online retailers gemakkelijk vergelijken en vaak van speciale aanbiedingen of kortingen profiteren.
 • Prijsvergelijkingssites: Er zijn ook speciale websites zoals Tweakers.net of Kieskeurig.nl beschikbaar waarmee je prijzen voor elektronische producten zoals de beschikbare Lenovo 17 inch laptop kunt vergelijken. Op deze sites wordt een overzicht van de prijzen bij verschillende winkels weergegeven.

Het loont voordat je tot aankoop overgaat altijd de moeite om wat onderzoek te doen. Door verschillende opties te vergelijken, kun je mogelijk geld besparen op je Lenovo 17 inch laptop.

Informatie over seizoensgebonden kortingen of speciale aanbiedingen

Naast het vergelijken van prijzen bij verschillende winkels en online retailers, is het ook de moeite waard om van seizoensgebonden kortingen of speciale aanbiedingen voor Lenovo laptops op de hoogte te blijven. Hieronder staan enkele momenten waarop je mogelijk van lagere prijzen voor de Lenovo 17 inch laptop kunt profiteren.

 1. Black Friday: Ieder jaar vindt Black Friday een dag na Thanksgiving plaats. Tijdens Black Friday bieden veel winkels enorme kortingen op verschillende producten, waaronder laptops. Houd de aanbiedingen tijdens deze periode in de gaten, omdat je mogelijk een Lenovo 17 inch laptop tegen een gereduceerde prijs kunt vinden.
 2. Back-to-school-aanbiedingen: Veel winkels en online retailers bieden speciale kortingen aan voor studenten die een nieuwe laptop voor school nodig hebben. Dit gebeurt meestal vlak voor het begin van het schooljaar. Als je een student bent of iemand kent die er een is, kan dit het juiste moment zijn om een Lenovo 17 inch laptop te kopen.
 3. Feestdagen: Tijdens feestdagen zoals Kerstmis of Nieuwjaar bieden veel winkels kortingen en speciale deals op elektronische apparaten aan. Het is de moeite waard om rond deze periode naar eventuele kortingsacties voor Lenovo 17 inch laptops te kijken.

Door van seizoensgebonden kortingen en speciale aanbiedingen op de hoogte te blijven kun je mogelijk bij de aankoop van je Lenovo 17 inch laptop geld besparen.

Tips om bij de aankoop van een Lenovo 17 inch laptop geld te besparen

Het kopen van een Lenovo 17 inch laptop kan een investering zijn, maar er zijn manieren om geld te besparen. Hier zijn enkele tips die je kunt overwegen:

 1. Kies de juiste specificaties: Lenovo biedt verschillende configuraties voor hun 17 inch laptops aan. Zo zijn er verschillende modellen die met verschillende processors, videokaarten en beeldschermen worden aangeboden.

Accessoires voor Lenovo 17 inch laptops

Handige accessoires voor je Lenovo 17 inch laptop

Als trotse eigenaar van een Lenovo 17 inch laptop wil je natuurlijk het maximale uit je apparaat halen. Gelukkig zijn er tal van handige accessoires beschikbaar waarmee de prestaties en functionaliteit van de laptop kunnen worden verbeterd. Of je nu naar een laptoptas op zoek bent om je kostbare bezit te beschermen of een externe harde schijf om extra opslagruimte toe te voegen, hieronder vind je een lijst met accessoires die perfect bij jouw Lenovo 17 inch laptop passen.

Tas voor de Lenovo 17 inch laptop

Laptoptassen: Bescherming en stijl in één

Om je Lenovo 17 inch laptop veilig te kunnen vervoeren is een goede laptoptas van essentieel belang. Zo’n tas beschermt de laptop niet alleen tegen stoten en krassen, maar het biedt ook handige opbergmogelijkheden voor accessoires zoals opladers, muizen en notitieblokken. Er zijn verschillende soorten laptoptassen beschikbaar, variërend van rugzakken tot aktetassen en messengertassen. Kies er eentje die bij jouw persoonlijke stijl past en zorg ervoor dat deze voor laptops met een schermformaat van 17 inch geschikt is.

Externe harde schijven: Extra opslagruimte binnen handbereik

Heb je behoefte aan extra opslagruimte? Dan is een externe harde schijf de perfecte accessoire voor jouw Lenovo 17 inch laptop. Met een externe harde schijf kun je grote bestanden, zoals foto’s, video’s en documenten eenvoudig opslaan en meenemen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat de interne harde schijf van de laptop vol raakt. Let bij het kiezen van een externe harde schijf op de opslagcapaciteit en de snelheid van gegevensoverdracht. Zo ben je van optimale prestaties verzekerd.

Wil jij voortaan de nieuwste mogelijkheden van Windows op je laptop kunnen gebruiken?

Ontdek de Lenovo 17 inch laptop Lenovo ThinkPad P17

Door een Lenovo laptop met een 17 inch beeldscherm te kopen kun jij alle nieuwe functies van Windows gebruiken.

 • Dat is: de nieuwste functies van Windows kunnen gebruiken
 • Met een 17 inch beeldscherm heb jij altijd een duidelijk overzicht van de informatie
 • Bestanden kunnen via OneDrive worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

HDMI-kabels: Voor haarscherpe beeldkwaliteit

Wil je jouw Lenovo 17 inch laptop op een extern beeldscherm of televisie aansluiten? Dan is een HDMI-kabel onmisbaar. Met een HDMI-kabel kun je audio- en videosignalen eenvoudig naar een ander apparaat met HDMI-ondersteuning overbrengen. Hierdoor kun je tijdens het kijken van films, het spelen van games of het geven van presentaties van haarscherpe beeldkwaliteit en kristalhelder geluid genieten. Zorg ervoor dat je een HDMI-kabel kiest die aan de juiste specificaties zoals de lengte en ondersteunde resoluties voor jouw behoeften voldoet.

Waar kun je betrouwbare accessoires te kopen?

Nu je weet welke accessoires voor jouw Lenovo 17 inch laptop geschikt zijn, vraag je je misschien af waar je deze betrouwbaar kunt kopen. Gelukkig zijn er verschillende opties waaruit je kunt kiezen:

 1. Online winkels: Populaire online winkels zoals Bol.com, Coolblue en MediaMarkt bieden een breed scala aan accessoires voor laptops, waaronder Lenovo 17 inch laptops. Je kunt prijzen eenvoudig vergelijken, productrecensies lezen en de accessoires van je keuze rechtstreeks bij jou thuis laten bezorgen.
 2. Fysieke winkels: Als je liever persoonlijk advies wilt ontvangen of de accessoires voordat je ze koopt eerst wilt bekijken, kun je bij fysieke winkels zoals de MediaMarkt, BCC of een lokale elektronicawinkel terecht.

Onderhoudstips voor Lenovo 17 inch laptops

Verleng de levensduur door de laptop regelmatig schoon te maken

Om jouw Lenovo 17 inch laptop zo lang mogelijk mee te laten gaan, moet je de laptop met enige regelmaat schoonmaken. Stof en vuil kunnen zich in de ventilatieopeningen en rondom het toetsenbord ophopen. Dit kan tot oververhitting en verminderde prestaties leiden. Hieronder staan een paar eenvoudige stappen waarmee je de laptop schoon kunt houden:

 1. Gebruik een zachte doek of een antistatische doek om het scherm van je Lenovo 17 inch laptop voorzichtig af te vegen. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen. Deze middelen kunnen het scherm namelijk beschadigen.
 2. Reinig het toetsenbord van je Lenovo laptop regelmatig met perslucht of een speciale toetsenbord reiniger om stof en kruimels te verwijderen.
 3. Maak de ventilatieopeningen aan de onderkant of zijkant van de laptop schoon met perslucht zodat er voldoende luchtcirculatie is om de warmte af te kunnen voeren.

Door regelmatig onderhoud uit te voeren en je Lenovo 17 inch laptop schoon te houden, kun je de levensduur verlengen en zal de laptop langer optimaal presteren.

Los veelvoorkomende problemen op zoals traagheid of vastlopen

Als de Lenovo 17 inch laptop tijdens het gebruik traag wordt of vastloopt kan dat erg frustrerend zijn. Gelukkig zijn er enkele tips waarmee je deze veelvoorkomende problemen op kunt lossen:

 1. Sluit onnodige programma’s en tabbladen af om de systeembronnen vrij te maken. Dit kan helpen om de prestaties van de laptop te verbeteren.
 2. Controleer voor zowel het besturingssysteem als de geïnstalleerde programma’s regelmatig op software-updates. Updates bevatten vaak bugfixes en prestatieverbeteringen voor de Lenovo 17 inch laptop.
 3. Voer regelmatig een virusscan uit zodat de laptop niet met malware of virussen geïnfecteerd is. Malware en virussen kunnen de prestaties namelijk negatief beïnvloeden.
 4. Als je de optimalisatiestappen hebt uitgevoerd en de laptop traag blijft, dan kun je overwegen om het RAM-geheugen (werkgeheugen) up te graden.

Door deze aanbevelingen op te volgen, kun je veelvoorkomende problemen zoals een trage of vastlopende laptop verminderen en een soepelere gebruikerservaring garanderen.

Veilig opslaan en vervoeren van je laptop

Het veilig opslaan en vervoeren van je Lenovo 17 inch laptop is van essentieel belang om schade te voorkomen. Hieronder staan een paar instructies die je kunt volgen:

 1. Gebruik tijdens het reizen of als de Lenovo 17 inch laptop niet in gebruik is altijd een beschermhoes of laptoptas om de laptop te beschermen. 
 2. Zorg ervoor dat er geen zware objecten bovenop de Lenovo 17 inch laptop worden geplaatst. Door zware objecten op de laptop te leggen kan het scherm of de behuizing worden beschadigd.

Aanbevolen software en apps voor Lenovo 17 inch laptops

Nuttige softwareprogramma’s en apps voor je Lenovo 17 inch laptop

Als trotse eigenaar van een Lenovo 17 inch laptop, wil je natuurlijk het maximale uit je apparaat halen. Gelukkig zijn er tal van nuttige softwareprogramma’s en apps die compatibel zijn met jouw Lenovo 17 inch laptop beschikbaar. Of je nu naar programma’s zoekt die je productiviteit verhogen, je creativiteit stimuleren of gewoon voor wat entertainment zorgen, hier is een lijst met aanbevolen opties:

 1. Microsoft Office:  Voor degenen die hun laptop voor werk of studie gebruiken, is de Microsoft Office Suite onmisbaar. Deze suite bevat programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint, waarmee je documenten kunt maken, spreadsheets kunt beheren en presentaties kunt ontwerpen.
 2. Adobe Creative Cloud: Als je op de laptop graag creatief bezig bent, dan is de Adobe Creative Cloud een must-have. Met programma’s als Photoshop, Illustrator en Premiere Pro kun je prachtige afbeeldingen bewerken, illustraties maken en zelfs professionele video’s bewerken. De Lenovo 17 inch laptops bieden de perfecte ondersteuning voor deze creatieve taken.
 3. VLC Media Player: Wil je op jouw Lenovo 17 inch laptop van al jouw favoriete films en tv-shows genieten? Dan is VLC Media Player de ideale keuze. Deze gratis mediaspeler ondersteunt vrijwel alle bestandsindelingen en biedt tal van handige functies zoals ondertiteling en afspeellijsten.
 4. Spotify: Lenovo gebruikers kunnen niet zonder Spotify op hun laptop. Met deze populaire muziekstreamingdienst heb je toegang tot miljoenen nummers en kun je eenvoudig afspeellijsten voor iedere gelegenheid maken.
 5. Google Chrome: Hoewel Windows standaard met de Edge-browser wordt geleverd, is Google Chrome nog steeds een van de meest populaire browsers ter wereld. Met zijn snelle prestaties en uitgebreide bibliotheek met plug-ins is Google Chrome een geweldige keuze voor dagelijks internetgebruik.

Betrouwbare bronnen voor het downloaden van software en apps

Nu je weet welke softwareprogramma’s en apps compatibel zijn met jouw Lenovo 17 inch laptop, vraag je je misschien af waar je ze zonder risico op malware of andere beveiligingsproblemen kunt downloaden. Hieronder staan enkele betrouwbare bronnen die je in overweging kunt nemen:

 1. Officiële websites: De meeste softwareontwikkelaars bieden hun programma’s rechtstreeks via hun officiële websites aan. Door naar de website van het specifieke programma te gaan, kun je er zeker van zijn dat je de nieuwste versie zonder risico op malware kunt downloaden.
 2. Microsoft Store: Als je een Lenovo Windows-laptop gebruikt, kun je veel populaire apps in de Microsoft Store vinden. Deze apps worden op veiligheid gecontroleerd voordat ze beschikbaar worden gesteld. Hierdoor kun je apps en programma’s downloaden zonder dat je bang hoeft te zijn dat er een virus op de computer beland.
 3. App Stores: Voor mobiele apps kun je afhankelijk van het besturingssysteem van jouw Lenovo 17 inch laptop in app stores zoals de Microsoft Store of Google Play Store terecht. Deze app stores hebben strenge beveiligingsmaatregelen waardoor je alleen betrouwbare apps kunt downloaden.
 4. Betrouwbare software-downloadwebsites: Er zijn ook enkele bekende websites zoals CNET, Download.com en Softonic, die voor het downloaden van software als betrouwbaar worden beschouwd. Deze websites controleren de aangeboden programma’s op veiligheid voordat ze beschikbaar worden gesteld.

Of je nu softwareprogramma’s of apps voor je Lenovo 17 inch laptop downloadt, controleer de bron altijd en lees de reviews van andere gebruikers. Op deze manier weet je zeker dat het programma / de app veilig kan worden gebruikt.

Met deze aanbevolen softwareprogramma’s en apps kun je jouw Lenovo 17 inch laptop optimaal benutten. Of je nu werkt, creëert of geniet van entertainment, er is voor elk wat wils. Veel plezier met ontdekken en experimenteren met nieuwe programma’s!

Nieuwste technologieën in Lenovo 17 inch laptops

Lenovo is altijd voorop blijven lopen als het om de nieuwste technologische ontwikkelingen in laptops gaat. De Lenovo 17 inch laptops zijn geen uitzondering en bieden een scala aan innovatieve functies die de gebruikerservaring naar een hoger niveau tillen. Of je nu naar een groot scherm, krachtige prestaties of geavanceerde beveiligingsfuncties op zoek bent, deze laptops hebben het allemaal.

Gezichtsherkenning gebruiken om de Lenovo 17 inch laptop te ontgrendelen

Touchscreens en gezichtsherkenning

Het gebruik van touchscreens is een van de meest opvallende kenmerken van de Lenovo 17 inch laptops. Met een 17 inch Lenovo touchscreen krijg je niet alleen meer ruimte om te werken en te navigeren, maar ook een intuïtievere manier om met je laptop te communiceren. Of je nu door webpagina’s scrolt, afbeeldingen bewerkt of presentaties maakt, het touchscreen zorgt voor een soepele en responsieve ervaring.

Daarnaast bieden sommige Lenovo 17 inch laptops ook gezichtsherkenningstechnologie aan. Hiermee kun je jouw laptop ontgrendelen door simpelweg naar de camera te kijken. Deze geavanceerde beveiligingsfunctie zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor extra gemoedsrust omdat alleen jij toegang tot jouw persoonlijke bestanden en gegevens hebt.

Verbeterde prestaties en geheugencapaciteit

Als het op prestaties aankomt, weten de Lenovo 17 inch laptops hoe ze indruk kunnen maken. Voor de goede prestaties is deze laptop met krachtige Intel Core i7-processors uitgerust. Deze processors bieden ongekende snelheid en kracht. Of je nu bezig bent met intensieve grafische bewerkingen of het spelen van de nieuwste games, deze Lenovo laptops kunnen het allemaal aan.

Daarnaast hebben de Lenovo laptops een indrukwekkend geheugen met tot wel 16 GB aan RAM-werkgeheugen of 16 GB DDR4 werkgeheugen. Dit betekent dat je voldoende werkruimte hebt om aan jouw bestanden, foto’s en video’s te kunnen werken zonder je zorgen te maken over trage prestaties. Multitasken wordt dankzij de snelle respons en soepele werking een eitje.

Intel Iris Xe graphics en Full HD-schermen

Voor degenen die tijdens het kijken naar films, gamen of foto’s bewerken graag van high-definition beelden genieten, bieden Lenovo 17 inch laptops een geweldige visuele ervaring. Met Intel Iris Xe graphics kun je van levendige kleuren, scherpe details en vloeiende beeldkwaliteit genieten. Of je nu naar een film in Full HD-resolutie kijkt of een game met realistische graphics speelt, deze laptops leveren uitstekende visuele prestaties.

Bovendien zijn de schermen van de Lenovo laptops voorzien van FHD IPS-technologie (Full High Definition In-Plane Switching). Dit betekent dat je met de Lenovo laptops van bredere kijkhoeken en nauwkeurige kleurweergave kunt genieten, zodat alles er levensecht uitziet. Of je nu aan het werk bent of met entertainment ontspant, het scherm van de Lenovo laptops zal je zeker imponeren.

Wil jij voortaan de nieuwste mogelijkheden van Windows op je laptop kunnen gebruiken?

Ontdek de Lenovo 17 inch laptop Lenovo ThinkPad P17

Door een Lenovo laptop met een 17 inch beeldscherm te kopen kun jij alle nieuwe functies van Windows gebruiken.

 • Dat is: de nieuwste functies van Windows kunnen gebruiken
 • Met een 17 inch beeldscherm heb jij altijd een duidelijk overzicht van de informatie
 • Bestanden kunnen via OneDrive worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Handige extra functies

Naast de eerder genoemde functies bieden Lenovo 17 inch laptops nog een aantal handige extra’s die de gebruikerservaring verder verbeteren. Zo hebben sommige modellen een keyboard met verlichting, waardoor je ook in donkere omgevingen comfortabel kunt typen.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid van Lenovo 17 inch laptops

Lenovo staat om zijn betrouwbare en duurzame laptops bekend , en de 17 inch modellen zijn daarop geen uitzondering. Gebruikersrecensies laten zien dat deze laptops over het algemeen zeer betrouwbaar zijn en lang meegaan. Of je nu een student bent die veel onderweg is of een professional die de laptop dagelijks intensief gebruikt, Lenovo heeft verschillende modellen die aan jouw behoeften kunnen voldoen.

Gebruikersrecensies als leidraad

Als je wilt weten hoe betrouwbaar een Lenovo 17 inch laptop is, kun je het beste kijken naar wat andere gebruikers te zeggen hebben. Door recensies op websites zoals Trustpilot of Tweakers te lezen kun je een goed beeld van de ervaringen van andere mensen met specifieke modellen krijgen. Let daarbij vooral op hoe lang de laptop zonder problemen meegaat en hoe tevreden gebruikers met de prestaties en bouwkwaliteit zijn.

Recensies lezen voordat je tot aankoop van de Lenovo 17 inch laptop overgaat

Daarnaast kun je naar professionele reviews van experts in de industrie kijken. Deze reviews geven vaak gedetailleerde informatie over de betrouwbaarheid en duurzaamheid van specifieke Lenovo 17 inch laptops. Zo krijg je een objectiever beeld van wat je kunt verwachten.

Garantievoorwaarden en klantenserviceondersteuning

Naast betrouwbaarheid is het ook belangrijk om naar de garantievoorwaarden en klantenservice ondersteuning die Lenovo voor hun 17 inch laptops biedt te kijken. Mocht er onverhoopt toch iets met je laptop misgaan, dan wil je natuurlijk goed geholpen worden.

Lenovo biedt over het algemeen goede garantievoorwaarden voor hun laptops. Zo hebben de meeste modellen standaard een garantie van minimaal één jaar, waarbij je recht hebt op reparatie of vervanging als er sprake is van fabricagefouten. Daarnaast kun je vaak voor uitgebreidere garantiepakketten zoals een verlengde garantieperiode of on-site reparatieservice kiezen.

Wat betreft klantenserviceondersteuning heeft Lenovo een goede reputatie. Ze bieden verschillende kanalen om contact op te nemen, zoals telefonische ondersteuning en online chat. De medewerkers van Lenovo staan om hun vriendelijkheid en deskundigheid bekend, waardoor ze je bij eventuele problemen snel kunnen helpen.

Kies een model dat lang meegaat

Als je op naar een Lenovo 17 inch laptop zoek bent die lang meegaat en tegen dagelijks gebruik bestand is, zijn er een aantal factoren waar je rekening mee kunt houden:

 • Bouwkwaliteit: Let op de materialen die bij de productie van de laptop worden gebruikt. Modellen met een stevige behuizing en hoogwaardige componenten hebben over het algemeen een langere levensduur.
 • Specificaties: Kijk naar de specificaties van de laptop, zoals de processor, RAM-geheugen en opslagcapaciteit. Een krachtige laptop zal langer aan jouw eisen voldoen en soepel blijven werken.
 • Accuduur: Als je veel onderweg bent, is het belangrijk dat de accu van de laptop lang meegaat. Kies daarom voor een model met een goede accuduur.

Conclusie over Lenovo 17 inch laptops

Lenovo biedt een breed scala aan 17 inch laptops met verschillende specificaties en functies. Deze laptops zijn afhankelijk van je behoeften en voorkeuren ideaal voor zowel zakelijk gebruik als gaming. De prijs-kwaliteitverhouding van Lenovo 17 inch laptops is in vergelijking met andere merken op de markt redelijk goed. Je krijgt waar voor je geld, vooral als je naar de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze laptops kijkt.

Als je overweegt om een Lenovo 17 inch laptop te kopen, zijn er een paar dingen waarmee je rekening moet houden. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen waarvoor je de laptop wilt gebruiken. Als je een gamer bent, wil je misschien naar modellen kijken die specifiek voor gaming zijn ontworpen.

Daarnaast is het handig om de prijzen van verschillende Lenovo 17 inch laptops te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je de beste deal krijgt die bij jouw budget past.

Om het meeste uit jouw Lenovo 17 inch laptop te halen, zijn er ook accessoires beschikbaar waarmee jouw ervaring kan worden verbeterd. Denk bijvoorbeeld aan een externe muis of een draagtas om jouw laptop veilig te vervoeren.

Om de Lenovo 17 inch laptop optimaal te laten functioneren moet je de laptop regelmatig onderhouden. Tijdens het onderhouden van de laptop moet je de laptop schoonmaken en de laatste updates voor zowel het besturingssysteem als programma’s installeren. Op deze manier kun je eventuele problemen voorkomen.

Wat betreft software en apps, zijn er tal van opties beschikbaar waarmee jij jouw productiviteit kunt verhogen of jouw game ervaring met de Lenovo 17 inch laptop verbeteren. Het is de moeite waard om te onderzoeken welke software en apps het beste bij jouw behoeften passen.

Ten slotte is het vermeldenswaardig dat Lenovo 17 inch laptops de nieuwste technologieën gebruiken om een optimale gebruikerservaring te bieden. Van krachtige processors tot scherpe beeldschermen, deze laptops hebben alles wat je voor een geweldige computerervaring nodig hebt.

Kortom, Lenovo 17 inch laptops bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn voor verschillende doeleinden geschikt. Of je nu naar een laptop voor zakelijk gebruik of gaming op zoek bent, Lenovo heeft een model dat aan jouw behoeften voldoet.

Veelgestelde vragen

Wat is de levensduur van een Lenovo 17 inch laptop?

De levensduur van een Lenovo 17 inch laptop kan afhankelijk van hoe goed je deze onderhoudt en gebruikt variëren. Als de laptop goed wordt verzorgd kan hij over het algemeen jarenlang meegaan. 

Kan ik mijn Lenovo 17 inch laptop upgraden?

Ja, veel modellen van Lenovo 17 inch laptops bieden mogelijkheden voor upgrades zoals geheugen of opslagruimte. Het is raadzaam om de specificaties van het specifieke model dat je overweegt te controleren om te zien welke upgrade-opties er beschikbaar zijn.

Welk besturingssysteem wordt met Lenovo 17 inch laptops geleverd?

Lenovo 17 inch laptops worden meestal met het Windows-besturingssysteem geleverd. Dit biedt een gebruiksvriendelijke interface en compatibiliteit met een breed scala aan software en apps.

Is een Lenovo 17 inch laptop geschikt voor grafisch ontwerp?

Ja, veel Lenovo 17 inch laptops hebben krachtige processors en grafische kaarten die voor grafisch ontwerp geschikt zijn. Het is echter belangrijk om de specificaties van het model te controleren om er zeker van te zijn dat het aan jouw vereisten voldoet.

Biedt Lenovo garantie op hun 17 inch laptops?

Ja, Lenovo biedt doorgaans garantie op hun laptops, inclusief de 17 inch modellen. De duur en dekking van de garantie kunnen echter variëren, dus het is raadzaam om de garantievoorwaarden te controleren voordat je een aankoop doet.

Wil jij voortaan de nieuwste mogelijkheden van Windows op je laptop kunnen gebruiken?

Ontdek de Lenovo 17 inch laptop Lenovo ThinkPad P17

Door een Lenovo laptop met een 17 inch beeldscherm te kopen kun jij alle nieuwe functies van Windows gebruiken.

 • Dat is: de nieuwste functies van Windows kunnen gebruiken
 • Met een 17 inch beeldscherm heb jij altijd een duidelijk overzicht van de informatie
 • Bestanden kunnen via OneDrive worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg