Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH review ervaringen

De Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH is een compacte laptop met een combinatie van een grote accu en goede prestaties. Hierdoor kun je deze laptop goed gebruiken om onderweg aan verschillende taken te werken. Doordat de behuizing een zwarte kleur heeft, heeft deze laptop een elegante uitstraling.

Door de combinatie van het compacte formaat, het mooie design en de goede eigenschappen is deze laptop het ideale werkpaard voor onderweg. Ben jij benieuwd naar de prestaties van deze laptop? Wij hebben hem getest en vertellen in dit artikel over onze bevindingen. 

Werken met een Chromebook

De Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH werkt met het besturingssysteem Chrome OS. Dit besturingssysteem is van Google. Hierdoor heb je een Google account nodig voordat je met het besturingssysteem Chrome OS kunt gaan werken. In het artikel “Google account aanmaken” staat een beschrijving hoe je eenvoudig een Google account aan kunt maken.

Een Google account bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord. Voor de gebruikersnaam van het Google account wordt het e-mail adres van het Google account gebruikt.

Het e-mail adres van Google is te herkennen aan @gmail.com aan het einde. 

Werken met de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH

Voor de laptop / computer is het besturingssysteem de belangrijkste software. De computer / laptop gebruikt het besturingssysteem voor:

 • De installatie van een programma / app voor het uit kunnen voeren van taken
 • Het starten van de laptop
 • Werken aan verschillende taken met de geïnstalleerde programma’s
 • Het kunnen herkennen van apparaten die op de computer zijn aangesloten

Doordat voor deze laptop het besturingssysteem Chrome OS van Google wordt gebruikt behoort deze laptop tot de Chromebook. Bij de Chromebook werken veel taken via het internet. Zo maakt de Chromebook gebruik van het internet voor: 

 • Het bewaren van bestanden
 • De installatie van het besturingssysteem 
 • Het installeren van de programma’s / apps uit de Google Play Store en de Chrome Web Store. 

De programma’s / apps die je op de Chromebook gebruikt werken via het internet. Hierdoor lijkt het werken met een app op de Chromebook alsof je via een website aan het werken bent. Het aanbod aan apps voor de Chromebook is beperkt tot het werken aan de basistaken zoals:

 • Internetten
 • E-mailen
 • Spelen van kleine spelletjes
 • Werken aan documenten zoals een presentatie, een tekstdocument of het maken van berekeningen in een spreadsheet
 • Muziek luisteren met een app zoals Spotify
 • Het kijken naar een video

Ben jij de zoektocht naar een snelle laptop met een compact formaat gestart?

In de laatste jaren zijn er veel verschillende technische ontwikkelingen geweest. Door deze technische ontwikkelingen is het internet een steeds belangrijke rol gaan spelen. Google heeft hier goed over nagedacht. Zo heeft Googel een eigen besturingssysteem ontwikkeld die bijna helemaal via het internet werkt. Dit besturingssysteem wordt Chrome OS genoemd.

Uiterlijk van de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH

Tijdens het ontwikkelen van de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH heeft Lenovo goed over de mogelijkheden van dit besturingssysteem nagedacht. Hierdoor heeft dit model goede specificaties waardoor snel aan verschillende taken kan worden gewerkt.

Naast de mogelijkheid om snel aan toepassingen te kunnen werken kan dit model zowel als tablet en als laptop worden gebruikt. Door deze combinatie is dit het ultieme genot voor onderweg. Bijvoorbeeld om snel kleine wijzigingen aan te kunnen brengen of om onderweg naar een video te kijken.

Chromebook installeren

Voordat je de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH kunt gaan gebruiken moet je het besturingssysteem installeren. Voordat de installatie van het besturingssysteem Chrome OS kan worden gestart moet de Chromebook met het internet worden verbonden.

Voor het verbinden van de Chromebook met het internet heb je enkele gegevens nodig. Deze gegevens kunnen aan de achterkant van het modem worden gevonden en worden aangegeven met:

Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH installeren
 • De netwerkaam (SSID)
 • Het wachtwoord (WPA key of WPA2 key)

Als de laptop met het internet is verbonden kun je met de linkermuisknop op de knop met de tekst “volgende” drukken. In deze volgende stap wordt er om de gegevens van het Google account gevraagd. Bij deze gegevens behoren de gebruikersnaam (e-mail adres van Google) en het daarbij behorende wachtwoord. 

Nadat de laptop is verbonden met het internet en de gegevens van het Google account zijn ingevoerd kan de installatieprocedure worden gestart. Tijdens de stappen van de installatie wordt er enkele keren om een bevestiging gevraagd.

Deze bevestiging geef je door met de linkermuisknop op de knop met de tekst: “Bevestig”, “OK”, “Accepter” of “” “Doorgaan” te drukken. Nadat iedere stap van de installatie is doorlopen is de laptop klaar voor gebruik. Doordat de apps van Google tijdens de installatie worden geïnstalleerd kun je zelfs meteen aan de basistaken werken. De basistaken waaraan je kunt werken met de apps van Google zijn onder andere: 

 • Het maken van presentaties met Google Slides
 • Afspraken maken in Google Calendar
 • Berekeningen maken in Google Sheets
 • Zoeken naar informatie met de internetbrowser Google Chrome
 • Het installeren van apps uit de Google Play Store 

Apps voor de Chromebook

Het werken met de Apps op een Chromebook lijkt op het werken via een website. Hierdoor verloopt ook de installatie van programma’s / apps op een Chromebook via het internet. Voor het installeren van een app op dit type laptop kun je gebruiken maken van de Google Play Store en de Chrome Web Store.

De Google Play Store wordt ook bij mobiele apparaten zoals een mobiele telefoon of tablet met het besturingssysteem Android gebruikt voor het installeren van een app. Doordat de apps alleen vanuit de Google Play Store en de Chrome Web Store kunnen worden geïnstalleerd is het aanbod aan apps / programma’s beperkt.

Zo kunnen apps en programma’s voor zowel Windows als OSX niet op de Chromebook worden geïnstalleerd. Hierdoor is deze laptop alleen geschikt voor het werken aan de basistaken zoals:

Apps installeren op de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH
 • Kijken naar een online video met YouTube
 • Werken met de apps van Google aan documenten 
 • Muziek luisteren met apps voor entertainment zoals Spotify
 • Video bellen met apps / programma’s voor de communicatie
 • Kleine bewerkingen aan foto’s of video’s maken met apps uit de Google Play Store
 • E mailen met bijvoorbeeld de app van Google (Gmail) of Outlook

Ondanks dat de programma’s voor zowel Windows als OSX niet op de Chromebook kunnen worden geïnstalleerd, zijn er verschillende alternatieven voor programma’s het werken aan de basistaken binnen de Google Play Store en de Chrome Web Store te vinden. Voor het installeren van een app vanuit de Google Play Store en de Chrome Web Store is het Google account vereist.

Het voordeel hiervan is dat de geïnstalleerde apps aan het Google account worden gekoppeld. De apps die aan het Google account gekoppeld zijn worden in een lijst binnen de Google Play Store weergegeven. Dit maakt het zoeken naar een geïnstalleerde app een stuk makkelijker. Bijvoorbeeld voor als je een app op een mobiele telefoon / tablet wilt gebruiken en hetzelfde Google account gebruikt. 

Het uiterlijk van de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH

De Lenovo Chromebook S330 81JW0008MH is een 2-in-1 laptop. Hierdoor is dit model als laptop en als tablet te gebruiken. Als je de laptop als tablet wilt gebruiken moet de laptop een kantelbaar beeldscherm hebben. Het beeldschermpaneel van deze Chromebook heeft een kantelmechanisme waarmee je het beeldscherm 360 graden kunt draaien. 

De behuizing van deze laptop heeft door zijn antraciet grijze kleur een zakelijke uitstraling. Als je de laptop voor zakelijke doeleinden wilt gebruiken is het kunnen vervoeren erg belangrijk.

Bijvoorbeeld voor het geven van een presentatie of om onderweg aan documenten te kunnen werken. 

Uiterlijk van de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH

Om het vervoeren van de laptop makkelijker te maken heeft deze laptop een dunne behuizing en dunne randen om het beeldscherm. Hierdoor is het formaat van deze laptop te vergelijken met een laptop met een beeldschermformaat van 12”. Door het compacte formaat kan het gewicht van de laptop ook erg licht blijven. Het gewicht van dit model bedraagt ongeveer 1.5KG. Hierdoor kun je deze laptop zonder moeite overal mee naartoe nemen. 

Bediening

Als je taken op de Chromebook uit wilt voeren moet je de laptop kunnen bedienen. Het voordeel van een laptop is dat ieder component wat je voor de bediening nodig hebt aanwezig is. Voor de bediening is de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH uitgerust met de volgende componenten:

 • Geïntegreerde muis (touchpad)
 • Toetsenbord 
 • Beeldscherm om te kunnen zien wat er op de laptop gebeurt
 • Speakers voor het luisteren naar de geluiden

Het touchpad wat voor dit model is gebruikt kan goed voor de basistaken worden gebruikt. Voor als je een geruime tijd aan verschillende taken wilt werken, dan kun je beter een losse muis met de Chromebook verbinden.

computer bediening

Deze laptop heeft 2 USB-A poorten waarop een losse muis kan worden aangesloten. Voor het toetsenbord is een toetsenbord met Qwerty indeling gebruikt. Het woord Qwerty geeft de positionering van de letters van het toetsenbord aan. Bij een Qwerty toetsenbord staan de letter Q W E R T Y van links naar rechts aan de bovenkant van het toetsenbord. Deze indeling wordt binnen Europa het vaakst gebruikt. 

Ben jij de zoektocht naar een snelle laptop met een compact formaat gestart?

In de laatste jaren zijn er veel verschillende technische ontwikkelingen geweest. Door deze technische ontwikkelingen is het internet een steeds belangrijke rol gaan spelen. Google heeft hier goed over nagedacht. Zo heeft Googel een eigen besturingssysteem ontwikkeld die bijna helemaal via het internet werkt. Dit besturingssysteem wordt Chrome OS genoemd.

Uiterlijk van de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH

Tijdens het ontwikkelen van de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH heeft Lenovo goed over de mogelijkheden van dit besturingssysteem nagedacht. Hierdoor heeft dit model goede specificaties waardoor snel aan verschillende taken kan worden gewerkt.

Naast de mogelijkheid om snel aan toepassingen te kunnen werken kan dit model zowel als tablet en als laptop worden gebruikt. Door deze combinatie is dit het ultieme genot voor onderweg. Bijvoorbeeld om snel kleine wijzigingen aan te kunnen brengen of om onderweg naar een video te kijken.

Snelheid

Wachten totdat een programma of de laptop is gestart voordat je aan taken kunt werken is erg vervelend. Hier hebben ze tijdens het ontwikkelen van de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH goed over nagedacht. Deze laptop is uitgerust met goede eigenschappen en een grote accu. Om de taken op de computer vlot uit te kunnen voeren werkte deze computer met het licht gewicht besturingssysteem Chrome OS.

Bij dit besturingssysteem werken de meeste taken via het internet. Hierdoor kan de laptop goedkoop zijn en kun je er tegelijkertijd een lange tijd mee op de accu werken. Naast het besturingssysteem en de processor heeft deze laptop 4GB aan werkgeheugen. Het werkgeheugen kan worden gebruikt voor tijdelijke opslag. Hierdoor kun je de bestanden altijd snel benaderen. 

Met deze laptop kun je niet alleen vlot aan verschillende taken werken. Ook het starten van de laptop is snel gedaan. Als de laptop volledig is afgesloten heeft deze laptop 8 seconden nodig voordat hij weer voor verscheidene taken gebruikt kan worden. 

Het beeldscherm van de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH

Als je met de laptop aan verschillende taken wilt werken moet je kunnen zien wat er op de laptop gebeurt.

Om te kunnen zien wat er op de computer gebeurt, heeft de laptop / computer een beeldscherm nodig.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten beeldschermen met verschillende eigenschappen op de markt. 

De Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH heeft een beeldschermpaneel met een Full-HD aanraakgevoelig IPS beeldscherm.

Beeldscherm van de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH

Met Full-HD wordt de kwaliteit van de beelden op het beeldscherm aangegeven. Full-HD staat gelijk aan hoge kwaliteit beelden. Naast het kijken naar de beelden kun je dit beeldscherm gebruiken voor de bediening. Voor het bedienen met het aanraakgevoelige beeldscherm kun je de vingers over het beeldscherm bewegen. Hierdoor kun je de laptop op dezelfde manier bedienen als hoe je met de mobiele telefoon en tablet gewend bent. 

Om de bediening met het aanraakgevoelige beeldscherm makkelijker te maken zit het beeldscherm van deze laptop op een kantelmechanisme gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat het beeldscherm 360 graden kan worden gedraaid. Zo kun je de laptop plat op tafel leggen waardoor er geen verschil is tussen het werken op een tablet of laptop. De goede beeldkwaliteit is bij deze laptop nog niet alles.

Dit beeldscherm heeft een IPS beeldscherm paneel. Met deze techniek krijgt het beeldscherm een grotere kijkhoek. Door een grotere kijkhoek kun je de beelden op het beeldscherm vanuit verschillende hoeken bekijken. Bijvoorbeeld voor het kijken naar een video of als je een presentatie wilt geven.

Geluid van de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH

Tijdens het werken aan verschillende taken zijn geluiden nodig. Bijvoorbeeld voor de communicatie, het kijken naar een video of het luisteren naar muziek. Voor het luisteren naar de geluiden heeft de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH twee standaard stereo speakers. De geluidskwaliteit van deze speakers is van normale kwaliteit. 

Het geluid van dit model kan een klein beetje hol en blikkerig klinken. Daarnaast kunnen de speakers niet goed de bas laten horen. Als de geluidskwaliteit belangrijk is, dan kun je de geluidskwaliteit verbeteren. Voor het verbeteren van de geluidskwaliteit kun je losse speakers met de laptop verbinden. Voor het verbinden van losse geluidsapparatuur kun je gebruik maken van:

 • Bleutooth 4.1 voor het draadloos aansluiten van speakers
 • De 3.5mm Jack voor het bedraad aansluiten van speakers

De Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH gebruiken voor communicatie

De communicatie gebeurt steeds vaker via het internet. Zo kun je berichten versturen of met elkaar bellen. Voor het versturen van berichten kun je social media en de e-mail gebruiken . Hiervoor heb je alleen een account en een internetverbinding nodig. 

Naast de schriftelijke communicatie kun je met de Chromebook ook bellen. Voor het bellen heb je een account nodig bij een social media platform een internet verbinding en enkele componenten. De minimale componenten die je voor het videobellen nodig hebt zijn onder andere:

 • De microfoon (Voor het opnemen van geluiden)
 • Een webcam (Zodat anderen jouw kunnen zien)
 • Het beeldscherm (Om te kunnen zien wat er op de computer gebeurt)
 • Speakers (Voor het luisteren naar de geluiden)
Videobellen met de Chromebook

Voor het opnemen van de geluiden heeft de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH een goede microfoon. De geluidskwaliteit van het geluid wat je met dit model op kunt nemen zijn van normale kwaliteit. Hierdoor kunnen anderen jouw tijdens het videobellen zuiver, duidelijk en goed verstaan. 

De beeldkwaliteit die je met de webcam van dit model op kunt opnemen zijn van goede kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat anderen jouw tijdens de communicatie scherp, helder en gedetailleerd kunnen bekijken.  

App voor de communicatie

Voordat je de Chromebook kunt gebruiken voor het videobellen moet er een app op de computer zijn geïnstalleerd. Binnen de Google Play Store zijn verschillende programma’s / apps voor het videobellen te vinden.

Wat het beste programma voor het videobellen is kan per situatie verschillen. Om met elkaar te kunnen communiceren moet iedereen dezelfde app gebruiken. Enkele apps en programma´s die vaak voor het videobellen worden gebruikt zijn onder andere:

 • Microsoft Teams
 • Skype
 • Zoom 
Videobellen met de Chromebook

Ben jij de zoektocht naar een snelle laptop met een compact formaat gestart?

In de laatste jaren zijn er veel verschillende technische ontwikkelingen geweest. Door deze technische ontwikkelingen is het internet een steeds belangrijke rol gaan spelen. Google heeft hier goed over nagedacht. Zo heeft Googel een eigen besturingssysteem ontwikkeld die bijna helemaal via het internet werkt. Dit besturingssysteem wordt Chrome OS genoemd.

Uiterlijk van de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH

Tijdens het ontwikkelen van de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH heeft Lenovo goed over de mogelijkheden van dit besturingssysteem nagedacht. Hierdoor heeft dit model goede specificaties waardoor snel aan verschillende taken kan worden gewerkt.

Naast de mogelijkheid om snel aan toepassingen te kunnen werken kan dit model zowel als tablet en als laptop worden gebruikt. Door deze combinatie is dit het ultieme genot voor onderweg. Bijvoorbeeld om snel kleine wijzigingen aan te kunnen brengen of om onderweg naar een video te kijken.

Accuduur

Om onderweg met de Chromebook te kunnen werken heb je een accu nodig. De grootte van de accu wordt aangegeven met de hoeveelheid Wh. Hierbij geldt dat hoe hoger het aantal Wh is, hoe langer je op een accu lading kunt werken.

De Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH heeft een accu met een grootte van 51Wh. Met deze hoeveelheid kun je tot wel 10 uur lang aan de basistaken werken.

Naast het werken aan de basistaken kun je op de Chromebook ook naar video’s kijken.

Het kijken naar video’s verbruikt alleen wel iets meer van de accu. Maar met de 8 uur aan tijd die je kunt gebruiken voor het kijken naar video’s heb je met deze laptop alsnog niet te klagen. 

Accu van de Chromebook

Ook als de Chromebook is voorzien van een grote accu verbruikt hij stroom. Hierdoor kun je onverhoopt met een lege accu komen te zitten. Als de accu leeg is moet hij worden opgeladen. Voor het opladen zijn er bij dit model twee verschillende opties beschikbaar. Zo kun je de laptop opladen door gebruik te maken van:

 • De meegeleverde netvoeding gebruiken
 • Een powerbank met de USB-C poort verbinden. Hierdoor kun je de accu zelfs onderweg opladen

Het volledig opladen van de accu neemt ongeveer 1.5 uur in beslag. Als de accu vol zit, kan er meteen weer een geruime tijd aan verschillende taken gewerkt worden. Door de combinatie van de grote accu en de optie van het onderweg opladen maakt dit model het ideale werkpaard voor onderweg. Bijvoorbeeld voor het kijken naar een video, het werken aan de basistaken, het geven van een presentatie of als je de laptop wilt gebruiken om informatie op te zoeken. 

Bestanden opslaan

Als je de Chromebook voor verschillende taken gebruikt heb je al snel met verschillende bestanden te maken. Ieder bestand moet bewaard. Bij een Chromebook wordt het internet vaak voor het bewaren van bestanden gebruikt.

Hiervoor wordt de cloud van Google gebruikt. De cloud van Google wordt ook wel Google Drive genoemd. Het bewaren van bestanden in Google Drive brengt verschillende voordelen met zich mee. Bij deze voordelen kun je denken aan:

Bestanden van de Chromebook in de cloud bewaren
 • Wijzigingen die je aan documenten maakt worden binnen Google Drive meteen bewaard
 • Je kunt de bestanden op iedere computer die verbonden is met het internet benaderen
 • Er wordt een reserve kopie van de bestanden binnen Google Drive gemaakt. Dit zorgt ervoor dat je terug kunt naar een oudere versie van het document

Voordat je gebruik kunt maken van Google Drive heb je een Google account nodig. Hierdoor zijn de bestanden die je in Google Drive hebt opgeslagen ook op andere computers / laptops en mobiele apparaten te benaderen. Om bij de bestanden van Google Drive te komen via het internet moet je naar de website van Google Drive toe. Op deze website moet je vervolgens inloggen om bij de bewaarde bestanden te komen. 

Zonder internet op de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH werken

Wanneer je onderweg aan verschillende taken wilt werken kan het voorkomen dat er geen internetverbinding in de buurt is. Gelukkig kun je ook zonder internetverbinding met de Chromebook werken. Hiervoor is de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH uitgerust met een interne opslagruimte. Deze opslagruimte is 64GB groot. 

Doordat de meeste bestanden bij een Chromebook op het internet worden bewaard, wordt de interne opslagruimte niet zoveel gebruikt.

Hierdoor houdt je genoeg ruimte over om de belangrijke bestanden op te slaan zonder dat de opslagruimte tegen beperkingen aanloopt. 

Als je vaak onderweg bent en de opslagruimte hierdoor tegen beperkingen aanloopt, dan kun je de opslagruimte vergroten. Voor het vergroten van de opslagruimte zijn er verschillende opties beschikbaar.  Bij deze opties kun je denken aan:

Werken met de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH
 • Een externe harde schijf met de laptop te verbinden 
 • De SD kaart in de kaartlezer stoppen
 • Een USB-stick in de USB poort stoppen

Voor het verbinden van apparaten aan de USB poort heeft deze Chromebook 4 USB poorten. Deze USB poorten zijn in twee verschillende versies beschikbaar. De versies die je op dit model kunt vinden zijn: 

 • 2* USB-A
 • 2* USB-C

Met beide USB versies kun je bestanden razendsnel uitwisselen. Naast het uitwisselen van bestanden geven USB-C poorten meerdere functies. Bij deze functies kun je denken aan:

 • Een tweede beeldscherm op de laptop aansluiten
 • De laptop opladen
 • Opladen van de laptop met een powerbank
 • Apparaten met de laptop verbinden

Draadloze verbindingen van de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH

Ondanks dat de internetverbinding erg belangrijk is voor een Chromebook kan de Chromebook alleen met draadloze internetverbindingen worden verbonden. Om de laptop met draadloze verbindingen te kunnen verbinden moet de laptop voorzien zijn van een netwerk adapter. De Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH heeft een goede netwerkadapter waardoor je met verschillende draadloze verbindingen kunt verbinden. Deze laptop kan overweg met de volgende draadloze netwerken:

 • De meest gebruikte draadloze internetverbindingen
 • Bluetooth 5.0 voor het draadloos kunnen verbinden met apparaten

Als er een internetverbinding in de buurt is heb je wel enkele gegevens nodig voordat je met het internet kunt verbinden. Voor het verbinden van de laptop met het internet heb je de volgende gegevens nodig:

 • De netwerknaam (SSID)
 • Het wachtwoord (WPA key of WPA2 key)
Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH draadloos verbinden

Deze gegevens kun je meestal op de sticker aan de achterkant van het modem vinden. Naast het kunnen verbinden met een internetverbinding kunnen de apparaten onderling ook met elkaar verbonden worden. Hiervoor kan bluetooth 5.0 worden gebruikt. Door Bluetooth 5.0 te gebruiken kun je met de aller nieuwste apparaten verbinden. Enkele voorbeelden waarvoor bluetooth 5.0 gebruikt kunnen worden zijn:

 • Geluidsapparatuur draadloos met de laptop verbinden
 • Een draadloze printer met de laptop verbinden
 • Gegevens uitwisselen met mobiele apparaten zoals een tablet of mobiele telefoon
 • Een horloge (sport horloge of smartwatch) met de laptop verbinden

Ben jij de zoektocht naar een snelle laptop met een compact formaat gestart?

In de laatste jaren zijn er veel verschillende technische ontwikkelingen geweest. Door deze technische ontwikkelingen is het internet een steeds belangrijke rol gaan spelen. Google heeft hier goed over nagedacht. Zo heeft Googel een eigen besturingssysteem ontwikkeld die bijna helemaal via het internet werkt. Dit besturingssysteem wordt Chrome OS genoemd.

Uiterlijk van de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH

Tijdens het ontwikkelen van de Lenovo IdeaPad Flex 82B80013MH heeft Lenovo goed over de mogelijkheden van dit besturingssysteem nagedacht. Hierdoor heeft dit model goede specificaties waardoor snel aan verschillende taken kan worden gewerkt.

Naast de mogelijkheid om snel aan toepassingen te kunnen werken kan dit model zowel als tablet en als laptop worden gebruikt. Door deze combinatie is dit het ultieme genot voor onderweg. Bijvoorbeeld om snel kleine wijzigingen aan te kunnen brengen of om onderweg naar een video te kijken.

Geef een reactie