MacBook Air kopen? Ontdek hier waar je op moet letten!

De MacBook Air is een geliefde en goed functionerende laptop. Dankzij de krachtige Apple M1 en Apple M2 processor, indrukwekkende prestaties en efficiënte energieconsumptie heeft deze laptop wereldwijd veel populariteit vergaard. Het is een ideale keuze voor dagelijks gebruik en om veeleisende taken uit te voeren.

De MacBook Air is een dun en licht apparaat met een strak ontwerp. Het heeft een indrukwekkende beeldkwaliteit met heldere kleuren op het Retina-beeldscherm. Met snelle SSD-opslag en voldoende RAM-geheugen kun je naadloos tussen apps schakelen en multitasken. 

Of je nu online werkt, video’s bewerkt of creatieve projecten uitvoert, de MacBook Air biedt alles wat je nodig hebt. Met zijn krachtige prestaties, lange tijd dat je op de accu kunt werken en een hoogwaardige bouwkwaliteit is deze Apple laptop bij zowel professionals als studenten zeer geliefd. 

Wat is een MacBook Air?

De MacBook Air is een snelle en mooie laptop en is met een krachtige Apple M2 processor uitgerust. Het is ideaal voor studenten en professionals die voor werk, studie of entertainment een betrouwbare laptop nodig hebben. Met verschillende keuzemogelijkheden voor het formaat van het scherm en de opslagcapaciteit kun je altijd de ideale laptop die bij jouw behoeften past vinden. Kortom, de MacBook Air is een geweldig product voor iedereen die naar een betrouwbare en stijlvolle laptop zoekt.

Wat is een MacBook Air

Is jouw laptop te oud om snel te kunnen werken?

Werken met de MacBook Pro

Met een MacBook Air kun jij de mogelijkheden van de digitale wereld optimaal benutten

 • Dat is foto’s en video’s in topkwaliteit bekijken
 • Razendsnel met de nieuwste apps werken
 • In hoge kwaliteit met anderen communiceren
 • Bestanden met andere Apple apparaten delen
 • Snel aan grafische toepassingen kunnen werken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Ontwerp en draagbaarheid

De MacBook Air is een slanke laptop met een lichtgewicht behuizing. Het is ideaal voor mensen die onderweg willen werken. Doordat er voor de behuizing van deze laptop duurzame materialen zijn gebruikt kan deze laptop lang meegaan zonder dat er aan kwaliteit in hoeft te worden geleverd. Met een ergonomisch toetsenbord en groot trackpad is het zelfs tijdens lange werksessies comfortabel in gebruik.

Apple’s M2 chips uitgelicht

De MacBook Air is met Apple’s eigen M2-chips die voor goede prestaties en een opslagcapaciteit van 256GB tot 1 TB zorgen uitgerust. Met deze krachtige processor is de MacBook Air ideaal voor wie naar een snelle en betrouwbare laptop zoekt. De Apple M2 processor biedt genoeg vermogen om of je nu foto’s bewerkt, video’s afspeelt, games speelt of complexe softwaretoepassingen uitvoert aan al je eisen te voldoen.

Het besturingssysteem macOS

De MacBook Air wordt met het besturingssysteem macOS, wat een naadloze gebruikerservaring biedt geleverd. macOS heeft regelmatige updates en nieuwe functies die ervoor zorgen dat je altijd met de nieuwste technologieën en mogelijkheden up-to-date bent. Bovendien kan macOS perfect met andere Apple-apparaten zoals iPhone en iPad worden geïntegreerd, waardoor je bestanden gemakkelijk tussen verschillende apparaten kunt delen en synchroniseren.

Naast de gebruiksvriendelijkheid biedt macOS geavanceerde beveiligingsmaatregelen waarmee jouw gegevens tegen bedreigingen kunnen worden beschermd. Met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals Gatekeeper, FileVault en Find My Mac kun je wetende dat jouw gegevens veilig zijn met een gerust hart werken.

De MacBook Air is een uitstekende keuze voor iedereen die naar een krachtige en draagbare laptop zoekt. Met zijn slanke ontwerp, indrukwekkende prestaties dankzij de M2-chip en het gebruiksvriendelijke besturingssysteem macOS, is deze laptop voor zowel werk als plezier een betrouwbare metgezel. Of je nu onderweg bent of thuis werkt, de MacBook Air zal altijd aan al je behoeften voldoen.

Vergelijking van MacBook Air modellen

De MacBook Air is vanwege zijn draagbaarheid en prestaties een populaire keuze onder laptopgebruikers. Als je naar een MacBook Air zoekt, is het handig om de verschillende modellen te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Hieronder bespreken we de specificaties van de MacBook Air.

MacBook Air met M1-chip

Een van de nieuwste versie van de MacBook Air wordt met Apple’s eigen M1-chip geleverd. Deze processor biedt ten opzichte van eerdere modellen aanzienlijke prestatieverbeteringen.

Met de Apple M1 processor kun je van snellere verwerkingssnelheden, verbeterde grafische prestaties en een langere tijd dat je op de accu kunt werken profiteren. Dankzij de energie-efficiëntie van de M1-chip kun je een geruime tijd op de accu werken, wat ideaal is voor mensen die onderweg werken.

MacBook Air M1

Nieuwe modellen met M2-chip

Onlangs zijn er nieuwe MacBook Air modellen met de M2-chip uitgebracht. Deze processor levert in vergelijking met de oudere Apple M1-chip betere prestaties. De nieuwste modellen werken snel en beelden komen met optimale beeldweergaven op het beeld tevoorschijn. Met de Apple M2 processor kun je binnen enkele seconden informatie zien en razendsnel verwerken. 

De verschillen in specificaties

Bij het kiezen van een MacBook Air is het belangrijk om naar de functies en de prestaties die je nodig hebt te kijken. De MacBook Air werkt snel en soepel op het macOS besturingssysteem, waardoor je eenvoudig aan meerdere toepassingen tegelijkertijd kunt werken. 

Door verschillende MacBook Air modellen met elkaar te kunnen vergelijken kun je de juiste laptop die aan jouw behoeften voldoet vinden. Of je nu voor een MacBook Air met de M1 processor of de nieuwste modellen met de Apple M2 processor kiest, je kunt op snelle prestaties en draagbaar gemak rekenen. 

Al met al kun je door verschillende modellen van de MacBook Air te vergelijken, bepalen welke laptop het beste bij jouw behoeften aansluit. Of je nu voor een variant met Apple’s M1 processor kiest of op de nieuwste generatie Apple M2 processor kiest, de MacBook Air biedt zowel krachtige prestaties als draagbaarheid. 

De aanschaf van een MacBook Air

De MacBook Air is een krachtige en draagbare laptop met een slank ontwerp en lichtgewicht behuizing. Het biedt indrukwekkende prestaties, een accu waar je geruime tijd op kunt werken en is perfect voor onderweg. Of je nu student, professional of technologieliefhebber bent, de MacBook Air voldoet aan al je behoeften. Met zijn krachtige processor, scherpe beeldkwaliteit en gebruiksvriendelijke interface is werken op deze laptop een plezierige ervaring. 

Een MacBook Air kopen

Bij het kopen van een MacBook Air is het belangrijk dat je informatie over de verschillende beschikbare modellen hebt. De MacBook Air is in verschillende inch maten, zoals 13 inch en 15 inch verkrijgbaar. Het is handig om te weten welke maat het beste bij jouw behoeften past. Daarnaast werkt deze laptop voor dagelijks gebruik snel en prima , wat ideaal is voor studenten of professionals die onderweg willen werken. 

Waar moet je bij het kopen van een MacBook Air op letten?

Als je van plan bent om een MacBook Air te kopen, zijn er enkele belangrijke factoren waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om naar de specificaties van de MacBook Air te kijken. Denk hierbij aan de processor, het geheugen en de opslagruimte.

Waar moet je bij het kopen van een MacBook Air op letten

Het is ook verstandig om naar de tijd dat je op een volle accu kunt werken en de kwaliteit van het scherm te kijken. Daarnaast is het handig om te weten welke aansluitingen de MacBook Air heeft, zodat je zeker weet dat deze compatibel zijn met jouw andere apparaten. Door rekening te houden met deze factoren, kun je bij het kopen van een MacBook Air een weloverwogen keuze maken. 

Vergelijking: Goed, beter, beste – Welke MacBook past bij jou?

Als je naar een nieuwe MacBook zoekt, is het belangrijk om de verschillende opties te vergelijken voordat je een keuze maakt. In de onderstaande vergelijking kijken we naar de verschillende modellen van de MacBook en welke het beste bij jou zou passen.

ModelVoordeelNadeel
MacBook AirDraagbaar en lichtgewichtMinder krachtig
MacBook Pro 13″Krachtige prestatiesHogere prijs
MacBook Pro 16″Groot schermZwaarder en minder draagbaar

Laten we met de MacBook Air beginnen. Deze Apple laptop heeft een lichtgewicht behuizing en een accu waar je een geruime tijd op kunt werken waardoor deze machine ideaal is voor onderweg. Minder krachtig dan andere modellen waardoor hij niet geschikt is voor zware taken zoals videobewerking of gaming. 

Wanneer je een krachtigere laptop nodig hebt, kun je de MacBook Pro 13″ overwegen. Deze laptop heeft een snellere processor, meer opslagruimte en een Retina-beeldscherm waarop beelden scherp en gedetailleerd naar voren komen. Maar let op, dit model is duurder dan de MacBook Air.

Voor wie een groter scherm wil, is er de MacBook Pro 16″. Deze machine is ideaal voor grafisch ontwerp en het bekijken van films en video’s. De laptop heeft krachtige prestaties en genoeg opslagruimte. Maar is in vergelijking met de andere modellen minder draagbaar. Kortom de MacBook Air is perfect voor als je naar draagbaarheid en een accu waar je een geruime tijd op kunt werken zoekt. Voor meer kracht is de MacBook Pro 13″ een goede keuze. Als je liever een groter scherm heb kan de MacBook Pro 16″ een goede keuze zijn. De keuze is afhankelijk van jouw behoeften en budget.

MacBook Air voor werk en onderwijs

De MacBook Air is voor zowel werk als onderwijs een uitstekende keuze. Of je nu voor de 13 inch of de 15 inch variant kiest, de MacBook Air biedt alles wat je nodig hebt om in deze omgevingen productief te zijn. Met zijn snelle prestaties en intuïtieve interface kun je informatie gemakkelijk vinden en gebruiken.

Voordelen voor zakelijk gebruik

Voor zakelijke omgevingen heeft de MacBook Air heeft verschillende toepassingen. Dankzij de krachtige hardware kun je hiermee moeiteloos multitasken, waardoor je efficiënter kunt werken. Daarnaast biedt de MacBook Air geavanceerde beveiligingsfuncties die geschikt zijn voor bedrijfsgebruik. Om snel en veilig toegang tot je bestanden en gevoelige informatie te krijgen kun je op Touch ID vertrouwen.

Integratiemogelijkheden met zakelijke software en tools maken de MacBook Air in een professionele setting nog waardevoller. Of het nu om het gebruik van Microsoft Office, Adobe Creative Cloud of andere populaire softwarepakketten gaat, de MacBook Air zorgt ervoor dat je naadloos met collega’s en klanten kunt samenwerken.

Toepassingen in het onderwijsveld

Ook binnen het onderwijsveld biedt de MacBook Air veel voordelen. In onderwijsinstellingen is de meerwaarde van dit apparaat enorm. Met educatieve apps, tools en functionaliteiten kunnen docenten hun lessen interactiever maken en studenten bij het leerproces betrekken.

Daarnaast biedt de MacBook Air beheermogelijkheden voor IT-beheerders in het onderwijs. Met Mobile Device Management (MDM) kunnen zij de apparaten van studenten en docenten beheren, updates uitvoeren en ervoor zorgen dat alle software up-to-date is. Hierdoor kan een gestroomlijnde leeromgeving eenvoudiger worden gecreëerd waardoor de productiviteit van zowel studenten als docenten kan worden verhoogd.

Kortom, de MacBook Air is een veelzijdig apparaat dat perfect geschikt is voor werk en onderwijs. Met zijn snelle prestaties, geavanceerde beveiligingsfuncties en integratiemogelijkheden met zakelijke software en tools, biedt hij alles wat je voor een productieve werkomgeving nodig hebt. In het onderwijsveld zorgt de MacBook Air voor interactieve lessen, educatieve apps en beheermogelijkheden die het leerproces vereenvoudigen.

Wat kun je met een MacBook Air?

De MacBook Air staat bekend om zijn uitstekende prestaties en snelle werking. Of je nu de 13 inch of de 15 inch versie hebt, je kunt binnen een mum van tijd aan de slag. Met een opstarttijd van slechts drie seconden hoef je niet lang te wachten voordat je aan het werk kunt.

De MacBook Air is met een handige functie waarmee je gemakkelijk Facetime gesprekken kunt voeren uitgerust. Met de ingebouwde camera en microfoon kun je video- en audiogesprekken moeiteloos voeren. Bovendien is de MacBook Air perfect geschikt voor zakelijke vergaderingen en om met vrienden en familie bij te praten.

Wat kun je met een MacBook Air

Daarnaast biedt de MacBook Air praktische toepassingen voor het dagelijks leven. Dankzij de krachtige processor en ruime opslagruimte kun je zonder enige vertraging moeiteloos multitasken, van entertainment genieten en je creatieve talenten benutten.

Wat betreft connectiviteitsopties biedt de MacBook Air verschillende mogelijkheden. Je kunt andere apparaten via Bluetooth of USB-poorten gemakkelijk met de laptop verbinden. Bovendien zijn er talloze accessoires, zoals externe harde schijven, dockingstations en nog veel meer die extra functionaliteit aan jouw MacBook Air toevoegen beschikbaar.

Is jouw laptop te oud om snel te kunnen werken?

Werken met de MacBook Pro

Met een MacBook Air kun jij de mogelijkheden van de digitale wereld optimaal benutten

 • Dat is foto’s en video’s in topkwaliteit bekijken
 • Razendsnel met de nieuwste apps werken
 • In hoge kwaliteit met anderen communiceren
 • Bestanden met andere Apple apparaten delen
 • Snel aan grafische toepassingen kunnen werken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Maximale prestaties benutten

Om het maximale uit jouw MacBook Air te halen, zijn er verschillende tips en trucs die je kunt volgen. Een belangrijk aspect is het optimaliseren van de tijd dat je op de accu kunt werken en het energieverbruik beheren. Door onnodige achtergrondprocessen te sluiten en de helderheid van het scherm aan te passen, kun je de levensduur van de batterij verlengen.

Daarnaast zijn er specifieke apps en software die de prestaties van jouw MacBook Air kunnen verbeteren beschikbaar. Denk hierbij onder andere aan programma’s voor het bewerken van foto’s, video’s of het maken van muziek. Met deze tools kun jij je creatieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen en professionele resultaten behalen.

Kortom, de MacBook Air biedt niet alleen snelheid en betrouwbaarheid, maar is ook veelzijdig in het gebruik. Of je nu werkt, studeert of gewoon van entertainment wilt genieten, deze laptop heeft alles wat je nodig hebt.

Accessoires voor de MacBook Air

Als trotse eigenaar van een MacBook Air wil je er natuurlijk het maximale uithalen. Gelukkig zijn er talloze accessoires die je ervaring met deze geweldige laptop nog beter kunnen maken beschikbaar. Hieronder staat een lijstje met beschikbare accessoires voor de MacBook Air en zowel hun voor als nadelen:

AccessoireKenmerkenVoordelenNadelenVerschillen
Externe harde schijfOpslagcapaciteit van 500 GB tot 2 TB, compact formaat, USB-aansluiting– Extra opslagruimte voor bestanden en programma’s
– Makkelijk mee te nemen
– Plug-and-play gebruik
– Kan extra kosten met zich meebrengen
– Vereist een extra aansluiting op de MacBook Air
– Verschillende opslagcapaciteiten beschikbaar
– Verschillende merken en modellen
LaptopstandaardVerhoogt het scherm van de MacBook Air naar ooghoogte, verbetert de ergonomie, ventilatieopeningen voor koeling– Comfortabelere werkhouding
– Voorkomt nek- en rugklachten
– Betere luchtstroom voor de koeling van de MacBook Air
– Kan op het bureau extra ruimte innemen
– Niet draagbaar
– Verschillende materialen (aluminium, kunststof)
– Verschillende ontwerpen (opvouwbaar, verstelbaar)
Externe monitorGroter schermformaat, betere beeldkwaliteit, extra werkruimte– Meer ruimte om te multitasken
– Beter zicht voor grafisch ontwerp of videobewerking
– Kan als secundair scherm worden gebruikt
– Vereist extra aansluiting en kabels
– Kan extra kosten met zich meebrengen
– Minder draagbaar
– Verschillende beschikbare schermformaten 
– Verschillende resoluties en beeldverhoudingen
BeschermhoesBeschermt tegen krassen en stoten, slank en lichtgewicht ontwerp, gemakkelijke toegang tot poorten– Verlengt de levensduur van de MacBook Air
– Gemakkelijk mee te nemen
– Voorkomt beschadigingen bij dagelijks gebruik
– Beperkte bescherming tegen vallen of extreme impact
– Kan de MacBook Air iets dikker maken
– Verschillende materialen (siliconen, hard plastic)
– Verschillende kleuren en ontwerpen
Draadloze muisGeen kabels nodig, ergonomisch ontwerp, nauwkeurige tracking– Meer bewegingsvrijheid- Comfortabeler werken
– Nauwkeurige cursorbesturing
– Vereist batterijen of opladen
– Kan extra kosten met zich meebrengen
– Kan in vergelijking met een bekabelde muis minder responsief zijn 
– Verschillende merken en modellen

Aanbevolen accessoires om het gebruiksgemak van de MacBook Air te vergroten

Als je een trotse eigenaar van een MacBook Air bent, wil je waarschijnlijk het maximale uit je laptop halen. Gelukkig zijn er verschillende accessoires beschikbaar die het gebruiksgemak van je MacBook Air kunnen vergroten en je productiviteit naar een hoger niveau kunnen tillen.

Beschermhoezen, externe opslagapparaten en dockingstations

Een goede beschermhoes is een van de eerste accessoires die je voor je MacBook Air zou moeten overwegen. Deze hoes beschermt niet alleen tegen krassen en stoten, maar kan ook helpen om vuil en stof buiten te houden. Zo blijft jouw MacBook Air er zelfs na langdurig gebruik onderweg als nieuw uitzien.

Daarnaast kan het handig zijn om in een extern opslagapparaat te investeren. Hoewel de opslagcapaciteit van de MacBook Air voor dagelijks gebruik misschien voldoende is, kan extra opslagruimte nooit kwaad. Met een extern opslagapparaat kun je zonder dat dit van de interne opslagcapaciteit ten koste gaat eenvoudig een back-up van je bestanden maken of grote bestanden overzetten.

Voor als jij je werkstation uit wilt breiden, is een dockingstation een geweldige toevoeging aan je laptop. Een dockingstation biedt extra poorten en connectiviteitsopties, zodat je meerdere apparaten gemakkelijk op je MacBook Air aan kunt sluiten. Dit is vooral handig als je regelmatig met externe monitoren, toetsenborden of muizen werkt.

Mogelijkheden voor uitbreiding en connectiviteit

Naast beschermhoezen en externe opslagapparaten zijn er nog andere accessoires die het gebruiksgemak van je MacBook Air kunnen vergroten. Een draadloze muis kan handig zijn als je met grafische programma’s werkt of als alternatief voor het trackpad. Een powerbank zorgt ervoor dat je zelfs onderweg zonder stopcontact nooit zonder stroom komt te zitten.

Muis op MacBook Air aansluiten

Een laptopstandaard helpt bij ergonomische problemen. Door de MacBook Air op ooghoogte te plaatsen vermindert het rug- en nekklachten. Er zijn veel accessoires die het gebruiksgemak zoals extra bescherming, extra opslagruimte en connectiviteitsopties van de MacBook Air vergroten beschikbaar. Door in deze accessoires te investeren kun jij het maximale uit jouw MacBook Air halen!

De kracht van de MacBook Air belicht

De MacBook Air is een indrukwekkende laptop die zowel krachtig als stijlvol is. Met zijn slanke design en snelle prestaties biedt deze laptop alles wat je voor zowel werk als ontspanning nodig hebt. Of je nu onderweg bent of thuis werkt, zowel de 13 inch als de 15 inch MacBook Air levert een uitstekende ervaring met een helder beeld en handige functies.

Lichtgewicht en krachtig: De MacBook Air in de schijnwerpers

De MacBook Air staat bekend om zijn lichte gewicht en toch krachtige prestaties. Met zijn draagbaarheid is het de ideale metgezel voor onderweg. Of je nu op reis bent of in een koffiebar werkt, de MacBook Air past perfect bij jouw levensstijl. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om hem, zonder concessies aan de prestaties te doen overal mee naartoe te nemen.

De Facetime camera binnenin de MacBook Air zorgt voor heldere videogesprekken. Of je nu met vrienden of familie wilt bellen of vergaderingen via videoconferenties bij wilt wonen, de camera van de MacBook Air levert altijd uitstekende beeldkwaliteit. Je kunt erop vertrouwen dat je er tijdens al je virtuele ontmoetingen goed uitziet.

De prestaties met de M1-chip

Een MacBook Air die met de indrukwekkende M1 chip is uitgerust zorgt voor ongeëvenaarde prestaties. Deze chip biedt een ongelooflijke snelheid en grafische kracht, waardoor je moeiteloos aan meerdere toepassingen tegelijkertijd kunt werken en veeleisende taken uit kunt voeren. Vergeleken met eerdere modellen van de MacBook Air biedt de Apple M1 processor op het gebied van efficiëntie en de tijd dat er op de accu kan worden gewerkt, aanzienlijke verbeteringen.

Specificaties van de M2-versie

De nieuwste versie van de MacBook Air die met de Apple M2 processor is uitgerust levert nog betere prestaties en een prachtig ontwerp. Met deze nieuwe chip kun je zelfs bij intensief gebruik op snelle verwerkingssnelheden en soepele werking rekenen. Of je nu foto’s of video’s bewerkt, games speelt of complexe taken uitvoert, de MacBook Air met de M2-chip staat garant voor een geweldige ervaring.

Dankzij de Facetime HD-camera heeft de MacBook Air een scherp beeld. Het retina beeldscherm zorgt voor een helder en levendig beeld, waardoor je volledig in wat je doet op kunt gaan. De camera werkt snel en gebruikt voor optimale beeldkwaliteit de nieuwste technologie. Hierdoor kun je tijdens het videochatten of het geven van online presentaties altijd op een heldere en vloeiende ervaring rekenen.

De MacBook Air is een krachtige en prachtig ontworpen laptop. Het is slank en lichtgewicht waardoor hij perfect geschikt is voor onderweg. Het heeft een uitstekende camera voor probleemloze Facetime gesprekken met heldere beelden. Je kunt een geruime tijd op de accu werken en dankzij de krachtige processor en ruim geheugen presteert de laptop snel. Kortom, de MacBook Air is niet alleen mooi, maar heeft ook handige functies zoals een goede camera voor Facetime gesprekken.

Conclusie MacBook Air

In deze blogpost hebben we de verschillende aspecten van de MacBook Air onderzocht. We hebben gekeken naar wat een MacBook Air is en hoe deze zich tot andere modellen van de Apple laptops verhoudt. We hebben besproken waar je bij het kopen van een MacBook Air op moet letten en welke accessoires handig kunnen zijn. Daarnaast hebben we de kracht van de MacBook Air belicht en besproken wat je er allemaal mee kunt doen.

MacBook Air

Al met al is de MacBook Air een veelzijdige laptop die voor zowel werk als onderwijs geschikt is. Met zijn lichte gewicht behuizing, lange tijd dat je ermee op de accu kunt werken en de snelle prestaties is het voor mensen die onderweg productief willen blijven een ideale keuze. Of je nu een student bent die tijdens het college aantekeningen maakt of een professional die op locatie presentaties maakt, de MacBook Air biedt de functionaliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt.

Als je naar een laptop die draagbaarheid en prestaties combineert zoekt, is de MacBook Air zeker het overwegen waard. Neem de tijd om te bepalen welk model het beste bij jouw behoeften past en ontdek hoe deze krachtige laptop jou kan helpen om je doelen te bereiken.

FAQs

Wat zijn de specificaties van de MacBook Air?

De MacBook Air is in verschillende specificaties beschikbaar. Zo is er een model met een 13,3-inch of een 15 inch Retina-display, een Apple M1 processor of een Apple M2 processor, minimaal 8 GB werkgeheugen (RAM) en een opslagcapaciteit van 256 GB tot 1TB. Om de laptop veilig te kunnen ontgrendelen is deze laptop met Touch ID uitgerust en kun je tot wel 12 uur op een volle accu werken.

Kan ik de opslagcapaciteit van de MacBook Air uitbreiden?

Nee, helaas kun je de opslagcapaciteit van de MacBook Air niet uitbreiden. Het is raadzaam om bij aankoop voor voldoende opslagruimte die aan je behoeften voldoet te kiezen.

Welke poorten zijn er op de MacBook Air beschikbaar?

De MacBook Air heeft twee Thunderbolt 3 (USB-C) poorten waarmee je gegevens over kunt zetten, externe apparaten aan kunt sluiten en het apparaat op kunt laden. Daarnaast is er ook een koptelefoonaansluiting beschikbaar.

Kan ik Windows op de MacBook Air draaien?

Ja, door middel van virtualisatiesoftware zoals Parallels Desktop of Boot Camp kun je Windows op de MacBook Air draaien. Met behulp van deze virtualisatie software kun je zowel macOS als Windows op dezelfde computer gebruiken.

Is de MacBook Air geschikt voor gaming?

Hoewel je lichte games, zoals casual games en oudere titels op de MacBook Air kunt spelen, is het geen krachtige gaming laptop. Voor intensieve gaming wordt het aanbevolen om naar andere Mac modellen die voor deze doeleinden beter geschikt zijn te kijken.

Is jouw laptop te oud om snel te kunnen werken?

Werken met de MacBook Pro

Met een MacBook Air kun jij de mogelijkheden van de digitale wereld optimaal benutten

 • Dat is foto’s en video’s in topkwaliteit bekijken
 • Razendsnel met de nieuwste apps werken
 • In hoge kwaliteit met anderen communiceren
 • Bestanden met andere Apple apparaten delen
 • Snel aan grafische toepassingen kunnen werken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg