Mogelijkheden iPhone: ontdek nieuwe functies om het meeste uit je toestel te halen

Maak kennis met de geavanceerde technologieën en ontdek alle functies en toepassingen die de iPhone te bieden heeft. Of je nu een nieuwe gebruiker of al jarenlang een trouwe fan bent, deze blogpost zal je helpen om het maximale uit je iPhone te halen.

Van het verkennen van de nieuwste functies van iOS tot het vinden van handige apps in de Apple Store, we zullen alles wat je moet weten om je iPhone optimaal te gebruiken gebruik behandelen. Leer hoe je naadloos kunt multitasken, foto’s kunt bewerken als een professional en verbinding kunt maken met andere apparaten via AirDrop.

Of je nu op zoek bent naar tips voor productiviteit, entertainment of communicatie, deze gids zal je begeleiden door alle mogelijkheden die jouw iPhone biedt. Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog hoe jij het meeste uit jouw iPhone kunt halen!

10 verborgen iPhone-functies

Je hebt een iPhone en denkt misschien dat je alle ins en outs ervan kent, maar wist je dat er nog veel verborgen functies zijn die je waarschijnlijk nog niet kent? Hieronder bespreken we 10 handige trucjes die je dagelijks leven gemakkelijker maken en je ervaring met de iPhone naar een hoger niveau tillen.

Mogelijkheden iPhone en apps gebruiken

Is jouw telefoon te oud om vlot met apps te kunnen werken?

iPhone CTA

Met de iPhone kun jij jouw ervaring met de smartphone naar een nieuw level tillen

 • Dat is communiceren met anderen in topkwaliteit
 • Nieuwe apps ontdekken
 • Bestanden gemakkelijk met andere apparaten delen
 • Haarscherpe foto’s en video’s maken
 • Bestanden in de Cloud synchroniseren

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

10 handige trucjes die je op je iPhone waarschijnlijk nog niet kent

 1. Bediening met één hand: Wist je dat de meeste iPhones een functie hebben waarmee je het scherm naar beneden kunt vegen om de bovenkant van het scherm te bereiken? Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘Toegankelijkheid’ en schakel ‘Bereikbaarheid voor aanraakscherm’ in. Nu kun je eenvoudig met één hand door al je apps bladeren.
 2. Slimme tekstselectie: Druk twee keer op een woord om het automatisch te selecteren, of druk drie keer om een hele zin of alinea te selecteren. Op deze manier kun je tekst veel sneller en gemakkelijker bewerken.
 3. Verborgen camerafuncties: De camera-app op de iPhone heeft meer mogelijkheden dan alleen het kunnen maken van foto’s. Probeer bijvoorbeeld eens de panorama- of slow-motionmodus voor unieke foto’s en video’s.
 4. Aangepaste trilpatronen: Wil je weten wie er belt zonder dat je naar je telefoon hoeft te kijken? Ga naar ‘Contactpersonen’, selecteer een contactpersoon, druk op ‘Wijzig’ en scrol naar beneden om een aangepast trilpatroon in te stellen. Op deze manier kun je aan de trilling voelen wie er belt.
 5. Slimme wekker: Gebruik de bedtijd wekker om ervoor te zorgen dat je genoeg slaap krijgt. Ga naar ‘Klok’ > ‘Bedtijd’ en stel je gewenste slaaptijd in. Je iPhone zal je herinneren wanneer het tijd is om naar bed te gaan en je binnen je slaapcyclus op het ideale moment wakker maken.

Ontdek onverwachte functies die je dagelijks leven gemakkelijker maken

 1. Automatische schermrotatie: Heb je ooit geprobeerd om een video te bekijken, maar bleef het scherm maar draaien? Schakel de automatische schermrotatie uit door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen en op het slotpictogram te drukken.
 2. Verborgen trackpad: Als je tekst wilt bewerken, kun je het toetsenbord als een trackpad gebruiken. Houd je vinger gewoon op het toetsenbord ingedrukt en veeg over de letters om de cursor nauwkeurig te positioneren.
 3. Slimme meldingen: Pas meldingen voor iedere app aan door naar ‘Instellingen’ > ‘Meldingen’ te gaan. Hier kun je bepalen welke apps meldingen mogen sturen, hoe ze worden weergegeven en nog veel meer.
 4. Opnemen van telefoongesprekken: Wil je belangrijke telefoongesprekken opnemen? Voeg de ‘Dictafoon’-app aan het Bedieningspaneel toe en druk tijdens een gesprek op het pictogram om het opnemen te starten.

Met de activeringsknop functies snel openen

De activeringsknop op je iPhone is niet alleen bedoeld om je scherm te ontgrendelen. Het biedt ook een handige manier om snel toegang tot belangrijke functies en opties te krijgen. Met slechts één druk op de knop kun je met je iPhone verschillende taken uitvoeren en efficiënter werken.

Gebruik de activeringsknop om op je iPhone snel toegang te krijgen tot belangrijke functies

Met de activeringsknop kun je niet alleen je scherm ontgrendelen, maar ook andere handige opties activeren. Zo kun je zelfs als het scherm vergrendeld is de camera-app openen door twee keer snel op de activeringsknop te drukken. Dit kan erg handig zijn als je zonder veel gedoe snel een foto wilt maken.

Daarnaast kun je Siri met een langere druk op de activeringsknop inschakelen, waardoor je spraakgestuurde commando’s eenvoudig aan je iPhone kunt geven. Op deze manier kun je tijd besparenen bepaalde taken zoals het versturen van berichten of het maken van afspraken in je agenda gemakkelijker uitvoeren.

Ontgrendel met één druk op de knop niet alleen je scherm, maar activeer ook andere handige opties 

Naast het openen van specifieke apps, kun je via het bedieningspaneel met de activeringsknop direct naar verschillende instellingen gaan. Door twee keer snel op de knop te drukken, kun je bijvoorbeeld de zaklamp inschakelen zonder dat jij eerst je iPhone hoeft te ontgrendelen en naar de instellingen hoeft te navigeren.

Mogelijkheden iPhone en de iPhone ontgrendelen

Daarnaast biedt de activeringsknop een handige manier om snel foto’s of video’s op te nemen. Door de activeringsknop ingedrukt te houden terwijl je in de camera-app bent, schakel je over naar de opnamemodus. Dit maakt het gemakkelijk om spontane momenten vast te leggen zonder dat je kostbare tijd aan het zoeken naar de juiste knoppen hoeft te verspillen.

Bespaar tijd door via de activeringsknop direct naar specifieke apps of instellingen te gaan

Met behulp van ‘Activiteit’ in het bedieningspaneel kun je snelkoppelingen voor veelgebruikte apps en functies toevoegen. Hierdoor kun je zelfs als je iPhone vergrendeld is met één druk op de activeringsknop direct naar deze apps gaan. Dit bespaart tijd en maakt het gemakkelijker om efficiënter met je iPhone te werken.

Bovendien kun je met behulp van ‘Activiteit’ ook snel toegang tot verschillende instellingen, zoals Wi-Fi, Bluetooth en Niet Storen-modus krijgen. Dit betekent dat je niet langer door meerdere menu’s hoeft te navigeren om deze opties in of uit te schakelen. Met slechts één druk op de knop heb je direct toegang tot deze belangrijke instellingen.

Hoe kun je efficiënter met de iPhone werken door de slimme functionaliteit van de activeringsknop te gebruiken?

De iPhone biedt verschillende slimme functionaliteiten die je kunt gebruiken om efficiënter te werken. Een van deze handige functies is de activeringsknop, die je op verschillende manieren kunt gebruiken om snel toegang tot bepaalde functies en acties te krijgen. Hieronder volgen enkele tips om met behulp van de slimme functionaliteit van de activeringsknop efficiënter te werken:

 1. De camera snel openen: Druk twee keer snel op de activeringsknop om de camera-app direct te openen. Dit is handig wanneer je snel een foto wilt maken zonder dat je eerst door het startscherm hoeft te navigeren.
 2. Siri activeren: Houd de activeringsknop ingedrukt om Siri te activeren. Met Siri kun je spraakgestuurde commando’s geven en verschillende taken, zoals het versturen van berichten, het maken van herinneringen en het stellen van vragen uitvoeren.
 3. Sneltoetsen aanpassen: Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Toegankelijkheid’ > ‘Knoppen’ en pas de sneltoetsen die worden geactiveerd wanneer je de activeringsknop ingedrukt houdt aan. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat de zaklamp wordt geopend of het van het scherm wordt vergroot als je de activeringsknop ingedrukt houdt.
 4. Snel schermopnames maken: Druk tegelijkertijd op de activeringsknop en de volumeknop om snel een schermopname te maken. Dit is handig als je iets op je scherm vast wilt leggen en het met anderen wilt delen.
 5. Snel betalingen doen: Met de activeringsknop kun je ook snel toegang krijgen tot Apple Pay en betalingen doen met je iPhone. Houd de activeringsknop ingedrukt om Apple Pay te openen en volg de instructies op het scherm om een betaling te doen.

Met de activeringsknop op je iPhone kun je efficiënter werken. Je kunt snel foto’s maken, Siri activeren en betalingen doen. Pas de sneltoetsen naar jouw voorkeur aan en verbeter je ervaring met de iPhone.

Onbekende functies van de activeringsknop op de iPhone

De activeringsknop op je iPhone is niet alleen bedoeld om je telefoon aan en uit te zetten. Achter deze knop zijn verrassende mogelijkheden verscholen die het gebruiksgemak van je telefoon kunnen vergroten. Hieronder vertellen we over enkele onbekende trucjes waarmee je meer uit de activeringsknop kunt halen en hoe je deze voor een nog betere gebruikservaring kunt personaliseren.

Verrassende mogelijkheden

Wist je dat de activeringsknop op de iPhone veel meer kan dan alleen maar het in- en uitschakelen van je toestel? Hieronder staan enkele verrassende mogelijkheden die vaak over het hoofd worden gezien:

 1. Sneltoets naar favoriete apps: Door twee keer snel achter elkaar op de activeringsknop te drukken, kun je direct naar een van je favoriete apps gaan zonder dat je door het startscherm hoeft te bladeren. Dit bespaart tijd en maakt het gemakkelijker om snel toegang tot veelgebruikte apps zoals WhatsApp, Instagram of Spotify te krijgen.
 2. Camera snel starten: Met een snelle druk op de activeringsknop kun je zelfs als je iPhone vergrendeld is direct naar de camera-app gaan. Dit is handig als er een spontaan fotomoment voordoet dat je niet wilt missen.
 3. Snel noodoproep doen: In noodsituaties kan het nodig zijn om snel hulp in te roepen. Door vijf keer snel achter elkaar op de activeringsknop te drukken, wordt de SOS-noodfunctie geactiveerd. Hiermee kun je snel een noodoproep naar de hulpdiensten doen en belangrijke contactpersonen van je locatie op de hoogte stellen.

Het gebruiksgemak uitbreiden

Met slimme shortcuts kun je het gebruiksgemak van je iPhone aanzienlijk vergroten. Hieronder staan enkele trucjes die je met de activeringsknop toe kunt passen:

 1. Schermopname maken: Wil je snel een schermafbeelding maken? Druk tegelijkertijd op de activeringsknop en op de volumeknop om direct een schermopname te maken. Dit is handig wanneer je iets wilt delen of voor later wilt bewaren.
 2. AssistiveTouch activeren: AssistiveTouch is een handige functie waarmee je snelkoppelingen naar veelgebruikte acties zoals het openen van het bedieningspaneel of het aanpassen van het volume kunt maken. Door drie keer snel achter elkaar op de activeringsknop te drukken, kun je AssistiveTouch inschakelen en van deze handige functie profiteren.
 3. Toegankelijkheidsfuncties gebruiken: De activeringsknop kan ook worden gebruikt om verschillende toegankelijkheidsfuncties, zoals VoiceOver of Schakelbediening in te schakelen. Door meerdere keren achter elkaar op de knop te drukken, kun je deze functies snel in- of uitschakelen, waardoor jij je iPhone gemakkelijker kunt gebruiken.

De iPhone voor een betere gebruikservaring personaliseren 

Door de instellingen en functies naar jouw voorkeuren aan te passen, kun je de iPhone helemaal naar jouw smaak maken. Hieronder staan enkele tips en trucs om je iPhone voor een betere gebruikservaring te personaliseren:

Thema’s en achtergronden

 • Pas het thema van je iPhone aan door een andere achtergrondafbeelding te kiezen. Kies een foto uit je eigen galerij of download een nieuwe achtergrond van het internet.
 • Experimenteer met dynamische achtergronden die bewegen en op de bewegingen van je iPhone reageren.
 • Verander de weergave van het vergrendelscherm en het beginscherm door voor een andere stijl, zoals een donkere modus of een lichte modus te kiezen.

Widgets en meldingen

 • Pas de widgets op je beginscherm aan om snel toegang tot je favoriete apps en informatie te krijgen.
 • Beheer je meldingen door in te stellen welke apps meldingen mogen sturen en welke niet. Zo kun je voorkomen dat je met onbelangrijke meldingen wordt overladen.

Toegankelijkheidsinstellingen

 • Gebruik de toegankelijkheidsinstellingen om de iPhone aan eventuele speciale behoeften aan te passen. Denk hierbij aan het vergroten van tekst, het aanpassen van de kleuren of spraakondersteuning inschakelen.

Siri

 • Personaliseer de spraakassistent Siri door je stem opnieuw te trainen. Hierdoor kan Siri je beter begrijpen en sneller op je commando’s reageren.
 • Pas de instellingen van Siri aan om te bepalen welke informatie Siri kan raadplegen en welke apps Siri kan gebruiken.

Berichtgeving en privacy

 • Beheer je privacy-instellingen door te bepalen welke apps toegang tot je locatie, foto’s, contacten en andere gegevens hebben.
 • Pas de instellingen voor berichtgeving aan om te bepalen welke meldingen je wilt ontvangen en hoe je deze wilt ontvangen.

Aanpassingen in de instellingen

 • Verken de verschillende instellingen van je iPhone en pas ze naar jouw voorkeuren aan. Denk hierbij aan het aanpassen van de helderheid van het scherm, het wijzigen van de trilstand of een aangepast toetsenbord instellen.

Door je iPhone te personaliseren, kun je de gebruikservaring optimaliseren en de iPhone helemaal aan jouw wensen en behoeften aanpassen. Experimenteer met verschillende instellingen en functies om te ontdekken wat het beste bij jou past.

Met de iPhone foto’s en video’s maken 

Met de geavanceerde camera van je iPhone kun je prachtige foto’s en video’s maken. Of je nu een professionele fotograaf bent of gewoon graag mooie herinneringen vastlegt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hieronder vertellen we hoe je met de juiste instellingen en technieken professionele resultaten kunt behalen, ontdek handige tips om het beste uit je fotografie-ervaring op je iPhone te halen, en leer je hoe je belangrijke momenten in hoge kwaliteit vast kunt leggen en direct met anderen kunt delen.

Mogelijkheden iPhone

Is jouw telefoon te oud om vlot met apps te kunnen werken?

iPhone CTA

Met de iPhone kun jij jouw ervaring met de smartphone naar een nieuw level tillen

 • Dat is communiceren met anderen in topkwaliteit
 • Nieuwe apps ontdekken
 • Bestanden gemakkelijk met andere apparaten delen
 • Haarscherpe foto’s en video’s maken
 • Bestanden in de Cloud synchroniseren

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Geavanceerde camera-instellingen voor professionele resultaten

Om het maximale uit de camera van je iPhone te halen, zijn er enkele instellingen die je aan kunt passen. Door met deze instellingen te spelen kun je professionele resultaten behalen:

 1. Belichting: Pas de belichting aan om ervoor te zorgen dat je foto’s goed belicht zijn. Je kunt dit doen door op het scherm waarop het onderwerp zich bevindt te drukken.
 2. HDR-modus: HDR staat voor High Dynamic Range en helpt in zowel lichte als donkere gebieden van een foto bij het vastleggen van details. Schakel deze modus in voor betere belichtingsresultaten.
 3. Portretmodus: Als jouw iPhone model deze functie heeft, kun je voor een professioneel ogend effect portretfoto’s met een vervaagde achtergrond maken.
 4. Live Photos: Met Live Photos legt jouw iPhone naast een stilstaande afbeelding ook korte videofragmenten vast. Dit voegt een extra dimensie aan je foto’s toe en maakt ze levendiger.

Handige tips voor het maken van foto’s op je iPhone

Naast de instellingen zijn er ook handige tips die je kunt gebruiken om het beste uit je fotografie-ervaring op je iPhone te halen:

 1. Compositie: Denk na over de compositie van je foto’s door de regel van derden te gebruiken. Plaats het onderwerp niet in het midden, maar voor een interessanter beeld iets uit het midden.
 2. Verlichting: Let bij het maken van foto’s op de lichtomstandigheden. Natuurlijk licht is vaak het mooiste, dus probeer buiten of bij een raam te fotograferen.
 3. Burst-modus: Gebruik Burst-modus om snel bewegende onderwerpen vast te leggen. Houd de ontspanknop ingedrukt en je iPhone zal meerdere foto’s achter elkaar maken, zodat je de beste foto later kunt kiezen.
 4. Filters en bewerking: Experimenteer in de Foto’s-app met filters en bewerkingshulpmiddelen om jouw foto’s naar een hoger niveau te tillen.

Belangrijke momenten in hoge kwaliteit vastleggen

Met jouw iPhone kun je belangrijke momenten in hoge kwaliteit vastleggen en direct met anderen delen:

 1. Video-opname: Maak prachtige video’s met jouw iPhone door eenvoudigweg in de cameramodus naar rechts te vegen om naar videomodus over te schakelen.
 2. Slo-mo-video: Als jouw iPhone-model deze functie heeft, kun je slo-mo-video’s voor een dramatisch effect maken.

De mogelijkheden van de iPhone: foto’s en video’s

De iPhone biedt op het gebied van fotografie en videografie talloze mogelijkheden. Met verschillende functies kun jij je creativiteit uiten en unieke beelden creëren. Ontdek de diverse opties die je kunt gebruiken om jouw visuele verhalen tot leven te brengen.

Alle mogelijkheden verkennen

Met de iPhone kun je veel meer dan alleen maar foto’s maken. Het is een krachtig apparaat dat allerlei functies biedt om jouw fotografie-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Verken de volgende mogelijkheden:

Mogelijkheden iPhone en fotograferen
 1. Camera-instellingen: Pas verschillende instellingen, zoals belichting, witbalans en focus aan, om de perfecte foto te maken.
 2. Live Photos: Maak levendige momentopnames met Live Photos, waarbij beweging en geluid worden vastgelegd.
 3. Slo-mo-video: Neem voor dramatische effecten slow-motionvideo’s op.
 4. Time-lapse: Maak indrukwekkende time-lapse-video’s door langzame gebeurtenissen in versnelde vorm weer te geven.
 5. Panorama: Leg adembenemende landschappen met de panoramafunctie vast.

Uitdrukking van creativiteit

De iPhone biedt verschillende functies waarmee jij je artistieke kant kunt laten zien en unieke beelden kunt creëren:

 1. Portretmodus: Maak prachtige portretfoto’s met een onscherpe achtergrond (bokeh-effect) om het onderwerp eruit te laten springen.
 2. Filters: Pas filters op je foto’s toe om de sfeer en uitstraling aan te passen.
 3. Belichting regelen: Pas de belichting handmatig aan om de juiste balans tussen licht en schaduw te creëren.
 4. HDR-fotografie: Maak HDR-foto’s voor een betere belichting en details in zowel donkere als lichte gebieden.

Speciale effecten, filters en bewerkingstools

Met de iPhone kun je speciale effecten, filters en bewerkingstools gebruiken om jouw foto’s en video’s naar een hoger niveau te tillen:

 1. Burst-modus: Maak meerdere foto’s achter elkaar door de ontspanknop ingedrukt te houden, ideaal om actiemomenten vast te leggen.
 2. Slow-sync-flitser: Gebruik de slow-sync-flitser om bij weinig licht creatieve verlichtingseffecten aan jouw foto’s toe te voegen.
 3. Animatie-effecten: Voeg animatie-effecten, zoals ‘Lange belichting’ of ‘Opkomende’aan je Live Photos toe.
 4. Bewerkingsmogelijkheden: Gebruik de ingebouwde bewerkingstools van de Foto’s-app om kleuren aan te passen, foto’s en afbeeldingen bij te snijden, te retoucheren en nog veel meer.

Breng jouw visuele verhalen met de iPhone tot leven

De iPhone heeft een scala aan functies en mogelijkheden die je kunt gebruiken om jouw visuele verhalen tot leven te brengen. Of je nu een professionele fotograaf bent of gewoon graag foto’s en video’s maakt, de iPhone biedt alles wat je nodig hebt om indrukwekkende visuele content te creëren. Hieronder staan enkele manieren waarop jij je visuele verhalen met behulp van de iPhone kunt verbeteren:

FunctiesVoordelenNadelenVerschillen
Hoge kwaliteit camera’s– Maak scherpe en gedetailleerde foto’s en video’
– Leg levendige kleuren en nuances vast
– Gebruik verschillende lenzen voor verschillende perspectieven
– Beperkte zoommogelijkheden
– Kan bij weinig licht ruis veroorzaken
– Vereist enige kennis van fotografie om het beste uit de camera’s te halen
De iPhone biedt geavanceerde camera’s die vergelijkbaar zijn met professionele camera’s, waardoor je zonder extra apparatuur hoogwaardige visuele content kunt maken 
Geavanceerde bewerkingsmogelijkheden– Pas belichting, kleuren en filters aan om de gewenste sfeer te creëren- Snijd en bewerk video’s om een verhaal te vertellen- Voeg tekst, stickers en effecten toe om je visuele content te verbeteren– Kan enige tijd en oefening vergen om de bewerkingsfuncties volledig onder de knie te krijgen
– Sommige geavanceerde bewerkingsopties zijn alleen via externe apps beschikbaar
De iPhone biedt krachtige bewerkings mogelijkheden waarmee je visuele verhalen kunt perfectioneren zonder dat je extra software nodig hebt
Eenvoudige deelopties– Deel je visuele verhalen op sociale media direct vanaf je iPhone
– Stuur foto’s en video’s via berichtenapps naar vrienden en familie
– Gebruik cloudopslag om je visuele content veilig te bewaren
– Kan enige tijd duren om grote bestanden te uploaden en te delen- Privacy instellingen moeten worden aangepast om te voorkomen dat ongewenste personen toegang tot je visuele content hebbenMet de iPhone kun jij je visuele verhalen gemakkelijk met de wereld delen, waardoor je een groter publiek kunt bereiken en je creativiteit kunt delen

Met de iPhone in je handen heb je de kracht om jouw visuele verhalen tot leven te brengen. Of je nu een professionele fotograaf bent die naar een draagbare camera-oplossing zoekt of gewoon graag foto’s maakt en met vrienden en familie deelt, de iPhone biedt alles wat je nodig hebt om indrukwekkende beelden te creëren.

Conclusie: Ontdek alle mogelijkheden van de iPhone

In deze blogpost hebben we een aantal verborgen functies van de iPhone die je wellicht nog niet kende besproken. We hebben verteld hoe je met behulp van de activeringsknop snel toegang tot bepaalde functies kunt krijgen, en we hebben ontdekt dat er meer mogelijkheden zijn dan je in eerste instantie zou denken. Daarnaast hebben we tips over het maken van foto’s en video’s met je iPhone gegeven, zodat je het maximale uit je toestel kunt halen.

Mogelijkheden iPhone en de iPhone voor entertainment gebruiken

Het is duidelijk dat de iPhone vele mogelijkheden biedt die misschien niet direct voor de hand liggen. Door deze verborgen functies te ontdekken, kun jij je ervaring met de iPhone naar een hoger niveau tillen. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en verken alle mogelijkheden die jouw iPhone te bieden heeft!

Veel gestelde vragen over de mogelijkheden van de iPhone

Kan ik mijn iPhone als afstandsbediening gebruiken?

Ja, sommige modellen van de iPhone kunnen voor verschillende apparaten, zoals tv’s en geluidssystemen als afstandsbediening worden gebruikt. Dit kan handig zijn als je al je apparaten met één apparaat wilt bedienen.

Hoe kan ik mijn scherm op mijn iPhone opnemen?

Om het scherm van je iPhone op te nemen moet je naar Instellingen > Bedieningspaneel > Pas regelaars aan en voeg “Schermopname” aan het bedieningspaneel toe. Vervolgens kun je het bedieningspaneel tijdens het gebruik van je iPhone openen en op de schermopname knop drukken om de opname te starten.

Kan ik mijn iPhone als zaklamp gebruiken?

Ja, door naar het Bedieningspaneel te gaan en op het pictogram van de zaklamp te drukken kun je de iPhone als zaklamp gebruiken. Dit is handig in situaties waarin je extra licht nodig hebt.

Kan ik Siri gebruiken om mijn iPhone te bedienen?

Ja, op je iPhone kan Siri verschillende taken uitvoeren. Zo kan Siri berichten versturen, herinneringen maken en muziek afspelen. Je kunt Siri (afhankelijk van het model) activeren door “Hé Siri” te zeggen of door de thuisknop ingedrukt te houden.

Hoe kan ik mijn batterijduur op mijn iPhone verlengen?

Om de batterijduur van je iPhone te verlengen, kun je helderheid verminderen, apps die op de achtergrond draaien sluiten, locatiediensten beperken en pushmeldingen voor apps die niet essentieel zijn uitschakelen. Daarnaast kun je de energiebesparende modus via Instellingen > Batterij inschakelen.

Is jouw telefoon te oud om vlot met apps te kunnen werken?

iPhone CTA

Met de iPhone kun jij jouw ervaring met de smartphone naar een nieuw level tillen

 • Dat is communiceren met anderen in topkwaliteit
 • Nieuwe apps ontdekken
 • Bestanden gemakkelijk met andere apparaten delen
 • Haarscherpe foto’s en video’s maken
 • Bestanden in de Cloud synchroniseren

Dit is nog maar een topje van de ijsberg