Nest account aanmaken: Stappen voor een vlotte start

Voor een betere smarthome ervaring is een Nest account van essentieel belang. Met een Nest account kun jij jouw smarthome apparaten via het internet bedienen en tegelijkertijd je privacy beschermen. Ontdek hoe een Nest account werkt en geniet van de voordelen van een slimme woning. Met een Nest account heb je de toegang tot functies die de functionaliteit van je smarthome-apparaten verbeteren, terwijl je privacy gewaarborgd blijft.

Een Nest account kan worden gebruikt om via het internet de controle over al je verbonden apparaten te houden. Met het Google Nest platform kun je gepersonaliseerde informatie en aanbevelingen op basis van je gebruikspatronen in je Google Nest account ontvangen. Of je nu je energieverbruik wilt monitoren, temperatuurinstellingen op afstand aan wilt passen, of waarschuwingen over mogelijke problemen in je huis wilt ontvangen, een Nest abonnement biedt de tools voor naadloos beheer.

We begeleiden je stap voor stap bij het aanmaken van een Nest account voor je abonnement en het overzetten ervan. Als jij je slimme apparaten volledig wilt benutten en van het gemak dat ze bieden wilt genieten, lees dan verder! Met Google Nest kun jij je Nest account aanmaken en de Google Nest app gebruiken om je smart home apparaten te bedienen.

Voor de Nest app een nieuw Nest account aanmaken

Voordat jij de Nest app kunt gebruiken moet je eerst een nieuw Nest account aanmaken. Dit account zal als jouw persoonlijke toegangspoort tot alle functies en instellingen van jouw Nest apparaten functioneren. Een nieuw account kan eenvoudig worden aangemaakt en kan in slechts een paar stappen worden voltooid. Volg gewoon de onderstaande instructies om met jouw Nest app aan de slag te gaan en geniet van de vele voordelen die het biedt. 

Hoe kun je een Nest account aanmaken

Wil jij jouw apparaten in huis op een slimme manier kunnen bedienen?

Google Smart Home

Met behulp van Google Nest kun jij jouw apparaten met behulp van de stem, de app of via het internet bedienen.

 • Dat is niet meer naar de schakelaar hoeven lopen
 • Apparaten razendsnel kunnen bedienen
 • Je slimme apparaten met de stem kunnen bedienen
 • Zonder van de bank af te komen al jouw slimme apparaten beheren
 • Zelfs als je niet thuis bent jouw slimme apparaten kunnen bedienen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Stapsgewijze instructies waarmee je een nieuw Nest account kunt aanmaken

Wanneer jij voor de Nest app een nieuwe Nest account wilt aanmaken moet je eenvoudigweg de onderstaande stappen volgen:

 1. Open de Nest app op je mobiele apparaat.
 2. Druk op “Account aanmaken” of “Nieuw account registreren”.
 3. Vul de vereiste informatie, zoals je naam, e-mailadres en wachtwoord in.
 4. Druk op “Volgende” om naar het volgende scherm verder te gaan.
 5. Voer eventuele extra informatie, zoals je adres of telefoonnummer die wordt gevraagd in.
 6. Lees en accepteer de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Google Nest.
 7. Druk op “Account aanmaken” of een vergelijkbare knop om je nieuwe account te voltooien.

Vereiste informatie voor het registreren van een nieuw account

Als je een nieuwe Nest account wilt aanmaken moet je bepaalde informatie verstrekken om je identiteit te verifiëren en ervoor te zorgen dat alleen jij toegang tot je account hebt. De vereiste informatie kan zijn:

 • Je naam: Dit kan je volledige naam of gewoon je voornaam zijn.
 • E-mailadres: Zorg ervoor dat dit een geldig e-mailadres is waarop je toegang hebt.
 • Wachtwoord: Kies een sterk wachtwoord dat moeilijk te raden is en gebruik zowel hoofdletters als kleine letters, cijfers en speciale tekens om het veiliger te maken.

Tips om een sterk wachtwoord tijdens het aanmaken van een account te kiezen

Als je een nieuw Nest account gaat aanmaken is het belangrijk dat je voor een sterk wachtwoord kiest om je account tegen ongeautoriseerde toegang te beschermen.  Hieronder staan enkele tips om een sterk wachtwoord te kiezen:

 • Gebruik een combinatie van letters, cijfers en speciale tekens.
 • Vermijd voor de hand liggende wachtwoorden zoals “123456” of “password”.
 • Kies geen wachtwoord dat gemakkelijk te raden is, zoals je geboortedatum of de naam van je huisdier.
 • Maak het wachtwoord lang genoeg, bijvoorbeeld minimaal 8 karakters.
 • Gebruik in je wachtwoord geen persoonlijke informatie.

Het is ook een goed idee om je wachtwoord regelmatig te wijzigen en verschillende wachtwoorden voor verschillende accounts te gebruiken, zodat als één account wordt gehackt, niet al je andere accounts in gevaar worden gebracht.

Hierboven staan de stappen die je moet volgen als je een nieuw Nest account wilt aanmaken en de benodigde informatie en tips die je kunt gebruiken om voor een sterk wachtwoord te kiezen. Volg deze richtlijnen en geniet met de Nest app moeiteloos van alle functies!

Nest account aan Google Home koppelen

Door je Nest-account aan Google Home te koppelen kun jij je slimme apparaten met spraakopdrachten bedienen. Open de Google Home-app, ga naar ‘Instellingen’ en selecteer ‘Home Control’. Voeg een nieuw apparaat toe door op het ‘+’-teken te tikken en kies ‘Nest’ uit de lijst met beschikbare opties. Volg de instructies om op je Nest account in te loggen en voltooi het koppelingsproces. Nu kun jij je Nest apparaten via Google Home met spraakopdrachten bedienen.

Google Nest account aanmaken en via Google home routines instellen

Uitleg over hoe jij jouw Nest account met Google Home kunt verbinden

Je Nest account met Google Home verbinden biedt diverse voordelen en functies. Hieronder staat een stapsgewijze uitleg waarmee jij jouw Nest apparaten succesvol met Google Home kunt integreren:

 1. Open de Google Home-app op je smartphone of tablet.
 2. Druk in de linkerbovenhoek van het scherm op het menu-icoon.
 3. Kies “Instellingen” in het menu.
 4. Scrol naar beneden en druk op “Meer instellingen”.
 5. Onder het gedeelte “Services” selecteer je “Werken met Google”.
 6. Zoek naar de optie “Nest” en druk hierop.

Nu kun jij jouw Nest account aan Google Home koppelen!

Voordelen en functies na het koppelen met Google Home

Het koppelen van je Nest account aan Google Home brengt verschillende voordelen en handige functies met zich mee:

 1. Spraakbesturing: Nadat jij jouw accounts hebt gekoppeld, kun je eenvoudig spraakopdrachten, zoals “Hey Google, zet de thermostaat hoger” via de ingebouwde spraak assistent van Google Home geven. Dit maakt het bedienen van je slimme apparaten nog gemakkelijker en handsfree.
 2. Apparaat integratie: Door je Nest apparaten aan Google Home te koppelen, kun je ze via één centrale hub beheren. Zo kun je de temperatuur regelen, verlichting aan- of uitzetten, camera’s bekijken en nog veel meer, allemaal vanuit de Google Home-app.
 3. Automatisering: Met de combinatie van Nest en Google Home kun je geautomatiseerde routines instellen. Stel bijvoorbeeld een routine in waarbij de thermostaat automatisch wordt verlaagd wanneer je het huis verlaat of waarbij de lichten op een bepaald tijdstip worden uitgeschakeld. Op deze manier kun jij energie besparen en wordt je leven een stuk gemakkelijker.
 4. Integratie met andere slimme apparaten: Nadat jij je Nest account met Google Home  hebt gekoppeld, kun je ook andere slimme apparaten die compatibel zijn integreren. Denk aan lampen, beveiligingssystemen, speakers, slimme deurbellen en meer. Al deze apparaten kun je via één centrale hub bedienen.

Stappen om je Nest apparaten succesvol met Google Home te integreren

Als je van een naadloze integratie tussen je Nest apparaten en Google Home wilt genieten moet je de onderstaande stappen volgen:

 1. Zorg ervoor dat je zowel je Nest apparaten als je Google Home apparaat correct hebt ingesteld en geconfigureerd. Controleer of ze met hetzelfde Wi-Fi netwerk zijn verbonden.
 2. Open de Google Home-app op je smartphone of tablet en druk op het pluspictogram om een nieuw apparaat toe te voegen.
 3. Selecteer “Apparaat instellen” en kies vervolgens “Heb je al iets ingesteld?”.
 4. Zoek in de lijst met beschikbare merken naar “Nest” en selecteer het.
 5. Volg de instructies op het scherm om je Nest account met de Google Home-app te koppelen.
 6. Nadat jij je Nest account hebt gekoppeld, zal de Google Home-app automatisch naar beschikbare Nest apparaten in je huis zoeken.
 7. Zodra de Nest apparaten zijn gedetecteerd, kun je ze een naam geven en aan specifieke kamers in je huis toewijzen.
 8. Nu kun je spraakopdrachten gebruiken om je Nest apparaten via je Google Home apparaat te bedienen. Zeg gewoon “Hey Google, verhoog de temperatuur in de woonkamer”, “Hey Google, zet de lamp in de slaapkamer aan” of “Hey Google Stel mijn TV in”.
 9. Je kunt ook routines in de Google Home-app maken om bepaalde acties op basis van specifieke triggers automatisch uit te laten voeren. Zo kun je een routine genaamd “Goedemorgen” maken die de thermostaat hoger zet, de lichten aandoet en je favoriete muziek afspeelt wanneer je “Hey Google, goedemorgen” zegt.
 10. Vergeet niet dat je altijd de Google Home-app kunt gebruiken om de instellingen van je Nest apparaten aan te passen en te controleren.

Door je Nest apparaten met Google Home te integreren, krijg je de mogelijkheid om ze handsfree te bedienen en te automatiseren. Dit zorgt voor een naadloze en intuïtieve smart home ervaring. Waar wacht je nog op? Volg de bovenstaande stappen en geniet van de voordelen van een geïntegreerd Nest- en Google Home-systeem.

Nest thermostaat via de app resetten en bedienen

De Nest thermostaat biedt gebruikers de mogelijkheid om hun verwarmingssysteem via een handige mobiele app op afstand te bedienen. Naast het regelen van de temperatuur kun je met behulp van de app de thermostaat resetten en eventuele problemen met de bediening oplossen. Hieronder zullen we ingaan op hoe jij jouw Nest thermostaat via de app kunt resetten, en enkele handige functies en tips voor probleemoplossing bespreken.

Instructies om de Nest thermostaat via de app te resetten

 1. Open de Nest app op je smartphone of tablet.
 2. Ga naar het startscherm van de app en druk op het pictogram van jouw thermostaat.
 3. Navigeer naar beneden totdat je het gedeelte ‘Instellingen’ tegenkomt en druk hierop.
 4. Zoek naar ‘Reset’ of ‘Fabrieksinstellingen herstellen’ en druk daarop.
 5. Bevestig dat jij jouw thermostaat wilt resetten door op ‘Ja’ te tikken.

Na het volgen van deze stappen zal je Nest thermostaat naar de fabrieksinstellingen worden gereset. Houd er rekening mee dat alle aangepaste instellingen, zoals schema’s en voorkeurstemperaturen die je hebt gemaakt tijdens dit proces verloren gaan.

Functies en mogelijkheden om de thermostaat via de app op afstand te bedienen

Met behulp van de Nest app kun jij waar je ook bent jouw thermostaat eenvoudig bedienen. Hieronder staan enkele functies die via de app beschikbaar zijn:

 • Temperatuur aanpassen: Je kunt de temperatuur van jouw huis afhankelijk van je behoeften en voorkeuren verhogen of verlagen. Of je nu onderweg naar huis bent of in bed ligt, je kunt altijd voor een comfortabele temperatuur zorgen.
 • Schema’s instellen: Met de app kun je aangepaste schema’s voor verschillende tijdstippen van de dag of dagen van de week maken. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de thermostaat automatisch hoger wordt gezet wanneer je thuiskomt en lager wordt gezet wanneer je vertrekt.
 • Energie geschiedenis bekijken: De Nest app geeft je inzicht in het energieverbruik van jouw verwarmingssysteem. Je kunt zien hoeveel energie er is verbruikt en welke impact dit op jouw energierekening heeft. Dit kan helpen om bewuster met energiegebruik om te gaan.

Tips voor probleemoplossing bij problemen met de thermostaatbediening

Als je problemen met de thermostaatbediening ondervindt, zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om het probleem op te lossen. Hieronder staan enkele handige tips:

 1. Controleer de stroomtoevoer: Zorg ervoor dat de thermostaat op een werkend stopcontact is aangesloten en dat er geen stroomstoringen zijn. Controleer ook of de batterijen in de thermostaat nog voldoende energie hebben.
 2. Controleer de temperatuurinstellingen: Controleer of de thermostaat op de gewenste temperatuur is ingesteld. Soms kan een verkeerde instelling ervoor zorgen dat de thermostaat niet goed werkt.
 3. Controleer de bedrading: Controleer of alle bedrading op de juiste manier op de thermostaat is aangesloten. Als er losse draden zijn of als er sprake is van beschadiging, kan dit problemen veroorzaken.
 4. Reset de thermostaat: Probeer de thermostaat te resetten door de stroomtoevoer tijdelijk uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen. Dit kan helpen om kleine technische problemen op te lossen.
 5. Controleer de handleiding: Raadpleeg de handleiding van de thermostaat voor specifieke tips om problemen op te lossen en instructies. Hierin vind je mogelijk nuttige informatie waarmee jij veelvoorkomende problemen op kunt lossen.
 6. Neem contact met de klantenservice op:  Als je alle bovenstaande stappen hebt geprobeerd en het probleem blijft bestaan, neem dan contact met de klantenservice van de fabrikant op. Zij kunnen je verder helpen met het oplossen van het probleem of de thermostaat vervangen als dat nodig is.

Het is belangrijk dat je bij het oplossen van problemen met de thermostaatbediening geduldig bent. Soms kan het probleem eenvoudig worden opgelost door een van de bovenstaande stappen te volgen. Als het probleem echter aanhoudt, is het raadzaam om professionele hulp in te schakelen.

Nest apparaten via de app bedienen

Met een Nest-account kun je eenvoudig al je Nest apparaten via de handige Google Nest app bedienen. Deze app biedt een overzichtelijke interface waarmee je verschillende functies kunt gebruiken om je huis comfortabel en veilig te houden. Hieronder vind je een gedetailleerd overzicht van alle functies die in de app beschikbaar zijn voor het bedienen van je Nest apparaten.

Nest account aanmaken om google home apparaten te bedienen

Overzicht van alle functies

Met de Nest-app kun jij jouw Nest-thermostaat, Nest Protect en andere slimme apparaten beheren en aanpassen. Met de app kun je onder andere:

 • De temperatuur aanpassen: Je kunt waar je ook bent de gewenste temperatuur op je thermostaat  gemakkelijk instellen. Of het nu om het verhogen van de temperatuur wanneer je thuiskomt of het verlagen ervan als je vertrekt gaat, met slechts een paar drukken op het scherm heb jij de volledige controle over de temperatuur in huis.
 • Schema’s instellen: Met behulp van de app kun je aangepaste schema’s voor verschillende tijdstippen en dagen van de week maken. Zo kun je instellen dat de thermostaat automatisch lager wordt gezet wanneer iedereen naar school of werk is, en weer hoger wordt gezet voordat iedereen thuiskomt.
 • Aangepaste instellingen toepassen: Naast standaardschema’s kun je ook specifieke instellingen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren toepassen. Wil je bijvoorbeeld dat de verwarming ’s nachts iets hoger staat, dan kun je dit in de app gemakkelijk instellen.
 • Beveiligingsfuncties gebruiken: Als je een Nest Protect hebt, kun je deze ook via de app bedienen en controleren. Zo kun je meldingen op je telefoon ontvangen als er rook of koolmonoxide wordt gedetecteerd, en direct actie ondernemen om jezelf en je gezin in veiligheid te brengen.
 • Integratie met andere slimme apparaten: De Nest app kan ook met andere slimme apparaten en platforms, zoals Google Home worden geïntegreerd. Hierdoor kun jij via spraak gestuurde assistenten zoals Google Assistant spraakopdrachten aan jouw Nest apparaten geven.

Gebruiksgemak en betrouwbaarheid

De Nest-app is met het oog op gebruiksgemak ontworpen en biedt een intuïtieve interface waarmee zelfs technologische nieuwkomers hun apparaten moeiteloos kunnen bedienen. Het installatieproces is eenvoudig en de app begeleidt gebruikers stap voor stap bij het instellen van hun Nest apparaten.

Bovendien is de app betrouwbaar en stabiel, zodat je zelfs als je niet thuis bent altijd toegang tot de bediening van je apparaten hebt. Dankzij de integratie met wifi-netwerken kun je waar ter wereld je ook bent de verbinding via het internet met je Nest apparaten tot stand brengen.

Wil jij jouw apparaten in huis op een slimme manier kunnen bedienen?

Google Smart Home

Met behulp van Google Nest kun jij jouw apparaten met behulp van de stem, de app of via het internet bedienen.

 • Dat is niet meer naar de schakelaar hoeven lopen
 • Apparaten razendsnel kunnen bedienen
 • Je slimme apparaten met de stem kunnen bedienen
 • Zonder van de bank af te komen al jouw slimme apparaten beheren
 • Zelfs als je niet thuis bent jouw slimme apparaten kunnen bedienen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Veiligheid en privacy

Nest hecht veel waarde aan de veiligheid en privacy van zijn gebruikers. De app gebruikt beveiligde verbindingen en versleutelde communicatie zodat jouw gegevens veilig zijn.

Nest apparaten aan je Google account koppelen

Om van alle functies en voordelen van Nest apparaten te genieten, moet je ze aan je Google-account koppelen. Dit kan via de Nest app op je smartphone of tablet eenvoudig worden gedaan. Installeer de app, log met je Google-account in en voeg een nieuw Nest apparaat toe. Scan de QR-code of voer het serienummer handmatig in. Geef het apparaat een naam en pas de instellingen naar jouw voorkeur aan.

Stapsgewijze instructies om je bestaande of nieuwe nest-apparaten aan je Google-account te koppelen

Het koppelen van je Nest-apparaten aan je Google-account is een eenvoudig proces dat slechts enkele stappen vereist. Hieronder staan de stapsgewijze instructies waarmee je dit kunt doen:

 1. Open de Nest-app: Start door de Nest-app op je smartphone of tablet te openen. Zorg ervoor dat je met hetzelfde Google-account bent ingelogd waarmee jij jouw Nest-apparaten wilt verbinden.
 2. Ga naar de instellingen: Navigeer naar het menu en zoek naar de ‘Instellingen’ optie. Dit kan meestal in de rechterbovenhoek van het scherm worden gevonden.
 3. Kies voor ‘Account toevoegen’: In de instellingen moet je naar beneden navigeren, totdat je ‘Account toevoegen’ ziet. Deze optie moet je selecteren. Vervolgens krijg je een lijst met de beschikbare accounts te zien.
 4. Selecteer ‘Google’: Onder de lijst met beschikbare accounts moet je op ‘Google’ drukken om jouw Nest apparaten aan jouw Google-account te koppelen.
 5. Log op jouw Google-account in: Er wordt nu gevraagd om op jouw Google-account in te loggen. Voer gewoon jouw gebruikersnaam en wachtwoord in en druk op ‘Inloggen’.
 6. Bevestig toegang tot gegevens: Nadat je bent ingelogd, zal er een melding verschijnen waarin wordt gevraagd om toegang tot bepaalde gegevens van jouw Nest-apparaten toe te staan. Druk op ‘Toestaan’ om verder te gaan.
 7. Kies jouw Nest apparaten: Nu zal de app een lijst met beschikbare Nest apparaten die je aan jouw Google-account kunt koppelen weergeven. Selecteer de apparaten die je toe wilt voegen en druk op ‘Volgende’.
 8. Voltooi het koppelingsproces: Nadat jij jouw gewenste Nest apparaten hebt geselecteerd, zal de app het koppelingsproces voltooien. Wacht even totdat dit is afgerond.

Voordelen en functies na het koppelen met je Google-account

Door jouw Nest apparaten aan jouw Google-account te koppelen komen er verschillende voordelen en functies tot jouw beschikking. Hieronder staan enkele van de belangrijkste functies:

 • Eén centrale plek voor beheer: Door jouw Nest apparaten aan jouw Google-account te koppelen, heb je één centrale plek waar jij al jouw apparaten kunt beheren. Dit maakt het gemakkelijker om ze in te stellen, bij te werken en te controleren.
 • Spraakbediening via Google Assistent: Nadat jij jouw Nest apparaten hebt gekoppeld kun je via de Google Assistent spraakopdrachten gebruiken om jouw Nest apparaten te bedienen. Zo kun je zeggen: “Hey Google, zet de thermostaat op 20 graden”, “Hey Google, stel mijn tv in” of “Hey Google, schakel de camera in”.
 • Integratie met andere slimme apparaten: Door jouw Nest apparaten met je Google-account te koppelen worden er mogelijkheden voor integratie met andere slimme apparaten in huis geopend. Hierdoor kun je routines instellen waarbij verschillende apparaten samenwerken. Een voorbeeld waarvoor je een routine in kunt stellen is dat de lichten worden ingeschakeld als er door de camera beweging wordt gedetecteerd.

De migratie van je Nest account naar je Google-account

Je Nest account kan eenvoudig naar je Google-account worden gemigreerd. Nadat jij je Nest account naar je Google account hebt gemigreerd komen er meerdere functies beschikbaar. Zo kun jij al jouw slimme apparaten vanuit één hub beheren. Ga naar de Nest-website, log op je huidige account in en volg de instructies om te migreren. Geniet met al je apparaten van een naadloze ervaring en pas de instellingen gemakkelijk aan. Door deze migratie kun jij jouw slimme apparaten makkelijker beheren.

Nest account aanmaken en naar een Google account migreren

Uitleg over de migratiemogelijkheden van een bestaand Nest account naar een Google account

Als je al een bestaand Nest account hebt en je dit account naar een Google-account over wilt zetten, heb je geluk! Jij kunt jouw Nest apparaten en gegevens naar je Google-account migreren. Deze migratie biedt verschillende voordelen, waaronder een betere integratie met andere Google-services en updates voor privacy-instellingen.

Stapsgewijze instructies voor een succesvolle migratie

Om de migratie van je bestaande Nest account naar je Google-account succesvol uit te voeren moet je de onderstaande eenvoudige stappen volgen:

 1. Ga naar de website van Nest en log op je huidige Nest account in.
 2. Navigeer naar de instellingenpagina van je account.
 3. Zoek de optie “Account overzetten” of iets vergelijkbaars.
 4. Druk op deze optie om het proces voor het overzetten van je account te starten.
 5. Er wordt mogelijk gevraagd om op je Google-account in te loggen als dit nog niet aan je Nest account is gekoppeld.
 6. Volg de instructies op het scherm om het verificatieproces te voltooien en bevestig dat je verder wilt gaan met de migratie.

Houd er rekening mee dat er tijdens het migratieproces sommige functies tijdelijk niet beschikbaar kunnen zijn. Dit kan onder meer betrekking hebben op bepaalde integraties met derden of specifieke instellingen die alleen via het oude Nest account beschikbaar waren.

Belangrijke informatie en aandachtspunten tijdens het migratieproces

Tijdens de migratie van je Nest account naar je Google-account zijn er enkele belangrijke punten waar je op moet letten:

 • Zorg ervoor dat je een actief Google-account hebt voordat je met de migratie begint. Als je nog geen Google-account hebt, maak er dan eerst een aan.
 • Controleer of al je Nest apparaten op de juiste manier aan je oude Nest account zijn gekoppeld voordat je met de migratie begint. Dit zorgt ervoor dat alle apparaten en instellingen op de juiste manier worden overgezet.
 • Het is mogelijk dat bepaalde instellingen of integraties niet automatisch naar het nieuwe Google-account worden gemigreerd. Controleer na de migratie of al je gewenste instellingen van je Google Home apparaten actief zijn en configureer ze indien nodig opnieuw.
 • Wees tijdens het migratieproces geduldig, aangezien het enige tijd kan duren voordat alle gegevens volledig zijn overgezet. Geef het systeem voldoende tijd om alles te verwerken.

Privacy updates bij het overzetten van je Nest account

Een van de belangrijkste redenen om je Nest account naar een Google-account over te zetten, is de verbeterde privacybescherming die dit biedt. Door dezelfde accountinstellingen als andere Google-services te gebruiken kun je van geavanceerde privacyopties en beveiligingsmaatregelen profiteren.

Een Google account heeft vele voordelen en functies om je online ervaring veiliger en gemakkelijker te maken. Een belangrijke functie is tweestapsverificatie, waarmee alleen jij toegang tot je Nest apparaten en gegevens hebt. Voeg een extra beveiligings stap zoals een verificatiecode op je telefoon naast je wachtwoord toe. Hierdoor wordt het voor hackers moeilijker om op je account in te breken. Schakel tweestapsverificatie voor je Nest account in en geniet met een gerust hart van de slimme functies en beveiliging van Nest.

Conclusie: Nest account aanmaken

In deze blogpost hebben we besproken hoe je een Nest account aan kunt maken en de stappen die hierbij komen kijken. We hebben naar het creëren van een nieuw account voor de Nest app, het koppelen van je Nest account aan Google Home, het resetten en de mogelijkheid om je Nest thermostaat via de app te bedienen en het koppelen van je Nest apparaten aan je Google account gekeken. Daarnaast hebben we over de migratie van je Nest account naar je Google-account gesproken.

Een Nest account is nodig om alle functies van de Nest apparaten te kunnen gebruiken. Je kunt je apparaten op afstand bedienen, schema’s instellen en energie besparen. Verder kun je al je slimme apparaten in huis via Google Home beheren. Volg de stappen in deze blogpost om vandaag nog een Nest account aan te maken en van alle voordelen te genieten!

Nest account aanmaken en de mogelijkheden van de Google Nest hub gebruiken

Veel gestelde vragen

Kan ik meerdere Nest apparaten met één account beheren?

Ja, met een Nest account kun je meerdere apparaten beheren. Nadat jij een nieuw apparaat aan je account hebt toegevoegd, kun je dit eenvoudig via de app bedienen.

Moet ik mijn bestaande thermostaat resetten voordat ik deze via de app kan bedienen?

Ja, als je al een thermostaat hebt geïnstalleerd, moet je deze resetten voordat je deze via de app kunt bedienen. Volg de instructies in de blogpost om dit proces op de juiste manier uit te voeren.

Kan ik mijn Nest account aan meerdere Google Home-apparaten koppelen?

Ja, je kunt je Nest account aan meerdere Google Home-apparaten koppelen. Hierdoor kun jij jouw Nest apparaten met spraakopdrachten bedienen.

Wat gebeurt er als ik mijn Nest account naar mijn Google-account migreer?

Als jij jouw Nest account naar je Google-account migreert, worden al je apparaten en instellingen naar het nieuwe account overgezet. Hierdoor kun jij met één gecombineerd account alle functies van zowel Nest als Google gebruiken.

Heb ik een abonnement nodig om een Nest account aan te kunnen maken?

Nee, je kunt een Nest account gratis aanmaken. Sommige extra functies of diensten zoals bijvoorbeeld cloudopslag voor videobeelden bij bepaalde camera’s kunnen echter wel een abonnement vereisen.

Wil jij jouw apparaten in huis op een slimme manier kunnen bedienen?

Google Smart Home

Met behulp van Google Nest kun jij jouw apparaten met behulp van de stem, de app of via het internet bedienen.

 • Dat is niet meer naar de schakelaar hoeven lopen
 • Apparaten razendsnel kunnen bedienen
 • Je slimme apparaten met de stem kunnen bedienen
 • Zonder van de bank af te komen al jouw slimme apparaten beheren
 • Zelfs als je niet thuis bent jouw slimme apparaten kunnen bedienen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg