Nest-app installeren – Beheer jouw slimme apparaten eenvoudig!

Stel je voor: met een paar drukken op je smartphone kun je al je slimme apparaten in huis via het internet bedienen. Van het aanpassen van de camera-instellingen tot de wifi inschakelen en “Hey Google” activeren – met deze handige technologie is alles mogelijk. Het is als een magische internet tool die gemak en comfort naar je vingertoppen brengt. Met de Nest app en Google Home is dit geen fantasie meer, maar een realiteit. Bedien je wifi en producten gemakkelijk met Hey Google.

Of je nu de temperatuur wilt verhogen, de lichten wilt bedienen of beveiligingscamera’s wilt gebruiken, de Nest-app zorgt ervoor dat je alles kunt regelen. Hiermee heb je de volledige toegang tot alle functies van Google Home.

Bereid je voor op een moeiteloze ontdekkingstocht in de wonderlijke wereld van slimme huisautomatisering. Dankzij de Nest-app en de Heat Link wordt dit alles werkelijkheid.

Maak een account in de Nest app aan en log op je account in

Om de Nest app optimaal te kunnen gebruiken, is het belangrijk dat je een persoonlijk account aanmaakt en op dat account inlogt. Door de Nest app te installeren en met je account in te loggen krijg je de toegang tot alle functies en services van Nest. Om een goede werking te kunnen garanderen is het belangrijk dat je de kabels op de juiste manier aansluit. Volg deze stapsgewijze instructies om de installatie van de Nest app en service eenvoudig te doorlopen.

Google Nest app installeren en een account aanmaken om alle functies te kunnen gebruiken

Wil jij jouw apparaten in huis op een slimme manier kunnen bedienen?

Google Smart Home

Met behulp van Google Nest app kun jij jouw apparaten vanuit huis en op afstand bedienen.

 • Dat is niet meer naar de schakelaar hoeven lopen
 • Apparaten razendsnel kunnen bedienen
 • Je slimme apparaten met de stem kunnen bedienen
 • Zonder van de bank af te komen al jouw slimme apparaten beheren
 • Zelfs als je niet thuis bent jouw slimme apparaten kunnen bedienen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Stapsgewijze instructies om een account in de Nest app te maken

 1. Open de Nest app op je smartphone of tablet.
 2. Druk op “Account aanmaken” of “Registreren” om een nieuw account voor de installatie van Google Nest apparaten te maken. Gebruik de Nest app om toegang tot de installatie en service van de Google Nest apparaten te krijgen.
 3. Voer je persoonlijke gegevens voor de installatie in. Gebruik de nest app om je naam, e-mailadres en wachtwoord in te voeren.
 4. Ga voor een vlotte installatie en service akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Nest.
 5. Druk op “Volgende” om verder te gaan.

Nu heb je in de Nest app een nieuw account succesvol aangemaakt! Nu kun je met de installatie van je Nest-producten beginnen. Hierdoor kun je nu van alle functies en voordelen die de app biedt genieten.

Hoe kun je via de app op je bestaande Nest account inloggen

Als je een bestaand Nest account hebt, kun je met behulp van onderstaande stappen eenvoudig via de app inloggen:

 1. Open de Nest app op je smartphone of tablet.
 2. Druk op “Inloggen” of “Log in”.
 3. Voer het e-mailadres en wachtwoord van je bestaande Nest account in.
 4. Druk in de de nest app op “Inloggen” om toegang tot je account te krijgen.

Gefeliciteerd! Nu ben je via de app op je bestaande Nest account ingelogd.

Ontdek welke voordelen er zijn bij het hebben van een persoonlijk account in de Nest app

Een persoonlijk account in de Nest app biedt verschillende voordelen en functies die je ervaring met Nest-producten kunnen verbeteren:

 • Toegang tot al je apparaten: Met een persoonlijk account kun jij al jouw Nest apparaten op één plek beheren en controleren.
 • Aanpassingen en instellingen: Je kunt eenvoudig aanpassingen aan de instellingen van je Nest-producten, zoals temperatuur, planning en meldingen doen.
 • Energiebesparing: Door toegang tot gedetailleerde energierapporten en tips te hebben, kun je efficiënter met energieverbruik omgaan.
 • Slimme integratie: Een persoonlijk account maakt integratie met andere slimme apparaten en platforms mogelijk, waardoor je een naadloze smart home ervaring krijgt.

Met een persoonlijk account heb je de volledige controle over jouw Nest-producten en kun je ze gemakkelijk aan jouw behoeften aanpassen.

Nest Learning Thermostaat met de Nest app installeren

De Nest Learning Thermostaat is een slim apparaat dat je helpt om energie te besparen en je huis comfortabel te houden. Een van de beste manieren om de thermostaat te bedienen en in te stellen, is via de Nest-app op je smartphone. In de onderstaande stapsgewijze handleiding vertellen wij hoe jij de Nest Learning Thermostaat met behulp van de app kunt installeren, zodat je het maximale uit dit slimme apparaat kunt halen.

Google Nest app installeren en de slimme thermostaat bedienen

Koppel jouw thermostaat aan de app

Allereerst moet jij jouw thermostaat aan de Nest-app koppelen. Dit zorgt ervoor dat je alle functies en mogelijkheden van de thermostaat via je smartphone kunt benutten. Volg deze eenvoudige onderstaande stappen om dit te doen:

 1. Open de Nest app op je smartphone.
 2. Druk in de rechterbovenhoek van het scherm op het “+”  symbool om een nieuw product toe te voegen.
 3. Selecteer “Thermostaat” uit de lijst met beschikbare producten.
 4. Volg de instructies op het scherm om jouw thermostaat fysiek met jouw wifi-netwerk te verbinden.

Eenvoudige bediening en energiebesparing

Met behulp van de Nest app kun jij waar je ook bent jouw thermostaat gemakkelijk bedienen en instellen. Hieronder staan enkele handige functies die beschikbaar zijn als jij jouw thermostaat via de app gebruikt:

 • Afstandsbediening: Je kunt via een internetverbinding overal ter wereld toegang tot jouw thermostaat krijgen, zodat je zelfs als je niet thuis bent de temperatuur in jouw huis aan kunt passen.
 • Planning: Stel aangepaste schema’s voor verschillende tijden van de dag en dagen van de week in. Hiermee kun je energie besparen door de thermostaat op basis van jouw voorkeuren automatisch aan te passen.
 • Energiegeschiedenis: Bekijk gedetailleerde rapporten over het energieverbruik in jouw huis en ontvang suggesties om nog meer energie te besparen.

Handige functies die via de Nest app beschikbaar zijn

De Nest app biedt een aantal handige functies waarmee jij jouw slimme apparaten eenvoudig kunt bedienen en beheren. Hieronder vind je een overzicht van enkele van deze functies:

FunctieBeschrijving
ThermostaatregelingMet de Nest-app kun jij waar je ook bent de temperatuur in je huis regelen. Stel schema’s voor verschillende tijdstippen en dagen van de week in, zodat je energie kunt besparen als je niet thuis bent.
EnergiegeschiedenisBekijk je energieverbruik en ontvang aanbevelingen om energie te besparen. De Nest-app geeft je inzicht in hoeveel energie je gebruikt en waar je eventueel kunt besparen.
Camera controleAls je Nest camera’s of de Google deurbel hebt geïnstalleerd, kun je via de Nest app live videobeelden bekijken en opnemen. Daarnaast kun je meldingen bij bewegingsdetectie en geluidsdetectie ontvangen.
BeveiligingsinstellingenStel je beveiligingsinstellingen via de Nest app in. Zo kun je instellen dat je een melding ontvangt als iemand bij je voordeur staat of wanneer er een rook- of koolmonoxidealarm afgaat.
ApparaatintegratieDe Nest app kan met andere slimme apparaten in je huis, zoals verlichtingssystemen, deurbellen en slimme sloten worden geïntegreerd. Hierdoor kun je al je apparaten vanuit één app centraal bedienen.

Daarnaast biedt de Nest-app vele andere handige functies, zoals het kunnen ontvangen van meldingen bij belangrijke gebeurtenissen, het instellen van timers en de mogelijkheid om je slimme apparaten via Google Assistant met spraakopdrachten te bedienen.

De Nest app is eenvoudig en intuïtief. Met slechts een paar drukken op je smartphone kun je de gewenste instellingen aanpassen en de status van je slimme apparaten controleren. Of je nu onderweg bent of gewoon op de bank zit, met de Nest-app heb je altijd de controle over je huis in handen.

Dus waar wacht je nog op? Download de Nest-app vandaag nog en ontdek zelf alle handige functies die het te bieden heeft. Maak je leven met de Nest-app gemakkelijker en je huis slimmer!

Nest Protect via de app instellen

Je hebt je gloednieuwe Nest Protect rookmelder in huis gehaald en je bent klaar om deze te installeren. Gelukkig is het instellen en configureren van de Nest Protect met behulp van de app een eenvoudig proces. Hieronder zullen we je stap voor stap begeleiden bij het installeren van de Nest Protect via de app, zodat je snel van een verbeterde veiligheid in huis kunt genieten.

Google Nest app installeren en de slimme Google nest protect als rookmelder gebruiken

Instructies voor het instellen en het configureren

Voordat je de Nest Protect in kunt stellen, moet je de Nest-app op je smartphone installeren. Zodra je dit hebt gedaan, moet je de onderstaande stappen volgen:

 1. Open de Nest app en log in op je account.
 2. Druk in de rechterbovenhoek op het “+” pictogram om een nieuw apparaat toe te voegen.
 3. Selecteer “Nest Protect” uit de lijst met beschikbare apparaten.
 4. Volg de instructies op het scherm om de verbinding met je wifi-netwerk te maken en voer indien nodig het wachtwoord in.
 5. Wanneer daarom wordt gevraagd moet je de unieke QR-code die aan de achterkant van jouw Nest Protect staat scannen of invoeren.
 6. Kies een locatie voor jouw rookmelder (bijvoorbeeld “Woonkamer” of “Slaapkamer”) en druk op “Volgende”.
 7. Controleer of jouw melders correct zijn ingesteld door ze kort te testen.

Meldingen ontvangen en controle over jouw veiligheidssysteem houden

Met behulp van de Nest app kun je waar je ook bent meldingen ontvangen en controle over jouw Nest Protect rookmelders houden. Hieronder staan enkele mogelijkheden die de app biedt:

 • Ontvang directe meldingen op jouw smartphone als er rook of koolmonoxide wordt gedetecteerd.
 • Stel aangepaste meldingsvoorkeuren in, zoals een waarschuwing ontvangen als de batterij bijna leeg is.
 • Controleer de status van jouw rookmelders via de app op afstand.

Extra functies die bij Nest Protect via de app beschikbaar zijn

Naast het kunnen ontvangen van meldingen en het controleren van jouw veiligheidssysteem, biedt de Nest-app ook andere handige functies voor jouw Nest Protect-rookmelder. Hieronder staan enkele extra mogelijkheden die je kunt ontdekken:

 • Bekijk een geschiedenis logboek met gebeurtenissen om te zien wanneer er problemen waren of tests werden uitgevoerd.
 • Schakel nachtlampjes op jouw rookmelders in om ’s nachts beter zichtbaar te zijn.
 • Voeg meerdere gebruikers aan jouw account toe, zodat iedereen in huis toegang tot belangrijke veiligheidsinformatie heeft.

Het installeren van de Nest Protect via de app is een geweldige manier om jouw huisveiligheid te verbeteren.

Gedetailleerde gids om jouw Google Nest Thermostat te installeren

Wil je weten hoe jij jouw Google Nest Thermostaat kunt installeren? Geen zorgen, we hebben een gedetailleerde gids samengesteld die stap voor stap uitlegt hoe je dit kunt doen. Van compatibiliteit en bedrading tot hoe je de thermostaat op de juiste manier kunt plaatsen, we zullen alle belangrijke aspecten behandelen. Hieronder staan enkele handige tips zodat jouw installatie van de De Nest app succesvol verloopt.

De compatibiliteit controleren

Voordat je met de installatie begint, is het belangrijk dat je de compatibiliteit van jouw verwarmingssysteem met de Google Nest Thermostaat controleert. Raadpleeg de handleiding of neem contact met de fabrikant van jouw verwarmingssysteem op om er zeker van te zijn dat deze compatibel is met de thermostaat. Dit voorkomt onnodige problemen tijdens het installatieproces.

Google Nest app installeren en controleren of je de slimme thermostaat kunt gebruiken

Bedrading begrijpen

Bij het installeren van de Google Nest Thermostaat is het belangrijk dat jij de bedrading begrijpt. Zorg ervoor dat je vertrouwd bent met de kleurcodes en de aansluitingen op jouw huidige thermostaat voordat je begint. Maak foto’s of maak aantekeningen om later te bekijken. Volg de instructies in de installatiegids vervolgens nauwgezet op zodat je alle draden op de juiste manier aansluit.

De juiste plaatsing

Voor een optimale werking is het belangrijk dat jij de thermostaat op de juiste manier plaatst. Kies een locatie waar de thermostaat representatief voor de temperatuur in de kamer is, maar vermijd direct zonlicht en tocht. Plaats de thermostaat op een plek waar deze niet door meubels of andere objecten wordt geblokkeerd op ooghoogte. Dit zorgt ervoor dat de thermostaat nauwkeurige metingen kan doen en effectief kan functioneren.

Handige tips

Hieronder staan enkele handige tips om ervoor te zorgen dat jouw installatie van de nest app soepel verloopt.

 • Zorg ervoor dat je alle benodigde gereedschappen bij de hand hebt voordat je met de installatie begint.
 • Schakel de stroom altijd uit voordat je aan de bedrading werkt om elektrische schokken te voorkomen.
 • Volg alle veiligheidsinstructies in de installatiegids strikt op.
 • Neem voldoende tijd om iedere stap zorgvuldig uit te voeren en controleer regelmatig of alles correct is aangesloten.
 • Raadpleeg indien nodig online bronnen of neem voor extra hulp contact met ondersteuning op.

Met deze gids en handige tips zou je nu goed voorbereid moeten zijn om jouw Google Nest Thermostaat succesvol te installeren.

Stapsgewijze instructies om de thermostaat aan de app toe te voegen

Wil jij jouw thermostaat eenvoudig via de de nest app op je smartphone kunnen bedienen? Dan is het installeren van de Nest-app een must! Met deze handige app kun je niet alleen de temperatuur in huis regelen, maar ook allerlei andere functies gebruiken. Hieronder geven we gedetailleerde stappen om jouw thermostaat aan de Nest app toe te voegen, zodat je optimaal van alle mogelijkheden kunt profiteren.

Google Nest app installeren en de slimme thermostaat installeren

Thermostaat met de app verbinden

Voordat je kunt beginnen moet je de Nest app op je smartphone openen. Zorg ervoor dat je met hetzelfde wifi-netwerk als waarop jouw thermostaat is aangesloten bent verbonden. Volg vervolgens onderstaande stappen:

 1. Druk in de rechterbovenhoek van het scherm op het pluspictogram.
 2. Selecteer “Apparaat toevoegen” en kies “Thermostaten”.
 3. Volg de instructies op het scherm om jouw thermostaat te detecteren en selecteer deze wanneer deze wordt weergegeven.
 4. Voer indien nodig het serienummer of de verificatiecode van jouw thermostaat in.
 5. Wacht totdat de app verbinding met jouw thermostaat maakt en voltooi het configuratieproces.

Wil jij jouw apparaten in huis op een slimme manier kunnen bedienen?

Google Smart Home

Met behulp van Google Nest app kun jij jouw apparaten vanuit huis en op afstand bedienen.

 • Dat is niet meer naar de schakelaar hoeven lopen
 • Apparaten razendsnel kunnen bedienen
 • Je slimme apparaten met de stem kunnen bedienen
 • Zonder van de bank af te komen al jouw slimme apparaten beheren
 • Zelfs als je niet thuis bent jouw slimme apparaten kunnen bedienen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Toegang tot alle functies

Nu jij jouw thermostaat succesvol met de Nest-app hebt verbonden, kun je van alle beschikbare functies genieten. Hieronder staan enkele belangrijke punten die je moet onthouden:

 • Pas de temperatuur eenvoudig aan: Met de app kun je waar je ook bent de temperatuur in huis aanpassen. Of je nu onderweg naar huis bent of lekker op de bank zit, je hebt altijd de volledige controle over het klimaat in jouw woning.
 • Gebruik schema’s: Met de Nest app kun je aangepaste schema’s voor verschillende tijden en dagen van de week maken. Stel bijvoorbeeld een schema in waarbij de temperatuur automatisch wordt verlaagd als je niet thuis bent, om energie te besparen.
 • Ontvang meldingen en rapporten: De app kan je van belangrijke gebeurtenissen, zoals wanneer jouw thermostaat een storing heeft of wanneer er een software-update beschikbaar is op de hoogte houden. Daarnaast biedt het gedetailleerde rapporten over jouw energieverbruik, zodat je bewuster met energie om kunt gaan.

Meerdere thermostaten beheren

Heb je meerdere thermostaten in huis? Geen probleem! Met de Nest-app kun jij al jouw thermostaten via één apparaat beheren. Dit maakt het gemakkelijk om consistentie in het hele huis te behouden en tegelijkertijd energie te besparen. Je kunt iedere thermostaat individueel bedienen of groepen maken om meerdere thermostaten tegelijk aan te passen.

Tips en trucs voor de installatie van de Google Nest Thermostaat

De installatie van de Google Nest Thermostaat kan een beetje lastig lijken, maar met de juiste tips en trucs kun je dit klusje gemakkelijk klaren. Hieronder staan enkele handige suggesties om ervoor te zorgen dat je de thermostaat op de juiste manier installeert en problemen vermijdt.

Correcte installatie is van essentieel belang

Het is belangrijk dat je de instructies van Google bij het installeren van je Nest Thermostaat nauwkeurig opvolgt. Zorg ervoor dat je alle benodigde gereedschappen bij de hand hebt voordat je begint. Dit helpt om eventuele complicaties tijdens het proces te voorkomen.

Veelvoorkomende fouten die vermeden kunnen worden

Tijdens het installeren van de thermostaat kunnen er enkele veelvoorkomende fouten optreden die eenvoudig vermeden kunnen worden. Hieronder staan enkele valkuilen waar je bij het gebruik van de de nest app op moet letten.

 • Verkeerde bedrading: Controleer of de draden correct op de thermostaat zijn aangesloten. Raadpleeg indien nodig een professional.
 • Onjuiste kalibratie: Zorg ervoor dat je de thermostaat volgens jouw specifieke behoeften en omgeving goed kalibreert.
 • Slechte verbinding: Controleer of er een stabiele internetverbinding tussen jouw thermostaat en het wifi-netwerk is.

Trucs voor energiebesparing en optimaal gebruik

Met je slimme thermostaat kun je niet alleen energie besparen, maar ook alle functies optimaal gebruiken. Hieronder staan enkele trucs die je toe kunt passen:

 • Gebruik de ‘Hey Google’-functie: Stel je thermostaat in om met “Hey Google” op spraakopdrachten te reageren. Op deze manier kun jij de temperatuur eenvoudig aanpassen.
 • Gebruik geofencing: Stel geofencing in, zodat je thermostaat op basis van jouw locatie automatisch wordt aangepast. Zo kun je energie besparen als je niet thuis bent.
 • Leerpatroon: De Nest Thermostaat heeft de mogelijkheid om jouw voorkeuren te leren en zich aan jouw levensstijl aan te passen. Geef het wat tijd om jouw gewoontes te herkennen en profiteer van een gepersonaliseerde ervaring.

Verbinding met het wifi-netwerk maken en de Nest-app downloaden

Hieronder laten wij je zien hoe jij jouw slimme apparaten via de Nest app met het wifi-netwerk kunt verbinden en hoe je de Nest app op verschillende apparaten zoals smartphones of tablets kunt downloaden. Het is belangrijk om te weten welke vereisten er voor een succesvolle verbinding met het wifi-netwerk zijn.

Google Nest app installeren en de thermostaat instellen

Instructies om je slimme apparaten via de Nest app met het wifi-netwerk te verbinden

Om je slimme apparaten met behulp van de Nest-app te kunnen bedienen, moet je ervoor zorgen dat ze met een stabiele internetverbinding verbonden zijn. Volg de onderstaande eenvoudige stappen om de verbinding tot stand te brengen:

 1. Zorg ervoor dat je wifi-router is ingeschakeld en goed functioneert.
 2. Ga naar de instellingen van het apparaat dat je wilt verbinden en zoek naar de wifi-instellingen.
 3. Selecteer het juiste wifi-netwerk in de lijst met beschikbare netwerken.
 4. Voer indien nodig het wachtwoord in om toegang tot het netwerk te krijgen.
 5. Wacht totdat het apparaat succesvol met het wifi-netwerk is verbonden.

De Nest app op verschillende apparaten downloaden

De Nest-app is op verschillende platforms, waaronder computers, laptops, smartphones en tablets beschikbaar. Hieronder staan de stappen om de app te downloaden:

Voor smartphones (iOS en Android):

 1. Open de App Store (voor iOS) of Google Play Store (voor Android) op je smartphone.
 2. Zoek in de zoekbalk bovenaan naar “Nest”.
 3. Druk op ‘Download’ of ‘Installeren’ om de app te installeren.
 4. Wacht totdat de installatie is voltooid en druk vervolgens op het app pictogram om de Nest app te openen.

Voor tablets (iOS en Android):

 1. Open de App Store (voor iOS) of Google Play Store (voor Android) op je tablet.
 2. Druk in het tabblad bovenaan in de zoekbalk op  ‘Zoeken’ en typ “Nest”.
 3. Druk op ‘Download’ of ‘Installeren’ om de app te installeren.
 4. Wacht totdat de installatie is voltooid en druk vervolgens op het app pictogram om de Nest app te openen.

Vereisten voor een succesvolle verbinding met het wifi-netwerk

Om ervoor te zorgen dat je slimme apparaten succesvol met het wifi-netwerk verbonden zijn, zijn er enkele belangrijke vereisten waaraan moet worden voldaan:

 • Een stabiele internetverbinding: Zorg ervoor dat je wifi-router goed functioneert en een sterke internetverbinding heeft.
 • Juiste wifi inloggegevens: Controleer of je bij het verbinden met het wifi-netwerk het juiste wachtwoord hebt ingevoerd.
 • Compatibiliteit van apparaten: Controleer of je slimme apparaten compatibel zijn met de Nest app en via wifi kunnen worden verbonden.

Conclusie: Nest-app installeren

Gefeliciteerd! Je hebt nu alle stappen doorlopen om de Nest-app te installeren en je Google Nest Thermostaat en Nest Protect in te stellen. Met deze handige app heb je de volledige controle over de temperatuur in huis en kun je de veiligheid van je woning bewaken. Het installatieproces kan soms wat technisch lijken, maar met de stapsgewijze instructies en tips die we hebben gegeven, zou het voor jou geen probleem moeten zijn.

Nu is het tijd om van de voordelen van je nieuwe slimme apparaten te genieten. Met de Nest app kun je de temperatuur eenvoudig aanpassen, energie besparen en zelfs meldingen ontvangen als er iets mis is met je rook- of koolmonoxidemelder. Vergeet niet om regelmatig updates voor zowel de app als de apparaten zelf uit te voeren, zodat je altijd de nieuwste functies en beveiligingsverbeteringen kunt gebruiken.

Google nest app installeren en meldingen ontvangen

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik meerdere thermostaten aan mijn Nest app toevoegen?

Om meerdere thermostaten aan je Nest-app toe te voegen moet je dezelfde stappen als bij het toevoegen van een enkele thermostaat volgen. Ga naar het startscherm van de app, druk op het ‘+’-pictogram en volg de instructies om een nieuwe thermostaat toe te voegen. Zorg ervoor dat je met hetzelfde wifi-netwerk als de thermostaten die je toe wilt voegen verbonden bent.

Kan ik de Nest app ook gebruiken als ik niet thuis ben?

Ja, absoluut! Met de Nest app kun je zelfs als je niet thuis bent op afstand toegang tot je slimme apparaten krijgen. Zolang je een internetverbinding hebt, kun je de temperatuur via de app aanpassen, meldingen ontvangen en andere functies bedienen.

Hoe kan ik mijn Nest Protect testen?

Om je Nest Protect te testen moet je naar het startscherm van de Nest app gaan en de betreffende Protect selecteer. Druk vervolgens op ‘Test’ om een handmatige test uit te voeren. Hiermee wordt gecontroleerd of alle sensoren correct werken en of het alarm goed afgaat.

Kan ik meerdere gebruikers aan mijn Nest account toevoegen?

Ja, dat kan zeker! Ga naar het instellingenmenu in de Nest app en selecteer ‘Familieleden’. Hier kun je andere gezinsleden uitnodigen om toegang tot het account te krijgen. Ze kunnen de app dan ook gebruiken om controle over de apparaten te hebben.

Wat moet ik doen als mijn wifi-verbinding wegvalt?

Als je wifi-verbinding wegvalt, zal de communicatie tussen de app en je slimme apparaten tijdelijk onderbroken worden. Zodra de verbinding hersteld is, zal alles weer normaal functioneren. Controleer dus eerst of er problemen met je wifi-netwerk zijn voordat je contact met de klantenservice van Google Nest opneemt.

Wil jij jouw apparaten in huis op een slimme manier kunnen bedienen?

Google Smart Home

Met behulp van Google Nest app kun jij jouw apparaten vanuit huis en op afstand bedienen.

 • Dat is niet meer naar de schakelaar hoeven lopen
 • Apparaten razendsnel kunnen bedienen
 • Je slimme apparaten met de stem kunnen bedienen
 • Zonder van de bank af te komen al jouw slimme apparaten beheren
 • Zelfs als je niet thuis bent jouw slimme apparaten kunnen bedienen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg