Nest Aware – Abonnement voor video-opnamen

Nest Aware is een geavanceerde dienst van Google Nest voor 1e generatie Nest-camera’s en deurbellen. Met deze optie kun je je camera’s en deurbellen aansluiten en krijg je extra functies zoals de mogelijkheid om beelden op te nemen en meldingen te ontvangen. Zo kun je zelfs als je niet thuis bent je huis in de gaten houden.

Hoe werkt Nest Aware? Deze dienst gebruikt cloudopslag om continu beelden van je 1e generatie camera’s op te nemen. Met de 1e generatie deurbel van Nest kun je altijd terugkijken wat er in en rondom je huis gebeurt. Nest Aware biedt handige functies zoals slimme meldingen. Als er iets ongewoons wordt gedetecteerd ontvang je daar op je smartphone een melding van. Daarnaast kun je specifieke zones instellen waarop je extra alert wilt zijn.

Om jouw Google Nest-camera’s en deurbellen optimaal te kunnen gebruiken heb je een Nest Aware abonnement nodig. Het biedt de mogelijkheid om opnamen te maken en opmerkingen toe te voegen. Het systeem kan meerdere dagen aan opnamen opslaan. Nest Aware is een waardevolle toevoeging aan jouw slimme huisbeveiligingssysteem.

Voordelen en functies van een Nest Aware-abonnement

Real-time meldingen bij bewegingsdetectie

Met Nest Aware krijg je via je smartphone directe meldingen van beweging in en rondom je huis. Met de Nest Hello deurbel kun je de afgelopen dagen bekijken en zien wie er aan je deur is geweest. Of het nu om een onverwachte bezoeker, een pakketbezorger of een huisdier gaat, je wordt dankzij Nest Doorbell via je smartphone direct op de hoogte gesteld.

Nest Aware voor beveiligingscamera gebruiken

Wil jij de beelden van je videodeurbel terug kunnen kijken?

Ring video deurbel app

Door een Google Nest Aware abonnement af te sluiten kun jij jouw ervaring met zowel de Google deurbel als de Google beveiligingscamera naar een hoger niveau tillen.

 • Dat is kunnen zien wat er bij je voordeur gebeurde toen je niet thuis was
 • 60 dagen aan beelden die door de video deurbel zijn opgenomen terug kunnen kijken
 • Beelden bij een incident als bewijsmateriaal kunnen gebruiken
 • Zelfs als je niet thuis bent een oogje in het zeil kunnen houden

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Continue opname van videobeelden

Een belangrijk voordeel van een Nest Aware-abonnement is dat je continu videobeelden op kunt nemen. Met dit abonnement kun je zelfs na meerdere dagen altijd toegang tot de beelden hebben. Zo mis je zelfs als je niet thuis bent geen enkel moment.

Met de continue opnamefunctie kun je specifieke tijdstippen en gebeurtenissen gemakkelijk terugkijken. Dit geldt zowel voor de nest camera als de nest deurbel. Of je nu bezoekers die aanbelden terwijl je weg was, wilt bekijken, of verdachte activiteiten tijdens vakanties wilt controleren, met Nest Aware heb je altijd een volledig overzicht.

Geavanceerde gezichtsherkennings technologie

Om je ervaring nog verder te verbeteren gebruikt Nest Aware geavanceerde technologie voor gezichtsherkenning. Door gezichten te analyseren en te leren, kan het systeem onderscheid tussen bekende personen, zoals familieleden of vrienden, en onbekende personen maken. Dit geldt voor zowel de Nest-camera als de Nest-deurbel. Hierdoor kun je specifieke meldingen ontvangen wanneer een bekend persoon wordt gedetecteerd, of juist wanneer een onbekend persoon door de Nest-deurbel of Nest-camera wordt waargenomen.

Deze functie is handig om te weten wanneer je kinderen van school thuiskomen of wanneer er vreemden rondom je huis worden gezien. Met Nest Aware hoef je de beelden niet constant in de gaten te houden, het systeem stuurt alleen relevante meldingen.

Mogelijkheid om video’s met anderen te delen

Met een Nest Aware-abonnement kun je videobeelden delen en handige functies gebruiken. Zo heb je continue opname, intelligente meldingen en de mogelijkheid om videoclips in de cloud op te slaan. Daarnaast biedt Nest Aware geavanceerde algoritmen om specifieke gebeurtenissen te herkennen. Videobeelden kunnen via de Nest-app eenvoudig met anderen worden gedeeld.

Stapsgewijze handleiding om je abonnement te beheren

Om voor je Nest-camera’s over de gewenste functionaliteiten en opslagruimte te beschikken is het belangrijk dat jij jouw Nest Aware-abonnement beheerd. Gelukkig biedt de Google Store een eenvoudige en gebruiksvriendelijke applicatie waarmee je wijzigingen in je abonnement gemakkelijk aan kunt brengen. Hieronder staat een stapsgewijze handleiding om je te helpen bij het beheren van je 1e Nest Aware-abonnement.

Nest aware abonnement
 1. Open de Google Store-applicatie op je apparaat.
 2. Ga naar het tabblad ‘Account’ of ‘Profiel’ in de app.
 3. Zoek naar de sectie ‘Nest Aware’ en druk daarop.

Hoe kun je naar een ander abonnementsniveau upgraden of downgraden

Als je naar een ander abonnementsniveau wilt upgraden of downgraden moet je de onderstaande stappen volgen:

 1. Druk op ‘Abonnement wijzigen’.
 2. Je ziet nu verschillende beschikbare opties voor abonnementsniveaus.
 3. Kies het gewenste niveau dat bij jouw behoeften past.
 4. Volg de instructies om eventuele betalingsopties te selecteren en te voltooien.

Betalingsgegevens en factureringsopties wijzigen

Als je betalingsgegevens wilt wijzigen of factureringsopties aan wilt passen moet je de onderstaande stappen volgen:

 1. Ga in de applicatie naar het gedeelte ‘Betalingsgegevens’.
 2. Druk op ‘Betalingsgegevens wijzigen’ en voer de nieuwe informatie in.
 3. Sla de wijzigingen op en je betalingsgegevens worden bijgewerkt.

Je abonnement annuleren of pauzeren

Als jij je Nest Aware-abonnement wilt annuleren of pauzeren moet je de onderstaande stappen volgen:

 1. Ga in de applicatie naar het gedeelte ‘Abonnement beheren’.
 2. Druk op ‘Abonnement annuleren’ of ‘Abonnement pauzeren’.
 3. Volg de instructies om het proces te voltooien.

Het is belangrijk om te weten dat als jij je abonnement wilt annuleren, je mogelijk geen toegang tot bepaalde functies zoals het bewaren van video’s in de cloud hebt.

Andere opties en functionaliteiten van Nest Aware

Nest Aware biedt verschillende opties en functionaliteiten die je kunt gebruiken om je huis nog slimmer en veiliger te maken. Hieronder vind je een overzicht van enkele van deze mogelijkheden:

 1. Continue opname: Met Nest Aware kun je continu beelden opnemen en deze in de cloud opslaan. Dit is handig als je terug wilt kunnen kijken wat er in je huis gebeurt als je er niet bent.
 2. Activiteitszones: Je kunt specifieke zones in je huis instellen waarop de camera extra alert moet zijn. Zo kun je aangeven dat je een melding wilt ontvangen als er iemand bij de voordeur staat, maar niet als er alleen maar beweging in de achtertuin is.
 3. Persoons meldingen: Nest Aware kan onderscheid tussen mensen en andere bewegende objecten maken. Hierdoor kun je instellen dat je alleen een melding wilt ontvangen als er een persoon wordt gedetecteerd, en niet als een huisdier beweegt.
 4. Geluidsdetectie: Naast beweging kan Nest Aware ook geluiden detecteren. Je kunt instellen dat je een melding wilt ontvangen als er bijvoorbeeld een raam wordt ingeslagen of als er een rookmelder afgaat.
 5. 24/7 livestream: Met Nest Aware kun je altijd en overal live meekijken met wat er in je huis gebeurt. Zo kun je even snel controleren of de kinderen veilig van school thuiskomen.
 6. Gezichtsherkenning: Nest Aware kan gezichten herkennen en je een melding sturen als er een bekend persoon wordt gedetecteerd. Dit is handig als je wilt weten of er bijvoorbeeld een familielid of vriend voor de deur staat.
 7. Integratie met andere slimme apparaten: Nest Aware kan aan andere slimme apparaten, zoals slimme thermostaten of slimme verlichting in je huis worden gekoppeld. Hierdoor kun je instellen dat de verlichting automatisch aangaat als er beweging wordt gedetecteerd.

Nest Aware biedt dus vele mogelijkheden om je huis slimmer en veiliger te maken. Of je nu continu beelden wilt opnemen, specifieke zones in wilt stellen of meldingen bij specifieke gebeurtenissen wilt ontvangen, Nest Aware kan je helpen om de controle over je huis te behouden.

Kosten en noodzaak van Nest Aware-abonnementen

Een Nest Aware-abonnement biedt verschillende voordelen en functies voor Nest-camera’s. Laten we eens naar de kostenstructuur, de noodzaak van een abonnement en de toegevoegde waarde die het kan bieden kijken.

Prijsstructuur en verschillende abonnementsniveaus

Voor Nest Aware zijn verschillende abonnementsniveaus beschikbaar. Ieder abonnement heeft zijn eigen prijsstructuur. Het basis abonnement begint bij 5 euro per maand, terwijl het premium abonnement met 11 euro per maand duurder is. Deze prijzen kunnen afhankelijk van je locatie variëren.

Waarom heb je voor volledige functionaliteit een abonnement nodig?

Hoewel sommige basisfuncties zoals live videostreaming en meldingen bij bewegingsdetectie zonder abonnement beschikbaar zijn, biedt een Nest Aware-abonnement toegang tot geavanceerdere functies. Een abonnement is nodig om functies zoals gezichtsherkenning, continue video opnames en intelligente meldingen te kunnen gebruiken.

Vergelijking tussen gratis en betaalde functies

Zonder abonnement kun je bepaalde functies op je Nest-camera’s nog steeds gebruiken. Hieronder staat een vergelijking tussen de gratis functies en wat je met een betaald abonnement krijgt:

Gratis functies:

 • Live videostreaming
 • Meldingen bij bewegingsdetectie
 • Tot 3 uur video-opnamegeschiedenis

Betaalde functies (Nest Aware):

 • Gezichtsherkenning
 • Continue video opnames
 • Intelligente meldingen
 • Tot 30 dagen video-opname geschiedenis

Met een abonnement krijg je dus toegang tot meer geavanceerde functies en een langere opnamegeschiedenis, waardoor je meer controle over de beveiliging van je huis hebt.

De toegevoegde waarde van het investeren in een Nest Aware abonnement

Een Nest Aware abonnement kan voor gebruikers van Nest-producten aanzienlijke voordelen bieden. Het biedt extra functionaliteit en verbeterde beveiligingsfuncties die de algehele ervaring van Nest-apparaten verrijken.

Hieronder staat een vergelijkingstabel van de belangrijkste kenmerken, voordelen en verschillen van een Nest Aware abonnement:

KenmerkenVoordelenVerschillen
Continue opnameHiermee kun je zelfs als er geen bewegingsmelding is geactiveerd altijd toegang tot opgenomen beelden hebben.Zonder abonnement kun je alleen live beelden bekijken.
Intelligente meldingenJe ontvangt meldingen op jouw telefoon als er verdachte activiteiten, zoals een onbekend persoon die jouw huis betreedt worden gedetecteerd.Zonder abonnement ontvang je alleen algemene bewegingsmeldingen.
ActiviteitszonesHiermee kun je specifieke gebieden in jouw huis waar je meldingen over wilt ontvangen.Zonder een abonnement ontvangt u meldingen voor alle bewegingen in het gezichtsveld van de camera.
PersoonsdetectieHet systeem kan onderscheid tussen mensen en andere bewegende objecten maken, waardoor jij alleen meldingen ontvangt als er een persoon wordt gedetecteerd.Zonder abonnement ontvang je voor alle bewegingen, inclusief huisdieren en voertuigen meldingen.
CloudopslagJouw opgenomen beelden worden veilig in de cloud opgeslagen, zodat je ze zelfs als jouw camera wordt gestolen of beschadigd altijd kunt bekijken.Zonder abonnement worden de beelden alleen lokaal op de camera zelf opgeslagen.

Naast deze specifieke kenmerken biedt een Nest Aware abonnement ook andere voordelen, zoals:

 • Geschiedenis van 30 dagen: Je kunt tot 30 dagen in de tijd teruggaan en eerdere opgenomen beelden bekijken.
 • Familie meldingen: Je kunt meldingen met andere gezinsleden delen, zodat iedereen van verdachte activiteiten op de hoogte is.
 • 24/7 klantenservice: Als abonnee heb je voor eventuele vragen of problemen de toegang tot 24/7 klantenservice.

In een Nest Aware abonnement investeren is een verstandige keuze voor degenen die hun Nest-producten optimaal willen benutten en hun huis en eigendommen beter willen beveiligen. Met de extra functionaliteit en verbeterde beveiligingsfuncties kun jij gemoedsrust hebben, wetende dat jouw huis altijd in de gaten wordt gehouden.

Welke producten werken met Nest Aware?

Er zijn diverse apparaten op de markt die Nest Aware kunnen gebruiken. Deze apparaten zijn ontworpen om met het Nest Aware-platform te werken en bieden geavanceerde functies zoals 24/7 videostreaming, intelligente meldingen en gezichtsherkenning. Hieronder staat een lijst met productnamen die deze service ondersteunen:

 • Nest Cam Indoor
 • Nest Cam Outdoor
 • Nest Cam IQ Indoor
 • Nest Cam IQ Outdoor
 • Nest Hello videodeurbel
 • Google Home Hub
Google Nest Aware beveiligingscamera instellen

Deze apparaten werken met Nest Aware samen om je huis te beveiligen en bewaken. Ze bieden verschillende functies voor thuisbeveiliging en bewaking. Of je nu je huis tegen inbrekers wilt beschermen, je kinderen in de gaten wilt houden of gemoedsrust wilt als je niet thuis bent, deze apparaten kunnen aan al je behoeften voldoen.

Toekomstige uitbreidingsopties

Naast bestaande apparaten biedt Nest Aware ook uitbreidingsmogelijkheden voor nieuwe producten. Hierdoor worden er regelmatig nieuwe apparaten aan het assortiment dat de geavanceerde functies van Nest Aware kan gebruiken toegevoegd.

Als je een nieuw apparaat wilt kopen dat met Nest Aware werkt, controleer dan regelmatig de Nest-website voor updates over nieuwe compatibele producten. Zo blijf je van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte en kun je van de meest geavanceerde functies profiteren.

Wil jij de beelden van je videodeurbel terug kunnen kijken?

Ring video deurbel app

Door een Google Nest Aware abonnement af te sluiten kun jij jouw ervaring met zowel de Google deurbel als de Google beveiligingscamera naar een hoger niveau tillen.

 • Dat is kunnen zien wat er bij je voordeur gebeurde toen je niet thuis was
 • 60 dagen aan beelden die door de video deurbel zijn opgenomen terug kunnen kijken
 • Beelden bij een incident als bewijsmateriaal kunnen gebruiken
 • Zelfs als je niet thuis bent een oogje in het zeil kunnen houden

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Voordelen van compatibele apparaten

Apparaten die compatibel zijn met Nest Aware bieden verschillende voordelen.

 • Verbeterde beveiliging: Met 24/7 videostreaming en intelligente meldingen kun je zelfs als je niet in de buurt bent altijd een oogje houden op wat er thuis gebeurt.
 • Gezichtsherkenning: Dankzij gezichtsherkenning kan het systeem onderscheid tussen bekende gezichten en onbekende personen maken, waardoor je specifieke meldingen kunt ontvangen wanneer er iemand wordt gedetecteerd die niet wordt herkend.
 • Eenvoudige integratie: De 1e compatibele apparaten werken naadloos samen met het Nest Aware-platform, waardoor je via één app gemakkelijk toegang tot alle functies en instellingen hebt.

Betaalmethodes voor Nest Aware-abonnement

Met een Nest Aware-abonnement kun jij jouw Nest-producten optimaal gebruiken. Het biedt extra functies en voordelen, zoals het ontvangen van meldingen bij bewegingsdetectie en het bekijken van opgenomen beelden. Maar hoe kun je eigenlijk voor dit abonnement betalen? Hieronder staan de beschikbare betaalmethodes en opties die je kunt overwegen.

Beschikbare betaalmethodes

Bij het betalen voor je Nest Aware-abonnement heb je verschillende betaalmethodes tot je beschikking. Deze omvatten:

 • Creditcards: Je kunt eenvoudig met een creditcard, zoals Visa, MasterCard of American Express betalen. 
 • PayPal: Als je liever via PayPal betaalt, kun je dit ook doen. Je kunt met PayPal gemakkelijk en veilig betalen, zonder dat je je bankgegevens in hoeft te voeren. PayPal is een populaire betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Dus als je de voorkeur aan PayPal geeft, kun je dit eenvoudig tijdens het afrekenen selecteren.
 • Google Pay: Als Google Pay al jouw favoriete betaalmethode is, kun je ook met Google Pay betalen.

Bij Nest Aware kun je uit verschillende betaalmethoden die bij jouw behoeften en voorkeuren passen kiezen. Je kunt maandelijks of jaarlijks betalen en ook extra camera’s toevoegen aan je abonnement. Nest Aware biedt flexibiliteit en gemak in het betalingsproces, zodat je de beste betaalmethode kunt kiezen die bij jouw budget en wensen past. Of je nu je huis wilt beveiligen of je kantoorruimte wilt monitoren, Nest Aware heeft de juiste betaalmethode voor jou.

Betalingsopties voor maandelijkse of jaarlijkse abonnementen

Bij het afsluiten van een Nest Aware-abonnement kun je tussen maandelijkse of jaarlijkse betalingsopties kiezen. Iedere optie heeft zijn eigen voordelen en overwegingen:

Maandelijkse abonnementen

 • Flexibiliteit: Een maandelijks abonnement biedt flexibiliteit omdat je maandelijks kunt beslissen of je met het abonnement wilt doorgaan of niet.
 • Geen lange termijn verplichtingen: Als je geen behoefte hebt aan een langdurig abonnement, is de maandelijkse optie ideaal omdat je op ieder moment kunt annuleren.
 • Mogelijk hogere kosten: In vergelijking met een jaarlijks abonnement kan een maandelijks abonnement iets duurder zijn.

Jaarlijkse abonnementen

 • Korting: Een groot voordeel van een jaarlijks abonnement is dat je vaak van een aanzienlijke korting kunt profiteren. Op deze manier kun jij de totale kosten verlagen.
 • Gemak en gemoedsrust: Met een jaarlijks abonnement hoef je je minder zorgen te maken over het betalen van de rekening elke maand. Je hebt meer gemoedsrust, wetende dat je Nest Aware-abonnement voor het hele jaar is gedekt.

Bij het kiezen van de juiste betalingsoptie voor Nest Aware moet je rekening houden met je persoonlijke behoeften en budget. Er zijn twee abonnementsopties: €5 per maand voor toegang tot 30 dagen videogeschiedenis, en €10 per maand voor toegang tot 60 dagen videogeschiedenis, intelligente meldingen en gezichtsherkenningstechnologie. Houd er rekening mee dat de abonnementen gelden per camera. Denk dus ook aan je budget bij het maken van je keuze.

Basisfunctionaliteiten van Google beveiligingsapparaten zonder Nest Aware abonnement

Google biedt een scala aan beveiligingsapparaten, zoals camera’s en deurbellen, die zonder het Nest Aware-abonnement kunnen worden gebruikt. Deze apparaten hebben basisfunctionaliteiten die voor thuisbeveiliging nog steeds nuttig kunnen zijn.

Een van de belangrijkste functies is de mogelijkheid om live videostreams via de bijbehorende app op je smartphone of tablet te bekijken. Hiermee kun je op ieder moment controleren wat er thuis gebeurt en gemoedsrust hebben als je niet in de buurt bent.

Daarnaast bieden deze apparaten bewegingsdetectie, waardoor je meldingen kunt ontvangen wanneer er activiteiten worden gedetecteerd. Dit kan handig zijn om op de hoogte te blijven van wat er rondom je huis gebeurt.

Nest Aware gebruiken om altijd te weten wat er rondom jouw huis gebeurd

Beperkingen en mogelijke upgrades met Nest Aware

Hoewel de basisfunctionaliteiten nuttig kunnen zijn, heeft een Google beveiligingsapparaten zonder Nest Aware-abonnement enkele beperkingen. Een belangrijke beperking is dat je geen toegang hebt tot continue video-opnames en de mogelijkheid om bestanden in de cloud te bewaren.

Met Nest Aware krijg je echter toegang tot extra functies en mogelijkheden. Een daarvan is 24/7 videoregistratie, waarbij alle activiteiten in en rondom je huis worden vastgelegd. Dit kan vooral handig zijn als er iets verdachts gebeurt en je bewijsmateriaal nodig hebt.

Nest Aware biedt ook gezichtsherkenning, waarmee je specifieke personen kunt identificeren en meldingen kunt ontvangen wanneer ze worden gedetecteerd. Dit kan helpen om te weten wie er voor de deur staat of wie er in je huis is.

Alternatieve opties voor geavanceerde functies zonder abonnement

Als je in de geavanceerde functies van Nest Aware geïnteresseerd bent, maar geen abonnement wilt nemen, zijn er alternatieve opties beschikbaar. Een daarvan is lokale opslag via een microSD-kaart of een externe harde schijf gebruiken.

Door een microSD-kaart in het beveiligingsapparaat te plaatsen, kun je nog steeds videoregistratie hebben zonder afhankelijk te zijn van cloudopslag. Het nadeel hiervan is echter dat de opslagruimte beperkt kan zijn en dat het niet zo gemakkelijk toegankelijk is als cloudopslag.

Naast Nest Aware kun je ook andere apps of software gebruiken. Deze opties hebben verschillende prijzen en abonnementen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Sommige alternatieven hebben extra functies, zoals geavanceerde bewegingsdetectie, gezichtsherkenning en integratie met andere slimme apparaten. Let wel op dat de betrouwbaarheid en beveiliging van deze opties mogelijk niet zo goed als bij Nest Aware zijn. Doe dus goed onderzoek naar de reputatie en de beveiliging voordat je een keuze maakt.

Conclusie: Nest Aware

In dit blogartikel hebben we de voordelen en de functies van een Nest Aware-abonnement en hoe je dit abonnement in de Google Store kunt beheren besproken. Daarnaast hebben we naar de kosten en noodzaak van een Nest Aware-abonnement, welke producten ermee werken en de beschikbare betaalmethodes gekeken. Verder hebben we uitgelegd hoe je Google beveiligingsapparaten zonder een Nest Aware-abonnement kunt gebruiken.

Met een Nest Aware-abonnement krijg je geavanceerde functies zoals continue videoregistratie, intelligente meldingen en persoonsdetectie. Je kunt je abonnement in de Google Store beheren om upgrades uit te voeren of je plan aan te passen. De kosten van het abonnement variëren afhankelijk van het aantal camera’s en het opnameplan. Denk goed na of deze extra functies en services bij jouw behoeften en budget passen.

Met Google aware beveiligingsbeelden terugkijken

Een Nest Aware-abonnement is een betrouwbare beveiligingsoplossing voor je huis. Het biedt geavanceerde functionaliteit en gemoedsrust door continu toezicht te houden. Kies het juiste abonnementsplan en betaal gemakkelijk in de Google Store.

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn bestaande camera’s met Nest Aware gebruiken?

Ja, Nest Aware werkt met verschillende camera’s, zoals de Nest Cam Indoor, Nest Cam Outdoor en Nest Hello video deurbel. Controleer de specificaties van je camera altijd om te zien of deze compatibel is.

Kan ik mijn Nest Aware-abonnement op ieder moment wijzigen?

Je kunt je abonnement in de Google Store op ieder moment upgraden of downgraden. Zo kun je het plan zonder zorgen aan jouw behoeften en budget aanpassen.

Biedt Nest Aware ook bewegingsdetectie?

Met Nest Aware krijg je niet alleen continue videoregistratie, maar ook meldingen als er beweging door de camera wordt gedetecteerd.

Hoe lang worden mijn opnames met een Nest Aware-abonnement bewaard?

Met een Nest Aware-abonnement worden je opnames voor maximaal 30 dagen veilig in de cloud bewaard. Zo kun je ze als dat nodig is later bekijken of delen.

Zijn er extra kosten verbonden aan het gebruik van meerdere camera’s met een Nest Aware-abonnement?

Voor iedere extra camera die je aan je Nest Aware-abonnement toevoegt, worden er volgens het gekozen abonnementsplan extra kosten in rekening gebracht.

Wil jij de beelden van je videodeurbel terug kunnen kijken?

Ring video deurbel app

Door een Google Nest Aware abonnement af te sluiten kun jij jouw ervaring met zowel de Google deurbel als de Google beveiligingscamera naar een hoger niveau tillen.

 • Dat is kunnen zien wat er bij je voordeur gebeurde toen je niet thuis was
 • 60 dagen aan beelden die door de video deurbel zijn opgenomen terug kunnen kijken
 • Beelden bij een incident als bewijsmateriaal kunnen gebruiken
 • Zelfs als je niet thuis bent een oogje in het zeil kunnen houden

Dit is nog maar een topje van de ijsberg