De ultieme vergelijking van Philips Wake Up Lights – Top 5 uitvoerig getest

Ben je het zat om abrupt door een schelle wekker te worden gewekt? De Philips Wake-up Light, ook wel bekend als lichtwekker, biedt de perfecte oplossing! Deze innovatieve wekker heeft een slimme functie waarmee zonsopgang kan worden gesimuleerd waardoor je geleidelijk wakker kan worden gemaakt. De simulatie van de zonsopgang wordt door de relaxbreathe functie ondersteund. Met behulp van deze functie kan de lamp in verschillende kleuren branden. Natuurlijk kun je deze lamp ook als nachtlamp gebruiken. Maar, wat maakt deze lichtwekker zo bijzonder?  

De Philips Wake-up Light, ook wel bekend als de lichtwekker, gebruikt lichttherapie om de natuurlijke slaapcyclus te ondersteunen. Met behulp van de relaxbreathe functie en de LED lamp die je in verschillende kleuren kunt laten branden wordt je op een rustige en natuurlijke manier gewekt. Doordat de lamp geleidelijk steeds feller en in andere kleuren kan branden zul jij de dag met behulp van een Philips Wake-up light voortaan fris en energiek starten.

Deze slimme lichtwekker is van een ingebouwde klok voorzien en kan ook als bedlampje worden ingezet. Je kunt met de relaxbreathe functie verschillende voorkeuren instellen. Zo kun je de kleur, de intensiteit van de Led lamp en het geluid waarmee je wordt gewekt instellen. Enkele geluiden waaruit je kunt kiezen zijn onder andere: vogelgezang, waterval, stromend beekje of zelfs de radio, om het ontwaken nog aangenamer te maken. Met deze wekker heb je vele opties.

Met de Philips Wake-up Light, ook wel bekend als de lichtwekker, wordt elke ochtend een nieuwe start vol met energie. Waar wacht je nog op? Geniet vandaag nog van de voordelen die deze revolutionaire wekker biedt en ontdek hoe je met een gesimuleerde zonsondergang in slaap kunt vallen en de volgende dag met verschillende geluiden kan worden gewekt.

Voordelen van de Philips Wake-up Light voor je ochtendroutine

Deze lichtwekker van Philips is de beste keuze voor een combinatie van een goede radio en verschillende geluiden die je voor de wekker in kunt stellen. Het is een geweldige aanvulling op je ochtendroutine en helpt je op een natuurlijke en aangename manier  zonder abrupte geluiden of schokken wakker te worden.

Philips wake-up light als wekker gebruiken

Ben jij het zat om ’s ochtends moe wakker te worden?

Wake up light met muziek

Door een Philips Wake up light te kopen wordt jij met een energiek niveau gewekt.

 • Dat is: vol met energie wakker worden
 • Met behulp van licht op een natuurlijke manier worden gewekt
 • Met muziek kunnen worden gewekt

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Natuurlijk ontwaken

De Philips Wake-up light is een van de beste keuze als het op wekkers aankomt. Door de lichtkleuren geleidelijk na te bootsen helpt het je om op een natuurlijke manier wakker te worden. Geen harde geluiden van de wekker meer, maar een rustige en geleidelijke ontwaking. Dit zorgt ervoor dat je frisser en energieker aan de dag kunt beginnen. Bij het ontwaken kan een goede radio ook een handige functie zijn. 

Verbeterd humeur en energieniveau

Door deze lichtwekker met natuurlijke geluiden en lichtkleuren te gebruiken kan ook tot verbeteringen in je humeur en energieniveau in de ochtend leiden. Door geleidelijk met het zachte licht wakker te worden, stimuleer je de productie van melatonine in je lichaam. Melatonine is een hormoon dat helpt bij het reguleren van slaap- en waak ritme. Een verhoogde melatonineproductie in de ochtend kan ervoor zorgen dat je gedurende de dag minder moe bent en beter gehumeurd bent. Daarnaast kun je verschillende geluiden voor de wekker instellen of met behulp van de FM-radio rustig wakker worden.

Betere nachtrust

Een ander voordeel van de Philips Wake-up Light is dat het je nachtrust kan verbeteren. De geleidelijke overgang van donker naar licht in de ochtend stimuleert niet alleen de productie van melatonine, maar kan ook een gezond slaappatroon bevorderen. Wanneer je ’s ochtends met behulp van deze wekker op een natuurlijke manier met natuurlijke geluiden wordt gewekt, wordt je interne klok beter gereguleerd en kun je mogelijk sneller in slaap vallen en gedurende de nacht dieper slapen.

Zelfs tijdens de donkere winterdagen gemakkelijk opstaan

Vooral tijdens de donkere wintermaanden kan het moeilijk zijn om ’s ochtends je bed uit te komen. De Philips Wake-up Light, ook wel bekend als lichtwekker, maakt het echter gemakkelijker om zelfs wanneer het buiten nog donker is op te staan. Het langzaam toenemende licht bootst een zonsopgang na en geeft je lichaam het signaal dat het tijd is om wakker te worden. Hierdoor voel je je minder slaperig en heb je meer energie om aan je dag te beginnen.

Bij deze lichtwekker kun je tevens uit verschillende geluiden kiezen waarmee je wordt gewekt. Bij deze geluiden kun je uit natuurlijke geluiden of de FM radio kiezen. Op deze manier kun je op een aangename manier worden gewekt. Kortom, de Philips Wake-up Light is een lichtwekker die zowel licht als geluiden voor de wekker combineert en levert daarnaast verschillende voordelen voor je ochtendroutine.

Gemakkelijk opstaan door de Philips wake-up light als wekker te gebruiken

Vergelijking van verschillende modellen Sleep & Wake-up Lights van Philips

Bij het kiezen van een Philips Wake-up Light, zoals de lichtwekker, zijn er verschillende modellen waaruit je kunt kiezen. Elk model heeft zo zijn eigen unieke functies, zoals natuurlijke geluiden en FM-radio. Daarnaast zijn deze wekkers in verschillende prijsklasse beschikbaar. Selecteer maximaal drie producten en vergelijk ze om de juiste beslissing te kunnen nemen.

Verschillende functies en prijsklassen

Philips biedt een breed scala aan Sleep & Wake-up Lights. Deze modellen kunnen zowel in prijsklasse als functies van elkaar verschillen. Sommige modellen, zoals de lichtwekker, zijn eenvoudiger en richten zich op basisfunctionaliteiten, terwijl andere meer geavanceerde opties bieden. Het is van essentieel belang om zowel naar je behoeften als het beschikbare budget te kijken om zo een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Extra opties zoals FM-radio of natuurgeluiden

Naast de standaard wake-up lichtfunctie hebben sommige Philips-modellen extra functies. Deze lichtwekkers hebben bijvoorbeeld een ingebouwde FM-radio en natuurgeluiden zoals vogels of kabbelend water. Vergelijk deze lichtwekkers en ontdek welke het beste bij jou wensen past.

Lichtintensiteit en kleurinstellingen voor persoonlijke voorkeuren

Ieder model Philips Wake-up Light heeft voor lichtintensiteit en kleuren verschillende functies beschikbaar. Vergelijk deze functies om de verlichting aan jouw persoonlijke voorkeur en behoeften aan te passen. Sommige modellen leveren meerdere lichtkleuren. Zo zijn er modellen waarbij je de lampen in een specifieke kleur in kunt stellen. Dit wordt ook wel lichttherapie genoemd. Iedere kleur heeft zo zijn eigen kenmerken. Een geel licht kan bijvoorbeeld een kalmerend effect geven. Door de lamp in een gele kleur in te stellen kun je een ontspannen sfeer creëren terwijl je in slaap probeert te vallen.

Geavanceerde functies van de duurdere modellen

Vergelijk de duurdere modellen van lichtwekkers van Philips om te zien welke geavanceerde functies ze bieden. Sommige modellen kunnen met de smartphone worden verbonden, waardoor je de lichtwekker via een app op de smartphone kunt bedienen. Hiermee wordt het gebruiksgemak vergroot en kunnen instellingen eenvoudig worden aangepast.

Al met al is er een ruime keuze aan Philips Sleep & Wake-up Light wekkers beschikbaar. Ieder modem heeft zijn eigen unieke kenmerken en prijsklasse. Het is belangrijk om verschillende modellen met elkaar te vergelijken zodat je een goede idee hebt welke lichtwekker het beste bij jouw behoeften en budget past. 

De Somneo Sleep & Wake-up Light is het topmodel van Philips en beschikt over uitgebreide functionaliteiten

De Somneo Sleep & Wake-up Light van Philips is de ultieme lichtwekker die met geavanceerde functies is uitgerust. Met deze slimme lamp kan je slaap worden verbeterd en kan je op een natuurlijke manier wekken. Op deze manier kun je iedere dag fris en energiek beginnen.

Telefoon opladen met de Philips wake-up light

Ben jij het zat om ’s ochtends moe wakker te worden?

Wake up light met muziek

Door een Philips Wake up light te kopen wordt jij met een energiek niveau gewekt.

 • Dat is: vol met energie wakker worden
 • Met behulp van licht op een natuurlijke manier worden gewekt
 • Met muziek kunnen worden gewekt

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Biedt simulatie van zowel zonsopgang als zonsondergang

De mogelijkheid om zowel een zonsopgang als een zonsondergang na te bootsen is een unieke eigenschap van de Somneo lichtwekker. Dit betekent dat je niet alleen met een simulatie van een opkomende zon geleidelijk aan wakker wordt gemaakt, maar het helpt je ook om ’s avonds te ontspannen terwijl het licht net als bij een echte zonsondergang langzaam dimt. Met behulp van deze functie kun je op een natuurlijke wijze in slaap vallen en daarnaast bevordert het een diepere en meer rustgevende slaap. Voor een natuurlijk slaapritme zijn licht wekkers ideaal.

De RelaxBreathe-functie van de lichtwekker helpt je bij het ontspannen voordat je gaat slapen, zodat je met de wekker natuurlijk wakker kunt worden. Met deze wekker wordt een rustige en relaxte slaapervaring gestimuleerd.

Naast de simulatie van de natuurlijke lichtcyclus heeft de Somneo lichtwekker ook een RelaxBreathe-functie die bij ontspanning voor het slapengaan kan helpen. Met deze functie kun je uit verschillende ademhalingsoefeningen die zijn ontworpen om stress te verminderen en tot rust te komen voordat je gaat slapen kiezen. Door bewust te ademen en op je ademhaling te concentreren, kun je je geest en lichaam ontspannen. Dit kan kan aan een betere slaapkwaliteit bijdragen.

Deze licht wekker beschikt over een functie voor zonsondergang om in slaap vallen te bevorderen, en is met een USB-poort uitgerust waarmee je de smartphone op kunt laden.

De Somneo Sleep & Wake-up Light is niet alleen een lichtwekker, maar ook een handige oplader voor de smartphone. Op de ingebouwde USB-poort kun je de smartphone gemakkelijk aansluiten en opladen terwijl je slaapt. Zo hoef je geen aparte oplader naast je bed te hebben en ben je als je ’s ochtends wakker wordt altijd verzekerd van een opgeladen telefoon. Deze functie maakt de Somneo Sleep & Wake-up Light nog handiger in gebruik.

Meer informatie over Philips wake-up lights

Als je meer over de verschillende Philips lichtwekkers wilt weten en welke het beste bij jou past, kun je op de officiële website van Philips terecht. Hier vind je gedetailleerde informatie over de functies, specificaties en prijzen van de verschillende modellen. Of het nu om de Simplicity of de Advanced serie gaat, er is altijd een Philips lichtwekker die aan jouw behoeften voldoet.

Hoe kun je een Philips Wake Up Light kopen?

Een Philips Wake Up Light is een geweldige manier om op een natuurlijke en ontspannen manier wakker te worden. Met het zachte licht dat geleidelijk feller wordt en de simulatie van een opkomende zon, kan deze wekker je helpen om energieker en frisser aan je dag te beginnen. Maar waar kun je een Philips Wake Up Light wekker kopen en waar moet je bij het maken van je keuze op letten? Hieronder staan enkele tips om je op weg te helpen.

Bij verschillende elektronicawinkels en online retailers beschikbaar

De Philips Wake Up Light lichtwekker is bij verschillende elektronicawinkels, zoals MediaMarkt, BCC en Coolblue verkrijgbaar. Daarnaast kun je ook bij online retailers zoals bol.com of Amazon terecht. Het voordeel van online winkelen is dat je prijzen gemakkelijk kunt vergelijken en beoordelingen van andere gebruikers kunt lezen voordat je tot aankoop overgaat.

Controleer de specificaties en functies van het gewenste model voordat je hem koopt

Voordat je een Philips Wake Up Light koopt, is het belangrijk dat je de specificaties en functies van het gewenste model controleert. Ieder model heeft zijn eigen unieke kenmerken, zoals verschillende lichtintensiteiten, geluidsopties of zelfs ingebouwde radio’s. Door de specificaties met elkaar te vergelijken kun je het makkelijkst voor een model kiezen dat aan jouw persoonlijke behoeften voldoet.

Vergelijking van de Philips wake-up light wekker

Lees beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers voor aankoopadvies

Om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen, is het raadzaam om beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers te lezen. Op websites zoals bol.com of Coolblue kun je vaak reviews van mensen die de Philips Wake Up Light al hebben gekocht en uitgeprobeerd vinden. Deze feedback kan je helpen om een beter inzicht in de prestaties en betrouwbaarheid van het product te krijgen.

Vergelijk prijzen om de beste deal te vinden

Wanneer je voor een Philips Wake Up Light naar een goede deal zoekt, is het altijd verstandig om de prijzen te vergelijken. Verschillende winkels kunnen mogelijk verschillende prijzen voor dezelfde lichtwekker hanteren. Door prijzen te vergelijken, kun je geld besparen door niet te veel voor het gewenste model te betalen.

Bijvoorbeeld:

 • De Philips Wake Up Light HF3500 is een lichtwekker die je natuurlijk wakker laat worden. Vergelijk de wekker bij MediaMarkt voor €59,-, bij BCC voor €54,- en bij bol.com voor €49,-.
 • Ben je naar een wekker op zoek? Vergelijk ze en bekijk de Philips Wake Up Light HF3520. Deze is bij Coolblue voor €99,-, bij bol.com voor €89,- en bij Amazon voor €79,- verkrijgbaar. Als alternatief kun je de JBL Horizon overwegen.

Waar kun je een Philips Wake Up Light kopen?

Ben je naar een Philips Wake Up Light aan het zoeken zodat jij de ochtenden energieker kunt beginnen? Dan zijn er verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Hieronder vind je een overzicht van de winkels en online platforms waar je deze populaire lamp kunt kopen.

Winkels

Wanneer je de Philips Wake Up Light het liefst eerst wilt bekijken, dan kun je het beste naar een fysieke winkel. Gelukkig zijn er verschillende fysieke winkels waar de Wake Up light wekker wordt aangeboden In deze winkels kun je de lamp in het echt bekijken en eventueel advies aan het personeel vragen. Een aantal winkels waar je een Philips Wake Up Light kunt vinden zijn:

 • MediaMarkt
 • Bol.com
 • Coolblue

Deze bekende retailers hebben vaak diverse Wake up light wekkers op voorraad, zodat er altijd wel eentje is die bij jouw wensen past.

Drogisterijen

Naast elektronicawinkels kun je voor de aankoop van een Philips Wake Up Light ook bij drogisterijen terecht. Deze drogisterijen bieden vaak een breed assortiment aan huishoudelijke producten, waaronder ook deze speciale wekkerlamp. Enkele drogisterijen waar je terecht kunt zijn:

 • Kruidvat
 • Etos

Bij deze drogisterijen kun je niet alleen voor persoonlijke verzorgingsproducten terecht, maar je kunt hier ook handige gadgets zoals de Philips Wake Up Light vinden.

Ben jij het zat om ’s ochtends moe wakker te worden?

Wake up light met muziek

Door een Philips Wake up light te kopen wordt jij met een energiek niveau gewekt.

 • Dat is: vol met energie wakker worden
 • Met behulp van licht op een natuurlijke manier worden gewekt
 • Met muziek kunnen worden gewekt

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Online bestellen

Wil je liever gemakkelijk vanuit huis shoppen? Dan is online bestellen een goede optie. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het online kopen van de Philips Wake Up Light. Zo kun je rechtstreeks op de officiële Philips website, waar je een ruime keuze uit verschillende modellen en accessoires hebt terecht. Daarnaast zijn er ook andere webshops waar je deze lamp kunt vinden, zoals:

Philips wake-up light via het internet kopen
 • Bol.com
 • Coolblue

Het voordeel van online bestellen is dat je vaak meer keuze hebt en prijzen gemakkelijker kunt vergelijken.

Fysieke winkels met huishoudelijke apparaten

Tot slot kun je ook bij fysieke winkels die in huishoudelijke apparaten gespecialiseerd zijn terecht. Denk hierbij aan grote ketens zoals Blokker of Vanden Borre. Deze winkels hebben vaak een uitgebreid assortiment aan elektronica, waaronder ook de Philips Wake Up Light.

Kortom, wanneer je naar een Philips Wake Up Light op zoek bent, zijn er zowel online als fysiek verschillende winkels beschikbaar waar je deze kunt kopen. Of je nu liever persoonlijk in een fysieke winkel wilt winkelen of juist gemakkelijk online wilt bestellen, er is altijd wel een plek waar je deze handige wekkerlamp kunt vinden.

Prijsbereik van de Philips Wake Up Light

De prijzen voor de Philips Wake Up Light variëren afhankelijk van het model en de functionaliteiten die het biedt. Of je nu naar een basismodel of een geavanceerder model op zoek bent, er is voor elk budget wel een optie beschikbaar.

Basismodellen beginnen meestal rond €50,- tot €100,-

Als je de wereld van wake-up lights net gaat verkennen, zijn de basismodellen van Philips een goede keuze. Deze modellen zijn betaalbaar en bieden ten opzichte van traditionele wekkers verschillende voordelen. De prijzen voor deze instapmodellen liggen meestal tussen de €50,- en €100,-.

Hoewel ze misschien over minder functies beschikken kunnen ze nog steeds voor een geleidelijke simulatie van zonsopgang zorgen zodat je op een natuurlijke manier kan worden gewekt. Sommige basismodellen hebben extra functies zoals natuurgeluiden of radio-ontvangers.

Geavanceerdere modellen kunnen tot €200,- of meer oplopen

Voor diegenen die naar meer geavanceerde mogelijkheden en extra functies op zoek zijn, biedt Philips ook duurdere modellen aan. Wanneer je deze geavanceerdere wake-up lights wilt, kunnen de prijzen variëren en gemakkelijk tot €200,- of zelfs meer oplopen.

Deze modellen bieden vaak extra functies zoals de bluetooth adapter waarmee je jouw smartphone kunt koppelen zodat je tijdens het ontwaken naar je eigen muziek kunt luisteren. Ze hebben vaak ook een breder scala aan natuurgeluiden waaruit kan worden gekozen en kunnen daarnaast zelfs op basis van jouw voorkeuren gepersonaliseerde instellingen bieden.

Houd rekening met eventuele extra kosten voor accessoires of verzending

Bij het kopen van een Philips Wake Up Light is het belangrijk om rekening te houden met eventuele extra kosten. Wanneer je sommige modellen koopt, worden ze met accessoires zoals een speciale lamp of een afstandsbediening geleverd, terwijl andere modellen deze mogelijkheden misschien niet hebben.

Daarnaast moet je ook op de verzendkosten letten. Afhankelijk van waar je jouw wake-up light koopt, kunnen er extra kosten voor de levering zijn. Het is altijd verstandig om deze factoren bij het bepalen van jouw budget in overweging te nemen.

Philips wake-up light extra functies

Al met al biedt Philips een breed scala aan prijsopties voor hun Wake Up Lights, zodat iedereen kan profiteren van de voordelen van dit innovatieve product. Of je nu kiest voor een basismodel of gaat voor meer geavanceerde functies, het is belangrijk om jouw individuele behoeften en budget in gedachten te houden bij het maken van je keuze.

Conclusie: Kies de perfecte Philips Wake Up Light voor jouw behoeften

Als je naar een effectieve manier op zoek bent om je ochtendroutine te verbeteren, is de Philips Wake Up Light een uitstekende keuze. Met zijn unieke functies en innovatieve ontwerp kan deze lamp je helpen om geleidelijk aan wakker te worden en energiek aan je dag te beginnen.

In vergelijking met een traditionele wekker zijn de voordelen van de Philips Wake Up Light voor je ochtendroutine talrijk. Door een zonsopgang te stimuleren helpt het apparaat je om op een natuurlijke manier zonder dat vervelende geluid van een wekker wakker te worden. Dit zorgt ervoor dat je uitgerust en verfrist aan je dag kunt beginnen.

Er zijn verschillende modellen Sleep & Wake-up Lights van Philips verkrijgbaar. Ieder model heeft zo zijn eigen unieke kenmerken en functionaliteiten. Om de beste keuze te kunnen maken moet je verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Op deze manier kun je een Wake up light wekker kopen die het beste op jouw behoeften en voorkeuren aansluit. 

De Somneo Sleep & Wake-up Light van Philips is een specifiek model dat het vermelden waar is. Met dit model kun je geleidelijk aan wakker worden gemaakt en door middel van simulatie van zonsondergang en ontspannende geluiden in slaap vallen.

Als je overweegt om een Philips Wake Up Light aan te schaffen, zijn er verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. Denk hierbij aan factoren zoals lichtintensiteit, alarmgeluiden, extra functies en bedieningsgemak. Door deze aspecten in overweging te nemen, kun je de perfecte Wake Up Light kiezen die op jouw persoonlijke behoeften aansluit.

Waar kun je een Philips Wake Up Light kopen? Deze lampen zijn bij verschillende elektronicawinkels, online retailers en de officiële Philips webshop te verkrijgen. Het is raadzaam om prijzen en aanbiedingen te vergelijken om zo de beste deal te vinden.

Het prijsbereik van de Philips Wake Up Light varieert afhankelijk van het model en de functionaliteiten. Over het algemeen liggen de prijzen tussen 50 euro en 200 euro. Het is belangrijk om je budget bij het maken van een keuze in overweging te nemen.

Kortom, met een Philips Wake Up Light haal je een effectieve en innovatieve lamp in huis die je ochtendroutine kan verbeteren. Kies het model dat het beste bij jouw behoeften past en geniet iedere dag van een energieke start!

Veelgestelde vragen

1. Kan ik mijn eigen alarmgeluid op een Philips Wake Up Light instellen?

Ja, veel modellen van Philips Wake Up Lights bieden de mogelijkheid om je eigen alarmgeluid in te stellen. Je kunt uit verschillende geluiden zoals vogelgezang of rustgevende muziek kiezen.

2. Kan ik de lichtintensiteit op een Philips Wake Up Light aanpassen?

Ja, vrijwel alle modellen van Philips Wake Up Lights hebben instelbare lichtintensiteit. Dit stelt je in staat om het lichtniveau aan je persoonlijke voorkeur aan te passen.

3. Kan ik de Philips Wake Up Light ook als nachtlampje gebruiken?

Ja, veel modellen van Philips Wake Up Lights hebben een nachtlamp functie. Hiermee kun je het apparaat als zacht en sfeervol licht tijdens de avonduren gebruiken.

4. Is een Philips Wake Up Light geschikt voor mensen met slaapproblemen?

Als je moeite met slapen hebt, is een Philips Wake Up Light voor jou perfect. Deze lamp laat je natuurlijk ontwaken, optimaliseert je slaapcyclus en geeft je gedurende de dag energie. Het geleidelijk toenemende licht bootst een zonsopgang na, waardoor je rustig wakker wordt en klaar bent voor een nieuwe dag. Hierdoor word je niet abrupt uit een diepe slaap ontwaakt, wat ervoor zorgt dat je gedurende dag meer energie hebt. Kies met een Philips Wake Up Light voor een betere nachtrust en een frisse start van de dag!

Ben jij het zat om ’s ochtends moe wakker te worden?

Wake up light met muziek

Door een Philips Wake up light te kopen wordt jij met een energiek niveau gewekt.

 • Dat is: vol met energie wakker worden
 • Met behulp van licht op een natuurlijke manier worden gewekt
 • Met muziek kunnen worden gewekt

Dit is nog maar een topje van de ijsberg