Refurbished laptop 17 inch kopen | Zo kun jij gemakkelijk geld besparen

Ben je naar een nieuwe laptop op zoek, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Misschien is een 17 inch refurbished laptop wel iets voor jou! Maar wat houdt dit eigenlijk in en waarom zou je hiervoor in plaats van voor een gloednieuw exemplaar kiezen? In dit artikel ontdek je alles over de voordelen van het kopen van een refurbished laptop met een schermformaat van 17 inch.

Een 17 inch refurbished laptop is simpelweg een gebruikte laptop die volledig is gereviseerd en opgeknapt. Deze laptops worden zorgvuldig gecontroleerd, schoongemaakt en eventueel gerepareerd, zodat ze weer als nieuw functioneren. Het grote voordeel hiervan is dat je aanzienlijk op de aanschafprijs kunt besparen, terwijl je toch van dezelfde prestaties als bij een nieuwe laptop kunt genieten.

Waarom zou je dan voor zo’n refurbished exemplaar kiezen? Ten eerste biedt het formaat van 17 inch meer ruimte op het scherm, wat ideaal is voor taken zoals fotobewerking, videobewerking of om comfortabel te kunnen werken. Daarnaast zijn er ten opzichte van een splinternieuw model talloze andere voordelen aan het kopen van een refurbished laptop verbonden.

Door voor een refurbished variant te kiezen draag je bij aan duurzaamheid, omdat je herbruikbare elektronica steunt. Bovendien kun je op de garantie vertrouwen die door gerenommeerde verkopers wordt geboden. Dus waarom zou je de volle prijs betalen voor een nieuwe laptop als je kunt profiteren van dezelfde kwaliteit en functionaliteit tegen een lagere prijs? Ontdek zelf de voordelen van een 17 inch refurbished laptop en maak vandaag nog de juiste keuze!

Voordelen van het kopen van een refurbished laptop

Betaalbaar alternatief voor nieuwe laptops

Een van de grootste voordelen van het kopen van een refurbished laptop is dat het een betaalbaar alternatief biedt voor nieuwe laptops. Als je naar een 17 inch laptop op zoek bent, maar niet in een gloednieuw model wilt investeren, dan is een refurbished laptop de perfecte keuze. Refurbished laptops zijn in vergelijking met nieuwe modellen meestal aanzienlijk goedkoper, waardoor je geld kunt besparen zonder concessies aan de prestaties te doen.

Waarom voor een Refurbished laptop 17 inch kiezen

Wil jij een snelle laptop waarmee je vlot kunt werken?

Goede refurbished laptop kiezen

Door een refurbished 17 inch laptop te kopen kun jij razendsnel aan verschillende toepassingen werken.

 • Dat is: de nieuwste functies van Windows kunnen gebruiken
 • De laptop en de programma’s kunnen super snel worden opgestart
 • Bestanden kunnen via OneDrive worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Milieuvriendelijk: verminder elektronisch afval

Het kopen van een refurbished laptop draagt ook bij aan het verminderen van elektronisch afval en helpt het milieu daardoor te beschermen. Door voor een refurbished model te kiezen geef je een tweede leven aan een apparaat dat anders misschien op de vuilnisbelt terecht zou komen. Dit vermindert de vraag naar nieuwe productie en draagt daardoor bij aan de duurzaamheid.

Grondig getest en voor optimale prestaties gereviseerd

Een ander belangrijk voordeel is dat refurbished laptops grondig worden getest en gereviseerd om zo optimale prestaties te kunnen garanderen. Voordat ze worden verkocht, ondergaan deze laptops rigoureuze tests zodat alle componenten correct functioneren. Eventuele defecte onderdelen worden door nieuwe vervangen, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw refurbished laptop met 17 inch net zo goed als nieuw werkt.

Garantie en servicevoorwaarden bieden gemoedsrust

Veel leveranciers van refurbished laptops bieden garantie en servicevoorwaarden aan, wat gemoedsrust bij de aankoop geeft. Dit betekent dat als er iets met jouw laptop mis is, je zonder extra kosten op reparatie of vervanging kunt rekenen. Dit is vooral belangrijk bij het kopen van een refurbished apparaat, omdat je wilt weten dat je gedekt bent in geval van problemen.

Mogelijkheid om high-end specificaties tegen lagere prijzen te krijgen

Een ander groot voordeel van het kopen van een refurbished laptop met 17 inch beeldscherm is dat je de mogelijkheid hebt om high-end specificaties tegen lagere prijzen te krijgen. Omdat refurbished laptops vaak van bedrijven of individuen afkomstig zijn die ze naar nieuwere modellen hebben geüpgraded, kun je van krachtige processors, veel RAM en grote opslagruimte profiteren zonder dat je daarvoor de volledige prijs hoeft te betalen.

Ruime keuze aan merken en modellen beschikbaar

Ten slotte biedt het kopen van een refurbished laptop met 17 inch beeldscherm een ruime keuze aan merken en modellen. Of je nu fan bent van Apple, HP, Dell of een ander bekend merk, er zijn in het 17 inch formaat talloze opties beschikbaar. Je kunt zelfs oudere modellen vinden die niet meer in productie zijn, maar nog steeds uitstekende prestaties leveren voor dagelijkse taken zoals surfen op internet, e-mailen en tekstverwerking.

refurbished laptop 17 inch merken en modellen

Kortom, het kopen van een refurbished laptop met 17 inch scherm heeft vele voordelen. Het is betaalbaar, milieuvriendelijk en voor optimale prestaties grondig getest. Bovendien bieden garantie en servicevoorwaarden gemoedsrust, terwijl je van high-end specificaties tegen lagere prijzen kunt genieten. Met een ruime keuze aan merken en modellen, is er altijd een refurbished laptop die aan jouw behoeften voldoet. Waar wacht je nog op? Ga op zoek naar de perfecte refurbished laptop met 17 inch scherm voor jou!

Vergelijking van 17 inch refurbished laptops

Als je naar een nieuwe laptop op zoek bent, is het belangrijk om de verschillende opties te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Hieronder zullen we een vergelijking van verschillende 17 inch refurbished laptops maken, zodat je kunt bepalen welke het beste bij jou past. We zullen naar merken en modellen, specificaties en prijzen kijken, evenals de feedback van gebruikers.

Verschillende merken en modellen vergeleken op specificaties en prijs

Wanneer je refurbished laptops met 17 inch schermen gaat vergelijken zijn er verschillende merken en modellen waaruit je kunt kiezen. Enkele populaire merken zijn HP, Dell, Lenovo en Asus. Ieder merk heeft zijn eigen kenmerken en specificaties die invloed op de prestaties van de laptop kunnen hebben.

Bij het vergelijken van specificaties kun je op factoren zoals de processor, het geheugen (RAM), de opslagruimte (harde schijf of SSD) en grafische mogelijkheden letten. Een krachtige processor zorgt bij multitasking of intensieve taken zoals videobewerking voor snelle prestaties. Voldoende geheugen is belangrijk voor een soepele werking van programma’s en het openen van meerdere tabbladen in je browser.

Daarnaast is ook de opslagruimte belangrijk om te overwegen. Als je veel bestanden wilt kunnen bewaren of grote programma’s wilt installeren, kan een grotere harde schijf of SSD handig zijn. Vergeet niet dat refurbished laptops vaak al gebruikssporen hebben, dus het is belangrijk om te controleren of de opslagruimte nog in goede staat verkeert.

Bij het vergelijken van de refurbished laptop met 17 inch schermen is ook de prijs een belangrijke factor. De prijzen kunnen afhankelijk van het merk, model en de staat van de laptop sterk variëren. Het is verstandig om verschillende aanbieders te vergelijken en naar eventuele garanties of servicepakketten die worden aangeboden te kijken.

Overwegingen bij het vergelijken van processors, geheugen, opslagruimte, etc.

Bij het vergelijken van processors is het belangrijk om rekening met de snelheid en prestaties te houden. Processors zijn er in verschillende varianten en generaties. Een snellere processor kan voor vloeiendere multitasking en betere prestaties bij zware taken zoals gamen of videobewerking zorgen. Let ook op het aantal cores en threads dat een processor heeft; meer cores betekent over het algemeen betere prestaties.

Het geheugen (RAM) bepaalt hoeveel programma’s je tegelijkertijd kunt draaien zonder dat de laptop traag wordt. Voor normaal gebruik zoals internetten, tekstverwerking en e-mailen is 8 GB RAM meestal voldoende. Als je echter veel multitaskt of zwaardere software gebruikt, kan extra RAM nuttig zijn.

Wat betreft opslagruimte kun je tussen een traditionele harde schijf (HDD) of een solid-state drive (SSD) kiezen. In vergelijking met een traditionele harde schijf biedt een SSD over het algemeen snellere laadtijden en betere prestaties. Het nadeel is dat SSD’s in vergelijking met HDD’s meestal duurder zijn en minder opslagruimte bieden. Als je veel bestanden wilt kunnen bewaren, kun je overwegen om een laptop met een grotere HDD te kiezen.

Beoordelingen en feedback van gebruikers over verschillende 17 inch refurbished laptops

Naast het vergelijken van specificaties en prijzen is het ook waardevol om de beoordelingen en feedback van andere gebruikers te raadplegen. Dit kan je inzicht in de betrouwbaarheid, duurzaamheid en algemene ervaring met verschillende 17 inch refurbished laptops geven.

Garantie en servicevoorwaarden bij aankoop van een refurbished laptop

Duur en dekking van garantie bij aankoop van een refurbished laptop

Wanneer je een refurbished laptop koopt, is het belangrijk om op de garantievoorwaarden te letten. De duur en dekking van de garantie kunnen namelijk per verkoper verschillen. In veel gevallen bieden gerenommeerde verkopers een garantieperiode van minimaal 1 jaar, maar sommigen bieden zelfs langere garanties tot wel 3 jaar. Het is verstandig om te controleren hoe lang de garantieperiode is voordat je tot aankoop overgaat.

Garantie op een Refurbished laptop 17 inch

Naast de duur van de garantie is het ook belangrijk om te kijken naar wat er precies wordt gedekt. Bij een refurbished laptop kan het voorkomen dat bepaalde onderdelen al eerder gebruikt zijn en mogelijk sneller slijten dan nieuwe onderdelen. Het is daarom goed om te weten of deze onderdelen ook binnen de garantie vallen. Let daarbij op zaken zoals het moederbord, scherm, toetsenbord en batterij. Een uitgebreide garantieregeling zou deze onderdelen moeten dekken, zodat je met een gerust hart van je refurbished laptop met 17 inch scherm kunt genieten.

Wil jij een snelle laptop waarmee je vlot kunt werken?

Goede refurbished laptop kiezen

Door een refurbished 17 inch laptop te kopen kun jij razendsnel aan verschillende toepassingen werken.

 • Dat is: de nieuwste functies van Windows kunnen gebruiken
 • De laptop en de programma’s kunnen super snel worden opgestart
 • Bestanden kunnen via OneDrive worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Servicevoorwaarden zoals reparatieopties, vervanging of geld terug garantie

Naast de garantieduur en dekking zijn ook de servicevoorwaarden bij aankoop van een refurbished laptop belangrijk om in ogenschouw te nemen. Het kan altijd gebeuren dat er iets met je laptop misgaat en dan wil je natuurlijk dat dit snel mogelijk wordt opgelost. Het is daarom goed om te weten welke reparatieopties er zijn.

Bij sommige verkopers heb je de mogelijkheid om je laptop ter reparatie op te sturen, waarbij zij de kosten voor hun rekening nemen. Andere verkopers bieden tijdens de reparatieperiode zelfs een vervangende laptop aan, zodat je niet zonder computer komt te zitten. Het is ook belangrijk om te kijken of er een geld terug garantie wordt geboden als het probleem niet naar behoren kan worden opgelost. Dit geeft je extra gemoedsrust en de zekerheid dat je geen kat in de zak koopt.

Belangrijke punten om op te letten bij het lezen van de garantievoorwaarden

Bij het lezen van de garantievoorwaarden is het van essentieel belang om goed op bepaalde punten te letten. Hieronder vind je een aantal belangrijke aandachtspunten:

 • Uitsluitingen: Controleer of er specifieke uitsluitingen in de garantievoorwaarden zijn. Soms vallen bepaalde schades of problemen niet onder de garantie, zoals waterschade of schade door verkeerd gebruik.
 • Voorwaarden: Lees alle voorwaarden grondig door voordat je met de aankoop van een refurbished laptop akkoord gaat. Let vooral op eventuele vereisten zoals registratie binnen een bepaalde periode na aankoop.
 • Reparatietermijn: Kijk naar hoe lang het duurt voordat een reparatie wordt uitgevoerd en wat er gebeurt als dit langer dan verwacht duurt.
 • Klantenservice: Controleer of er een goede klantenservice beschikbaar is die je bij eventuele vragen of problemen kan helpen.

Verschillende soorten laptops: in, Windows en Chromebook

Besturingssystemen voor een refurbished laptop met 17-inch scherm

Als je naar een refurbished laptop met 17-inch op zoek bent, is het belangrijk om te weten welke besturingssystemen beschikbaar zijn. Hieronder bespreken we de verschillende opties: macOS, Windows en Chrome OS. Elk besturingssysteem heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om rekening te houden met jouw specifieke behoeften voordat je een keuze maakt.

macOS: Perfect voor creatieve werkzaamheden

Een van de opties die op een refurbished laptop met 17 inch schermen beschikbaar is, is macOS, het besturingssysteem dat exclusief op Apple-computers wordt gebruikt. macOS staat om zijn gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve ontwerp bekend. Het biedt een naadloze integratie met andere Apple-apparaten zoals iPhones en iPads.

Voor veel mensen die zich met creatieve werkzaamheden zoals grafisch ontwerp of videobewerking bezighouden, is macOS de ideale keuze. Het biedt krachtige tools en programma’s zoals Final Cut Pro X voor videobewerking en Logic Pro X voor muziekproductie. Bovendien profiteren gebruikers van macOS van regelmatige updates en beveiligingspatches.

Hoewel macOS veel voordelen biedt, heeft het ook beperkingen. Een nadeel kan bijvoorbeeld zijn dat niet alle software met dit besturingssysteem compatibel is. Als je van specifieke Windows-software afhankelijk bent of games wilt spelen die alleen op Windows draaien, is macOS mogelijk niet de beste keuze voor jou.

Windows: Veelzijdig en compatibel

Windows is veruit het meest populaire besturingssysteem ter wereld en wordt door de meeste laptopfabrikanten gebruikt. Het biedt een breed scala aan opties en is zeer veelzijdig, waardoor het voor verschillende soorten werkzaamheden geschikt is.

Een van de voordelen van Windows is dat het met bijna alle software die er op de markt is compatibel is. Of je nu Microsoft Office voor je werk nodig hebt of Adobe Photoshop voor fotobewerking, Windows zal geen beperkingen opleggen. Bovendien zijn er talloze games beschikbaar die alleen op Windows draaien.

Een ander groot voordeel van Windows is dat het ondersteuning voor een breed scala aan hardware-opties biedt. Dit betekent dat je laptops met verschillende specificaties en prijsklassen kunt vinden die aan jouw behoeften en budget voldoen. Daarnaast heeft Windows een grote gemeenschap van gebruikers, wat betekent dat er veel online bronnen beschikbaar zijn om je bij eventuele problemen of vragen te helpen.

Refurbished laptop 17 inch voor de zwaardere taken gebruiken

Hoewel Windows veel voordelen biedt, kan het soms ook nadelen hebben. Sommige gebruikers klagen bijvoorbeeld over de neiging van Windows om na verloop van tijd langzamer te worden, vooral als je veel programma’s tegelijkertijd gebruikt. Daarnaast moeten gebruikers zich van mogelijke beveiligingsrisico’s bewust zijn en regelmatig updates uitvoeren om het systeem veilig te houden.

Chrome OS: Eenvoud en snelheid

Chrome OS is het besturingssysteem dat op Chromebooks wordt gebruikt, laptops die zijn ontworpen om voornamelijk met webgebaseerde applicaties en services te werken. Dit besturingssysteem is op de Google Chrome-browser gebaseerd en biedt een eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring.

Een van de belangrijkste voordelen van Chrome OS is de snelheid. Omdat het systeem lichtgewicht is en weinig bronnen vereist, kunnen Chromebooks zelfs met beperkte hardware-specificaties snel opstarten en soepel werken. Dit maakt ze ideaal voor dagelijkse taken zoals internetten, e-mailen en tekstverwerking.

Een ander voordeel van Chrome OS is de naadloze integratie met Google-services zoals Gmail, Google Drive en Google Docs. Als je deze services veel gebruikt, kan een Chromebook een goede keuze zijn omdat alles automatisch wordt gesynchroniseerd.

Kiezen van de juiste refurbished laptop binnen het vastgestelde budget

Tips om een ​​budget vast te stellen bij het kopen van een 17 inch refurbished laptop.

Het vinden van de juiste refurbished laptop met 17 inch scherm kan een uitdagende taak zijn, vooral als je met een beperkt budget werkt. Maar maak je geen zorgen, Wij zijn er om je te helpen! Hier zijn enkele handige tips waarmee je een budget voor het kopen van een 17 inch refurbished laptop vast kunt stellen:

 1. Bepaal je behoeften: Voordat je gaat winkelen, is het belangrijk om duidelijk te hebben wat je in een laptop nodig hebt. Denk na over welke taken je uit wilt voeren, zoals foto- en videobewerking, gamen of gewoon dagelijks gebruik. Dit zal bepalen welke specificaties en functies voor jouw behoeften van essentieel belang zijn.
 2. Onderzoek de prijzen: Vergelijk prijzen van verschillende aanbieders om een idee te krijgen van wat er op de markt beschikbaar is. Refurbished laptops kunnen afhankelijk van merk, specificaties en conditie in prijs variëren. Het vergelijken van prijzen helpt je om realistische verwachtingen te hebben en ervoor te zorgen dat je binnen jouw budget blijft.
 3. Overweeg oudere modellen: Als je echt wilt besparen, overweeg dan om een iets ouder model te kopen. Terwijl de nieuwste modellen vaak duurder zijn, kunnen oudere modellen nog steeds tegen een lagere prijs aan jouw behoeften voldoen. Doe wat onderzoek naar de specificaties van oudere modellen en bekijk of ze aan jouw eisen voldoen.

Overwegingen bij het vergelijken van prijzen en specificaties.

Nu je een budget hebt vastgesteld, is het tijd om de prijzen en specificaties van verschillende refurbished laptops te vergelijken. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen om tijdens dit proces in gedachten te houden:

 1. Specificaties: Kijk verder dan alleen de grootte van het scherm (17 inch) en controleer ook andere specificaties zoals de processor, RAM-geheugen, opslagruimte (harde schijf of SSD), grafische kaart en batterijduur. Deze specificaties bepalen hoe krachtig en efficiënt jouw laptop voor verschillende taken zal zijn.
 2. Conditie van de laptop: Refurbished laptops kunnen afhankelijk van wie ze heeft gereviseerd in conditie variëren. Controleer de conditiebeschrijving altijd zorgvuldig voordat je tot aankoop overgaat. Sommige verkopers bieden garantie op hun producten, wat extra gemoedsrust kan bieden.
 3. Lees gebruikersrecensies: Het is altijd een goed idee om te kijken naar wat andere mensen over de refurbished laptop die je overweegt zeggen. Lees gebruikersrecensies om inzicht in de prestaties, betrouwbaarheid en kwaliteit van het product te krijgen. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen.
 4. Vergelijk prijzen: Vergelijk verschillende aanbieders voordat je een aankoopbeslissing neemt. Let op eventuele kortingen, aanbiedingen of bundels die beschikbaar zijn.

Kwaliteit en variëteit van refurbished laptops: MacBook Pro, Lenovo Ideapad en meer

Als je naar een 17 inch refurbished laptop op zoek bent, dan heb je geluk! Er zijn verschillende merken en modellen beschikbaar die aan jouw behoeften kunnen voldoen. Hieronder zullen we de beschrijvingen van enkele populaire merken en modellen bespreken, zoals de MacBook Pro, Lenovo Ideapad en meer. We zullen ook vergelijkingen tussen deze modellen maken om je bij het maken van een weloverwogen keuze te helpen.

Beschrijvingen van verschillende merken en modellen

Een refurbished laptop met 17 inch scherm levert een ruim schermformaat dat ideaal is voor mensen die veel multitasken of graag naar films kijken. Een van de bekendste merken op het gebied van laptops is Apple met hun MacBook Pro-serie. Deze laptops staan ​ om hun betrouwbaarheid, krachtige prestaties en elegante ontwerp ​bekend. Met een 17 inch MacBook Pro krijg je een helder Retina-display, snelle processor en genoeg opslagruimte voor al je bestanden.

Naast Apple zijn er ook andere merken die geweldige 17 inch refurbished laptops aanbieden. Lenovo is bijvoorbeeld om zijn kwalitatieve Ideapad-serie bekend. Deze laptops combineren een stijlvol design met krachtige specificaties tegen betaalbare prijzen.

Aple Macbook als Refurbished laptop 17 inch kiezen

Met een Lenovo Ideapad kun je moeiteloos met meerdere programma’s tegelijkertijd werken zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Andere merken zoals HP, Dell en Asus bieden ook diverse 17 inch refurbished laptops aan. Deze merken staan om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid bekend, waardoor ze voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik een goede keuze zijn.

Wil jij een snelle laptop waarmee je vlot kunt werken?

Goede refurbished laptop kiezen

Door een refurbished 17 inch laptop te kopen kun jij razendsnel aan verschillende toepassingen werken.

 • Dat is: de nieuwste functies van Windows kunnen gebruiken
 • De laptop en de programma’s kunnen super snel worden opgestart
 • Bestanden kunnen via OneDrive worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Vergelijkingen tussen populaire modellen

Als het om het vergelijken van verschillende modellen gaat, is het belangrijk om naar de specificaties en functies die ze bieden te kijken. Hieronder vind je een overzicht van enkele populaire 17 inch refurbished laptops:

 1. MacBook Pro:
  • Betrouwbaarheid: Apple staat om zijn hoogwaardige producten met uitstekende prestaties bekend.
  • Besturingssysteem: macOS biedt een intuïtieve gebruikerservaring en naadloze integratie met andere Apple-apparaten.
  • Retina-display: Een helder en kleurrijk scherm dat ideaal is voor intensief  grafisch werk.
 2. Lenovo Ideapad:
  • Prijs-kwaliteitverhouding: Lenovo biedt betaalbare laptops zonder concessies aan de kwaliteit te doen.
  • Veelzijdigheid: Deze laptops zijn voor zowel werk als entertainment geschikt.
  • Duurzaamheid: Lenovo staat om zijn stevige constructie bekend, wat in een lange levensduur resulteert.
 3. HP Pavilion:
  • Stijlvol design: HP Pavilion-laptops hebben een slank ontwerp dat er modern uitziet.
  • Prestaties: Met krachtige processors en voldoende RAM-geheugen kun je gemakkelijk multitasken.
  • Geluidskwaliteit: De ingebouwde luidsprekers van de HP Pavilion-laptops leveren een indrukwekkend geluid.

Beoordelingen en feedback over prestaties en duurzaamheid

Bij het kiezen van een refurbished laptop met 17 inch scherm is het altijd goed om naar beoordelingen en feedback van andere gebruikers te kijken. Dit geeft je een beter inzicht in de prestaties en duurzaamheid van de modellen die je overweegt.

Veel gebruikers zijn zeer tevreden met de prestaties van de MacBook Pro. Ze prijzen de snelheid, het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van deze laptops.

Duurzaamheid en betaalbaarheid van een refurbished laptop: MacBook Pro, Lenovo Ideapad en meer

Een duurzame keuze voor het milieu

Wanneer je besluit om een refurbished laptop met 17 inch scherm aan te schaffen, draag je direct bij aan de duurzaamheid. Refurbished laptops zijn namelijk gebruikte laptops die zorgvuldig zijn gereviseerd en opgeknapt, waardoor ze weer als nieuw kunnen functioneren. Door voor een refurbished laptop in plaats van een nieuwe laptop te kiezen, voorkom je dat er extra grondstoffen en energie voor de productie van een geheel nieuw apparaat worden gebruikt.

Daarnaast zorgt de aankoop van een refurbished laptop ervoor dat elektronisch afval wordt verminderd. Veel mensen vervangen hun laptops regelmatig, zelfs als deze nog goed werken. Door deze laptops te refurbishen en opnieuw voor verkoop beschikbaar te maken, krijgen ze een tweede leven en worden ze niet onnodig weggegooid. Op deze manier draag je actief bij aan het verminderen van elektronisch afval en het behoud van onze planeet.

Betaalbare opties zonder concessies aan kwaliteit te doen

Een ander groot voordeel van het kopen van een refurbished laptop met een 17 inch scherm is de betaalbaarheid in vergelijking met nieuwe laptops. Nieuwe laptops kunnen vaak behoorlijk prijzig zijn, vooral wanneer je naar modellen met geavanceerde specificaties of grote schermen zoals 17 inch op zoek bent. Refurbished laptops met 17 inch schermen bieden daarentegen dezelfde functionaliteit en prestaties tegen aanzienlijk lagere prijzen.

Neem bijvoorbeeld de Lenovo Ideapad, een populaire keuze onder refurbished laptops. Deze laptop biedt krachtige prestaties, een groot 17 inch scherm en is tegen een fractie van de prijs van een nieuwe laptop beschikbaar. Door voor een refurbished Lenovo Ideapad te kiezen krijg je dus waar voor je geld zonder concessies aan kwaliteit of prestaties te doen.

Milieuvriendelijk en toch krachtig

Een veelvoorkomende misvatting over refurbished laptops is dat ze minder krachtig zijn dan nieuwe laptops. Dit is echter niet het geval. Refurbished laptops worden grondig getest en gereviseerd zodat ze optimaal functioneren en aan de standaarden van hun oorspronkelijke specificaties voldoen.

Of je nu voor een MacBook Pro of een Lenovo Ideapad kiest, refurbished modellen bieden dezelfde functionaliteiten en prestaties als hun nieuwe tegenhangers. Je kunt van snelle processors, ruime opslagmogelijkheden en op het grote 17 inch scherm kun je van haarscherpe beeldkwaliteit genieten, allemaal terwijl je het milieu helpt door voor een duurzame optie te kiezen.

Refurbished laptop 17 inch kiezen voor mileuontlasting

Kortom, wanneer je naar een 17 inch laptop op zoek bent die zowel duurzaam als betaalbaar is, is het verstandig om naar refurbished modellen zoals de MacBook Pro en Lenovo Ideapad te kijken. Deze laptops bieden dezelfde kwaliteit en prestaties als nieuwe laptops, maar met aanzienlijke kostenbesparingen en positieve impact op het milieu. Maak vandaag nog de bewuste keuze en draag bij aan een duurzamere toekomst.

Welke refurbished laptop past het beste bij jouw behoeften?

Factoren om rekening mee te houden bij het bepalen van welke 17 inch refurbished laptop voor jouw behoeften geschikt is

Het kiezen van de juiste refurbished laptop met 17 inch scherm kan een uitdagende taak zijn, vooral omdat er op de markt zoveel verschillende opties zijn. Gelukkig zijn er enkele belangrijke factoren waar je rekening mee kunt houden zodat je de laptop vindt die perfect bij jouw behoeften past. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

 1. Gebruiksscenario’s: Bedenk hoe je de laptop wilt gaan gebruiken. Gaat het voornamelijk om zakelijk gebruik, zoals tekstverwerking en e-mails? Of ben je een gamer die graag de nieuwste spellen speelt? Misschien ben je een grafisch ontwerper die veel met foto- en videobewerking werkt. Door te bepalen welk gebruiksscenario het belangrijkst voor jou is, kun je gerichter naar laptops met specifieke specificaties zoeken.
 2. Vereisten: Maak een lijst met de vereisten waaraan jouw ideale laptop moet voldoen. Denk aan zaken als processor, RAM-geheugen, opslagruimte en grafische kaart. Als je bijvoorbeeld games wilt spelen of intensieve taken uit wilt voeren, heb je mogelijk een krachtigere processor en meer RAM nodig dan iemand die alleen aan basis taken werkt.
 3. Budget: Bepaal hoeveel geld je aan een refurbished laptop wilt besteden. Refurbished laptops zijn in vergelijking met nieuwe modellen vaak goedkoper, maar de prijzen kunnen nog steeds variëren. Door je budget in gedachten te houden, kun je jouw zoekopdracht verfijnen en voorkomen dat je teveel aan de laptop uit geeft.
 4. Betrouwbaarheid: Controleer de betrouwbaarheid van de verkoper of het merk van de refurbished laptop. Lees beoordelingen en ervaringen van andere klanten om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare aankoop doet. Het is belangrijk om te weten dat je een goed functionerende laptop koopt die lang mee kan gaan.

Tips om de juiste specificaties op basis van gebruiksdoelen te selecteren

Nu je een idee hebt van welke factoren belangrijk zijn bij het kiezen van een 17 inch refurbished laptop, is het tijd om naar specifieke tips voor het selecteren van de juiste specificaties op basis van jouw gebruiksdoelen te kijken:

 1. Gaming: Als je een gamer bent, wil je waarschijnlijk een laptop met een krachtige grafische kaart en voldoende RAM-geheugen. Zoek naar laptops met dedicated graphics zoals NVIDIA GeForce of AMD Radeon. Een snelle processor is ook essentieel voor soepele gameplay.
 2. Zakelijk gebruik: Voor zakelijk gebruik heb je mogelijk behoefte aan goede connectiviteitsopties, zoals USB-poorten en HDMI-uitgangen. Een lange batterijduur kan ook handig zijn wanneer je vaak voor werk onderweg bent. Daarnaast is het belangrijk om op betrouwbaarheid en duurzaamheid te letten, vooral omdat je jouw laptop waarschijnlijk dagelijks zult gebruiken.
 3. Grafisch ontwerp: Als je een grafisch ontwerper bent, is het belangrijk om een laptop met een kleurnauwkeurig beeldscherm en voldoende opslagruimte voor grote bestanden te kiezen.

Overzicht van verschillende soorten laptops: in, Windows en Chromebook

Beschrijving van de verschillende soorten besturingssystemen die voor 17 inch refurbished laptops beschikbaar zijn.

Laptops zijn er in verschillende soorten en maten, maar een belangrijk aspect om bij het kiezen van een laptop te overwegen is het besturingssysteem. Bij 17 inch refurbished laptops heb je de keuze uit drie populaire besturingssystemen: macOS, Windows en Chrome OS.

macOS: Dit besturingssysteem wordt exclusief op Apple-laptops, zoals de MacBook Pro gebruikt. Het staat om zijn gebruiksvriendelijkheid en naadloze integratie met andere Apple-apparaten bekend. macOS biedt een intuïtieve interface met veel ingebouwde apps en functies die speciaal voor Mac-gebruikers zijn ontworpen. Daarnaast heeft macOS een goede beveiliging tegen malware en virussen.

Windows: Windows is het meest gebruikte besturingssysteem ter wereld en wordt door verschillende fabrikanten van laptops ondersteund. Het biedt veel flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden, waardoor het voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik geschikt is. Met Windows kun je programma’s eenvoudig installeren en compatibiliteit is over het algemeen geen probleem. Bovendien is er voor Windows een breed scala aan software beschikbaar, waardoor je toegang tot talloze applicaties hebt.

Chrome OS: Chrome OS is het besturingssysteem dat op Chromebooks wordt gebruikt. Het is op de Google Chrome-browser gebaseerd en richt zich voornamelijk op internetgebruik en cloudservices. Chromebooks zijn in vergelijking met andere laptops vaak betaalbaarder en bieden een snelle opstarttijd. Ze zijn ideaal voor mensen die voornamelijk online werken, zoals studenten of gebruikers die veel web-apps gebruiken.

Overwegingen bij het kiezen tussen in, Windows of Chrome OS.

Bij het kiezen tussen macOS, Windows of Chrome OS zijn er verschillende overwegingen waar je rekening mee moet houden. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen:

Gebruiksdoel: Denk na over waar je de laptop voor wilt gebruiken. Als je voornamelijk creatief werk doet, zoals foto- en videobewerking, kan macOS met zijn geoptimaliseerde software een goede keuze zijn. Voor zakelijk gebruik en gaming is Windows vanwege de brede ondersteuning en beschikbaarheid van software vaak de beste optie. Als je echter voornamelijk online werkt en geen zware programma’s nodig hebt, kan een Chromebook met Chrome OS volstaan.

Compatibiliteit: Controleer welke programma’s je voor je werk of hobby’s nodig hebt en controleer of deze compatibel zijn met het besturingssysteem dat je overweegt. Sommige specifieke software is mogelijk alleen voor macOS of Windows beschikbaar, dus zorg ervoor dat jouw keuze hier compatibel mee is.

Budget: Het prijskaartje kan bij het maken van een keuze ook een rol spelen. Apple-laptops met macOS staan om hun premium prijzen bekend, terwijl Windows-laptops in verschillende prijsklassen beschikbaar zijn. Chromebooks daarentegen zijn vaak betaalbaarder, maar hebben mogelijk minder krachtige hardware.

Voordelen en nadelen van elk besturingssysteem.

Elk besturingssysteem heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Hier is een overzicht:

macOS:

 • Voordelen:
  • Gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve interface.
  • Naadloze integratie met andere Apple-apparaten.
  • Goede beveiliging tegen malware en virussen.
 • Nadelen:
  • Beperkte keuze in hardware, omdat het alleen voor Apple-laptops en Apple desktops beschikbaar is.
  • In vergelijking met Windows-laptops hebben Apple apparaten een hogere prijsklasse.

Windows:

 • Voordelen:
  • Breed scala aan software en compatibiliteit met verschillende programma’s.
  • Flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden.

Wil jij een snelle laptop waarmee je vlot kunt werken?

Goede refurbished laptop kiezen

Door een refurbished 17 inch laptop te kopen kun jij razendsnel aan verschillende toepassingen werken.

 • Dat is: de nieuwste functies van Windows kunnen gebruiken
 • De laptop en de programma’s kunnen super snel worden opgestart
 • Bestanden kunnen via OneDrive worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Een weloverwogen keuze maken voor een refurbished laptop

Het kopen van een laptop kan een behoorlijke investering zijn, vooral als je naar een 17 inch model op zoek bent. Een goede optie om kosten te besparen is door voor een refurbished laptop te kiezen.

Deze laptops zijn eerder gebruikt, maar zijn zorgvuldig gecontroleerd en gereviseerd om weer in optimale staat te verkeren. Bij het maken van de keuze voor een refurbished laptop is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Hieronder volgen stappen die je kunt nemen zodat je de juiste beslissing neemt.

besturingssysteem kiezen

Stappen om bij het kopen van een 17 inch refurbished laptop een ​​geïnformeerde beslissing te nemen:

 1. Onderzoek de verkoper: Voordat je tot aankoop overgaat, is het van essentieel belang om onderzoek naar de verkoper te doen. Kijk naar recensies en beoordelingen van andere klanten om erachter te komen of ze betrouwbaar zijn en goede service bieden. Je wilt er zeker van zijn dat je met een gerenommeerde verkoper samenwerkt.
 2. Controleer de specificaties: Bekijk de specificaties van de refurbished laptop die je overweegt nauwkeurig. Let op details zoals processor, RAM-geheugen, opslagruimte en grafische kaart. Zorg ervoor dat deze specificaties aan jouw behoeften en verwachtingen voldoen.
 3. Garantievoorwaarden: Controleer altijd wat voor garantie er bij de aankoop van een refurbished laptop wordt aangeboden. Een goede verkoper biedt meestal een garantieperiode aan, zodat je gedekt bent als er iets met de laptop misgaat. Lees de voorwaarden van de garantie door zodat je begrijpt wat wel en niet onder de garantie valt.

Belangrijke factoren om te overwegen bij het kopen van een 17 inch refurbished laptop:

 • Prijs: Een van de belangrijkste redenen om voor een refurbished laptop te kiezen, is kostenbesparing. Vergelijk prijzen tussen verschillende verkopers en zorg ervoor dat je waar voor je geld krijgt. Let op eventuele kortingen of speciale aanbiedingen die beschikbaar zijn.
 • Gebruik: Denk na over hoe je de laptop gaat gebruiken. Gaat het voornamelijk om basis taken zoals internetten, e-mailen en tekstverwerking? Of heb je meer kracht nodig voor grafisch ontwerp of videobewerking? Stem de specificaties van de laptop op jouw gebruik af.
 • Opslagruimte: Overweeg of je voldoende opslagruimte op de laptop hebt. Een SSD (Solid State Drive) kan in vergelijking met een traditionele harde schijf voor snellere prestaties en betere betrouwbaarheid zorgen. Bedenk hoeveel bestanden, programma’s en media je wilt kunnen bewaren.

Onderzoek naar merken, modellen en verkopers doen voordat je aankoopbeslissing neemt:

 • Merken: Doe onderzoek naar verschillende merken die refurbished laptops aanbieden. Sommige merken staan om hun betrouwbaarheid en kwaliteit bekend, terwijl andere mogelijk minder goede beoordelingen hebben. Kijk naar recensies en beoordelingen van andere gebruikers om een idee van de reputatie van het merk te krijgen.
 • Modellen: Vergelijk verschillende modellen binnen het 17 inch segment. Let op functies, prestaties en prijs. Overweeg ook de levensduur van het model en of er in de toekomst nog software-updates beschikbaar zullen zijn.
 • Verkopers: Zoals eerder genoemd, is het belangrijk om voordat je een aankoop doet verkopers grondig te onderzoeken. Bekijk hun website, lees klantbeoordelingen en zoek naar eventuele klachten of negatieve ervaringen.

Conclusie: De voordelen van een laptop 17 inch refurbished

Het kopen van een refurbished laptop met 17 inch scherm heeft verschillende voordelen. Allereerst is het een kosteneffectieve keuze. In vergelijking met nieuwe modellen zijn refurbished laptops vaak veel goedkoper, waardoor je waar voor je geld krijgt zonder dat je veel hoeft te investeren.

Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk aspect van refurbished laptops. Door voor een gereviseerd model te kiezen draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval en help je het milieu te beschermen.

Een ander voordeel is de garantie en servicevoorwaarden die bij de aankoop van een refurbished laptop worden geboden. Hoewel deze kunnen variëren, bieden gerenommeerde verkopers meestal garanties om ervoor te zorgen dat je product goed functioneert en eventuele problemen gratis of tegen beperkte kosten kunnen worden opgelost.

Goede refurbished laptop kiezen

Als we specifiek naar 17 inch refurbished laptops kijken, zijn er verschillende opties beschikbaar waaruit je kunt kiezen. Je kunt tussen verschillende merken, zoals MacBook Pro, Lenovo Ideapad en meer vergelijken, om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt die het beste bij jouw behoeften past.

Binnen elk budget kun je de juiste refurbished laptop vinden. Of je nu naar een instapmodel of een high-end apparaat op zoek bent, er zijn genoeg mogelijkheden beschikbaar die aan jouw financiële eisen voldoen.

Het maken van een weloverwogen keuze voor een refurbished laptop is van essentieel belang. Het is belangrijk om met verschillende factoren rekening te houden zoals prestaties, specificaties en betrouwbaarheid zodat je de laptop krijgt die het beste bij jou past.

Al met al biedt een refurbished laptop met 17 inch veel voordelen. Het is een betaalbare, duurzame en betrouwbare keuze die aan jouw behoeften kan voldoen. Dus waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor een refurbished laptop en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft!

Veelgestelde vragen

1. Zijn refurbished laptops net zo goed als nieuwe laptops?

Ja, refurbished laptops kunnen net zo goed zijn als nieuwe laptops, omdat ze grondig worden gecontroleerd, gerepareerd en gereviseerd voordat ze weer te koop worden aangeboden. Hierdoor functioneren ze goed en voldoen ze aan hoge kwaliteitsnormen.

2. Hoe lang gaat een refurbished laptop mee?

De levensduur van een refurbished laptop hangt van verschillende factoren af, zoals de kwaliteit van het apparaat, hoe het wordt gebruikt en onderhouden. Als ze goed worden verzorgd kunnen refurbished laptop over het algemeen net zo lang meegaan als nieuwe laptops.

3. Hebben refurbished laptops garantie?

Ja, veel verkopers bieden garanties op refurbished laptops zodat eventuele problemen worden opgelost en klanten gemoedsrust hebben bij hun aankoop. Het is belangrijk om bij het kopen van een refurbished laptop de specifieke garantievoorwaarden te controleren.

4. Kan ik de specificaties van een refurbished laptop aanpassen?

In sommige gevallen kun je de specificaties van een refurbished laptop afhankelijk van de verkoper en het beschikbare assortiment aanpassen. Het is echter mogelijk dat je in vergelijking met een nieuwe laptop beperktere opties hebt.

5. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik een betrouwbare refurbished laptop koop?

Om ervoor te zorgen dat je een betrouwbare refurbished laptop koopt, is het belangrijk om alleen bij gerenommeerde verkopers die grondige controles en revisies op hun producten uitvoeren te kopen. Lees ook de beoordelingen en vraag naar garantievoorwaarden voordat je een aankoop doet.

6. Kan ik mijn oude laptop voor een refurbished model inruilen?

Sommige verkopers bieden de mogelijkheid om je oude laptop bij de aankoop van een refurbished model in te ruilen. Dit kan helpen om de kosten verder te verlagen en tegelijkertijd milieuvriendelijk te zijn door recycling aan te moedigen.

Wil jij een snelle laptop waarmee je vlot kunt werken?

Goede refurbished laptop kiezen

Door een refurbished 17 inch laptop te kopen kun jij razendsnel aan verschillende toepassingen werken.

 • Dat is: de nieuwste functies van Windows kunnen gebruiken
 • De laptop en de programma’s kunnen super snel worden opgestart
 • Bestanden kunnen via OneDrive worden gesynchroniseerd

Dit is nog maar een topje van de ijsberg