Topdeals voor refurbished monitoren – bespaar geld zonder kwaliteit in te leveren!

Bent u op zoek naar een betaalbare, maar kwalitatieve monitor? Bij IT Gigant bieden wij refurbished monitoren aan van verschillende merken en modellen. Al onze schermen zijn grondig gecontroleerd en getest op materiaal- en productiefouten. Wij verkopen alleen monitors die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Ons assortiment bestaat uit beeldschermen van diverse merken, waaronder Dell, HP, Lenovo en Samsung.

Of u nu op zoek bent naar een 19-inch of een 27-inch monitor, bij ons vindt u het allemaal.

Bovendien zijn al onze monitoren direct uit voorraad leverbaar. Bestelt u voor 16:00 uur? Dan heeft u uw monitor de volgende werkdag al in huis.

Wat is een refurbished monitor

Misschien bent u ook wel op zoek naar een laptop om te gebruiken in combinatie met uw nieuwe monitor? Bij IT Gigant hebben wij ook een ruim assortiment refurbished laptops van verschillende merken. Zo kunt u bij ons terecht voor laptops van HP, Dell en Lenovo. Onze laptops zijn eveneens grondig gecontroleerd en getest voordat wij ze verkopen.

Wanneer u bij ons een brand monitor aanschaft, profiteert u niet alleen van de lage prijs, maar ook van duurzaamheid. Door het hergebruik van materialen wordt er minder afval geproduceerd en dat is goed voor het milieu. Wij bieden onze klanten bovendien garantie op onze refurbished monitoren. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan met uw aankoop, dan staan wij altijd voor u klaar om het probleem op te lossen.

Kortom, bij IT Gigant kunt u terecht voor kwalitatieve refurbished monitors van verschillende merken en modellen. Onze monitoren zijn grondig gecontroleerd en getest op materiaal- en productiefouten. Daarom verkopen wij alleen schermen die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Misschien bent u ook wel op zoek naar een laptop?

Is jouw monitor toe aan vervanging?

Op de Samsung Smart Monitor M5 met twee schermen werken

Door een refurbished monitor te kopen kun jij op een goedkope manier van een betere beeldkwaliteit genieten.

 • Dat is: je kunt de kwaliteit van je beeld goedkoop verbeteren
 • Beelden worden sneller ververst waardoor je de actie van entertainment beter kunt volgen
 • Een voordelig beeldscherm met garantie kunnen kopen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Waarom kiezen voor een refurbished monitor?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe monitor, is het zeker de moeite waard om te overwegen om voor een refurbished model te kiezen. Niet alleen is dit een voordelige optie, maar het is ook nog eens een duurzame keuze. Een refurbished monitor is namelijk een elektronisch apparaat dat eerder is gebruikt en vervolgens is opgeknapt en gereviseerd.

Hierdoor wordt er minder afval geproduceerd en wordt de levensduur van het product verlengd. Dit draagt bij aan een beter milieu en geeft jou de mogelijkheid om op een verantwoorde manier te consumeren.

Waarom voor een refurbished monitor kiezen loont

Een ander voordeel van refurbished monitors is dat ze vaak van hoge kwaliteit zijn. Voordat ze opnieuw worden verkocht, worden ze namelijk uitvoerig getest en gecontroleerd. Hierdoor kun je dezelfde prestaties verwachten als bij een nieuw exemplaar, maar dan voor een lagere prijs. Dit maakt het kopen van een refurbished monitor niet alleen een slimme keuze, maar ook een financieel aantrekkelijke optie.

Bij het kopen van een refurbished monitor is het wel belangrijk om goed te letten op de staat van het product en de garantievoorwaarden. Zo kun je er zeker van zijn dat je een kwalitatief goed product aanschaft waar je lang plezier van zult hebben.

Het is dus zeker de moeite waard om te overwegen om voor een refurbished monitor te kiezen als je op zoek bent naar een nieuwe monitor. Je bespaart niet alleen geld, maar draagt ook bij aan een beter milieu en kunt genieten van dezelfde prestaties als bij een nieuw exemplaar.

Geld besparen met een refurbished monitor

Als je op zoek bent naar een monitor, maar niet te veel geld wilt uitgeven, dan is een refurbished monitor wellicht de perfecte oplossing voor jou. Het belangrijkste voordeel van refurbished monitoren is dat ze goedkoper zijn dan nieuwe monitoren. Dit komt omdat refurbished monitoren al eerder zijn gebruikt en daarna door professionele technici zijn gereviseerd en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze weer als nieuw werken.

Maar wat betekent “refurbished” eigenlijk? Refurbished betekent dat een product is gerenoveerd en opnieuw is verpakt om weer als nieuw te functioneren. Bij refurbished monitoren wordt het scherm vervangen of gerepareerd en worden de interne onderdelen gecontroleerd en waar nodig vervangen. Dit proces zorgt ervoor dat de monitor weer in uitstekende staat verkeert en de kwaliteit van het beeldscherm net zo goed is als bij een nieuwe monitor.

Bovendien worden refurbished monitoren grondig getest voordat ze opnieuw worden verkocht. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat de monitor van goede kwaliteit is en goed werkt. Daarnaast zijn refurbished monitoren ook nog eens milieuvriendelijk, omdat ze hergebruikt worden in plaats van weggegooid.

Kortom, als je op zoek bent naar een betaalbare en kwalitatief hoogwaardige monitor, overweeg dan zeker een refurbished monitor. Het kan je veel geld besparen zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit of functionaliteit.

Duurzame keuze

Bij het kiezen van een nieuwe monitor zijn financiële overwegingen vaak de belangrijkste factor. Maar we moeten ook stil staan bij de duurzaamheid van onze samenleving. Het produceren van elektronica is namelijk een van de grootste vervuilers ter wereld.

Door te kiezen voor een refurbished monitor, draag je bij aan een duurzamere wereld. Dit komt doordat er minder elektronisch afval wordt geproduceerd en de levensduur van elektronische apparaten wordt verlengd.

Duurzame laptop

Dit betekent dat er minder nieuwe producten geproduceerd hoeven te worden, waardoor we allemaal ons steentje bijdragen aan een schonere planeet. Bovendien zijn refurbished monitors vaak goedkoper dan nieuwe exemplaren, waardoor je geld bespaart en toch kunt genieten van uitstekende kwaliteit. Het is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Ondersteuning en garantie

Wanneer je overweegt om een refurbished monitor aan te schaffen, is het begrijpelijk dat je je zorgen maakt over de ondersteuning en garantie die je krijgt bij eventuele problemen. Gelukkig bieden veel verkopers van refurbished monitors uitstekende ondersteuning en garantie aan hun klanten.

Als je een refurbished monitor koopt, kun je erop vertrouwen dat de verkoper je zal ondersteunen als er iets misgaat. Dit betekent dat je de verkoper kunt contacteren als er een probleem is en dat zij hun uiterste best zullen doen om het op te lossen. Dit kan betekenen dat ze het apparaat repareren of vervangen, afhankelijk van de aard van het probleem.

Bovendien bieden veel verkopers garanties op hun refurbished monitors. Dit betekent dat ze verantwoordelijk zijn voor het repareren of vervangen van de monitor als er iets misgaat binnen een bepaalde periode na aankoop.

Bespaar geld zonder in te leveren op kwaliteit: ontdek de voordelen van refurbished monitoren!

Wanneer u op zoek bent naar kantoorapparatuur, kan het soms lastig zijn om een goede balans te vinden tussen kwaliteit en prijs. Gelukkig bieden refurbished monitoren een uitstekend alternatief voor nieuwe monitoren.

Refurbished monitoren zijn namelijk gebruikte monitoren die volledig zijn gecontroleerd, schoongemaakt en gerepareerd indien nodig. Dit betekent dat u niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld door te kiezen voor refurbished apparatuur.

Een ander voordeel van refurbished monitoren is dat ze vaak van dezelfde kwaliteit zijn als nieuwe monitoren. Bij het refurbishen van de monitoren worden alle onderdelen gecontroleerd en indien nodig vervangen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de monitor goed werkt en dat u geen concessies hoeft te doen aan de kwaliteit.

Daarnaast is het goed om te weten dat refurbished monitoren vaak afkomstig zijn van grote bedrijven die hun apparatuur vernieuwen.

Deze bedrijven hebben vaak strenge eisen als het gaat om de kwaliteit van hun apparatuur, waardoor u erop kunt vertrouwen dat de refurbished monitor nog in goede staat verkeert.

geld besparen

Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat refurbished monitoren ook nog eens een stuk milieuvriendelijker zijn dan nieuwe monitoren. Door te kiezen voor een refurbished monitor draagt u bij aan een duurzamere wereld omdat er minder elektronisch afval wordt geproduceerd. Dit maakt refurbished monitoren niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Voordelen van een refurbished monitor ten opzichte van een nieuwe

Als je op zoek bent naar een nieuwe monitor, maar niet bereid bent om de volledige prijs te betalen, is het kopen van een refurbished monitor zeker het overwegen waard. Niet alleen zijn ze goedkoper dan gloednieuwe modellen, maar ze zijn ook beter voor het milieu. Door te kiezen voor een refurbished monitor draag je bij aan het verminderen van afval en het behoud van onze planeet. Maar wat houdt “refurbished” eigenlijk in?

Refurbished monitoren zijn gebruikte monitoren die zijn teruggestuurd naar de fabrikant om te worden gerepareerd en opnieuw te worden geïnspecteerd. Dit betekent dat eventuele defecten of problemen worden opgelost voordat de monitor weer te koop wordt aangeboden.

Het kan ook betekenen dat de monitor is teruggebracht naar de oorspronkelijke staat of zelfs is opgewaardeerd met nieuwe onderdelen. Het kopen van een refurbished monitor is dus niet alleen financieel voordelig, maar het geeft je ook de gemoedsrust dat je een hoogwaardig product koopt dat uitgebreid is getest en gerepareerd.

Bovendien bieden veel verkopers garanties op hun refurbished monitoren, waardoor je nog meer zekerheid hebt over je aankoop. Als je op zoek bent naar een duurzame en betaalbare optie voor een nieuwe monitor, dan is het kopen van een refurbished monitor zeker de moeite waard om te overwegen. Het is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor onze planeet.

Goedkoper dan nieuwe modellen

Een refurbished monitor kan een slimme keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige monitor, maar niet de volle prijs willen betalen. Het is belangrijk om te weten dat refurbished monitoren niet zomaar tweedehands producten zijn.

In feite worden deze monitoren zorgvuldig gecontroleerd en gereviseerd om ervoor te zorgen dat ze aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen voldoen als nieuwe modellen. Wanneer u een refurbished monitor koopt, heeft u de mogelijkheid om geld te besparen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dit komt doordat refurbished monitoren aanzienlijk goedkoper zijn dan nieuwe modellen.

Dit is echter niet omdat de kwaliteit minder is, maar omdat ze eerder gebruikt zijn en daarom niet meer als nieuw verkocht kunnen worden. Bovendien is het belangrijk om te weten dat refurbished monitoren niet alleen goedkoper zijn, maar ook duurzamer.

Door het hergebruiken van bestaande materialen wordt er minder afval geproduceerd en wordt er minder druk uitgeoefend op het milieu. Dit draagt bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.

Kortom, door te kiezen voor een refurbished monitor kunt u niet alleen geld besparen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Het is daarom zeker de moeite waard om de optie van een refurbished monitor te overwegen bij uw volgende aankoop van een monitor.

Kwaliteit vergelijkbaar met die van een nieuwe

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe monitor, kan het zijn dat je schrikt van de prijs. Gelukkig is er een alternatief: refurbished monitoren. Dit zijn monitoren die eerder gebruikt zijn, maar vervolgens zijn opgeknapt en gerepareerd om weer als nieuw te functioneren. Maar hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit van deze monitoren?

Het antwoord is simpel: de kwaliteit van refurbished monitoren kan vergelijkbaar zijn met die van een nieuwe monitor. Voordat de monitoren weer te koop worden aangeboden, worden ze namelijk uitgebreid getest en gerepareerd om er zeker van te zijn dat ze goed werken en geen defecten vertonen. Dit gebeurt door ervaren technici die weten waar ze op moeten letten bij het controleren van de monitoren.

Daarnaast worden de monitoren ook grondig schoongemaakt en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen, zoals een nieuwe backlight of voeding. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je een goede monitor koopt waar je nog lang plezier van kunt hebben.

Bovendien is het vaak mogelijk om garantie te krijgen op refurbished monitoren, waardoor je extra zekerheid hebt. Het grootste voordeel van refurbished monitoren is natuurlijk de prijs. Omdat het om gebruikte producten gaat, liggen de prijzen vaak een stuk lager dan bij nieuwe monitoren.

Hierdoor kun je flink besparen op de kosten, terwijl je toch kunt genieten van een goede kwaliteit monitor. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor refurbished monitoren als alternatief voor nieuwe monitoren.

Minder impact op het milieu

Het kiezen voor een refurbished monitor in plaats van een nieuwe monitor kan bijdragen aan het verminderen van de impact op het milieu. Het produceren van elektronica heeft namelijk grote gevolgen voor het milieu.

Bij de productie van nieuwe elektronica komt er veel CO2 vrij, wat bijdraagt aan de opwarming van de aarde. Daarnaast worden er bij de productie van nieuwe elektronica veel grondstoffen gebruikt, die schaars zijn en waarvan de winning vaak gepaard gaat met milieuvervuiling en schending van mensenrechten.

Bij het refurbishen van een monitor wordt er gebruik gemaakt van bestaande materialen. Dit betekent dat er minder afval geproduceerd wordt en dat er minder energie verbruikt wordt bij de productie. Daarnaast zorgt het refurbishen van een monitor ervoor dat deze langer meegaat, waardoor er minder snel een nieuwe monitor geproduceerd hoeft te worden.

Het refurbishen van een monitor is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Een refurbished monitor is namelijk vaak goedkoper dan een nieuwe monitor, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is.

duurzaam voor het milleu

Daarnaast kun je bij veel refurbished producten nog steeds gebruik maken van garantie en retourrecht. Kortom, door te kiezen voor een refurbished monitor draag je bij aan het verminderen van de impact op het milieu en bespaar je geld. Het is daarom zeker de moeite waard om te overwegen om een refurbished monitor aan te schaffen in plaats van een nieuwe.

Gegarandeerde kwaliteit en garantie bij aankoop van een refurbished monitor

Als consument is het begrijpelijk dat je enige zorgen hebt bij het kopen van een refurbished monitor. Echter, er zijn veel voordelen verbonden aan de aanschaf van een refurbished monitor. Allereerst is het belangrijk om te weten dat refurbished monitoren van hoge kwaliteit zijn en uitvoerig worden getest en gecontroleerd voordat ze opnieuw worden verkocht. Dit betekent dat je een product koopt dat net zo goed is als nieuw, maar dan voor een veel lagere prijs.

Bovendien zijn refurbished monitoren een duurzame keuze. Door het hergebruiken van elektronica wordt er minder afval geproduceerd en wordt de levensduur van producten verlengd. Hierdoor draag je bij aan een beter milieu en ben je ook nog eens goed bezig voor je portemonnee.

Een ander voordeel van refurbished monitoren is dat ze vaak worden geleverd met garantie. Dit betekent dat als er onverhoopt toch iets mis is met de monitor, je terug kunt vallen op de garantieperiode en het probleem kosteloos wordt opgelost.

Dus maak je geen zorgen en overweeg de aanschaf van een refurbished monitor als een duurzaam alternatief voor een nieuwe monitor. Je krijgt gegarandeerde kwaliteit, bespaart geld en draagt bij aan een beter milieu.

Is jouw monitor toe aan vervanging?

Op de Samsung Smart Monitor M5 met twee schermen werken

Door een refurbished monitor te kopen kun jij op een goedkope manier van een betere beeldkwaliteit genieten.

 • Dat is: je kunt de kwaliteit van je beeld goedkoop verbeteren
 • Beelden worden sneller ververst waardoor je de actie van entertainment beter kunt volgen
 • Een voordelig beeldscherm met garantie kunnen kopen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Gegarandeerde kwaliteit bij aankoop van een refurbished monitor

Bent u op zoek naar een nieuwe monitor, maar wilt u niet te veel geld uitgeven? Overweeg dan eens de aanschaf van een refurbished monitor. Gegarandeerde kwaliteit bij aankoop van een refurbished monitor is een belangrijk voordeel.

Onze refurbished monitoren zijn namelijk van hoge kwaliteit en worden zorgvuldig geïnspecteerd en getest voordat ze opnieuw worden verkocht. Hierdoor kunnen we garanderen dat onze refurbished monitors net zo goed werken als nieuwe modellen.

Onze technici gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat de prestaties van de refurbished monitor net zo goed zijn als die van een nieuw model. Dit betekent dat u kunt genieten van dezelfde beeldkwaliteit, helderheid en resolutie als bij een nieuwe monitor, maar dan voor een lagere prijs.

Een ander voordeel van het kopen van een refurbished monitor is dat het bijdraagt aan een duurzamere wereld. Door het hergebruik van elektronische apparaten wordt er minder afval geproduceerd en worden grondstoffen bespaard. Dit maakt uw aankoop niet alleen voordelig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Als u besluit om een refurbished monitor te kopen, kunt u erop vertrouwen dat deze van hoge kwaliteit is en net zo goed werkt als een nieuw model. Gegarandeerde kwaliteit bij aankoop van een refurbished monitor is dus de sleutel tot uw tevredenheid.

Koop een refurbished monitor met vertrouwen: profiteer van een jaar garantie!

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe monitor, kan het kopen van een refurbished monitor vele voordelen met zich meebrengen. Niet alleen bespaar je geld, maar je draagt ook bij aan een duurzamere wereld.

Bij ons krijg je ook nog eens één jaar garantie op zowel de hardware als software. Dit betekent dat als er iets misgaat, wij het zonder extra kosten voor je repareren of vervangen. Wij begrijpen dat klanttevredenheid van groot belang is en daarom bieden wij deze garantie aan om jouw aankoop zorgeloos te maken.

Bovendien is het hergebruiken van elektronische apparaten niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Door te kiezen voor refurbished producten, geef je deze producten een tweede leven en verminder je de hoeveelheid elektronisch afval die anders op de vuilnisbelt zou belanden.

garantie op een refurbished laptop

Kortom, het kopen van een refurbished monitor is niet alleen voordelig, maar ook een duurzame keuze waarbij je bijdraagt aan een betere toekomst voor onze planeet.

Korte levertijd van een refurbished monitor met één jaar garantie

Een ander groot voordeel van het kiezen voor een refurbished monitor is dat u niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor een refurbished product, vermindert u namelijk de hoeveelheid elektronisch afval en draagt u bij aan een circulaire economie.

Bovendien zijn alle refurbished monitors die wij aanbieden grondig gecontroleerd en getest voordat ze worden verkocht, waardoor u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig product. Daarnaast bieden wij bij onze refurbished monitors ook nog eens een uitstekende garantieperiode aan.

Dit betekent dat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe monitor zonder u zorgen te hoeven maken over eventuele defecten of problemen. En mocht er toch iets mis zijn met uw aankoop, dan staan wij altijd voor u klaar om het probleem snel en adequaat op te lossen.

Tot slot is ook de levertijd van onze refurbished monitors een groot voordeel. Omdat wij al onze producten op voorraad hebben, kunnen wij snel leveren nadat de bestelling is geplaatst. Dit betekent dat u snel kunt genieten van uw nieuwe aanwinst zonder lang te hoeven wachten. En dat is natuurlijk wel zo prettig!

Upgrade jouw werkruimte met Full HD beeldkwaliteit op refurbished monitors!

Bij het kiezen van een monitor zijn de grootte van het scherm, de resolutie en de aansluitmogelijkheden belangrijk. Onze refurbished monitoren hebben Full HD-beeldschermen voor heldere en scherpe beelden. Dit zorgt voor een uitstekende kijkervaring bij films, games en visuele projecten.

Refurbished monitoren dragen ook bij aan een duurzamere wereld door het hergebruiken van elektronica en het verminderen van afval. Onze monitoren zijn zorgvuldig gecontroleerd en getest om te voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

Diverse inch maten beschikbaar voor refurbished monitors

Bent u op zoek naar een monitor van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs? Dan is het de moeite waard om te overwegen om een refurbished monitor aan te schaffen. Bij ons vindt u een ruime selectie van refurbished monitors in diverse inch maten, geschikt voor verschillende doeleinden.

Of u nu op zoek bent naar een monitor voor tekstverwerking, internetten, gamen of grafische vormgeving, wij hebben voor ieder wat wils. Maar waarom zou u eigenlijk kiezen voor een refurbished monitor?

beeldschermformaat

Het antwoord is simpel: door te kiezen voor refurbished maakt u een duurzame keuze én bespaart u geld. Refurbished monitors zijn namelijk gebruikte monitors die volledig zijn gereviseerd en opgeknapt. Hierdoor functioneren ze weer als nieuw, maar dan voor een veel lagere prijs dan een splinternieuwe monitor.

Bovendien draagt u door te kiezen voor refurbished bij aan een duurzamere wereld, omdat er minder elektronisch afval wordt geproduceerd. Onze refurbished monitors zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden uitvoerig getest voordat ze worden verkocht. Zo bent u verzekerd van een goedwerkende monitor die nog jaren meegaat. Ook bieden wij diverse merken en maten aan, zodat er altijd wel een monitor tussen zit die past bij uw wensen en behoeften.

Kortom, door te kiezen voor een refurbished monitor maakt u niet alleen een voordelige keuze, maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld. Bekijk ons assortiment en vindt de perfecte monitor voor uw doeleinden!

Refurbished monitors getest door een gigant in de industrie

Onze refurbished monitoren worden getest door professionals met jarenlange ervaring in de computerindustrie. We werken samen met gerenommeerde bedrijven om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid. Hierdoor kunnen we garanderen dat onze klanten alleen de beste producten ontvangen.

In conclusie biedt de aankoop van een refurbished monitor vele voordelen, waaronder gegarandeerde kwaliteit, één jaar garantie, snelle levertijd en diverse inch maten. Bovendien zijn al onze modellen uitgerust met Full HD-beeldschermen en getest door professionals uit de industrie. Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige monitor voor een betaalbare prijs, dan is een refurbished model zeker de moeite waard om te overwegen.

Waar kun je een refurbished monitor kopen?

Op zoek naar een tweedehands monitor? Bij onze winkels en webshop kun je terecht voor een ruime selectie aan refurbished monitoren. Het kopen van een tweedehands monitor kan je veel geld besparen. Bij ons kun je jouw gewenste monitor vinden voor een fractie van de prijs van een nieuwe.

Een refurbished monitor is eerder gebruikt, maar volledig nagekeken en gereviseerd om weer als nieuw te functioneren. Dit betekent dat alle onderdelen die niet goed werken zijn vervangen en dat het apparaat grondig is schoongemaakt. Zo weet je zeker dat jouw refurbished monitor nog jaren mee kan gaan.

Ben je op zoek naar een specifieke monitor? Laat het ons weten en wij kunnen kijken of we deze voor jou kunnen vinden. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het repareren en reviseren van monitoren, dus zij weten precies waar ze op moeten letten bij het zoeken naar de juiste monitor voor jouw behoeften.

Naast de kostenbesparing die komt kijken bij het kopen van een refurbished monitor, draag je ook nog eens bij aan duurzaamheid door te kiezen voor hergebruik in plaats van het aanschaffen van iets nieuws. Door te investeren in refurbished producten help je mee aan de vermindering van elektronisch afval en daarmee aan het behoud van onze planeet.

Kortom, ben jij op zoek naar een goede deal op een betrouwbare, hoogwaardige computermonitor? Overweeg dan zeker om te investeren in een refurbished model via onze winkels of webshop. Of je nu op zoek bent naar een specifieke monitor of gewoon geld wilt besparen, wij hebben wat je zoekt.

Verschillende opties voor het aanschaffen van een refurbished monitor

Een refurbished monitor aanschaffen kan een slimme en duurzame keuze zijn. Niet alleen bespaar je geld, maar je draagt ook bij aan het verminderen van elektronisch afval. Bij ons assortiment refurbished monitoren hebben we verschillende opties beschikbaar zodat je een monitor kunt vinden die geschikt is voor jouw behoeften.

Bekijk ons aanbod van monitoren met een HDMI-aansluiting, zodat je gemakkelijk kunt genieten van haarscherp beeld. Of je nu op zoek bent naar een beeldscherm voor thuisgebruik of voor op kantoor, wij hebben de juiste refurbished monitor voor jou. Onze voorraad refurbished monitoren wordt regelmatig aangevuld, dus je vindt altijd wel een geschikte monitor die past bij jouw budget en wensen.

Het kopen van een refurbished monitor is niet alleen goed voor het milieu, maar het kan ook financieel voordelig zijn. Je kunt namelijk tot wel 50% besparen in vergelijking met de aanschaf van een nieuwe monitor. Bovendien worden onze refurbished monitoren grondig getest en gereviseerd voordat ze weer te koop worden aangeboden. Hierdoor ben je verzekerd van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bekijk het productaanbod op onze website en ontdek de verschillende merken en modellen die we aanbieden, zoals bijvoorbeeld Dell of HP. We bieden niet alleen standaard monitoren aan, maar ook curved schermen en ultrawide monitoren. Zo kun je altijd de perfecte monitor vinden die past bij jouw wensen.

Kortom, het aanschaffen van een refurbished monitor biedt vele voordelen. Je bespaart geld, draagt bij aan het verminderen van elektronisch afval en bent verzekerd van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte refurbished monitor voor jouw behoeften.

Is jouw monitor toe aan vervanging?

Op de Samsung Smart Monitor M5 met twee schermen werken

Door een refurbished monitor te kopen kun jij op een goedkope manier van een betere beeldkwaliteit genieten.

 • Dat is: je kunt de kwaliteit van je beeld goedkoop verbeteren
 • Beelden worden sneller ververst waardoor je de actie van entertainment beter kunt volgen
 • Een voordelig beeldscherm met garantie kunnen kopen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Bespaar geld met onze competitieve prijzen voor refurbished monitoren!

Naast de lagere kosten van refurbished monitoren, zijn er nog andere redenen waarom het een slimme keuze kan zijn voor bedrijven. Ten eerste is het een duurzame keuze, omdat het bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval. Door gebruik te maken van refurbished technologie, wordt er minder materiaal verspild en wordt de levensduur van de apparaten verlengd. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van bedrijven op de lange termijn.

Een ander voordeel van refurbished monitoren is dat ze vaak worden geleverd met garantie en ondersteuning. Bedrijven die refurbished technologie verkopen, willen ervoor zorgen dat hun klanten tevreden zijn met hun aankoop en bieden daarom vaak garanties en ondersteuning aan om eventuele problemen op te lossen. Dit kan bedrijven gemoedsrust geven bij de aankoop van tweedehands technologie.

Ten slotte kunnen refurbished monitoren van dezelfde kwaliteit zijn als nieuwe monitoren. De renovatie- en testprocessen die worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de monitoren aan de kwaliteitsnormen voldoen, kunnen soms zelfs strenger zijn dan die voor nieuwe monitoren. Dit betekent dat bedrijven hoogwaardige technologie kunnen krijgen tegen een fractie van de kosten.

Kortom, refurbished monitoren zijn niet alleen betaalbaar, maar ook duurzaam en betrouwbaar. Voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om kosten te besparen zonder in te leveren op kwaliteit, kan het kiezen voor refurbished technologie een slimme zet zijn.

Goedkopere monitoren dan nieuwe.

Een nieuwe monitor kopen kan lastig zijn als je een beperkt budget hebt. Gelukkig zijn er refurbished monitoren als goed alternatief. Refurbished monitoren zijn goedkoper dan nieuwe, maar van hoge kwaliteit en bieden dezelfde functionaliteiten. Dit zijn gebruikte producten die zijn opgeknapt en gerepareerd om weer als nieuw te kunnen functioneren. De monitor wordt gecontroleerd, getest, gereinigd en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen. Refurbished is niet alleen goedkoper, maar ook duurzamer.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe monitor, is het begrijpelijk dat je op zoek gaat naar de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Maar wat als we je vertellen dat je ook kunt kiezen voor een gerenoveerde monitor met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Door te kiezen voor een refurbished monitor van een betrouwbare verkoper met garantie, kan je erop vertrouwen dat deze net zo goed werkt als nieuw.

Refurbished monitors zijn niet alleen betaalbaar, maar ook duurzaam. Het is namelijk een duurzame keuze om gebruikte apparatuur een tweede leven te geven in plaats van het weg te gooien. Bovendien worden refurbished monitors uitgebreid getest en gereviseerd voordat ze weer op de markt worden gebracht. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige technologie tegen een betaalbare prijs, zijn refurbished monitors dus een uitstekende keuze. Het is een slimme investering die niet alleen kostenbesparend is, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst. Kies daarom voor een gerenoveerde monitor en geniet van de voordelen van zowel kwaliteit als duurzaamheid!

Duurzame en betaalbare optie

Het is tegenwoordig belangrijk om bewust te zijn van onze impact op het milieu. Gelukkig is er een duurzame en betaalbare optie voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe monitoren: refurbished monitoren.

Door het hergebruiken van technologie wordt de hoeveelheid elektronisch afval verminderd, wat deze keuze niet alleen milieuvriendelijk maakt, maar ook kosteneffectief. Bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verminderen, kunnen profiteren van deze duurzame optie zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit.

Refurbished monitoren zijn namelijk grondig getest en gerepareerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan dezelfde kwaliteitsnormen als nieuwe monitoren. Bovendien bieden veel leveranciers van refurbished monitoren garanties en ondersteuning voor hun producten, waardoor het een veilige en betrouwbare keuze is.

Het is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee en de gemoedsrust. Kiezen voor refurbished monitoren is een slimme zet voor bedrijven die een duurzame toekomst willen creëren.

Conclusie

Refurbished monitoren bieden bedrijven een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn beschikbaar tegen zeer competitieve prijzen. Door te kiezen voor deze duurzame en betaalbare optie kunnen bedrijven kosten besparen zonder in te leveren op kwaliteit. Als u op zoek bent naar een monitor met dezelfde kwaliteit als nieuwe modellen, maar tegen lagere kosten, dan is refurbished technologie zeker het overwegen waard.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een refurbished monitor?

Bekijk de staat van het scherm en controleer op eventuele krassen of beschadigingen. Wanneer je een refurbished monitor wilt kopen, is het belangrijk om goed te kijken naar de staat van het scherm. Hoewel deze monitoren al eerder zijn gebruikt, moeten ze nog steeds in goede staat verkeren.

Let daarom goed op eventuele krassen of beschadigingen aan het scherm. Dit kan namelijk invloed hebben op de beeldkwaliteit en jouw kijkervaring. Een handige tip is om de monitor in persoon te bekijken voordat je hem aanschaft.

Zo kun je zelf controleren of er geen beschadigingen zijn en of het scherm nog helder genoeg is. Mocht dit niet mogelijk zijn, vraag dan om duidelijke foto’s van het scherm zodat je een goed beeld krijgt van de staat ervan.

Als je een gaming monitor zoekt, let dan op de responstijd en verversingssnelheid. Voor gamers is het belangrijk dat hun monitor snel reageert op hun acties en bewegingen. Daarom moet je bij het kopen van een refurbished gaming monitor letten op twee belangrijke specificaties: responstijd en verversingssnelheid.

De responstijd geeft aan hoe snel een pixel kan veranderen van kleur. Een lage responstijd betekent dat pixels sneller kunnen veranderen, wat resulteert in minder ghosting (spookbeelden) tijdens snelle bewegingen in games.

De verversingssnelheid geeft aan hoe vaak per seconde het beeld wordt ververst. Hoe hoger deze snelheid, hoe vloeiender de beelden worden weergegeven. Een verversingssnelheid van 144 Hz is bijvoorbeeld ideaal voor gaming.

Wat betreft de aansluitingen, zorg ervoor dat de monitor compatibel is met jouw computer of laptop.

Voordat je een refurbished monitor koopt, moet je er zeker van zijn dat deze compatibel is met jouw computer of laptop. Controleer daarom welke aansluitingen de monitor heeft en vergelijk deze met de poorten op jouw apparaat.

De meeste moderne monitoren hebben tegenwoordig HDMI- en DisplayPort-aansluitingen, maar oudere modellen kunnen nog VGA- of DVI-poorten hebben. Zorg er dus voor dat je het juiste type kiest dat past bij jouw apparaat.

Controleer garantie en retourbeleid voor monitorproblemen.

Tot slot is het belangrijk om goed te kijken naar de garantievoorwaarden van een refurbished monitor. Vaak bieden verkopers beperkte garanties aan op hun producten, wat betekent dat ze alleen verantwoordelijk zijn voor defecten die al aanwezig waren toen je het product ontving.

Controleer ook of er een retourbeleid is in geval van problemen met de monitor. Dit geeft je extra gemoedsrust en zorgt ervoor dat je niet vastzit aan een defect product.

Door deze tips te volgen ben je goed voorbereid om een refurbished monitor te kopen die past bij jouw wensen en eisen. Vergeet niet om altijd goed te kijken naar de staat van het scherm, specificaties zoals responstijd en verversingssnelheid, compatibiliteit met jouw apparaat en garantievoorwaarden. Zo kun je zorgeloos genieten van een goed werkende monitor voor een lagere prijs dan bij aanschaf van een nieuw model.

Tips voor het onderhoud en gebruik van een refurbished monitor

Reiniging van het scherm

Het is belangrijk om het scherm van uw refurbished monitor regelmatig schoon te maken om stof en vlekken te verwijderen. Gebruik hiervoor een zachte, pluisvrije doek en vermijd agressieve reinigingsmiddelen die de coating van het scherm kunnen beschadigen.

Als er hardnekkige vlekken zijn, kunt u een speciale reiniger gebruiken die geschikt is voor monitoren.

Het is ook aan te raden om het scherm niet met uw vingers aan te raken, omdat dit vette vingerafdrukken kan achterlaten.

beeldscherm schoonmaken

Vermijd direct zonlicht of hoge temperaturen

Een refurbished monitor kan gevoelig zijn voor hoge temperaturen en direct zonlicht, wat kan leiden tot hardwareproblemen. Plaats de monitor daarom op een plek waar deze niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht of hoge temperaturen. Zorg er ook voor dat de ventilatieopeningen niet worden geblokkeerd, omdat dit kan leiden tot oververhitting.

Pas helderheid en contrast aan op persoonlijke voorkeur

Bij het kiezen van een monitor is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren voor helderheid en contrast. Dit kan namelijk invloed hebben op uw kijkervaring en zelfs vermoeide ogen veroorzaken als de helderheid te hoog is.

Bij refurbished monitoren is het mogelijk dat de standaardinstellingen niet overeenkomen met uw persoonlijke voorkeur. Het is daarom aan te raden om deze instellingen aan te passen zodat u het beste uit uw monitor haalt.

Houd er ook rekening mee dat de juiste instellingen kunnen variëren afhankelijk van de omgevingsverlichting en de taken die u uitvoert op uw computer. Experimenteer dus met verschillende instellingen om te zien wat het beste werkt voor u. Door deze kleine aanpassingen kunt u genieten van een betere kijkervaring en voorkomt u vermoeide ogen.

Schakel uit wanneer niet in gebruik

Wanneer u uw refurbished monitor niet gebruikt, is het verstandig om deze uit te schakelen. Dit bespaart energie en verlengt de levensduur van het apparaat. Sommige monitoren hebben ook een slaapstand, die automatisch wordt ingeschakeld wanneer de monitor niet in gebruik is. Dit is een handige functie om energie te besparen.

Wanneer vervangen?

Het kan lastig zijn om te bepalen wanneer het tijd is om uw refurbished monitor te vervangen. Over het algemeen gaat een monitor gemiddeld vijf tot zeven jaar mee, afhankelijk van hoe vaak deze wordt gebruikt en onderhouden. Als u merkt dat de kwaliteit van het beeld verslechtert of als er hardwareproblemen optreden, kan dit een indicatie zijn dat het tijd is om uw monitor te vervangen.

Kortom, door regelmatig onderhoud en zorgvuldig gebruik kunt u ervoor zorgen dat uw refurbished monitor lang meegaat en optimale prestaties blijft leveren. Reinig het scherm regelmatig met een zachte doek, vermijd direct zonlicht en hoge temperaturen, pas de helderheid en contrast aan op basis van uw persoonlijke voorkeur, schakel de monitor uit wanneer deze niet in gebruik is en overweeg om uw monitor te vervangen als deze niet meer goed functioneert.

Conclusie: Kies voor betaalbare kwaliteit met een refurbished monitor

Betaalbare kwaliteit met een refurbished monitor

Een refurbished monitor biedt dezelfde resolutie als een nieuwe monitor, maar dan voor een veel lagere prijs. Dit is de belangrijkste reden waarom steeds meer mensen kiezen voor een refurbished monitor in plaats van een nieuwe. Het is namelijk zonde om teveel te betalen voor iets dat eigenlijk hetzelfde is als wat je kunt krijgen voor minder geld.

Vaak bespaar je tot wel 50% van de prijs van een nieuwe monitor wanneer je kiest voor een refurbished exemplaar. Dat scheelt behoorlijk wat geld en dat kun je weer aan andere dingen besteden. Het kan natuurlijk wel spannend zijn om te investeren in iets dat al eerder gebruikt is, maar als je kiest voor een betrouwbare remarkt-partij hoef je daar niet bang voor te zijn.

Het is belangrijk om te kiezen voor een partij die de monitor grondig heeft gecontroleerd en eventuele defecten heeft gerepareerd. Zo weet je zeker dat je geen kat in de zak koopt en kun jij nog lang genieten van jouw aankoop.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor een refurbished monitor draag jij bij aan een duurzamere wereld. Er wordt namelijk minder elektronisch afval geproduceerd omdat er gebruik gemaakt wordt van bestaande materialen. Hierdoor worden er minder grondstoffen verbruikt en dat is goed nieuws voor het milieu.

Bovendien kun jij ook zelf bijdragen aan duurzaamheid door bewust om te gaan met jouw aankopen. Door te kijken naar alternatieven zoals refurbished producten, draag jij je steentje bij aan een betere wereld. En dat voelt toch net even wat beter dan wanneer je alleen maar bezig bent met het vergaren van zoveel mogelijk spullen.

Conclusie

Een refurbished monitor biedt betaalbare kwaliteit en is daarmee een uitstekend alternatief voor een nieuwe monitor. Door te kiezen voor een betrouwbare remarkt-partij ben jij verzekerd van een goede aankoop waar je nog lang plezier van zult hebben. Bovendien draag jij op deze manier ook nog eens bij aan een duurzamere wereld. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor een refurbished monitor!

Kies voor betaalbare kwaliteit met een refurbished monitor

Als je op zoek bent naar een monitor, maar geen zin hebt om de hoofdprijs te betalen voor een nieuwe, dan is een refurbished monitor misschien wel de oplossing waar je naar op zoek bent. Door te kiezen voor een refurbished monitor kun je namelijk profiteren van verschillende voordelen, zoals gegarandeerde kwaliteit en garantie en competitieve prijzen.

Een refurbished monitor is in principe een tweedehands monitor die door professionals is gereviseerd en weer als nieuw functioneert. Het kan zijn dat er kleine gebruikssporen aanwezig zijn, maar deze hebben geen impact op de prestaties van de monitor. Bovendien wordt elke refurbished monitor uitvoerig getest voordat deze wordt verkocht.

Het grootste voordeel van het kopen van een refurbished monitor ten opzichte van een nieuwe is natuurlijk de prijs. Refurbished monitoren worden vaak verkocht tegen aanzienlijk lagere prijzen dan nieuwe modellen, terwijl ze nog steeds dezelfde functionaliteit bieden. Daarnaast draag je bij aan duurzaamheid door het hergebruiken van elektronica.

Wanneer je besluit om een refurbished monitor te kopen, kun je erop vertrouwen dat deze voldoet aan hoge kwaliteitsstandaarden. Bij gerenommeerde leveranciers krijg je vaak garantie op jouw aankoop en kun je rekenen op goede klantenservice wanneer er toch iets misgaat.

Er zijn verschillende opties beschikbaar als het gaat om het aanschaffen van een refurbished monitor. Veel online winkels bieden refurbished monitoren aan, maar het is belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare verkoper. Let bijvoorbeeld op keurmerken en reviews van andere klanten.

Als je eenmaal jouw refurbished monitor hebt aangeschaft, is het belangrijk om deze goed te onderhouden en te gebruiken. Zorg ervoor dat je de monitor regelmatig schoonmaakt en vermijd blootstelling aan direct zonlicht of extreme temperaturen. Door goed voor jouw monitor te zorgen, kun je er jarenlang plezier van hebben.

Kortom, als je op zoek bent naar een betaalbare manier om een hoge kwaliteit monitor in huis te halen, dan is een refurbished model zeker het overwegen waard. Door te kiezen voor een gerenommeerde leverancier met goede garanties en klantenservice, kun je erop vertrouwen dat jouw aankoop voldoet aan hoge kwaliteitsstandaarden. Zo kun jij optimaal genieten van jouw nieuwe (tweedehands) aankoop!

Is jouw monitor toe aan vervanging?

Op de Samsung Smart Monitor M5 met twee schermen werken

Door een refurbished monitor te kopen kun jij op een goedkope manier van een betere beeldkwaliteit genieten.

 • Dat is: je kunt de kwaliteit van je beeld goedkoop verbeteren
 • Beelden worden sneller ververst waardoor je de actie van entertainment beter kunt volgen
 • Een voordelig beeldscherm met garantie kunnen kopen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Geef een reactie