Ring video deurbel ervaringen review

In de afgelopen jaren zijn er veel verschillende technische ontwikkelingen geweest. Met behulp van deze technische ontwikkelingen zijn er veel nieuwe apparaten bijgekomen en zijn bestaande apparaten steeds slimmer geworden. Door deze technologische ontwikkelingen kan de omgeving in en rondom het huis zelfs via het internet worden beveiligd.

Tegenwoordig zijn er zelfs deurbellen met camera waarmee kan worden bekeken wie er voor de deur staat. Een voorbeeld hiervan is de ring video deurbel. Doordat de omgeving met deze deurbel kan worden bekeken kan deze deurbel zelfs als beveiligingssysteem worden gebruikt.

Bekijken wie voor de deur staat is niet het enige waarvoor deze deurbel kan worden gebruikt. Het is namelijk zelfs mogelijk om met elkaar te communiceren. Ben jij benieuwd naar de ervaringen van de ring video deurbel? Wij hebben hem getest en vertellen er in dit artikel alles over. 

Wat is de ring video deurbel?

Ring heeft een serie deurbellen die met een videocamera zijn uitgerust ontworpen. Iedere deurbel uit deze serie wordt een de ring video deurbel genoemd. In de deurbellen uit deze serie zit een full-HD camera verwerkt waarmee personen die voor de deur staan kunnen worden bekeken. Om een goed overzicht van de omgeving te krijgen kan er een bewegingszone worden ingesteld. 

Met deze bewegingszone kan de gevoeligheid van de camera worden ingesteld. In een donkere omgeving kan het lastig zijn om de persoon die voor de deur staat te herkennen. Tijdens het ontwikkelen van de ring deurbellen heeft Ring hier goed over nagedacht.

Zo werken deze camera’s met nachtzicht zodat de persoon die voor de deur staat altijd duidelijk in beeld kan komen. Het kunnen zien wie er voor de deur staat is niet het enige voordeel van de video deurbel. Er kan namelijk zelfs via deze deurbel met elkaar worden gecommuniceerd.

Voor de communicatie met deze deurbel moet een app behorende bij de deurbel op de telefoon / tablet worden geïnstalleerd.

Met deze app kan vervolgens tussen de microfoon uit de deurbel en de app met elkaar worden gecommuniceerd. 

Wat is de Ring video deurbel

Om deze videodeurbel te kunnen gebruiken moet de videodeurbel op het stopcontact worden aangesloten. Hiervoor kan de bestaande deurbel aansluiting worden gebruikt. Om te kunnen horen wanneer er wordt aangebeld kunnen twee opties worden gebruikt. Zo kan het geluid via de app of een losse speaker worden verstuurd. Deze deurbellen werken niet met iedere speaker samen.

Enkele speakers die op dit systeem kunnen worden aangesloten zijn de Ring Chime, de Amazon Echo-speaker of de Google Home speaker. Deze speakers moeten los worden aangeschaft. De meeste video ring deurbellen hebben een compact en mooi afgewerkt design. Hierdoor hebben deze deurbellen een mooi en strak uiterlijk. Om de deurbel waterdicht te maken zit er een klein hoesje om de behuizing. Door dit hoesje is het systeem waterdicht en zijn de schroeven niet zichtbaar. 

Wanneer de video deurbel als beveiligingscamera wordt gebruikt is het handig als de beelden op een later tijdstip kunnen worden bekeken. Om de beelden op een later tijdstip te kunnen bekijken moeten de beelden worden opgeslagen. Voor het bewaren en terugkijken van de beelden kan er een Ring Protect-abonnement worden afgesloten. Dit abonnement kost 3 euro per maand en kan bij aanschaf de eerste 30 dagen zelfs gratis worden gebruikt.

Naast het opnemen van beelden worden de functies van het systeem uitgebreid. Zo kunnen er uitgebreidere meldingen worden weergegeven en kunnen personen worden gedetecteerd. Doordat de personen kunnen worden gedetecteerd kunnen er persoonlijke meldingen worden gegeven.

Ondanks dat er met behulp van een abonnement extra functies worden toegevoegd kan de videodeurbel ook zonder abonnement worden gebruikt. Wanneer de video deurbel zonder abonnement wordt gebruikt worden de beelden niet opgeslagen en zullen enkele extra functies ontbreken. 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van de Ring video deurbel?

In de afgelopen jaren zijn er vele technische ontwikkelingen geweest die elkaar allemaal snel na elkaar hebben opgevolgd. Door deze technische ontwikkelingen zijn producten steeds slimmer geworden.

De meeste slimme producten kunnen voor extra functies worden gebruikt. Zelfs de deurbel is door deze ontwikkelingen slim geworden. Een slimme deurbel wordt ook wel een video deurbel genoemd.

Wat is de Ring video deurbel

Ring heeft een videodeurbel ontwikkeld waarmee bezoekers die voor de deur staan kunnen worden bekeken. Om de bezoekers te kunnen bekijken zit er een camera in de behuizing verwerkt.

Voordat de beelden van de camera kunnen worden bekeken moet er een app op de mobiele telefoon / tablet worden geïnstalleerd. Nadat de app voor de deurbel is geïnstalleerd kan er zelfs met behulp van de ingebouwde microfoon tussen de app en de bezoeker worden gecommuniceerd.

App voor de Ring video deurbel op de mobiele telefoon of tablet installeren

Om met de Video deurbel te kunnen werken moet er een app op de telefoon of tablet worden geïnstalleerd. Deze app kan in de app store of in de Play store worden gevonden. De Store die voor de installatie van een app kan worden gebruikt afhankelijk van het besturingssysteem waarmee het apparaat werkt.

Bij een apparaat met het besturingssysteem iOS van Apple moet een app vanuit de App store worden gedownload. Voor de installatie van een app op een apparaat met het besturingssysteem Android moet Google Play Store worden gebruikt. Voor het installeren van een app vanuit een store is een account nodig. Dit account bestaat uit een combinatie van een gebruikersnaam en een wachtwoord.

Voor de Apple app Store moet een iCloud account worden gebruikt. Het iCloud account bestaat uit een combinatie van een e-mail adres met een daarbij behorend wachtwoord.

Voor de Google Play Store is een Google account nodig. Het Google account bestaat uit een combinatie van een e-mail adres dat op @gmail.com eindigt en een daarbij behorend wachtwoord.

Beide accounts kunnen op dezelfde manier worden aangemaakt. In het artikel: Google account aanmaken staat stapsgewijs beschreven hoe dit account kan worden aangemakt. 

Ring video deurbel app

Nadat een van beiden accounts is aangemaakt kan de app binnen de store worden opgezocht. Voor deze zoektocht kan in het tekst veld naast het vergrootglas een tekst worden ingevuld. Door hier Ring in te vullen wordt de app behorende bij de Ring video deurbel binnen de store opgezocht. Wanneer deze app is gevonden kan de app worden geopend door op de snelkoppeling bij deze app te drukken.

Nadat er op de snelkoppeling is gedrukt wordt er een nieuw venster geopend. Binnen dit venster staat een knop met de tekst: “Installeren”. Door op deze knop te drukken wordt de app uiteindelijk op de mobiele telefoon / tablet geïnstalleerd. Om de app na de installatie te kunnen gebruiken wordt er een snelkoppeling naar de app gemaakt. Deze snelkoppeling komt tussen de geïnstalleerde apps op de mobiele telefoon / tablet getoond. Met behulp van deze snelkoppeling kan de app sneller worden opgestart. 

Ervaringen van de videodeurbel

Tijdens het testen van de Ring video deurbel serie werden we verrast door de kwaliteit van deze deurbel.  Binnen deze serie zitten deurbellen die bekabeld en draadloos met het internet kunnen worden verbonden. Om de deurbel beter te kunnen horen moet de bestaande gong door een Ring Chime, de Amazon Echo-speaker of de Google Home speaker worden vervangen.

Kunnen horen dat iemand heeft aangebeld is niet het enige waarvoor de videodeurbel kan worden gebruikt. De beelden die door de videodeurbel worden opgenomen kunnen namelijk met een app worden bekeken. Hierdoor kan binnen de app worden bekeken wie er voor de deur staat. Daarnaast is het mogelijk om via de app met degene die voor de deur staat de communiceren.

Voor de communicatie met de persoon die voor de deur staat zit er een speaker en een microfoon in de behuizing van de deurbel verwerkt.

De geluidskwaliteit van deze speaker is goed genoeg om elkaar goed te kunnen verstaan. Tijdens deze communicatie kan degene die voor de deur staat binnen de app worden bekeken.

Om de persoon die voor de deur staat te bekijken zit er een goede webcam met 1080p (Full-HD) kwaliteit in de behuizing van de videodeurbel verwerkt.

Met behulp van deze camera worden de bezoekers duidelijk en in goede kwaliteit in de app weergegeven. De camera heeft alleen wel een klein beetje moeite met licht en donker.

Hierdoor kan het soms voorkomen dat de beelden overbelicht zijn of dat de beelden bij schemering onduidelijk worden.

Ring video deurbel

Ring heeft hier een oplossing voor gevonden. Om beelden in het donker scherp te kunnen bekijken kan de camera automatisch naar nacht zicht overschakelen. Door nachtzicht te gebruiken worden zelfs de donkere beelden helder weergegeven. 

Wanneer een deurbel met camera wordt gebruikt is de betrouwbaarheid erg belangrijk. Zo is het belangrijk dat er van iedere beweging een melding wordt gegeven. Wanneer er een beweging wordt gedetecteerd wordt daar binnen de app direct een melding van getoond. Om deze meldingen nauwkeurig te kunnen maken kan er een bewegingszone worden ingesteld.

Met deze bewegingszone kan de locatie waarop gefocust moet worden en de bewegingshoeveelheid worden ingesteld. Door deze instellingen te wijzigen komt de melding van een beweging op het juiste moment naar voren. Als er een Ring protect-abonnment is afgesloten kunnen alle beelden worden opgenomen en opgeslagen. Deze opgenomen beelden kunnen uiteindelijk binnen de app worden teruggekeken.

Bij deze camera start de opname zes seconden van tevoren. Dit is het grote voordeel van deze videodeurbel. Nadat er op de deurbel is gedrukt wordt er direct een melding op de smartphone weergegeven. Door deze melding te openen worden de livebeelden van de camera getoond. Hierdoor kan worden bekeken wie er voor de deur staat. Daarnaast kan er binnen deze app op het microfoontje worden gedrukt om de communicatie met anderen te starten. 

De geluiden van de microfoon uit de behuizing kunnen een vertraging van 2 seconden hebben. Hierdoor kan er een vertraging in de communicatie optreden. Dit probleem is vaak ook bij een live opname van een tv programma te zien.

Om de videodeurbel optimaal te laten functioneren is het belangrijk dat Ring videodeurbel met een goede en stabiele internetverbinding wordt verbonden. Naast de internetsnelheid spelen ook de specificaties van de tablet of mobiele telefoon een belangrijke rol. 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van de Ring video deurbel?

In de afgelopen jaren zijn er vele technische ontwikkelingen geweest die elkaar allemaal snel na elkaar hebben opgevolgd. Door deze technische ontwikkelingen zijn producten steeds slimmer geworden.

De meeste slimme producten kunnen voor extra functies worden gebruikt. Zelfs de deurbel is door deze ontwikkelingen slim geworden. Een slimme deurbel wordt ook wel een video deurbel genoemd.

Wat is de Ring video deurbel

Ring heeft een videodeurbel ontwikkeld waarmee bezoekers die voor de deur staan kunnen worden bekeken. Om de bezoekers te kunnen bekijken zit er een camera in de behuizing verwerkt.

Voordat de beelden van de camera kunnen worden bekeken moet er een app op de mobiele telefoon / tablet worden geïnstalleerd. Nadat de app voor de deurbel is geïnstalleerd kan er zelfs met behulp van de ingebouwde microfoon tussen de app en de bezoeker worden gecommuniceerd.

Geef een reactie