De beste gratis VPN’s voor iPhone en iPad

Ontdek alles over het gebruik van een gratis VPN op je iPhone. Leer waarom een VPN voor iPhone-gebruikers van essentieel belang is en kom meer over de voordelen van een gratis VPN op je iPhone te weten. In dit artikel lees je hoe je veilig en anoniem met een gratis VPN op je iPhone kunt browsen.

In ons dagelijks leven is de iPhone onmisbaar geworden. Het heeft verschillende functies zoals een persoonlijke assistent, communicatiemiddel en mogelijkheden voor entertainment. Om onze privacy en persoonlijke gegevens te beschermen, is het belangrijk dat je een gratis VPN gebruikt. Met een gratis VPN wordt het internetverkeer versleuteld en jouw IP-adres verborgen, waardoor we anoniem blijven en onze identiteit online wordt beschermd. Een gratis VPN biedt ook voordelen zoals toegang tot geblokkeerde websites en bescherming bij openbare wifi-netwerken.

Wil je meer weten over hoe je veilig op jouw iPhone kunt surfen? Lees dan verder en ontdek hoe je een gratis VPN op jouw iOS-apparaat kunt gebruiken.

Beste gratis VPN’s voor iPhone en iPad

Als je naar een gratis VPN voor je iPhone of iPad zoekt, is het belangrijk dat je de beste opties met elkaar vergelijkt. Hoewel er veel gratis VPN diensten beschikbaar zijn, bieden sommige betere veiligheid en privacy dan andere. Hieronder staan enkele van de beste gratis VPN’s die specifiek voor iOS-apparaten geschikt zijn:

Hoe kun je een VPN iPhone gratis gebruiken
 1. Opera VPN: Opera staat om zijn webbrowser bekend, maar ze bieden ook een gratis VPN-service aan. Met Opera VPN kun jij je IP-adres gemakkelijk verbergen en toegang tot geblokkeerde inhoud krijgen. Het heeft ook een ingebouwde ad-blocker om vervelende advertenties tijdens het surfen op het internet te blokkeren.
 2. Hotspot Shield: Hotspot Shield is een andere populaire keuze als het om gratis VPN’s voor iPhones en iPads gaat. Het biedt een eenvoudig te gebruiken interface met onbeperkte bandbreedte. Bovendien beschermt Hotspot Shield je gegevens met sterke versleutelingstechnologie, zodat je online activiteiten veilig blijven.
 3. TunnelBear: TunnelBear is vanwege de gebruiksvriendelijke interface en de sterke beveiligingsfuncties geliefd bij gebruikers. Het heeft servers over de hele wereld, waardoor je zonder gedoe toegang tot geo-beperkte inhoud hebt.

Wil jij jouw belangrijke gegevens tegen cybercrime beschermen?

Hoe kun je een VPN iPhone gratis gebruiken

Door een VPN op jouw iPhone te installeren kun jij jouw belangrijke bestanden zoals foto’s, video’s en documenten tegen de gevaren van het internet beschermen

 • Dat betekend dat: het internetverkeer tijdens het surfen wordt versleuteld
 • De belangrijke bestanden zoals foto’s en video’s niet aan een virus worden blootgesteld
 • Cybercriminelen geen kans hebben om jouw belangrijke bestanden te beschadigen
 • Jij anoniem kunt surfen waardoor je beperkingen met de locatie kunt omzeilen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Vergelijk de beste opties om veiligheid en privacy op je Apple-apparaten te garanderen.

Bij het kiezen van een gratis VPN voor je iPhone of iPad is het belangrijk dat je naar de veiligheids- en privacyfuncties die worden aangeboden kijkt. Hieronder staan enkele belangrijke functies waarop je moet letten:

 1. Versleuteling: Zorg ervoor dat de VPN-service sterke versleuteling gebruikt voor het beschermen van je gegevens. Dit zorgt ervoor dat niemand jouw online activiteiten kan volgen of je gevoelige informatie kan onderscheppen.
 2. Geen logboeken: Kies een VPN-provider die geen logboeken van je online activiteiten bijhoudt. Op deze manier blijft je browsegeschiedenis privé en wordt er over jou geen informatie bewaard.
 3. Serverlocaties: Controleer of de VPN-service servers op locaties waar jij toegang tot wilt hebben, zoals specifieke landen voor geo-beperkte inhoud heeft.
 4. Bandbreedtebeperkingen: Sommige gratis VPN’s beperken de hoeveelheid bandbreedte die je kunt gebruiken, wat frustrerend kan zijn als je veel data-intensieve taken uit wilt voeren. Kijk dus naar een VPN met onbeperkte bandbreedte.

Top 5 ECHT GRATIS VPN’s voor de iPhone

Wil je veilig en anoniem op je iPhone internetten zonder dat het je een cent kost? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hieronder ontdek je de top 5 volledig gratis VPN’s die specifiek voor iPhones geschikt zijn. We bespreken de kenmerken die deze beste gratis opties van andere aanbieders onderscheiden. Daarnaast geven we inzicht in de snelheid, de betrouwbaarheid en de beveiligingsfuncties van iedere aanbevolen VPN, en vergelijken de voordelen en nadelen om jou bij het maken van de juiste keuze te helpen.

Kenmerken die gratis VPN’s onderscheiden

Wat maakt een gratis VPN echt goed? Hieronder staan enkele kenmerken waarop we bij het selecteren van onze top 5 hebben gelet:

 1. Gebruiksvriendelijkheid: Een goede VPN moet zelfs voor beginners gemakkelijk kunnen worden gebruikt. Onze aanbevolen opties bieden intuïtieve apps met een eenvoudige interface, zodat je snel met een beveiligde server kunt verbinden.
 2. Snelheid: Niemand houdt van traag internet, dus we hebben alleen VPN’s geselecteerd die snelle verbindingssnelheden bieden. Hoewel gratis diensten in vergelijking met betaalde versies soms iets langzamer kunnen zijn, hebben we ervoor gezorgd dat onze keuzes nog steeds voldoende snelheid bieden voor dagelijks gebruik.
 3. Betrouwbaarheid: Het is belangrijk dat een VPN betrouwbaar is en je gegevens veilig houdt. Onze top 5 VPN’s hebben sterke beveiligingsprotocollen en gebruiken versleutelingstechnologie zodat jouw internetverkeer privé blijft.
 4. Serverlocaties: Met een breed scala aan serverlocaties kun je geografische beperkingen omzeilen waardoor je toegang tot de inhoud van over de hele wereld kunt krijgen. Onze aanbevolen VPN’s bieden een groot aantal servers op verschillende locaties, zodat je altijd uit meerdere opties kunt kiezen.

Inzicht in de snelheid, betrouwbaarheid en beveiligingsfuncties van vpn iphone gratis

Als het gaat om het kiezen van een gratis VPN voor je iPhone, zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden, zoals snelheid, betrouwbaarheid en beveiligingsfuncties. Hieronder vind je een overzicht van deze aspecten om je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

VPN iPhone gratis gebruiken om veiliger op het internet te surfen

Snelheid:

 • Gratis VPN’s hebben over het algemeen beperkte bandbreedte en servercapaciteit, wat tot langzamere verbindingen kan leiden.
 • Sommige gratis VPN’s kunnen advertenties bevatten waardoor de snelheid van je internetverbinding kan worden vertraagd.
 • Het kan zijn dat gratis VPN’s beperkte snelheidslimieten hebben, waardoor je niet optimaal van je internetverbinding kunt profiteren.

Betrouwbaarheid:

 • Gratis VPN’s hebben in vergelijking met betaalde VPN’s vaak minder stabiele verbindingen.
 • Sommige gratis VPN’s hebben beperkte serverlocaties, wat invloed op de betrouwbaarheid van de verbinding kan hebben.
 • Gratis VPN’s hebben meestal een beperkte klantenondersteuning, waardoor het moeilijker kan zijn om eventuele problemen op te lossen.

Beveiligingsfuncties:

 • Gratis VPN’s bieden meestal basisfuncties voor de beveiliging, zoals versleuteling van gegevens en het verbergen van je IP-adres.
 • Sommige gratis VPN’s kunnen echter zwakkere versleutelingsprotocollen gebruiken, wat de algehele beveiliging kan verminderen.
 • Het is belangrijk dat je controleert of de gratis VPN een strikt beleid heeft wat betreft het bijhouden van logboeken van je online activiteiten.

Hoewel gratis VPN’s vanwege de kosten aantrekkelijk zijn, hebben ze vaak beperkingen op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en beveiliging. Betaalde VPN-services bieden een betere gebruikerservaring, hogere snelheden, betrouwbaardere verbindingen en uitgebreidere beveiligingsfuncties. Vergelijk verschillende VPN-providers en kies een service die bij jouw behoeften en budget past.

Hoe kun je via een populaire browser toegang tot een gratis VPN op je iPhone krijgen.

Als je een gratis VPN voor je iPhone wilt, hoef je niet verder te zoeken. Populaire browsers bieden een handige functie waarmee je zonder extra kosten toegang tot een VPN-service krijgt. Hiermee kun je vooral op openbare wifi-netwerken veilig surfen en je online privacy beschermen.

Een van de meest bekende browsers die deze functionaliteit biedt, is Opera. Met de Opera-browser kun je eenvoudig en gratis een VPN op je iPhone instellen. Het enige wat je hoeft te doen is de Opera-app uit de App Store downloaden en deze op jouw apparaat installeren. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, kun je van de ingebouwde VPN-functie profiteren.

Ontdek welke browsers deze handige functie zonder extra kosten bieden.

Naast Opera zijn er nog andere browsers die diensten voor VPN op iPhone gratis aanbieden. Een daarvan is de Aloha-browser, die ook in de App Store beschikbaar is. Deze browser biedt niet alleen een ingebouwde advertentieblokkering, maar ook onbeperkte toegang tot een gratis VPN-netwerk.

VPN iPhone gratis in de browser gebruiken

Een andere populaire keuze is de ProtonVPN browser. Deze browser wordt door het bedrijf achter ProtonMail geleverd en staat bekend om zijn sterke beveiligingsfuncties. Met ProtonVPN kun je zonder dat je hiervoor hoeft te betalen van snelle en betrouwbare verbindingen genieten.

Stapsgewijze instructies om een VPN op iPhone gratis via de browser in te stellen.

Een VPN op iPhone kan gratis eenvoudig en in enkele stappen via een browser worden ingesteld. Hieronder staat een stapsgewijze handleiding waarmee jij de VPN op iPhone gratis met behulp van Opera in kunt stellen:

 1. Ga naar de App Store en download de Opera-browser.
 2. Installeer de app op je iPhone.
 3. Open de Opera-app en druk in de linkerbovenhoek op het pictogram met drie streepjes om het menu te openen.
 4. Druk op “Instellingen” en vervolgens op “Privacy & beveiliging”.
 5. Schakel de optie “VPN” in door deze naar rechts te schuiven.
 6. Zodra de VPN is ingeschakeld, kun je uit verschillende virtuele locaties kiezen waarmee je kunt verbinden.

Volg deze eenvoudige stappen en binnen enkele minuten heb je op jouw iPhone toegang tot een gratis VPN-netwerk.

Een VPN-app op je iPhone downloaden en installeren

 • Ga naar de App Store op je iPhone.
 • Zoek naar een VPN-app, zoals NordVPN of ExpressVPN.
 • Druk op ‘Download’ om de app te installeren.
 • Wacht totdat de installatie is voltooid.
 • Open de geïnstalleerde app.

Een VPN app kan eenvoudig op je iPhone worden gedownload en geïnstalleerd. Volg gewoon de bovenstaande stappen en je kunt jouw internetverbinding binnen enkele minuten  beveiligen.

Op je iPhone snel een verbinding met een VPN-server maken

 1. Open de gedownloade VPN-app op je iPhone.
 2. Log met je accountgegevens in of maak indien nodig een nieuw account aan.
 3. Zodra je bent ingelogd, krijg je de toegang tot het hoofdscherm van de app.
 4. Op dit scherm zie je meestal een lijst met beschikbare servers van over de hele wereld.
 5. Selecteer de gewenste server locatie door erop te drukken.
 6. Druk vervolgens op ‘Verbinden’ om de verbinding met die specifieke server tot stand te brengen.

Nu ben je via je iPhone verbonden met een VPN-server! Het proces is snel en gemakkelijk, waardoor jij veilig kunt surfen en online activiteiten uit kunt voeren zonder dat jij je zorgen over jouw privacy hoeft te maken.

Wil jij jouw belangrijke gegevens tegen cybercrime beschermen?

Hoe kun je een VPN iPhone gratis gebruiken

Door een VPN op jouw iPhone te installeren kun jij jouw belangrijke bestanden zoals foto’s, video’s en documenten tegen de gevaren van het internet beschermen

 • Dat betekend dat: het internetverkeer tijdens het surfen wordt versleuteld
 • De belangrijke bestanden zoals foto’s en video’s niet aan een virus worden blootgesteld
 • Cybercriminelen geen kans hebben om jouw belangrijke bestanden te beschadigen
 • Jij anoniem kunt surfen waardoor je beperkingen met de locatie kunt omzeilen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Handige tips om een VPN op je Apple-apparaat te kunnen gebruiken

Hieronder staan enkele handige tips om een VPN op jouw Apple-apparaat optimaal te kunnen gebruiken:

 • Schakel de VPN automatisch in: In de instellingen van jouw iPhone kun je configureren dat de VPN automatisch wordt ingeschakeld als je verbinding met een onbekend Wi-Fi-netwerk maakt. Dit zorgt ervoor dat je zelfs als je vergeet om de VPN in te schakelen altijd beschermd bent.
 • Gebruik iCloud-synchronisatie: Als je meerdere Apple-apparaten hebt, zoals een iPhone en een MacBook, kun je profiteren van iCloud-synchronisatie. Hierdoor worden jouw VPN-instellingen gesynchroniseerd tussen al jouw apparaten, waardoor je naadloos kunt schakelen zonder steeds opnieuw in te loggen.
 • Controleer de VPN-instellingen: Voordat je begint met surfen of het uitvoeren van online activiteiten, is het belangrijk om de instellingen van jouw VPN-app te controleren. Zorg ervoor dat alles correct is geconfigureerd en dat de gewenste beveiligingsprotocollen zijn ingeschakeld.

Met deze handige tips kun jij een VPN optimaal op jouw Apple-apparaat gebruiken en van een veilige en anonieme internetervaring genieten.

Met wereldwijde servers toegang tot iedere website

Met behulp van wereldwijde servers kun je op je iPhone gemakkelijk toegang tot geblokkeerde websites krijgen. Door een VPN te gebruiken kun je met verschillende serverlocaties over de hele wereld verbinden, waardoor je geografische beperkingen kunt omzeilen en vrij op het internet kunt surfen.

VPN iPhone gratis met servers over de hele wereld verbinden

Ontdek hoe je met behulp van wereldwijde servers toegang tot geblokkeerde websites op je iPhone krijgt

Met een gratis VPN kun je de verbinding met verschillende servers verspreid over de hele wereld tot stand brengen. Door de verbinding met een server in een ander land tot stand te brengen, kun jij het IP-adres van dat land aannemen en lijkt het alsof je daadwerkelijk in dat land bent. Hierdoor kun je toegang tot websites krijgen die anders in jouw locatie geblokkeerd zouden zijn.

Stel bijvoorbeeld dat er een bepaalde website is die alleen voor gebruikers in de Verenigde Staten beschikbaar is. Met een gratis VPN kun je de verbinding met een Amerikaanse server eenvoudig maken waardoor het lijkt alsof je fysiek in de VS aanwezig bent. Hierdoor kun je zelfs als deze normaal gesproken niet in jouw regio beschikbaar zou zijn zonder problemen toegang tot de betreffende website krijgen.

Welke gratis VPN’s bieden serverlocaties voor onbeperkte toegang over de hele wereld

Niet iedere gratis VPN-aanbieder heeft dezelfde serverlocaties beschikbaar. Sommige VPN’s hebben een beperkt aantal servers verspreid over enkele landen, terwijl andere VPN’s een uitgebreid netwerk van servers over de hele wereld hebben. Het is belangrijk om te controleren welke serverlocaties beschikbaar zijn voordat je voor een gratis VPN-dienst kiest.

Een goede gratis VPN biedt vaak serverlocaties in verschillende landen, waaronder populaire bestemmingen zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië. Door verbinding met een server in een ander land te maken kun je niet alleen toegang tot geblokkeerde websites krijgen, maar ook van andere voordelen, zoals snelheidsverbeteringen en betere beveiliging genieten.

Hoe kunnen serverlocaties helpen om geografische beperkingen te omzeilen?

Geografische beperkingen op internet kunnen lastig zijn. Gelukkig is er een oplossing: een VPN. Met een VPN kun jij jouw internetverbinding versleutelen en een andere locatie kiezen. Een VPN gebruikt servers over de hele wereld. Voor je iPhone kun je een gratis VPN-app uit de App Store downloaden. Let wel op de beperkingen zoals een beperkte bandbreedte van gratis VPN-apps,.

CyberGhost: beste vpn om content te streamen

CyberGhost wordt als de beste keuze voor het streamen via een VPN op de iPhone beschouwd. Met deze premium VPN-provider kun je van een naadloze streaming ervaring met optimale prestaties en hoge snelheden genieten. Hieronder bespreken we waarom CyberGhost zo populair is onder gebruikers die graag inhoud willen streamen.

Functies die CyberGhost onderscheiden

CyberGhost biedt verschillende functies die hen van andere VPN-providers onderscheiden als het om het streamen van inhoud op jouw iPhone gaat. Hieronder staan enkele belangrijke kenmerken:

 1. Snelle en betrouwbare verbindingen: CyberGhost heeft een uitgebreid netwerk van servers over de hele wereld, waardoor ze snelle en betrouwbare verbindingen kunnen leveren. Dit zorgt ervoor dat jij zonder onderbrekingen van jouw favoriete films, tv-shows en andere content kunt genieten.
 2. Deblokkeren van geo-beperkte inhoud: Een van de grootste voordelen van een VPN voor streaming is dat je toegang tot geo-beperkte inhoud krijgt. Met CyberGhost kun je populaire streamingsites, zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime Video en nog veel meer gemakkelijk deblokkeren.
 3. Optimale prestaties: CyberGhost optimaliseert hun servers specifiek voor streamingdoeleinden, wat in soepele en probleemloze streaming ervaringen resulteert. Of je nu video’s wilt bekijken of muziek wilt streamen, met deze VPN ben jij van goede prestaties verzekerd.

Recensies en ervaringen van gebruikers

Om een beter inzicht in de ervaringen van gebruikers die CyberGhost voor het streamen op hun iPhone hebben gebruikt te krijgen, is het de moeite waard om recensies en beoordelingen te lezen. Veel gebruikers prijzen de VPN-service van CyberGhost vanwege de volgende redenen:

 • Snelste streaming servers: Gebruikers merken op dat CyberGhost speciale servers heeft die voor streaming zijn geoptimaliseerd, wat in snelle verbindingssnelheden en minimale buffering resulteert.
 • Gemakkelijk te gebruiken: De gebruiksvriendelijke interface van CyberGhost maakt het eenvoudig om de verbinding met een VPN-server te maken en direct te streamen. Zelfs als je geen technische kennis hebt, kun jij probleemloos aan de slag.
 • Betrouwbaarheid: Veel gebruikers benadrukken dat ze bij het gebruik van CyberGhost voor streamingdoeleinden nog nooit problemen met betrekking tot stabiliteit of betrouwbaarheid hebben ondervonden.

Conclusie van “vpn iphone gratis”

In de bovenstaande secties hebben we naar de beste gratis VPN’s voor iPhone en iPad en de top 5 gratis VPN’s voor iPhone gekeken. Daarnaast hebben besproken hoe je een gratis VPN via een populaire browser kunt krijgen en hoe je een VPN gemakkelijk op je iPhone kunt downloaden en gebruiken. Verder hebben we CyberGhost als de beste VPN voor het streamen aangeprezen.

Er zijn veel gratis VPN-opties voor iPhones. Je kunt ze gebruiken om veilig te browsen, geo-beperkingen te omzeilen en je privacy te waarborgen. Houd er wel rekening mee dat deze gratis VPN’s beperkingen, zoals beperkte bandbreedte of advertenties kunnen hebben.

VPN iPhone gratis om geo beperkingen te omzeilen

Overweeg een betaalde versie van een VPN-service voor extra functionaliteit en premium functies. Dit biedt meer beveiliging, snelheid en serveropties. Kies de juiste VPN op basis van jouw behoeften en vereisten.

Veel gestelde vragen

Kan een gratis VPN veilig worden gebruikt?

Ja, maar het hangt van de specifieke provider die je kiest af. Sommige gratis VPN-services kunnen jouw gegevens mogelijk verzamelen en aan derden verkopen. Het is belangrijk om een betrouwbare VPN-provider te kiezen die jouw privacy serieus neemt.

Zijn er beperkingen bij het gebruik van gratis VPN’s?

Ja, de meeste gratis VPN-services hebben beperkingen, zoals een beperkte hoeveelheid gegevens die je kunt gebruiken of een langzamere verbindingssnelheid. Dit kan echter afhankelijk van de provider variëren.

Kan ik met een gratis VPN geo-beperkingen omzeilen?

Ja, met veel gratis VPN’s kun je geo-beperkingen omzeilen en op internet toegang tot geblokkeerde inhoud krijgen.

Welke betaalde VPN-service wordt voor iPhone-gebruikers aanbevolen?

Er zijn verschillende betaalde VPN-services waaronder ExpressVPN, NordVPN en Surfshark die voor iPhone-gebruikers worden aanbevolen. Deze services bieden uitstekende beveiliging en functionaliteit voor jouw iPhone.

Kan ik mijn gratis VPN naar een betaalde versie upgraden?

Ja, bij veel VPN-providers kun jij jouw gratis account naar een betaalde versie met extra functies en voordelen upgraden. Raadpleeg de website van de specifieke provider voor meer informatie over het upgradeproces.

Wil jij jouw belangrijke gegevens tegen cybercrime beschermen?

Hoe kun je een VPN iPhone gratis gebruiken

Door een VPN op jouw iPhone te installeren kun jij jouw belangrijke bestanden zoals foto’s, video’s en documenten tegen de gevaren van het internet beschermen

 • Dat betekend dat: het internetverkeer tijdens het surfen wordt versleuteld
 • De belangrijke bestanden zoals foto’s en video’s niet aan een virus worden blootgesteld
 • Cybercriminelen geen kans hebben om jouw belangrijke bestanden te beschadigen
 • Jij anoniem kunt surfen waardoor je beperkingen met de locatie kunt omzeilen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg