Wat is een Apple ID: Alles wat je moet weten over inloggen

Als jij ooit met het beheren van je Apple-apparaten hebt geworsteld, dan is het tijd om kennis te maken met wat een Apple ID inhoudt. Je Apple ID is de sleutel tot een naadloze en geïntegreerde ervaring op al je Apple apparaten. Hiermee kun je de toegang tot iCloud, de App Store, iTunes en andere essentiële diensten van Apple krijgen.

Als je de volledige potentie van je Apple ID begrijpt en benut, zul je ontdekken dat het niet alleen dient om bij iTunes of de App Store in te loggen. Het biedt namelijk veel meer voordelen, zoals de mogelijkheid om je persoonlijke gegevens te beveiligen, aankopen met vrienden en familie te, en om data over al je apparaten te synchroniseren. Als gebruiker zijn er dus talloze mogelijkheden die een Apple ID met zich meebrengt.

Wat is een Apple ID en wat zijn de mogelijkheden ervan

Waarvoor kun je een Apple ID gebruiken

Een Apple ID is jouw toegangspoort tot het uitgebreide ecosysteem van Apple. Het stelt je in staat om toegang te krijgen tot verschillende diensten en producten, waaronder iCloud, de App Store, iTunes en nog veel meer. Met jouw Apple ID kun je naadloos inloggen op al jouw apparaten, zoals iPhone, iPad of Mac. Dit betekent dat je gemakkelijk kunt schakelen tussen apparaten zonder telkens opnieuw te hoeven inloggen.

Wat is een Apple ID en waarvoor kun je dit account gebruiken

Je persoonlijke gegevens beheren is een belangrijk onderdeel van je Apple ID. Je kunt telefoonnummers toevoegen of aanpassen. Bovendien kun je de regio-instellingen van je apparaat voor authenticatie en gebruiksgemak aanpassen .

Met slechts één gebruikersnaam krijg je de toegang tot alle diensten die Apple te bieden heeft. Of je nu apps downloadt of belangrijke bestanden in iCloud opslaat, alles wordt moeiteloos aan je unieke Apple ID gekoppeld.

Wil jij je gegevens op al je Apple apparaten kunnen synchroniseren?

Apple ID maken om op verschillende apple apparaten te kunnen werken

Met een Apple ID kun jij al je gegevens veilig in de Cloud bewaren en tussen Apple apparaten synchroniseren.

 • Op al je apparaten de toegang tot al je bestanden
 • Gegevens tussen andere apparaten uitwisselen
 • Je apparaat gemakkelijk kunnen beveiligen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Het Apple ID via de instellingen aanpassen

Zodra je een Apple ID hebt aangemaakt, kun je met slechts een paar tikken op “instellingen” en vervolgens “Apple ID” ontdekken welke mogelijkheden dit account biedt. Hier kun je niet alleen basisinformatie bekijken of wijzigen, maar ook dieper op specifieke systeemvoorkeuren die aan je account zijn gekoppeld ingaan.

Stel dat je bijvoorbeeld wilt controleren welke apparaten aan je account zijn gekoppeld of als je extra beveiligingsmaatregelen zoals tweestapsverificatie in wilt stellen; dit kan allemaal via de opties binnen “Instellingen” worden gedaan. Het geeft dus niet alleen de toegang tot diensten en product aankopen, maar ook tot geavanceerde beveiligings- en privacyfuncties.

Een Apple ID aanmaken en beheren

Een Apple ID aanmaken

Om een Apple ID aan te maken, moet je op je Apple apparaat naar de “Instellingen”. Druk vervolgens op “Log bij je Apple apparaat in” en kies de optie “Apple ID aanmaken”. Hier moet jij je persoonlijke gegevens, zoals naam, geboortedatum en e-mailadres invoeren. Het is belangrijk dat het e-mailadres dat je wilt gebruiken nog niet aan een bestaand Apple ID is gekoppeld. Nadat je alle benodigde informatie hebt ingevoerd, maak je een wachtwoord aan en vul je de beveiligingsvragen in om de veiligheid van je account te waarborgen.

Voor extra beveiliging is het handig om meerdere telefoonnummers aan je account toe te voegen. Door verschillende telefoonnummers toe te voegen, heb je meer flexibiliteit bij het ontvangen van verificatiecodes of wachtwoordherstel berichten. Daarnaast kun je de authenticatie verder verbeteren door regio’s voor je apparaten te selecteren.

Meerdere Apple ID’s beheren

Als jij al meerdere Apple ID’s hebt aangemaakt en deze samen wilt voegen om de diensten en producten van Apple gemakkelijker te kunnen gebruiken, kun jij dit doen door contact met de klantenondersteuning van Apple op te nemen. Accounts samenvoegen kan handig zijn als jij in het verleden aparte accounts voor iTunes Store-aankopen, iCloud-opslag of andere toepassingen hebt gemaakt.

Door deze accounts samen te voegen krijg jij een overkoepelend account waarmee jij al je aankopen kunt beheren zonder dat je iedere keer tussen verschillende accounts hoeft te schakelen. Dit vereenvoudigt niet alleen het beheer maar zorgt er ook voor dat al je aankoopgeschiedenis wordt gecentraliseerd.

In sommige gevallen kan het echter lastig zijn om meerdere accounts samen te voegen als ze eenmaal zijn gemaakt; daarom is het belangrijk om goed over het aantal benodigde accounts na te denken voordat jij ze gaat maken.

Met je Apple ID op diverse apparaten inloggen

De toegang tot verschillende diensten en producten

Wanneer jij met je Apple ID op diverse apparaten inlogt, krijg je de toegang tot een breed scala aan diensten en producten. Dit omvat het kunnen gebruiken van iCloud voor het opslaan van bestanden, contactgegevens en andere belangrijke informatie. Door simpelweg in te loggen met je Apple ID, kun je al deze gegevens moeiteloos synchroniseren over al jouw apparaten.

Met behulp van je Apple ID krijg je de toegang tot verschillende diensten en producten die door Apple worden aangeboden. Hierbij kun je aan iCloud voor het bewaren van bestanden, maar ook bijvoorbeeld de mogelijkheid om aankopen in de App Store of iTunes Store te doen denken.

Eenvoudige authenticatie

Met een Apple ID kun je heel eenvoudig en intuïtief inloggen. Als je een nieuw apparaat configureert of een nieuwe app wilt gebruiken, ga je gewoon naar de instellingen, kies je de regio van je apparaat en druk je vervolgens op “Inloggen”. Op dat moment moet jij je Apple ID gegevens ter verificatie invoeren.

Wat is een Apple ID en hoe kun je dit account voor verificatie gebruiken

Bijvoorbeeld als jij een iPad hebt gekocht die nog niet eerder is ingesteld, moet je als eerste naar de ‘Instellingen’. Binnen de instellingen moet je voor de ‘Regio’ en vervolgens voor ‘Inloggen’ kiezen. Vervolgens kun je als daar om wordt gevraagd gewoonweg je Apple ID-gegevens invoeren.

Je Apple ID wijzigen en de beveiliging ervan

Waarom het belangrijk is dat jij je Apple ID veranderd

Voor de beveiliging van je account is het belangrijk dat jij je je Apple ID gegevens regelmatig veranderd. Door je wachtwoord regelmatig te veranderen, kun je ongeautoriseerde toegang tot je persoonlijke informatie voorkomen. Dit is vooral belangrijk omdat je Apple ID wordt gebruikt om de toegang tot verschillende diensten, zoals iCloud, de App Store en iTunes te krijgen.

Om jouw Apple ID te beschermen, is het belangrijk dat jij tweestapsverificatie inschakelt. Met deze functie moet jij je identiteit door middel van een code die naar jouw telefoonnummer wordt gestuurd bevestigen. Door deze extra beveiliging laag wordt het zelfs als kwaadwillende je wachtwoord weten aanzienlijk moeilijker om toegang tot je account te krijgen.

De mogelijkheden voor het Apple ID in de Systeemvoorkeuren

In de Systeemvoorkeuren kun je verschillende instellingen met betrekking tot je Apple ID aanpassen. Hierbij behoren zowel het wijzigen van regio’s als het samenvoegen van informatie tot de opties. Als jij of een gezinslid bijvoorbeeld naar een ander land verhuist, kun je de regio-instellingen eenvoudig in de Systeemvoorkeuren aanpassen.

In de Systeemvoorkeuren zijn er verschillende opties om je Apple ID aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld de regio-instellingen veranderen als je naar een ander land verhuist. Daarnaast kun je informatie combineren en naar je voorkeuren aanpassen.

Daarnaast kun je informatie, zoals contactpersonen en agenda’s samenvoegen, waardoor alles op al je apparaten die aan hetzelfde Apple ID zijn gekoppeld centraal beschikbaar is. Om de veiligheid van je account te waarborgen is het belangrijk dat al deze handelingen binnen een veilige internetomgeving worden uitgevoerd.

Persoonlijke gegevens up-to-date houden

Om ervoor te zorgen dat jij en andere gebruikers alle diensten die aan jullie Apple ID’s zijn gekoppeld veilig kunnen gebruiken, is het belangrijk dat alle persoonlijke gegevens up-to-date worden gehouden. Denk hierbij niet alleen aan je naam en je adres, maar ook aan betaalinformatie indien dit aan jullie accounts is gekoppeld.

Om problemen met aankopen in de App Store of abonnementsservices te voorkomen is het belangrijk dat jij je gegevens up-to-date houdt. Door je gegevens up-to-date te houden kun je zonder onderbrekingen van verouderde of onjuiste informatie soepel met de diensten en producten van Apple blijven werken.

Aankopen en informatie met je gezin delen

Gezinsdeling instellen

Met een Apple ID kunnen zowel jij als je gezin aankopen in de App Store, iTunes Store en Apple Books doen. Door Gezinsdeling in te stellen, kan ieder gezinslid van de aankopen die anderen hebben gedaan genieten. Dit betekent dat als één persoon een app of boek koopt, alle andere gezinsleden deze zonder extra kosten kunnen downloaden.

Om de functie ‘Delen met gezin’ te activeren, moet je op je apparaat naar de instellingen en daar op je eigen naam drukken. Vervolgens kun je andere gezinsleden aan het familie-abonnement toevoegen door uitnodigingen naar je gezinsleden te versturen.

Producten en diensten delen

Met een Apple ID kunnen tot zes gezinsleden aankopen, zoals apps, muziek, films en boeken delen. Bovendien kunnen ze elkaars abonnementen voor Apple Music en iCloud-Drive gebruiken. Dit leidt tot kostenbesparingen en maakt het gebruik van Apple-producten handiger en plezieriger. Hieronder worden de functies, de voordelen en de nadelen van een Apple ID uiteengezet.

Wat is een Apple ID en op welke apparaten kun je dit gebruiken
FunctieVoordeelNadeel
Delen van aankopenGemakkelijke toegang tot gedeelde aankopenBeperkt tot 6 gezinsleden
Delen van abonnementenKostenbesparend voor gezinsledenBeperkte beschikbaarheid van deelnemende apps
Delen van opslagruimteiCloud-opslag efficiënt gebruiken Privacyoverwegingen bij het delen van bestanden
 • Log op al je apparaten met je Apple ID in
 • Ga naar ‘Instellingen’ en selecteer je naam
 • Kies ‘Delen met gezin’ en voeg gezinsleden toe
 • Selecteer de te delen producten en diensten, zoals aankopen, abonnementen en opslagruimte
 • Geniet met je gezin van een gedeelde toegang tot Apple-producten en diensten 

Met een Apple ID kun je producten en diensten eenvoudig met je gezin delen. Door op al je apparaten met hetzelfde Apple ID in te loggen, kun je de toegang tot gedeelde aankopen, abonnementen en opslagruimte krijgen. Dit maakt het gemakkelijk om kosten te besparen en de beschikbare middelen efficiënt te gebruiken.

Het delen van aankopen biedt op al je apparaten gemakkelijke toegang tot gedeelde aankopen. Dit is echter tot 6 gezinsleden beperkt, wat voor grotere families een nadeel kan zijn. Abonnementen kunnen worden gedeeld met een Apple ID, maar niet alle apps bieden deze mogelijkheid. Dit kan de beschikbaarheid beperken.

Je kunt met een Apple ID opslagruimte delen via iCloud, wat handig is voor efficiënt gebruik van opslagruimte. Echter, privacyoverwegingen zijn belangrijk bij het delen van bestanden. Door gezinsleden toe te voegen aan het delen met gezin, kun je producten en diensten delen met je Apple ID.

Wil jij je gegevens op al je Apple apparaten kunnen synchroniseren?

Apple ID maken om op verschillende apple apparaten te kunnen werken

Met een Apple ID kun jij al je gegevens veilig in de Cloud bewaren en tussen Apple apparaten synchroniseren.

 • Op al je apparaten de toegang tot al je bestanden
 • Gegevens tussen andere apparaten uitwisselen
 • Je apparaat gemakkelijk kunnen beveiligen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Tweestapsverificatie instellen voor extra beveiliging

Wat is tweestapsverificatie?

Tweestapsverificatie beschermt Apple ID-gebruikers tegen ongeautoriseerde toegang. Met deze functie wordt een vertrouwd apparaat aan je Apple ID gekoppeld en wordt er iedere keer als je inlogt om een unieke verificatiecode gevraagd. Dit maakt het voor anderen lastiger om toegang tot je account te krijgen.

Als je de tweestapsverificatie activeert, voeg je een extra laag van beveiliging aan je Apple ID toe. Zelfs als iemand je wachtwoord heeft, kunnen ze zonder de verificatiecode die naar je vertrouwde apparaten wordt gestuurd nog steeds niet inloggen.

Hoe stel je tweestapsverificatie in?

 1. Ga naar de instellingen van je Apple-apparaat en druk bovenaan op je naam.
 2. Kies “Wachtwoord en beveiliging” en selecteer “Tweestapsverificatie inschakelen”.
 3. Volg de instructies op het scherm om je telefoonnummer te verifiëren en een vertrouwd apparaat toe te voegen.
 4. Zodra de tweestapsverificatie is ingeschakeld, wordt er iedere keer als je op een nieuw apparaat of via de website op je Apple ID inlogt een verificatiecode naar je vertrouwde apparaten gestuurd.
FunctieVoordelenNadelen
Extra beveiligingslaagBeschermt tegen ongeautoriseerde toegangKan verificatiecodes verliezen als jij je vertrouwde apparaat kwijtraakt
Vertrouwde apparatenHandig voor een snelle verificatieVereist extra stappen om op nieuwe apparaten in te loggen
VerificatiecodeEenmalige code voor een extra beveiligingKan frustrerend zijn als je regelmatig in wilt loggen
 • Nadat tweestapsverificatie is ingeschakeld, ontvang je een verificatiecode op je vertrouwde iPhone iedere keer als je op een nieuw apparaat op je Apple ID inlogt.
 • Voor als je geen toegang tot je eigen apparaten hebt, kun je een vertrouwd familielid als contactpersoon toevoegen.
 • Doordat de extra beveiliging laag ervoor zorgt dat alleen jij toegang hebt, hoef jij je met tweestapsverificatie geen zorgen over ongeautoriseerde toegang tot je Apple ID te maken.
 • Ga naar de instellingen van je Apple-apparaat en tik op je naam bovenaan.
 • Kies “Wachtwoord en beveiliging” en selecteer “Tweestapsverificatie inschakelen”.
 • Volg de instructies op het scherm om je telefoonnummer te verifiëren en een vertrouwd apparaat toe te voegen.
 • Zodra de tweestapsverificatie is ingeschakeld, wordt er een verificatiecode naar je vertrouwde apparaten gestuurd telkens wanneer je inlogt bij je Apple ID op een nieuw apparaat of via de website.
FeaturesProsCons
Extra beveiligingslaagBeschermt tegen ongeautoriseerde toegangKan verificatiecodes verliezen als je je vertrouwde apparaat kwijtraakt
Vertrouwde apparatenHandig voor snelle verificatieVereist extra stappen bij het inloggen op nieuwe apparaten
VerificatiecodeEenmalige code voor extra beveiligingKan frustrerend zijn bij regelmatig inloggen
 • Voorbeeld: Nadat tweestapsverificatie is ingeschakeld, ontvang je een verificatiecode op je vertrouwde iPhone telkens wanneer je inlogt bij je Apple ID op een nieuw apparaat.
 • Optie: Je kunt ervoor kiezen om een vertrouwd familielid toe te voegen als contactpersoon voor het geval je geen toegang hebt tot je eigen apparaten.
 • Voorbeeld: Met tweestapsverificatie hoef je je geen zorgen te maken over ongeautoriseerde toegang tot je Apple ID, omdat de extra beveiliging laag ervoor zorgt dat alleen jij toegang hebt.

Voor extra bescherming en om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, is het belangrijk dat jij je Apple ID met tweestapsverificatie beveiligd. Als je op een nieuw apparaat inlogt of wijzigingen aan je account aanbrengt, ontvang je een code op een vertrouwd apparaat. Hierdoor heb, zelfs als anderen je wachtwoord kennen alleen jij de toegang tot je Apple ID. Hierdoor kun je de veiligheid van je Apple ID verhogen Apple’s diensten met gemoedsrust gebruiken.

Problemen bij een vergeten wachtwoord oplossen

Gebruik je telefoonnummer

Als jij je Apple ID-wachtwoord bent vergeten, kun jij je telefoonnummer voor verificatie gebruiken. Hiermee ontvang je een code om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Zorg ervoor dat het telefoonnummer dat aan je Apple ID is gekoppeld, up-to-date is, zodat de verificatiecode naar het juiste nummer kan worden gestuurd.

Een handige tip is om regelmatig te controleren of het juiste telefoonnummer nog steeds aan je Apple ID-account is gekoppeld. Op deze manier voorkom je problemen bij het ontvangen van de verificatiecode als je probeert om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Systeemvoorkeuren volgen

Als jij het wachtwoord van je Apple ID wilt resetten moet je de juiste stappen in de Systeemvoorkeuren volgen. Door nauwkeurig en stapsgewijs door dit proces te gaan, kun je er zeker van zijn dat alles correct wordt ingesteld en uitgevoerd.

Het kan handig zijn om online handleidingen of tutorials die specifiek op het resetten van een Apple ID-wachtwoord via Systeemvoorkeuren gericht zijn te raadplegen. Deze bronnen kunnen visuele ondersteuning bieden en eventuele verwarring over de te volgen stappen wegnemen.

Het belang van een veilig en uniek Apple ID

Authenticatie en beveiliging

Om diverse Apple diensten en producten te kunnen gebruiken heb je een Apple ID nodig. Dit account fungeert als jouw digitale identiteit, waardoor je de toegang tot iCloud, de App Store, iTunes en andere services krijgt. Een Apple ID biedt niet alleen gemak, maar ook authenticatie en beveiliging voor al je apparaten. Door één keer met je Apple ID in te loggen, heb je op verschillende Apple-apparaten de toegang tot al je gegevens.

Wanneer je een Apple ID aanmaakt is het belangrijk dat je voor een sterk wachtwoord kiest. Door voor een sterk wachtwoord te kiezen kun jij je persoonlijke informatie tegen ongeautoriseerde toegang beschermen. Het wordt sterk aangeraden om bij het instellen of wijzigen van een wachtwoord voor een uniek en moeilijk te raden combinatie te kiezen.

Wat is een Apple ID en authenticatie

Apple ID beheren

Door naar de systeemvoorkeuren te gaan en op “Apple ID” te drukken kun jij je Apple ID eenvoudig beheren. Hier kun je niet alleen basisinformatie, zoals je naam, je telefoonnummer en het e-mailadres die aan je account zijn gekoppeld bekijken, maar ook meer geavanceerde functies zoals ‘Zoek mijn’ inschakelen of Family Sharing configureren.

Als je problemen met betrekking tot vergeten wachtwoorden of gehackte accounts ondervindt, kun je deze via de “Wachtwoord & Beveiliging” sectie in de systeemvoorkeuren van jouw apparaat beheren. Hier kun jij nieuwe wachtwoorden instellen of extra beveiligingsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat je account beschermd blijft.

‘Log in met Apple’ voor apps en websites gebruiken

Snelle en veilige authenticatie

Met ‘Log in met Apple’ kun je snel en veilig inloggen bij verschillende apps en websites. Dit is handig omdat je hiermee geen apart account meer hoeft aan te maken voor elke app of website waar je gebruik van wilt maken. Met slechts één tik ben je ingelogd, zonder dat je telkens opnieuw gebruikersnamen en wachtwoorden hoeft te onthouden.

Dit is vooral handig als je veel verschillende accounts hebt, maar het lastig vindt om al die verschillende combinaties van gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden. Daarnaast zorgt de veilige authenticatie ervoor dat jouw gegevens goed beschermd zijn tegen mogelijke inbreuken.

Apple ID voor het delen van informatie kiezen

Als je ‘Log in met Apple’ gebruikt, kun je kiezen welke informatie je met de app of website waarvoor je in wilt loggen wilt delen. Dit geeft jou de controle over de gedeelde gegevens, waardoor je privacy in vergelijking met traditionele inlogmethoden beter wordt beschermd.

Daarnaast genereert Apple ID voor ieder account dat via deze methode wordt aangemaakt een unieke gebruikersnaam. Dit betekent dat de app of website nooit direct toegang tot je werkelijke e-mailadres heeft, wat extra bescherming tegen spam of ongewenste berichten biedt.

Activeer ‘Log in met Apple’

Om ‘Log in met Apple’ te kunnen gebruiken, moet deze functie eerst op je apparaat worden geactiveerd. Om dit te doen moet je op je iPhone, iPad of Mac naar de systeemvoorkeuren. Binnen de Systeemvoorkeuren moet je naar de optie ‘Log in met Apple’ toestaan zoeken en deze functie vervolgens eenvoudigweg inschakelen.

Voor veilige en gemakkelijke verificatiecodes, extra beveiliging en gemoedsrust is het handig om je telefoonnummer aan je Apple ID te koppelen. Het maakt de toegang eenvoudiger zonder dat je verschillende codes of wachtwoorden hoeft te onthouden. Het is slim om dit voor gemak en veiligheid in je digitale leven te doen.

Samenvatting

Je hebt nu een grondig inzicht in wat een Apple ID is en hoe je het aan kunt maken, kunt beheren, en kunt beveiligen. Door met je Apple ID op verschillende apparaten in te loggen kun je eenvoudig toegang tot al je gegevens en aankopen krijgen. Het is ook belangrijk dat jij de beveiliging van je Apple ID waarborgt door tweestapsverificatie in te stellen en je wachtwoord regelmatig bij te werken. Bovendien kun je met je Apple ID aankopen delen en gezinsinformatie beheren, waardoor het voor zowel jou als je gezin een handige tool is.

Om je Apple ID veilig en effectief te gebruiken is het handig als je de tips en richtlijnen die we hebben besproken toepast. Blijf op de hoogte van eventuele updates over nieuwe functies en beveiligingsmaatregelen van Apple, zodat je met je Apple ID altijd de best mogelijke ervaring hebt. Nu je deze kennis hebt, ben je goed uitgerust om alle mogelijkheden die een Apple ID biedt optimaal te gebruiken.

Wat is een Apple ID en hoe kun je gegevens synchroniseren

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een Apple ID?

Met een Apple ID krijg je de toegang tot de App Store, iTunes, iCloud en andere Apple-diensten. Hiermee kun je aankopen doen, gegevens met gezinsleden delen en apparaten beheren.

Hoe kan ik mijn Apple ID beveiligen?

Je kunt je Apple ID beveiligen door tweestapsverificatie in te stellen, een sterk wachtwoord te gebruiken en je accountactiviteit regelmatig te controleren. Dit helpt om je persoonlijke gegevens te beschermen en ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Welke problemen kan ik bij een vergeten wachtwoord voor mijn Apple ID tegenkomen?

Een vergeten wachtwoord kan tot het verlies van toegang tot belangrijke gegevens en diensten leiden. Gelukkig kun je via de officiële procedure een nieuw wachtwoord eenvoudig instellen om weer toegang tot je account te krijgen.

Waarom is het belangrijk om ‘Log in met Apple’ te gebruiken voor apps en websites?

Met behulp van ‘Log in met Apple’ kun jij je privacy beschermen doordat er geen persoonlijke informatie met app ontwikkelaars wordt gedeeld. Bovendien biedt dit handige toegang zonder de noodzaak om nieuwe accounts aan te maken of uitgebreide formulieren in te vullen.

Hoe maak ik een veilig en uniek wachtwoord voor mijn Apple ID?

Creëer een veilig wachtwoord door minstens 12 karakters inclusief letters (hoofdletters/kleine letters), cijfers en speciale tekens te gebruiken. Vermijd eenvoudige woorden of patronen die makkelijk kunnen worden geraden.

Wil jij je gegevens op al je Apple apparaten kunnen synchroniseren?

Apple ID maken om op verschillende apple apparaten te kunnen werken

Met een Apple ID kun jij al je gegevens veilig in de Cloud bewaren en tussen Apple apparaten synchroniseren.

 • Op al je apparaten de toegang tot al je bestanden
 • Gegevens tussen andere apparaten uitwisselen
 • Je apparaat gemakkelijk kunnen beveiligen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg