Wat is een goede uploadsnelheid en waarom is het belangrijk?

Ben jij je bewust van het belang van een goede uploadsnelheid? Hoe beter de uploadsnelheid, hoe meer data je verstuurt en hoe efficiënter je de beschikbare bandbreedte gebruikt. Omdat we in een tijdperk leven waarin we steeds afhankelijker van het internet zijn geworden, is het hebben van snelle en betrouwbare internetverbindingen met voldoende bandbreedte steeds belangrijker geworden. 

Kabels spelen hierbij een belangrijke rol, omdat ze voor de overdracht van data zorgen. Verder is het belangrijk om te weten wanneer je internetverbinding optimaal presteert. Maar wat is eigenlijk een goede uploadsnelheid en waarom zou je erom geven? 

Hoe beter de uploadsnelheid, hoe meer bandbreedte je hebt om bestanden naar het internet te verzenden. Het is vooral bij het versturen van grote bestanden belangrijk om te weten wanneer je een snelle uploadsnelheid nodig hebt. Dus, zorg ervoor dat je een goede uploadsnelheid hebt om het internet optimaal te kunnen gebruiken.

De uploadsnelheid verwijst naar de snelheid waarmee gegevens, zoals een video, van jouw apparaat naar het internet kan worden verzonden. Het bepaalt hoe snel je bestanden kunt uploaden en wordt in mbit uitgedrukt. De uploadsnelheid wordt in mbit gemeten en geeft aan hoe snel gegevens van jouw apparaat naar het internet kunnen worden geüpload. 

Het is de tegenhanger van de downloadsnelheid, die aangeeft hoe snel gegevens van het internet naar jouw apparaat kunnen worden gedownload. Bandbreedte is belangrijk bij het uploaden van een video. Een goede uploadsnelheid is voor verschillende activiteiten, zoals het uploaden van foto’s en video’s naar sociale media, het verzenden van grote bestanden via e-mail of cloudopslagdiensten, en zelfs voor videogesprekken of livestreams noodzakelijk. Daarnaast is het voor het streamen van games en het behouden van een hoge bandbreedte belangrijk dat je een goede uploadsnelheid hebt.

Maar waarom zou je je zorgen maken over de uploadsnelheid van je internetverbinding? Met een snelle uploadsnelheid kun je games moeiteloos live streamen. Wanneer je regelmatig grote bestanden moet versturen of veel via videocommunicatie communiceert, kan een trage uploadsnelheid frustrerend zijn en ervoor zorgen dat taken langer dan nodig duren. Dit geldt vooral bij het streamen van live games. Bovendien kan een slechte uploadsnelheid invloed hebben op de kwaliteit van videogesprekken, livestreams en het streamen van games. Een langzame uploadsnelheid kan zelfs tot haperingen en vertragingen leiden.

Dus, als je van vlotte online communicatie wilt genieten en als je efficiënt zonder vertragingen wilt werken of als je games live wilt streamen, dan is het belangrijk om te weten wat een goede uploadsnelheid is en ervoor te zorgen dat jouw internetprovider deze snelheid kan leveren. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de definitie van de uploadsnelheid en waarom het vooral bij live streaming belangrijk is om hier aandacht aan te besteden.

Het belang van een hoge uploadsnelheid

Voor een soepele internetervaring is een goede uploadsnelheid erg belangrijk. Of je nu bestanden wilt uploaden, videoconferenties wilt voeren of content wilt streamen, een hogere uploadsnelheid zorgt voor betere prestaties en kwaliteit. Hieronder bespreken we het belang van een hoge uploadsnelheid, ook wel uitgedrukt in mbit, en hoe dit verschillende aspecten van onze online activiteiten kan beïnvloeden.

Wat is een goede uploadsnelheid om bestanden naar de Cloud up te loaden

Is jouw upload snelheid te langzaam om bestanden te uploaden?

Wat is een goede uploadsnelheid om de mogelijkheden van het internet optimaal te kunnen benutten

Door je upload snelheid te verhogen kun jij je bestanden gemakkelijker uploaden.

 • Dat is: geen problemen met het uploaden van bestanden
 • Bestanden snel in de Cloud kunnen bewaren
 • Je bestanden zoals foto’s, video’s en documenten veilig in de Cloud kunnen bewaren

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Bestanden sneller uploaden

Wanneer je bestanden, zoals foto’s, video’s of documenten via het internet verstuurt, speelt de uploadsnelheid een belangrijke rol. Een hogere uploadsnelheid zorgt ervoor dat deze bestanden sneller naar de gewenste bestemming worden geüpload. Dit betekent dat je minder lang hoeft te wachten voordat je bestanden zijn verzonden en door anderen zijn ontvangen.

Stel je bijvoorbeeld voor dat je een grote presentatie naar collega’s of klanten moet versturen. Het is dan belangrijk om de internetsnelheid, de ping en de uploadsnelheid van jouw verbinding te controleren. Hierdoor weet je zeker dat de uploadsnelheid voor een snelle en efficiënte verzending van jouw presentatie wordt geoptimaliseerd.

Met een trage uploadsnelheid kan het lang duren voordat de ontvangers toegang tot de inhoud van de presentatie hebben. Dit kan tot frustratie en vertraging in zakelijke communicatie leiden. Met een hogere uploadsnelheid wordt het proces versneld en kunnen anderen snel toegang tot de informatie die ze nodig hebben krijgen.

Betere kwaliteit bij videoconferenties

In deze tijd van digitalisering en met de opkomst van remote werken en virtuele vergaderingen is videocommunicatie steeds belangrijker geworden. Bij videoconferenties is niet alleen de downloadsnelheid belangrijk om de beelden vloeiend te kunnen ontvangen, maar ook de uploadsnelheid speelt hierbij een belangrijke rol.

Een hoge uploadsnelheid zorgt ervoor dat je video en audio tijdens een videoconferentie zonder haperingen kunt verzenden. Dit betekent dat je gesprekspartners je duidelijk kunnen zien en horen, waardoor de communicatie soepeler verloopt. Niemand wil immers een trage verbinding hebben waarbij de video hapert of het geluid stottert. Met een hogere uploadsnelheid kun je voor een professionele en vlotte videocommunicatie ervaring zorgen.

Vloeiend streamen van content

Of je nu van je favoriete serie op Netflix geniet, live streaming van sportevenementen bekijkt of gewoon via streamingdiensten zoals Spotify naar muziek luistert, een goede uploadsnelheid is belangrijk om vloeiend te kunnen streamen.

Bij het streamen van content wordt er continu data naar jouw apparaat verstuurd om de video’s, muziek of andere media af te kunnen spelen. Als de uploadsnelheid laag is, kan dit in bufferproblemen resulteren, waardoor de video steeds moet laden voordat je hem kunt bekijken.

Welke uploadsnelheid heb ik nodig?

Als het op internetverbindingen aankomt, is de uploadsnelheid net zo belangrijk als de downloadsnelheid. De uploadsnelheid verwijst naar de snelheid waarmee gegevens vanaf jouw apparaat naar het internet kunnen worden verzonden. Deze speelt bij verschillende activiteiten, zoals het uploaden van bestanden naar cloudopslag diensten, het streamen van video’s en zelfs online gamen een doorslaggevende rol.

Wat is een goede uploadsnelheid om de mogelijkheden van het internet optimaal te kunnen benutten

Voor iedere activiteit zijn er verschillende vereisten wat betreft de uploadsnelheid. Hieronder vind je een overzicht van enkele veelvoorkomende activiteiten en de aanbevolen uploadsnelheden:

 • Online gaming: Wanneer je graag online games speelt, is een snelle en stabiele internetverbinding met een hoge downloadsnelheid en een hoge uploadsnelheid voor een optimale game-ervaring van essentieel belang. De uploadsnelheid wordt gebruikt om gegevens naar de server te verzenden, terwijl de ping de reactietijd tussen jouw apparaat en de server aangeeft. Voor de meeste online games wordt een uploadsnelheid van minimaal 3 Mbps aanbevolen. Dit zorgt ervoor dat jouw acties in het spel direct worden geregistreerd en dat je zonder vertraging met andere spelers kunt communiceren.
 • Videostreaming: Het streamen van video’s via platforms zoals Netflix, YouTube of Disney+ vereist ook een goede uploadsnelheid om bufferproblemen te voorkomen. Voor standaard definitie (SD) streaming wordt meestal een minimale uploadsnelheid van 3 Mbps aanbevolen. Als je echter in hogere kwaliteit wilt kijken, zoals high-definition (HD) of zelfs 4K Ultra HD, heb je afhankelijk van de gewenste kwaliteit hogere snelheden van 5 tot 25 Mbps nodig.
 • Cloudopslag: Wanneer je bestanden regelmatig naar cloudopslag diensten zoals Google Drive, Dropbox of OneDrive uploadt, wil je dat dit snel en efficiënt gebeurt. De benodigde uploadsnelheid hangt van de grootte van de bestanden die je wilt uploaden af. Over het algemeen wordt een uploadsnelheid van minimaal 5 Mbps voor soepel en snel uploaden aanbevolen.

Internetsnelheden per type verbinding

Er zijn verschillende soorten internetverbindingen beschikbaar. Ieder type verbinding heeft zijn eigen kenmerken en snelheden. Hieronder worden de drie meest voorkomende typen internetverbindingen besproken:

VDSL (Very-high-bitrate Digital Subscriber Line)

VDSL is een veelvoorkomende vorm van breedbandinternet die bestaande telefoonlijnen gebruikt om gegevens over te kunnen brengen. In vergelijking met inbelverbindingen biedt het hogere snelheden en is redelijk betaalbaar. De uploadsnelheid bij VDSL-verbindingen kan echter, afhankelijk van factoren zoals afstand tot de centrale en de kwaliteit van de telefoonlijn variëren. Over het algemeen ligt de maximale uploadsnelheid bij VDSL tussen 52 Mbps en 200 Mbps.

Kabelinternet

Kabelinternet gebruikt dezelfde coaxkabels die ook voor televisiesignalen worden gebruikt. Het biedt hogere snelheden dan DSL en wordt vaak door huishoudens die veel online activiteiten zoals streamen of gamen hebben gekozen. Bij kabelinternet kunnen uploadsnelheden variëren, maar ze liggen meestal tussen 50 Mbps en 1000 Mbps. De snelheid die je kunt behalen is afhankelijk van het abonnement dat je bij de internetprovider hebt afgesloten.

Glasvezelinternet

Glasvezel is momenteel de snelste vorm van breedbandinternet die momenteel beschikbaar is. Het gebruikt dunne glasvezeldraden om gegevens met ongelooflijke snelheden te verzenden. Glasvezel biedt symmetrische snelheden, wat betekent dat de uploadsnelheid even hoog is als de downloadsnelheid. Dit maakt het ideaal voor mensen die veel grote bestanden uploaden of regelmatig videoconferenties houden. Glasvezelverbindingen kunnen uploadsnelheden bereiken tot wel 2 Gbps (gigabit per seconde).

Vergelijking van maximale uploadsnelheden per verbindingstype

Om een beter beeld van de maximale uploadsnelheden per verbindingstype te krijgen, volgt hieronder een vergelijking:

 • VDSL: 52 Mbps – 200 Mbps
 • Kabelinternet: 50 Mbps – 1000 Mbps
 • Glasvezelinternet: tot 2 Gbps

Het is belangrijk op te merken dat deze snelheden maximale waarden zijn en dat de werkelijke snelheid afhankelijk van verschillende factoren, zoals je abonnement, netwerkbelasting en de afstand tot de wijkcentrale kan variëren.

Wanneer je regelmatig grote bestanden wilt kunnen uploaden, video’s wilt streamen of online wilt gamen, kan een hogere uploadsnelheid van groot belang zijn.

Is jouw upload snelheid te langzaam om bestanden te uploaden?

Wat is een goede uploadsnelheid om de mogelijkheden van het internet optimaal te kunnen benutten

Door je upload snelheid te verhogen kun jij je bestanden gemakkelijker uploaden.

 • Dat is: geen problemen met het uploaden van bestanden
 • Bestanden snel in de Cloud kunnen bewaren
 • Je bestanden zoals foto’s, video’s en documenten veilig in de Cloud kunnen bewaren

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Vereiste snelheden voor computers/laptops, smartphones en smart home-apparaten

Wanneer het om een goede uploadsnelheid gaat, is het belangrijk dat je rekening houdt met de vereiste snelheden voor verschillende apparaten. Of je nu een computer, laptop, smartphone of smart home apparaat gebruikt, ieder apparaat heeft specifieke eisen om optimaal te kunnen functioneren. Dit geldt ook voor de uploadsnelheid van je apparaat en de ping.

Wat is een goede uploadsnelheid voor een smarthome

Computers/laptops

Een goede uploadsnelheid is voor computers en laptops een belangrijk aspect voor het probleemloos kunnen verzenden van bestanden en online activiteiten uit te kunnen voeren. Hieronder staan enkele richtlijnen voor de vereiste snelheden:

 • Voor basisgebruik zoals e-mails versturen en surfen op het web is een uploadsnelheid van minimaal 1 Mbps voldoende.
 • Wanneer je regelmatig grote bestanden uploadt of video’s streamt, wordt een uploadsnelheid van minstens 5 Mbps aanbevolen. Als je bestanden met hogere kwaliteit zoals Full-HD of 4K streamt heb je een uploadsnelheid van 5 tot 25 Mbps nodig.
 • Voor intensief gebruik zoals online gamen of videobellen is een uploadsnelheid van 10 Mbps of hoger nodig om een vlotte ervaring te garanderen.

Daarnaast is het belangrijk dat je controleert of de computer of laptop bekabeld op de router is aangesloten. Ondanks dat de nieuwste technische ontwikkelingen hoge draadloze internet signalen (wifi) uit kunnen zenden levert een bekabelde verbinding vaak stabielere uploadsnelheden.

Smartphones

Smartphones worden steeds meer gebruikt voor het delen van foto’s en video’s via sociale media en berichtenapps. Om deze taken efficiënt uit te kunnen voeren, heb je een goede uploadsnelheid nodig. Hieronder staan de richtlijnen voor de vereiste snelheden:

 • Voor basisgebruik zoals het verzenden van tekstberichten en het delen van kleine bestanden is een uploadsnelheid van minimaal 1 Mbps voldoende.
 • Als je regelmatig foto’s en video’s wilt uploaden, wordt een uploadsnelheid van minstens 3 Mbps aanbevolen.
 • Voor snelle uploads van grote bestanden of livestreaming kan een uploadsnelheid van 5 Mbps of hoger nodig zijn.

Houd er rekening mee dat de kwaliteit van de wifi-verbinding op je smartphone ook invloed op de uploadsnelheid kan hebben. Zorg ervoor dat je voor optimale prestaties met een stabiel wifi-netwerk verbonden bent.

Smart home-apparaten

Naast het feit dat een goede uploadsnelheid van essentieel belang is voor het verzenden van gegevens naar de Cloud, speelt het gebruik van smart home-apparaten ook een belangrijke rol. Met de opkomst van slimme thermostaten, beveiligingscamera’s en verlichtingssystemen die met het internet verbonden zijn, wordt een stabiele en snelle internetverbinding steeds belangrijker. 

Deze apparaten zijn ontworpen om ons leven gemakkelijker te maken, maar ze hebben wel een betrouwbare uploadsnelheid nodig om goed te kunnen functioneren. Wanneer we bijvoorbeeld aan een slimme thermostaat denken, kunnen we ons voorstellen hoe deze van een constante verbinding met het internet afhankelijk is. Door middel van de uploadsnelheid kan de thermostaat met de bijbehorende app op onze smartphone of tablet communiceren. Hierdoor kun je de temperatuur in huis op afstand aanpassen en energie besparen. 

Een goede uploadsnelheid zorgt ervoor dat deze commando’s snel en betrouwbaar kunnen worden verzonden, waardoor we zelfs als we niet thuis zijn altijd de controle over onze verwarmingssystemen hebben. 

Een goede uploadsnelheid is van essentieel belang voor verschillende apparaten, zoals beveiligingscamera’s. Deze camera’s verzenden live videobeelden naar onze smartphones of computers, waardoor we zelfs als we er niet fysiek aanwezig zijn altijd op de hoogte kunnen blijven van wat er thuis gebeurt. Als de uploadsnelheid traag is, kan dit tot vertragingen in de weergave van de beelden leiden of zelfs in beelden die niet kunnen worden bekeken resulteren. Dit kan de effectiviteit van de beveiligingscamera’s verminderen en ons een onveilig gevoel geven.

Je internetsnelheid testen en bepalen wat goed is

Heb je ooit het gevoel gehad dat je internetverbinding traag is? Of wil je gewoon weten hoe snel jouw internet eigenlijk is? Door de uploadsnelheid van je internetverbinding te testen kun je bepalen of deze aan jouw behoeften voldoet. Gelukkig zijn er verschillende online tools en apps beschikbaar waarmee je de snelheid van jouw internetverbinding gemakkelijk kunt testen.

Een populaire optie voor het testen van de internetsnelheid is Speedtest.net. Deze website biedt een eenvoudige interface waarmee je met één klik op de knop jouw uploadsnelheid kunt meten. Het enige wat je hoeft te doen, is wachten totdat de test is voltooid en vervolgens krijg je een overzicht van de resultaten zoals de downloadsnelheid in Mbps (megabits per seconde), de ping en de uploadsnelheid in Mbps.

Een andere handige tool die vaak wordt gebruikt, is Fast.com. Deze website is door Netflix ontwikkeld en richt zich specifiek op het meten van de downloadsnelheid. Hoewel dit niet direct gericht is op het meten van de uploadsnelheid, kan het wel een indicatie geven van hoe goed jouw internetprestaties zijn.

Naast deze online tools zijn er ook verschillende apps voor zowel iOS als Android beschikbaar waarmee je jouw internetsnelheid kunt testen. Voorbeelden hiervan zijn Ookla Speedtest, SpeedSmart en Meteor Speed Test. Deze apps werken op dezelfde manier als de online tools en bieden gedetailleerde informatie over jouw uploadsnelheid.

Richtlijnen om te bepalen of je huidige snelheid als goed kan worden beschouwd

Nu je weet hoe je jouw internetsnelheid kunt testen, is het tijd om te bepalen of jouw huidige uploadsnelheid als goed kan worden beschouwd. Hoewel er geen vaste definitie is van wat een “goede” uploadsnelheid is, zijn er wel richtlijnen die je kunt volgen om een beter idee te krijgen van waar jouw snelheid zich bevindt.

 1. Vergelijk met de gemiddelde snelheden: Het is handig om te weten wat de gemiddelde internetsnelheden in jouw regio of land zijn. Dit kan afhankelijk van verschillende factoren, zoals technologische infrastructuur en providers variëren. Door deze gegevens op te zoeken, kun je een referentiepunt krijgen waarmee jij jouw eigen uploadsnelheid kunt vergelijken.
 2. Overweeg jouw internetgebruik: Denk na over hoe jij internet in jouw dagelijks leven gebruikt.

Voor een betere snelheid naar een ander abonnement overstappen

Wanneer je uploadsnelheid niet aan je behoeften voldoet kan dat erg frustrerend zijn. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden waarmee je dit probleem op kunt lossen. Zo kun je naar een ander internetabonnement met een betere snelheid overstappen. Maar waar moet je bij het kiezen van zo’n abonnement allemaal rekening mee houden? Hieronder staan enkele factoren die je in overweging moet nemen:

Wat is een goede uploadsnelheid om optimaal te kunnen werken

Kosten, beschikbaarheid en klantrecensies

 1. Kosten: Het is belangrijk dat je de kosten van verschillende internetabonnementen met elkaar vergelijkt voordat je overstapt. Kijk goed naar wat elk abonnement biedt en bepaal of de prijs gerechtvaardigd is voor de snelheid die je krijgt. Soms kan het iets duurder zijn, maar als de uploadsnelheid aanzienlijk beter is, kan dit de moeite waard zijn.
 2. Beschikbaarheid: Controleer of het gewenste internetabonnement op jouw adres beschikbaar is. Niet alle providers bieden dezelfde snelheden in iedere regio, dus controleer of het abonnement dat je wilt ook daadwerkelijk op jouw locatie beschikbaar is.
 3. Klantrecensies: Lees recensies van andere klanten om een idee van hun ervaring met het internetabonnement dat je overweegt te krijgen. Let vooral op recensies die specifiek op de uploadsnelheid ingaan, omdat dit jouw belangrijkste zorg is.

Hoe beter, hoe verder

Een hogere uploadsnelheid kan veel voordelen hebben, vooral wanneer je regelmatig grote bestanden uploadt of video’s streamt. Hieronder staan enkele redenen waarom een betere uploadsnelheid de moeite waard kan zijn:

 1. Tegelijkertijd gebruik: Wanneer je meerdere apparaten in huis hebt die tegelijkertijd met het internet werken, zal een hogere uploadsnelheid ervoor zorgen dat alles soepel blijft werken. Of het nu om het downloaden van bestanden, het streamen van video’s of het spelen van online games gaat, een betere snelheid zorgt voor minder frustratie en vertraging.
 2. Thuiswerken: Steeds meer mensen werken vanuit huis en hebben daarvoor een goede internetverbinding nodig. Met een hogere uploadsnelheid kun je grote bestanden probleemloos naar collega’s of klanten versturen, videovergaderingen zonder haperingen bijwonen en efficiënter zonder onderbrekingen werken.
 3. Uploaden van content: Wanneer je regelmatig foto’s, video’s of andere content met anderen wilt delen, is een snelle uploadsnelheid erg belangrijk.

Conclusie over wat een goede uploadsnelheid is

Nu je meer over het belang van een hoge uploadsnelheid weet, welke uploadsnelheid je nodig hebt en hoe verschillende verbindingen presteren, kun je beter bepalen wat voor jou een goede uploadsnelheid is. Het hangt van je specifieke behoeften en gebruik af. Als je regelmatig grote bestanden uploadt, video’s streamt of online games speelt, wil je waarschijnlijk een snellere uploadsnelheid hebben zodat alles soepel kan verlopen.

Het beste wat je kunt doen is je huidige internetsnelheid testen en met de aanbevolen snelheden voor jouw activiteiten vergelijken. Wanneer je merkt dat je huidige verbinding traag is en niet aan je behoeften voldoet, overweeg dan om naar een ander abonnement met een betere snelheid over te stappen. Vergeet niet om ook de prijs en andere aspecten van het abonnement in overweging te nemen voordat je een beslissing neemt.

Wat is een goede uploadsnelheid

Veel gestelde vragen

Wat is de ideale uploadsnelheid voor gamen?

De ideale uploadsnelheid voor gamen varieert afhankelijk van het type game dat je speelt. Over het algemeen wordt echter aangeraden om voor een goede gaming ervaring zonder vertraging of lag minimaal 3-5 Mbps (megabits per seconde) upload te hebben.

Is er een minimale uploadsnelheid vereist voor videostreaming?

Voor standaarddefinitie (SD) videostreaming wordt meestal een minimale uploadsnelheid van 3 Mbps aanbevolen. Voor high-definition (HD) streaming is een uploadsnelheid van minimaal 5 Mbps vereist, terwijl je voor 4K-streaming een uploadsnelheid van minimaal 25 Mbps nodig hebt.

Heeft het aantal apparaten invloed op mijn uploadsnelheid?

Ja, het aantal apparaten dat tegelijkertijd met je netwerk verbonden is kan invloed hebben op je uploadsnelheid. Hoe meer apparaten er verbonden zijn en hoe intensiever ze de internetverbinding gebruiken, hoe meer dit de snelheid kan beïnvloeden. Het is belangrijk dat je internetsnelheid voldoende is om aan de behoeften van alle aangesloten apparaten te kunnen voldoen.

Kan ik mijn uploadsnelheid verbeteren zonder van abonnement te veranderen?

In sommige gevallen kun je mogelijk je uploadsnelheid verbeteren zonder dat je naar een ander abonnement overstapt. Probeer eerst je modem en router opnieuw op te starten, controleer of er firmware-updates beschikbaar zijn en optimaliseer de plaatsing van je router. Als deze stappen niet helpen, neem dan contact met je internetprovider op om te zien of er andere mogelijkheden zijn voor het verbeteren van de snelheid.

Is glasvezelinternet de beste optie voor een hoge uploadsnelheid?

Over het algemeen biedt glasvezelinternet in vergelijking met kabel- of VDSL-verbindingen hogere uploadsnelheden. Wanneer een hoge uploadsnelheid belangrijk voor je is, kan glasvezelinternet een goede optie zijn die je in overweging kunt nemen. Het is echter mogelijk niet overal beschikbaar, dus controleer de beschikbaarheid in jouw regio voordat je een beslissing neemt.

Is jouw upload snelheid te langzaam om bestanden te uploaden?

Wat is een goede uploadsnelheid om de mogelijkheden van het internet optimaal te kunnen benutten

Door je upload snelheid te verhogen kun jij je bestanden gemakkelijker uploaden.

 • Dat is: geen problemen met het uploaden van bestanden
 • Bestanden snel in de Cloud kunnen bewaren
 • Je bestanden zoals foto’s, video’s en documenten veilig in de Cloud kunnen bewaren

Dit is nog maar een topje van de ijsberg