Wat is Facebook? Een uitgebreide gids over alle functies en mogelijkheden van dit sociale netwerk

Facebook is een enorm populair sociaal media platform dat wereldwijd miljarden mensen met elkaar verbindt. Het is een virtuele ontmoetingsplaats waar je vrienden en familie kunt blijven volgen en zelfs wanneer ze ver weg zijn kun je in contact kunt blijven. Maar Facebook biedt veel meer dan alleen het bij kunnen houden van je sociale contacten. Een van de belangrijkste functies van Facebook is dat je interesses kunt delen.

Je kunt berichten plaatsen, foto’s en video’s delen en zelfs artikelen of links die je interessant vindt delen. Hierdoor kun je jouw persoonlijke smaak en interesses met anderen delen, en op de hoogte blijven van wat anderen delen. Daarnaast kun je met behulp van Facebook evenementen organiseren. Of het nu om een verjaardagsfeestje, een concert of een zakelijke bijeenkomst gaat, je kunt een evenement gemakkelijk aanmaken en uitnodigingen naar de mensen die je uit wilt nodigen sturen.

Dit maakt het plannen en organiseren van evenementen veel eenvoudiger en efficiënter. Een andere handige functie van Facebook is groepen. Zo kun je lid worden van groepen die bij jouw interesses of hobby’s, zoals koken, reizen, fotografie of sport aansluiten. In deze groepen kun je ervaringen delen, vragen stellen en nieuwe mensen die dezelfde interesses als jij hebben ontmoeten. Het is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en je kennis en passie te delen. Maar Facebook gaat verder dan alleen sociaal contact. Het is ook een krachtig marketingplatform voor bedrijven.

Profiel en nieuws feed

Het persoonlijke profiel aanmaken is een van de belangrijkste functies van Facebook. Hier kun je informatie, zoals je naam, foto’s, interesses en werkervaring over jezelf delen. Daarnaast kun je vrienden aan je profiel toevoegen en hun updates in je nieuws feed volgen. De nieuws feed is de startpagina van Facebook, waar je de berichten en activiteiten van je vrienden kunt zien.

Profiel en nieuws feed op Facebook

Wil jij voortaan gemakkelijk met anderen kunnen communiceren?

Facebook timeline

Door FaceBook te gebruiken kun jij met miljoenen mensen van over de hele wereld communiceren.

  • Dat is gemakkelijk met anderen kunnen communiceren
  • Nieuwe mensen met dezelfde interesses kunnen leren kennen
  • De activiteiten van je vrienden kunnen volgen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Vriendschappen en berichten

Op Facebook kun je vriendschappen met andere gebruikers sluiten. Door iemand als vriend toe te voegen, kun je hun updates volgen en met hen communiceren. Je kunt ook privéberichten naar je vrienden sturen om één-op-één gesprekken te voeren. Facebook biedt ook groepschats en video-oproepen aan, waardoor je met meerdere mensen tegelijkertijd kunt communiceren.

Evenementen en groepen

Met Facebook kun je evenementen aanmaken en uitnodigingen naar je vrienden versturen. Dit is handig voor het organiseren van feestjes, bijeenkomsten of andere sociale activiteiten. Daarnaast kun je lid worden van groepen die bij je interesses of hobby’s aansluiten. In deze groepen kun je discussiëren, informatie delen en nieuwe mensen ontmoeten.

Pagina’s en bedrijven

Facebook biedt de mogelijkheid om pagina’s voor bedrijven, organisaties, beroemdheden en meer aan te maken. Deze pagina’s kunnen worden gebruikt om updates te delen, evenementen te promoten en met fans en klanten in contact komen. Als gebruiker kun je deze pagina’s volgen en van het laatste nieuws en aanbiedingen op de hoogte blijven.

Privacy en beveiliging

Facebook hecht veel belang aan privacy en beveiliging. Je kunt de privacy-instellingen aanpassen om te bepalen wie je berichten kunnen zien en wie je profielinformatie kan bekijken. Daarnaast biedt Facebook beveiligingsfuncties, zoals tweestapsverificatie waarmee jij jouw account tegen ongeautoriseerde toegang kun beschermen.

Voor- en nadelen van Facebook

Hieronder vind je een vergelijkingstabel met de voor- en nadelen van Facebook:

VoordelenNadelen
Verbinding met vrienden en familiePrivacyzorgen
Mogelijkheid om evenementen te organiserenTijdverspilling
Toegang tot nieuws en informatieNegatieve inhoud

Geschiedenis en functies van Facebook

Facebook is oorspronkelijk als een netwerk voor universiteitsstudenten bedoeld, maar in de loop der jaren heeft het zich tot een wereldwijd sociaal media platform ontwikkeld. Met miljarden gebruikers van over de hele wereld heeft Facebook verschillende functies waarmee je met elkaar kunt verbinden en informatie kunt delen. Als je naar een platform op zoek bent dat je helpt om met anderen in contact te komen en zo informatie te delen, dan is Facebook de juiste keuze.

Oorspronkelijk als netwerk voor universiteitsstudenten bedoeld

In 2004 werd Facebook door Mark Zuckerberg en zijn medestudenten die aan Harvard University studeerden opgericht. Zo ontstond er een informatieplatform waar mensen informatie kunnen delen en met elkaar kunnen verbinden.

Het was oorspronkelijk als een platform bedoeld waar studenten van Harvard elkaar konden vinden en met elkaar konden communiceren. Al snel breidde Facebook zich naar andere universiteiten in de Verenigde Staten en uiteindelijk naar universiteiten van over de hele wereld uit. 

Facebook vrienden toevoegen

Het idee achter Facebook was om mensen op basis van hun educatieve achtergrond online met elkaar te verbinden. Wanneer je informatie wilt delen of meer wilt weten, kun je Facebook gebruiken. Door lid van het netwerk te worden konden studenten gemakkelijk contact met medestudenten maken en informatie over academische onderwerpen uitwisselen. Als je meer over evenementen en updates wilt weten, kun je de verschillende groepen en mensen op Facebook volgen. Het was een manier om sociale interactie buiten het traditionele face-to-face contact te vergemakkelijken. Zo wordt de tijdlijn gebruikt om informatie te delen en de communicatie te vergemakkelijken.

Facebook is tot een wereldwijd sociaal netwerkplatform uitgegroeid

Naarmate Facebook populairder werd, begon het zich naar andere doelgroepen dan alleen universiteitsstudenten uit te breiden. In 2006 werd Facebook voor iedereen ouder dan 13 jaar met een geldig e-mailadres opengesteld. Dit betekende dat niet alleen studenten, maar ook professionals, ouders en grootouders lid van het platform konden worden. 

De groei van Facebook was fenomenaal. Het sociale media platform werd al snel een integraal onderdeel van het dagelijkse leven van miljoenen mensen van over de hele wereld. Met behulp van deze app kunnen mensen informatie gemakkelijk delen en meer over anderen te weten komen. Mensen begonnen informatie via de Facebook-app uit te wisselen, waardoor ze van elkaars leven en activiteiten op de hoogte bleven. Zo kun je vrienden aan jouw Facebook-profiel toevoegen. Het werd een manier om contact te houden met mensen die ver weg woonden of die je anders uit het oog zou verliezen. 

Mogelijkheid om vrienden toe te voegen en berichten op je tijdlijn te plaatsen

Een van de belangrijkste functies van Facebook is dat je vrienden aan je netwerk toe kunt voegen. Met deze app kun je informatie met je vrienden delen. Door iemand op Facebook als vriend toe te voegen, krijg je toegang tot hun updates en informatie en kun je via reacties en privéberichten met hen communiceren. De tijdlijn van Facebook kan worden gebruikt om alle updates van vrienden te bekijken. Hierdoor kun je informatie met anderen uitwisselen en met vrienden, familieleden en collega’s in contact blijven. Gebruikers worden al snel van belangrijke informatie op de hoogte gebracht en kunnen direct reageren.

Daarnaast kun je berichten op jouw eigen tijdlijn van Facebook plaatsen. Dit kunnen statusupdates zijn waarin ze delen wat er in hun leven gebeurt, foto’s die ze willen delen of links naar interessante artikelen of video’s.

Introductie tot Facebook-functies

Facebook is een van de meest populaire sociale media-platforms ter wereld. Dankzij de al aanwezige connectiviteit kun je met vrienden, familie en zelfs beroemdheden verbonden blijven. Maar wat is Facebook precies?

Hieronder zullen we een introductie tot de belangrijkste functies van Facebook en hoe je deze functies kunt gebruiken geven. Facebook is een van de meest populaire sociale media platformen ter wereld. Met Facebook kun je met al je vrienden en familieleden online verbinden en communiceren. Daarnaast biedt het een algoritme waarmee je jouw nieuwsfeed op basis van je interesses en voorkeuren kunt personaliseren. Zo kun je op Facebook foto’s en video’s met anderen delen en evenementen maken.

Nieuwsfeed

De nieuws feed is een van de meest prominente functies van Facebook. Wanneer je Facebook opent is de nieuws feed het eerste scherm dat je ziet. Op de nieuws feed kun je alle recente berichten en updates van je vrienden en pagina’s die je volgt zien. Hier worden alle updates van vrienden en pagina’s die je volgt weergegeven. Je kunt berichten leuk vinden, erop reageren of ze met anderen delen. Daarnaast kun je al deze activiteiten combineren en bijvoorbeeld een bericht leuk vinden en erop reageren, of een bericht delen en erop reageren. Het is allemaal mogelijk! Het is een geweldige manier om van wat er in het alledaagse leven van je vrienden gaande is op de hoogte te blijven en interessante artikelen of video’s ontdekken.

Messenger

Facebook Messenger is een aparte app waarmee je via tekstberichten met vrienden kunt chatten of videobellen. Met deze app kun je gemakkelijk contact met al je vrienden en familieleden houden. Het biedt ook leuke functies zoals stickers, filters en spelletjes waarmee je de gesprekken levendig kunt houden. Met Messenger kun je zelfs groepsgesprekken voeren, waardoor het gemakkelijk wordt om met een hele groep vrienden tegelijk plannen te maken.

Anoniem chatten met Facebook Messenger

Vind ik leuk-knop

De “Vind ik leuk”-knop is een eenvoudige manier waarmee je reacties op berichten van anderen kunt geven en waardering kunt tonen voor wat ze delen. Of het nu om een foto van een vakantie, een grappige video of een belangrijk nieuwsartikel gaat, je kunt met een simpele klik laten weten dat je het bericht waardeert. Voor de interactie op Facebook is dit een belangrijk onderdeel waarmee je verbinding met anderen kunt onderhouden.

Pagina’s

Op Facebook kunnen bedrijven, organisaties en beroemdheden pagina’s maken waarmee ze hun merk kunnen promoten. Deze pagina’s bieden informatie over het bedrijf of de persoon, evenals updates over nieuwe producten, diensten of evenementen. Door een pagina leuk te vinden en te volgen, kun je op de hoogte blijven van wat er bij jouw favoriete merken en personen speelt.

Adverteren

Een andere belangrijke functie van Facebook is de mogelijkheid om te adverteren. Bedrijven kunnen advertenties maken die in de nieuws feeds van gebruikers worden weergegeven. Hierdoor kunnen bedrijven op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag hun doelgroep gericht bereiken. Adverteren op Facebook is een effectieve manier gebleken om nieuwe klanten te bereiken en bestaande klanten betrokken te houden.

Privacy op Facebook: Bescherm je gegevens

Privacy instellingen aanpassen

Je persoonsgegevens zijn kostbaar en het is belangrijk dat je jouw privacy beschermt wanneer je Facebook gebruikt. Het is daarom belangrijk dat je bewust bent van de tijdlijn en hoe deze jouw privacy kan beïnvloeden. Gelukkig biedt Facebook verschillende opties waarmee je de controle over welke informatie je met anderen deelt kunt behouden. Een van de eerste stappen die je hiervoor kunt nemen, is je privacy-instellingen aanpassen.

Om toegang tot deze instellingen te krijgen, klik je in de rechterbovenhoek van het scherm op het pijltje naar beneden en selecteer je vervolgens “Instellingen en privacy”. Hier kun je verschillende categorieën, zoals “Privacy” en “Accountinstellingen” vinden. Door op deze categorieën te klikken, kun je specifieke instellingen wijzigen.

Binnen de privacy-instellingen kun je bepalen wie jouw berichten kunnen zien, wie jou in foto’s kan taggen en wie jouw vriendenlijst kan bekijken. Het is raadzaam om deze instellingen regelmatig te controleren en naar jouw voorkeuren aan te passen.

Privacy gegevens van een bericht op Facebook instellen

Wil jij voortaan gemakkelijk met anderen kunnen communiceren?

Facebook timeline

Door FaceBook te gebruiken kun jij met miljoenen mensen van over de hele wereld communiceren.

  • Dat is gemakkelijk met anderen kunnen communiceren
  • Nieuwe mensen met dezelfde interesses kunnen leren kennen
  • De activiteiten van je vrienden kunnen volgen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Bewust zijn van wat je met anderen deelt

Eén van de belangrijkste aspecten van privacy op Facebook is bewustwording van wat je precies met anderen deelt. Het is verleidelijk om alles met al jouw vrienden of zelfs met het publiek te delen, maar bedenk altijd goed wat voor impact dit op jouw persoonlijke leven.

Denk voordat je een bericht plaatst of een foto uploadt na. Stel jezelf vragen als: Wil ik dat iedereen dit ziet? Kan dit tegen mij gebruikt worden? Is dit iets wat ik echt wil delen? Door kritisch te zijn over wat je deelt, kun je ervoor zorgen dat jouw persoonlijke gegevens niet in de verkeerde handen vallen.

Tweestapsverificatie voor extra beveiliging instellen

Om je account nog beter te beschermen, is het aan te raden om tweestapsverificatie op Facebook in te stellen. Hiermee voeg je een extra laag van beveiliging aan je Facebook account en tijdlijn toe. Wanneer tweestapsverificatie is ingeschakeld, wordt er naast het wachtwoord ook om een unieke code die naar jouw mobiele telefoon wordt gestuurd gevraagd.

Om tweestapsverificatie in te schakelen, ga je naar de privacy-instellingen en klik je op “Beveiliging en login”. Hier kun je de optie voor tweestapsverificatie vinden en activeren. Het is belangrijk dat het telefoonnummer dat aan jouw account is gekoppeld up-to-date is, zodat je de verificatiecodes kunt ontvangen.

Evolutie van Facebook: Video’s en locatiegeschiedenis

In de loop der jaren heeft Facebook veel nieuwe functies geïntroduceerd om gebruikers een rijkere ervaring te kunnen bieden. Een van de belangrijkste ontwikkelingen is de mogelijkheid om video’s te uploaden en met vrienden te delen. Met deze functie kunnen gebruikers hun favoriete momenten vastleggen en met hun netwerk delen.

Daarnaast heeft Facebook live video geïntroduceerd, waarmee mensen real-time uitzendingen kunnen maken en delen. Op deze manier kun je op een interactieve manier met vrienden, familie en volgers verbonden blijven. Of je nu een concert bijwoont of gewoon je dagelijkse avonturen wilt delen, live video biedt een unieke manier om dit te doen.

Een andere interessante toevoeging aan Facebook is de mogelijkheid om je locatiegeschiedenis te delen. Hiermee kun je informatie over plaatsen waar je bent geweest met anderen delen. Het kan leuk zijn om te laten zien welke steden of landen je hebt bezocht, maar het kan ook handig zijn voor het plannen van toekomstige reizen. Door je locatiegeschiedenis te delen, kun je tips van vrienden die al op dezelfde plekken zijn geweest krijgen.

Naast het uploaden en delen van reguliere video’s, biedt Facebook ondersteuning voor 360 graden foto’s en video’s. Met deze functie kun je meeslepende beelden maken die de kijker het gevoel geven alsof ze echt op die plek zijn. Of het nu om een adembenemend uitzicht op een bergtop of een levendige straatmarkt gaat, 360 graden foto’s en video’s voegen een nieuwe dimensie aan het delen van ervaringen toe.

Op het gebied van video is Facebook Watch een andere belangrijke ontwikkeling. Met dit platform kun je originele videocontent bekijken. Of je nu in komedie, nieuws, sport of documentaires geïnteresseerd bent, Facebook Watch heeft een breed scala aan content op de tijdlijn. Contentmakers kunnen hun werk op deze manier aan een breder publiek tonen en nieuwe fans bereiken.

Kortom, de evolutie van Facebook heeft op het gebied van video’s en locatiegeschiedenis tot spannende nieuwe mogelijkheden geleid. Je kunt nu niet alleen jouw favoriete momenten vastleggen en met vrienden delen, maar ook real-time uitzendingen maken, je locatiegeschiedenis delen en meeslepende 360 graden beelden ervaren. Met Facebook Watch is er een scala aan originele videocontent voor iedere smaak beschikbaar. 

Veiligheid op Facebook: Beveilig je account

Een sterk wachtwoord gebruiken om jouw account te beschermen

Inloggen bij FaceBook

Om je Facebook-account te kunnen beveiligen is het belangrijk dat je voor een sterk wachtwoord kiest. Door voor een zwak wachtwoord te kiezen kan je account kwetsbaar voor hackers en ongeautoriseerde toegang worden. Kies een uniek wachtwoord kiest dat uit een combinatie van letters, cijfers en speciale tekens bestaat. Vermijd eenvoudig te raden wachtwoorden zoals “123456” of “password”. Door een sterk wachtwoord te gebruiken, kun je het risico op inbreuk op je account aanzienlijk verkleinen.

Tweestapsverificatie voor extra beveiliging instellen

Naast een sterk wachtwoord, is het ook raadzaam om tweestapsverificatie voor extra beveiliging van je Facebook-account in te stellen. Met tweestapsverificatie moet je naast je wachtwoord ook een extra verificatiemethode doorlopen. Zo kun je voor tweestapsverificatie een sms-code ontvangen of een authenticator-app gebruiken. Hierdoor wordt het zelfs als ze jouw wachtwoord weten voor kwaadwillenden moeilijker om toegang tot jouw account te krijgen. Tweestapsverificatie kan eenvoudig worden ingesteld en kan via de beveiligingsinstellingen op Facebook worden gedaan.

Verdachte activiteiten aan Facebook melden

Wanneer je binnen jouw Facebook-account verdachte activiteiten opmerkt, is het belangrijk dat je dit onmiddellijk aan Facebook meldt. Dit kan helpen om potentiële beveiligingsproblemen op te sporen en aan te pakken. Verdachte activiteiten kunnen onder andere uit ongebruikelijke inlogpogingen, verdachte berichten of zonder jouw toestemming wijzigingen in je accountinstellingen bestaan. Door deze activiteiten te melden, draag je voor alle gebruikers aan een veiligere online omgeving bij.

Phishing is een veelvoorkomende vorm van cybercriminaliteit waarbij kwaadwillenden proberen gevoelige informatie, zoals wachtwoorden of creditcardgegevens, te verkrijgen door zich als betrouwbare entiteiten voor te doen. Om jezelf tegen phishing pogingen op Facebook te beschermen, is het belangrijk dat je geen persoonlijke informatie via verdachte links of berichten verstrekt. Wees altijd voorzichtig met het klikken op links die naar jou worden gestuurd, vooral wanneer ze van onbekende bronnen afkomstig zijn.

Rol van Facebook in verkiezingen en Arabische Lente

Facebook speelt een belangrijke rol voor politieke campagnes en het verspreiden van verkiezingsinformatie. Mensen van over de hele wereld gebruiken dit sociale media platform om van politieke ontwikkelingen op de hoogte te blijven en hun standpunten te delen. Naast het bieden van een plek waar mensen kunnen worden geïnformeerd, heeft Facebook tijdens historische gebeurtenissen zoals de Arabische Lente de mogelijkheid voor burgeractivisme gecreëerd.

Tijdens de Arabische Lente werden sociale media platforms zoals Facebook als krachtige instrumenten gebruikt om protestevenementen te organiseren en nieuwsberichten te delen. Mensen binnen deze landen konden informatie via Facebook uitwisselen, waardoor ze beter geïnformeerd waren over wat er gaande was. Dit stelde hen in staat om samen te komen en gezamenlijk actie tegen onderdrukking en onrechtvaardigheid te ondernemen.

Eén van de manieren waarop Facebook heeft geprobeerd desinformatie tegen te gaan, is door op fact-checking initiatieven in te zetten. Door middel van samenwerking met externe partijen probeert Facebook valse informatie te identificeren en aan hun gebruikers te tonen dat deze berichten niet betrouwbaar zijn. Hierdoor wordt geprobeerd om mensen bewust te maken van het feit dat niet alles wat ze op Facebook zien altijd waarheidsgetrouw is.

Daarnaast werkt Facebook met autoriteiten samen om inmenging in verkiezingssystemen tegen te gaan. Op basis van meldingen en signalen van gebruikers, kan Facebook tegen nepaccounts en andere vormen van manipulatie die op het beïnvloeden van verkiezingen gericht zijn optreden. Door deze samenwerking probeert Facebook ervoor te zorgen dat verkiezingen eerlijk en transparant verlopen.

Een ander aspect waarin Facebook verbetering heeft laten zien, is het beleid ten aanzien van politiek gerelateerde advertenties. Het platform heeft strengere regels ingevoerd om te voorkomen dat misleidende of onjuiste informatie via betaalde advertenties wordt verspreid. Dit helpt bij het waarborgen van de integriteit van verkiezingsprocessen en draagt bij aan een eerlijke democratische praktijk.

Kortom, Facebook speelt een grote rol in politieke campagnes en de verspreiding van verkiezingsinformatie. Het biedt mensen van over de hele wereld de mogelijkheid om geïnformeerd te blijven en hun standpunten te delen. Daarnaast heeft Facebook tijdens historische gebeurtenissen zoals de Arabische Lente laten zien dat het een belangrijk instrument voor burgeractivisme kan zijn.

Conclusie: Wat is Facebook?

In dit artikel hebben we een uitgebreid overzicht gegeven van wat Facebook is en wat het te bieden heeft. We hebben de geschiedenis, functies en de evolutie van Facebook besproken. Daarnaast hebben we verteld hoe je jouw  privacy en veiligheid kunt waarborgen. Ook hebben we naar de rol van Facebook in verkiezingen en belangrijke gebeurtenissen zoals de Arabische Lente gekeken.

Facebook is veel meer dan alleen een sociaal netwerk platform. Je kunt met vrienden en familie verbonden blijven, kunt nieuws delen en updates van je favoriete merken of publieke figuren ontvangen. Facebook biedt ook verschillende tools waarmee jij jouw privacy kunt beschermen, zodat jouw persoonlijke informatie veilig blijft.

Wat is Facebook

Wanneer je Facebook nog niet gebruikt, dan raden we aan om het eens uit te proberen. Het kan een geweldige manier zijn om met mensen die belangrijk voor je zijn in contact te blijven, maar vergeet niet om bewust met privacy-instellingen en beveiligingsmaatregelen om te gaan.

Veel gestelde vragen over Facebook

Hoe maak ik een account aan op Facebook?

Om een account op Facebook aan te maken, ga je naar de website www.facebook.com. Vul hier je persoonlijke gegevens zoals naam, e-mailadres of telefoonnummer, wachtwoord, geboortedatum en geslacht in. Klik vervolgens op ‘Account maken‘ en volg de instructies om je profiel verder in te stellen.

Kan ik mijn privacy-instellingen op Facebook aanpassen?

Ja, je kunt je privacy-instellingen op Facebook aanpassen. Ga naar de instellingen van je account en klik op ‘Privacy’. Hier kun je bepalen wie jouw berichten kunnen zien, wie jou als vriend toe kan voegen en wie jouw persoonlijke informatie kan bekijken.

Hoe voeg ik vrienden op Facebook toe?

Om vrienden op Facebook toe te kunnen voegen, ga je naar het profiel van de persoon die je toe wilt voegen. Klik daar op de knop ‘Vriend toevoegen’ en wacht tot diegene jouw verzoek heeft geaccepteerd.

Kan ik mijn Facebook-account verwijderen?

Ja, je kunt je Facebook-account verwijderen. Ga naar de instellingen van je account en klik op ‘Je informatie beheren’. Daar vind je de optie om je account permanent te verwijderen.

Hoe meld ik misbruik of ongepast gedrag op Facebook?

Als je misbruik of ongepast gedrag op Facebook tegenkomt, kun je dit melden door naar het betreffende bericht te gaan en op de drie stippen in de rechterbovenhoek te klikken. Druk hier op ‘Rapporteren’ en volg de instructies om het probleem aan Facebook te melden.

Wil jij voortaan gemakkelijk met anderen kunnen communiceren?

Facebook timeline

Door FaceBook te gebruiken kun jij met miljoenen mensen van over de hele wereld communiceren.

  • Dat is gemakkelijk met anderen kunnen communiceren
  • Nieuwe mensen met dezelfde interesses kunnen leren kennen
  • De activiteiten van je vrienden kunnen volgen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Geef een reactie