Wat is MailDrop? Moeiteloos grote bestanden versturen!

In de hedendaagse samenleving, te midden van een explosieve groei van ongewenste digitale berichten, vooral in de vorm van spam, is de noodzaak voor efficiënte beschermingsmechanismen tegen deze overlast onmiskenbaar geworden. Iedere dag worden er miljarden spam emails verzonden, die niet alleen een ergernis zijn, maar ook de digitale veiligheid in gevaar brengen. Hierdoor is de behoefte aan effectieve middelen om onze digitale correspondentie veilig en georganiseerd te houden dringender dan ooit.

Als antwoord op deze uitdaging staat Maildrop klaar als een innovatieve oplossing in de strijd tegen spam. Deze dienst gaat verder dan het aanbieden van tijdelijke e-mailadressen; het herdefinieert hoe we deze gebruiken. Met Maildrop kun jij je voor webdiensten aanmelden, acties waarvoor je via de mail een bevestiging moet geven voltooien, of zonder jouw privé- of zakelijke e-mailadressen bloot te stellen jezelf tegen ongewilde berichten beschermen.

Dankzij het gemak waarmee bescherming kan worden ingeschakeld onderscheidt MailDrop zich. In plaats van een ingewikkeld aanmeldingsproces of het delen van persoonlijke informatie, biedt Maildrop de mogelijkheid om een nieuw, tijdelijk e-mailadres binnen enkele ogenblikken te genereren en te gebruiken. Dit staat in schril contrast met traditionele methodes die vaak een uitgebreide registratie vereisen.

Wat is Mail Drop

Basisprincipes

Mail Drop is niet zomaar een functie; het is een revolutie in hoe we grote bestanden versturen. Stel je voor dat je een video van je laatste vakantie met vrienden wilt delen, maar de bestandsgrootte overstijgt de limiet die jouw e-mailprovider toestaat. Hier komt Mail Drop in het spel. Deze slimme oplossing is in Apple’s Mail app ingebouwd en werkt naadloos met iCloud samen.

Het mooie aan Mail Drop is dat het indien nodig automatisch in actie komt. Heb je een geldig iCloud-account, dan ben je al halverwege. Het enige wat rest, is het verzenden van die e-mail. De ontvanger hoeft zich geen zorgen over extra software of accounts te maken; alles wat ze nodig hebben, is de toegang tot het internet.

Wat is Maildrop en de basisprincipes

De voorwaarden zijn simpel: een actief iCloud-account en voldoende beschikbare ruimte in iCloud om de bestanden tijdelijk op te slaan. Dit maakt MailDrop niet alleen handig maar ook toegankelijk voor iedereen met een Apple ID.

Heb jij problemen bij het versturen van grote bestanden?

Hoe werkt Mail Drop op iphone

Met MailDrop kun jij grote bestanden gemakkelijk met andere appraten delen.

  • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
  • Bestanden gemakkelijk met anderen kunnen delen
  • Foto’s, video’s en documenten gemakkelijk met anderen kunnen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Hoe werkt Mail Drop?

Wanneer je probeert om een groot bestand als bijlage te versturen, detecteert Mail automatisch wanneer dit de limiet overschrijdt. In plaats van een foutmelding te geven, biedt het programma je de optie om Mail Drop te gebruiken. Met één druk op de knop wordt jouw bijlage naar iCloud geüpload en in het bericht door een downloadlink vervangen.

De ontvanger krijgt deze mail net zoals iedere andere, maar met een link om het grote bestand te downloaden. Deze link blijft dertig dagen actief, waarna het bestand automatisch uit iCloud verdwijnt. Het proces is voor zowel de verzender als de ontvanger volledig transparant, waardoor het delen van grote bestanden soepeler dan ooit verloopt.

Dit systeem heeft nog een bijkomend voordeel: omdat bestanden via iCloud worden gedeeld, hoef je niet bang te zijn dat jouw mailbox vol raakt of dat belangrijke berichten verloren gaan tussen alle ‘grote’ mails.

Voordelen

De voornaamste kracht van Mail Drop ligt in zijn vermogen om de beperkingen van e-mail bijlagegroottes moeiteloos te overwinnen. In plaats van hoofdpijn te krijgen over hoe je grote presentaties of videobestanden moet versturen, neemt Mail Drop die zorg volledig weg.

Bovendien vermindert deze functie de noodzaak voor externe bestand uitwissel diensten aanzienlijk. Waarom zou je tijd aan het uploaden naar aparte platforms verspillen en vervolgens links rondsturen als alles binnen één systeem kan? Het gemak waarmee grote bestanden via Mail Drop kunnen worden gedeeld, maakt de communicatie efficiënter en productiever.

Tot slot benadrukt de eenvoud en het gebruiksgemak waarom zoveel mensen fan van deze functie zijn geworden. Of je nu technisch onderlegd bent of niet, iedereen kan grote bestanden zonder gedoe of technische obstakels. Dit bevordert niet alleen de samenwerking tussen teams, maar ook persoonlijke verbindingen door memorabele momenten gemakkelijk te delen.

Mail Drop transformeert dus niet alleen hoe we over bestandsdeling denken, maar versterkt onze connectie met anderen door technologische barrières weg te nemen. Of het nu om werkprojecten of persoonlijke herinneringen gaat, deze functie staat klaar om jouw digitale leven makkelijker en aangenamer te maken.

Grote bestanden versturen

Voorbereiding

Voordat je grote bestanden via Mail Drop gaat versturen, is het belangrijk om te weten hoe je deze functie activeert. Eerst moet je de instellingen van de Mail app openen. Daar kun je een optie vinden waarmee je Mail Drop aan kunt zetten. Dit zorgt ervoor dat Mail Drop als optie verschijnt wanneer je een groot bestand wilt verzenden.

De systeemvereisten voor Mail Drop zijn ook iets om in gedachten te houden. Zorg ervoor dat jouw apparaat op een recente versie van iOS of macOS draait. Dit garandeert dat de functie probleemloos werkt. Daarnaast is een stabiele internetverbinding voor het uploaden van grote bestanden van essentieel belang. Zonder sterke internet verbinding kunnen uploads mislukken of veel langer duren dan nodig.

Het proces

Via Mail Drop kan een grote bijlage in enkele specifieke stappen gemakkelijk worden verzonden. Wanneer je merkt dat een bijlage te groot is, biedt Mail automatisch de optie aan om Mail Drop te gebruiken. Selecteer deze optie en het bestand wordt naar iCloud geüpload, waarna de ontvanger een downloadlink ontvangt.

Nadat je op de verzendknop hebt gedrukt en Mail Drop hebt geselecteerd, uploadt jouw apparaat het bestand naar iCloud. De ontvanger krijgt vervolgens een e-mail met een link om het bestand te downloaden. Deze link blijft 30 dagen actief, waardoor er voor de ontvanger genoeg tijd is om het bestand binnen te halen.

Tips en trucs

Om jouw ervaring met Mail Drop te optimaliseren kun je overwegen om grote bestanden te comprimeren voordat ze worden geüpload. Dit kan de uploadtijd aanzienlijk verkorten en zorgt ervoor dat er minder opslagruimte in iCloud Drive wordt gebruikt. Programma’s zoals WinRAR of 7-Zip kunnen helpen om meerdere bestanden in één archief te comprimeren.

Mocht de ontvanger problemen bij het downloaden van het bestand ondervinden, controleer dan eerst of hun internetverbinding stabiel is. Simpelweg de browser vernieuwen of een andere browser proberen kan soms helpen om de toegang tot de downloadlink te krijgen.

Wat is Maildrop en grote bestanden comprimeren

Voor het delen van projectbestanden die anders moeilijk via traditionele email bijlagen kunnen worden verstuurd kan Mail Drop in een zakelijke omgeving bijzonder handig zijn. Door heldere communicatie over hoe en wanneer Mail Drop binnen teams zal worden gebruikt, kunnen alle betrokken partijen zonder dat ze zich zorgen over beperkingen in bestandsgroottes hoeven te maken efficiënt samenwerken.

Door deze tips toe te passen, kun je niet alleen tijd besparen, maar ook voor een soepelere samenwerking met collega’s of klanten die op snelle en effectieve uitwisseling van informatie vertrouwen zorgen.

Mail Drop aanzetten

Op Mac

Wanneer je grote bestanden via de e-mail wilt versturen, lijkt de taak soms onmogelijk. Maar met Mail Drop werkt dit naadloos met de Mail-app op macOS samen, waardoor je deze hindernis gemakkelijk kunt overwinnen. Het mooie is dat Mail Drop verrassend eenvoudig kan worden geactiveerd.

Voordat je MialDrop gaat gebruiken moet je de Mail app openen en via het menu in de linkerbovenhoek naar ‘Voorkeuren’ navigeren. Daar kun je een tabblad genaamd ‘Accounts’ vinden. Kies het e-mailaccount waarvoor je Mail Drop wilt gebruiken en scroll naar beneden totdat ‘Stuur grote bijlagen met Mail Drop’ zichtbaar wordt. Met slechts één druk op dit vakje kun je deze handige functie inschakelen.

Op macOS vereist het beheren van de Mail Drop-instellingen niet veel moeite. Nadat je deze functie hebt geactiveerd, handelt het systeem alle grote bestanden automatisch af door ze naar iCloud te uploaden en vervolgens een downloadlink naar de ontvanger te sturen. Dit proces maakt het verzenden van grote bestanden niet alleen mogelijk maar ook ongelooflijk efficiënt.

Via iCloud

Bestanden die via Mail Drop worden verzonden, nemen hun plek binnen jouw iCloud-opslag in. Dit betekent dat het slim is om zo nu en dan jouw iCloud-opslag te beheren, zodat er altijd genoeg ruimte voor nieuwe bestanden beschikbaar is. Het verwijderen van oude documenten of foto’s die niet langer nodig zijn, kan hierbij helpen.

Voor ontvangers werkt de toegang tot via Mail Drop verzonden bestanden uiterst simpel. Ze ontvangen een link in hun e-mail waarmee ze, zonder dat ze zich zorgen over de grootte van hun eigen e-mail inbox hoeven te maken, het bestand vanuit iCloud kunnen downloaden. Dit systeem verzekert dat iedereen, ongeacht hun apparaat of software gemakkelijk de toegang tot gedeelde content heeft.

Door bewust met jouw iCloud-opslagruimte om te gaan, maximaliseer je de voordelen die Mail Drop voor het delen van grote bestanden biedt. Het houdt jouw mailbox schoon en zorgt ervoor dat belangrijke projectbestanden of familiefoto’s probleemloos hun weg naar vrienden, familie of collega’s vinden. Door deze aanpak blijft communicatie vlot verlopen en wordt het samenwerken een fluitje van een cent.

In essentie transformeert Mail Drop de manier waarop we over het versturen van grote bijlagen per e-mail denken. Het elimineert de frustratie rondom beperkte bestandsgroottes en maakt ruim baan voor naadloze samenwerking en communicatie. Of je nu werkprojectbestanden met collega’s moet delen of gewoon wat vakantiefoto’s naar familie wilt sturen – Mail Drop maakt het makkelijker dan ooit.

Bestanden met Mail Drop versturen

Stap voor stap

Het versturen van grote bestanden hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met Mail Drop maakt Apple het je namelijk erg eenvoudig. Als eerste moet je Mail Drop via de instellingen activeren, iets wat in de voorgaande sectie is besproken. Daarna volgt het echte werk: het versturen van een bestand.

Wanneer je een e-mail opstelt en een groot bestand toe wilt voegen, verschijnt de optie om Mail Drop te gebruiken als het bestand voor gewone verzending  te groot is automatisch. Kies voor Mail Drop en het bestand wordt naar iCloud geüpload. Dit kan, afhankelijk van de grootte van het bestand en jouw internetverbinding, even duren.

Nadat het bestand succesvol is geüpload krijg je een link die direct in de e-mail wordt geplaatst. Deze link verwijst naar het bestand op iCloud, waarvandaan de ontvanger het kan downloaden. Het mooie hieraan is dat zelfs ontvangers zonder Apple-apparaten of iCloud-accounts de toegang tot deze bestanden hebben.

Om te controleren of een bestand via Mail Drop is verzonden, kun je naar de verzonden e-mails kijken. Hier kun je een bericht met de specifieke link naar het gedeelde bestand vinden.

De ontvanger moet simpelweg op de link drukken om de toegang tot het bestand te krijgen. Nadat de ontvanger op de link heeft gedrukt, worden ze naar een webpagina waar ze het bestand, ongeacht het apparaat wat ze gebruiken kunnen bekijken of downloaden doorgestuurd.

Bevestiging en ontvangst

Zodra je een bestand met Mail Drop verstuurd, ontvangen zowel jij als de ontvanger een bevestigingen over deze actie. Je ziet een melding dat het bericht inclusief een verwijzing naar Mail Drop met succes is verzonden. Dit geeft gemoedsrust dat alles volgens plan verloopt.

Aan de andere kant ziet de ontvanger het fysieke bestand niet direct in de inbox, maar als een link die hen naar de locatie waar ze dit grote document kunnen bekijken of kunnen downloaden leidt. Deze benadering garandeert dat ook mensen zonder krachtige e-mailclients of voldoende opslagruimte grote bestanden toch moeiteloos kunnen ontvangen en openen.

Maar wat als ze geen toegang tot deze downloadlink hebben? Dit kan gebeuren als de mail per ongeluk wordt verwijderd of als er technische problemen met hun apparaat of internetverbinding zijn. In zo’n situatie kunnen zij contact met de afzender opnemen om hen te vragen de link nogmaals te sturen of om assistentie bij eventuele problemen met de toegang tot iCloud te bieden.

Mail Drop maakt het leven dus niet alleen gemakkelijker door grote bestanden probleemloos te delen, maar zorgt door middel van heldere communicatie en gebruiksvriendelijke interfaces bij zowel de verzender als de ontvanger ook voor een naadloze ervaring.

Door deze functies versterkt Apple zijn reputatie in innovatie en klantgerichtheid, waardoor gebruikers efficiënter kunnen werken zonder dat ze zich zorgen over beperkingen in grootte bij email bijlagen hoeven te maken. Of je nu video’s met familieleden die ver weg wonen wilt delen of belangrijke presentaties naar collega’s door moet sturen; voor iedere situatie biedt Mail Drop een betrouwbare oplossing.

Heb jij problemen bij het versturen van grote bestanden?

Hoe werkt Mail Drop op iphone

Met MailDrop kun jij grote bestanden gemakkelijk met andere appraten delen.

  • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
  • Bestanden gemakkelijk met anderen kunnen delen
  • Foto’s, video’s en documenten gemakkelijk met anderen kunnen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Meer over Mail Drop

Limieten en restricties

Wanneer je bestanden met Mail Drop verzend, moet je rekening houden met enkele beperkingen. Allereerst is er een groottebeperking voor de bestanden die je kunt verzenden. Ieder bestand mag niet groter dan 5 GB zijn. Dit lijkt misschien ruim voldoende, maar in een tijd waarin videobestanden de gigabytes snel kunnen overschrijden, is het goed om hier bewust van te zijn.

Daarnaast hebben ontvangers slechts 30 dagen de tijd om de bestanden die via Mail Drop zijn verzonden te downloaden. Na deze periode zijn de links naar de bestanden niet meer actief, wat betekent dat ze opnieuw moeten worden verzonden als ze nog steeds nodig zijn. Dit zorgt voor een natuurlijke limiet op hoe lang informatie beschikbaar blijft, wat afhankelijk van de situatie zowel een voordeel als een nadeel kan zijn.

Wat is Maildrop en de bestandslimiet

Hoewel Apple geen specifiek maximumaantal downloads vermeldt, is er ook een beperking in het aantal keren dat een bestand kan worden gedownload. Deze beperking is ingevoerd om misbruik van de dienst te voorkomen en ervoor te zorgen dat Mail Drop  voor alle gebruikers efficiënt blijft werken.

Veiligheid en privacy

Bij het delen van bestanden is veiligheid en privacy een belangrijk aspect. Apple heeft verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat bestanden veilig via Mail Drop worden verzonden. Tijdens het versturen worden alle bestanden versleuteld, wat betekent dat niemand anders dan de ontvanger de toegang tot de inhoud van het bestand heeft.

De encryptie beschermt jouw gegevens terwijl ze onderweg naar hun bestemming zijn tegen onderschepping van derden. Dit niveau van beveiliging biedt gemoedsrust wanneer je gevoelige informatie of grote projectbestanden deelt.

Om jouw privacy bij het delen van bestanden verder te beschermen, raden we aan om altijd bewust na te denken over wie de toegang tot wat je verstuurd krijgt. Zelfs met sterke encryptie is het belangrijk om selectief te zijn in wie je met jouw informatie vertrouwd.

De alternatieven verkennen

Mail Drop, een functie die door Apple is geïntroduceerd, maakt het mogelijk om, zelfs als de mailserver zo’n groot bestand normaal gesproken niet zou accepteren, grote bestanden tot 5GB via de e-mail te verzenden. Dit is vooral handig voor het delen van video’s, grote documenten of een reeks foto’s die vanwege beperkingen in bestandsgrootte anders moeilijk te versturen zouden zijn. De bestanden worden tijdelijk in iCloud opgeslagen, waardoor de ontvanger ze, zonder dat er een iCloud-account nodig is, eenvoudig via een link kan downloaden. Deze functie is met name waardevol voor gebruikers binnen het Apple-ecosysteem, aangezien het naadloos met hun apparaten en software integreert.

Echter, in de wereld van bestand-uitwissel diensten is er geen one-size-fits-all oplossing. Diensten zoals WeTransfer, Google Drive en Dropbox bieden alternatieve opties die in sommige gevallen beter aan specifieke behoeften kunnen voldoen. WeTransfer blinkt uit in gebruiksgemak; het stelt gebruikers in staat om bestanden zonder dat ze zich aan hoeven te melden of een account aan hoeven te maken tot 2GB gratis, snel en eenvoudig te delen. Dit maakt het een ideale keuze voor incidentele gebruikers die geen behoefte aan de extra functies die andere diensten bieden hebben.

Aan de andere kant onderscheiden Google Drive en Dropbox zich door hun vermogen om grote hoeveelheden data te beheren, gecombineerd met de mogelijkheid tot naadloze integratie met verschillende applicaties. Deze eigenschappen maken ze uitermate geschikt voor zakelijke gebruikers of individuen die frequent met omvangrijke datasets werken.

Computerhulp nodig

Veelgestelde vragen

Mail Drop is voor iedereen die regelmatig met de uitdaging om grote bestanden te verzenden wordt geconfronteerd een bijzonder nuttige functie. Het is specifiek ontworpen om naadloos met iCloud te integreren, wat het een handige optie maakt voor gebruikers van Apple-producten. Door Mail Drop te gebruiken kun je bestanden tot 5GB versturen zonder dat jij je zorgen over de vaak beperkende maximale grootte voor bijlagen die door veel e-mailproviders wordt gehanteerd hoeft te maken.

De veelzijdigheid van Mail Drop is opmerkelijk. Of het nu om omvangrijke PDF-documenten, uitgebreide fotocollecties, lange video’s of complexe presentaties gaat, Mail Drop kan het aan. Deze functionaliteit breekt de barrières die traditioneel met e-mailbijlagen worden geassocieerd en opent voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik nieuwe mogelijkheden.

Mail Drop blinkt uit in gebruiksgemak. Wanneer je een omvangrijk bestand op iCloud, macOS of iOS via Mail wilt versturen en het systeem herkent dat het te groot is, stelt het onmiddellijk voor om Mail Drop te gebruiken. De ontvanger ontvangt een link waarmee het bestand binnen dertig dagen kan worden gedownload. Dit naadloze proces maakt de noodzaak voor externe bestand-deel diensten, zowel voor de verzender als de ontvanger vaak onnodig. Desondanks kunnen er soms problemen, zoals dat Mail Drop niet beschikbaar lijkt te zijn, wat frustraties kan veroorzaken optreden.

Ondersteuning vinden

Wanneer je met Mail Drop onverhoopt tegen problemen aanloopt, is het essentieel om te weten waar je voor hulp terechtkunt. Gelukkig zijn er meerdere bronnen, met allemaal hun eigen voor- en nadelen die ervoor zorgen dat je weer snel op weg bent beschikbaar.

De officiële website van Apple is een primaire bron van ondersteuning. Deze biedt uitgebreide handleidingen die ieder aspect van Mail Drop, van basisinstructies tot meer geavanceerde functies behandelen. Daarnaast is hier de contactinformatie voor verdere assistentie direct beschikbaar, wat betekent dat je snel met een expert die jou met specifieke problemen kan helpen in contact kunt komen.

Daarnaast zijn de support forums van Apple een goudmijn aan informatie. Hier worden de ervaringen en oplossingen voor diverse problemen actief door andere gebruikers gedeeld. Dit peer-to-peer advies kan bijzonder waardevol zijn, omdat het vaak om praktische tips die niet altijd in officiële documentatie terug te vinden zijn, gaat.

Voor complexere vraagstukken kan direct contact met Apple’s klantenservice opnemen de snelste weg naar een oplossing zijn. Een gesprek of chat met een medewerker biedt de mogelijkheid om directe hulp te ontvangen, waarbij zij jou door het probleemoplossingsproces kunnen begeleiden of zelfs op afstand in kunnen grijpen om het probleem te verhelpen.

Het is essentieel te benadrukken dat zelfstudie een krachtig instrument is om technische hindernissen te overwinnen. Op het internet is een schat aan online tutorials en gedetailleerde gidsen, die instructies voor het doeltreffend configureren van Mail Drop bieden beschikbaar.

Samenvatting

Mail Drop biedt een innovatieve manier om de uitdagingen van het versturen van grote bestanden, zonder de noodzaak om externe services te gebruiken te overwinnen. Deze technologie die in Apple’s ecosysteem is geïntegreerd, maakt het gemakkelijker dan ooit om informatie, ongeacht de grootte uit te wisselen. Door de stappen voor het aanzetten en het gebruiken van Mail Drop te volgen, kun je belangrijke projecten, video’s of uitgebreide fotoalbums moeiteloos met collega’s, vrienden en familie delen. Dit benadrukt niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van Apple’s diensten, maar versterkt ook je vermogen om efficiënt te communiceren en samen te werken.

Bedenk hoe Mail Drop jouw digitale communicatie kan transformeren door de grenzen van bestandsgroottes te elimineren. Het is tijd om deze functie optimaal te benutten en om jouw workflow te verbeteren. Heb je nog vragen of heb je hulp bij het instellen nodig? Aarzel dan niet om computerhulp in te schakelen. Deel jouw ervaringen of ontdek meer tips door ons blog te blijven volgen.

Wat is Maildrop voor online communicatie

Veelgestelde vragen

Wat is Mail Drop?

Mail Drop is een functie van Apple waarmee je grote bestanden tot 5 GB, zelfs als de mailbox van de ontvanger niet zo’n groot bestand aankan via de e-mail kunt versturen. Het werkt door het bestand naar iCloud te uploaden, waarna de ontvanger een link krijgt om het bestand te downloaden.

Hoe kan ik Mail Drop aanzetten?

Om Mail Drop in te schakelen moet je de instellingen van de Mail-app op jouw Apple apparaat openen. Kies vervolgens voor ‘Voorkeuren’, druk op ‘Accounts’, selecteer jouw account en ga vervolgens naar ‘Geavanceerd’. Hier kun je Mail Drop met één druk inschakelen.

Hoe kan ik een bestand met Mail Drop versturen?

Wanneer je een groot bestand met Mail Drop via de e-mail wilt versturen, kun je gewoon een nieuwe e-mail aanmaken en het bestand als bijlage toevoegen. Als het bestand groter is dan de limiet voor normale bijlagen, zal Mail automatisch voorstellen om Mail Drop te gebruiken.

Kan ik Mail Drop op niet-Apple apparaten gebruiken?

Ja, ontvangers kunnen de via Mail Drop verzonden links openen en de bestanden op elk apparaat dat met het internet is verbonden downloaden. De functionaliteit van Mail Drop is dus niet beperkt tot alleen Apple gebruikers.

Wat zijn de voordelen van Mail Drop?

Mail Drop maakt het gemakkelijk om grote bestanden tot 5 GB te versturen zonder dat dit invloed op de mailbox limieten heeft of vereist dat beide partijen dezelfde software of diensten gebruiken. Het biedt een handige en efficiënte manier om data over te dragen.

Heb ik iCloud nodig om Mail Drop te gebruiken?

Ja, om bestanden met Mail Drop te kunnen verzenden moet je met jouw Apple ID zijn ingelogd en voldoende iCloud-opslagruimte hebben om het bestand tijdelijk op te slaan, totdat de ontvanger het heeft gedownload.

Waar vind ik hulp als ik problemen met Mail Drop heb?

Als je technische ondersteuning bij het gebruik van Mail Drop nodig hebt, kun je bij Apple Support online terecht of voor persoonlijke assistentie contact met een lokale Apple Store opnemen. Er zijn ook talrijke online forums en handleidingen beschikbaar die hulp bij specifieke problemen bieden.

Heb jij problemen bij het versturen van grote bestanden?

Hoe werkt Mail Drop op iphone

Met MailDrop kun jij grote bestanden gemakkelijk met andere appraten delen.

  • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
  • Bestanden gemakkelijk met anderen kunnen delen
  • Foto’s, video’s en documenten gemakkelijk met anderen kunnen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg