Wat kun je met een Apple Watch? Alles wat je over de smartwatch van Apple moet weten!

De Apple Watch is een handig accessoire voor je iPhone. Het is een stijlvol en functioneel horloge met een slimme wijzerplaat en helder scherm. Met de Apple Watch kun je berichten lezen en beantwoorden, je gezondheid bijhouden en apps op het scherm van je iPhone gebruiken.

Met één druk op het heldere Retina-display zie je de Watch-app op je iPhone en kun je wijzerplaten eenvoudig aanpassen, meldingen eenvoudig beheren en nog veel meer. Bovendien heeft de Apple Watch handige functies zoals valdetectie. Hierdoor ziet het apparaat automatisch wanneer je valt en kun je indien nodig met een druk op het scherm van de Apple Smartwatch hulp inschakelen.

Of je nu naar een slimme manier zoekt om georganiseerd te blijven, fit te blijven, of gewoonweg van de vele handige functies wilt genieten, met de Apple Watch ben je altijd in controle.

Belangrijkste functies van een Apple Watch

Met de Apple Watch heb je een apparaat dat veel mogelijkheden biedt om je dagelijkse leven eenvoudiger en plezieriger te maken. Hieronder staan enkele van de belangrijkste functies van een Apple Watch:

 1. Sportprestaties bij houden: De Apple Watch is met geavanceerde sensoren die je activiteiten en workouts nauwkeurig kunnen meten uitgerust. Zo kan het onder andere je stappen, je hartslag, de verbrande calorieën en de afgelegde afstand bijhouden. Bovendien biedt het verschillende trainingsmodi en coaching-functies om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.
 2. Meldingen en berichten: Met de Apple Watch kun je meldingen van je iPhone, zoals inkomende oproepen, sms-berichten, e-mails en meldingen van apps gemakkelijk ontvangen. Daarnaast kun je met voorgeprogrammeerde antwoorden of door spraakopdrachten te gebruiken snel op berichten reageren.
 3. Muziek en podcasts: Met de Apple Watch kun jij je favoriete muziek en podcasts rechtstreeks vanaf je pols bedienen. Het heeft een ingebouwde muziek-app waarmee je nummers af kunt spelen, kunt pauzeren, over kunt slaan en het volume aan kunt passen. Daarnaast kun je afspeellijsten maken en met je iPhone synchroniseren.
 4. Navigatie en kaarten: De Apple Watch heeft een ingebouwde GPS-functie waarmee jij je locatie kunt volgen en routes kunt plannen. Daarnaast toont het gedetailleerde kaarten en geeft het stapsgewijze navigatie-instructies, zodat je de weg zelfs zonder je iPhone gemakkelijk kunt vinden.
 5. Wallet en Apple Pay: Met de Apple Watch kun je je portemonnee thuislaten. Je kunt je creditcards, betaalpassen en tickets in de Wallet-app opslaan en ze gemakkelijk gebruiken om aankopen met Apple Pay te doen
 6. Siri en spraakopdrachten: De Apple Watch is met Siri, de spraakgestuurde virtuele assistent van Apple uitgerust. Je kunt Siri gebruiken om vragen te stellen, herinneringen in te stellen, berichten te dicteren, muziek af te spelen en nog veel meer. Het is een handige manier om met je horloge te communiceren zonder dat jij je handen hoeft te gebruiken.
 7. Apps en aanpassingen: De Apple Watch heeft een breed scala aan apps die speciaal voor het horloge zijn ontworpen. Je kunt apps voor nieuws, weer, gezondheid, reizen, sociale media en nog veel meer installeren. Bovendien kun je het uiterlijk van je Apple Watch met verschillende wijzerplaten, bandjes en accessoires aanpassen.

De Apple Watch heeft veel te bieden, zoals de mogelijkheid om je sportprestaties bij te houden, berichten en oproepen te beheren en om te weten hoe laat het is. Met sensoren en apps kun jij je hartslag meten, stappen tellen, slaapkwaliteit controleren en voor aankopen betalen. Het is een handig apparaat dat helpt bij het organiseren en het verbeteren van je dagelijkse activiteiten.

Wat kun je met een Apple Watch en waarvoor kun je hem gebruiken

Wil jij zonder iPhone belangrijke meldingen kunnen ontvangen?

Nieuwe communicatiemogelijkheden door WatchOS te installeren

Met de Apple Watch kun jij jouw apps op de iPhones zelfs zonder dat jij jouw iPhone in de buurt hebt bedienen

 • Dat is apps met jouw smartwatch bedienen
 • Gemakkelijk met anderen communiceren
 • Berichten versturen zonder dat jij jouw telefoon hoeft te pakken
 • Jouw sportprestaties bekijken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Sportactiviteiten en de Apple Watch

Tijdens sportactiviteiten is de Apple Watch een stijlvolle polsaccessoire en tegelijkertijd een handige metgezel. De Apple Watch heeft verschillende functies die bij het beoefenen van sporten kunnen helpen. Of je nu rent, voetbalt of zwemt, de Apple Watch is voor al je sportactiviteiten de perfecte metgezel. Hieronder staan enkele manieren waarop de Apple Watch jouw sportervaring kan verbeteren.

GPS-tracking tijdens het hardlopen of fietsen

Met de ingebouwde GPS-functionaliteit in de Apple Watch kun jij jouw hardloop- of fietssessies nauwkeurig volgen. Of je nu buiten rent of op een indoor track traint, de Apple Watch houdt je afstand, snelheid en route met behulp van sensoren bij. Hierdoor kun jij je prestaties op de Apple Watch analyseren en verbeteren.

Voordelen:

 • Nauwkeurige meting van de afstand, de snelheid en de route.
 • Inzicht in prestatieverbetering over tijd.
 • Mogelijkheid om doelen te stellen en deze na te streven.

Waterbestendig voor zwemmen en watersporten

Een geweldig kenmerk van de Apple Watch is dat deze waterbestendig is. Je kunt de Apple Watch dus tijdens het zwemmen dragen  en gegevens zoals afstand, slagen per minuut en verbrande calorieën bijhouden.

Voordelen:

 • Mogelijkheid om zwemprestaties bij te houden.
 • Analyse van slagen per minuut voor technische verbeteringen.
 • Motivatie door doelen te stellen en de voortgang met behulp van de app bij te houden.

Persoonlijke trainingscoach op je pols

Met de Apple Watch heb je altijd een persoonlijke trainingscoach om je pols. Voor de Apple Watch biedt de Activity app verschillende trainingsmodus, zoals wandelen, hardlopen, yoga en nog veel meer. Met deze app kun je uit verschillende trainingen met begeleiding en feedback rechtstreeks op je horloge kiezen.

Voordelen:

 • Begeleide trainingssessies voor diverse sporten.
 • Feedback over hartslag, calorieverbranding en intensiteit.
 • Aanmoedigingen om tijdens het sporten gemotiveerd te blijven.

Naast deze specifieke functies biedt de Apple Watch tijdens het sporten ook andere handige mogelijkheden:

 • Actieve wijzerplaat: Pas de wijzerplaat met relevante informatie zoals activiteiten, stappen of hartslag aan zodat jij jouw voortgang in één oogopslag kunt zien.
 • Navigeren: Gebruik de ingebouwde kaarten app om tijdens het wandelen of fietsen routes te plannen en te volgen.
 • Berichten van apps: Ontvang meldingen van berichten en telefoontjes rechtstreeks op je pols zonder dat jij je training hoeft te onderbreken.
 • Sportgerelateerde apps: Er zijn talloze apps beschikbaar die specifiek voor verschillende sportactiviteiten, zoals hardlopen, fietsen of golfen zijn ontworpen. Deze apps kunnen extra functionaliteit bieden die bij jouw behoeften aansluit.

Gezonde levensstijl met de Apple Watch

De Apple Watch is niet alleen een stijlvol accessoire, maar ook een handig hulpmiddel om een gezonde levensstijl te bevorderen. Met de vele functies en mogelijkheden van de Apple Watch kun jij je gezondheid in de gaten houden en actief blijven. Hieronder bespreken we enkele manieren waarop de Apple Watch je kan helpen om een gezonde levensstijl te bereiken.

Wat kun je met een Apple Watch en hoe kun je hem gebruiken om de sportprestaties bij te houden
FunctiesVoordelenNadelen
Hartslagmeter– Houd je hartslag continu in de gaten 
– Kan bij een abnormale hartslag waarschuwen
– Kan bij bepaalde activiteiten onnauwkeurig zijn
Stappenteller– Moedigt aan om meer te bewegen 
– Stelt doelen en geeft beloningen
– Kan stappen niet altijd nauwkeurig meten
Work-out tracking– Registreert verschillende soorten activiteiten – Geeft inzicht in verbrande calorieën– Voor specifieke sporten is deze functie niet altijd geschikt 
Slaaptracking– Houdt je slaapduur en de kwaliteit van je slaap bij 
– Kan helpen bij het verbeteren van je slaapgewoonten
– Kan de tijd dat er op de accu kan worden gewerkt beïnvloeden
Ademhalingsoefeningen– Helpt bij stressvermindering en ontspanning 
– Begeleidt je bij ademhalingsoefeningen
– Niet geschikt voor mensen met ademhalingsproblemen

Naast deze specifieke functies biedt de Apple Watch ook andere handige tools en apps om een gezonde levensstijl te ondersteunen. Zo zijn er apps waarmee jij je voeding bij kunt houden, een inzicht in je hydratatie kunt krijgen en mindfulness kunt beoefenen. Bovendien kun je de Apple Watch met je iPhone koppelen waardoor je nog meer inzicht in je gezondheid en activiteiten kunt krijgen.

Wil je met behulp van de Apple Watch een gezonde levensstijl bereiken? Volg dan de onderstaande stappen:

 1. Stel je doelen in: bepaal wat je op het gebied van beweging, slaap en algemene gezondheid wilt bereiken.
 2. Gebruik de verschillende functies van de Apple Watch om je voortgang bij te houden en jezelf te motiveren.
 3. Gebruik de apps en tools die beschikbaar zijn om je gezondheid en activiteiten te monitoren.
 4. Experimenteer met verschillende work-outs en activiteiten om te ontdekken wat het beste bij je past.
 5. Houd je voortgang bij en beloon jezelf wanneer jij je doelen bereikt.

De Apple Watch helpt je op een leuke en eenvoudige manier om aan je gezondheid te werken. Met functies zoals een stappenteller, hartslagmeter en trainingsapps kun je je dagelijkse activiteiten volgen en je fitnessniveau verbeteren. Bovendien biedt de Apple Watch handige herinneringen en motivatie om gezonde keuzes te maken. Met de Apple Watch heb je alles binnen handbereik voor een gezonde levensstijl.

Handige mogelijkheden van de Apple Watch

De Apple Watch is niet zomaar een horloge. Een Apple Smartwatch biedt talloze handige functies die je dagelijks leven gemakkelijker kunnen maken. Hieronder bespreken we enkele van de meest nuttige mogelijkheden van de Apple Watch.

Contactloos betalen via Apple Pay

Met de Apple Watch kun je via Apple Pay gemakkelijk contactloos betalen. Dit biedt een snelle en veilige manier om aankopen te doen zonder dat jij je portemonnee tevoorschijn hoeft te halen. Hieronder bespreken we de functies, de voordelen en de verschillen van de Apple Watch voor contactloze betalingen.

FunctiesVoordelenNadelenVerschillen
Gemakkelijke betalingen– Je hoeft bij het afrekenen geen portemonnee of telefoon tevoorschijn te halen. – Het is handig voor snelle aankopen onderweg.– Niet alle winkels accepteren Apple Pay. – Je moet de Apple Watch altijd bij je hebben om te kunnen betalen.– De Apple Watch heeft een kleinere schermgrootte dan een iPhone, wat de gebruiksvriendelijkheid kan beïnvloeden.
Veiligheid– Je hoeft geen fysieke kaarten bij je te dragen, wat het risico op verlies of diefstal vermindert. – Betalingen worden met behulp van biometrische gegevens, zoals Touch ID of Face ID geautoriseerd.– Als je Apple Watch wordt gestolen, kan iemand anders toegang tot je Apple Pay-account krijgen. – Tijdens het betalingsproces is er een kleine kans op technische storingen.– De Apple Watch gebruikt NFC-technologie voor contactloze betalingen, terwijl de iPhone naast NFC ook de EMV-chip voor betalingen kan gebruiken.
Compatibiliteit– De Apple Watch is compatibel met een breed scala aan betaalterminals die contactloze betalingen accepteren.– Niet alle banken ondersteunen Apple Pay. – Niet alle landen bieden ondersteuning voor Apple Pay.– De Apple Watch kan alleen als deze aan een iPhone is gekoppeld voor betalingen worden gebruikt.

Hieronder geven wij de stappen die je moet volgen om via Apple Pay contactloos te kunnen betalen:

 1. Zorg ervoor dat je Apple Watch is gekoppeld aan een iPhone die Apple Pay ondersteunt.
 2. Open de Wallet-app op je iPhone.
 3. Tik op de “+” knop om een nieuwe kaart toe te voegen.
 4. Volg de instructies om je betaalkaart toe te voegen aan Apple Pay.
 5. Zorg ervoor dat je betaalkaart is ingesteld als de standaardkaart voor Apple Pay.
 6. Ga naar een winkel die contactloze betalingen accepteert.
 7. Houd je Apple Watch dicht bij de betaalterminal.
 8. Wacht totdat je Apple Watch een trilling geeft en een groen vinkje op het scherm verschijnt om aan te geven dat de betaling is geslaagd.

Met de Apple Watch en Apple Pay is het mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier te betalen, zonder gedoe met contant geld of fysieke kaarten.

Siri spraakassistent altijd bij de hand

Siri is een spraakassistent die altijd bij de hand is en je met verschillende taken kan helpen. Of je nu een vraag hebt, een herinnering in wilt stellen, een bericht wilt versturen of muziek af wilt spelen, Siri staat klaar om je te helpen. Hieronder bespreken we de functies, de voordelen en de verschillen van Siri.

FunctiesVoordelenVerschillen
Siri kan vragen beantwoorden en informatie opzoeken– Snel antwoorden op je vragen krijgenSiri is exclusief op Apple-apparaten beschikbaar 
Siri kan herinneringen en notities maken– Handig om belangrijke taken te onthoudenAndere spraakassistenten bieden mogelijk vergelijkbare functies
Siri kan berichten versturen en telefoongesprekken starten– Gemakkelijk communiceren zonder dat jij je telefoon aan hoeft te rakenSiri kan met andere apps en diensten op je apparaat worden geïntegreerd 
Siri kan muziek afspelen en bedieningselementen aanpassen– Handsfree muziek luisteren en bedienenSiri kan je persoonlijke muziekvoorkeuren leren en aanbevelingen doen
Siri kan je helpen met navigatie en routebeschrijvingen– De weg gemakkelijk kunnen vinden zonder dat jij je telefoon hoeft te gebruikenSiri kan realtime verkeersinformatie en alternatieve routes bieden

Voorbeelden van Siri-opdrachten:

 • “Hey Siri, wat is het weer vandaag?”
 • “Hey Siri, herinner me eraan om de was om 18.00 uur op te halen.”
 • “Hey Siri, stuur een bericht met de tekst: ‘Ik kom eraan! naar Jan'”
 • “Hey Siri, speel mijn afspeellijst met favoriete nummers af.”
 • “Hey Siri, navigeer naar het dichtstbijzijnde tankstation.”

Met Siri heb je altijd een handige spraakassistent bij de hand. Je kunt informatie snel opzoeken, herinneringen instellen, berichten versturen en muziek afspelen. Siri is ook met andere apps en diensten te integreren, wat het een waardevolle toevoeging aan je Apple-apparaat maakt. Probeer het zelf en ontdek hoe Siri je dagelijkse taken kan vereenvoudigen.

Toegang tot apps zoals weer, agenda en navigatie

De Apple Watch biedt de toegang tot verschillende apps die het dagelijks leven gemakkelijker kunnen maken. Met watchOS, het besturingssysteem van de Apple Watch, kun je informatie snel raadplegen zonder dat jij je telefoon hoeft te gebruiken.

Enkele handige apps waar je op de Apple Watch toegang toe hebt zijn:

 • Weer-app: Met deze app kun je het actuele weerbericht en de voorspellingen voor de komende dagen snel bekijken.
 • Agenda-app: Raadpleeg je afspraken en herinneringen direct op je pols, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gepland staat.
 • Navigatie-apps: Ontvang tijdens het navigeren, of het nu om autorijden, fietsen of wandelen gaat stapsgewijze instructies.

Met de Apple Watch heb je alles bij de hand. Deze gadget biedt vele handige apps, zoals de mogelijkheid om te navigeren, je gezondheid bij te houden en het kunnen lezen en beantwoorden op berichten. Daarnaast kun je muziek bedienen, notificaties ontvangen en zelfs met Apple Pay betalen.

Welke Apple Watch past bij jou?

De Apple Watch is voor veel mensen een populaire accessoire geworden. Met zijn vele handige functies en stijlvolle ontwerp is het een must-have gadget geworden. Maar met zoveel verschillende modellen, materialen en bandjes waaruit je kunt kiezen, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke Apple Watch het beste bij jou past. Gelukkig zijn er enkele belangrijke factoren waar je bij het maken van je keuze rekening mee kunt houden.

Wat kun je met een Apple Watch en hoe kun jij hiermee naar muziek luisteren

Wil jij zonder iPhone belangrijke meldingen kunnen ontvangen?

Nieuwe communicatiemogelijkheden door WatchOS te installeren

Met de Apple Watch kun jij jouw apps op de iPhones zelfs zonder dat jij jouw iPhone in de buurt hebt bedienen

 • Dat is apps met jouw smartwatch bedienen
 • Gemakkelijk met anderen communiceren
 • Berichten versturen zonder dat jij jouw telefoon hoeft te pakken
 • Jouw sportprestaties bekijken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

De keuze uit verschillende modellen, materialen en bandjes

Een van de eerste dingen waar je bij het kiezen van een Apple Watch naar moet kijken is het model dat je wilt hebben. Er zijn op dit moment verschillende modellen beschikbaar. Ieder model heeft zijn eigen unieke kenmerken en prijspunten, dus het is belangrijk om te bepalen welke functies voor jou belangrijk zijn.

Daarnaast kun je voor de behuizing van de Apple Watch uit verschillende materialen, zoals aluminium, roestvrij staal of titanium kiezen. Ieder materiaal heeft op het gebied van duurzaamheid en esthetiek zijn eigen voordelen en nadelen. Het is dus belangrijk om na te denken over welk materiaal het beste bij jouw levensstijl en persoonlijke smaak past.

Voor de Apple Watch kun je uit veel verschillende bandjes kiezen. Of je nu sportieve siliconenbandjes, elegante leren bandjes of trendy nylon bandjes verkiest, er is voor ieder wat wils. Het bandje dat je kiest kan de uitstraling van je Apple Watch echt persoonlijk maken, dus het is belangrijk om iets te kiezen dat bij jouw stijl past.

Er zijn verschillende groottes voor een comfortabele pasvorm beschikbaar

Bij het kiezen van een Apple Watch is de grootte belangrijk. Apple heeft verschillende maten, zoals 40mm en 44mm. Kies een maat die comfortabel op je pols past en niet te groot of te klein aanvoelt. 

De keuze voor de grootte van de Apple Watch hangt van je persoonlijke voorkeur en de grootte van je pols af. Een kleinere maat past beter bij een smalle pols en ziet er eleganter uit. Een grotere maat is daarentegen geschikter voor een bredere pols.

Het is belangrijk dat je bij het bepalen van de juiste maat met zowel esthetische als functionele overwegingen rekening houdt. Je wilt immers dat je Apple Watch er op je pols goed uitziet, maar ook dat hij tijdens het dragen gedurende langere periodes comfortabel zit.

Touchscreen bediening met intuïtieve interface

De touchscreen bediening met zijn intuïtieve interface is een belangrijke reden waarom veel mensen graag een Apple Watch hebben. Met de Apple Watch kun je met slechts een paar drukken en veegbewegingen gemakkelijk door de apps navigeren, berichten lezen, muziek afspelen en nog veel meer. De Watch biedt een intuïtieve manier om al deze functies te gebruiken.

De Apple Watch interface is voor alle gebruikers gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Met het touchscreen kun je gemakkelijk door functies navigeren en meldingen, zoals telefoongesprekken, sms-berichten, e-mails en meldingen van apps direct op je pols ontvangen. Daarnaast heeft de Apple Watch gezondheids- en fitnessfuncties zoals de mogelijkheid om de hartslag te meten en het aantal stappen te tellen.

Hoe haal je het maximale uit je Apple Watch?

De Apple Watch is een geweldige gadget die je kan helpen om je dagelijkse activiteiten bij te houden, je gezondheid te monitoren en je productiviteit te verhogen. Maar hoe kun je nu eigenlijk het maximale uit je Apple Watch halen? Hieronder staan enkele tips om je op weg te helpen:

 1. Personaliseer je wijzerplaat: Pas de wijzerplaat van je Apple Watch naar je eigen smaak en behoeften aan. Kies uit verschillende stijlen, kleuren en complicaties om de informatie die voor jou het belangrijkst is te tonen.
 2. Ontdek en installeer apps: De Apple Watch heeft een breed scala aan apps die speciaal voor het horloge zijn ontworpen. Ontdek en installeer apps, zoals fitness-apps, weer-apps, muziek-apps en meer die je dagelijkse routines en activiteiten kunnen verbeteren.
 3. Gezondheids- en fitnessfuncties gebruiken: De Apple Watch is met verschillende sensoren en functies om je gezondheid en fitness te monitoren uitgerust. Gebruik de activiteiten app, de hartslagmeter, de mogelijkheid om je slaap bij te houden en ademhalingsoefeningen om je gezondheid en welzijn te verbeteren.
 4. Gebruik de Siri-assistent: Siri is je persoonlijke assistent op de Apple Watch. Gebruik Siri om berichten te verzenden, herinneringen in te stellen, vragen te stellen en nog veel meer. Siri kan je helpen om je Apple Watch nog handiger en gebruiksvriendelijker te maken.
 5. Pas de meldingen aan: Stel de meldingen op je Apple Watch zo in dat je alleen de belangrijkste meldingen ontvangt. Dit helpt je om niet constant afgeleid te worden en zorgt ervoor dat je de belangrijkste informatie direct op je pols kunt zien.
 6. De waterbestendigheid: De nieuwere modellen van de Apple Watch zijn waterbestendig, wat betekent dat je hem tijdens het zwemmen en andere wateractiviteiten kunt dragen. Doordat de Apple Watch waterdicht is, kun jij zwemprestaties met de zwem app bijhouden.
 7. Verbind de Apple Smartwatch met andere Apple-apparaten: De Apple Watch kan naadloos met andere Apple-apparaten, zoals de iPhone, de iPad en de Apple computer samenwerken. Door deze integratie te gebruiken kun jij je apparaten synchroniseren, bestanden uitwisselen en je workflow verbeteren.
 8. Pas je notificaties aan: Krijg alleen de meldingen die je echt belangrijk vindt. Je kunt ervoor kiezen om alleen meldingen van specifieke apps of contacten te ontvangen, zodat je niet constant wordt gestoord.

Met deze handige tips kun jij het meeste uit je Apple Watch halen en alle functies en mogelijkheden die dit horloge te bieden heeft optimaal gebruiken. Ontdek, experimenteer en personaliseer de Apple Watch helemaal naar jouw smaak.

Conclusie: Alles wat je over de Apple Watch moet weten

In dit blogartikel hebben we alle belangrijke functies en de mogelijkheden op het gebied van sportactiviteiten en een gezonde levensstijl van de Apple Watch besproken. Daarnaast hebben we naar handige functies gekeken en tips gegeven zodat jij het maximale uit je Apple Watch kun halen. Nu je alles over de Apple Watch weet, ben je goed voorbereid om een weloverwogen keuze te maken.

Wat kun je met een Apple Watch

De Apple Watch biedt veel mogelijkheden, zoals de mogelijkheid om je sportprestaties bij te houden, een inzicht in de notificaties en gezondheid te krijgen. Kies het model dat het beste bij jou past en vergelijk de functies die je aanspreken. Met een Apple Watch kun je niet alleen je stappen en calorieën bijhouden, maar ook handige apps en persoonlijke instellingen gebruiken.

Veel gestelde vragen:

Kan ik mijn Apple Watch gebruiken zonder iPhone?

Ja, sommige modellen van de Apple Watch kunnen zelfstandig met mobiele netwerken verbinden, waardoor ze onafhankelijk van een iPhone kunnen functioneren.

Hoe lang gaat de batterij van een Apple Watch mee?

De batterijduur varieert afhankelijk van het model en waarvoor hij wordt gebruikt. Over het algemeen gaat een volledig opgeladen Apple Watch batterij ongeveer 18 uur mee.

Kan ik mijn Apple Watch onder water gebruiken?

Ja, de meeste modellen van de Apple Watch zijn waterbestendig en kunnen tijdens het zwemmen en andere watersportactiviteiten worden gebruikt.

Kan ik mijn Apple Watch met verschillende horlogebandjes aanpassen?

Ja, de horlogebandjes van de Apple Watch zijn verwisselbaar, zodat jij jouw stijl aan iedere gelegenheid aan kunt passen.

Is een Apple Watch geschikt voor mensen met een actieve levensstijl?

Ja, de Apple Watch is met sportieve functies zoals GPS-tracking, hartslagmonitoring en speciale sport-apps om je bij het behalen van je fitnessdoelen te helpen ontworpen.

Wil jij zonder iPhone belangrijke meldingen kunnen ontvangen?

Nieuwe communicatiemogelijkheden door WatchOS te installeren

Met de Apple Watch kun jij jouw apps op de iPhones zelfs zonder dat jij jouw iPhone in de buurt hebt bedienen

 • Dat is apps met jouw smartwatch bedienen
 • Gemakkelijk met anderen communiceren
 • Berichten versturen zonder dat jij jouw telefoon hoeft te pakken
 • Jouw sportprestaties bekijken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg