Wat kun je met een iPhone? Ontdek alles wat je moet weten!

Een iPhone biedt verschillende mogelijkheden en functies. Het installeren van apps en het surfen op het internet behoren tot de vele opties die deze smartphone te bieden heeft. Of je nu een iPhone voor persoonlijk gebruik of voor zakelijke doeleinden gebruikt, het is een veelzijdig apparaat dat niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken is. In dit artikel bespreken we waarom iPhones zo populair zijn en wat de beschikbare functies en modellen zijn.

De iPhone heeft geen aansluiting voor een koptelefoon waardoor je geluidsapparatuur alleen draadloos kunt verbinden. De iPhone is met een gladde achterkant en een voorkant die volledig uit scherm bestaat erg strak ontworpen.Touch ID, waarmee jij je telefoon veilig met je vingerafdruk kunt ontgrendelen is een goede oplossing om gemakkelijk op je Apple Smartphone in te loggen. Voor extra gemak en beveiliging kun je zelfs tot twee vingerafdrukken registreren.

In deze blogpost bespreken we deze aspecten en meer. We kijken naar de verdere ontwikkeling van het onderwerp, het nieuwe perspectief en de invloed op de industrie. Laten we snel beginnen! Ontdek de mogelijkheden van een iPhone, van het scherm aan de voorkant tot de achterkant. Er valt veel te verkennen.

Wat is een iPhone en wat kun je ermee?

De iPhone is een populaire smartphone van Apple. Het heeft een camera en draait op het iOS besturingssysteem. Met de iPhone kun je meer dan bellen en sms’en, dankzij de toegang tot de Apple App Store kun je duizenden apps downloaden om je ervaring met de iPhone te verbeteren. Door de vele beschikbare apps en de krachtige specificaties van de iPhone is de Apple Smartphone geschikt voor verschillende activiteiten.

Wat kun je met een iPhone en welke kleuren zijn er
 1. Scherm: Met een iPhone kun je gemakkelijk met vrienden, familie en collega’s communiceren. Met apps zoals FaceTime en Skype kun je met de iPhone bellen, sms’en, e-mailen en videobellen.
 2. Internettoegang: De iPhone biedt snel en betrouwbaar internet via mobiele gegevens of Wi-Fi. Hierdoor kun je eenvoudig surfen, sociale media gebruiken, online winkelen en meer.
 3. Apps: De App Store heeft vele apps die speciaal voor de iPhone ontworpen zijn. Je kunt ze downloaden en voor verschillende doeleinden zoals entertainment, productiviteit, gezondheid, reizen en fotografie gebruiken. 
 4. Fotografie: Met de geavanceerde camera van de iPhone die zich aan de achterkant van het toestel bevindt kun je prachtige foto’s en video’s maken. Daarnaast biedt de iPhone verschillende camerafuncties, zoals portretmodus, nachtmodus en slow-motion opnamen. Hierdoor kun je volop van de mogelijkheden die de camera van je iPhone te bieden heeft genieten.
 5. Entertainment: Met een iPhone kun je van entertainment zoals films, series, games, muziek, podcasts, boeken en meer genieten.
 6. Organisatie: De iPhone heeft standaard apps zoals Agenda, Herinneringen en Notities om je taken en afspraken te beheren. Daarnaast kun je ook andere productiviteits-apps voor een betere organisatie van werk en privéleven op je iPhone installeren.
 7. Gezondheid en fitness: De iPhone heeft sensoren en apps om je gezondheid en activiteiten te volgen. Hierdoor kun jij je activiteiten, slaap, hartslag en meer bijhouden.
 8. Beveiliging: De iPhone heeft geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals Touch ID en Face ID, waarmee jij je apparaat en gegevens kunt beschermen. Daarnaast is er ook de ingebouwde Find My-app waarmee jij je iPhone kunt vinden als deze verloren of gestolen is.

Kortom, een iPhone is een veelzijdig apparaat waarmee je kunt communiceren, informatie op kunt zoeken, entertainment kunt beleven en je leven kunt organiseren. De iPhone is een van de grootste en krachtigste tools om verbonden te blijven en het meeste uit de digitale wereld te halen.

Is jouw telefoon te oud om vlot met apps te kunnen werken?

iPhone CTA

Met de iPhone kun jij jouw ervaring met de smartphone naar een nieuw level tillen

 • Dat is communiceren met anderen in topkwaliteit
 • Nieuwe apps ontdekken
 • Bestanden gemakkelijk met andere apparaten delen
 • Haarscherpe foto’s en video’s maken
 • Bestanden in de Cloud synchroniseren

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Uitleg over hoe een iPhone werkt

Een iPhone draait op het iOS-besturingssysteem, dat speciaal voor Apple-apparaten is ontwikkeld. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface met snelle toegang tot apps en functies op het scherm. Met vingerbewegingen kun je snel door apps navigeren en tussen apps wisselen.

De iPhone heeft een groot scherm voor een soepele en responsieve gebruikerservaring. Met functies zoals Face ID en aanraakgevoelige schermen maakt de iPhone het gemakkelijk om met het apparaat te interacteren. Dit maakt de iPhone een toonaangevende smartphonefabrikant met innovatieve functies.

Overzicht van de verschillende apps die voor een iPhone beschikbaar zijn

Als je een iPhone hebt, heb je de toegang tot een breed scala aan apps die je kunt downloaden en gebruiken. Deze apps variëren van games en entertainment tot productiviteit en gezondheid. Hieronder staat een overzicht van de verschillende soorten apps die voor de iPhone beschikbaar zijn:

 1. Sociale media-apps: Met apps zoals Facebook, Instagram en Twitter kun je met vrienden en familie in contact blijven, foto’s delen en van het laatste nieuws op de hoogte blijven.
 2. Messaging-apps: Met Apps zoals WhatsApp, iMessage en Telegram kun je berichten, foto’s en video’s met anderen, waar ze zich ook bevinden delen.
 3. Productiviteits-apps: Deze apps, zoals Evernote, Trello en Microsoft Office, helpen je om georganiseerd te blijven, taken bij te houden en om efficiënt te werken.
 4. Navigatie-apps: Met apps zoals Google Maps, Waze en Apple Maps kun je de weg gemakkelijk vinden, routes plannen en verkeersinformatie bekijken.
 5. Fotografie-apps: Apps zoals Instagram, VSCO en Adobe Lightroom bieden verschillende filters en bewerkingstools waarmee jij je foto’s kunt verbeteren en met anderen kunt delen.
 6. Fitness-apps: Met apps zoals Nike Training Club, Strava en MyFitnessPal kun jij je workouts bijhouden, je voortgang volgen en gezondheidsdoelen stellen.
 7. Muziek-apps: Apps zoals Spotify, Apple Music en SoundCloud bieden de toegang tot miljoenen nummers en afspeellijsten, zodat jij je favoriete muziek altijd kunt beluisteren.
 8. Games: De App Store zit boordevol games, van puzzels en avonturenspellen tot racespellen en strategiespellen. Er is voor ieder wat wils.
 9. Lifestyle-apps: Apps zoals Airbnb, Zalando en Pinterest bieden op het gebied van reizen, mode en interieur inspiratie en diensten.
 10. Financiële apps: Met behulp van apps zoals ING, Rabobank en PayPal kun jij je bankzaken regelen, betalingen doen en je uitgaven bijhouden.

Dit is slechts een greep uit de vele apps die voor de iPhone beschikbaar zijn. Of je nu naar entertainment, productiviteit, gezondheid of iets anders zoekt, de App Store heeft voor ieder wat wils. Dus ga op ontdekkingsreis en download de apps die bij jouw interesses passen!

Mogelijkheden om met de iPhone te communiceren, op het internet te surfen en meer

De iPhone biedt een breed scala aan mogelijkheden om te communiceren, op het internet te surfen en nog veel meer. Met de grootste verscheidenheid aan functies is de iPhone de ideale keuze voor moderne gebruikers. Hieronder staan enkele van de belangrijkste functies, mogelijkheden en opties die je kunt gebruiken.

 1. Bellen en berichten: Met de iPhone kun je naar andere nummers  bellen en sms’en. Daarnaast kun je apps zoals iMessage, WhatsApp en Facebook Messenger gebruiken om berichten wereldwijd te sturen. Deze apps zijn gebruiksvriendelijk en populair voor communicatie.
 2. FaceTime: Met de FaceTime app kun je video- en audiogesprekken met andere iPhone-gebruikers voeren. Het is de meest populaire app voor videobellen op iPhones en een geweldige manier om zelfs als ze ver weg zijn met vrienden en familie in contact te blijven.
 3. E-mail: De iPhone heeft een e-mailapp waarmee je e-mails kunt ontvangen, lezen en verzenden. Je kunt al je e-mailaccounts eenvoudig op één plek instellen en beheren.
 4. Sociale media: Met de iPhone kun je gemakkelijk toegang tot verschillende sociale media-apps zoals Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat krijgen. Je kunt updates delen, foto’s en video’s uploaden en met je vrienden en volgers in contact blijven.
 5. Internet browsen: De iPhone wordt met de Safari-browser, waarmee je op het internet kunt surfen geleverd. Je kunt websites bezoeken, informatie opzoeken, online winkelen en nog veel meer.
 6. Apps downloaden: De App Store biedt een enorme selectie van apps die je op je iPhone kunt downloaden en installeren. Of het nu om games, productiviteits-apps, fitness-apps of nieuws-apps gaat, er is voor ieder wat wils.
 7. Camera en foto’s: De iPhone heeft een hoogwaardige camera waarmee je prachtige foto’s en video’s kunt maken. Je kunt je foto’s bewerken, filters toepassen en ze via sociale media of berichten-apps met anderen delen.
 8. Spraakassistent: Met Siri, de spraakassistent van de iPhone, kun je taken handsfree uitvoeren, vragen stellen en informatie opvragen. Met Siri kun je vragen om een bericht te sturen, een herinnering in te stellen, het weerbericht te controleren en nog veel meer.

De mogelijkheden van de iPhone zijn eindeloos en blijven met iedere nieuwe versie van het besturingssysteem evolueren. Of je nu wilt communiceren, het internet wilt verkennen, foto’s wilt maken of productief wilt zijn, de iPhone biedt alles wat je nodig hebt in één handig apparaat.

10 verborgen iPhone-functies

De iPhone zit boordevol handige functies die je misschien nog niet eerder hebt ontdekt. Hieronder staan 10 verborgen iPhone functies die je leven gemakkelijker kunnen maken.

 1. Schermafbeelding met markeringen: Maak een schermafbeelding door tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de startknop te drukken. Druk vervolgens op de miniaturen link onderaan het scherm om de schermafbeelding te bewerken en markeringen toe te voegen.
 2. Slimme tekstselectie: Dubbeltik op een woord om het gewenste woord te selecteren. Sleep vervolgens de selectiegrepen om meer tekst te selecteren. Door driemaal te tikken kun je zelfs snel een hele alinea selecteren.
 3. Snelle toegang tot de camera: Veeg vanaf het vergrendelscherm naar links of veeg vanaf het bedieningspaneel omhoog om snel toegang tot de camera te krijgen.
 4. Slimme wekker: Stel meerdere wekkers in door in de Klok-app op de “+”-knop te drukken. Geef iedere wekker een specifieke tijd en label, zodat je gemakkelijk kunt onderscheiden waarvoor de wekker is ingesteld.
 5. Foto’s delen: Druk in de Foto’s-app op de “Delen”-knop om meerdere foto’s tegelijk te selecteren en met vrienden en familie te delen.
 6. Slimme zoekopdracht in Safari: Typ in de adresbalk van Safari een trefwoord en druk op “Zoek op deze pagina” om snel naar dat specifieke woord op de pagina te springen.
 7. Slimme weergave van e-mailbijlagen: Veeg op een e-mailbijlage naar links om snel zonder dat je de e-mail hoeft te openen een voorbeeld van de bijlage te bekijken.
 8. Handsfree Siri: Houd de startknop ingedrukt om Siri te activeren en stel vervolgens je vraag zonder dat je startknop ingedrukt houdt.
 9. Slimme mappen: Sleep een pictogram van een app op een ander app pictogram om een map te maken en je apps te organiseren.
 10. Verborgen emoticons: Voeg emoticons aan je berichten toe door op het toetsenbord op de wereldbol knop te drukken en vervolgens op het pictogram met de smiley te drukken.

Deze verborgen functies kunnen je ervaring met de iPhone naar een hoger niveau tillen. Probeer ze uit en ontdek hoe ze je dagelijks leven gemakkelijker kunnen maken!

Mediaconsumptie op de iPhone

De iPhone heeft de manier waarop we media consumeren drastisch veranderd. Met de vele functies en apps die beschikbaar zijn, kun je van een breed scala aan media-inhoud, zoals muziek, video’s, podcasts en meer genieten. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste aspecten van mediaconsumptie op de iPhone.

Wat kun je met een iPhone en hoe kun jij hem voor mediaconsumptie gebruiken
FunctiesVoordelenNadelen
Mobiele streaming– Toegang tot een breed scala aan muziek en video’s van over de hele wereld
– Geen behoefte aan extra apparaten zoals een mp3-speler of draagbare dvd-speler
– Kan onderweg worden gebruikt
– Kan hoge mobiele dataverbruik veroorzaken
– Kan energie verbruiken waardoor je minder lang op de accu kunt werken
Podcasts– Luister naar boeiende verhalen, interviews en educatieve inhoud
– Podcasts kunnen worden gedownload zodat je de podcast kunt beluisteren als je geen internetverbinding hebt
– Grote verscheidenheid aan beschikbare onderwerpen en genres
– Niet alle podcasts zijn gratis- Wanneer er veel podcasts worden gedownload kan dat veel opslagruimte innemen 
Sociale media-apps– Blijf van de laatste trends en nieuws op de hoogte
– Deel foto’s, video’s en updates met vrienden en familie
– Ontdek nieuwe inhoud en volg interessante mensen
– Kan verslavend zijn en te veel tijd in beslag nemen
– Privacykwesties en risico’s van online intimidatie
E-books en audioboeken– Draag een hele bibliotheek met boeken in je zak
– Je kunt de lettergrootte en het lettertype voor een comfortabele leeservaring aanpassen- Luister terwijl je onderweg bent naar boeken
– Sommige e-books en audioboeken zijn niet gratis
– Kan bij langdurig lezen op een klein scherm vermoeide ogen veroorzaken
Foto’s en video’s maken– Maak met de ingebouwde camera hoge kwaliteit foto’s en video’s- Bewerk en deel foto’s en video’s direct vanaf je iPhone- Gebruik verschillende filters en effecten– Kan tot overmatig gebruik van opslagruimte leiden
– In vergelijking met professionele camera’s kan de kwaliteit beperkt zijn 

Met de iPhone kun je overal media consumeren. Thuis, onderweg of om even te ontsnappen aan de dagelijkse routine, de iPhone biedt veel mogelijkheden om te genieten van muziek, films, tv-shows, boeken en het delen van foto’s en video’s met vrienden. De iPhone is een veelzijdig apparaat dat aan al je media behoeften kan voldoen.

Is jouw telefoon te oud om vlot met apps te kunnen werken?

iPhone CTA

Met de iPhone kun jij jouw ervaring met de smartphone naar een nieuw level tillen

 • Dat is communiceren met anderen in topkwaliteit
 • Nieuwe apps ontdekken
 • Bestanden gemakkelijk met andere apparaten delen
 • Haarscherpe foto’s en video’s maken
 • Bestanden in de Cloud synchroniseren

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Fotograferen en video’s opnemen met de iPhone

De iPhone is een krachtige smartphone die perfect geschikt is voor het fotograferen en filmen. Met zijn geavanceerde camerafuncties en gebruiksvriendelijke interface kun je gemakkelijk professioneel ogende beelden vastleggen. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste kenmerken en mogelijkheden van de iPhone camera. Daarnaast geven we enkele handige tips om geweldige foto’s en video’s te maken.

FunctieVoordeelNadeel
Hoge beeldkwaliteitDe iPhone camera’s leveren scherpe en gedetailleerde beelden met levendige kleuren.De beeldkwaliteit kan bij weinig licht afnemen waardoor er ruis en vervaging op kan treden.
Verschillende opnamestandenMet de iPhone kun je uit verschillende opnamestanden, zoals foto, video, slow motion, time-lapse en panorama kiezen.Sommige opnamestanden vereisen voor het beste resultaat een stabiele hand of een statief.
Live PhotosMet Live Photos kun je momenten met beweging en geluid vastleggen.In vergelijking met gewone foto’s nemen Live Photos meer opslagruimte in beslag.
PortretmodusMet de portretmodus kun je professioneel ogende foto’s met een mooie scherptediepte-effect maken.De portretmodus werkt bij complexe onderwerpen of in moeilijke lichtomstandigheden mogelijk niet goed.
VideostabilisatieDe iPhone beschikt over optische en digitale beeldstabilisatie om schokkerige video’s te voorkomen.Bij het gebruik van de digitale beeldstabilisatie kan er een lichte afname van de beeldkwaliteit zijn.

Hieronder staan enkele handige tips om met je iPhone geweldige foto’s en video’s te maken:

 1. Zorg voor voldoende belichting: Fotografeer bij daglicht of zorg bij weinig licht voor goede verlichting om de beste resultaten te krijgen.
 2. Gebruik de compositieregels: Houd rekening met de regel van derden, de leidende lijnen en het gebruik van negatieve ruimte om interessante composities te creëren.
 3. Experimenteer met verschillende perspectieven: Probeer foto’s en video’s vanuit verschillende hoeken en hoogtes te maken om een uniek perspectief te krijgen.
 4. Gebruik de HDR-modus: De HDR-modus kan helpen om in situaties met veel contrast een betere belichting en een groter dynamisch bereik te krijgen.
 5. Met een iPhone kun je foto’s bewerken door ze bij te snijden, filters toe te passen en de belichting en kleuren aan te passen. Zo kun jij je foto’s naar wens aanpassen en verbeteren.

Bestanden via de iPhone met andere Apple apparaten delen

Met een iPhone en andere Apple apparaten, zoals een Macbook of iPad, kun je bestanden eenvoudig delen. Dit is handig als je foto’s die je eerder op je iPhone hebt gemaakt van je iPhone naar je Macbook over wilt zetten, of documenten op je iPhone wilt openen. Hieronder staan enkele manieren waarop je bestanden tussen je iPhone en andere Apple apparaten kunt delen:

 1. AirDrop: Met AirDrop kun je bestanden draadloos tussen Apple apparaten in de buurt delen.  Zorg ervoor dat zowel Bluetooth als Wi-Fi op beide apparaten zijn ingeschakeld.
 2. iCloud Drive: iCloud Drive is een Apple cloudopslag dienst waarmee je bestanden in de Cloud op kunt slaan en bestanden tussen al je Apple apparaten kunt  synchroniseren. Bestanden die je op je iPhone in iCloud Drive opslaat, zijn toegankelijk op je Macbook of iPad. Daarnaast kun je mappen maken om je bestanden te organiseren.
 3. Berichten: Als je een bestand met iemand die ook een Apple apparaat heeft wilt delen kun je de Berichten-app op je iPhone gebruiken. Selecteer een foto en stuur deze via iMessage naar een vriend. De ontvanger kan het bestand openen en op zijn of haar Apple apparaat opslaan.
 4. E-mail: Een andere optie is om het bestand via e-mail te delen. Je kunt het bestand als bijlage aan een e-mailbericht toevoegen en deze vervolgens naar jezelf of naar iemand anders versturen. Op je andere Apple apparaat kun je de e-mail openen en het bestand downloaden.

Het delen van bestanden tussen je iPhone en andere Apple apparaten is eenvoudig en handig. Of je nu AirDrop, iCloud Drive, Berichten of e-mail gebruikt, je kunt bestanden gemakkelijk overzetten en op al je Apple apparaten openen. Probeer deze methoden uit en ontdek welke optie voor jouw behoeften het beste werkt.

Tips om het maximale uit je iPhone te halen

Je iPhone is een krachtig apparaat waarmee je allerlei taken, van het maken van foto’s en video’s tot het surfen op internet en het spelen van games uit kunt voeren. Maar wist je dat er manieren zijn om het maximale uit je iPhone te halen? Hieronder staan enkele handige tips om de prestaties van je iPhone te optimaliseren:

 1. Houd je iPhone up-to-date: Zorg ervoor dat je altijd de nieuwste software-update installeert. Deze updates bevatten vaak bugfixes en prestatieverbeteringen die de algehele werking van je iPhone kunnen verbeteren.
 2. Sluit ongebruikte apps af: Door meerdere apps open te laten staan kunnen de prestaties van je iPhone worden beïnvloed. Sluit daarom regelmatig ongebruikte apps af door twee keer op de homeknop te drukken en de apps omhoog te vegen.
 3. Beperk achtergrondactiviteiten: Sommige apps kunnen op de achtergrond blijven draaien en je batterijduur verminderen. Ga naar Instellingen > Algemeen > Vernieuw op de achtergrond en schakel de achtergrondactiviteiten voor apps die je niet regelmatig gebruikt uit.
 4. Verwijder onnodige bestanden en apps: Door onnodige bestanden en apps te verwijderen kun je de opslagruimte van je iPhone vergroten en de prestaties verbeteren. Ga naar Instellingen > Algemeen > iPhone-opslag om te zien welke apps veel opslagruimte innemen en verwijder ze indien nodig.
 5. Schakel onnodige visuele effecten uit: Door visuele effecten zoals bewegende achtergronden en parallax uit te schakelen kun je de prestaties van je iPhone verbeteren. Ga naar Instellingen > Toegankelijkheid > Beweging > Verminder beweging en schakel deze optie in.
 6. Pas de helderheid van het scherm aan: Door de helderheid van je scherm te verlagen kun je de tijd dat je op de accu kunt werken verlengen. Ga naar Instellingen > Beeldscherm en helderheid en pas de helderheid naar een niveau dat voor jou comfortabel is aan.
 7. Schakel push-e-mail uit: Door push-e-mail uit te schakelen kun je de batterijduur verlengen. Ga naar Instellingen > E-mail > Nieuwe gegevens en schakel Push uit.
 8. Schakel locatiediensten voor ongebruikte apps uit: Sommige apps gebruiken locatiediensten op de achtergrond, wat de batterijduur kan verminderen. Ga naar Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen en schakel de locatiediensten voor apps die je niet regelmatig gebruikt uit.

Haal met handige tips voor optimale prestaties het beste uit je iPhone. Ontdek de vele mogelijkheden en functies, personaliseer je iPhone en pas hem aan jouw behoeften aan. Leer hoe je efficiënt kunt multitasken en snel toegang tot je favoriete apps kunt krijgen. Voor een langere batterijduur en een soepelere werking moet je de instellingen optimaliseren. Kortom, met deze tips kun je het maximale uit je iPhone halen. 

Conclusie: Haal alles uit je iPhone!

In dit blogartikel hebben we besproken wat een iPhone is en wat je ermee kunt doen. We hebben naar 10 verborgen iPhone-functies die je misschien nog niet kende, de mogelijkheden voor mediaconsumptie, hoe je met de iPhone kunt fotograferen en video’s op kunt nemen, en bestanden met andere Apple-apparaten kunt delen gekeken. Daarnaast hebben we handige tips gegeven om het maximale uit je iPhone te halen.

Wat kun je met een iPhone

Het is duidelijk dat de iPhone een krachtig apparaat met vele mogelijkheden is. Of je nu graag foto’s maakt, video’s opneemt, films kijkt of onderweg productief wilt zijn, de iPhone biedt talloze functies en apps om aan al deze behoeften te voldoen. Door de verborgen functies en handige tips die we hebben besproken te gebruiken, kun je nog meer uit je iPhone halen.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en ontdek alle mogelijkheden van jouw iPhone! Haal het maximale uit dit krachtige apparaat en geniet van alle functies die het te bieden heeft.

Veel gestelde vragen over de iPhone

Kan ik mijn iPhone als afstandsbediening gebruiken?

Ja, met behulp van de ingebouwde infraroodpoort of via wifi kun jij jouw iPhone voor verschillende apparaten zoals televisies, airconditioners en audioapparatuur als afstandsbediening gebruiken.

Hoe kan ik mijn batterijduur verlengen?

Om de batterijduur van je iPhone te verlengen kun je verschillende stappen ondernemen. Zo kun je de helderheid van het scherm verlagen, push-notificaties en locatiediensten voor apps die je niet actief gebruikt uitschakelen, en achtergrondactiviteiten verminderen.

Kan ik mijn iPhone draadloos opladen?

Ja, veel recente modellen van de iPhone ondersteunen draadloos opladen. Je hebt hiervoor een draadloze oplader die compatibel is met jouw iPhone-model nodig.

Is de iPhone waterdicht?

Hoewel recente modellen van de iPhone water- en stofbestendig zijn, betekent dit niet dat ze volledig waterdicht zijn. Ze kunnen gedurende een bepaalde tijd in water worden ondergedompeld zonder dat ze schade oplopen, maar langdurige blootstelling aan water kan nog steeds schadelijk zijn.

Kan ik mijn iPhone met andere apparaten synchroniseren?

Ja, je kunt je iPhone met andere Apple-apparaten zoals Mac-computers en iPads via iCloud of iTunes synchroniseren. Hierdoor kun je bestanden gemakkelijk delen en gegevens tussen verschillende apparaten synchroniseren.

Is jouw telefoon te oud om vlot met apps te kunnen werken?

iPhone CTA

Met de iPhone kun jij jouw ervaring met de smartphone naar een nieuw level tillen

 • Dat is communiceren met anderen in topkwaliteit
 • Nieuwe apps ontdekken
 • Bestanden gemakkelijk met andere apparaten delen
 • Haarscherpe foto’s en video’s maken
 • Bestanden in de Cloud synchroniseren

Dit is nog maar een topje van de ijsberg