WatchOS 10: Alles over de Apple Watch-software updates

Ontdek de nieuwste mogelijkheden van watchOS, het besturingssysteem dat speciaal voor Apple Watches is ontworpen. Met de recentste versie van watchOS kun je van verbeterde prestaties, nieuwe apps en updates genieten. In dit artikel geven we een overzicht van de functies en ervaringen die je van watchOS kunt verwachten. 

Met watchOS kun je zonder dat jij je iPhone hoeft te gebruiken berichten en meldingen ontvangen. Je hebt de toegang tot apps zoals Berichten, Agenda en Muziek op je pols. Daarnaast heeft watchOS functies voor gezondheid en fitness, zoals hartslagmonitoring en een stappenteller. Met widgets kun jij je activiteiten nauwkeurig volgen, waardoor jij je gezondheid en sportprestaties eenvoudiger bij kunt houden.

Wil je meer over watchOS op een Apple Watch weten? Ontdek de naadloze integratie met iOS-apparaten en leer handige tips en trucs om het meeste uit je Apple Watch te halen. Blijf rustig lezen voor alles wat je over watchOS moet weten.

Compatibele apparaten voor watchOS 10

WatchOS 10 is het nieuwste besturingssysteem van Apple voor de Apple Watch. Met dit besturingssysteem kun je van nieuwe functies en verbeteringen genieten. Het biedt verschillende nieuwe functies en verbeteringen voor de Apple smartwatch, maar het is belangrijk om te weten welke apparaten compatibel zijn met watchOS 10 voordat je een update van de software uitvoert. 

Welke Apple smartwatch is compatibel met WatchOS 10

Hieronder staat een lijst met apparaten die compatibel zijn met watchOS 10 en informatie over de verschillen tussen de verschillende modellen.

ApparaatApple Watch Series 9Apple Watch SEApple Watch UltraApple Watch Ultra 2
CompatibiliteitJaJaJaJa
FunctiesAlle functiesAlle functiesAlle functiesAlle functies
BatterijduurLangLangLangLang
SchermgrootteVerschillende matenVerschillende matenVerschillende matenVerschillende maten
WaterbestendigJaJaJaJa
HartslagmeterJaJaJaJa
GPSJaJaJaJa

Onder andere de Apple Watch Series 9, Apple Watch SE, Apple Watch Ultra en Apple Watch Ultra 2 zijn compatibel met WatchOS 10. Deze apparaten zijn allemaal volledig compatibel met watchOS 10 en bieden alle functies en mogelijkheden die met dit besturingssysteem beschikbaar zijn.

De grote accu waardoor je deze Apple smartwatch een gehele dag kunt gebruiken is een van de voordelen van deze horloges. Je kunt ze de hele dag gebruiken zonder dat jij je zorgen over een lege accu hoeft te maken. Alle modellen uit de bovenstaande lijst zijn waterbestendig en in verschillende schermgroottes verkrijgbaar.

Alle apparaten die op watchOS 10 draaien zijn met een hartslagmeter en GPS-functionaliteit uitgerust. De Apple Watch Series 9, Apple Watch SE, Apple Watch Ultra en Apple Watch Ultra 2 zijn uitstekende keuzes voor watchOS 10. Deze apparaten bieden alle benodigde functies en staan bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Kies het apparaat dat het beste bij jou past en geniet van de vele voordelen die watchOS 10 te bieden heeft!

Wil jij zonder iPhone belangrijke meldingen kunnen ontvangen?

Apple Watch Series 9 apps

Met WatchOS op de Apple Watch kun jij jouw apps op de iPhone zelfs zonder dat jij jouw iPhone in de buurt hebt bedienen

 • Dat is apps met jouw smartwatch bedienen
 • Gemakkelijk met anderen communiceren
 • Berichten versturen zonder dat jij jouw telefoon hoeft te pakken
 • Jouw sportprestaties bekijken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Upgrademogelijkheden en beperkingen

Wanneer je de software update voor watchOS 10 op je horloge wilt installeren moet je de Apple Watch-app op je iPhone gebruiken. Hier kun je controleren of er voor jouw specifieke model updates beschikbaar zijn en deze downloaden en installeren.

Hoewel de meeste recente modellen zonder problemen naar watchOS 10 kunnen worden bijgewerkt, kan dit voor sommige oudere modellen niet het geval zijn. Apple biedt geen updates voor alle oudere Apple Watch-modellen, dus het is belangrijk dat je voordat je een update uitvoert controleert of jouw model compatibel is met watchOS 10.

Voordat je de software-update Watch OS 10 op je Apple Watch installeert, is het belangrijk dat je controleert hoeveel opslagruimte er op je Apple Watch beschikbaar is. Om installatieproblemen te voorkomen is het belangrijk dat er op je slimme horloge voldoende ruimte beschikbaar is. Met watchOS 10 kun je vanaf iedere wijzerplaat meldingen van apps bekijken en de tijd bijhouden. Daarnaast biedt het nieuwe functies, zoals een wijzerplaat die speciaal voor mensen met bijziendheid is ontworpen en diverse andere handige apps.

Nieuwe functies van watchOS 10

watchOS 10, het nieuwste besturingssysteem voor de Apple Watch, biedt spannende nieuwe functies. Hierdoor kun jij je Apple Watch volledig aanpassen en van de nieuwste functionaliteiten profiteren. Met watchOS 10 krijg je een betere gebruikerservaring en wordt de Apple Watch nog handiger in het dagelijks leven. Enkele hoogtepunten van watchOS 10 zijn:

 • Geavanceerde wijzerplaten: Met watchOS 10 kun jij je Apple Watch met geavanceerde wijzerplaten personaliseren. Om de wijzerplaat helemaal naar jouw smaak aan te passen kun je uit verschillende stijlen, kleuren en complicaties kiezen.
 • Beter berichten versturen: Met de nieuwe update kun je berichten eenvoudig vanaf je Apple Watch versturen. Dankzij de verbeterde Siri-integratie kun je spraakopdrachten gebruiken om berichten te dicteren en te verzenden. Daarnaast kun je emoji’s en schetsen via de Berichten-app versturen.
 • Activiteitendeling: Met watchOS 10 kun jij je activiteiten met vrienden en familie delen, waardoor je er samen van kunt genieten. Hierdoor kun je elkaar motiveren en uitdagen om actiever te worden. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel stappen je vrienden hebben gezet of hoeveel calorieën ze hebben verbrand.
 • Met de introductie van watchOS 10 worden er nieuwe fitnessfuncties aan je workout toegevoegd. Deze functies zijn bedoeld om je te helpen bij het behalen van je gezondheidsdoelen en zorgen ervoor dat jij je sportprestaties beter bij kunt houden. De vernieuwde Activiteit-app biedt gedetailleerdere statistieken en inzichten over je workouts, zodat jij je voortgang beter kunt volgen.
 • Muziek afspelen: Met de nieuwe update kun je nu direct vanaf je Apple Watch muziek afspelen. Je kunt je favoriete nummers naar je horloge downloaden en ze beluisteren zonder dat jij je iPhone bij je hoeft te hebben. Deze mogelijikheid is ideaal tijdens het sporten of als je onderweg bent.

Verbeterde prestaties

Naast de nieuwe functies, brengt watchOS 10 ook verbeterde prestaties met zich mee. Het besturingssysteem is sneller en responsiever, waardoor Apple Watch apps sneller laden en taken vlotter kunnen worden uitgevoerd. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring en maakt de Apple Watch nog handiger in het dagelijks leven.

WatchOS in het dagelijkse leven gebruiken

Met watchOS biedt de Apple Watch Series talloze functies die je dagelijkse activiteiten kunnen verbeteren en vereenvoudigen. Met watchOS kun je niet alleen de tijd zien, maar ook je activiteiten bijhouden en inzicht in je gezondheid krijgen. Bovendien kun je met behulp van de Apple Watch Dock snel tussen verschillende apps en functies schakelen.

Inzicht in je sportprestaties en je gezondheid krijgen

De uitgebreide sportprestaties en gezondheidsfunctionaliteit zijn een van de belangrijkste kenmerken van watchOS. Met de Apple Watch kun je gegevens zoals hartslag, stappen, verbrande calorieën en meer nauwkeurig volgen. De ingebouwde work-out-apps bieden begeleiding en metingen voor verschillende activiteiten, waardoor jij je voortgang gemakkelijk bij kunt houden en doelen kunt stellen.

Sportprestaties met WatchOS meten

Met watchOS hoef je voor het navigeren niet langer afhankelijk van je iPhone te zijn. Met de Kaarten-app op de Apple Watch kun je stapsgewijze instructies rechtstreeks op je pols ontvangen. Bovendien geeft het haptische feedback voor afslagen, zodat je zonder dat je naar het scherm hoeft te kijken altijd weet wanneer je af moet slaan. Handige reiscomplicaties tonen vluchtinformatie, hotelreserveringen en meer, waardoor het reizen een naadloze ervaring wordt.

Communicatie en interactie

Met watchOS kun je direct vanaf je pols berichten beantwoorden of e-mails verzenden. Dit is vooral handig als je onderweg bent en geen toegang tot je iPhone hebt. Bovendien biedt de Walkie-Talkie-functie een snelle manier om met andere Apple Watch-gebruikers te communiceren. Daarnaast kun je Siri gebruiken, die op watchOS beschikbaar is, om via spraakopdrachten vragen te beantwoorden en taken uit te voeren.

Kortom, watchOS kan op verschillende vlakken in het dagelijks leven een verbeterde ervaring bieden. Of je nu je sportprestaties en je gezondheid bij wilt houden, tijdens het reizen wilt navigeren of met anderen wilt communiceren en samen wilt werken, de Apple Watch Series met watchOS heeft letterlijk alles wat je nodig hebt binnen handbereik! Dus waarom zou je nog wachten? Ontdek alle mogelijkheden die watchOS te bieden heeft en maak je dagelijkse leven gemakkelijker en leuker.

Personalisatie mogelijkheden van de Apple Watch

De Apple Watch biedt je de mogelijkheid om je horloge volledig aan jouw eigen stijl en voorkeuren aan te passen. Met verschillende wijzerplaten kun je uit een breed scala aan ontwerpen en functionaliteiten kiezen.

Je hebt vanaf iedere wijzerplaat direct toegang tot belangrijke informatie zoals tijd, activiteit en meer. Hierdoor kun je zonder dat je door verschillende apps hoeft te navigeren belangrijke gegevens snel en gemakkelijk bekijken.

Met watchOS wordt de Apple Watch vernieuwd met nieuwe functies en verbeteringen, waardoor jij meer uit je horloge kunt halen. De mogelijkheid om sportactiviteiten bij te houden en prestaties te verbeteren is een hoogtepunt van watchOS. Of je nu hardloopt, fietst of zwemt, watchOS biedt geavanceerde trackingmogelijkheden waarmee je inzicht in je voortgang en prestaties kunt krijgen.

Wijzerplaten met Palet en Snoopy-designs aanpassen

Met watchOS kun jij je wijzerplaat met verschillende stijlen en complicaties personaliseren. De Palet, waarmee je de kleur voor bestaande wijzerplaten kunt veranderen is een populaire optie. Door kleuren op persoonlijke voorkeuren of outfits af ​​te stemmen kan iedere gebruiker zijn of haar horloge uniek maken.

Voor degenen die een speels element aan hun pols willen toevoegen, zijn er Snoopy-designs beschikbaar. Deze schattige en vrolijke ontwerpen voegen een beetje plezier aan de wijzerplaat toe  en maken het dragen van de Apple Watch nog leuker.

Slimme stapel-functie

De slimme stapel-functie is een handige functie van watchOS. Deze functie toont automatisch relevante apps op basis van het tijdstip van de dag. Door omhoog of omlaag te vegen kun je snel tussen verschillende apps schakelen. Op deze manier kun je tijd besparen en efficiënter op de Apple Watch navigeren.

Stapelfunctie in WatchOS gebruiken

Daarnaast kun je personaliseren welke apps er in de stapel worden weergegeven en in welke volgorde ze verschijnen. Via de Watch-app op je iPhone kun je instellingen eenvoudig aanpassen en ervoor zorgen dat alleen de meest relevante apps worden getoond.

Met watchOS biedt Apple voor gebruikers van de Apple Watch een uitgebreide gepersonaliseerde ervaring. Van de mogelijkheid om de wijzerplaten aan te passen tot de mogelijkheid om geavanceerde trackingfuncties te gebruiken, met watchOS kun jij je horloge volledig naar eigen wens aanpassen.

Gezondheids- en veiligheidsfuncties op WatchOS

WatchOS biedt diverse functies waarmee jij je gezondheid en veiligheid bij kunt houden. Ontdek de uitgebreide gezondheids- en veiligheidsfuncties van de Apple Watch Series met watchOS. Met watchOS kun je belangrijke informatie over je gezondheid en veiligheid  vanaf iedere wijzerplaat eenvoudig zien. Daarnaast kun jij je activiteiten tijdens het sporten met watchOS nauwkeurig bijhouden, zodat je een compleet beeld van je prestaties hebt.

De mentale gezondheid monitoren

WatchOS biedt verschillende functies waarmee jij je mentale gezondheid kunt monitoren. Met ademhalingsoefeningen en mindfulness herinneringen helpt watchOS je om stress te verminderen en tot rust te komen. De geluid-app waarschuwt je wanneer het omgevingsgeluid te luid is, zodat je gehoor beschermd blijft. Bovendien tonen activiteitstrends in watchOS je voortgang op het gebied van beweging, slaap en meer, waardoor je inzicht krijgt in hoe jouw levensstijl invloed op jouw mentale welzijn heeft.

Blootstelling aan daglicht controleren

Met de blootstellingscomplicatie op watchOS kun je gemakkelijk zien hoeveel tijd je in zonlicht hebt doorgebracht. Dit helpt om overmatige blootstelling aan UV-stralen wat tot huidaandoeningen zoals verbranding of vroegtijdige veroudering kan leiden te voorkomen. Door bewust te zijn van je blootstelling aan daglicht, kun je verstandig met zonlicht omgaan en je huid tegen schadelijke stralen beschermen.

Wil jij zonder iPhone belangrijke meldingen kunnen ontvangen?

Apple Watch Series 9 apps

Met WatchOS op de Apple Watch kun jij jouw apps op de iPhone zelfs zonder dat jij jouw iPhone in de buurt hebt bedienen

 • Dat is apps met jouw smartwatch bedienen
 • Gemakkelijk met anderen communiceren
 • Berichten versturen zonder dat jij jouw telefoon hoeft te pakken
 • Jouw sportprestaties bekijken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Privacybescherming bij gezondheidsfuncties

Apple hecht veel waarde aan de privacy en de beveiliging van gebruikersgegevens. Gezondheidsgegevens die door watchOS worden verzameld worden versleuteld opgeslagen en niet zonder toestemming gedeeld. Jij bepaalt welke apps toegang tot je gezondheidsinformatie hebben. Met watchOS kun je van geavanceerde gezondheids- en veiligheidsfuncties genieten, terwijl je privacy behouden blijft.

Technische verbeteringen in watchOS 10

Met de komst van watchOS 10 zijn er voor de Apple Watch Series enkele technische verbeteringen doorgevoerd. Deze verbeteringen hebben betrekking op verschillende aspecten, zoals de keuze uit wijzerplaten, de Apple Watch Dock en de prestaties van apps op de Apple Watch.

Nieuwe wijzerplaten voor de Apple Watch Series

Het aanbod van nieuwe wijzerplaten voor de Apple Watch Series is een opvallende toevoeging in watchOS 10. Hiermee kun je uit een breder scala aan stijlen en ontwerpen waarmee jij je horloge aan je persoonlijke smaak aan kunt passen kiezen. Het interessante is dat deze nieuwe wijzerplaten vanaf iedere andere wijzerplaat zichtbaar zijn, waardoor je eenvoudig naar je favoriete ontwerp over kunt schakelen.

Met WatchOS de wijzerplaat aanpassen

Vernieuwde Apple Watch Dock

Met watchOS 10 heeft de Apple Watch Dock een complete make-over gekregen. Het dock biedt nu een overzichtelijkere weergave van recent gebruikte apps, waardoor je snel toegang tot je favoriete applicaties hebt. Hierdoor kun je efficiënter dan voorheen door apps navigeren.

Snellere en nieuwere apps

Bij watchOS 10 was het verbeteren van de prestaties van apps op de Apple Watch een belangrijk aandachtspunt. Dankzij optimalisaties onder de motorkap zijn apps nu sneller en responsiever geworden. Daarnaast hebben ontwikkelaars toegang tot nieuwe API’s, waarmee ze gedetailleerdere work-out gegevens vast kunnen leggen. Dit resulteert in nauwkeurigere fitnessinformatie op je Apple Watch, wat vooral voor sportliefhebbers handig is.

Offline kaarten om zonder iPhone te kunnen navigeren

De mogelijkheid om offline kaarten te downloaden zodat je zelfs zonder dat jij je iPhone  tijdens het navigeren hoeft te gebruiken is een andere handige toevoeging aan watchOS 10. Dit is met name handig tijdens buitenactiviteiten zoals wandelen of hardlopen, waarbij je niet afhankelijk van een internetverbinding wilt zijn. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je op je Apple Watch voldoende opslagruimte hebt om de kaarten te kunnen downloaden.

Al met al heeft watchOS 10 voor de Apple Watch Series enkele interessante technische verbeteringen gebracht. Met nieuwe wijzerplaten, een vernieuwd dock en snellere apps biedt het besturingssysteem een betere gebruikerservaring dan ooit tevoren. Bovendien zorgen de offline kaarten ervoor dat je zelfs als jij je iPhone niet binnen handbereik hebt altijd kunt blijven navigeren.

Installatiehandleiding voor watchOS 10

Met behulp van deze installatiehandleiding kun je stapsgewijze instructies volgen om watchOS 10 op je Apple Watch te installeren. Ontdek de nieuwste functies en verbeteringen die watchOS 10 voor de Apple Watch Series biedt. Leer hoe je met watchOS 10 gemakkelijk kunt navigeren en de nieuwe wijzerplaten kunt gebruiken. Daarnaast kun je belangrijke informatie met de nieuwe complicaties in watchOS 10 direct vanaf iedere wijzerplaat bekijken.

WatchOS update installeren

Updateprocedure stap voor stap

Om watchOS 10 op je Apple Watch te installeren moet je de onderstaande stappen volgen:

 1. Open de Apple Watch-app op je iPhone.
 2. Ga naar het tabblad ‘Mijn Watch’.
 3. Druk op ‘Algemeen’ en vervolgens op ‘Software-update’.
 4. Volg de instructies op het scherm om de update te downloaden en te installeren.

Belangrijke tips voor en na installatie

Voordat je een update uitvoert, is het verstandig om een back-up van je Apple Watch te maken. Dit zorgt ervoor dat al jouw gegevens tijdens het updateproces veilig zijn. Om compatibiliteitsproblemen te voorkomen is het belangrijk dat je niet alleen de update voor het besturingssysteem Watch OS voor de Apple watch, maar ook de iPhone naar de laatste software bijwerkt

Voordat je een update gaat starten moet de accu van de Apple Watch voldoende zijn opgeladen. Om de update succesvol te kunnen installeren wordt het aanbevolen om de accu voor minimaal 50% vol te hebben.

Met deze eenvoudige stappen en tips kun je watchOS 10 probleemloos op je Apple Watch installeren. Geniet van de nieuwe functies en verbeteringen zoals de mogelijkheid om belangrijke informatie met behulp van complicaties direct vanaf iedere wijzerplaat die deze update met zich meebrengt te bekijken.

Toekomstvisie en verwachtingen van WatchOS

WatchOS heeft een toekomstvisie die een nieuwe ervaring met de Apple Watch Series biedt. Met dit besturingssysteem kun je belangrijke informatie over je gezondheid en tijd rechtstreeks vanaf iedere wijzerplaat zien. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk een inzicht in onder andere je hartslag, het aantal afgelegde stappen of het aantal verbrande calorieen krijgen.

De nieuwe Apple Watch Series wordt met verbeterde functies zoals de Apple Watch Dock verwacht . Deze functie maakt het mogelijk om snel toegang tot veelgebruikte apps te krijgen, waardoor je op je horloge sneller tussen verschillende taken kunt schakelen .

Je kunt ook verwachten dat WatchOS voor een betere gebruikerservaring meer informatie en functionaliteit zal bieden. Het besturingssysteem zal naar verwachting regelmatig updates met nieuwe functies en verbeteringen ontvangen. Dit betekent dat er op de Apple Watch altijd iets nieuws te ontdekken valt.

In toekomstige updates van WatchOS kunnen we nieuwe functies en verbeteringen verwachten die de algehele gebruikservaring verder zullen verbeteren. Een van deze trends is de integratie van de Apple Watch met andere Apple producten in het ecosysteem, zoals HomePod en AirPods. Dit kan leiden tot naadloze connectiviteit tussen apparaten en handige interactiemogelijkheden.

Daarnaast zal er verdere ontwikkeling plaatsvinden op het gebied van gezondheids-, fitness- en communicatiefuncties. WatchOS zal waarschijnlijk nieuwe tools en mogelijkheden bieden om gebruikers te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken, zoals het bijhouden van slaappatronen, het monitoren van bloedsuikerspiegels en zelfs het detecteren van mogelijke gezondheidsproblemen.

Conclusie: WatchOS

In deze blogpost hebben we naar watchOS 10 en de vele functies en verbeteringen voor de Apple Watch gekeken. We hebben besproken welke apparaten compatibel zijn en de hoogtepunten, zoals personalisatie, gezondheid en veiligheid, en technische verbeteringen van watchOS 10 benadrukt. Daarnaast hebben we een installatiehandleiding voor het upgraden naar watchOS 10 gegeven.

Nieuwe communicatiemogelijkheden door WatchOS te installeren

Met watchOS 10 heeft Apple weer laten zien waarom ze in de smartwatch markt een toonaangevende speler zijn. Het biedt een naadloze ervaring met nieuwe en verbeterde functies die je dagelijks leven kunnen verbeteren. Of je nu je Apple Watch aan je persoonlijke stijl aan wilt passen, je gezondheid wilt volgen of gewoon de nieuwste technologische innovaties wilt ervaren, watchOS 10 heeft voor ieder wat wils.

Dus waar wacht je nog op? Upgrade vandaag nog naar watchOS 10 en ontdek zelf hoe deze nieuwe versie van het besturingssysteem je Apple Watch ervaring naar een hoger niveau tilt!

Veel gestelde vragen

Wat zijn de compatibele apparaten voor watchOS 10?

WatchOS 10 is compatibel met onder andere: de Apple Watch Series 9, Apple Watch SE, Apple Watch Ultra en Apple Watch Ultra 2.  Voordat je watchOS 10 gaat installeren is het belangrijk dat je controleert of jouw specifieke model van de Apple Watch compatibel is.

Wat zijn de hoogtepunten van watchOS 10?

Onder andere nieuwe wijzerplaten, verbeterde berichtenfuncties, een ademhaling-app, geavanceerde activiteitenringen en een vernieuwde Bedieningspaneel-interface zijn enkele hoogtepunten van watchOS 10. Deze updates bieden nieuwe functies en verbeteringen in het dagelijkse gebruik van de Apple Watch.

Hoe kan ik de Apple Watch personaliseren?

Door verschillende wijzerplaten te kiezen, complicaties voor snelle toegang tot informatie toe te voegen en door meldingen en haptische feedback aan te passen kun je de Apple Watch personaliseren. Daarnaast kun je bandjes verwisselen om een persoonlijke stijl aan je horloge toe te voegen.

Welke gezondheids- en veiligheidsfuncties zijn op watchOS beschikbaar ?

WatchOS biedt verschillende gezondheids- en veiligheidsfuncties, zoals de mogelijkheid om je hartslag bij te houden, valdetectie met een SOS-meldingsoptie, geluidsmeting om gehoorbeschadiging te voorkomen en activiteitsringen om je dagelijkse beweging bij te houden. Deze functies helpen om je gezondheid en veiligheid beter in de gaten te houden.

Wat zijn de technische verbeteringen in watchOS 10?

Enkele technische verbeteringen in watchOS 10 omvatten betere prestaties bij het openen van apps en bij het gebruik van Siri en een verbeterde algehele gebruikerservaring. Deze verbeteringen zorgen ervoor dat je vlotter en efficiëntere met de Apple Watch kunt werken.

Wil jij zonder iPhone belangrijke meldingen kunnen ontvangen?

Apple Watch Series 9 apps

Met WatchOS op de Apple Watch kun jij jouw apps op de iPhone zelfs zonder dat jij jouw iPhone in de buurt hebt bedienen

 • Dat is apps met jouw smartwatch bedienen
 • Gemakkelijk met anderen communiceren
 • Berichten versturen zonder dat jij jouw telefoon hoeft te pakken
 • Jouw sportprestaties bekijken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg