Welke MacBook kopen? Vind de juiste keuze voor jou!

Wil je een nieuwe MacBook kopen, maar weet je niet welke versie voor jouw behoeften het meest geschikt is? Geen zorgen! In deze blogpost gaan we je helpen om de juiste keuze te maken. We vertellen je over de verschillende MacBook-modellen en de belangrijke factoren die je bij het kopen van een MacBook moet overwegen.

Er zijn twee belangrijke versies van de MacBook: de nieuwere modellen met Thunderbolt 3-aansluiting en de oudere modellen met USB-A aansluiting. Het verschil tussen deze twee versies heeft invloed op de compatibiliteit van accessoires en randapparatuur die kunnen worden aangesloten. Bovendien zijn er verschillende functies en specificaties, zoals de opslagcapaciteit, het type toetsenbord en de schermgrootte waar je rekening mee moet houden.

In deze blogpost adviseren wij welke MacBook het beste bij jouw behoeften past. Of je nu een student bent die naar een draagbare laptop zoekt of een professional die veel grafisch werk doet, we hebben alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Lees rustig verder om alles te weten te komen over welke MacBook jij zou moeten kopen.

Wat is een MacBook en waarvoor kun je hem gebruiken?

Een MacBook is een draagbare computer die door Apple Inc is ontworpen en geproduceerd. Vanwege zijn betrouwbaarheid, prestaties en gebruiksvriendelijkheid is het een van de meest populaire laptops op de markt. De MacBook draait op het besturingssysteem macOS, dat exclusief voor Apple-computers is.

Welke macbook kopen en wat kun je ermee

Maar waar kun je een MacBook eigenlijk voor gebruiken? Hieronder staan enkele van de belangrijkste toepassingen en functies van een MacBook:

 1. Productiviteit: Een MacBook is ideaal om aan dagelijkse taken te werken. Bij deze basistaken kun je denken aan het e-mailen, surfen op het internet, aan tekstdocumenten werken en zowel spreadsheets als presentaties maken. Met programma’s zoals Pages, Numbers en Keynote kun je professioneel ogende documenten, spreadsheets en presentaties maken.
 2. Creatieve taken: Als je geïnteresseerd bent in grafisch ontwerp, fotografie, videobewerking of muziekproductie, dan is een MacBook een uitstekende keuze. Met programma’s zoals Adobe Photoshop, Final Cut Pro en Logic Pro kun jij je creatieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen.
 3. Onderwijs: Veel studenten gebruiken een MacBook voor hun studie. Het biedt de mogelijkheid om notities te maken, onderzoek te doen, essays te schrijven en presentaties voor te bereiden. Bovendien zijn er educatieve apps en online cursussen die het leren gemakkelijker en leuker maken beschikbaar.
 4. Entertainment: Voor entertainment biedt een MacBook tal van mogelijkheden. Je kunt films en tv-shows streamen, naar muziek luisteren, videogames spelen en boeken lezen. Met de App Store heb je de toegang tot duizenden apps die je entertainmentervaring kunnen verbeteren.
 5. Mobiel werken: Dankzij de draagbaarheid van een MacBook kun je overal waar je maar wilt werken. Of je nu onderweg bent, in een café zit of in een vergadering bent, je hebt altijd toegang tot al je bestanden en programma’s. Dit maakt het ideaal voor mensen die vaak onderweg zijn of flexibel willen werken.

Kortom, een MacBook is een veelzijdige computer die voor verschillende doeleinden, zoals productiviteit, creatieve taken, onderwijs, entertainment en mobiel werken geschikt is. 

Om een geweldige gebruikerservaring te bieden combineert het een stijlvol design, krachtige prestaties en intuïtieve software. Of je nu een student, professional, creatieveling of gewoon een enthousiaste computergebruiker bent, een MacBook kan je helpen om je doelen te bereiken.

Is jouw laptop te oud om snel te kunnen werken?

Hoe werkt een MacBook voor thuiswerken

Met een MacBook kun jij de mogelijkheden van de digitale wereld optimaal benutten

 • Dat is foto’s en video’s in topkwaliteit bekijken
 • Razendsnel met de nieuwste apps werken
 • In hoge kwaliteit met anderen communiceren
 • Bestanden met andere Apple apparaten delen
 • Snel aan grafische toepassingen kunnen werken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

De MacBook die bij jou past: MacBook Air met m2 chip, MacBook pro met m3 chip

Als je een nieuwe MacBook wilt, zijn er twee opties: de MacBook Air met de Apple Silicon M2 chip en de MacBook Pro met de Apple Silicon M3 chip. De MacBook Air is goed voor dagelijks gebruik en lichte taken, terwijl de MacBook Pro beter is voor zwaardere taken zoals foto- en videobewerking. Het model dat het beste bij jou past, hangt van jouw behoeften en gebruik af.

Hieronder staat een vergelijking tussen de MacBook Air met de Apple Silicon M2 chip en de MacBook Pro met de Apple Silicon M3 chip om je te helpen beslissen welke MacBook het beste bij jou past:

MacBook Air met m2 chipMacBook Pro met m3 chip
ProcessorDe Apple Silicon M2 chip biedt voldoende kracht voor dagelijkse taken en lichte creatieve werkzaamheden.De Apple Silicon M3 chip is krachtiger en kan veeleisende taken, zoals videobewerking en grafisch ontwerp gemakkelijk aan.
Grafische prestatiesDe Apple Silicon M2 chip heeft geïntegreerde grafische prestaties die voor basis grafische taken geschikt zijn.De Apple Silicon M3 chip heeft een geïntegreerde grafische kaart die bij grafisch intensieve taken betere prestaties levert.
OpslagruimteJe kunt uit verschillende opslagcapaciteiten, zoals 256 GB, 512 GB, en 1 TB kiezen.Je hebt de keuze uit verschillende opslagcapaciteiten, variërend van 256 GB tot 4 TB.
SchermHet Retina-scherm biedt een heldere en levendige weergave van kleuren.Voor een nog betere beeldkwaliteit heeft het Retina-scherm een hogere helderheid en contrastverhouding.
Gewicht en draagbaarheidDe MacBook Air is licht en draagbaar, waardoor hij gemakkelijk kan worden meegenomen.De MacBook Pro is iets zwaarder, maar nog steeds draagbaar genoeg om onderweg te gebruiken.
PrijsDe MacBook Air is over het algemeen iets goedkoper dan de MacBook Pro.De MacBook Pro is duurder, maar biedt meer kracht en functies.

De verwerkingskracht is het belangrijkste verschil tussen de MacBook Air met de Apple Silicon M2 chip en de MacBook Pro met de Apple Silicon M3 chip. Als je de Macbook voornamelijk voor basiswerkzaamheden, zoals internetten, e-mailen en tekstverwerking gebruikt, is de MacBook Air met de Apple Silicon M2 chip voldoende. Daarnaast is dit model een goede keuze als je een lichte en draagbare laptop wilt.

Wanneer je veeleisende taken, zoals videobewerking of grafisch ontwerp uit wilt voeren, is de MacBook Pro met de Apple Silicon M3 chip de beste keuze. Voor soepele prestaties heeft de Pro versie een krachtigere processor en een geïntegreerde grafische kaart. Daarnaast moet je rekening met je opslagbehoeften houden en voor een opslagcapaciteit die het beste bij jou past kiezen. Zowel de MacBook Air als de MacBook Pro hebben een Retina-scherm waarop beelden levendig worden weergegeven.

De MacBook Pro modellen

De MacBook Pro is in verschillende modellen, met en zonder Touch Bar verkrijgbaar. De Touch Bar is een innovatieve functie die zich boven het toetsenbord bevindt en op basis van wat je aan het doen bent contextuele bedieningselementen biedt. Hiermee kun je snel toegang tot veelgebruikte functies en snelkoppelingen krijgen.

Bij het kiezen van een MacBook Pro-model moet je ook op de specificaties zoals de processor, het RAM-geheugen en de opslagcapaciteit letten. Als je zware taken, zoals videobewerking of grafisch ontwerp uit wilt voeren, dan wil je misschien in een model met krachtigere specificaties investeren.

Het scherm van de MacBook Pro versus de MacBook Air

Het scherm is een ander belangrijk verschil tussen de MacBook Pro en de MacBook Air. De MacBook Pro heeft in vergelijking met de MacBook Air een helderder en scherper beeldscherm. Dit kan vooral als je veel met foto’s, video’s of andere visuele content werkt belangrijk zijn.

Daarnaast heeft de MacBook Pro in vergelijking met de MacBook Air over het algemeen een betere kleurnauwkeurigheid en een betere contrastverhouding. Dit betekent dat kleuren levendiger worden weergegeven en dat de details beter zichtbaar zijn.

Belangrijkste verschillen tussen modellen

Wanneer je de MacBook-modellen gaat vergelijken zijn er enkele belangrijke verschillen waar je rekening mee moet houden. Het schermformaat is een van de belangrijkste verschillen. De MacBook Pro is in 13 inch, 14 inch en 16 inch varianten verkrijgbaar, terwijl de MacBook Air alleen in een 13 inch en een 15 inch formaat beschikbaar is.

Daarnaast verschilt het gewicht van de modellen ook. De MacBook Air is in vergelijking met de MacBook Pro lichter en draagbaarder, wat handig kan zijn als je vaak onderweg bent.

Wat betreft connectiviteitsopties heeft de MacBook Pro meer poorten dan de MacBook Air. Dit kan handig zijn als je regelmatig apparaten zoals externe harde schijven, monitoren of andere randapparatuur aan wilt sluiten.

Het juiste schermformaat kiezen

Het juiste schermformaat van de laptop hangt van jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften af. Als je vaak onderweg bent en een draagbare laptop nodig hebt, kan een 13-inch model zoals de MacBook Air een goede keuze zijn. Dankzij het kleinere formaat kun je dit model gemakkelijker in een tas of rugzak meenemen.

Welke macbook kopen en welk beeldschermformaat is het beste

Aan de andere kant, als je veel met foto’s, video’s of andere visuele content werkt, kan een groter scherm zoals die op de MacBook Pro voordelig zijn. Het grotere formaat biedt meer werkruimte en zorgt bij het bekijken van media voor een betere kijkervaring.

Nuttige upgrades overwegen

Als je voor een MacBook kiest kun je overwegen om enkele nuttige upgrades toe te voegen. Als je veel bestanden, foto’s of video’s wilt opslaan, is het verstandig om in een model met meer opslagruimte te investeren.

Daarnaast kun je de prestaties verbeteren door het RAM-geheugen te upgraden. Met meer RAM-geheugen kun je bij multitasking en het uitvoeren van veeleisende taken van snellere prestaties profiteren. Wanneer je een upgrade overweegt is het belangrijk dat je rekening met je budget houdt. Denk na over welke functies en specificaties voor jou belangrijk zijn en waarin je bereid bent om in te investeren.

Bij het overwegen van een upgrade voor je MacBook is het belangrijk dat je bedenkt welke functies en specificaties voor jou van belang zijn en waarin je wilt investeren. Door de componenten te upgraden kun jij je MacBook aanpassen en volledig op jouw persoonlijke wensen en behoeften aan laten sluiten.

Belangrijke specificaties van de MacBook vergeleken

Als het om het kiezen van een MacBook gaat, zijn er verschillende belangrijke specificaties waar je rekening mee moet houden. Hieronder geven we meer uitleg over de verschillende specificaties, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken. 

Werkgeheugen en processorprestaties

Wanneer je een MacBook gaat kopen is het belangrijk dat je aandacht aan zowel het werkgeheugen als de processorprestaties besteed. Het werkgeheugen bepaalt hoeveel taken je tegelijkertijd uit kunt voeren en hoe snel je met programma’s kunt werken, terwijl de processorprestaties de snelheid en efficiëntie van je MacBook beïnvloeden.

Om de beste keuze te maken moet je de verschillende opties voor het werkgeheugen en de processorsnelheid met elkaar vergelijken. Met een MacBook die met meer werkgeheugen is uitgerust kun je vooral als je regelmatig met zware programma’s zoals videobewerkingssoftware of grafische ontwerptools gebruikt soepeler met meerdere programma’s tegelijkertijd werken. 

Daarnaast heeft de processorsnelheid invloed op de prestaties van je MacBook. Een snellere processor kan taken sneller verwerken, waardoor je efficiënter kunt werken. Als je van plan bent om intensieve taken, zoals het bewerken van 4K-video’s of het spelen van grafisch veeleisende games uit te voeren, is het raadzaam om voor een MacBook met een krachtige processor te kiezen.

Is jouw laptop te oud om snel te kunnen werken?

Hoe werkt een MacBook voor thuiswerken

Met een MacBook kun jij de mogelijkheden van de digitale wereld optimaal benutten

 • Dat is foto’s en video’s in topkwaliteit bekijken
 • Razendsnel met de nieuwste apps werken
 • In hoge kwaliteit met anderen communiceren
 • Bestanden met andere Apple apparaten delen
 • Snel aan grafische toepassingen kunnen werken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Batterijduur en Thunderbolt poorten

Bij het kopen van een MacBook is de tijd dat je op een accu kunt werken een belangrijke overweging. Je wilt immers niet constant van een stopcontact afhankelijk zijn. Gelukkig bieden MacBooks over het algemeen goede batterijprestaties, maar tussen de verschillende modellen er kunnen verschillen zijn.

Wanneer je de MacBook op basis van de tijd dat je op de accu kunt werken wilt vergelijken moet je op de geschatte batterijduur die door de fabrikant wordt gemeld letten. Door hierop te letten krijg je een inzicht in de tijd dat je op de accu kunt werken zonder dat je hem hoeft op te laden. Als je vaak onderweg bent of geen toegang tot een stopcontact hebt, is het verstandig om voor een MacBook met een langere batterijduur te kiezen.

Thunderbolt poorten zijn een ander belangrijk aspect waar je naar moet kijken. Deze poorten bieden snelle gegevensoverdracht en veelzijdige connectiviteitsopties. Met Thunderbolt kun je bijvoorbeeld externe harde schijven, monitoren en andere randapparatuur op je MacBook aansluiten.

Kleuren en designopties

Naast de specificaties is ook het uiterlijk van de MacBook belangrijk. Gelukkig biedt Apple verschillende kleuren en designopties waaruit je kunt kiezen, zodat je altijd een MacBook die bij jouw persoonlijke stijl past kunt vinden.

Of je nu van strak en minimalistisch of juist van levendige kleuren houdt, er is altijd wel een MacBook die aan jouw esthetische voorkeuren voldoet. Kijk naar de beschikbare kleuropties en overweeg welk design het beste bij jou past.

Welke macbook kopen en uit welke kleuren kun je kiezen

Het design van de MacBook beïnvloedt hoe het uiterlijk en hoe comfortabel hij is. Denk aan het gewicht, het toetsenbord en het trackpad. Let bij het kopen van een MacBook op de specificaties zoals het werkgeheugen, de processorsnelheid, de batterijduur en de Thunderbolt poorten. Kies daarnaast voor een kleur en design die bij jou passen. Op deze manier kun jij een MacBook vinden die bij jouw behoeften en voorkeuren aansluit.

Diepgaande vergelijking tussen MacBook-modellen

Nu we de verschillende MacBook-modellen hebben besproken, gaan we ze op belangrijke specificaties en functies vergelijken. Hierbij kijken we naar de prestaties, het scherm, de batterijduur, het toetsenbord en de connectiviteit. Zo kun je voor de juiste MacBook die bij jouw behoeften, budget en vereisten past een weloverwogen keuze maken.

Hieronder staat een diepgaande vergelijking tussen de MacBook Pro en de MacBook Air. Voor mensen die naar een krachtige en draagbare laptop zoeken zijn beide modellen populaire keuzes. In de onderstaande vergelijkingstabel vergelijken we de belangrijkste kenmerken, de voordelen, de nadelen en de verschillen tussen beide modellen.

KenmerkenMacBook ProMacBook Air
ProcessorKrachtige Apple Silicon M3 chipMinder krachtige Apple Silicon M2 chip
Grafische prestatiesBetere grafische prestatiesMinder goede grafische prestaties
SchermHoge resolutie Retina-schermHoge resolutie scherm
GewichtZwaarderLichter
PoortenMeer poortenMinder poorten
BatterijduurKortere batterijduurLangere batterijduur
OpslagcapaciteitGrotere opslagcapaciteitKleinere opslagcapaciteit
PrijsDuurderGoedkoper

MacBook Pro

De MacBook Pro is perfect voor professionals en veeleisende gebruikers. Met krachtige Apple Silicon processors en betere grafische prestaties is het ideaal voor videobewerking, grafisch ontwerp en gaming. Dit model is met een scherp Retina-scherm uitgerust waardoor de beelden tot leven komen. Het zwaardere gewicht en de kortere batterijduur zijn ten opzichte van de MacBook Air enkele nadelen, maar de MacBook pro is met meer poorten en opslagruimte uitgerust waardoor dit model ideaal is voor als je de computer voor zware intensieve toepassingen wilt gebruiken.

MacBook Air

De MacBook Air is voor draagbaarheid en alledaags gebruik ontworpen. Dit model heeft in vergelijking met de MacBook Pro minder krachtige processors en grafische prestaties. Maar het is lichter, heeft een langere batterijduur en is ideaal voor mensen die onderweg werken. Het nadeel is dat het een lagere resolutie scherm en minder poorten heeft, maar het is goedkoper en heeft een grotere accu waardoor dit model ideaal is voor mensen die niet altijd een stopcontact in de buurt hebben of ook onderweg willen kunnen werken.

Kortom, als je een professional bent die krachtige prestaties en een hoge resolutie scherm nodig heeft, is de MacBook Pro de beste keuze. Als je echter naar draagbaarheid en een langere batterijduur zoekt, is de MacBook Air een goede optie. Overweeg je behoeften en budget bij het kiezen tussen deze twee modellen.

Verschillen tussen MacBook Pro M3 en M2

Laten we nu eens naar de verschillen tussen de MacBook Pro M3 en M2 kijken. Beide modellen zijn krachtige laptops, maar in zowel de specificaties als de prestaties zijn er enkele belangrijke verschillen.

De MacBook Pro M3 is met Apple’s nieuwste M3 chip, die indrukwekkende snelheid en efficiëntie biedt uitgerust. Met tot 64 GB RAM en geïntegreerde grafische prestaties kun je zonder problemen multitasken en veeleisende taken uitvoeren. Het Retina-display met True Tone-technologie zorgt voor levendige kleuren en een nauwkeurige kleurweergave.

Aan de andere kant hebben we de MacBook Pro M2, die ook door Apple’s eigen chip wordt aangedreven. Hoewel het niet zo krachtig is als de M3, biedt het voor dagelijkse taken zoals surfen op het internet, e-mailen en tekstverwerking nog steeds geweldige prestaties. Het Retina-display levert heldere beelden met goede kleurweergave.

Als je een professionele gebruiker bent die veel rekenkracht nodig heeft, is de MacBook Pro M3 waarschijnlijk de beste keuze. Maar als je een student of casual gebruiker bent die geen zware taken uitvoert, kan de MacBook Pro M2 een betaalbaardere optie zijn zonder dat je op de prestaties in hoeft te leveren.

Snelheid en prestaties van de nieuwste M3-chip

De nieuwste M3-chip van Apple biedt ongekende snelheid en prestaties. Met zijn 8-core CPU en 8-core GPU is deze chip tot twee keer zo snel als eerdere modellen. Dit betekent dat je moeiteloos kunt multitasken, veeleisende apps kunt gebruiken en zelfs games kunt spelen met indrukwekkende graphics.

Welke macbook kopen en uit welke spcificaties kun je kiezen

De M3-chip is ook erg energiezuinig, waardoor je langer kunt werken zonder op te laden. Dit maakt het ideaal voor mensen die veel onderweg zijn of graag buiten werken. Bovendien biedt de M3-chip geavanceerde machine learning-mogelijkheden, waardoor taken zoals beeldherkenning en spraakverwerking sneller en efficiënter worden uitgevoerd.

Of je nu een professional bent die zware taken moet uitvoeren of een student die gewoon een betrouwbare laptop nodig heeft, de snelheid en prestaties van de M3-chip maken het een uitstekende keuze.

Welke MacBook voor studenten en professionals?

Als het om het kiezen van de juiste MacBook voor studenten en professionals gaat, zijn er twee belangrijke opties: de MacBook Pro en de MacBook Air. Beide laptops hebben hun eigen unieke kenmerken en voordelen, dus het is belangrijk om te begrijpen welke het beste bij jouw behoeften past.

Hieronder staat een vergelijkingstabel om je te helpen bij het maken van je beslissing:

MacBook ProMacBook Air
Krachtige prestatiesDraagbaar en lichtgewicht
Snelle processorsLange batterijduur
Heldere Retina-displayBetaalbaarder
Veel opslagruimteStil en koel
Veel aansluitmogelijkhedenIdeaal voor dagelijkse taken

De MacBook Pro is ideaal voor professionals die behoefte aan krachtige prestaties en veel opslagruimte hebben. Het heeft snelle processors en een helder Retina-display, waardoor het ideaal is voor grafisch ontwerp, videobewerking en andere veeleisende taken. Bovendien biedt de MacBook Pro veel aansluitmogelijkheden, waardoor je randapparatuur gemakkelijk aan kunt sluiten.

Aan de andere kant is de MacBook Air perfect voor studenten die een draagbare en lichtgewicht laptop nodig hebben. Het is dun, licht en gemakkelijk in een rugzak of tas mee te nemen. De batterijduur van de MacBook Air is indrukwekkend, waardoor je de hele dag kunt werken zonder dat je de accu op hoeft te laden. Bovendien is de MacBook Air betaalbaarder dan de MacBook Pro, waardoor het voor studenten met een beperkt budget een goede keuze is.

De balans tussen prestaties en draagbaarheid is het belangrijkste verschil tussen de MacBook Pro en de MacBook Air. De MacBook Pro is ideaal voor professionals die krachtige prestaties nodig hebben, terwijl de MacBook Air perfect is voor studenten die een draagbare laptop nodig hebben. Bij het kiezen tussen de twee is het belangrijk dat je rekening met je behoeften en budget houdt. Beide laptops zijn van hoge kwaliteit en bieden unieke voordelen, dus de keuze hangt van jouw persoonlijke voorkeuren, je budget en je behoeften af.

Conclusie: Welke MacBook kiezen?

Nadat je dit artikel hebt gelezen heb je een grondig overzicht van de verschillende MacBooks en hun specificaties. Het is duidelijk dat er altijd wel een MacBook is die bij je behoeften past. Of je nu een student bent die naar draagbaarheid en een grote batterijduur zoekt, of een professional die kracht en prestaties nodig heeft, er is altijd een MacBook voor jou.

Welke macbook kopen voor werk en als student

Nu is het tijd om je keuze te maken. Denk goed na over wat jij in een laptop belangrijk vindt en welke functies je echt nodig hebt. Vergeet niet om ook je budget in overweging te nemen. Ga naar de winkel, test de verschillende modellen uit en maak je beslissing op basis van jouw persoonlijke behoeften.

Veel succes met het kiezen van jouw perfecte MacBook!

Veel gestelde vragen

Welke MacBook is het meest geschikt voor studenten?

Vanwege zijn draagbaarheid, lange batterijduur en betaalbaarheid is de MacBook Air voor studenten de meest geschikte keuze.

Welke MacBook is het beste voor professioneel gebruik?

Vanwege zijn krachtige prestaties, geavanceerde functies en uitstekende beeldschermkwaliteit is de MacBook Pro de beste keuze voor professioneel gebruik.

Kan ik Windows-software op een MacBook gebruiken?

Ja, door middel van virtualisatiesoftware zoals Parallels Desktop of Boot Camp, waarmee je zowel macOS als Windows kunt draaien, kun je Windows-software op een MacBook gebruiken.

Wat zijn de belangrijke specificaties waar je bij het kiezen van een MacBook naar moet kijken?

De processor, het RAM-geheugen, de opslagruimte, de grafische kaart en connectiviteitsopties zoals USB-poorten en Thunderbolt 3 zijn de belangrijkste specificaties waar je naar moet kijken.

Hoe kan ik beslissen welke MacBook ik moet kopen?

Bepaal eerst je behoeften en budget. Overweeg vervolgens factoren zoals de prestaties, de draagbaarheid, de schermgrootte en de speciale functies. Om een weloverwogen keuze te maken kun je reviews van anderen lezen en verschillende modellen met elkaar vergelijken.

Is jouw laptop te oud om snel te kunnen werken?

Hoe werkt een MacBook voor thuiswerken

Met een MacBook kun jij de mogelijkheden van de digitale wereld optimaal benutten

 • Dat is foto’s en video’s in topkwaliteit bekijken
 • Razendsnel met de nieuwste apps werken
 • In hoge kwaliteit met anderen communiceren
 • Bestanden met andere Apple apparaten delen
 • Snel aan grafische toepassingen kunnen werken

Dit is nog maar een topje van de ijsberg