WeTransfer downloaden: zo kun jij eenvoudig bestanden downloaden!

Wil je grote bestanden gemakkelijk en betrouwbaar downloaden? Dan ben je hier aan het juiste adres! Zoek niet verder! WeTransfer is een populaire website waarmee je bestanden moeiteloos kunt delen en downloaden. Of je deze website nu persoonlijk of zakelijk gebruikt, het platform heeft een gebruiksvriendelijke interface met intuïtieve functies die het proces voor het delen van grote bestanden vereenvoudigen.

Met WeTransfer kunnen grote bestanden zonder gedoe eenvoudig worden verzonden en ontvangen. Je hebt alleen een internetbrowser en een internetverbinding nodig om de WeTransfer website te bezoeken. Met slechts een paar klikken kun je de gewenste bestanden uploaden en wereldwijd waar ze zich ook bevinden naar anderen verzenden.

WeTransfer downloaden vanuit de Google Play Store

WeTransfer biedt zowel een gratis als een betaalde versie aan, waarbij de betaalde versie extra functies heeft. Hoewel de gratis versie beperkte opslagruimte heeft, is deze nog steeds geschikt voor als je af en toe grote bestanden wilt kunnen versturen. Wanneer je echter regelmatig grote bestanden wilt downloaden en versturen, dan is de betaalde versie met meer mogelijkheden wellicht geschikter voor jou.

Met WeTransfer hoef jij je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw bestanden. Het platform biedt betrouwbare beveiliging voor het veilig verzenden en ontvangen van jouw gegevens. Dus, als je naar een eenvoudige en veilige manier zoekt voor het downloaden van grote bestanden, dan is WeTransfer de ideale keuze!

Bestanden via WeTransfer op je mobiel downloaden

Wil je bestanden via WeTransfer op je Android-apparaat downloaden? Maak je geen zorgen, het is heel eenvoudig. Installeer de nieuwste versie van de WeTransfer app op je telefoon of tablet. Open de WeTranser app en log in op je account. Zoek het bestand dat je wilt downloaden en druk erop. Kies vervolgens de optie ‘Downloaden’ en wacht totdat het bestand naar je mobiele apparaat is gedownload. Met de officiële WeTransfer app kun je bestanden eenvoudig op je mobiele apparaat ontvangen en bewaren. Hieronder staan de stappen die je moet volgen om bestanden via WeTransfer te downloaden:

 1. Download de officiële WeTransfer-app uit de Google Play Store: Ga naar de Google Play Store en zoek naar “WeTransfer”. Druk op de app met het juiste logo en druk vervolgens op “Installeren” om de app te downloaden en te installeren.
 2. Maak een gratis account aan of log in met je bestaande account: Zodra de app is geïnstalleerd, open je deze en wordt er gevraagd of je een account wilt aanmaken of dat je in wilt loggen. Wanneer je al een WeTransfer-account hebt, kun je gewoon met je bestaande gegevens inloggen. Als dit je eerste keer is, kun je een gratis account aanmaken door eenvoudigweg wat basisinformatie in te voeren.
 3. Ontvang meldingen wanneer iemand je een transfer stuurt: Nadat je bent ingelogd, moet je in de instellingen van de app controleren of de meldingen zijn ingeschakeld. Op deze manier ontvang je direct meldingen wanneer iemand jou een transfer via WeTransfer stuurt.
 4. Sla gedownloade bestanden direct in de gewenste map op je mobiele apparaat op: Wanneer iemand jou een transfer stuurt, krijg jij een melding via de WeTransfer app binnen. Open simpelweg deze melding en druk op “Downloaden” om het bestand te downloaden. Je kunt het bestand in de standaardmap van de app opslaan of een specifieke map op je mobiele apparaat selecteren.
 5. Ondersteunt het downloaden van verschillende soorten bestanden, zoals foto’s, video’s, documenten, etc.: Met de WeTransfer-app kun je verschillende soorten bestanden naar je Android-apparaat downloaden. Of het nu om foto’s, video’s, documenten of andere bestandstypes gaat, je kunt ze met behulp van deze handige app allemaal gemakkelijk ontvangen en opslaan.

Met deze eenvoudige stappen kun je bestanden moeiteloos via WeTransfer op je Android-apparaat downloaden. Of je nu persoonlijke foto’s wilt ontvangen of belangrijke documenten voor werkdoeleinden wilt downloaden, met de WeTransfer app heb je alles binnen handbereik. 

Notitie: Deze instructies zijn specifiek voor Android-gebruikers.

Heb jij problemen met het downloaden van gedeelde bestanden?

Hoe werkt we transfer en hoe kun je bestanden via WeTransfer delen

Met WeTransfer kun jij gedeelde bestanden gemakkelijk downloaden.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Anderen kunnen bestanden gemakkelijk delen
 • Bestanden kunnen zonder gedoe met het limiet van de e-mail worden gedeeld

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Stappen om een transfer te downloaden

Dus, je hebt net een belangrijke WeTransfer link ontvangen en je wilt weten hoe je de bestanden via WeTransfer kunt downloaden. Geen zorgen, wij gaan je stap voor stap uitleggen hoe je dit kunt doen. Het eerste wat je moet doen is de transfer link die je via de e-mail of bericht hebt ontvangen openen.

Nadat je de link hebt geopend, kom je op de WeTransfer website terecht. Hier zie je alle bestanden die in de transfer zijn opgenomen. Je kunt ook informatie vinden over wie de transfer heeft verstuurd en wanneer deze verloopt.

Druk naast het gewenste bestand op de “Download” knop

Nu komt het leuke gedeelte! Je kunt nu kiezen welk bestand je wilt downloaden. Naast ieder bestand zie je een “Download” knop staan. Druk gewoon op de knop naast het gewenste bestand en het downloadproces zal beginnen.

WeTransfer maakt het gemakkelijk om meerdere bestanden tegelijk te downloaden. Wanneer er in dezelfde transfer meerdere bestanden zijn die je wilt hebben, kun je simpelweg op iedere “Download” knop drukken om ze allemaal te selecteren. Zo hoef je niet één voor één te downloaden waardoor je tijd kunt besparen.

Wacht totdat het downloadproces is voltooid voordat je het bestand kunt openen of opslaan

Nadat je op de “Download” knop hebt gedrukt, verzamelt WeTransfer alle benodigde gegevens en bereid de bestanden voor op het downloaden van de bestanden. Dit kan afhankelijk van de grootte van het bestand en je internetverbindingssnelheid enige tijd duren.

Het is belangrijk dat je geduldig bent en wacht totdat het downloadproces voltooid is voordat je het bestand probeert te openen of op te slaan. Als je dit niet doet, loop je het risico dat het bestand beschadigd raakt of niet correct wordt gedownload.

Herhaal deze stappen indien er meerdere bestanden zijn die je via dezelfde transfer wilt downloaden

Wanneer er meerdere bestanden in dezelfde transfer zijn die je wilt hebben, hoef je alleen maar de bovenstaande stappen voor ieder gewenst bestand te herhalen. Druk gewoon op de “Download” knop naast ieder bestand dat je wilt downloaden en wacht totdat het proces is voltooid.

Afbeeldingen met WeTransfer downloaden

WeTransfer maakt het gemakkelijk om meerdere bestanden tegelijk te downloaden, dus er is geen limiet aan de bestanden die je kunt selecteren. Zo kun je al je benodigde bestanden snel en efficiënt binnenhalen.

Hoe kun je bestanden bekijken voordat je ze downloadt

Wanneer je naar manieren zoekt om bestanden te bekijken voordat je ze downloadt, ben je hier op de juiste plek. Het kan namelijk erg frustrerend zijn om een bestand te downloaden en er dan pas achter te komen dat het niet is wat je zocht. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarmee je kunt controleren of je het juiste bestand hebt geselecteerd voordat je besluit om het bestand te downloaden. Hieronder zullen we enkele handige tips en trucs bespreken om bestanden te bekijken voordat je ze downloadt.

Voorbeeldweergave beschikbaar voor ondersteunde mediabestanden zoals afbeeldingen en video’s

Een van de handigste functies die veel websites bieden, is de mogelijkheid om een voorbeeldweergave van een bestand te bekijken voordat je het downloadt. Dit geldt met name voor mediabestanden zoals afbeeldingen en video’s. Met deze functie kun je een glimp van de inhoud van het bestand opvangen zonder dat je het bestand daadwerkelijk hoeft te downloaden.

Stel je bijvoorbeeld voor dat je naar een specifieke foto zoekt. Door de voorbeeldweergave optie te gebruiken, kun je snel door miniaturen bladeren om de juiste foto te vinden zonder dat je het volledige bestand iedere keer hoeft te downloaden. Op deze manier kun je tijd en bandbreedte besparen.

Bekijk miniaturen en basisinformatie van bestanden voordat je ze downloadt

Naast de voorbeeld weergave-optie bieden sommige platforms ook miniaturen en basisinformatie van bestanden voordat je ze downloadt. Dit kan vooral handig zijn als je met documenten, presentaties of spreadsheets werkt. Door de miniaturen te bekijken, kun je een idee van de inhoud en opmaak van het bestand krijgen.

Bovendien biedt de basisinformatie vaak details zoals bestandsgrootte, datum van laatste wijziging en type bestand. Deze informatie kan nuttig zijn bij het bepalen of het juiste bestand is geselecteerd en of het aan je behoeften voldoet. Het helpt ook om onnodige downloads te voorkomen, omdat je snel kunt zien of een bestand overeenkomt met wat je zoekt.

Voorkom onnodige downloads door te controleren of het juiste bestand is geselecteerd

Het downloaden van verkeerde bestanden kan een frustrerende en tijdrovende ervaring zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt voorkomen waardoor je alleen de juiste bestanden downloadt. Een van de meest effectieve methoden is door voorafgaand aan het downloaden zorgvuldig te controleren of het juiste bestand is geselecteerd. Dit kan worden gedaan door eventuele beschrijvingen of tags, de bestandsnaam en de extensie die bij het bestand zijn gegeven te controleren. 

Het is ook belangrijk om naar de bron waar je het bestand vandaan haalt te kijken. Betrouwbare en gerenommeerde websites hebben vaak beveiligingsmaatregelen getroffen waardoor hun bestanden veilig kunnen worden gedownload. 

Het is ook een goed idee om recensies en feedback van andere gebruikers te lezen om er zeker van te zijn dat het bestand betrouwbaar is. Als je twijfelt, kun je altijd een virusscan uitvoeren voordat je het bestand opent. Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen, kun je de kans op het per ongeluk downloaden van verkeerde bestanden aanzienlijk verminderen en tijd en bandbreedte besparen.

Voordelen van WeTransfer voor het delen en het downloaden van bestanden

WeTransfer is een populaire online tool waarmee je grote bestanden snel en gemakkelijk zonder beperkingen zoals e-mailbijlagen kunt delen. Het biedt verschillende voordelen die het voor zowel technische als niet-technische gebruikers ideaal maken.

Betsanden met WeTransfer downloaden

Snelle en gemakkelijke manier om grote bestanden zonder beperkingen zoals e-mailbijlagen te delen

Met WeTransfer kun je grote bestanden moeiteloos met anderen delen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de beperkingen die vaak met e-mailbijlagen gepaard gaan. In plaats van jezelf tot een specifiek bestandstype of grootte te beperken, kun je met WeTransfer vrijwel ieder type bestand zoals foto’s, video’s, documenten of hele mappen verzenden.

Het proces is eenvoudig: je uploadt gewoon de bestanden die je wilt delen naar de WeTransfer website of de app, voer de e-mailadressen van de ontvangers in en druk op verzenden. De ontvangers ontvangen vervolgens een link waarmee ze de bestanden kunnen downloaden. Dit maakt het veel handiger dan traditionele methodes zoals het branden van bestanden op een schijf of het versturen via post.

Gebruiksvriendelijke interface die geschikt is voor zowel technische als niet-technische gebruikers

Eén van de grootste voordelen van WeTransfer is de gebruiksvriendelijke interface. Of je nu een technisch onderlegde professional bent of iemand met beperkte technische kennis, je zult merken dat WeTransfer erg makkelijk kan worden gebruikt.

De interface is intuïtief en overzichtelijk, waardoor je gemakkelijk door het upload- en verzendproces kunt navigeren. Het vereist geen ingewikkelde installatie of configuratie, wat betekent dat iedereen met basiscomputervaardigheden ermee aan de slag kan. Dit maakt het voor zowel zakelijke als persoonlijke doeleinden ideaal voor het verzenden van grote bestanden.

Heb jij problemen met het downloaden van gedeelde bestanden?

Hoe werkt we transfer en hoe kun je bestanden via WeTransfer delen

Met WeTransfer kun jij gedeelde bestanden gemakkelijk downloaden.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Anderen kunnen bestanden gemakkelijk delen
 • Bestanden kunnen zonder gedoe met het limiet van de e-mail worden gedeeld

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Mogelijkheid om transfers te personaliseren met berichten, achtergronden en ontwerpen

Een van de geweldige functies van WeTransfer is dat je transfers met berichten, achtergronden en ontwerpen kunt personaliseren. Hierdoor kun je een persoonlijk tintje aan je bestanden toevoegen en ze op een unieke manier delen. 

Dankzij de functie waarmee je een bericht toe kunt voegen, kun je een korte boodschap typen om het bestand te begeleiden. Dit kan handig zijn om instructies aan de ontvanger te geven of gewoon om een persoonlijke touch aan de overdracht toe te voegen. 

Daarnaast biedt WeTransfer verschillende achtergronden en ontwerpen die je kunt selecteren om de overdracht visueel aantrekkelijker te maken. Of het nu om een kleurrijke achtergrond of een artistiek ontwerp gaat, met deze personalisatie-opties kun je de transfer echt uniek maken. 

Tips voor een succesvolle en snelle downloadervaring met WeTransfer

Een van de belangrijkste factoren die op je downloadervaring van WeTransfer van invloed is is de stabiliteit van je internetverbinding. Zorg ervoor dat je met een betrouwbaar netwerk verbonden bent voordat je de bestanden gaat downloaden. Een zwakke of instabiele verbinding kan tot onderbroken downloads of langere wachttijden leiden. Als je merkt dat je internetverbinding niet optimaal is, probeer dan dichter bij de router te gaan zitten of schakel over naar een snellere verbinding.

Stabiele internetverbinding om bestanden via WeTransfer te downloaden

Sluit onnodige programma’s en tabbladen af

Om de downloadsnelheid op WeTransfer te optimaliseren, is het raadzaam om onnodige programma’s en tabbladen op je apparaat af te sluiten. Deze kunnen namelijk bandbreedte in beslag nemen en de prestaties van je download beïnvloeden. Door alleen de essentiële programma’s open te houden, geef je WeTransfer meer ruimte om zich volledig op het overbrengen van jouw bestanden te concentreren.

Controleer voldoende opslagruimte

Voordat je bestanden via WeTransfer gaat downloaden , is het belangrijk dat je voldoende vrije opslagruimte op je apparaat hebt. Als er niet genoeg ruimte beschikbaar is, kan dit in mislukte downloads of beschadigde bestanden resulteren. Controleer daarom regelmatig hoeveel ruimte er nog beschikbaar is en maak indien nodig ruimte vrij door onnodige bestanden te verwijderen.

Onderbreek het downloadproces niet

Het is verleidelijk om het downloadproces op WeTransfer te onderbreken, vooral als het langer duurt dan verwacht. Echter, het onderbreken van een download kan tot beschadigde bestanden of zelfs volledig mislukte downloads leiden. Het is belangrijk om geduldig te zijn en te wachten totdat het proces is voltooid. Wanneer je merkt dat de download erg traag verloopt, controleer dan eerst je internetverbinding voordat je overweegt om de download te onderbreken.

Gebruik een up-to-date webbrowser of de officiële WeTransfer app

Om tijdens het gebruik van WeTransfer een optimale ervaring te hebben, is het belangrijk dat je een up-to-date webbrowser gebruikt of de officiële WeTransfer-app installeert. Zorg ervoor dat je browser naar de nieuwste versie is bijgewerkt en dat alle benodigde updates zijn geïnstalleerd.

Conclusie van “we transfer downloaden”

Gefeliciteerd! Je hebt nu alle belangrijke informatie gelezen over het downloaden van bestanden via WeTransfer. Met de stappen die we hebben besproken, kun je gemakkelijk bestanden op zowel je mobiele telefoon als je computer via WeTransfer downloaden. Het bekijken van bestanden voordat je ze downloadt is ook een handige functie om ervoor te zorgen dat je de juiste bestanden binnenhaalt.

Via WeTransfer downloaden

WeTransfer biedt niet alleen een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier voor het delen en het downloaden van bestanden, maar heeft met WeTransfer Pro ook extra voordelen voor bedrijven. Als je regelmatig grote bestanden voor zakelijke doeleinden moet verzenden of ontvangen, kan WeTransfer Pro een waardevolle optie zijn om efficiënter te werken. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met het downloaden van bestanden via WeTransfer en ervaar zelf hoe eenvoudig het is!

Veel gestelde vragen

Kan ik meerdere bestanden tegelijkertijd downloaden?

Ja, met WeTransfer kun je meerdere bestanden tegelijkertijd downloaden. Selecteer gewoon alle gewenste bestanden voordat je op de “Download” knop klikt.

Hoe lang blijven mijn gedownloade bestanden op WeTransfer beschikbaar?

Gedownloade bestanden blijven voor een periode van 7 dagen op WeTransfer beschikbaar. Na deze periode worden de bestanden automatisch van de servers verwijderd.

Is er een limiet aan de grootte van de bestanden die ik via WeTransfer kan downloaden?

Ja, er is een limiet aan de grootte van de bestanden die je via WeTransfer kunt downloaden. Met een gratis account kun je bestanden tot 2 GB downloaden. Met WeTransfer Pro kun je echter bestanden tot 20 GB downloaden.

Kan ik mijn gedownloade bestanden in een specifieke map op mijn computer opslaan?

Ja, je kunt je gedownloade bestanden in een specifieke map op je computer opslaan. Wanneer je op de “Download” knop drukt, kun je de gewenste locatie voor het bewaren van het bestand kiezen.

Is het veilig om bestanden via WeTransfer te downloaden?

Ja, het downloaden van bestanden via WeTransfer is veilig. WeTransfer gebruikt versleutelde verbindingen en neemt maatregelen om de privacy en beveiliging van gebruikersgegevens te waarborgen. Het is echter altijd belangrijk dat je voorzichtig bent als je bestanden van onbekende afzenders opent of download.

Heb jij problemen met het downloaden van gedeelde bestanden?

Hoe werkt we transfer en hoe kun je bestanden via WeTransfer delen

Met WeTransfer kun jij gedeelde bestanden gemakkelijk downloaden.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Anderen kunnen bestanden gemakkelijk delen
 • Bestanden kunnen zonder gedoe met het limiet van de e-mail worden gedeeld

Dit is nog maar een topje van de ijsberg