Wetransfer foto’s versturen – De ultieme gids

Wist je dat er een veilige en eenvoudige manier is waarmee je zonder gedoe foto’s kunt versturen? Je kunt veilig en gemakkelijk met WeTransfer foto’s versturen naar de ontvanger. Je kunt de foto’s verzenden door simpelweg het e-mailadres van de ontvanger, samen met je eigen naam als afzender in te voeren. Zo simpel is het! Probeer het vandaag nog uit. Geen registratie, geen ingewikkelde stappen, gewoon rechttoe rechtaan! 

WeTransfer is een populaire keuze voor het delen van grote bestanden, waaronder foto’s. Met WeTransfer kun je bestanden eenvoudig en veilig naar de gewenste ontvanger verzenden. Het enige wat je nodig hebt, is de map met bestanden, het e-mailadres van de afzender en eventueel een bericht dat je toe wilt voegen. Bovendien kun je WeTransfer ook via sociale media delen om het nog gemakkelijker te maken.  

Met deze website kun je jouw kostbare herinneringen altijd moeiteloos met anderen delen. Je kunt je herinneringen in mappen opslaan en ze vervolgens eenvoudig als map met anderen delen. Het beste van alles is dat het helemaal gratis is! Je kunt nu eenvoudig een map met jouw naam erop versturen. 

Het proces is simpel: je gaat naar de website, uploadt jouw foto’s in een map en voert de naam van de afzender en het e-mailadres in. Vervolgens voer je de naam van de ontvanger(s) en het e-mailadres in en binnen enkele seconden zijn jouw foto’s onderweg naar hun bestemming. Je ontvangt een bevestiging via de mail zodra de foto’s zijn verzonden. Je kunt zelfs een bericht toevoegen om het nog persoonlijker te maken.

Met WeTransfer kun je jouw foto’s gemakkelijk via sociale media of andere kanalen delen. Je kunt gewoon het pakket met jouw foto’s uploaden en naar de gewenste ontvanger versturen. Voer simpelweg de naam en het e-mailadres van de ontvanger in. Met slechts één klik op de knop kunnen mensen jouw mooie herinneringen bewonderen. Of je nu WeTransfer gebruikt of je foto’s met een downloadlink via de mail deelt, het delen van jouw herinneringen is nog nooit zo makkelijk geweest. Voer simpelweg jouw e-mailadres in en laat anderen van jouw prachtige momenten genieten.

Dus waar wacht je nog op? Probeer WeTransfer nu ook en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om foto’s, mappen en andere bestanden te versturen! Met WeTransfer kun je bestanden gemakkelijk delen door simpelweg de naam, e-mailadres en de bestanden te selecteren.

Gratis foto’s versturen met WeTransfer (mobiel)

WeTransfer is een populaire dienst waarmee je grote bestanden, zoals foto’s, video’s en documenten gemakkelijk naar een specifieke ontvanger kunt verzenden. Het enige wat je nodig hebt, is de naam en het e-mailadres van de ontvanger. Maar wist je dat je met de handige mobiele app van WeTransfer foto’s kunt versturen? 

WeTransfer foto's versturen en met anderen delen

Je kunt de map met foto’s eenvoudig versturen door simpelweg de naam en het e-mailadres van de ontvanger in te voeren. Of je nu een iPhone of een Android-telefoon hebt, met de mobiele app kun je foto’s eenvoudig en snel met vrienden, familie of collega’s delen. Voer gewoon je naam, map met foto’s en e-mailadres in.

Heb jij problemen met het delen van foto’s?

WeTransfer app gebruiken voor het delen van mediabestanden

Met WeTransfer kun jij je foto’s gemakkelijk met anderen delen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Foto’s gemakkelijk met anderen kunnen delen
 • Gemakkelijk je herinneringen zoals vakantie foto’s en familie foto’s delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Handige mobiele app is voor zowel iOS als Android beschikbaar

Met de gratis WeTransfer app op je smartphone kun je altijd foto’s met vermelding van de naam en het e-mailadres naar anderen versturen. Of je nu onderweg bent of gewoon even snel een paar kiekjes wilt delen, het kan allemaal met deze handige app. Kies gewoon je foto’s die je wilt versturen en het e-mailadres in en je kunt direct aan de slag.

De WeTransfer app is voor zowel iOS als Android beschikbaar, dus ongeacht welk type smartphone je hebt, kun je de vele voordelen die WeTransfer biedt gebruiken. Met deze app kun je bestanden zoals documenten of foto’s eenvoudig naar anderen versturen. Het enige wat je hoeft te doen is de bestanden selecteren en de naam van de ontvanger invoeren.

Foto’s selecteren en eenvoudig vanaf je telefoon verzenden

Het verzenden van foto’s via WeTransfer is heel eenvoudig. Nadat je de WeTransfer app op je smartphone hebt gedownload en geïnstalleerd, open je deze en volg je de eenvoudige stappen om aan de slag te gaan. Je kunt meerdere foto’s tegelijkertijd uit de fotogalerij van je telefoon selecteren. Dit maakt het gemakkelijk om een map met foto’s in één keer te verzenden of te delen. Dit bespaart tijd omdat het niet nodig is om iedere afbeelding één voor één te selecteren en toe te voegen.

Snelle overdracht zonder kwaliteitsverlies

Een ander groot voordeel van WeTransfer voor het versturen van foto’s, is dat de overdracht snel verloopt en er bij het versturen van de foto’s geen kwaliteitsverlies optreedt. Je kunt erop vertrouwen dat je foto’s zonder compressie of verlies van details in hun oorspronkelijke staat worden verzonden. Dit is vooral belangrijk wanneer je professionele foto’s wilt delen of als je gewoon wilt dat je vakantiefoto’s er op hun best uitzien.

Conclusie

Met de mobiele app van WeTransfer kun je foto’s of een map met foto’s gemakkelijk en snel vanaf je smartphone versturen. De mobiele app van We Transfer is voor zowel je iPhone als de Android-telefoon beschikbaar. Hierdoor heb je met deze handige app altijd toegang tot de diensten van WeTransfer. Of je nu een bestand / map wilt versturen of ontvangen, met deze app is het gemakkelijker dan ooit. 

Het selecteren en verzenden van foto’s is eenvoudig en de overdracht gebeurt snel zonder kwaliteitsverlies. Dus waar wacht je nog op? Download vandaag nog de WeTransfer app en begin met het delen van jouw favoriete foto’s!

Grote bestanden aan WeTransfer toevoegen

WeTransfer is een populaire service waarmee je grote bestanden eenvoudig kunt versturen. Of het nu om foto’s, video’s, documenten of mappen gaat, WeTransfer biedt de mogelijkheid om meerdere grote bestanden en mappen tegelijkertijd te verzenden. Hieronder bespreken we hoe je grote bestanden aan WeTransfer toe kunt voegen en geven we enkele handige tips.

WeTransfer foto's versturen en naar anderen verzenden

In de gratis versie is de bestandsgrootte beperkt tot 2 GB

Een van de belangrijkste voordelen van WeTransfer is dat je met de gratis versie bestanden tot 2 GB kunt verzenden. Dit betekent dat je grote fotoalbums, videobestanden of andere zware documenten zonder problemen met vrienden, familie of collega’s kunt delen. Het enige wat je hoeft te doen is naar de website van WeTransfer te gaan en daar kun je je bestanden direct uploaden.

Efficiënte compressie om de overdrachtstijd te minimaliseren

Om grote bestanden snel te kunnen versturen gebruikt WeTransfer efficiënte compressietechnieken. Dit houdt in dat je bestanden automatisch worden gecomprimeerd voordat ze worden verzonden. Hierdoor wordt niet alleen de overdrachtstijd geminimaliseerd, maar ook de opslagruimte die voor het versturen van de bestanden nodig is.

Het mooie hiervan is dat wanneer de ontvanger jouw bestand downloadt, deze automatisch naar zijn oorspronkelijke grootte wordt gedecomprimeerd. Op deze manier kan iedereen van de hoge kwaliteit van je foto’s, video’s of andere bestanden genieten, zonder dat het versturen ervan veel tijd in beslag neemt.

Mappen met bestanden gemakkelijk toevoegen

Naast individuele bestanden kun je ook hele mappen aan WeTransfer toevoegen. Dit is vooral handig wanneer je meerdere gerelateerde bestanden die bij elkaar horen wilt verzenden. Door simpelweg de map te selecteren en naar het uploadvenster te slepen, worden alle bestanden binnen de map automatisch geselecteerd en geüpload.

Dit maakt het organiseren en delen van grote hoeveelheden bestanden een stuk eenvoudiger. Of je nu een fotograaf bent die een hele fotoshoot wil delen of een zakelijke professional die een presentatie met veel media-inhoud moet versturen, met WeTransfer kun je mappen met bestanden gemakkelijk toevoegen en verzenden.

Conclusie

WeTransfer is een handige en betrouwbare manier voor het verzenden van grote bestanden. Het heeft een eenvoudige interface waarmee zelfs beginners bestanden moeiteloos kunnen versturen. Je hoeft alleen maar naar de website te gaan, het bestand te selecteren en het e-mailadres van de ontvanger in te voeren. Met WeTransfer kun je bestanden tot 2 GB gratis verzenden, en er is ook een betaalde optie voor grotere bestanden tot wel 200 GB. Dit is ideaal voor professionals die regelmatig grote bestanden met klanten of collega’s moeten delen.

WeTransfer op Android gebruiken

WeTransfer is een populaire tool om bestanden zoals documenten, video’s en foto’s te delen. Wanneer je een Android-apparaat hebt, kun je de WeTransfer app vanuit de Google Play Store downloaden en gebruiken. Deze app heeft een intuïtieve interface die speciaal voor gebruiksgemak op Android-apparaten is ontworpen.

WeTransfer foto's versturen en op Android installeren

De app downloaden en installeren

Om WeTransfer op je Android-apparaat te kunnen gebruiken, moet je de app eerst downloaden en installeren. Volg deze stappen om aan de slag te gaan:

 1. Open de Google Play Store op je Android-apparaat.
 2. Zoek in de zoekbalk bovenaan het scherm naar “WeTransfer”.
 3. Tik op het juiste zoekresultaat met het WeTransfer-logo.
 4. Tik op de knop “Installeren” om de app te downloaden en installeren.

Zodra de installatie is voltooid, kun je de WeTransfer-app openen en direct foto’s en andere bestanden versturen.

Heb jij problemen met het delen van foto’s?

WeTransfer app gebruiken voor het delen van mediabestanden

Met WeTransfer kun jij je foto’s gemakkelijk met anderen delen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Foto’s gemakkelijk met anderen kunnen delen
 • Gemakkelijk je herinneringen zoals vakantie foto’s en familie foto’s delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Een foto via WeTransfer versturen

Met WeTransfer kun je foto’s gemakkelijk naar vrienden, familie of collega’s versturen. Volg deze stappen om een foto te verzenden:

 1. Open de WeTransfer-app op je Android-apparaat.
 2. Tik op het “+” pictogram om een nieuw transferverzoek te maken.
 3. Selecteer “Bestanden toevoegen” en blader door je galerij om de gewenste foto(‘s) te selecteren.
 4. Nadat je alle gewenste foto’s hebt geselecteerd, tik je op “Volgende”.
 5. Voer het e-mailadres van de ontvanger(s) in het “Naar” veld in. Je kunt meerdere e-mailadressen toevoegen door ze met een komma te scheiden.
 6. Voeg indien gewenst een bericht in het veld “Bericht” toe aan je transferverzoek.
 7. Tik op “Transfer starten” om de foto’s te uploaden en naar de geselecteerde ontvangers te versturen.

WeTransfer ondersteunt verschillende bestandsformaten, waaronder foto’s, video’s en documenten. Dit betekent dat je niet alleen foto’s maar ook andere media- en documentbestanden met behulp van dezelfde app kunt versturen.

Met WeTransfer op Android kun je foto’s gemakkelijk en snel met anderen delen. De downloadbare app in de Google Play Store biedt een intuïtieve interface die speciaal voor gebruiksgemak op Android-apparaten is ontworpen. Of je nu een paar vakantiefoto’s met vrienden wilt delen of belangrijke afbeeldingen voor werkdoeleinden wilt verzenden, WeTransfer maakt het proces eenvoudig en efficiënt.

Mailadressen en persoonlijk bericht bij het versturen van grote foto’s via WeTransfer toevoegen

Bij het versturen van grote foto’s via WeTransfer kun je ontvangers toevoegen door hun e-mailadressen in te voeren. Dit is een handige functie waarmee je gemakkelijk meerdere mensen kunt bereiken en jouw foto’s met hen kunt delen. Of je nu vakantiefoto’s met familieleden wilt delen of professionele foto’s naar klanten wilt verzenden, het toevoegen van mailadressen is eenvoudig en efficiënt.

Om ontvangers toe te voegen, hoef je alleen maar de e-mailadressen van de personen aan wie je de foto’s wilt sturen in te voeren. Je kunt meerdere e-mailadressen gescheiden door komma’s of puntkomma’s invoeren. Op deze manier kun je een hele groep mensen tegelijkertijd bereiken. Je kunt ook individuele e-mailadressen één voor één toevoegen wanneer je slechts een paar specifieke personen wilt bereiken.

Naast het invoeren van mailadressen, kun je een persoonlijk bericht bij het versturen van grote foto’s via WeTransfer toevoegen. Dit bericht kan als context of instructies voor de ontvangers dienen. Misschien wil je uitleggen waarom bepaalde foto’s belangrijk zijn of hoe ze kunnen worden gebruikt. Met dit persoonlijke bericht kun je jouw boodschap overbrengen en ervoor zorgen dat de ontvangers precies begrijpen wat er van hen wordt verwacht.

Een persoonlijk bericht kan eenvoudig worden toegevoegd. Nadat je de e-mailadressen van de ontvangers hebt ingevoerd, zie je een tekstvak waarin je een bericht kunt typen. Hier kun je jouw boodschap opstellen en ervoor zorgen dat deze voor degenen die de foto’s ontvangen duidelijk en begrijpelijk is. Het persoonlijke bericht wordt samen met de downloadlink naar de ontvangers gestuurd, zodat ze direct toegang tot zowel het bericht als de foto’s hebben.

Wanneer je de mailadressen hebt ingevoerd en een persoonlijk bericht hebt toegevoegd, kun je jouw grote foto’s via WeTransfer verzenden. De ontvangers ontvangen een e-mail waarin ze van jouw verzending op de hoogte worden gebracht.

In deze e-mail vinden ze een link waarmee ze de foto’s kunnen downloaden. Dit maakt het voor hen gemakkelijk om toegang tot de bestanden te krijgen en ze op hun eigen apparaat op te slaan. Kortom, WeTransfer biedt verschillende handige functies voor het versturen van grote foto’s.

WeTransfer is een populaire online dienst waarmee je gemakkelijk grote bestanden naar anderen kunt versturen. In plaats van de bestanden direct naar de ontvanger te uploaden, gebruikt WeTransfer een handige downloadlink. Hieronder zullen we bespreken hoe je bestanden met WeTransfer via een downloadlink kunt versturen en welke voordelen dit met zich meebrengt.

Bestanden worden niet direct naar de ontvanger geüpload

Een groot voordeel van WeTransfer is dat de bestanden niet rechtstreeks naar de ontvanger worden geüpload. In plaats daarvan worden ze op de servers van WeTransfer opgeslagen en wordt er een unieke downloadlink gegenereerd. Deze link kan vervolgens met de gewenste ontvangers worden gedeeld.

Dit heeft verschillende voordelen. Ten eerste hoef je je geen zorgen te maken over het feit dat je grote bestanden naar verschillende e-mailadressen moet uploaden. Je kunt simpelweg één keer uploaden en de link vervolgens met alle ontvangers delen. Dit bespaart tijd en moeite.

WeTransfer foto's versturen door ze naar de servers te uploaden

Daarnaast kunnen ontvangers de bestanden downloaden zonder dat ze een WeTransfer-account aan hoeven te maken. Dit maakt het proces eenvoudig en zelfs als ze geen ervaring hebben met het gebruik van WeTransfer voor iedereen toegankelijk.

Eén belangrijk aspect waar je bij het versturen van bestanden via WeTransfer rekening mee moet houden is dat de gegenereerde downloadlink slechts voor een beperkte periode geldig is. Dit betekent dat ontvangers de bestanden binnen deze tijd moeten downloaden omdat de link anders vervalt.

Deze tijdsbeperking kan afhankelijk van de situatie voordelen hebben. Stel je bijvoorbeeld voor dat je vertrouwelijke documenten met iemand wilt delen. Door een downloadlink te gebruiken die na een bepaalde tijd automatisch vervalt, minimaliseer je het risico dat de bestanden in de verkeerde handen vallen.

Aan de andere kant kan het ook een nadeel zijn wanneer ontvangers niet op tijd zijn om de bestanden te downloaden. Het is daarom belangrijk dat de ontvangers van de geldigheidsduur van de downloadlink op de hoogte zijn, zodat ze geen belangrijke informatie missen.

Al met al biedt het versturen van bestanden via een downloadlink met WeTransfer veel flexibiliteit en gemak. Je kunt grote bestanden delen zonder dat je ze rechtstreeks naar individuele e-mailadressen hoeft te uploaden en voor ontvangers wordt het makkelijker om toegang tot de bestanden te krijgen zonder dat er een account aangemaakt hoeft te worden.

De keuze tussen gratis en betaalde versie van WeTransfer

Als het om het versturen van foto’s gaat, is WeTransfer een van de meest populaire beschikbare platforms. Met de gratis versie van WeTransfer kunnen gebruikers foto’s en andere bestanden eenvoudig naar hun vrienden, familie of collega’s verzenden. Deze gratis versie biedt veel functionaliteit die voor de meeste gebruikers voldoende is.

Met WeTransfer kun je tot wel 2 GB aan bestanden tegelijkertijd verzenden. Dit betekent dat je honderden foto’s in één keer kunt delen. Bovendien is er geen limiet aan het aantal ontvangers die je toe kunt voegen, wat handig is als je een grote groep mensen wilt bereiken.

Een ander voordeel van de gratis versie van WeTransfer is dat het heel gemakkelijk kan worden gebruikt. Je hoeft alleen maar naar de website te gaan, je bestanden te uploaden en de e-mailadressen van de ontvangers in te voeren. Vervolgens ontvangen zij een e-mail met een downloadlink om de foto’s te downloaden. Het hele proces duurt slechts enkele minuten.

Betaalde versie (WeTransfer Plus) biedt extra voordelen, zoals grotere bestandsgrootte en langere bewaarperiode

Hoewel de gratis versie van WeTransfer al veel functionaliteit biedt, kan het zijn dat je behoefte hebt aan meer mogelijkheden. In dat geval kun je naar WeTransfer Plus, de betaalde versie van het platform upgraden.

Met WeTransfer Plus kun je bestanden tot wel 20 GB verzenden, wat vooral handig is als je grote hoeveelheden foto’s wilt delen. Daarnaast kun je met WeTransfer Plus bestanden langer bewaren. In plaats van de standaard 7 dagen bewaarperiode, kun je met WeTransfer Plus bestanden tot wel 28 dagen bewaren. Dit kan handig zijn wanneer je een back-up van belangrijke foto’s wilt maken of als je ze later nogmaals wilt delen.

Een ander voordeel van WeTransfer Plus is dat de ontvangers geen advertenties te zien krijgen wanneer ze jouw bestanden downloaden. Dit zorgt voor een professionelere uitstraling en voorkomt afleiding tijdens het downloadproces.

Mogelijkheid om voor zakelijk gebruik naar WeTransfer Pro te upgraden

Naast WeTransfer Plus is er ook nog een andere betaalde versie beschikbaar: WeTransfer Pro. Deze versie is speciaal voor zakelijk gebruik ontworpen en biedt nog meer functionaliteit dan WeTransfer Plus.

Conclusie: Foto’s efficiënt met WeTransfer versturen

Je hebt nu alle belangrijke informatie gekregen over het efficiënt versturen van foto’s met behulp van WeTransfer. Met deze handige tool kun je grote bestanden, zoals foto’s eenvoudig en gratis met anderen delen. Of je nu de mobiele app op je Android-apparaat of de desktopversie gebruikt, WeTransfer biedt een gebruiksvriendelijke ervaring waarmee je bestanden snel en gemakkelijk kunt verzenden.

WeTransfer foto's versturen en meerdere foto's verzenden

Met WeTransfer kun je niet alleen grote bestanden versturen, maar ook mailadressen eenvoudig toevoegen en persoonlijke berichten meesturen. Bovendien kun je tussen de gratis versie van WeTransfer kiezen of voor extra functies en voordelen naar de betaalde versie upgraden. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met WeTransfer en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om foto’s en andere bestanden te delen. 

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn bestanden beveiligen bij het versturen via WeTransfer?

Ja, bij het gebruik van WeTransfer kun je een wachtwoord aan je verzonden bestanden toevoegen. Hierdoor kunnen alleen mensen met het juiste wachtwoord toegang tot de gedeelde bestanden krijgen.

Hoe lang blijven mijn geüploade bestanden op WeTransfer beschikbaar ?

In de gratis versie van WeTransfer blijven geüploade bestanden zeven dagen beschikbaar. Na deze periode worden de bestanden automatisch verwijderd. Als je echter voor een betaald abonnement kiest, kun je de bewaarperiode verlengen.

Kan ik met WeTransfer meerdere foto’s tegelijkertijd versturen?

Ja, je kunt met WeTransfer meerdere foto’s tegelijkertijd versturen. Je hoeft alleen maar alle gewenste foto’s te selecteren voordat je ze naar WeTransfer uploadt.

Is er een limiet aan de bestandsgrootte bij het gebruik van WeTransfer?

Ja, in de gratis versie van WeTransfer is er een limiet van 2 GB per transfer. Als je grotere bestanden wilt verzenden, kun je overwegen om naar de betaalde versie van WeTransfer te upgraden.

Kan ik mijn verzonden bestanden volgen of controleren of ze zijn gedownload?

Met WeTransfer Plus heb je toegang tot functies zoals downloadbevestigingen en volg links waarmee je kunt zien of ontvangers jouw bestanden hebben gedownload. Deze functies zijn niet beschikbaar in de gratis versie van WeTransfer.

Heb jij problemen met het delen van foto’s?

WeTransfer app gebruiken voor het delen van mediabestanden

Met WeTransfer kun jij je foto’s gemakkelijk met anderen delen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Foto’s gemakkelijk met anderen kunnen delen
 • Gemakkelijk je herinneringen zoals vakantie foto’s en familie foto’s delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg