WeTransfer inloggen: Problemen oplossen en bestanden delen

Wil jij weten hoe je bestanden eenvoudig kunt delen en versturen? Heb jij regelmatig te maken met het verzenden van grote bestanden die niet via de e-mail kunnen worden verstuurd? Dan hoef je niet verder te zoeken! WeTransfer biedt de perfecte oplossing voor jouw probleem. Met WeTransfer kun jij gemakkelijk inloggen en bestanden moeiteloos met anderen delen.

De interface van WeTransfer is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het uploaden van bestanden via de browser met hoge snelheid een fluitje van een cent wordt. Of je nu via je browser of via de app werkt, het upload proces is snel en intuïtief. Het versturen van bestanden verloopt vlot en efficiënt. Je kunt grote bestanden zonder gedoe verzenden door ze eenvoudig via je browser te uploaden. Ze zullen niet vastlopen of langzaam worden overgedragen.

Een ander voordeel van WeTransfer is de veiligheid. Je kunt erop vertrouwen dat jouw bestanden tijdens het verzendproces veilig worden geüpload en overgezet. Bovendien biedt WeTransfer handige opties zoals het in kunnen stellen van de vervaldatum en meldingen kunnen ontvangen wanneer iemand jouw bestand heeft gedownload waardoor je de bestanden gemakkelijk kunt uploaden en beheren.

Met WeTransfer hoef jij je geen zorgen meer te maken over het verzenden van grote bestanden. Het is snel, veilig en uiterst gebruiksvriendelijk. Probeer WeTransfer vandaag nog uit en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om bestanden te delen!

Een WeTransfer account aanmaken

Wil je de handige functies die WeTransfer te bieden heeft gebruiken? Dan is het aanmaken van een WeTransfer account de eerste stap die je moet nemen. Gelukkig is het registratieproces eenvoudig en kost het maar een paar minuten van je tijd. Volg de onderstaande stapsgewijze handleiding om jouw eigen account snel aan te kunnen maken.

WeTransfer inloggen en een we transfer account maken
 1. Ga naar de officiële website van WeTransfer.
 2. Klik op de knop “Aanmelden” of “Registreren”.
 3. Je hebt nu twee opties: een gratis account of een WeTransfer Plus-account aanmaken. Met een gratis account kun je bestanden tot 2 GB verzenden, terwijl een WeTransfer Plus-account extra voordelen zoals meer opslagruimte en wachtwoordbeveiliging voor het versturen van bestanden biedt.
 4. Kies de gewenste optie en klik erop.
 5. Nu wordt er gevraagd om enkele basisgegevens zoals je naam, e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Vul deze gegevens zorgvuldig in.
 6. Nadat je alle vereiste informatie hebt ingevuld, moet je met de algemene voorwaarden akkoord gaan door het selectievakje aan te vinken.
 7. Klik op de knop “Account aanmaken” of “Registreren” om het proces te voltooien.

Heb jij problemen met het delen van je bestanden?

WeTransfer starten

Met WeTransfer kun jij je bestanden gemakkelijk met anderen delen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Bestanden gemakkelijk met anderen kunnen delen
 • Gemakkelijk je bestanden zoals foto’s, video’s en documenten met anderen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Toegang tot extra functies na een succesvolle registratie

Nadat je succesvol bij WeTransfer hebt geregistreerd krijg je toegang tot verschillende extra functies die jouw ervaring met dit platform nog beter maken. Hieronder staan enkele functies die je kunt gebruiken:

 • Grotere bestandsgrootte: Met een gratis account kun je bestanden tot 2 GB verzenden, maar met een WeTransfer Plus-account kun je bestanden tot wel 20 GB verzenden. Dit is vooral handig wanneer je grote mediabestanden of andere omvangrijke documenten wilt kunnen delen.
 • Wachtwoordbeveiliging: Met een WeTransfer Plus-account kun je de bestanden die je wilt versturen met een wachtwoord beveiligen. Hierdoor kunnen alleen degenen die het wachtwoord kennen toegang tot de gedeelde bestanden krijgen.
 • Opslagruimte: Naast grotere bestandsgroottes biedt een WeTransfer Plus-account ook extra opslagruimte. Dit betekent dat je meer bestanden in jouw persoonlijke archief op WeTransfer kunt bewaren.
 • Aangepaste achtergronden: Met een WeTransfer Plus-account kun je jouw transfers personaliseren door aangepaste achtergronden toe te voegen. Geef jouw transfers een unieke uitstraling en maak met professioneel ogende presentaties indruk op de ontvangers.

Veelvoorkomende problemen bij het inloggen en mogelijke oplossingen

Het kan frustrerend zijn wanneer je bij het inloggen op je WeTransfer-account problemen ondervindt. Gelukkig zijn er enkele veelvoorkomende problemen die vaak eenvoudig kunnen worden opgelost. Een van de eerste dingen die je moet controleren, is of je de juiste inloggegevens gebruikt. Soms kan een kleine typefout ervoor zorgen dat je niet kunt inloggen. Controleer daarom altijd zorgvuldig of je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd voordat je contact met de klantenservice opneemt.

Een andere mogelijke oorzaak van inlogproblemen kan een vergeten wachtwoord zijn. Als dit het geval is, hoef je je geen zorgen te maken. WeTransfer biedt een handige optie waarmee jij je wachtwoord kunt resetten. Klik gewoon onder het inlogscherm op de link “Wachtwoord vergeten” en volg de instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken. Kies bij het maken van een nieuw wachtwoord voor een sterk wachtwoord dat moeilijk te raden is, maar dat je tegelijkertijd gemakkelijk kunt onthouden.

Tips voor het vermijden van toekomstige inlogproblemen

Hoewel het belangrijk is dat je inlogproblemen direct oplost, wil je natuurlijk ook voorkomen dat deze zich in de toekomst weer voordoen. Hieronder staan enkele handige tips om inlogproblemen te vermijden:

 1. Gebruik een uniek en sterk wachtwoord: Het is verleidelijk om hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts te gebruiken, maar dit kan tot beveiligingsrisico’s leiden. Zorg ervoor dat je voor ieder account, inclusief je WeTransfer-account, een uniek en sterk wachtwoord gebruikt.
 2. Houd je inloggegevens up-to-date: Wanneer je je e-mailadres of telefoonnummer recentelijk hebt gewijzigd, moet je deze informatie in je WeTransfer-account bijwerken. Dit voorkomt problemen bij het inloggen wanneer de gegevens niet overeenkomen.
 3. Bewaar je inloggegevens op een veilige plek: Het is altijd handig om een back-up van je inloggegevens te hebben, vooral wanneer je ze moeilijk kunt onthouden. Bewaar ze echter op een veilige plek, zoals een versleuteld bestand of een wachtwoordmanager.
 4. Controleer regelmatig op software-updates: Zorg ervoor dat zowel het besturingssysteem van je apparaat als de WeTransfer-applicatie up-to-date zijn.

Inloggegevens vergeten: stappen voor het herstellen van je account

Dus je bent je inloggegevens voor WeTransfer vergeten. Geen zorgen, we hebben hier een stapsgewijze handleiding voor jou om snel toegang tot je account terug te krijgen. Volg gewoon de eenvoudige stappen die hieronder staan en je bent weer op weg naar het verzenden en ontvangen van bestanden!

 1. Ga naar de WeTransfer-inlogpagina: Open je favoriete webbrowser en ga naar de officiële WeTransfer-website.
 2. Klik op “Wachtwoord vergeten”: Onder het inlogformulier zie je een optie met de tekst “Wachtwoord vergeten”. Klik hierop om het herstelproces te starten.
 3. Voer je e-mailadres in: Op de volgende pagina wordt gevraagd om het e-mailadres dat aan je WeTransfer-account is gekoppeld in te voeren. Zorg ervoor dat dit het juiste adres is, anders ontvang je geen herstelmail.
 4. Controleer je spammap: Als je na enige tijd geen herstelmail hebt ontvangen, controleer dan ook even je spammap. Soms kan de mail per ongeluk als spam worden gemarkeerd.
 5. Open de herstelmail: Ga naar de inbox van het e-mailadres dat aan je WeTransfer-account is gekoppeld en zoek naar een mail met als onderwerp iets als “Wachtwoordherstel voor WeTransfer”.
 6. Klik op de herstellink: Open de mail en klik op de herstellink die via de mail wordt gegeven. Deze link brengt je naar een pagina waar je een nieuw wachtwoord in kunt stellen.
 7. Stel een nieuw wachtwoord in: Op de herstelpagina kun je een nieuw wachtwoord invoeren voor je WeTransfer-account. Zorg ervoor dat het wachtwoord sterk is en dat je het kunt onthouden.
 8. Bevestig het nieuwe wachtwoord: Voer het nieuwe wachtwoord ter bevestiging nogmaals in.
 9. Log met je nieuwe gegevens in: Gefeliciteerd! Je hebt zojuist je WeTransfer-account succesvol hersteld. Gebruik nu je nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord om op WeTransfer in te loggen.

Gebruik de “Wachtwoord vergeten” functie om snel toegang tot je account terug te krijgen

Wanneer je merkt dat je niet meer op WeTransfer in kunt loggen omdat je je gebruikersnaam of je wachtwoord bent vergeten, gebruik dan de handige “Wachtwoord vergeten” optie die op de inlogpagina van WeTransfer beschikbaar is.

WeTransfer inloggen en wachtwoord vergeten

Bestanden via WeTransfer verzenden en delen

WeTransfer is een populaire online tool waarmee je bestanden eenvoudig kunt verzenden en delen. Of je nu foto’s, video’s, documenten of andere bestanden wilt versturen, WeTransfer biedt een gebruiksvriendelijke interface en snelle uploadsnelheden waardoor dit proces soepel verloopt. Hieronder zullen we bespreken hoe je bestanden selecteert en via WeTransfer verzendt, de opties waarmee je ontvangers en een bericht bij je bestanden toe kunt voegen, de mogelijkheid om bestanden via e-mail of een gegenereerde link te delen. Daarnaast geven we een overzicht van de beperkingen en de mogelijkheden bij het verzenden van bestanden.

Heb jij problemen met het delen van je bestanden?

WeTransfer starten

Met WeTransfer kun jij je bestanden gemakkelijk met anderen delen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Bestanden gemakkelijk met anderen kunnen delen
 • Gemakkelijk je bestanden zoals foto’s, video’s en documenten met anderen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Bestanden selecteren en verzenden via WeTransfer

Het verzenden van bestanden via WeTransfer begint met het selecteren van de juiste bestanden die je wilt delen. Nadat je naar de website van WeTransfer bent gegaan (https://wetransfer.com/), zie je een scherm waarin je wordt gevraagd om de bestanden die je wilt uploaden te selecteren. Je kunt eenvoudigweg op ‘Voeg uw bestand toe’ klikken en door de mappen op je computer bladeren om de gewenste bestanden te vinden. Je kunt meerdere bestanden tegelijk selecteren door terwijl je klikt de Ctrl-toets ingedrukt te houden.

Nadat je alle gewenste bestanden hebt geselecteerd, worden ze automatisch naar WeTransfer geüpload. Het uploadproces kan afhankelijk van de grootte van de bestanden en de snelheid van jouw internetverbinding variëren. WeTransfer staat bekend om zijn snelle uploadsnelheden, dus je hoeft meestal niet lang te wachten voordat de bestanden zijn geüpload.

Opties voor het toevoegen van ontvangers en een bericht

Wanneer de bestanden zijn geüpload, kun je een bericht en ontvangers aan je bestanden toevoegen om context of instructies te bieden. WeTransfer biedt verschillende manieren waarmee je dit kunt doen. Je kunt de e-mailadressen van de ontvangers eenvoudigweg in het daarvoor bestemde veld invoeren. Wanneer je meerdere ontvangers hebt moet je de e-mailadressen met komma’s scheiden.

Daarnaast kun je een persoonlijk bericht typen dat samen met de downloadlink voor de bestanden naar de ontvangers wordt gestuurd. Dit is handig wanneer je extra informatie wilt delen of specifieke instructies over de ontvangen bestanden wilt geven. Het toevoegen van een bericht is optioneel, maar kan handig zijn om misverstanden te voorkomen en ervoor te zorgen dat iedereen weet wat er in het gedeelde bestand zit.

Grote bestanden met WeTransfer versturen: een stapsgewijze handleiding

WeTransfer is een populaire en handige tool waarmee grote bestanden kunnen worden verzonden. Of je nu foto’s, video’s, documenten of andere bestanden wilt delen, WeTransfer maakt het proces eenvoudig en efficiënt. Hieronder geven we gedetailleerde instructies over hoe je grote bestanden met WeTransfer kunt versturen. Daarnaast geven we tips voor het optimaliseren van de snelheid en betrouwbaarheid van de overdracht, informatie over de maximale bestandsgrootte en de beschikbare opslagruimte en leggen we uit hoe je de voortgang tijdens het uploaden en downloaden kunt volgen.

Gedetailleerde instructies voor het verzenden van grote bestanden met WeTransfer

Het verzenden van grote bestanden met WeTransfer is een fluitje van een cent. Volg hiervoor gewoon de onderstaande stappen:

 1. Ga naar de website van WeTransfer (https://wetransfer.com/) in je webbrowser.
 2. Klik op “Bestanden toevoegen” om de bestanden die je wilt verzenden te selecteren. Je kunt meerdere bestanden tegelijk selecteren door ze in één map op je computer samen te voegen en die map vervolgens te selecteren.
 3. Nadat je de gewenste bestanden hebt geselecteerd, klik je op “Verzenden” om het uploadproces te starten.
 4. Tijdens het uploaden kun je een e-mailadres invoeren waarop je een melding wilt ontvangen zodra de ontvanger(s) de bestanden hebben gedownload.
 5. Voer het e-mailadres van de ontvanger(s) in het daarvoor bestemde veld in. Je kunt meerdere e-mailadressen toevoegen door ze met een komma te scheiden.
 6. Voer je eigen e-mailadres in het “Je e-mail” veld in, zodat je een bevestiging van de verzending krijgt.
 7. Voeg indien gewenst een bericht voor de ontvanger(s) in het veld “Bericht” toe.
 8. Klik op “Transfer starten” om het uploadproces te voltooien.

Nu worden je bestanden naar WeTransfer geüpload en ontvangen de ontvanger(s) een e-mail met een link waarmee ze de bestanden kunnen downloaden.

Uitleg over de maximale bestandsgrootte en de beschikbare opslagruimte

Met WeTransfer kun je bestanden tot 2 GB gratis verzenden. Als je grotere bestanden wilt versturen, kun je naar WeTransfer Plus waarmee je tot wel 20 GB per transfer kunt verzenden upgraden. WeTransfer Plus biedt ook extra functies zoals wachtwoordbeveiliging en vervaldatums voor transfers. Wat betreft opslagruimte heeft WeTransfer geen limiet op hoe lang bestanden op hun servers bewaard blijven.

WeTransfer inloggen en de opslagruimte voor bestanden

WeTransfer Plus: extra functies en voordelen voor gebruikers

WeTransfer is een populaire online dienst waarmee je grote bestanden gemakkelijk kunt delen. Met de gratis versie van WeTransfer kun je bestanden al snel en eenvoudig naar anderen versturen, maar met WeTransfer Plus krijg je toegang tot extra functies en voordelen die het nog handiger maken. Hieronder bespreken we wat WeTransfer Plus te bieden heeft en hoe je van deze functies kunt profiteren.

Extra functies in WeTransfer Plus

Met WeTransfer Plus krijg je toegang tot een aantal handige extra functies die niet in de gratis versie beschikbaar zijn. Hieronder staan enkele van de belangrijkste functies:

 • Grotere opslagruimte: Terwijl de gratis versie van WeTransfer beperkt is tot het verzenden van bestanden tot 2 GB, kun je met WeTransfer Plus bestanden tot maar liefst 20 GB verzenden. Dit is vooral handig wanneer je regelmatig grote video’s, foto’s of andere zware bestanden moet delen.
 • Wachtwoordbeveiliging: Met WeTransfer Plus kun je wachtwoorden voor de gedownloade bestanden instellen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat alleen degenen met wie je het wachtwoord hebt gedeeld, toegang tot de inhoud hebben. Dit kan bijzonder nuttig zijn wanneer je gevoelige informatie wilt delen of als privacy een prioriteit is.
 • Aangepaste achtergronden: Een andere leuke functie van WeTransfer Plus is dat je aangepaste achtergronden voor de downloadpagina’s kunt kiezen. Hiermee kun je een persoonlijk tintje aan de bestanden die je deelt toevoegen en het hele proces wat leuker maken. Er zijn verschillende achtergrondopties variërend van artistieke ontwerpen tot inspirerende afbeeldingen beschikbaar.

Abonnementsplannen en prijzen voor WeTransfer Plus

Om toegang tot deze extra functies te krijgen, moet je een abonnement op WeTransfer Plus afsluiten. Er zijn twee abonnementsplannen beschikbaar: een maandelijks plan en een jaarlijks plan. Hieronder vind je de prijzen voor beide plannen:

 • Maandelijks plan: Dit plan kost €12 per maand en geeft je zolang het abonnement actief is toegang tot alle extra functies van WeTransfer Plus. Dit kan handig zijn wanneer je slechts tijdelijk behoefte aan de extra functies hebt of als je het eerst wilt uitproberen voordat je een jaarabonnement neemt.
 • Jaarlijks plan: Als je WeTransfer Plus regelmatig wilt gaan gebruiken, kan het jaarlijkse plan voordeliger zijn.

Conclusie: Bij We Transfer inloggen om grote bestanden efficiënt te kunnen delen

Wanneer je regelmatig grote bestanden moet versturen, dan is WeTransfer voor jou de ideale oplossing. In dit blogartikel heb je geleerd hoe je voor WeTransfer een account aan kunt aanmaken, problemen bij het inloggen op kunt lossen en wat je kunt doen wanneer je je inloggegevens bent vergeten. Daarnaast hebben we stapsgewijze handleidingen voor het verzenden en delen van bestanden via WeTransfer gegeven. Daarnaast hebben we informatie over de extra functies en voordelen van WeTransfer Plus gegeven.

Met WeTransfer kun je grote bestanden zonder gedoe met e-mailbijlagen of USB-sticks snel en gemakkelijk met anderen delen. Het is een betrouwbare dienst die wereldwijd door miljoenen mensen wordt gebruikt. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een WeTransfer-account aan en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om bestanden te verzenden en te delen.

WeTransfer inloggen en bestanden delen

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost een WeTransfer Plus-abonnement?

Een WeTransfer Plus-abonnement kost €12 per maand of €120 per jaar. Met een abonnement krijg je toegang tot extra functies zoals wachtwoordbeveiliging voor verzonden bestanden, langere bewaartermijn van transfers en hogere uploadlimieten.

Kan ik mijn transfer annuleren nadat ik deze heb gestart?

Nee, zodra je een transfer op WeTransfer hebt gestart kan deze niet worden geannuleerd. Zorg er dus voor dat je alle benodigde bestanden hebt geselecteerd voordat je de transfer start.

Kan ik WeTransfer op mijn mobiele apparaat gebruiken?

Ja, WeTransfer heeft een mobiele app voor zowel iOS als Android beschikbaar. Met de app kun je bestanden met je smartphone of tablet eenvoudig verzenden en ontvangen.

Hoe lang worden mijn transfers op WeTransfer bewaard?

Gratis transfers worden 7 dagen op WeTransfer bewaard. Met een WeTransfer Plus-abonnement worden transfers 28 dagen bewaard, zodat ontvangers meer tijd hebben om de bestanden te downloaden.

Kan ik meerdere bestanden tegelijkertijd selecteren en verzender?

Ja, wanneer je WeTransfer gebruikt, kun je meerdere bestanden tegelijk selecteren en vervolgens verzenden. Hierdoor kunnen grote hoeveelheden bestanden gemakkelijk in één keer worden verzonden.

Heb jij problemen met het delen van je bestanden?

WeTransfer starten

Met WeTransfer kun jij je bestanden gemakkelijk met anderen delen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Bestanden gemakkelijk met anderen kunnen delen
 • Gemakkelijk je bestanden zoals foto’s, video’s en documenten met anderen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg