Wetransfer iPhone: Zo kun je bestanden eenvoudig op iOS delen

Ben je een iPhone gebruiker die naar een handige manier zoekt om bestanden over te zetten? Als je bestanden naar je apparaat over wilt zetten, kun je ze eenvoudig downloaden en opslaan. Zoek niet verder! WeTransfer voor iOS is er om je te helpen. Met deze populaire app voor bestandsoverdracht kun je bestanden rechtstreeks vanaf je iPhone snel en gemakkelijk downloaden en met anderen delen. Wanneer je de app gebruikt, kun je bestanden moeiteloos naar een ander apparaat overzetten.

WeTransfer is vanwege de gebruiksvriendelijke interface en betrouwbare prestaties die het biedt al geruime tijd populair bij gebruikers. Wanneer je bestanden wilt downloaden, kun je eenvoudig op het scherm van je telefoon drukken. Of je nu foto’s, video’s, documenten of andere bestanden wilt verzenden, WeTransfer maakt het proces moeiteloos. Je kunt de gedownloade bestanden gemakkelijk in de gewenste map op je telefoon opslaan. Het enige wat je hoeft te doen, is de app op je iPhone downloaden en je bent klaar om te beginnen! Met een simpele tik op het scherm kun je direct grote bestanden versturen of ontvangen.

Met WeTransfer kun je grote bestanden zonder gedoe tot wel 2 GB verzenden. Het maakt niet uit waar ter wereld de ontvanger zich bevindt; deze handige app zorgt ervoor dat jouw bestanden veilig en snel worden afgeleverd. Bovendien hoef je geen extra software of apps te installeren – alles gebeurt binnen de browser van jouw iPhone.

Lees verder om meer te weten te komen over hoe je WeTransfer op iPhone kunt gebruiken en ontdek hoe eenvoudig het is om bestanden met slechts een paar tikken te delen.

Hoe kun je een transfer via de WeTransfer app (iOS) versturen?

Wil je bestanden snel en gemakkelijk met je iPhone versturen? Dan is de WeTransfer app op iOS de ideale tool voor jou. Met deze handige app kun je grote bestanden moeiteloos met vrienden, familie of collega’s delen. In de onderstaande stapsgewijze handleiding leggen wij je stap voor stap uit hoe je een transfer via de WeTransfer app op iOS kunt versturen.

Wetransfer iPhone bestanden versturen
 1. Open de WeTransfer app op je iPhone.
 2. Druk op het pluspictogram om een nieuwe transfer te starten.
 3. Kies de bestanden die je wilt verzenden. Je kunt zowel foto’s, video’s als documenten selecteren.
 4. Nadat je de bestanden hebt geselecteerd, druk je op “Volgende” om door te gaan.
 5. Voer het e-mailadres van degene naar wie je de bestanden wilt sturen in. Je kunt meerdere e-mailadressen invoeren door ze met een komma te scheiden.
 6. Schrijf indien gewenst een bericht bij de transfer om extra uitleg of instructies toe te voegen.
 7. Druk op “Verstuur” om de transfer te starten.

Met deze simpele stappen kun je grote bestanden binnen enkele minuten naar wie je maar wilt versturen.

Heb jij problemen bij het uitwisselen van bestanden via de iPhone?

Hoe werkt we transfer en hoe kun je bestanden via WeTransfer delen

Met WeTransfer op je iPhone kun jij bestanden bestanden gemakkelijk met anderen uitwisselen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden uitgewisseld
 • Bestanden kunnen zonder gedoe met het limiet van de e-mail worden uitgewisseld

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Zo kun je met de WeTransfer app op je iPhone bestanden snel en gemakkelijk versturen

De WeTransfer app biedt je een snelle en gemakkelijke manier voor het delen van bestanden via de iPhone. Of het nu om foto’s, video’s, presentaties of documenten gaat, je kunt alles moeiteloos met slechts een paar tikken op het scherm verzenden. Het gebruiksgemak van de app maakt het voor veel iPhone-gebruikers een favoriete keuze.

Met de WeTransfer app kun je niet alleen bestanden via e-mail, maar ook via een link delen. Dit is handig wanneer je grote bestanden wilt versturen die mogelijk niet als bijlage aan een e-mail kunnen worden toegevoegd. Door simpelweg de link te delen, kan de ontvanger gemakkelijk toegang tot de bestanden krijgen en ze naar hun eigen apparaat downloaden.

Bovendien kun je met de WeTransfer app bestanden in de cloud opslaan. Hierdoor kun je ze op ieder gewenst moment en vanaf ieder apparaat openen. Dit is vooral handig als je onderweg bent en snel toegang tot je bestanden wilt hebben zonder dat je ze hoeft te downloaden.

Verstuur moeiteloos grote bestanden met behulp van WeTransfer op iPhone

Een groot voordeel van de WeTransfer app op iOS is dat je grote bestanden moeiteloos kunt versturen. Met slechts een paar tikken op je iPhone kun je bestanden tot wel 2 GB naar vrienden, collega’s of klanten over de hele wereld verzenden. De app gebruikt compressietechnologie waardoor bestanden snel en efficiënt worden verstuurd. 

Ontvangers kunnen de bestanden eenvoudig via een link in hun e-mail downloaden zonder dat ze extra software hoeven te installeren. Daarnaast kun je met de app meerdere bestanden tegelijkertijd verzenden, wat tijd en moeite bespaart. Hierdoor kun je grote hoeveelheden foto’s, documenten of andere bestanden makkelijk en snel verzenden.

Bestanden snel en eenvoudig met WeTransfer versturen

WeTransfer is een geweldige tool waarmee je snel en eenvoudig bestanden naar vrienden, familie of collega’s kunt versturen. Het is een van de meest efficiënte manieren om grote bestanden zonder gedoe te delen. Met WeTransfer kun je documenten, foto’s, video’s en nog veel meer binnen enkele minuten verzenden.

Het gebruiksgemak van WeTransfer is een van de belangrijkste redenen waarom het zo populair is geworden. Het hele proces verloopt zelfs voor mensen die niet zo technisch onderlegd zijn soepel en intuïtief. Je hoeft geen software te downloaden of jezelf voor een account aan te melden. Alles wat je nodig hebt, is toegang tot het internet en een werkend e-mailadres.

Om te beginnen ga je naar de website van WeTransfer (wetransfer.com) op je iPhone. Daar zie je een duidelijke interface waarin je gemakkelijk kunt navigeren. Volg de onderstaande stappen om bestanden snel te kunnen versturen:

 1. Druk op “Voeg bestand toe” om het bestand dat je wilt verzenden te selecteren.
 2. Voer het e-mailadres van de persoon naar wie je het wilt sturen in.
 3. Als je meerdere ontvangers hebt, kun je extra e-mailadressen toevoegen.
 4. Voer jouw eigen e-mailadres in zodat je een bevestiging ontvangt wanneer de ontvanger jouw bestand heeft gedownload.
 5. Voeg desgewenst een bericht aan je bestand toe, bijvoorbeeld om context of instructies te geven.
 6. Druk op “Transfer starten” en wacht totdat het bestand naar de WeTransfer servers is geüpload.
 7. Zodra het uploaden is voltooid, wordt er automatisch een e-mail met een downloadlink naar de ontvanger(s) verstuurd.

Het hele proces van het verzenden van bestanden via WeTransfer is snel en efficiënt. Je hoeft geen lange wachttijden te doorstaan ​​of ingewikkelde stappen te volgen. Binnen enkele minuten kunnen jouw bestanden veilig met anderen, waar ter wereld ze zich ook bevinden worden gedeeld.

Hoe kun je grote bestanden binnen enkele minuten met behulp van WeTransfer delen?

WeTransfer is een handige tool voor het versturen van grote bestanden, zoals foto’s en video’s die te groot voor de e-mail zijn. Je kunt bestanden gemakkelijk uploaden, een e-mailadres invoeren en op ‘verzenden’ drukken. De ontvanger krijgt dan een link om de bestanden te downloaden. WeTransfer is voor bestanden tot 2GB gratis  en heeft ook een mobiele app voor iPhone-gebruikers. Het is een snelle en eenvoudige oplossing om grote bestanden zonder compressie of verkleining te delen.

WeTransfer in de App Store: De ideale manier voor het delen van bestanden

De WeTransfer app is ideaal voor het delen van bestanden op je iPhone. Met een intuïtieve interface en uitgebreide functionaliteiten biedt deze app een betrouwbare en efficiënte manier voor het verzenden en ontvangen van bestanden. Dankzij geavanceerde technologieën zoals peer-to-peer (P2P) en cloudopslag kunnen grote bestanden snel worden verzonden. Daarnaast biedt de app handige functies voor het beheren van verzonden bestanden, zoals het organiseren van mappen en het volgen van de status van verzonden bestanden.

Met WeTransfer op Iphone grote bestanden versturen

Download de officiële WeTransfer app uit de App Store voor een optimale ervaring bij het delen van bestanden

Wil je van een optimale ervaring bij het delen van bestanden op je iPhone genieten? Dan is het downloaden van de officiële WeTransfer app uit de App Store een must! Met deze app heb je direct toegang tot alle geweldige functies die WeTransfer te bieden heeft.

Met slechts een paar tikken kun je bestanden naar WeTransfer uploaden en ze vervolgens eenvoudig met anderen delen. Het gebruiksgemak staat bij deze app centraal, waardoor zelfs beginners er zonder problemen mee aan de slag kunnen gaan.

Bovendien zorgt het gebruik van de officiële WeTransfer app ervoor dat je altijd up-to-date bent met de nieuwste functies en beveiligingsupdates. Zo weet je zeker dat jouw bestanden veilig zijn, terwijl ze naar hun bestemming worden overgedragen.

Ontdek waarom miljoenen gebruikers vertrouwen op de betrouwbaarheid en functionaliteit van de WeTransfer app in de App Store

Met miljoenen gebruikers wereldwijd is het duidelijk dat mensen op de betrouwbaarheid en functionaliteit van de WeTransfer app in de App Store vertrouwen. Maar waarom is deze app zo populair?

Ten eerste biedt WeTransfer een snelle en gemakkelijke manier voor het delen van grote bestanden. Met slechts een paar tikken kun je grote bestanden uploaden en deze vervolgens via een downloadlink naar anderen versturen. Dit bespaart vooral wanneer je regelmatig grote bestanden moet delen tijd en moeite.

Daarnaast staat WeTransfer bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. De app is intuïtief ontworpen, waardoor zelfs beginners er zonder problemen mee aan de slag kunnen gaan. Of je nu technisch onderlegd bent of niet, het delen van bestanden met WeTransfer is voor iedereen toegankelijk.

Bovendien biedt WeTransfer ook uitgebreide mogelijkheden voor het beheren van je bestanden. Zo kun je mappen maken om je bestanden te organiseren, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je nodig hebt wanneer je het nodig hebt.

Bestanden met WeTransfer delen: Eenvoudig en efficiënt

Met WeTransfer op je iPhone kun je gemakkelijk bestanden delen en genieten van een naadloze gebruikerservaring. Of je nu een professional bent die regelmatig grote bestanden moet versturen of gewoon iemand die af en toe een foto of video wil delen, WeTransfer is de ideale app voor jou. Een van de voordelen van WeTransfer is dat je bestanden tot 2 GB kunt versturen zonder beperkingen van e-mailbijlagen. Je kunt ook bestanden naar meerdere ontvangers tegelijkertijd sturen, wat tijd bespaart en efficiënt is. WeTransfer biedt ook de mogelijkheid om bestanden in de Cloud op te slaan, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je bestanden. Het is ook zeer gebruiksvriendelijk.

Ervaar het gemak waarmee je bestanden met WeTransfer op je iPhone kunt delen

WeTransfer is een populaire app waarmee je grote bestanden snel en gemakkelijk kunt verzenden. Met de mobiele app van WeTransfer voor iPhone wordt het delen van bestanden nog eenvoudiger. Het proces begint met het openen van de app en vervolgens selecteer je de bestanden die je wilt versturen. Dit kan van individuele foto’s tot hele mappen vol met documenten variëren.

Eén van de handige functies van WeTransfer is dat je meerdere bestanden tegelijkertijd kunt selecteren en versturen. Hierdoor kun je tijd besparen en hoef je niet ieder bestand afzonderlijk te selecteren. Nadat je alle gewenste bestanden hebt geselecteerd, kun je ze aan een zogenaamde “transfer” toevoegen. Een transfer is als het ware een pakketje waarin al jouw geselecteerde bestanden worden verpakt.

Om ervoor te zorgen dat jouw transfer veilig bij de ontvanger aankomt, kun je een wachtwoord voor de gedeelde bestanden instellen. Op deze manier voorkom je dat onbevoegde personen toegang tot jouw bestanden hebben. Nadat je alle benodigde instellingen hebt geconfigureerd, kun je de transfer verzenden. WeTransfer zorgt ervoor dat jouw bestanden veilig en snel naar de ontvanger worden verstuurd.

Zo kun je grote bestanden met behulp van WeTransfer zonder gedoe verzenden

Vooral als het om het delen van grote bestanden via de e-mail of andere traditionele methodes gaat kan het versturen soms een uitdaging zijn. Gelukkig biedt WeTransfer een oplossing voor dit probleem. Met deze app kun je grote bestanden zonder gedoe naar wie dan ook, waar ter wereld diegene zich ook bevindt verzenden.

WeTransfer gebruikt cloud technologie voor het verzenden van jouw bestanden. Dit betekent dat de bestanden niet daadwerkelijk fysiek worden verplaatst, maar dat er een link wordt gegenereerd waarmee de ontvanger toegang tot de gedeelde bestanden heeft. Hierdoor kun je zelfs enorme videobestanden of hele mappen met foto’s versturen zonder dat dit veel tijd in beslag neemt.

Met WeTransfer op Iphone een link maken om bestandden te delen

Heb jij problemen bij het uitwisselen van bestanden via de iPhone?

Hoe werkt we transfer en hoe kun je bestanden via WeTransfer delen

Met WeTransfer op je iPhone kun jij bestanden bestanden gemakkelijk met anderen uitwisselen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden uitgewisseld
 • Bestanden kunnen zonder gedoe met het limiet van de e-mail worden uitgewisseld

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Stapsgewijze handleiding voor de WeTransfer app op de iPhone

Ben je nieuw met de WeTransfer app op je iPhone en wil je leren hoe je bestanden kunt verzenden? Geen zorgen, de onderstaande stapsgewijze handleiding zal je helpen om de basisprincipes onder de knie te krijgen. Met de WeTransfer app kun je grote bestanden gemakkelijk naar vrienden, familie of collega’s versturen. Laten we beginnen!

De basisprincipes van het verzenden van bestanden met behulp van de WeTransfer app op iOS

 1. Download en installeer de WeTransfer app: Ga naar de App Store op je iPhone en zoek naar “WeTransfer”. Druk op “Installeren” om de app te downloaden en te installeren.
 2. Open de WeTransfer app: Zodra de installatie is voltooid, druk je op het pictogram van de WeTransfer app om deze te openen.
 3. Kies bestanden om deze te verzenden: Druk op het pluspictogram in het midden van het scherm om de bestanden die je wilt verzenden toe te voegen. Je kunt foto’s, video’s, documenten en meer selecteren.
 4. Selecteer ontvangers: Nadat je de bestanden hebt gekozen, druk je op “Voeg ontvanger toe” om e-mailadressen van mensen naar wie je jouw bestanden wilt sturen in te voeren.
 5. Pas eventuele instellingen aan: Als je specifieke instellingen zoals de vervaldatum of een wachtwoord voor jouw transfer wilt wijzigen, druk dan op het tandwielpictogram om toegang tot de instellingen te krijgen.
 6. Verzend je bestanden: Druk op de “Transfer” knop om je bestanden daadwerkelijk te verzenden. De WeTransfer app zal je bestanden naar hun servers uploaden en vervolgens een e-mail met een downloadlink naar de ontvangers versturen.
 7. Volg de voortgang: Je kunt de voortgang van je transfer in de app volgen. Zodra het uploadproces is voltooid, kun je zien hoeveel procent van je bestanden door de ontvangers is gedownload.

Ontdek handige tips en trucs om het meeste uit de WeTransfer app te halen

 • Druk op een knop in het scherm: In de WeTransfer app kun je verschillende opties vinden door simpelweg ergens op het scherm te drukken. Probeer eens op verschillende pictogrammen of menu’s te drukken om meer functies en mogelijkheden te ontdekken.
 • Gebruik notificaties: Wanneer je wilt weten wanneer jouw transfer door de ontvangers is gedownload, zorg er dan voor dat je meldingen voor de WeTransfer app hebt ingeschakeld.

WeTransfer op je iPhone gebruiken: bestanden makkelijk en snel overzetten

WeTransfer is al langere tijd een populaire keuze voor het overzetten van grote bestanden tussen verschillende apparaten. Met de iOS-applicatie van WeTransfer kun je nu ook gemakkelijk en snel bestanden vanaf je iPhone overzetten. Of het nu om documenten, foto’s of video’s gaat, met WeTransfer op je iPhone wordt het proces eenvoudig en probleemloos.

Met WeTransfer hoef je geen ingewikkelde stappen te doorlopen om bestanden over te zetten. Het enige wat je nodig hebt, is de app op je iPhone en een internetverbinding. Na het openen van de app kun je de bestanden die je wilt verzenden direct selecteren. Je kunt zelfs meerdere bestanden tegelijk selecteren, waardoor het overzetten nog efficiënter wordt.

Nadat je de bestanden hebt geselecteerd kun je de bestanden naar een e-mailadres of telefoonnummer versturen. Dit betekent dat je niet alleen bestanden met andere iPhones, maar ook met Android-gebruikers of mensen die geen smartphone hebben kunt delen. WeTransfer gebruikt een downloadlink die naar de ontvanger wordt gestuurd, waardoor ze gemakkelijk toegang tot de gedeelde bestanden hebben.

Daarnaast biedt WeTransfer handige functies zoals het kunnen toevoegen van een bericht voor de ontvanger en een vervaldatum voor de bestanden in kunnen stellen. Op deze manier kun je extra informatie met de ontvanger delen en de bestanden na een bepaalde periode automatisch laten verwijderen. Dit is vooral handig wanneer je vertrouwelijke of tijdelijke bestanden wilt delen.

Hoe kun je documenten, foto’s en video’s in een paar stappen met behulp van WeTransfer op iPhone verplaatsen

Het gebruik van WeTransfer op je iPhone is uiterst eenvoudig en vereist slechts een paar stappen om de bestanden over te kunnen zetten. Volg de onderstaande instructies om snel aan de slag te gaan:

 • Open de WeTransfer-app op iOS
 • Druk op de “+” knop om bestanden toe te voegen
 • Selecteer de documenten, foto’s en video’s die je wilt verplaatsen
 • Druk op “Versturen” om de bestanden te uploaden
 • Voer het e-mailadres van de ontvanger in
 • Voeg eventueel een bericht toe
 • Druk op “Transfer starten” om de bestanden te verzenden

Conclusie van “wetransfer iphone”

Wanneer je naar een eenvoudige en efficiënte manier zoekt om bestanden vanaf je iPhone te kunnen delen, dan is de WeTransfer app zeker een aanrader. Met deze app kun je bestanden zonder gedoe met ingewikkelde instellingen of lange wachttijden snel en gemakkelijk naar anderen versturen. Of je nu foto’s, video’s, documenten of andere bestanden wilt delen, met WeTransfer kan het allemaal in een handomdraai.

WeTransfer Iphone

Dus waar wacht je nog op? Download de WeTransfer app vandaag nog uit de App Store en ontdek zelf hoe makkelijk het is om bestanden vanaf je iPhone te delen. Vergeet niet om onze stapsgewijze handleiding te raadplegen als je wat extra hulp nodig hebt. 

Veel gestelde vragen

Kan ik grote bestanden via WeTransfer verzenden?

Ja, met WeTransfer kun je grote bestanden tot wel 2 GB per keer verzenden. Wanneer je nog grotere bestanden wilt verzenden, kun je naar een betaald abonnement voor meer opslagruimte upgraden.

Is de WeTransfer app gratis te gebruiken?

Ja, de basisversie van de WeTransfer app is gratis te downloaden en te gebruiken. Er is echter ook een betaalde versie met extra functies en meer opslagruimte beschikbaar.

Hoe lang blijven mijn transfers op WeTransfer beschikbaar?

Transfers zijn via WeTransfer standaard voor zeven dagen beschikbaar. Na die periode worden de bestanden automatisch van de servers verwijderd.

Kan ik mijn transfers met een wachtwoord beveiligen?

Ja, met WeTransfer Pro kun je transfers met een wachtwoord beveiligen. Dit zorgt ervoor dat alleen degenen met het juiste wachtwoord toegang tot de gedeelde bestanden hebben.

Kan ik meerdere bestanden tegelijk via WeTransfer versturen?

Ja, via WeTransfer kun je meerdere bestanden tegelijk versturen door ze aan je transferlijst in de app toe te voegen. Op deze manier kun je snel en efficiënt meerdere bestanden in één keer delen.

Heb jij problemen bij het uitwisselen van bestanden via de iPhone?

Hoe werkt we transfer en hoe kun je bestanden via WeTransfer delen

Met WeTransfer op je iPhone kun jij bestanden bestanden gemakkelijk met anderen uitwisselen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Bestanden kunnen gemakkelijk met anderen worden uitgewisseld
 • Bestanden kunnen zonder gedoe met het limiet van de e-mail worden uitgewisseld

Dit is nog maar een topje van de ijsberg