WeTransfer Pro: Prijzen, Voordelen en Abonnementen

Wetransfer Pro is een betaalde versie van WeTransfer speciaal voor professionals en bedrijven. Het biedt snelle uploads en downloads van grote bestanden, meer controle en functionaliteit dan de gratis versie. Met een Wetransfer Pro-account ku je grote bestanden gemakkelijk verzenden, downloaden en delen. Daarnaast kun je van extra functies zoals aangepaste URL’s voor transfers en uitgebreide analytische gegevens profiteren. Wetransfer Pro is populair onder professionals in verschillende sectoren en biedt een gebruiksvriendelijke tool om grote bestanden efficiënt te kunnen delen en met teamleden en klanten samen te werken. Het zorgt voor snelle en betrouwbare bestandsoverdracht, waardoor professionals succesvol kunnen zijn in hun werk.

Voordelen van een WeTransfer Pro-abonnement

Met een WeTransfer Pro-abonnement kun je bestanden eenvoudig via een speciale url delen en opslaan. Dit zorgt voor snelle en efficiënte overdracht van jouw bestanden. Andere voordelen van een WeTransfer Pro-account zijn het gemakkelijk en veilig overzetten van grote bestanden zonder dat je in de de bestandsgrootte wordt beperkt.

WeTransfer Pro

Heb jij problemen met het delen van bestanden?

Hoe werkt we transfer en hoe kun je bestanden via WeTransfer delen

Met WeTransfer Pro kun jij gemakkelijk grote bestanden versturen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Bestanden en mappen kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Bestanden worden voor een korte tijd op de servers van WeTransfer bewaard
 • Gemakkelijk foto’s, video’s en bestanden met anderen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Onbeperkte opslagruimte om bestanden veilig op te slaan

Met een WeTransfer Pro-abonnement krijg je onbeperkte opslagruimte voor transfers en premium bestanden. Je kunt grote bestanden gemakkelijk via een speciale URL delen. Met WeTransfer Premium kun jij al jouw belangrijke bestanden veilig bewaren en delen. Er zijn geen beperkingen qua grootte of aantal bestanden bij transfers. Met WeTransfer Pro kun je grote bestanden eenvoudig en veilig via een specifieke URL overzetten en delen. Het is de ideale oplossing om jouw belangrijke documenten uit te wisselen.

WeTransfer Pro biedt ook extra functionaliteiten voor het organiseren en het ordenen van jouw bestanden. Zo kun je mappen aanmaken om jouw documenten te categoriseren en gemakkelijk terug te vinden wanneer je ze nodig heeft. Met WeTransfer Premium kun je bovendien meer bestanden tegelijkertijd verzenden en ontvangen. Dit helpt om het overzicht te behouden en zorgt ervoor dat je efficiënt kunt werken.

Aangepaste achtergronden en e-mailontvangers met merklogo’s

Met een WeTransfer Pro abonnement kun jij jouw merkidentiteit versterken door aangepaste achtergronden en e-mailontvangers met merklogo’s te gebruiken. Bovendien kun jij jouw eigen URL aanpassen en beoordelingen achterlaten. Je kunt de standaardachtergrond door een afbeelding die bij jouw bedrijf of persoonlijke voorkeur past vervangen. Met een WeTransfer URL kun je afbeeldingen snel en gemakkelijk delen. Upgrade naar WeTransfer Premium voor extra voordelen. WeTransfer Premium geeft jouw gedeelde bestanden een professionele uitstraling wat voor een consistente merkbeleving kan zoren.

Daarnaast kun jij jouw e-mailontvangers personaliseren door met WeTransfer Premium jouw merklogo toe te voegen. Hierdoor wordt de herkenbaarheid van uw WeTransfer Premium vergroot en kun je een blijvende indruk bij jouw ontvangers achterlaten. Of je nu bestanden met klanten, collega’s of partners deelt, met WeTransfer Premium en aangepaste achtergronden en e-mailontvangers kun je voor een professionele uitstraling zorgen die bij jouw merk past.

Profiteer met WeTransfer pro van geprioriteerde ondersteuning voor eventuele problemen of vragen.

Met WeTransfer Pro krijgt je de toegang tot geweldige functies en prioritaire ondersteuning. Het team staat klaar om je met vragen, technische problemen en andere zaken te helpen. Of je nu grote bestanden verstuurt, problemen heeft met uploaden of downloaden, of algemene vragen heeft, het klantenserviceteam is er om snel en efficiënt te helpen. 

Vooral zakelijke gebruikers kunnen van deze prioritaire ondersteuning profiteren. Je kunt altijd op deskundige hulp rekenen, of je nu een freelancer bent die bestanden naar klanten stuurt of een teamleider die documenten binnen jouw organisatie deelt.

Het WeTransfer Pro supportteam bestaat uit deskundige professionals die klaar staan om jouw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Ze helpen je met het instellen van jouw account, het begrijpen van de verschillende functies, en bij het oplossen van technische problemen. 

Het team reageert snel en persoonlijk, en zorgt ervoor dat jouw vragen en problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Ze houden de dienst constant in de gaten om problemen te detecteren en op te lossen voordat jij er last van hebt. Je kunt via de e-mail of live chat contact opnemen.

Verbetering van creatieve workflow met WeTransfer Pro

WeTransfer Pro is een krachtige tool die de creatieve workflow voor professionals in het creatieve proces verbetert. Of je nu een ontwerper, fotograaf, illustrator of videomaker bent, WeTransfer Pro biedt verschillende functies die je helpen om grote bestanden efficiënt over te dragen waardoor je makkelijker met anderen kunt samenwerken. Hieronder bespreken we enkele van deze functies en we vertellen hoe ze aan het optimaliseren van jouw werkproces bij kunnen dragen.

Snelle overdracht van grote bestanden zonder kwaliteitsverlies

Voor creatieve professionals is het verzenden van grote bestanden naar klanten, collega’s of samenwerkingspartners een van de grootste uitdagingen. Met WeTransfer Pro kun je grote bestanden gemakkelijk verzenden zonder dat dit van de kwaliteit ten koste gaat. Dankzij de snelle servers en geoptimaliseerde technologieën worden jouw bestanden snel en veilig naar de ontvanger overgedragen.

Door het delen van mappen kun je gemakkelijk met teams samenwerken

Vooral als je binnen een team werkt is het voor het creatieve proces belangrijk dat je kunt samenwerken. Met WeTransfer Pro kun je mappen eenvoudig met jouw teamleden delen, waardoor iedereen toegang tot dezelfde bestanden heeft. Hierdoor wordt het makkelijker om aan specifieke bestanden feedback te geven, wijzigingen door te voeren en opmerkingen toe te voegen. Door gedeelde mappen te gebruiken wordt de communicatie tussen teamleden gestroomlijnd en kunnen projecten efficiënter worden afgerond.

WeTransfer Pro mappen delen

Automatische meldingen wanneer bestanden zijn gedownload of bekeken

Het is belangrijk om van de voortgang van jouw gedeelde bestanden op de hoogte te blijven. WeTransfer Pro biedt automatische meldingen wanneer een bestand door de ontvanger is gedownload of bekeken. Op deze manier kun je direct zien hoe jouw werk wordt ontvangen en gebruikt. Dankzij deze functie kun je de betrokkenheid van klanten of teamleden monitoren en je kunt altijd up-to-date blijven over wie er toegang tot jouw bestanden heeft.

Mogelijkheid om voor feedback notities aan gedeelde bestanden toe te voegen

In het creatieve proces is feedback erg belangrijk, maar soms kan het moeilijk zijn om duidelijke instructies via e-mail of chatberichten te geven. Met WeTransfer Pro kun je notities aan gedeelde bestanden toevoegen, waardoor je specifieke feedback op bepaalde delen van een ontwerp, foto of video kunt geven. Dit maakt de communicatie duidelijker en helpt misverstanden te voorkomen.

Efficiënte overdracht van grote bestanden

Als het om snelheid en betrouwbaarheid gaat kan het verzenden van grote bestanden soms een uitdaging zijn. Gelukkig biedt WeTransfer Pro een oplossing voor dit probleem. Met WeTransfer Pro kun je grote bestanden zonder gedoe en met hoge uploadsnelheden efficiënt overdragen.

Hoge uploadsnelheden, zelfs bij zeer grote bestanden

Een van de belangrijkste voordelen van WeTransfer Pro is dat je grote bestanden snel kunt uploaden. Of je nu met video’s, afbeeldingen of presentaties werkt, WeTransfer Pro zorgt ervoor dat jouw bestanden in een mum van tijd worden overgedragen. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten, totdat jouw bestand is geüpload voordat je met andere taken verder kunt gaan.

Ondersteuning voor verschillende bestandstypen

WeTransfer Pro ondersteunt verschillende soorten bestanden, waaronder afbeeldingen, video’s en presentaties. Dit betekent dat je bij het verzenden via WeTransfer Pro niet beperkt bent tot slechts één type bestand. Of je nu een fotoserie met een klant wilt delen of een videobestand naar een collega wilt versturen, met WeTransfer Pro is alles mogelijk.

WeTransfer Pro gebruiken voor het versturen van grote bestanden

Mogelijkheid om meerdere ontvangers toe te voegen

Met WeTransfer Pro kun je gemakkelijk meerdere ontvangers aan een transfer toevoegen. Doordat je niet iedere ontvanger afzonderlijk toe hoeft te voegen kun je tijd en moeite besparen. Je kunt gewoon de e-mailadressen van alle ontvangers invoeren en WeTransfer Pro regelt de rest. Dit is vooral handig als je bestanden met een hele groep mensen, zoals een team of een klantengroep moet delen.

Geen limiet aan de bestandsgrootte

Een ander voordeel van WeTransfer Pro is dat er geen limiet is aan de bestandsgrootte die kan worden verzonden. Of jouw bestand nu 100 MB of 10 GB is, WeTransfer Pro kan het zonder problemen verwerken. Dit betekent dat jij je bij het verzenden van grote bestanden geen zorgen over beperkingen hoeft te maken. Je kunt gewoon jouw bestand uploaden en het naar de gewenste ontvanger sturen.

Veilige en versleutelde overdracht van bestanden

Wanneer je bestanden met gevoelige informatie wilt verzenden is privacy van essentieel belang. Om de privacy tijdens het verzenden van bestanden te kunnen waarborgen versleuteld WeTransfer de bestanden tijdens de overdracht. Dit betekent dat alleen de gewenste ontvanger toegang tot het ontvangen bestand heeft en dat derden geen toegang tot jouw gegevens hebben.

Naadloze merkervaring met WeTransfer Pro

Met WeTransfer Pro kun je bij het delen van bestanden van een naadloze merkervaring genieten. Deze premium functie biedt verschillende mogelijkheden om de branding van jouw bedrijf te versterken en een professionele uitstraling te creëren. Hieronder staan enkele belangrijke punten waarom WeTransfer Pro de perfecte keuze is voor het verbeteren van jouw merkbeleving:

Aangepaste achtergronden en e-mailontvangers met merklogo’s toevoegen

Een uniek kenmerk van WeTransfer Pro is dat je aangepaste achtergronden aan jouw transfers toe kunt voegen. Met deze functie kun je afbeeldingen of ontwerpen die bij jouw merkidentiteit passen uploaden. Door jouw eigen logo, kleurenschema en visuals te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat iedere transfer er consistent met jouw merk uitziet.

WeTransfer Pro achtergrond personaliseren

Daarnaast kun je met behulp van uw merklogo’s aangepaste e-mailberichten instellen. Wanneer ontvangers een gedeeld bestand openen, zien ze niet alleen jouw bestandsnaam, maar ook het logo van jouw bedrijf. Dit vergroot de zichtbaarheid van jouw merk en creëert een professionele indruk.

Heb jij problemen met het delen van bestanden?

Hoe werkt we transfer en hoe kun je bestanden via WeTransfer delen

Met WeTransfer Pro kun jij gemakkelijk grote bestanden versturen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Bestanden en mappen kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Bestanden worden voor een korte tijd op de servers van WeTransfer bewaard
 • Gemakkelijk foto’s, video’s en bestanden met anderen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Verhoogde zichtbaarheid van het merk bij ontvangers van gedeelde bestanden

Met WeTransfer Pro kun je optimaal van ieder gedeeld bestand profiteren door meer zichtbaarheid voor jouw merk te genereren. Stel jezelf eens voor: wanneer iemand een bestand via WeTransfer Pro ontvangt, wordt jouw merknaam prominent op het downloadscherm weergegeven. Dit betekent dat iedere keer dat iemand een bestand van jouw ontvangt, ze aan jouw bedrijf worden herinnerd.

Dit verhoogt niet alleen de naamsbekendheid, maar kan ook tot nieuwe zakelijke kansen leiden. Als ontvangers van jouw professionele uitstraling en de waarde die jij biedt onder de indruk zijn, kunnen ze geneigd zijn om voor verdere samenwerking of om meer informatie over jouw diensten op te vragen contact met je opnemen.

Professionele uitstraling door consistentie in branding

In branding is consistentie van essentieel belang om een professionele uitstraling te creëren. Met WeTransfer Pro kun je ervoor zorgen dat al jouw transfers er consistent uitzien en bij jouw merkidentiteit passen. Door aangepaste achtergronden, e-mailontvangers en merklogo’s te gebruiken, kun je een uniforme visuele ervaring aan zowel verzenders als ontvangers bieden. Het hebben van een professioneel ogende transfer maakt indruk op uw klanten en partners. Het toont aan dat jij aandacht aan detail besteedt en geeft blijk van professionaliteit.

Snelle en betrouwbare overdracht van grote videobestanden zonder kwaliteitsverlies

Wanneer je met videobestanden werkt, is het belangrijk dat je een snelle en betrouwbare manier hebt om deze bestanden over te dragen. Met WeTransfer Pro kun je grote videobestanden gemakkelijk verzenden zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Dit betekent dat je zelfs bij HD- en 4K-resoluties van haarscherpe beelden en heldere audio kunt genieten.

Of je nu een professionele filmmaker bent die zijn werk met klanten wil delen of gewoon met jouw vakantievideo’s aan vrienden en familie wilt pronken, WeTransfer Pro biedt de perfecte oplossing voor jouw behoeften. Je hoeft je geen zorgen te maken over compressie of verlies van details – jouw video’s worden veilig zoals ze bedoeld zijn verzonden.

Ondersteuning voor verschillende videoformaten, waaronder HD- en 4K-resoluties

WeTransfer Pro ondersteunt een breed scala aan videoformaten, inclusief HD- en 4K-resoluties. Of je nu met MP4-, AVI-, MOV- of andere populaire formaten werkt, je kunt erop vertrouwen dat jouw videobestanden probleemloos worden geüpload en verzonden.

Met de toenemende populariteit van hoge resolutie video’s is het belangrijk dat je een platform hebt dat deze bestanden in de beste kwaliteit kan versturen. Met WeTransfer Pro kun jij jouw video’s in hun volle glorie zonder concessies aan de kwaliteit te doen delen.

Mogelijkheid om videobestanden direct in de browser af te spelen zonder dat ze gedownload hoeven te worden

Een van de handige functies van WeTransfer Pro is dat je videobestanden rechtstreeks in de browser af kunt spelen, zonder dat je ze eerst hoeft te downloaden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook opslagruimte op jouw apparaat.

Of je nu een voorbeeld wilt bekijken voordat je een video naar een klant stuurt of gewoon snel wilt controleren of alles er goed uitziet, met WeTransfer Pro kun jij jouw video’s moeiteloos streamen. Dit maakt het gemakkelijker dan ooit om feedback te verzamelen en met anderen samen te werken.

Gemakkelijk video’s met externe partijen zoals klanten of samenwerkingspartners delen

WeTransfer Pro biedt een eenvoudige en intuïtieve manier om jouw video’s met externe partijen, zoals klanten of samenwerkingspartners te delen. Met slechts een paar klikken kun jij jouw videobestanden via een gedeelde link veilig  verzenden.

WeTransfer Pro video delen

Grote bestanden eenvoudig via WeTransfer Pro ontvangen

WeTransfer Pro biedt een eenvoudige en efficiënte manier om grote bestanden te ontvangen, zelfs als je geen eigen account hebt. Met deze premium service kun je bestanden die naar jou zijn verzonden zonder gedoe of beperkingen moeiteloos downloaden.

Gebruiksvriendelijke interface voor het downloaden van gedeelde bestanden

Met WeTransfer Pro kunnen gebruikers van een gebruiksvriendelijke interface bij het downloaden van gedeelde bestanden genieten. Het proces is intuïtief en vereist geen technische kennis. Zodra je de link naar het gedeelde bestand hebt ontvangen, kun je deze eenvoudig openen en naar de computer downloaden.

Optie om notities of feedback aan de ontvangen bestanden toe te voegen

Eén van de handige functies die WeTransfer Pro biedt, is de mogelijkheid om notities of feedback aan de ontvangen bestanden toe te voegen. Hierdoor kunnen gebruikers hun gedachten, suggesties of opmerkingen rechtstreeks aan het betreffende document toevoegen. Dit kan vooral handig zijn bij samenwerkingsprojecten waarbij meerdere mensen betrokken zijn.

Automatische meldingen wanneer nieuwe bestanden kunnen worden gedownload

Met WeTransfer Pro hoef je niet constant in de gaten te houden of er nieuwe bestanden beschikbaar zijn om te downloaden. De service stuurt automatische meldingen zodra er voor jou nieuwe uploads beschikbaar zijn. Op deze manier mis je geen belangrijke updates en blijf je altijd van de nieuwste bestanden die met jou zijn gedeeld op de hoogte.

Veilige en versleutelde overdracht van bestanden om de privacy te waarborgen

Privacy is een belangrijke zorg bij het delen en ontvangen van bestanden. WeTransfer Pro biedt een veilige en versleutelde overdracht van bestanden, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je gegevens worden beschermd. Met behulp van firewalls en andere beveiligingsmaatregelen wordt ervoor gezorgd dat alleen jij toegang tot de bestanden die naar jou zijn verzonden hebt.

Kortom, met WeTransfer Pro kun je grote bestanden eenvoudig zonder gedoe of beperkingen ontvangen. Met een gebruiksvriendelijke interface, de mogelijkheid om notities aan ontvangen bestanden toe te voegen, automatische meldingen voor nieuwe uploads en een focus op privacy en beveiliging, is deze premium service ideaal voor iedereen die regelmatig grote bestanden moet ontvangen.

Let op: Om WeTransfer Pro te kunnen gebruiken is een WeTransfer premium account vereist.

Conclusie van WeTransfer Pro

In dit blogartikel hebben we de voordelen van een WeTransfer Pro-abonnement besproken, evenals de verbetering van de creatieve workflow die het biedt. Met WeTransfer Pro kun je grote bestanden efficiënt overdragen en van een naadloze merkervaring genieten. Of je nu video’s of afbeeldingen wilt verzenden, WeTransfer Pro maakt het eenvoudig om grote bestanden te ontvangen en te delen.

WeTransfer Pro

Met WeTransfer Pro profiteer je niet alleen van snelheid en betrouwbaarheid bij het overdragen van uw bestanden, maar ook van handige functies zoals wachtwoordbeveiliging en vervaldatums voor gedeelde links. Bovendien kun je met de aangepaste achtergrondafbeeldingen en e-mailhandtekeningen jouw merkidentiteit tijdens het delen van bestanden behouden.

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost een WeTransfer Pro abonnement?

Een WeTransfer Pro-abonnement kost €12 per maand, of €120 per jaar als je jaarlijks betaalt. Dit abonnement biedt onbeperkte opslagruimte, hogere uploadsnelheden en extra functies zoals wachtwoordbeveiliging.

Kan ik mijn abonnement op ieder moment annuleren?

Ja, jij kunt jouw WeTransfer Pro-abonnement op ieder moment annuleren. Jouw abonnement blijft geldig tot het einde van de betaalperiode en wordt niet automatisch verlengd.

Hoe lang blijven mijn bestanden op WeTransfer Pro beschikbaar?

Met WeTransfer Pro blijven jouw bestanden 28 dagen beschikbaar om te downloaden. Na deze periode worden ze automatisch van de servers verwijderd.

Kan ik met WeTransfer Pro grote bestanden naar meerdere ontvangers sturen?

Ja, met WeTransfer Pro kun je grote bestanden naar meerdere ontvangers sturen door eenvoudigweg hun e-mailadressen aan de lijst met ontvangers toe te voegen.

Kan ik mijn eigen logo aan gedeelde downloads toevoegen?

Ja, met WeTransfer Pro kunt jij jouw eigen logo aan gedeelde downloads toevoegen en zo een gepersonaliseerde merkervaring voor jouw ontvangers creëren.

Heb jij problemen met het delen van bestanden?

Hoe werkt we transfer en hoe kun je bestanden via WeTransfer delen

Met WeTransfer Pro kun jij gemakkelijk grote bestanden versturen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Bestanden en mappen kunnen gemakkelijk met anderen worden gedeeld
 • Bestanden worden voor een korte tijd op de servers van WeTransfer bewaard
 • Gemakkelijk foto’s, video’s en bestanden met anderen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg