Wetransfer starten: foto’s versturen en delen

Zoek jij naar een eenvoudige en snelle manier om bestanden te verzenden? Dan hoef je niet verder te zoeken! WeTransfer is de perfecte oplossing voor gebruikers, bedrijven en studenten die regelmatig bestanden via het internet moeten delen. Met WeTransfer kun je grote bestanden gemakkelijk zonder gedoe versturen. De service biedt een eenvoudige en snelle manier voor het delen van bestanden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over opslagruimte. Met een maximale bestandsgrootte van 2 GB is het een handige tool voor iedereen die regelmatig grote bestanden verstuurd.

WeTransfer is een gratis online platform waarmee je bestanden eenvoudig en veilig via de website kunt verzenden. Het mooie van WeTransfer is dat het niet alleen snel en efficiënt is voor het verzenden van bestanden, maar ook heel gebruiksvriendelijk. Je hebt geen technische kennis nodig om met WeTransfer Pro aan de slag te gaan. Het enige wat je hoeft te doen, is naar de website te gaan, je bestand uploaden en het e-mailadres van de ontvanger invoeren. WeTransfer doet de rest!

Wat maakt WeTransfer nu zo speciaal? In tegenstelling tot andere methoden voor het versturen van grote bestanden, biedt WeTransfer een naadloze gebruikerservaring zonder beperkingen zoals maximale bestandsgrootte, ingewikkelde installatieprocessen of cookies. Bovendien zorgt WeTransfer ervoor dat jouw privacy door middel van end-to-end encryptie wordt beschermd.

WeTransfer biedt niet alleen de mogelijkheid om bestanden te versturen, maar ook om bestanden te ontvangen. Dit maakt het ideaal om samen met anderen aan projecten te werken of het delen van belangrijke documenten, zonder dat de privacy of beveiliging van de bestanden in gevaar komt.

WeTransfer gebruiken voor het verzenden van foto’s

WeTransfer is een populaire online tool waarmee je grote bestanden, zoals foto’s en video’s, gemakkelijk naar anderen kunt verzenden. Met behulp van het handige online platform wordt het verzendproces nog eenvoudiger en efficiënter. Het is een eenvoudige en efficiënte manier om je favoriete herinneringen met vrienden, familie of collega’s te delen. Hieronder bespreken we hoe je WeTransfer voor het uploaden en veilig verzenden van foto’s kunt gebruiken.

WeTransfer starten en media delen

Heb jij problemen met het delen van je bestanden?

WeTransfer starten

Met WeTransfer kun jij je bestanden gemakkelijk met anderen delen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Bestanden gemakkelijk met anderen kunnen delen
 • Gemakkelijk je bestanden zoals foto’s, video’s en documenten met anderen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Foto’s naar WeTransfer uploaden

Het uploaden van foto’s naar WeTransfer is een fluitje van een cent. Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan:

 1. Ga naar de website van WeTransfer (www.wetransfer.com) en klik op “Voeg bestanden toe” om je foto’s te selecteren.
 2. Blader door je computer of mobiele apparaat en selecteer de gewenste foto’s die je wilt verzenden.
 3. Zodra je de foto’s hebt geselecteerd, klik je op “Open” om ze aan de uploadlijst toe te voegen.
 4. Je kunt meerdere foto’s tegelijkertijd selecteren door de Ctrl-toets ingedrukt te houden terwijl je klikt.

Veiligheid en gemak bij het delen van meerdere foto’s

Eén van de grootste voordelen van WeTransfer is dat je meerdere foto’s tegelijkertijd kunt delen. Dit bespaart tijd en moeite, vooral wanneer je veel afbeeldingen wilt versturen. Met behulp van WeTransfer kun je al jouw vakantiefoto’s of evenement foto’s in één keer naar meerdere ontvangers sturen, zonder dat je iedere foto individueel hoeft te uploaden.

Om meerdere foto’s tegelijkertijd te delen, moet je de onderstaande eenvoudige stappen volgen:

 1. Selecteer alle foto’s die je wilt verzenden door de Ctrl-toets ingedrukt te houden, terwijl je op elke foto klikt.
 2. Klik met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde foto’s en selecteer “Verstuur naar WeTransfer” in het contextmenu.
 3. WeTransfer wordt automatisch geopend en alle geselecteerde foto’s worden aan de uploadlijst toegevoegd.
 4. Voer de e-mailadressen van de ontvangers waarnaar je de foto’s wilt verzenden in.
 5. Klik op “Verzend” om het proces te starten.

Behoud van kwaliteit en resolutie tijdens het verzendproces

Een ander belangrijk aspect bij het verzenden van foto’s is het behoud van dekwaliteit en resolutie. Niemand wil immers onscherpe of wazige afbeeldingen ontvangen. Gelukkig zorgt WeTransfer ervoor dat jouw foto’s tijdens het hele verzendproces ongewijzigd blijven.

Grote bestanden met behulp van WeTransfer versturen

Heb je ooit geprobeerd om een grote bijlage via de e-mail te versturen en werd je met beperkingen geconfronteerd? Het kan erg frustrerend zijn wanneer je belangrijke documenten, video’s of audiobestanden wilt delen, maar vanwege de limieten van traditionele e-mailmethodes vastloopt. Gelukkig is er een oplossing: WeTransfer. Met WeTransfer kun je grote bestanden moeiteloos zonder gedoe uploaden en verzenden.

Omzeil beperkingen op grootte en het aantal bestanden

Eén van de grootste voordelen van WeTransfer is dat je de beperkingen op grootte en aantal bestanden die vaak bij traditionele e-mailservices gelden kunt omzeilen. Bij veel e-mailproviders ben je beperkt tot het verzenden van bijlagen met een maximale grootte, meestal tussen de 10 en 25 MB. Dit kan problematisch zijn wanneer je grote mediabestanden, zoals video’s of presentaties wilt delen.

Met WeTransfer kun je bestanden tot wel 2 GB per keer verzenden, wat betekent dat zelfs uitgebreide videoprojecten geen probleem vormen. Bovendien kun je meerdere bestanden tegelijkertijd versturen, waardoor het gemakkelijk wordt om hele mappen of meerdere documenten tegelijkertijd te delen. In vergelijking met het handmatig toevoegen van ieder afzonderlijk bestand aan een e-mailbijlage bespaart dit tijd en moeite. 

Verstuur grote video-, audiobestanden of presentaties

WeTransfer is vooral handig voor het verzenden van grote mediabestanden, zoals video’s en audiobestanden. Stel je bijvoorbeeld voor dat je een professionele videopresentatie hebt gemaakt, maar dat het bestand te groot is om via de e-mail te versturen. Met WeTransfer kun je de video eenvoudig uploaden en delen door simpelweg het e-mailadres van de ontvanger in te voeren.

Daarnaast biedt WeTransfer ondersteuning voor het verzenden van presentaties in verschillende formaten, zoals PowerPoint of Keynote. Dit maakt het gemakkelijk om belangrijke bedrijfspresentaties naar collega’s of klanten te sturen, zonder je zorgen over beperkingen op de bestandsgrootte te hoeven maken.

WeTransfer starten en een presentatie delen

Gemakkelijk delen en ontvangen van grote documentbestanden

WeTransfer is ideaal voor het delen van grote documentbestanden. Je kunt bestanden tot 2 GB eenvoudig uploaden en via een downloadlink delen. De ontvanger heeft geen WeTransfer-account nodig om de bestanden te kunnen downloaden. Je kunt ook een wachtwoord voor extra beveiliging toevoegen. WeTransfer is de ideale oplossing voor het delen van bestanden. Probeer het vandaag nog en ervaar zelf hoe eenvoudig en efficiënt het is.

WeTransfer is een populaire online service waarmee je grote bestanden gemakkelijk naar anderen kunt verzenden. Of je nu persoonlijke foto’s met vrienden wilt delen of belangrijke documenten naar collega’s wilt versturen, WeTransfer biedt een handige oplossing om dit snel en eenvoudig te doen.

Het verzenden van bestanden via WeTransfer begint met het genereren van een downloadlink. Via deze link kan de ontvanger de gedeelde bestanden downloaden. Het proces is eenvoudig:

 1. Ga naar de website van WeTransfer (www.wetransfer.com) en klik op “Voeg bestand toe” om het bestand dat je wilt verzenden te selecteren.
 2. Nadat je het bestand hebt gekozen, voer je het e-mailadres van de ontvanger in het veld “E-mail aan” in.
 3. Voer jouw eigen e-mailadres vervolgens in het veld “Jouw e-mail” in.
 4. In het berichtveld kun je eventueel nog een persoonlijk bericht aan de ontvanger toevoegen.
 5. Klik tenslotte op de knop “Verstuur” om de upload te starten.

Zodra de upload is voltooid, genereert WeTransfer automatisch een downloadlink die je met anderen kunt delen.

Heb jij problemen met het delen van je bestanden?

WeTransfer starten

Met WeTransfer kun jij je bestanden gemakkelijk met anderen delen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Bestanden gemakkelijk met anderen kunnen delen
 • Gemakkelijk je bestanden zoals foto’s, video’s en documenten met anderen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg

Naast het genereren van een downloadlink biedt WeTransfer de mogelijkheid om een e-mailbericht waarin de downloadlink is opgenomen automatisch naar de ontvangers te versturen. Dit is handig wanneer je de ontvangers wilt laten weten dat er bestanden voor hen klaarstaan. Het proces gaat als volgt:

 1. Nadat je de bestanden hebt geüpload en de downloadlink hebt gegenereerd, klik je naast het veld waarin je het e-mailadres van de ontvanger hebt ingevoerd op “E-mail”.
 2. Er wordt een nieuw venster geopend waarin je het onderwerp en de inhoud van het e-mailbericht aan kunt passen.
 3. Voer het onderwerp dat je voor het e-mailbericht, bijvoorbeeld “Belangrijke documenten om te downloaden” wilt gebruiken in.
 4. In het berichtveld kun je een persoonlijk bericht zoals instructies of een vriendelijke groet voor de ontvanger toevoegen.
 5. Klik tenslotte op “Verstuur” om het e-mailbericht met daarin de downloadlink naar de ontvangers te verzenden.

Op deze manier kunnen ontvangers via zowel de downloadlink als het ontvangen e-mailbericht direct toegang tot de bestanden krijgen.

WeTransfer Android-app: grote bestanden vanaf je mobiele apparaat verzenden

Met de WeTransfer Android-app kun je grote bestanden eenvoudig rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat verzenden. Of je nu foto’s, video’s of documenten wilt delen, deze handige app maakt het proces snel en gemakkelijk.

 1. Download en installeer de WeTransfer Android-app op je telefoon of tablet.
 2. Open de app en meld je met een geldig account aan of maak een nieuwe aan wanneer je er nog geen hebt.
 3. Kies het bestand dat je wilt verzenden door te bladeren door de bestanden op je apparaat staan.
 4. Selecteer het gewenste bestand en tik op “Verzenden” om het uploadproces te starten.

De WeTransfer Android-app zorgt ervoor dat grote bestanden zelfs als je onderweg bent efficiënt kunnen worden geüpload. Je kunt nu belangrijke documenten zonder gedoe naar collega’s sturen of mooie vakantiefoto’s met vrienden en familie delen.

Zipbestanden maken om meerdere bestanden samen te voegen

Soms wil je misschien meerdere bestanden tot één archiefbestand samenvoegen voordat je ze via WeTransfer deelt. Dit is waar zipbestanden van pas komen. Een zipbestand is een gecomprimeerd archief dat meerdere bestanden kan bevatten, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden verstuurd en gedownload.

WeTransfer starten en een bestanden comprimeren om de uploadsnelheid te verhogen

Hieronder vertellen we hoe je een zipbestand kunt maken:

 1. Zoek alle bestanden die je in één map op je apparaat wilt samenvoegen.
 2. Selecteer alle gewenste bestanden door erop te tikken en vast te houden.
 3. Tik in het menu dat verschijnt op de optie “Samenvoegen” of “Comprimeren”.
 4. Het zipproces begint en na voltooiing wordt er een nieuw zipbestand met al je geselecteerde bestanden gecreëerd.

Nu heb je een enkel zipbestand dat alle gewenste bestanden bevat. Dit maakt het verzenden via WeTransfer nog eenvoudiger, omdat je slechts één bestand in plaats van meerdere hoeft te uploaden.

WeTransfer biedt ook de mogelijkheid om downloadlinks te genereren voor de bestanden die je deelt via de Android-app. Met deze links kunnen ontvangers gemakkelijk toegang krijgen tot de gedeelde bestanden zonder dat ze zich hoeven aan te melden bij WeTransfer.

Volg deze stappen om een downloadlink te genereren:

 1. Nadat je een bestand hebt geüpload naar WeTransfer, tik je op het pictogram van het betreffende bestand in de app.
 2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand
 3. Selecteer “Deel” in het dropdownmenu
 4. Kies de optie “Maak een downloadlink”
 5. Kopieer de gegenereerde downloadlink naar het klembord
 6. Deel de downloadlink met de gewenste ontvanger(s)

Tips om WeTransfer efficiënt te gebruiken

We kennen allemaal het gedoe van het verzenden van grote bestanden via e-mail. Het kan een tijdrovend proces zijn, vooral wanneer je meerdere bestanden wilt versturen. Gelukkig biedt WeTransfer een snelle en eenvoudige oplossing voor dit probleem. Hieronder staan enkele handige tips om bij het uploaden en het verzenden van bestanden via WeTransfer tijd te besparen:

 1. Zip je bestanden: Wanneer je meerdere bestanden hebt die je wilt verzenden, kun je ze in één zipbestand samenvoegen. Dit bespaart niet alleen tijd bij het uploaden, maar zorgt er ook voor dat de ontvanger slechts één bestand hoeft te downloaden.
 2. Gebruik de drag-and-drop functie: In plaats van door mappen te moeten bladeren om je bestanden te kunnen vinden, kun je ze gewoon naar het WeTransfer-venster slepen en neerzetten. Dit is niet alleen sneller, maar ook handiger.
 3. Gebruik de link-kopieerfunctie: Nadat je de bestanden naar WeTransfer hebt geüpload, krijg je een unieke link die je met de ontvanger(s) kunt delen. In plaats van deze link handmatig te kopiëren, kun je op de knop Kopieer link” klikken om hem direct naar het klembord te kopiëren.

Optimaliseer het gebruiksgemak met handige sneltoetsen en functies binnen WeTransfer

WeTransfer heeft verschillende handige sneltoetsen en functies die het gebruiksgemak verbeteren. Hieronder staan enkele tips om deze functies optimaal te gebruiken:

 1. Sneltoetsen: WeTransfer biedt verschillende sneltoetsen om je workflow te versnellen. Bijvoorbeeld, druk op “Ctrl + V” om bestanden direct in het WeTransfer-venster te plakken, of druk op “Ctrl + Enter” om de upload onmiddellijk te starten.
 2. Aangepaste achtergrond: Wist je dat je de achtergrondafbeelding van het WeTransfer-venster kunt veranderen? Klik gewoon op de knop “Achtergrond wijzigen” en kies een afbeelding uit je eigen collectie om wat persoonlijkheid aan je uploadervaring toe te voegen.
 3. Wachtwoordbeveiliging: Wanneer je gevoelige bestanden wilt verzenden, kun je een wachtwoord aan de downloadlink toevoegen. Op deze manier zorg je ervoor dat alleen degenen met het juiste wachtwoord toegang tot de bestanden hebben.

Conclusie van “wetransfer starten”

In deze blogpost hebben we besproken hoe je WeTransfer kunt gebruiken voor het verzenden van bestanden. We hebben geleerd hoe je foto’s kunt versturen, grote bestanden kunt delen en zelfs de WeTransfer Android-app kunt gebruiken. Daarnaast hebben we handige tips gegeven zodat jij WeTransfer efficiënt kunt gebruiken.

Met WeTransfer kun je bestanden snel en gemakkelijk met anderen delen, of het nu om foto’s, documenten of andere grote bestanden gaat. Het is een handige tool die veel mensen voor het verzenden van hun bestanden gebruiken. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met WeTransfer en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om bestanden te delen!

WeTransfer starten en de mogelijkheden benutten

Veel gestelde vragen

Hoe lang blijven mijn bestanden op WeTransfer beschikbaar?

Je bestanden blijven zeven dagen op WeTransfer beschikbaar. Na deze periode worden ze automatisch van de servers verwijderd.

Ja, dat kan! Je kunt meerdere ontvangers toevoegen door simpelweg hun e-mailadressen bij het verzenden van je bestand in te voeren.

Is er een limiet aan de grootte van de bestanden die ik via WeTransfer kan verzenden?

Ja, er is een limiet aan de grootte van de bestanden die je via WeTransfer kunt verzenden. Met een gratis account kun je maximaal 2 GB per transfer versturen. Met een WeTransfer Pro abonnement kun je zelfs 200 GB per transfer versturen. 

Kan ik mijn transfer met een wachtwoord beveiligen?

Ja, als je een betaald abonnement bij WeTransfer Pro hebt, kun je je transfer met een wachtwoord beveiligen. Dit zorgt ervoor dat alleen de personen met het juiste wachtwoord toegang tot de bestanden hebben.

Kan ik WeTransfer op mijn mobiele apparaat gebruiken?

Ja, WeTransfer heeft een handige Android-app waarmee je bestanden gemakkelijk vanaf je mobiele apparaat kunt verzenden. Je kunt de app in de Google Play Store downloaden.

Heb jij problemen met het delen van je bestanden?

WeTransfer starten

Met WeTransfer kun jij je bestanden gemakkelijk met anderen delen.

 • Dat is: geen limiet met e-mail bijlagen
 • Bestanden gemakkelijk met anderen kunnen delen
 • Gemakkelijk je bestanden zoals foto’s, video’s en documenten met anderen delen

Dit is nog maar een topje van de ijsberg